|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 372
|
Dot.: fitness platinium zakopianka - Kraków
o to fajnie ¿e siê zapisa³a¶, ja te¿
wiêc bêdê siê tajemniczo rozgl±daæ po sali kto mi tu wygl±da na wiza¿ankê :Pa w srode na zumbê przysz³o tylko 16 osób choæ zapisanych by³o full czyli 30 +11 na li¶cie rezerwowej... trochê g³upio za to dobrze siê æwiczy³o bo by³o du¿o miejsca. |
|
|
|
|
#1052 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Re: fitness w Krakowie
Hej dziewczyny
ja chodzê do Studia 5 na Woli Duchackiej.Odk±d jest nowy w³asciciel to sie du¿o zmieni³o. Maj± rowery, si³ownie i vibre i vacu.Karnety nawet tanie. Wszyscy sie upieraj± przy tych sieciówkach typu Pure,Platinium.Najfajniej sze s± takie ma³e kluby.
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 637
|
dlatego lubiê zajêcia rano, czêsto przychodzi kilka osób
![]() mo¿e i ja poznam Ciê po badawczym wzroku
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
no to siê bêdziemy wypatrywaæ. A by³a¶ kiedy¶ na active walk? ja wczoraj posz³am tak od kopa troche. w³a¶nie siê rozgrzewa³am na biezni jak laska z recepcji zaczê³a kr±¿yæ i zagadywac do ró¿nych Pañ czy by sie nie wybra³y na active bo za ma³o ludzi by³o. Wiêc posz³am i jestem pod wra¿eniem, my¶la³am dotychczas ¿e to s³abe jest i w ogóle nic nie daje a tymczasem nie¼le siê zmêczy³am i zgrza³am. pewnie jeszcze siê wybiorê
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Rozeznanie
|
nie by³am, ale to dlatego, ¿e raczej nie celujê w typowe cardio
|
|
|
#1056 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Ranking krakowskich klubów fitness
Witam
Ostatnio w Krakowie mamy coraz klubów fitness (albo mi siê wydaje). Które kluby mo¿ecie poleciæ? Ze swojej strony mogê zarekomendowaæ Perfect Gym na Zakopiance. Dwie sale fitness i jedna spinning, mi³a atmosfera. Wybór zajêæ jest tak du¿y, ¿e ka¿dy powinien znale¼æ co¶ dla siebie. Wszelkie zmiany w grafiku zawsze publikowane s± na fb. Sauna i jacuzzi czynne non stop ![]() Chcia³abym Was zapytaæ o opiniê na temat Fitness Platinium na Zakopiance. Wiem, ¿e jest tam do¶æ tanio i zastanawiam siê nad przej¶ciem do nich (mam przymusowe ciêcie wydatków ).Zapisa³am siê tam na taki darmowy dzieñ próbny, panie w recepcji wyda³y siê niezbyt mi³e. Jedna sprawia³a wra¿enie jakby pracowa³a tam za karê. No ale mo¿e to tylko pozory. Widzia³am, ¿e wybór zajêæ jest spory. Jakie zajêcia polecacie? Podobaj± siê Wam zajêcia Active Walk??? |
|
|
|
|
#1057 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ranking krakowskich klubów fitness
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post37372121
tu jest kilka opinii o tym platinium, ja jak najbardziej polecam. choæ przyznaje ¿e recepcja pracuje tak sobie
|
|
|
#1058 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 449
|
Dot.: Fitness i Si³ownia- KRAKÓW :)
a by³ kto¶ w Ogrodzie Harmonii na Bronowicach?
|
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 813
|
Cytat:
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-12-10 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
a by³ ktos mo¿e na aqua aerobicu na basenie AGH? bo zastanawiam siê nad kupieniem karnetu.
|
|
#1061 |
|
Perfumoholik z wyboru
Wiadomo¶ci: 3 761
|
Ja dostalam karnet do platinium wiec zdam relacje :p
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 394
|
Mam pytanie do dziewczyn, które chodz± lub chodzi³y na pole dance. Które kluby fitness/ szko³y polecacie?
|
|
|
#1063 |
|
Perfumoholik z wyboru
Wiadomo¶ci: 3 761
|
Czy w Platinium na Zakopiance jest opcja pierwszego-darmowego wej¶cia jak w przypadku Pura?
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
tak
jest te¿ opcja ¿e w sobotê i w niedzielê maj±c karnet mo¿na wzi±æ ze soba "bliska osobê" bezp³atnie.
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 60
|
A czy jeste¶cie w stanie poleciæ jaki¶ fajny klub z pilatesem/jog± w rejonie centrum ew. Pradników? Zale¿a³oby mi na tym, ¿eby nie by³ to jaki¶ moloch, tylko raczej kameralny klub, lepiej siê w takim czujê. Ten, do którego do tej pory chodzi³am, przesta³ dzia³aæ i zosta³am na lodzie.
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zadomowienie
|
Ze sprawdzonych przeze mnie - kameralny pilates jest w Ideal Body przy Dobrego Pasterza ( jest te¿ pilates z el. jogi prowadzony przez Magdê, polecam).
Co prawda nie kameralny - pilates w Parku Wodnym prowadzony przez Nataliê. ¦wietne zajêcia, bardzo ró¿norodne. Jogê te¿ tam bym mog³a poleciæ - zespó³ jest dobry. Niestety jest to moloch i przeboleæ zajêcia mogê tylko i wy³±cznie ze wzglêdu na kompetencje instruktorów. Ostatnio kole¿anka poleca³a now± szko³ê jogi (s± te¿ zajêcia pilatesa) - Satya i One Pilates Studio . Kameralne miejsca z zajêciami na dobrym poziomie.
|
|
|
#1067 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam,
Ja tak na powa¿nie cwiczy³am jakies 12 lat temu, cztery lata temu lizne³am si³ownie w swoszowicach, a teraz mam ochote na solvay. My¶lê, ¿e w koñcu doros³am do tego, aby cos z sob± zrobic, wygl±d: rozci±gniêty brzuch po porodzie i spora nadwaga, choc w ostatnich miesiacach zgubi³am ju¿ 10 kg ale cia³o? Brak kondycji do tego. Widzê, ¿e klub Plattinium cieszy siê raczej pozytywnym wra¿eniem, wiêc jeszcze bardziej siê zmotywowa³am. Chcia³am zapytac co polecacie tak "na dzieñ dobry", bo "pierwszy raz mnie przera¿a, tzn nie wiem od czego zacz±c. Mo¿e jakie¶ cenne sugestie? Pozdrawiam! Edytowane przez basia000 Czas edycji: 2013-01-16 o 20:23 |
|
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Ja muszê trochê ponarzekaæ na M³yn na Dolnych M³ynów, który tak lubi³am; zdarza im siê wpuszczaæ tyle osób na zajêcia, ¿e bardziej siê skupiam na lawirowaniu miêdzy lataj±cymi dooko³a rêkami i nogami ni¿ na æwiczeniach. Czy tak zawsze musi byæ, ¿e jak co¶ zyskuje popularno¶æ, to obni¿a standardy w imiê wiêkszych dochodów?
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 224
|
Niestety tak to czêsto bywa
Ja ju¿ z niejednych zajêæ rezygnowa³am w³a¶nie z powodu t³umów...
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 677
|
Hej, poszukuje informacji na temat silowni znajdujacej sie na pr±dniku czerwonym przy ul majora 12 A. Wynalazlam info, ¿e karnet 65 z³ (wiec cena super) tylko zastanawia mnie czy du¿o osób tam przychodzi i o jakiej porze najlepiej sie pojawiaæ, by nie czekaæ w kolejce na sprzet
|
|
|
|
|
#1071 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 60
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). By³am na zajêciach u Magdy i u drugiej dziewczyny - bardziej spasowa³y mi zajêcia u tej pierwszej. Reszty fitnessu nie próbowa³am - jestem bardziej taneczna, a ostatnio z czasem u mnie krucho
|
|
|
|
#1073 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 968
|
a co powiecie na temat Atlantic squash&wellnes?
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 374
|
Cze¶æ,
Zaczê³am chodziæ od pocz±tku roku, czyli 3 tygodnie Mia³am ok 10 lat przerwy w uprawianiu sportu. Kupi³am karnet open do Platinium i siê zaczê³o - chodzê 2 lub 3 razy w tyg. na active walk - niez³y czad, wymagaj±ce zajêcia - 5 razy w tyg. robiê s³ynny trening z biegania na bie¿ni - dzi¶ zaczê³am drugi tydzieñ czyli 5x3x3 Chcê jeszcze wybraæ siê na spinnig -widzê, jacy zgrzani i spoceni wychodz± z tych zajêæ to a¿ mnie korci ¿eby spróbowaæ |
|
|
|
|
#1075 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 737
|
Ja chcia³abym poleciæ szko³e tañca brzucha Nadira Orient, ja kupi³am z grupona to tylko 100 z³ za 3 miesi±ce , naprawdê warto
.
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-01-22 o 17:30 |
|
|
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 185
|
Hej!!! Czy która¶ z Was by³a kiedy¶ w Fitness Academy w King Square? Zale¿a³oby mi na opiniach dotycz±cych zajêæ grupowych.
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Mój facet chodzi³ tam na squasha i by³ bardzo zadowolony. Co do si³owni to nie by³o z jego strony ¿adnych ochów i achów ale to moze dlatego, ¿e chodzi³ kiedy¶ do Platinium na Lea, gdzie pewnie jest lepiej. Edytowane przez 1989emilia Czas edycji: 2013-01-24 o 15:16 |
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Dziewczyny, napiszcie co¶ o Sprincie na ¶w. Filipa. Mam tam najbli¿ej, ale mo¿e która¶ z Was tam by³a i mo¿e mi co¶ napisaæ, jak tam jest
))
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Konto usuniête
|
hejka - od kwietnia otwieraja platinum w salawator tower na so³tysa dytmara, ciekawe czy zlikwiduj± platinum na lea i czy bêdzie mo¿na tam wej¶æ na multisport
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 309
|
z tego co wiem, bo chodzê na Lea regularnie, to na jeden karnet (kupiony w klubie na Lea) mo¿e wej¶æ do klubu w Salwator Tower i na Lea. Czyli: stary klub zostaje i multisport raczej bedzie obowi±zywaæ
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

wiêc bêdê siê tajemniczo rozgl±daæ po sali kto mi tu wygl±da na wiza¿ankê :P

).

Ja ju¿ z niejednych zajêæ rezygnowa³am w³a¶nie z powodu t³umów...