Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 22:49   #3481
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

ja też się żegnam, dobranoc

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 23:42   #3482
d0tkaaa
Zakorzenienie

margosia przyszla cos pogadala ale nic nie powoedziala o swojej wizycie nie ladnie!!!!ogladnelam ten film bardzo fajny..szok przezyx cos takiegoprzywiozlam moje "zwloki"do domu i ide spac do jutra!!papa

dobra doczytalam 115strone,jednak sie pochwalila wizytato dobrze.jak duze jest dziecko margosia?i widac juz jak wariuje w brzuchu tak hm wiesz z zewnatrz?:-P dobranoc

Zuza

Razem

Edytowane przez d0tkaaa
Czas edycji: 2013-02-08 o 23:48
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 00:37   #3483
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
To fotki sprzed tygodnia -18tc
Na fotce w czarnej tunice troche się wypięłam :P

A aktualnie jestesmy w 19tc (19,2wgOm).Wiek Laurki ładnie sie wyrównuje-wg Om a Usg jest 2 dni róznicy a nie 7
śliczny brzusio

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy
Więc tak:
słyszeliśmy serduszko, oddolnie ok, odstawiamy luteinę, bóle kręgosłupa niestety dalej będą (dały mi się dziś we znaki), morfologia ok i nie muszę robić na następną wizytę. Ciśnienie mi walnęło u gina do 160/98 ale to z nerwów, bo później zaczęło spadać. Mam mierzyć codziennie.
I to co czuję od 15 tyg. te "kopniaczki", smyranie, pękanie bąbelków to Bąbelek lekarz potwierdził, jak mu opowiedziałam co i jak.
No i mogę ewentualnie do końca ciąży przytyć jeszcze tylko 7 kg, bo teraz trochę przez te 4 tyg za dużo (3 kg).
No i mam brać magne-b6 zamiast musującego magnezu.
No i za miesiąć połókowe usg.
uffffff.....
a tak wogóle to ładnie prosiłam o nieprodukowanie tylu stron i co???
Jutro będę nadrabiać pół dnia
ide się położyć
Dziękuję za trzymanie kciuków
spokojnej nocki Wam życzę

P.S. a spać można na lewym i prawym... a właściwie na tym boku, na którym dziecko nas ułoży, bo w czasie snu sam będzie nami kierował kopniakami, jak to określił lekarz. Nie można spać na plecach

właśnie wróciłam w wyjścia ze znajomymi. Nie dam rady już długo siedzieć-wszystko boli i niewygodnie. Dopiero zechciało mi się spać.
Dobranoc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 07:42   #3484
roxi1980
Zakorzenienie

dzień dobry!!!
wszyscy jeszcze śpią?
u mnie jak zwykle pobudka o 5,37 :P moje dziecko nie zna litości :P
właśnie wszamałam śniadanie - 2 kromki z polędwicą i kawa, duża kawa z mlekiem
dziś za dużo do zrobienia - sprzątanie, obiad, zakupy... nie chce mi się

Miłego dnia Wam życzę, dużo kopniaczków i uśmiechu

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 07:55   #3485
czarownica1
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY
Adriana
, jak spojrzałam gdzie mieszkasz to aż mi ślinka pociekła Turek, sery Turek mówią i piszą, żeby w ciąży nie jeść to nie jem

Kathe, niestety od początku 6 kg Kiedyś jadłam mało chleba, płatki na śniadanie, więcej chudego "pokarmu", warzyw a teraz a to ser śmietanowy, a to więcej kanapek, a to ciasto a tu dooopa rośnie. Nie mogłam nic innego w siebie wciskać w czasie mdłości, ale teraz jest o niebo lepiej i się biorę za siebie, zresztą pani dietetyk już nade mną pracuje

Enlevee weszłam na YT i pokazało mi że przepraszają za usterki
Uwielbiam takie koktajle, choć przez mdłości nie przechodziły mi przez gardło, ale do nich wracam

