|
|
#541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zespół na wesele
I zarejestrowałaś się tutaj specjalnie żeby wszystkich poinformować o tym doniosłym wydarzeniu ? No coś takiego ... 1 post i akurat taki :\
|
|
|
|
|
#542 |
|
Przyczajenie
|
My polecamy zespół który grał na naszym weselu. Już kilka razy to robiłam i zrobię to jeszcze raz
Zespół z Warszawy SHAKERBAND. Ich strona www.shakerband.pl. Są super i do teraz wspominamy ich miło. Nie jest to reklama a tylko sugestia, że warto szukać dobrych zespołów. Od kiedy jesteśmy już z mężem "po" to nie często wraca się na takie fora, ale czasem warto wspomnieć o dobrych i złych zaspołach. A sporo ich oglądaliśmy. ![]() Życzę wszystkim wytrwałości w poszukiwaniu sali, zespołu, fotografa, sukienki itp. ![]() Wszystkiego dobrego !!!! |
|
|
|
|
#543 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
BAN stały
|
Byłam na weselu na którym grały baciary POLECAM chociaż cena kosmos;(
|
|
|
|
|
#546 |
|
Przyczajenie
|
a ja odkąd byłam na weselu z wodzirejem to polecam wodzireja brać...
jak do tego dobry dj jest to mucha nie siada. i nie ma gadania, że tego nie umiemy grać, a teraz nie mamy sił, bo musimy się napić
|
|
|
|
|
#547 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Też byłam ostatnio na weselu, gdzie był zespół plus wodzirej i widać duużą różnicę. Jest to super opcja dla ludzi lubiących dobrą zabawę bez "sprośnych" zadań i konkursów. Świetnie się bawiliśmy, ale niestety nie pamiętam nazwy. Teraz szukam kogoś podobnego na moje wesele za dwa lata
Najlepiej z łodzkiego. Może ktoś poleci kogoś??
|
|
|
|
|
#548 |
|
Przyczajenie
|
zaintrygowało mnie i mam do nich numer jeśli chcesz...
są z Krakowa, ale wiem, że jeźdżą po całej Polsce... wodzirej + dj... ps. dokładnie - bez sprośnych zabaw typu baloniki na bioderka i komu pęknie... |
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli można to przyłącze się...
![]() Wraz z Narzeczonym poszukujemy zespołu na wesele w sierpniu 2014 r. Znalazłam kilka, ale tylko dwa przykuły moją uwagę mianowicie - wspomniany powyżej SHAKERBAND.A drugi to THE STARS (http://thestars.pl/index2.html). Będę wdzięczna za poradę oraz jeśli znacie jakieś inne fajne zespoły z woj. mazowieckiego za doradzenie. Z góry dziękuję!
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już pisałam ja polecam zespół WEST- są z Siedlec ale są mobilni Grali na naszym weselu i są rewelacyjni. Kontakt bardzo dobry, wszystko ustalamy wcześniej- każdy szczegół itp. Osobiście mogę polecić http://www.zespolwest.pl/
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
my płaciliśmy 3200 - mieli grać do 4 rano (tak mieliśmy umowę) ale skończyli koło 5.30 a potem puścili nam muzykę z płyt bo jeszcze goście tańczyli. Nie chcieli za to dodatkowych pieniążków ale i tak daliśmy im 200 zł więcej
Naprawdę są super a wokalistka Karolina to świetna dziewczyna i super śpiewa. Fajnie, że biorą 200 zł zaliczki przy podpisaniu umowy a resztę po weselu. Jak chcesz to grają w domu przy przygotowaniach, pod kościołem itp- my akurat nie chcieliśmy ale jest taka opcja.I najważniejsze- są mobilni (nie chcą żadnych pokoi no chyba że jeszcze mają grać na poprawinach to pewnie trzeba się dogadać), nie piją bo jak mówią są w pracy a to duży plus
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
magnusia dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Puszczę ich TŻ'owi i na pewno się z nimi skontaktujemy. Nie wiem jak dziękować!!!
|
|
|
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Czy ktoś słyszał o zespole Adler z Kornowaca (woj. śląskie)? Zastanawiamy się nad tym zespołem na nasze wesele więc szukam opinii na ich temat
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy
|
|
|
|
#556 |
|
Przyczajenie
|
A słyszał ktoś o zespole DIONIZOS z Sierpca??;>
|
|
|
|
|
#557 |
|
Przyczajenie
|
Prosze o pomoc w wyborze zespołu na wesele!!
najlepiej z kujawsko-pomorskiego ![]() Jak narazie zastanawiam sie nad : - Happy Dance - Sexbomba - Happy Light Ktoś coś o nich słyszał coś moze mi doradzić?
|
|
|
|
|
#558 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ceny oczywiście ustala się z firmą, podejrzewam, że zależy od terminu :P No i co do ustalania - jestem taką trochę "narwaną" PM (przynajmniej wg moich rodziców), tzn. bardzo się denerwuję i mimo iż wesele jest w maju, to już szukam sobie piosenek, które chciałabym, by były zagrane. No i gdy mam jakieś pytanie, np. odnośnie gier i zabaw, to mogę liczyć na panią, która cierpliwie odpowie mi na wszystkie pytania A i juz mam wybrane zdjęcia do prezentacji :P Polecam też wybrać opcję z oświetleniem sali - wszyscy goście na weselu mojej przyjaciółki byli pod wrażeniem efektów świetlnych, oczywiście wszyscy też się świetnie bawili Jak masz więcej pytań - pisz na priv A i u nas będzie zespół Dobra Zabawa, a Wy nad jakim się zastanawiacie?
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Przyczajenie
|
a czy mi jest w stanie ktoś pomóc?!
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#561 |
|
Przyczajenie
|
rozumiem...
Jeszcze RobiArt mnie zaciekawil z Torunia , także trudna decyzja ...
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
lidziuniaa podeślij może linki to każdy będzie mógł napisać swoją opinię
|
|
|
|
|
#563 |
|
Przyczajenie
|
no to też jest sposób... przynajmniej będziemy wiedzieć co prezentują w internecie...
|
|
|
|
|
#564 |
|
Przyczajenie
|
dlaczego administrator nie dodaje moich wiadomosci juz 2 razy pisalam to samo a tu nic
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- o teraz poszło... No to zaraz zaprezentuje wam te zespoły... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- z dnia na dzień ciągle zmieniam plany także teraz zastanawiam sie juz tylko nad : Happy Dance o to ich link: http://happydance.pl/filmyvideo.html maci pare filmów z wesel na których grali... RobiArt o to ich link do stronki z tym że nie mają żadnych filmików z wesel tylko same dema, bylam kiedys na weselu na ktorym grali ale bylam wtedy jeszcze mala dziewczynka.... (a ogólnie poleca mi ich cala rodzina, tylko boje sie ze nie beda grali za duzo muzyki disco chociaz to podobno idzie sie z zespolem dogadac) http://robiart.com.pl/av.htm Edytowane przez lidziuniaa Czas edycji: 2013-01-15 o 22:51 |
|
|
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was miała okazję pobawić się przy muzyce zespołi Boogie Band z Warszawy? Widziałam ich video i zakochałam się od pierwszego wejrzenia..
|
|
|
|
|
#566 |
|
Przyczajenie
|
Też widziałam klip tej grupy i od razu mi się spodobała, moje klimaty
nie miałam okazji ich widzieć na żywo, więc nie mogę się wypowiedzieć jak by grali na weselu. ze swojej strony na pewno rekomenduję nexus i wodzireja Mariusza (jako całość występują, ten zespół zawsze ma wodzireja, ja znam Mariusza). byliśmy u mojej przyjaciółki gdzie zeszlismy ostatni z parkietu, świetnie prowadzą całe wesele, kolejni znajomi zamówili ich na lipiec tego roku, a my też już odbyliśmy wstępną rozmowę, pozostaje podpisanie umowy to jest drugi najlepszy zaspół jaki w zyciu słyszałam, a w samym zeszłym roku byłam na 12 weselach(!) nie wspomnę o wcześniejszych latach teraz przy organizacji własnego czuję się jak weteran
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jeśli tak to zupełnie inny poziom niż boogie band, szczerze? jak dla mnie tragedia.. ale wiadomo, gusta są różne
|
|
|
|
|
|
#568 |
|
Przyczajenie
|
Czy zna ktoś jakieś opinie na temat zespołu Mako Band??? Bardzo proszę o pomoc !
|
|
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktos mial stycznosc z Wedding Band? Ja ich wzielam na swoje , ale nie wiem .... ciagle sie waham
no i nie sa tani
|
|
#570 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A kiedy masz wesele? My w październiku <3 (dlatego też cenowo nie było tak strasznie). Strasznie podoba mi się ich podejście do Gości, "niewioskowe" prowadzenie zabawy, bo i super granie i śpiewanie. Podobno wszyscy są po akademiach muzycznych Więc nie ma się czego obawiać!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Zespół z Warszawy SHAKERBAND. 

Grali na naszym weselu i są rewelacyjni. Kontakt bardzo dobry, wszystko ustalamy wcześniej- każdy szczegół itp. Osobiście mogę polecić
16.06.2012 

.
)