|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU did you make a wish? LUTYZa te rzeczy oddam pół wątku wymiankowego,
mogę też poszukać poza wątkiem ![]() 1. zielone lub czarne lity z ćwiekami (rozmiar 36) 2. tregginsów i bluzki ze zdjęcia (34/36) 3. parki niebieskiej (!) lub zielonej (34/36) 4. spodni baggy, najlepiej jasnych (34) 5. miętowych lub pudrowych spodni (34) 6. pudrowych, miętowych lub żółtych balerinek (36) 7. bluzek ze skórzanymi wstawkami (34/36) 8. topu jacka daniellsa 9. bluzki guns n roses, metallica 10. bikerów z Heavy Duty (36) Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-10 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: did you make a wish?
11. Letniej, jasnej, koronkowej sukienki (36)
12. Sukienki floral, konkretnie tej ze zdjęcia. Któraś wizażanka miała ją kiedyś w wątku ![]() 13. Neonowych spodenek (36) różowych, morelowych, żółtych, morskich... Łatwo można mnie również skusić na rzeczy dla dzieci: ciuszki - będę pytała o wymiary i zabawki dla 3latka zakochanego w motoryzacji oraz zabawki dla 6miesięcznego chłopca ![]() Edytowane przez justynaaa00 Czas edycji: 2013-02-10 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: did you make a wish?
u mnie beżowe balerinki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.