Roxi1980, to my obie z tych puszystych Damy radę i sięwylaszczymy po porodzie, tyle że teraz to trzeba by się troszkę jednak pilnować bo później dłużej będzie sięzwalać te kilosy

Idzia to plum to po wczorajszej wizycie u mojego lekarza, jestem pewna, że to Twoje Maleństwo
Moje wczoraj nawet 4 razy podczas "słuchania" serduszka puknęło tak, że w aparat az zapiszczał

Stokrotka, jak przez moje się przebija to i Ty powinnaś już czuć

Margosia, no nareszcie

Co do magnezu: parę tyg temu dostałam musujący, ale nie z tych co przy kasie w sklepie można kupić. Nie mogę go pić bo mam zgagę i teraz lekarz dał mi MagneB6, czyli w ciąży można go brać, a i ja ze swojej strony bardzo sobie chwalę.
Lekarz się pytał o skurcze w łydkach, któych nie mam, ale jak usłyszał, że mam prawie co noc niespokojne nogi i "kopie" to zdecydowanie kazał brać magnez. Mam się ponoć uspokoić

Powiem Wam, że jakby jutro było ładnie to chyba zgwałcę Tż żebyśmy pojechali do ogrodu botanicznego Oczary pięknie teraz wyglądają, kwitnie ciemiernik, i w szklarniach jakieś kwiaty powinny być No chyba że bardzo zmęczony z pracy wróci, to nie pojedziemy
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 07:55   #3486
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
margosia przyszla cos pogadala ale nic nie powoedziala o swojej wizycie nie ladnie!!!!ogladnelam ten film bardzo fajny..szok przezyx cos takiegoprzywiozlam moje "zwloki"do domu i ide spac do jutra!!papa

dobra doczytalam 115strone,jednak sie pochwalila wizytato dobrze.jak duze jest dziecko margosia?i widac juz jak wariuje w brzuchu tak hm wiesz z zewnatrz?:-P dobranoc
Cześć moje ulubione Kapcioszki
Ja myślałam, że się ucieszysz, że jestem a tu foch na przywitanie, nie to nie spadam sobie dalej o! )
Właśnie widać na zewnątrz, aż się zdziwiłam, bo myślałam, że to wczas
Ale potrafi tak solidnie kopnąć, że bardzo widać
Długości Dziecka już nie mierzą, bo się w kadrze nie mieści, ale waży +/-465g więc kawał klocka

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
dzień dobry!!!
wszyscy jeszcze śpią?
u mnie jak zwykle pobudka o 5,37 :P moje dziecko nie zna litości :P
właśnie wszamałam śniadanie - 2 kromki z polędwicą i kawa, duża kawa z mlekiem
dziś za dużo do zrobienia - sprzątanie, obiad, zakupy... nie chce mi się

Miłego dnia Wam życzę, dużo kopniaczków i uśmiechu
Jak Ci się nie chce to nie rób!
A jak Ci się przez przypadek zachce to usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie

No to ja przybyłam, zobaczyłam i dalej sobie znikam

Dobranoc

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:13   #3487
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam
margosia witaj, musisz nadrobic, jakie dziewczyny tu wiersze dla Ciebie pisaly

Moje dziecie zrobilo mi pobudke o 7 - ale co sie dziwic jak codziennie o tej do zlobka wstajemy. Sniadanie zjedzone - 2 kromki chleba z parowkowa, bo i Mery ja jadla. Ogolem w lodowce juz jest swiatlo, wiec czekam az TZ wstanie, zajmie sie mala, a ja jade na zakupy. Nie mam pomyslu na obiadtzn dzis bedzie wczorajsza jarzynowa, a jutro nie wiem co chce. Mam juz dosc sama siebie

Moje dziecie w brzuszku tez juz sie przelewa, jak klade sie spac wtedy czujea juz niedlugo poczuje wyrazne ruchy.

