Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-09, 16:16   #3901
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja jestem uzależniona od słodyczy, więc nutella dla mnie, to jak heroina dla narkomana
aczkolwiek zaskoczę, sernika nie lubię. Uwierz, że to wywołuje większy szok
A ja zjem wszystko, co słodkie. Nawet najgorsze świństwo. Potrafię wyjadać lukier z pączków. I lubię też wyroby czekoladopodobne .

Cytat:
o fuu, to tak się da? nutella sama w sobie pełni już rolę masła...
Po tym, jak usłyszałam, że znajomy słodzi zieloną herbatę, nic mnie już nie dziwi^^.
Stary 2013-02-09, 16:20   #3902
201607231707
Konto usunięte

Da się, mój brat i TŻ tak robią Nie ogarniam tego
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:23   #3903
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
A ja zjem wszystko, co słodkie. Nawet najgorsze świństwo. Potrafię wyjadać lukier z pączków. I lubię też wyroby czekoladopodobne .
ja nie lubię. ale już np. Milka jest moim numerem jeden, bo jest słodka. Gorzkiej czekolady to nawet jedną kosteczkę z trudem mi zjeść.
z kolei herbaty nie wypiję posłodzonej, piję tylko czarną gorzką.
ot, taki paradoks

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2013-02-09 o 16:24
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:23   #3904
nicRu
maszyna, nie człowiek

Też nie lubię sernika
Stary 2013-02-09, 16:31   #3905
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Aja 3/4 ciast - wszystkich z bitą śmietaną czy marmoladą i większości z kremem ^^ Nie lubię też ciast z owocami i pączków (w Wielki Czwartek czuję się taką nonkonformistką :3).
Cytat:
ja jestem uzależniona od słodyczy, więc nutella dla mnie, to jak heroina dla narkomana
Z tego co wymieniacie to ja też za sernikiem i pączkami akurat nie przepadam. Nie przepadam w znaczeniu - jak nie ma nic innego to ten kawałek zjem, ale nie więcej. Ale ogólnie lubię słodkie, ciasta, cukierki, ciastka. Nie lubię czekoladek z galaretką i delicji(też w moim znaczeniu "nie przepadam").

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
ja nie lubię. ale już np. Milka jest moim numerem jeden, bo jest słodka. Gorzkiej czekolady to nawet jedną kosteczkę z trudem mi zjeść.
To ja tak samo, i co do Milki i co do gorzkiej czekolady.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:35   #3906
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podziwiam tych, którzy jedzą chleb z nutellą i masłem Dla mnie to szczyt obrzydlistwa
A ja lubię to połączenie. Zwłaszcza jak Nutella jest trochę twarda, to z masłem łatwiej się rozsmarowuje, a chleb nie jest suchy.
Cytat:
Nie przepadałam, dopóki moja babcia nie zrobiła. Sklepowy/na zimno fuj, domowy pycha.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:35   #3907
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Mam coś lepszego.
Koleżanki tata zmarł, a ona codziennie dodaje jego zdjęcia na fb z podpisem, że go kocha, że wiele ją nauczył, dopiero teraz to widzi i docenia. Nigdy czegoś takiego nie zrozumiem.
ja też
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja nigdy nie zrozumiem zbytniego obnażania się na facebooku.
Zwłaszcza w takich sprawach jak smierć. To są tak intymne sprawy, które powinniśmy przeżywać samemu albo w gronie najbliższych a nie narzucać swoje cierpienie 350 znajomym. I w jakim to celu? Dla lajka? Dla wirtualnej swieczki?
Nigdy tego nie zrozumiem...
O to właśnie mi chodzi. Rozumiem, że zdarzają się w życiu różne tragedie, z którymi ciężko sobie poradzić, ale takie uzewnętrznianie do mnie nie przemawia, ja to traktuję bardziej jako dopraszanie się o uwagę (i lajki )
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Takiego sposobu radzenia sobie ze stratą bliskiej osoby po prostu nigdy nie zrozumiem i mnie to dziwi dlatego napisałam. Dostała+20 lików, dla nie to normalne nie jest i nigdy nie będzie. Ze swoim życiem osobistym dzieli się z ponad 300 osobami. Chyba gdyby chciała się wyżalić to pogadałaby z kilkoma najbliższymi, ale co ja tam wiem
Dokładnie

Cytat:
ja nie potrafię się opanować i cały słoik wyjadam łyżką...
nutella
Cytat:
Ja podziwiam tych, którzy jedzą chleb z nutellą i masłem Dla mnie to szczyt obrzydlistwa
bleee nigdy nie lubiłam połączenia nutella + masło
Cytat:
Napisane przez Demi
I uuuuuwielbiam to "moi wiedzą", "kto ma wiedzieć ten wie" czy "pozdro dla tych, co wiedzą" <3 Tyle tego widuję na forach, blogaskach i fotoblogaskach że chyba nigdy nie założę fejsa, żeby mnie nie atakowało
Cytat:
i jeszcze

odpowiedź: co jest?
"nieważne"

to na ch** piszesz?!
klasyka gatunku
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:36   #3908
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Ja uwielbiam z Lindta gorzką 99%. Niestety, jakiś czas temu zniknęła z wielu sklepów, do niedawna widziałam ją w Piotrze i Pawle - i właśnie 2 dni temu, jakem miała na nią ochotę, okazało się, że i tam już jej nie ma. Pewnie została wycofana z powodu małej popularności, mój brat się kiedyś kawałkiem ode mnie poczęstował i stwierdził, że poczuł, jakby miał w gębie kakao w proszku^^.
Stary 2013-02-09, 16:40   #3909
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Po tym, jak usłyszałam, że znajomy słodzi zieloną herbatę, nic mnie już nie dziwi^^.
O rany, zieloną słodzić? Ja już od dawna nie słodzę żadnej herbaty, ale prawie zawsze piję z kawałkiem czekolady. Wygląda to tak, że zanurzam czekoladę w herbacie, wkładam do ust i popijam. Teraz już nie mogę jeść twardej czekolady bez czegoś gorącego do picia (najlepiej cappuccino ) - odwrotnie jeszcze da radę.

Stary 2013-02-09, 17:15   #3910
201607231707
Konto usunięte

Też nie lubię sernika, ale tego na ciepło na zimno to jeszcze I nienawidzę czekoladem z galaretką, śliwek w czekoladzie czy ptasiego mleczka, ble.
Ale ogólnie to jestem czekoladoholikiem, Milka to moje numero uno <33
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:17   #3911
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Pamiętasz?
Pewnie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Może ja zacznę codziennie wstawiać zdjęcie sałaty z podpisem 'moje mięso'
Zrób to!

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Powiedzieć wam coś?
Będziecie w szoku...

nie przepadam za nutellą
Ja nutellę lubię tylko z masłem orzechowym Pójdę do piekła

Cytat:
ot, taki paradoks
Spytaj siarki, ona gorzkie kakao prawie łyżką wyjada

Cytat:
Ja uwielbiam z Lindta gorzką 99%. Niestety, jakiś czas temu zniknęła z wielu sklepów, do niedawna widziałam ją w Piotrze i Pawle - i właśnie 2 dni temu, jakem miała na nią ochotę, okazało się, że i tam już jej nie ma. Pewnie została wycofana z powodu małej popularności, mój brat się kiedyś kawałkiem ode mnie poczęstował i stwierdził, że poczuł, jakby miał w gębie kakao w proszku^^.
O, no właśnie

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:17   #3912
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
A ja lubię to połączenie. Zwłaszcza jak Nutella jest trochę twarda, to z masłem łatwiej się rozsmarowuje, a chleb nie jest suchy.

Nie przepadałam, dopóki moja babcia nie zrobiła. Sklepowy/na zimno fuj, domowy pycha.
na zimo lepszy od tego pieczonego
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:22   #3913
carmen_88
Raczkowanie

naprawde ktos slodzi zielona herbate?! wow, czego to sie czlowiek moze dowiedziec

Nutella+maslo?! naprawde?!

ja nie rozumiem dziewczyn, ktore wrzucaja swoje rozneglizowane foty na facebooka, czy tam innego twittera jak rowniez takie, ktore wysylaja takie foty facetom poznanym dopiero co-przez internet!
blagam, wyjasnijcie mi ich logike ! bo naprawde ogarnac nie moge jak ktos moze byc tak ograniczony!
Poznalismy sie z ex Tztem przez internet,kiedys zajrzal na stara,nieuzywana poczte a tam same gole! zdjecia lasek, albo zdj samych posladkow albo piersi! i smial sie,ze po kazdym takim sie ewakuowal bo to nijak nie pasowalo mu na kobiety, ktore moga byc partnerkami na cale zycie. I najsmieszniejsze,ze ZADNEJ nie zdazyl poznac w realu. Pokazywal mi maile nawet i to wychodzilo OD nich,a nie od niego. Co mnie zdziwilo jeszcze bardziej. I uwierzcie, ale bylo takich dziewczyn bardzo duuzo.. Czy naprawde dziewczyny juz sie nie szanuja? to straszne bylo..i ja sie czulam upokorzona-tez jestem kobieta ale nie dziwie sie,ze faceci moga miec takie zle zdanie o kobietach w ogole jak maja z czyms takim do czynienia. nie wyobrazam sobie byc takim bezmozgiem. NAwet w trakcie trwania naszego zwiazku nagle laska po pol roku sie odzywa wysylajac co? maila z jej golymi piersiami!tak,tak bez bluzki i biustonosza "co slychac kociaku, wymienimy sie zdjeciami?" Nie wspomne,ze jakbym byla swinia to upublicznilabym wszystkie ich foty wraz z mailami i innymi danymi do internetu. Ale chyba nie wpadly na to,ze jednak ktos moze cos takiego zrobic.
carmen_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:23   #3914
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie lubię sernika, ale tego na ciepło na zimno to jeszcze I nienawidzę czekoladem z galaretką, śliwek w czekoladzie czy ptasiego mleczka, ble.
Ale ogólnie to jestem czekoladoholikiem, Milka to moje numero uno <33
Ja lubię te duże Milki, np. trójkątne, z karmelem itd.

Stary 2013-02-09, 17:25   #3915
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Ja lubię te duże Milki, np. trójkątne, z karmelem itd.
Mój absolutny faworyt to Milka z Daimem Słodka i słonawa jednocześnie, ahhhh

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:30   #3916
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carmen_88 Pokaż wiadomość
naprawde ktos slodzi zielona herbate?! wow, czego to sie czlowiek moze dowiedziec

Nutella+maslo?! naprawde?!

ja nie rozumiem dziewczyn, ktore wrzucaja swoje rozneglizowane foty na facebooka, czy tam innego twittera jak rowniez takie, ktore wysylaja takie foty facetom poznanym dopiero co-przez internet!
blagam, wyjasnijcie mi ich logike ! bo naprawde ogarnac nie moge jak ktos moze byc tak ograniczony!
Poznalismy sie z ex Tztem przez internet,kiedys zajrzal na stara,nieuzywana poczte a tam same gole! zdjecia lasek, albo zdj samych posladkow albo piersi! i smial sie,ze po kazdym takim sie ewakuowal bo to nijak nie pasowalo mu na kobiety, ktore moga byc partnerkami na cale zycie. I najsmieszniejsze,ze ZADNEJ nie zdazyl poznac w realu. Pokazywal mi maile nawet i to wychodzilo OD nich,a nie od niego. Co mnie zdziwilo jeszcze bardziej. I uwierzcie, ale bylo takich dziewczyn bardzo duuzo.. Czy naprawde dziewczyny juz sie nie szanuja? to straszne bylo..i ja sie czulam upokorzona-tez jestem kobieta ale nie dziwie sie,ze faceci moga miec takie zle zdanie o kobietach w ogole jak maja z czyms takim do czynienia. nie wyobrazam sobie byc takim bezmozgiem. NAwet w trakcie trwania naszego zwiazku nagle laska po pol roku sie odzywa wysylajac co? maila z jej golymi piersiami!tak,tak bez bluzki i biustonosza "co slychac kociaku, wymienimy sie zdjeciami?" Nie wspomne,ze jakbym byla swinia to upublicznilabym wszystkie ich foty wraz z mailami i innymi danymi do internetu. Ale chyba nie wpadly na to,ze jednak ktos moze cos takiego zrobic.
nie pomyslałas, że ktoś mógł wbić się jej na maila?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:30   #3917
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Mój absolutny faworyt to Milka z Daimem Słodka i słonawa jednocześnie, ahhhh
Tej jeszcze nie jadłam, ale chętnie spróbuję. Ja uwielbiam tą: http://www.milka.com.pl/produkty/pro...&c2=2018&p=573.

Stary 2013-02-09, 17:31   #3918
Phoce
Flawless

Cytat:
No właśnie też nie rozumiem zdziwienia
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:39   #3919
carmen_88
Raczkowanie

Cytat:
nie pomyslałas, że ktoś mógł wbić się jej na maila?
nie, nie pomyslalam z prostego powodu.Jak zaczeli rozmawiac z moim ex to wymienili sie telefonami i ona codziennie do neigo dzwonila, apo jakims czasie mmsy tego typu, sms o tym co by z nim robila, na maila non stop tego typu zdjecia..moj ex zaczal sie wycofywac a ta dalej od czasu do czasu do niego dzwonila.
Wiesz, naprawde, sa kobiety,ktore maja klase i sie szanuja a sa zwykle szm.. y . I jak dawniej tez nie moglam uwierzyc w takie opowiesci, bo uwazalam ze ktos na pewno dziewczynie ukradl zdjecia, facet sie msci czy cos to teraz widze ze w duzej mierze nie powinno sie ich zalowac-wiedza co robia.
Niestety taka jest prawda.
Innym razem poznal dziewczyne ktora wydawala sie normalna,a na spotkaniu po 10 min powiedziala,ze ma ochote sie z nim kochac do upadlego, moj ex powiedzial,ze on nie ma gumek i pojedzie do sklepu i...juz nie wrocil
carmen_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 17:46   #3920
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
nie, nie pomyslalam z prostego powodu.Jak zaczeli rozmawiac z moim ex to wymienili sie telefonami i ona codziennie do neigo dzwonila, apo jakims czasie mmsy tego typu, sms o tym co by z nim robila, na maila non stop tego typu zdjecia..moj ex zaczal sie wycofywac a ta dalej od czasu do czasu do niego dzwonila.
Wiesz, naprawde, sa kobiety,ktore maja klase i sie szanuja a sa zwykle szm.. y . I jak dawniej tez nie moglam uwierzyc w takie opowiesci, bo uwazalam ze ktos na pewno dziewczynie ukradl zdjecia, facet sie msci czy cos to teraz widze ze w duzej mierze nie powinno sie ich zalowac-wiedza co robia.
Innym razem poznal dziewczyne ktora wydawala sie normalna,a na spotkaniu po 10 min powiedziala,ze ma ochote sie z nim kochac do upadlego, moj ex powiedzial,ze on nie ma gumek i pojedzie do sklepu i...juz nie wrocil
dziwna laska :/

swoją drogą Twój chłopak ma niezwykły dar znajdowania takich dziewcząt.
Mysle, że sam prowokował takie sytuacje.
bo nie sądze, że dziewczyny po jednej wymianie zdań ot tak sobie wysyłały mu swoje zdjęcia
Stary 2013-02-09, 18:06   #3921
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
aaa, przepadłam, na sam widok aż się rozpływam nie próbowałam jeszcze takiej.
Stary 2013-02-09, 18:28   #3922
never_
Raczkowanie

Cytat:
profanacja

Cytat:
też profanacja

Dziwią mnie ludzie, którzy mają problem z przeczytaniem maila przed wysłaniem i poprawieniem literówek. I to w czasach gdy komputery podkreślają za nas błędy. Rozumiem, że czasem można czegoś nie zauważyć, ale dziesięć literówek w trzech krótkich zdaniach to dla mnie przegięcie. Zwłaszcza gdy jest to mail do wykładowcy wysłany ze wspólnego adresu Tak samo wkurzają mnie głupie błędy na blogach. Moim zdaniem jest to brak szacunku do czytelnika i komunikat o treści "mam cię w dupie, nie chciało mi się nawet przeczytać tego co napisałem".
never_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 18:43   #3923
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
ot, taki paradoks
Mam tak samo, kawę też piję niesłodzoną, fakt, że przy piciu podjadam czekoladę jest nieistotny
Cytat:
Moja mama po spróbowaniu stwierdziła, że przypominają jej się czekoladki na przeczyszczenie

Cytat:
aaa, przepadłam, na sam widok aż się rozpływam nie próbowałam jeszcze takiej.
Spróbujesz i przepadniesz na wieki, jest wręcz uzależniająca, według mnie tylko biała Ritter Sport z orzechami jest smaczniejsza.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 19:20   #3924
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
pogrubione rządzi

i jeszcze

odpowiedź: co jest?
"nieważne"

to na ch** piszesz?!
Jak ja tego nie lubię Ok jak ktoś jest smutny i nie powie o co chodzi- jego sprawa. Ale jak ktoś zwraca na siebie uwagę, ale nie powie o co chodzi to człowieka rozszarpuje przecież.

Cytat:
podziwiam ludzi, którzy chleb smarują nutellą
ja nie potrafię się opanować i cały słoik wyjadam łyżką...
Też tak kiedyś mogłam łyżkami jeść. Teraz lubię na kanapce- ale z masłem orzechowym pod spodem, tak trochę jak snickers smakuje:P

Ja za to nie rozumiem jak można pod nutelle dać masło. Tata mi kiedyś takie kanapki zrobił jak byłam chora

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Aja 3/4 ciast - wszystkich z bitą śmietaną czy marmoladą i większości z kremem ^^ Nie lubię też ciast z owocami i pączków (w Wielki Czwartek czuję się taką nonkonformistką :3).

Wszelkie imieniny czy urodziny to dla mnie koszmar
Kremy z toną masła- nie cierpię. Mdło mi na samą myśl (ale jak ktoś lubi niech je, nie bronię ludziom )
Ale takie na budyniu głównie to lubię.

WhiteCherry: ja się nie dziwię. Szczególnie, że nie każde serniki są dobre. Ja lubię, ale tylko te swoje, niektórych to tak dziwnie smakują, albo są jak bez smaku.

Np sernika mojej babci nie lubię, za karę bym mogła zjeść. Taki zbity, z ziemniakami i nie wiem czy tam jeszcze.

I zupełnie też smakuje z gotowego twarogu a samodzielnie zmielonego sera. Raz zrobiłam z takiego gotowego do serników i to już nie było to. Tak samo inaczej jak się użyje masła, a nie margaryny. Nie namawiam, żeby nie było

Nie wiem czemu niektórzy ludzie się kłócą, które ciasto jest dobre dla wszystkich, a które nie. Każdemu co innego smakuje :P

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:

I nesquik na sucho dobry jak nic lepszego nie ma

Ale im większy zapas słodyczy tym się mniej ich chce- coś o tym wiem. Bo u mnie zawsze chata cukrem bogata. A jak gdzieś pojadę i prawie nie ma słodyczy to bym wszystkie zjadła na zapas

Na szczęście nie mam teraz takich jazd, ale cukroholikiem tak jak alkoholikiem jest się całe życie.
Jeszcze alkohol może Ci ktoś odradzi, a cukrem kuszą wszyscy prawie

A słodzenia herbaty nie rozumiem. Od jakiś 13 lat nie słodzę. Mogę zjeśc tabliczkę czekolady na jeden raz, ale słodka herbata- o nie.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Ty też za dużej klasy nie okazujesz nazywając kogoś w taki sposób

A można też siebie nie szanować na wiele innych sposóbów i to gorszych niż wysyłanie takich zdjęć.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-02-09 o 19:14
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 19:43   #3925
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Otóż to!
Tak poza tematem jedzeniowym... Twój nick kojarzy mi się ze świstakiem od Puchatka On się Gofer nazywał i tak co widzę to rzucam w myślach: "O! Świstak!"
Asta no to pjona Ja już wyszłam z założenia, że jak nie chce to niech nie je. Mi w brzuchu burczeć nie będzie Jak zgłodnieje to wciągnie wszystko.
rozgryzłaś mnie
Ten Gofer mnie właśnie zainspirował
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 19:43   #3926
czarno czarna
Raczkowanie

Co jest złego w słodzeniu zielonej herbaty ? Są jakieś wymogi? Zielonej nie słodzić, białą tylko łyżeczką, a czerwoną miodem nie rozumiem.
Jest jeden wątek, gdzie piszą o lubianych, ale dziwnych potrawach. Widziałam tam ogórki z miodem, herbatę z dżemem itp, a jak tu ktoś napisze że słodzi zieloną to jest wielkie zdziwienie jak tak można . Mnie to smakuje
Stary 2013-02-09, 19:47   #3927
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Co jest złego w słodzeniu zielonej herbaty ? Są jakieś wymogi? Zielonej nie słodzić, białą tylko łyżeczką, a czerwoną miodem nie rozumiem.
Jest jeden wątek, gdzie piszą o lubianych, ale dziwnych potrawach. Widziałam tam ogórki z miodem, herbatę z dżemem itp, a jak tu ktoś napisze że słodzi zieloną to jest wielkie zdziwienie jak tak można . Mnie to smakuje
ja nie przepadam za zieloną herbatą, a posłodzona według mnie jest jeszcze gorsza niż normalna. Ale mój Tż słodzi i mnie to nie dziwi.
Stary 2013-02-09, 19:52   #3928
makaron91
Zadomowienie

A ja nie wyobrażam sobie robić jakąkolwiek kanapkę (czy z szynką czy z Nutellą) i nie posmarować chleba masłem Mnie to dziwi
Stary 2013-02-09, 19:53   #3929
Fantasmagori
Zakorzenienie

Ja słodzę zieloną herbatę, co w tym dziwnego? Skoro nie lubię czarnej gorzkiej to zielonej też nie Tak samo chleb z samą nutellą byłby dla mnie za suchy Masełko musi być

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2013-02-09 o 20:00
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 19:55   #3930
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
rozgryzłaś mnie
Ten Gofer mnie właśnie zainspirował
Ha! Bo właśnie gdzieś widziałam, że wszyscy Cię z goframi kojarzą i czułam się taka inna

Ja to jestem dziwnym typem człowieka, bo w domu herbatę słodzę, ale jak jestem gdzieś na wyjeździe czy coś to potrafię gorzką pić bez problemu. Chyba mam już taki odruch wyrobiony w domu, że jak sięgam po herbatę to zaraz obok jest puszka z cukrem, więc muszę zahaczyć i o nią
I nie lubię testować nowych smaków czekolady Miałam ostatnio mleczną z imbirem i ciasteczkami, zjadłam kostkę i oddałam rodzeństwu. Mleczno-truskawkowa też do nich powędrowała. I tak w sumie każda, która nie ma w sobie orzechów, lentilków, chrupek ryżowych albo po prostu mleczna. Od listopada miałam 10 czekolad w biurku. Zostały mi trzy, bo reszta była po prostu nie dla mnie. Mam jeszcze jedną z pieczonym jabłkiem
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości