O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 10:33   #2641
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki

widzę, że wczoraj buszowałyście do późna.....ja zdołowana wizytą u lekarza, poszłam spać o 20tej :/
kurde, ja nie wiem czym ja się tak przejmuję....to dopiero początek starań...ale jakoś tak mnie nastraszył jak powiedział, że mam słabą owulację i pokazał i było widać tylko kilka pustych pęcherzyków...a Wy widziałyście swoje jajniki z tymi pęcherzykami na usg?

Madziusia, moja kumpela miała też coś nie tak z prolaktyną, lekarz zapisał jakieś leki i po chyba dwóch miesiącach już miała w normie

p.s. na odwyk idę z Wami
hej, ja jak byłam ostatnio to był mój 12dc i już odczuwałam ból owulacyjny, pani doktor pokazała mi pęcherzyk powiedziała że ma 17mm. a tych pęcherzyków może byc więcej? u mnie on dopiero rósł i miał pęknąc niby ale teraz jak się naczytałam o tej podwyższonej prolaktynie to też się załamałam, że może wstrzymywac owulację tzn że pęcherzyk rośnie a chyba nie pęka.

didi nie martw się warto jeszcze trochę poczekac zobaczyc co z tego będzie i zrób sobie te badania co zlecił.

ja jeszcze robię progesteron i lece z wynikami do lekarza.

wyczytałam w necie że jak się ma podwyższoną prolaktynę to trzeba znaleźc przyczynę tego. ale czuję że lekarze to oleją i dadzą tabletki. A przyczyny mogą byc nieciekawe jak czytałam.....

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:34   #2642
arenika
Zadomowienie

Witam, ale u nas zasypało śniegiem znowu.
Dziewczynki trochę paniki wyczuwam- po kilku miesiącach starań chyba nie ma co się dołować i zamartwiać co? Większość lekarzy mówi że po roku należy zacząć się martwić i badać, bo w końcu wcale nie tak łatwo jest zajść w ciążę zwłaszcza jak się bardzo chce
Stary 2013-02-08, 10:39   #2643
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

a mam pytanie do dziewczyn które mierzą temperaturę. Bo testy owulacyjne pokazują pozytywny wynik bo jest wzrost lh ale tak naprawdę niewiadomo czy pęcherzyk pękł i owulacja nastąpiła.

a jak się mierzy temperaturę i rysuje wykres to jak to jest pokaże dokładnie że OWULACJA BYŁA? czy też może byc wzroste temperatury a owu nie wystąpi, nie pęknie pęcherzyk?:conf used:

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

mam pytanie do dziewczyn które mierzą temperaturę. Bo testy owulacyjne pokazują pozytywny wynik bo jest wzrost lh ale tak naprawdę niewiadomo czy pęcherzyk pękł i owulacja nastąpiła.

a jak się mierzy temperaturę i rysuje wykres to jak to jest pokaże dokładnie że OWULACJA BYŁA? czy też może byc wzroste temperatury a owu nie wystąpi, nie pęknie pęcherzyk?

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-08, 10:40   #2644
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Kiedyś przeglądałam jakiś wątek i dziewczyny tak się zżyły że ran za pół roku zjeżdżały się wszystkie na wspólny weekend, nie pamiętam który to wątek bo ciekawa jestem czy dalej utrzymują takie kontakty
ja piszę na innym wątku (a raczej ostatnio już na sam klub się przeniosłyśmy) od ok 3 lat już chyba

Cytat:
Kasiuha my próbujemy dopiero 2 raz...ale rodzinka myśli, że jak już jesteśmy pół roku po ślubie i w takim wieku (28 i 30) to już wręcz POWINNIŚMY się brać za robotę, a ja się boję, że jak nic z tego nie będzie wychodzić to te ich pytania mnie zdołują totalnie....jeszcze kur..a (sorki bo muszę już tak napisać) mnie zdołował ten gin jak rzucił hasłem, że mam słabą owu bo pęcherzyki były w jednym jajniku w dodatku już puste....oczywiście siła sugestii z pomocą internetu i różnych "ciekawych" artykułów już wprowadziły mnie w nastrój w stylu "na bank mi się nie uda"
w internecie nie ma co szukać, bo zawsze same najgorsze rzeczy się znajdzie . Nie nastawiaj się tak negatywnie , bo się tylko zablokujesz

Cytat:
Napisane przez kasiuha Pokaż wiadomość
powiedział mi, że jest wszystko ok. jestem młodą kobietą i normalnie mam się starać. Staramy się ok. 5-6 mc. teraz jak byłam to stwierdził, że kwalifikujemy się na "leczenie niepłodności". nie wzięłam tego do siebie. ale może czas pomyśleć nad zmianą gin (dla mnie to jedna z najgorszych wizyt, nie potrafie sie przelamac).
jakby mi tak lekarz powiedział po 5-6 mc. starań to bym kazała na drzewo spadać . O niepłodności można mówić jeśli po roku aktywnych starań nic nie wychodzi. Tylko nastraszył Ciebie i pewnie lekka panika się zaczęła..
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:40   #2645
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

ooo dwa razy sorki

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-08, 10:44   #2646
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
a mam pytanie do dziewczyn które mierzą temperaturę. Bo testy owulacyjne pokazują pozytywny wynik bo jest wzrost lh ale tak naprawdę niewiadomo czy pęcherzyk pękł i owulacja nastąpiła.

a jak się mierzy temperaturę i rysuje wykres to jak to jest pokaże dokładnie że OWULACJA BYŁA? czy też może byc wzroste temperatury a owu nie wystąpi, nie pęknie pęcherzyk?:conf used:

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

mam pytanie do dziewczyn które mierzą temperaturę. Bo testy owulacyjne pokazują pozytywny wynik bo jest wzrost lh ale tak naprawdę niewiadomo czy pęcherzyk pękł i owulacja nastąpiła.

a jak się mierzy temperaturę i rysuje wykres to jak to jest pokaże dokładnie że OWULACJA BYŁA? czy też może byc wzroste temperatury a owu nie wystąpi, nie pęknie pęcherzyk?
ja nie mierzę, ale z tego co czytałam gdzieć to z wykresów można okreslić cykle bezowulacyjne

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Witam, ale u nas zasypało śniegiem znowu.
Dziewczynki trochę paniki wyczuwam- po kilku miesiącach starań chyba nie ma co się dołować i zamartwiać co? Większość lekarzy mówi że po roku należy zacząć się martwić i badać, bo w końcu wcale nie tak łatwo jest zajść w ciążę zwłaszcza jak się bardzo chce
starania do roku łapią się w normę, więc spokojnie . Moja znajoma zaszła po ok 5 miesiącach, a już też sobie wkręcała że coś jest nie tak i zapisała się go gina specjalizującego się w leczeniu niepłodności. Jaki był szok jak na tej wizycie pani dr powiedziała jej że jest w ciąży
Stary 2013-02-08, 10:52   #2647
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Izetka - moja mama też chyba brała ten Heviran tak jak Justii.

Ewelika - w co gracie razem na Xboxie? tzn jakie gry?
Najczęściej gramy w Colin McRae Dirt 2, Kinect Adventures! i Kinect Sports.

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Masz rację, studenci powinni zaglądać tu obowiązkowo Mnie wizaż bardzo wciąga , kurde coś ślinotoku dostałam, głodna jestem o 22.20

Kiedyś przeglądałam jakiś wątek i dziewczyny tak się zżyły że ran za pół roku zjeżdżały się wszystkie na wspólny weekend, nie pamiętam który to wątek bo ciekawa jestem czy dalej utrzymują takie kontakty

Polecam Wam tego bloga - http://twojediy.blogspot.com/
Ja jestem od wizażu uzależniona już od 4 lata, dzień bez wizażu to dzień stracony

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
O! odwyk w jednym ośrodku ... heheh i będziemy sobie siedzieć w jednej sali, takie nieuczesane, niewymalowane, w długich piżamach, ale każda z kompem i będziemy przeglądać wizaż... hahha właśnie sobie to wyobraziłam
Ja się piszę na taki odwyk

U nas dziś biało idę zaraz z moją chrześnicą lepić bałwana , śnieg padał wczoraj jak głupi.

Wiecie co moi teściowie to są niemożliwi, mój K wczoraj z pracy był dopiero o 21.30. Dzwoni do mnie tak koło 21 i mówi, że zajedzie po mnie i pojedziemy do jego rodziców, to ja się go pytam czy aby trochę nie za późno, on że nie bo rodzice chcą się koniecznie z nami zobaczyć. No to ok, zajeżdżamy do nich a teściowa mówi, że mamy im pomóc wyborze koloru dachu, bo ona z teściem nie może dojść do porozumienia i się cały czas kłócą on chce grafit a ona brąz. Mamy teściowi przetłumaczyć, że to ona ma rację a on. Najlepsze w tym wszystkim, że dach zmieniają dopiero w maju. I w tym momencie zwątpiłam już we wszystko, ciągnęła nas tylko po to w środku nocy i w śnieżycę.
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:53   #2648
kasiuha
Raczkowanie

GG do kasiuha

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość

jakby mi tak lekarz powiedział po 5-6 mc. starań to bym kazała na drzewo spadać . O niepłodności można mówić jeśli po roku aktywnych starań nic nie wychodzi. Tylko nastraszył Ciebie i pewnie lekka panika się zaczęła..
panika to może nie, ale zaczęłam myśleć że może czas zrobić jakieś badania. on po przebadaniu nic mi nie zalecił, tylko jak juz pisałam powiedział, że jestem młodą zdrową kobietą i mamy się starać. jedni mówią, że badanie są potrzebne, inni że niekoniecznie... i człowiek głupieje
kasiuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 10:56   #2649
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
ja nie mierzę, ale z tego co czytałam gdzieć to z wykresów można okreslić cykle bezowulacyjne

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

starania do roku łapią się w normę, więc spokojnie . Moja znajoma zaszła po ok 5 miesiącach, a już też sobie wkręcała że coś jest nie tak i zapisała się go gina specjalizującego się w leczeniu niepłodności. Jaki był szok jak na tej wizycie pani dr powiedziała jej że jest w ciąży
tak tak dziewczyny na spokojnie bo znam przypadki, że dziewczyny chciały tak mocno dzidziusia, że po prostu w psychice była jakaś blokada, że nie wychodziło...robiły badania, latały po lekarzach i było wszytsko ok. Dopiero jak odpuściły i dały na luz to coś z tego wyszło. Myślę, że coś w tym jest bo te kobiety które nie planują , albo zachodzą w ciążę przypadkiem napewno nie myślą tyle co my, nie liczą i nie analizują i się udaje. Myślę, że wskazane jest przebadanie się i kontrolowanie czy z nami wszystko ok a będzie nam dane bycie mamusiami

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39113525]Najczęściej gramy w Colin McRae Dirt 2, Kinect Adventures! i Kinect Sports.

Ja jestem od wizażu uzależniona już od 4 lata, dzień bez wizażu to dzień stracony

Ja się piszę na taki odwyk

U nas dziś biało idę zaraz z moją chrześnicą lepić bałwana , śnieg padał wczoraj jak głupi.

Wiecie co moi teściowie to są niemożliwi, mój K wczoraj z pracy był dopiero o 21.30. Dzwoni do mnie tak koło 21 i mówi, że zajedzie po mnie i pojedziemy do jego rodziców, to ja się go pytam czy aby trochę nie za późno, on że nie bo rodzice chcą się koniecznie z nami zobaczyć. No to ok, zajeżdżamy do nich a teściowa mówi, że mamy im pomóc wyborze koloru dachu, bo ona z teściem nie może dojść do porozumienia i się cały czas kłócą on chce grafit a ona brąz. Mamy teściowi przetłumaczyć, że to ona ma rację a on. Najlepsze w tym wszystkim, że dach zmieniają dopiero w maju. I w tym momencie zwątpiłam już we wszystko, ciągnęła nas tylko po to w środku nocy i w śnieżycę. [/QUOTE]

u Nas na lubelszczyźnie też bielutko to masz niezłą teściową dach ważniejszy od wszystkiego a teściu biedak pewnie odpuści dla świętego spokoju

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:05   #2650
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
u Nas na lubelszczyźnie też bielutko to masz niezłą teściową dach ważniejszy od wszystkiego a teściu biedak pewnie odpuści dla świętego spokoju
No i tu jest problem, bo on jest twardy zawodnik i tak szybko nie odpuści, ciekawe ile jeszcze przed nami nocnych interwencji do maja
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:15   #2651
didi610
Raczkowanie

Wiecznie pod wiatr .....no właśnie internet to jest skarbnica wiedzy i tu można znaleźć wszystko i poczytać o wszystkim, niekoniecznie jest to dobre, ja się wkurzyłam i stwierdziłam, że ja nie będę szukać medycznych porad w necie bo od tego jest lekarz, który mi powie co i jak, trzeba tylko być cierpliwym.....
madziusia także nie czytaj nic, poczekaj na opinię lekarza

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:17   #2652
kasiunka8998
Raczkowanie

na podlasiu też biało, ale mokro. W nocy było poniżej 0 stopni a teraz temp rośnie i taka chlapa że ludzie w kaloszach chodzą ...
a tak się chce już wiosny, wtedy i humor lepszy jak słonko poświeci i na spacerek po łąkach można się wybrać (uwielbiam spacerować za miastem <3 ) i ogólnie wszyscy bardziej pozytywnie nastawieni do życia
a najbardziej to czekam na majówkę i kilkudniowy wypad nad jeziorko .... uwielbiam !!! jeździmy z mężem co roku od 5 lat w to samo miejsce na majówkę, do ośrodka z domkami wypoczynkowymi. Ale spaliliśmy to miejsce w sensie ze dużo znajomych odkryło to miejsce i zeszłoroczna majówka to była jedna wielka impreza bo znajomi ciągneli znajomych i taki wężyk się utworzył że co 3 osoba w ośrodku to jakaś znajoma twarz i co wieczór u nas pod domkiem zgraja 15 osób, każdy ze swoim kieliszkiem i flaszką ale u nas po domkiem bo dla każdego po drodze do nas było nie powiem, było fajnie i wesoło ale w tym roku chcemy odpocząć gdzieś w ciszy więc pożyczamy cemping od rodziców i zabieramy naszą ulubioną pareczkę ze sobą gdzieś na pole namiotowe już tym żyję hehe !
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:29   #2653
arenika
Zadomowienie

Cytat:

Jak regularnie mierzysz to można zauważyć że była albo nie była, wzrostu bez owulacji raczej nie powinno być.
Stary 2013-02-08, 11:55   #2654
madziara699
Raczkowanie

Witam Dziewczynki
Nie było mnie dwa dni a nadrabiania było na 2h
U mnie niestety lipa.. wczoraj przyszła @.
Zamówiłam dziś testy owu na all i zaczniemy znowu staranka
W końcu przecież musi się udać
madziara699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:56   #2655
minimini333
Rozeznanie

hej hej
ale nas zasypało
od rana pomykam z łopatą i odśnieżam żeby jutro jakoś do pracy dotrzeć
mam końcówkę @ i już mi się starać chce

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:04   #2656
madziara699
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
hej hej
ale nas zasypało
od rana pomykam z łopatą i odśnieżam żeby jutro jakoś do pracy dotrzeć
mam końcówkę @ i już mi się starać chce
Mi też już się starać chce
Mi owu wypada niby na 20 lutego, to będzie równe 7 i pół roku od chcwili gdy mój narzeczony poprosił mnie o chodzenie
Mam nadzieję, że ta data przyniesie nam mega szczęście
Stary 2013-02-08, 12:06   #2657
didi610
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Jak regularnie mierzysz to można zauważyć że była albo nie była, wzrostu bez owulacji raczej nie powinno być.
a mogę zacząć pomiary tak od środka cyklu?

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-02-08, 12:12   #2658
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki
nie martw się nastepnym razem się uda

będziemy walczyc razem! a co musi się udac w końcu!

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
dla siebie możesz zawsze, ale skoro lekarz stwierdził że owu już była to nie wiem czy coś to pokaże, powinnaś miec teraz cały czas podwyższoną temperaturę aż do niespodziewanego @.
Tak mi się wydaje, nie wiem sama.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
na podlasiu też biało, ale mokro. W nocy było poniżej 0 stopni a teraz temp rośnie i taka chlapa że ludzie w kaloszach chodzą ...
a tak się chce już wiosny, wtedy i humor lepszy jak słonko poświeci i na spacerek po łąkach można się wybrać (uwielbiam spacerować za miastem <3 ) i ogólnie wszyscy bardziej pozytywnie nastawieni do życia
a najbardziej to czekam na majówkę i kilkudniowy wypad nad jeziorko .... uwielbiam !!! jeździmy z mężem co roku od 5 lat w to samo miejsce na majówkę, do ośrodka z domkami wypoczynkowymi. Ale spaliliśmy to miejsce w sensie ze dużo znajomych odkryło to miejsce i zeszłoroczna majówka to była jedna wielka impreza bo znajomi ciągneli znajomych i taki wężyk się utworzył że co 3 osoba w ośrodku to jakaś znajoma twarz i co wieczór u nas pod domkiem zgraja 15 osób, każdy ze swoim kieliszkiem i flaszką ale u nas po domkiem bo dla każdego po drodze do nas było nie powiem, było fajnie i wesoło ale w tym roku chcemy odpocząć gdzieś w ciszy więc pożyczamy cemping od rodziców i zabieramy naszą ulubioną pareczkę ze sobą gdzieś na pole namiotowe już tym żyję hehe !
My dziś mamy gości, mój brat z żoną i moim chrześniakiem ale będize fajnie , szykuję właśnie jakieś jedzonko na kolację, a jutro mamy w planach jakaś imprę na mieście ostatkową

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-08, 12:15   #2659
madziara699
Raczkowanie

Cytat:
nie martw się nastepnym razem się uda

będziemy walczyc razem! a co musi się udac w końcu!

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

dla siebie możesz zawsze, ale skoro lekarz stwierdził że owu już była to nie wiem czy coś to pokaże, powinnaś miec teraz cały czas podwyższoną temperaturę aż do niespodziewanego @.
Tak mi się wydaje, nie wiem sama.

Fajnie by było mieć dzidzię w ramionkach jeszcze w tym roku, ale będę czekać cierpliwie
Tak, temperatura po owu powinna być podwyższona, ja mierzę 2 cykl i tak miałam

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

A jak z rana spadła o 2 kreski to tego dnia była @
Stary 2013-02-08, 12:18   #2660
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

u mnie dziś 34 dc . Ciekawe kiedy przyjdzie @ . Chociaż cichą nadzieję mam że się nie pojawi
Stary 2013-02-08, 12:19   #2661
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Witam Dziewczynki
Uda się uda trzeba myslec pozytywnie, wiem, ze jak już przyjdzie ta niechciana @ to się odechciewa wszystkiego, ale trzeba próbowac dalej aż do skutku

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
u mnie dziś 34 dc . Ciekawe kiedy przyjdzie @ . Chociaż cichą nadzieję mam że się nie pojawi
może nie przyjdzie

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:20   #2662
arenika
Zadomowienie

Cytat:
Zacząć możesz, zobaczysz kiedy @ się zbliży po spadku , ale to tak dla siebie tylko.
Stary 2013-02-08, 12:21   #2663
didi610
Raczkowanie

aha no czyli lepiej poczekam do @ i zacznę wtedy pomiary od nowego razu

25.08.2012r.

Stary 2013-02-08, 12:21   #2664
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
może nie przyjdzie
fajnie by było . Ale na razie się nie nakręcam
Stary 2013-02-08, 12:23   #2665
didi610
Raczkowanie

Cytat:
aha no czyli lepiej poczekam do @ i zacznę wtedy pomiary od nowego razu
dziewczyny a jak się nazywała ta 3 stronka....ovufriend, enrp.pl i .....?

25.08.2012r.

Stary 2013-02-08, 12:23   #2666
madziara699
Raczkowanie

Cytat:
fajnie by było . Ale na razie się nie nakręcam
W każdym razie ja trzymam kciukasy :kciuki :
Stary 2013-02-08, 12:24   #2667
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
W każdym razie ja trzymam kciukasy :kciuki :
to chyba musisz takie długoterminowe kciuki trzymać przy moich nieregularnych cyklach . Ale i tak dziękuję
Stary 2013-02-08, 12:28   #2668
arenika
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a jak się nazywała ta 3 stronka....ovufriend, enrp.pl i .....?
skarbmamy, 28 dni,
Stary 2013-02-08, 12:35   #2669
papryczka160
Wtajemniczenie

Wiecznie pod wiatr trzymam mocno kciuki oby @ nie przyszła.
Kasiunka ale wam fajnie domek kempingowy i jeziorka też mi się zawsze takie wakacje marzyły ;-)
Didi wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężulka
Małgoś a my często gramy w Monopol super gra ;-)

U nas dzisiaj słonko świeci i zero śniegu , a to zima przecież ;-(

Dziewczynki czy to normalne że mam tak pod wieczór 37 stopni czy to przez moje przeziębienie ? Do gina jestem umówiona dopiero w następną sobotę, lepiej iść do ogólnego ja myślicie ?

Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2013-02-08 o 12:38
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:40   #2670
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Fajnie by było mieć dzidzię w ramionkach jeszcze w tym roku, ale będę czekać cierpliwie
Tak, temperatura po owu powinna być podwyższona, ja mierzę 2 cykl i tak miałam

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

A jak z rana spadła o 2 kreski to tego dnia była @
ja bym chciała dzidziusia na święta bożego narodzenia, ale myślę że się nie uda zanim zbiję tą prl, a to tylko marcowy cykl mi zostaje

1.09.2012 Nasz dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości