|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
pokaże Wam jak dzisiaj Lena zasypiała
![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Wogole jas mnie rozwala z zarciem! O 20 wychlal 200 ml kaszki a przed chwila wciągnął 180 ml mleka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
ja przez dwa dni miałam lekkie plamienie a trzeciego tak lunęło że podpasek nie nadążałam zmieniać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakbym moją Alkę widziała, tylko ona tak zasypia codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#2227 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale gin ciąży wtedy nie widział? Ja czasem oglądam taki program(chyba na tvn style?czy polsat cafe)"Idealna niania" i tam właśnie rodzice robią casting na nianie do różnych wiekowo dzieci,oczywiście mają kamery.Co te niektóre babki(a jest ich niestety większość)wyczyniają ![]() Jedna to przynisła sobie pojemnik na proszek do prania i usypała ![]() Jak tu komu obcemu zaufać?Ja kiedyś dodatkowo zajmowałam się pewną dziewczynką(miała ok.6mcy i rosła)trwało to gdzieś do jej roczku,czy 2mcy po.Kiedyś odezwałam się do Magdy zapytać co u nich,a ona mi pisze maila,że S. nie żyje...zamarłam bez ruchu i łzy zaczęły lać się strumieniami...Mimo,że ja swoich dzieci nie miałam wtedy to bardzo ją pokochałam i dobrze się nią zajmowałam. Przepraszam,że o tym piszę ![]() mówiłam przecież,że fajne zakupy ![]() ![]() Asiuulka jak po imprezie Zuzi?opowiadaj. tamlin trzymam kciuki za chrzest,żeby Mati nie płakał i jedzonko się udało a goście dopisali. Lece spać,bo ostatnio póżno chodzę a wstaje o świcie.Pa A!!!!!!!i trzymać kciuki za naszą anesh_ ![]() Jutro o 14.00 ma trudny egzamin.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-02-08 o 22:41 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze Wam pokaże jak wygląda mój psiak po półgodzinnym spacerze
![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | ||
Zadomowienie
|
cudnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ![]() mogę iść spać.
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Czyzbtm dzisiaj była pierwsza
![]() ![]() ![]() ![]() Kraven próbowaliśmy obejrzeć atlas chmur moj tzet wytrwal chyba 30 min i zasnął ja po 40 skpitulowalam i poszłam spac... Jak dla nas totalne dno |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Cześć. U nas w miarę spokojna noc. Tylko Jaś ma co któreś jedzenie focha i nie chce jeść.
![]() Gda śniegowce bardzo ładne, ale sukienka ładniejsza ![]() Asiulka dziękuje za opinie. Nie wiem czemu ostatnio jak jakiś film jest bardzo promowany to okazuje się totalną klapą. Ja się przymierzam do Poradnika pozytywnego myślenia. ![]() Anesh kciuki już teraz zaciśnięte ![]() ![]()
#2234 |
Zadomowienie
|
Lidka a możesz mi coś napisać na ten temat, jaką masz wersję, spalanie i tak ogólnie jak Ci się jeździ, czy dużo trzeba przy nim dokładać, może być na priv, jak wolisz, z góry dzięki!
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z dobrych komedii do agenci bardzo specjalni (white chicks) oglądałąm już chyba z 10 razy a i tak za każdym razem boki zrywam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U Nas noc koszmarna,Fabiankowi ciężko oddychać i tak się męczy. Wziął antybiotyk i się bawi teraz a ja muszę się wzmocnić kawą. Nie wiem która z Was pytała czy mały miał jakieś objawy,otóż nie. Miał takie charczenie tylko jakby w nosku ale pomyślałam,że to sprawdze a to już lekkie zapalenie oskrzeli. Dzisiaj już paskudnie kaszle. Jak nie będzie poprawy to w poniedz do lekarza ponownie. Ehh... Biedni chłopcy moi..niech tę antybiotyki pomogą ![]() Nadrobilam za to wszystko jak spać nie mogłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Rozeznanie
|
Śniegowce bardzo ładne ale i tak sukienka wygrywa
![]() ![]() ![]() Cytat:
I jak ktoś jeszcze nie oglądał polecam "siedem dusz" (seven pounds) Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2013-02-09 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Rozeznanie
|
"7dusz" i "miasto aniołów" to są moje dwa ulubione wyciskcze łez.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Rozeznanie
|
Asiulka Filadelfię uwielbiam, klasyk
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- A tak w ogóle to witam z rana ![]() Asiulka nieśmiało zapytam, robiłaś bułeczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Afternoon robiłam bułeczki sa super na kolacje jak znalazł
![]() ![]() Ps. Co sądzicie o avatarze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Jasiu wczoraj z okazji 3 miesięcy dostał taką szmatke z metkami i teraz to jego ulubiona zabawka
![]()
#2243 |
Rozeznanie
|
Z filmów uwielbiam klasyki. Bardzo lubię Meryl Streep i polecam Co się zadrzyło w Madison County - piękny, kameralny film o miłości; z jej udziałem piękny jest także Dom dusz. Kocham Wichry namiętności - wyje za każdym razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Wtajemniczenie
|
Konczi sto lat Kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski
![]() Zaczęłam od klubu. Afternoon ja też robiłam bułeczki i makaron cytrynowy. Wszystko super. Ja tez uwielbiam Meryl. Oglądałaś "Sprawa Kramerów"? Asiula jak po imprezce? Wszystkiego najlepszego dla Zuzi ![]() ![]() Staram się maksymalnie jak mogę poświęcać czas dzieciom więc będe sporadycznie. Agaton pies bosko wygląda. I nie będę pisać każdej z osobna bo wszystkie piękne dzieciaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() KONCZI wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]()
#2247 |
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to ostatnio zrobiłam małe zakupy książkowe:
język dwulatka jak kreatywnie wspierać rozwój dziecka szmacianki przytulanki nocnik nad nocnikami 365 bajek na dobranoc Ostatnie 3 pozycje polecam - są świetne. pierwsze 2 mam zamiar na dniach przestudiować - może się czegoś mądrego dowiem - na pewno utwierdzę się przy okazji w przekonaniu ile już błędów wychowawczych popełniłam ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Konczi wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Wtajemniczenie
|
Anesh kciuki za egzamin, zdasz!!!!!!!!!!!!1
![]() Anusia a masz inhalator?Jak nie to moze ktoś ze znajomych ma pożyczyć?Co jeszcze mogę poradzić, wietrzyć pokój, pod tylnie nogi łóżeczka podłóż coś tak żeby miał główkę wyżej i mokre ręczniki na kaloryfery. |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
ależ zawiało weekendem uistki od rana, zawsze o tej porze mam ponad dwie strony do nadrobienia :P no ale my matki pracujące- pracujące na wizażu więc weekend trzeba odpocząć
![]()
#2250 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Konczi!
Dziewczyny, mam kryzys... Jestem niewyspana, dziecko od wczoraj mi się zepsuło i ciągle wyje i jęczy, a ja już nie mogę tego słuchać, bo to we mnie budzi taki w.☠☠☠☠. To straszne, mam wyrzuty sumienia, ale nie potrafię tego opanować. Ja chcę po prostu pospać ciągiem więcej niż 2-3 godziny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.