Te rogale do spania fajne, ale ja jakos obylam sie bez tego "mebla" w poprzedniej ciazy.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:20   #3488
shestiger
Rozeznanie

dzień dobry ja już od godziny nie śpie
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:29   #3489
sarna405
Zadomowienie

Cześć
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:35   #3490
Guuusiaa
Zadomowienie

Witam się z Rana

Niestety nie zdałam... trafiłam na takiego fiuta że szok
Tak mnie gnębił że myślałam że się poryczę, noga na sprzęgle mi tak latała ze stresu że 2 razy mi zgasł
Czepił się nawet że jadę 54km/h a nie 50 jak jestem w mieście masakra...
Od samego początku było widać że chce mnie uwalić...! jeździłam prawie 40 minut w takich nerwach...

No cóż do 3 razy sztuka, mam tylko nadzieję że trafi mi się jakiś ludzki egzaminator... ehhh... dzidzia się nadenerwowała razem ze mną... głupi dziad

A dziś sobie odreaguję jadę po ubranka dla maluszka

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Edytowane przez Guuusiaa
Czas edycji: 2013-02-09 o 08:38
Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:37   #3491
sarna405
Zadomowienie

u mnie dziś smarkate lata się odezwały straszny katar mnie dopadł i kicham

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się z Rana

Tak mnie gnębił że myślałam że się poryczę, noga na sprzęgle mi tak latała ze stresu że 2 razy mi zgasł
Od samego początku było widać że chce mnie uwalić...!

No cóż do 3 razy sztuka, mam tylko nadzieję że trafi mi się jakiś ludzki egzaminator... ehhh... dzidzia się nadenerwowała razem ze mną... głupi dziad

Będzie dobrze u mnie było do 5 razy sztuka
pragnie."
Stary 2013-02-09, 08:53   #3492
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam
margosia witaj, musisz nadrobic, jakie dziewczyny tu wiersze dla Ciebie pisaly
He he he przekonałaś mnie, ale będę nadrabiać dopiero za tydzień, teraz nie dam rady bo jestem u rodziców w gościach, wiec w ciągu dnia tez mnie będzie mniej niż zazwyczaj, będę starała się na bieżąco wieczorami nadrabiać
Cytat:
Witam się z Rana

Od samego początku było widać że chce mnie uwalić...! jeździłam prawie 40 minut w takich nerwach...

E takim dziadem się nie przejmuj
Ja raz oblałam po powrocie z miasta już na terenie mordu
Facet też ewidentnie chciał mnie ulać od razu, ale na mieście nie dałam mu szansy Wrzeszczał na mnie cały egzamin, a po powrocie do mordu kazał mi jechać prosto (wjechać na plac), a droga zawijała w prawo i ja twardo jechałam na ten plac, a on zrobił taki trik, że powtórzył mi, żebym pamiętała, że kazał jechać prosto i machnął ręką w taki sposób jak szła ta droga, więc Margoś inteligentnie pomyślała, że nie ma jechać prosto na ten plac tylko jechać prosto- tak jak ją prowadzi ta droga, ale za późno odbiłam i najechałam na krawężnik
Myślę, że facet zrobił to specjalnie, no ale wynik egzaminu był negatywny

Mały
Stary 2013-02-09, 09:07   #3493
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Witam Mamusie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja też

o to może coś się jeszcze znienić u Was u mnie nawet wpisała odpowiednim znaczkiem w karcie, ze syn, więc raczej była pewna
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------

100% to tylko po porodzie w sumie Wcześniej to nigdy nie ma się pewności
Moja koleżanka rodziła w kwietniu, była chyba u trzech lekarzy i wszyscy dziewczynka i dziewczynka, w szpitalu leżała miesiąc do porodu i lekarze dziewczynka, dziewczynka no a tu nagle BĘC i urodził się Marcel A większość rzeczy różowiusia Różowiusia pościel i baldachim nad łóżeczkiem o ciuszkach nie wspomnę Jej tż latał i wymieniał co się da Resztę różowiusich akcesoriów spakowała i mówi że teraz to sobie muszą dziołchę zrobić

Cytat:
Tak- od 9t do 23t urósł całe 3 cm Generalnie żadnej różnicy nie widać
Z tym, że ja od początku wyglądałam jak w 5 miesiącu

Ostatnio u ginki w poczekalni była kobieta w 20 tygodniu i miała brzuch tak ze 3 razy większy niż mój A taka szczupła była i brzuchol ewidentnie ciążowy miała
Wczoraj byłam z koleżankami na obiedzie, niektóre mnie od listopada nie widziały i stwierdziły, że mam chyba tę ciążę urojoną bo one to myślały że ja to już taaaaaaka wielka jestem Były zawiedzione że się w drzwi mieszczę A ja tu taka dumna z siebie że już ze 3 kilo przybrałam i normalnie mnie rozczarowały, chociaż do chudziaków to też nie należę to może oponka mi brzuszek ciążowy przysłania

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
oby, chociaż ginka powiedział, ze w 20 tygodniu coś poczuję dopiero, najpierw dzidzia przez moje sadełko musi się przebić

my nie mamy wybranego imienia dla synka, z moim tz się ciężko na ten temat rozmawia nic mu się nie podoba
U nas syn to chyba będzie Kacper a dziewczynka Lilianna nawet się zbytnio nie spieraliśmy, obie propozycje moje bo mój TŻ to raczej tylko przedrzeźniać umie i wymyślać imiona typu Rajmund. I mówi że będzie Rajdek wołał i takie tam. Chociaż jemu to się wiecznie dowcip trzyma Ale na moje pomysły przystał i tak już chyba zostanie

Cytat:
DZIEŃ DOBRY
Adriana
, jak spojrzałam gdzie mieszkasz to aż mi ślinka pociekła Turek, sery Turek mówią i piszą, żeby w ciąży nie jeść to nie jem
Ale nie można tylko z niepasteryzowanego mleka a dużo Turkowskich jest z pasteryzowanego właśnie. Ja lubie i jem od czasu do czasu.

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:12   #3494
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cześć Mamusie
Witam się z rana i witaj Margosiu :p
Regularnie sobie was podczytuje, ale muszę przyznać że mam ostatnio mega lenia i nie chce mi się podejść do komputera i napisać :banghead: teraz sobie w wyrku jeszcze leżę
Neni- mnie też endo powtarza, że w ciąży norma tsh jest do 2, 5. Co do jodu ja się lecze na niedoczynność już od kilku lat i oprócz eutyroxu brałam Jodid więc widać jest wskazany. Teraz odstawiłam, bo w witaminach mam nawet większą dawkę.
Asiunia- przeczytałam Twoją historię, będę brutalna, ale tacy ludzie się nie zmieniają. ..przerobiłam taki związek, czasem było lepiej, ale CZĘŚCIEJ tak jak właśnie u Ciebie. Pewnie bym trwała w tym głupim związku gdyby nie to, że on kopnął mnie w tyłek musisz teraz myśleć o sobie i maluszku :-*

Któraś pytała czemu idę na 2 prenatalne ( przepraszam, ale już nie pamiętam która ) Ogólnie u mnie lekarze zalecają prenatalne 3 razy, ten drugi raz podobno ważniejszy niż 1. Robi się go jakoś między 18-22tc i sprawdza organy, przede wszystkim serduszko.
Stary 2013-02-09, 09:13   #3495
czarownica1
Zakorzenienie

Adriana, i tak chyba u mnie odpadnie, bo muszę się zająć moim cholesterolem ale... chyba Turke ma też light serki
Stary 2013-02-09, 09:15   #3496
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka rodziła w kwietniu, była chyba u trzech lekarzy i wszyscy dziewczynka i dziewczynka, w szpitalu leżała miesiąc do porodu i lekarze dziewczynka, dziewczynka no a tu nagle BĘC i urodził się Marcel A większość rzeczy różowiusia Różowiusia pościel i baldachim nad łóżeczkiem o ciuszkach nie wspomnę Jej tż latał i wymieniał co się da Resztę różowiusich akcesoriów spakowała i mówi że teraz to sobie muszą dziołchę zrobić

Wczoraj byłam z koleżankami na obiedzie, niektóre mnie od listopada nie widziały i stwierdziły, że mam chyba tę ciążę urojoną bo one to myślały że ja to już taaaaaaka wielka jestem Były zawiedzione że się w drzwi mieszczę A ja tu taka dumna z siebie że już ze 3 kilo przybrałam i normalnie mnie rozczarowały, chociaż do chudziaków to też nie należę to może oponka mi brzuszek ciążowy przysłania
No już lepiej pomyłka w drugą stronę, bo jakoś "normalniej" wygląda dziewczynka w chłopięcych rzeczach niż chłopiec cały w różu
Dobrze, że się nie kłóciła, że to nie jej Dziecko

Mi osobiście na początku też przeszkadzało, ze brzucha nie mam
W ogóle to chciałam w 2-gim miesiącu mieć już taki wielki ciażowy, żeby wszyscy mi zazdrościli
Ale teraz patrze ciutkę logiczniej i im mniejszy tym fajniejszy

Mały
Stary 2013-02-09, 09:15   #3497
mela1234
Zakorzenienie

Witam się z rana
Coś humoru nie mam

Welcome back Margosia

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
powiedzcie mi co robi ginekolog przy porodzie? ile czasu jest obecny itp??
Lekarz przychodzi na bóle parte, żeby odebrać dziecko i ewentualnie zszyć, jeżeli pękniesz lub cię przetną.

Cytat:
Witam się z Rana

Przykro to słyszeć. Następnym razem idź z przeświadczeniem, ze zdałaś to na 100% zdasz!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:17   #3498
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej. U mnie zdychania ciąg dalszy. Zaraz biorę wszystkie moje tabletki...

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Któraś pytała czemu idę na 2 prenatalne ( przepraszam, ale już nie pamiętam która ) Ogólnie u mnie lekarze zalecają prenatalne 3 razy, ten drugi raz podobno ważniejszy niż 1. Robi się go jakoś między 18-22tc i sprawdza organy, przede wszystkim serduszko.
Połówkowe nazywa się niby 2. prenatalnym.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:18   #3499
Charlize89
Rozeznanie

Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mnie i dzidzie. Na 10.00 jest umówiona na wizytę do gina. A jestem jakaś nie spokojna dzisiaj. Źle spałam, całą noc głupoty mi się śniły...
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:19   #3500
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Mamusie
Witam się z rana i witaj Margosiu :p
Regularnie sobie was podczytuje, ale muszę przyznać że mam ostatnio mega lenia i nie chce mi się podejść do komputera i napisać :banghead: teraz sobie w wyrku jeszcze leżę
Neni- mnie też endo powtarza, że w ciąży norma tsh jest do 2, 5. Co do jodu ja się lecze na niedoczynność już od kilku lat i oprócz eutyroxu brałam Jodid więc widać jest wskazany. Teraz odstawiłam, bo w witaminach mam nawet większą dawkę.

Witam, witam
Tak mnie wszystkie miło witacie, że chyba będę mieć odwyk częściej

Ja nie mam problemów z tarczycą a cały pierwszy trymestr też miałam brać jod, w drugim trymestrze mam go w witaminach więc ten osobno kazała mi odstawić

A te badania między 18-22t to chyba każda z nas ma, bo to przecież połówkowe
Ja miałam we wtorek i jak zwykle potwierdziło się to, że moje Dziecię po rodzicach jest mega leniwe, nie fika tak jak Wasze na usg, leży spokojnie i czeka aż Pan wszystko zbada i spokojnie zasypia

Mały
Stary 2013-02-09, 09:22   #3501
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za mnie i dzidzie. Na 10.00 jest umówiona na wizytę do gina. A jestem jakaś nie spokojna dzisiaj. Źle spałam, całą noc głupoty mi się śniły...
Też wczoraj byłam niespokojna i co? Dobre wieści usłyszałam, więc będzie dobrze
Stary 2013-02-09, 09:22   #3502
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39130569]Hej. U mnie zdychania ciąg dalszy. Zaraz biorę wszystkie moje tabletki...
[/QUOTE]
Żebyś już się lepiej poczuła w końcu
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Coś humoru nie mam

Welcome back Margosia
Ja jestem to i humor Ci wróci

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość

Mały
Stary 2013-02-09, 09:23   #3503
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cytat:
Adriana, i tak chyba u mnie odpadnie, bo muszę się zająć moim cholesterolem ale... chyba Turke ma też light serki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images ser.jpg (12,6 KB, 1 załadowań)

Stary 2013-02-09, 09:24   #3504
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

A te badania między 18-22t to chyba każda z nas ma, bo to przecież połówkowe
Ja miałam we wtorek i jak zwykle potwierdziło się to, że moje Dziecię po rodzicach jest mega leniwe, nie fika tak jak Wasze na usg, leży spokojnie i czeka aż Pan wszystko zbada i spokojnie zasypia
Możliwe w kazdym bądź razie idę je robić tam gdzie robilam pierwsze i w cenniku jest to zatytułowane Prenatalne i w zależności czy I, II lub III trymestr. :p ale sowicie sobie liczą za to gin na nfz też to tak nazywa i pytała czy się na nie zdecyduję
Stary 2013-02-09, 09:26   #3505
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
ooo dziś kupie
kurcze i zrobię panierowany i sałate do tego
Stary 2013-02-09, 09:26   #3506
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cytat:
Witam, witam

Moje też przeważnie sobie leżakuje TŻ mówi że leń po mamie bo ja taka antysportowa jestem

Stary 2013-02-09, 09:27   #3507
czarownica1
Zakorzenienie

jade do apteki, przewietrzę się trochę, bo jak na razie muli mnie i jeszcze chwila a nie wygrzebię się wogóle z piżamy
Stary 2013-02-09, 09:34   #3508
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Moje też przeważnie sobie leżakuje TŻ mówi że leń po mamie bo ja taka antysportowa jestem
ooo... jesteśmy takie podobne
Pocieszam się, ze skoro teraz Maluchy maja taki temperament to będą mega grzeczne Tylko spać i jeść będą w sumie będzie nawet nudno

Cytat:
Możliwe w kazdym bądź razie idę je robić tam gdzie robilam pierwsze i w cenniku jest to zatytułowane Prenatalne i w zależności czy I, II lub III trymestr. :p ale sowicie sobie liczą za to gin na nfz też to tak nazywa i pytała czy się na nie zdecyduję
Też następne usg mam po 30 t będą chyba wtedy dokładnie sprawdzać łożysko?
Teraz serducho jest jak dzwon
Jeszcze tylko długie 4 miesiące i będziemy mieć Malucha przy sobie a nie w sobie

Mały
Stary 2013-02-09, 09:35   #3509
sarna405
Zadomowienie

jw. się właśnie przestraszyłam, zaczął mnie prawy jajnik tak kłuć jakby skurcze, czy coś takiego jakby igły mi wbijano. Rano kichłam i zakuło a teraz bez powodu tak...ale już na razie przeszło ufff. Wczoraj cos mi było zimno i trochę za ciepła wode miałam do kąpieli i już się wystraszyłam, ale do brzucha mi nie sięgała...jak ja uwielbiałam gorące kapiele a teraz nie można się kąpać w gorącej wodzie, i mi jest za zimna...
pragnie."
Stary 2013-02-09, 09:37   #3510
Guuusiaa
Zadomowienie

A ja sobie mulę jeszcze w łóżeczku

Mąż jeszcze śpi bo o 3 sie położył

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości