|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
biedni,jednak nie udźwignęli tego razem
On ją za to obwiniał,rozwiedli się.Pisała,ze wtedy gdyby nie miała 6miesięcznej drugiej córci zabiłaby się![]() Dobranoc
|
#2342 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Katee co za historia
nawet sobie nie wyobrażam co musi czuć taki rodzic.Odpocznij i przespanej nocy życze tym razem. |
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2344 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a powiedz mi masz już upatrzoną( a moze juz kupilas) jakas kurteczke/plaszczyk dla Mai na wiosne? Cytat:
![]() Cytat:
najlepsze ze dzis tz pierwszy raz ich doswiadczyl i to dwa razy ja bylam na zajeciach. co sie o jeczal na ten temat jak wrocilam dziekuje Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
myśle że to moze byc skok jak Asiulka pisze ja czekam jak gda zacznie podawac gluten i będę zgapiac
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-02-09 o 22:59 |
||||||
|
|
|
#2345 | ||||
|
Zadomowienie
|
no faktycznie dzisiaj spokojniutko. tylko 3 strony mialam do nadrobienia z dzisiaj.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moja mala lezy sobie na macie i ani jej sie sni zasnac. mialam cwiczyc chodakowska a wpadli tescie na herbatke i niby widac ze schudlam. ciekawe bo ja nic nie widze i waga taka sama. do jutra. dobranoc.
|
|
#2346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrzucam Wam też zdjęcie mojego serduszka do bransoletki. A kurteczek Ci teraz nie obfocę bo są u moich rodziców. Też chciałabym z Mają jechać na zakupy, ale jakoś tak jakoś nie mogę się zebrać. Wiem jedno, w niedziele bym z nią do galerii handlowej nie pojechała. W zeszłym tygodni jak byłam to widziałam takie malutkie dziecko, może miał z miesiąc ten chłopczyk i tak biedny płakał, a było tyle ludzi, że pewnie po prostu było dla Niego za dużo wrażeń.
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
cisza tutaj dzisiaj, wczoraj byłam cały dzień u siostry z Antkiem, i jechaliśmy środkami komunikacji miejskiej. Bałam się strasznie, ale na szczęście Antko był grzeczny ![]() co do galerii handlowych to ja chodzę, ale mam 20 min spacerem taką bardzo kameralną, więc traktujemy to jako część spaceru ale przeraża mnie jedna rzecz, jak tylko wchodzimy to ja Antka rozbieram, bo tam mego ciepło jest, a widzę ludzi, którzy dziecku nawet czapki nie zdejmą...
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Katiem
Było mi niedobrze moze po racuchach z jablkami niemam pojecia. Wzielam wszystko co mialam w apteczce nospe,espumisan i krople zoladkowe.I przeszlo naszczescie.Ide dzis porozgladac sie za kuchenkami gazowymi. Kurde ja sie tak bardzo boje ze nam nie wyjdzie z tym remontem,ze sie nie wyrobimy,zenie dostaniemy pieniedzy i co wtedy zrobimy? Isc tam mieszkac to taki ryzyk fizyk,ale mysle ze bedzi dobrze. Tylko te dziwne warunki na poczatku mnie przerazaja chociaz wiem ze niektorzy zyja sto razy gorzej niz ja bede tam..A co do hałasu i malych dzieci to przy kuciu kafelek bede po prostu wychodzic z nimi z domu. a tak korzystajac z okazji kliknijcie w opis Okresem moją @ nazwac nie mozna tylko LAWINĄ!!!!! nic mnei nie boli,ale leje sie przerazliwie mocno tak mocno ze jak chce zrobic podstawowe rzeczy hignieniczne to mam pol lazienki czerwonej co to ma byc wogole? Spie w dwoch podpaskach i tak 3 razy w nocy zmienialam
Edytowane przez zielona191189 Czas edycji: 2013-02-10 o 09:36 |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Od wczoraj nadrabiam klub,jeszcze jedną strona mi została i co chwilę mi się laptop wyłącza bo się przegrzewa
Fabianek już lepiej,troszkę jeszcze charczy. Poobserwuje go jeszcze dzisiaj,bo jakby nie przechodzilo to mam przyjść w poniedzialek z Nim. Na szczęście Gracjanek już prawie zdrowy. Przepraszam,że tak mało teraz sie udzielam ale choroby zajmują mi czas. Wieczorem jak nadrobie to już nie chce mi się pisać i tak w kółko. Wybaczcie
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiaj koło południa przyjeżdża na noc teściowa. Rano idzie robic badania do szpitala,a że mieszka na wsi to pojedzie od Nas. Lubię ją,ale stara się być zbyt pomocna i czuje,że zje mi nerwów trochę hehe
![]() A mąż idzie o 17 do pracy. |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U nas dzisiaj była chimera od rana ale chwilowo spokój ( odpukać )Chyba Jasiu sie przestraszły, że mama na niego narzeka i od rana co chwila pierdzi buzią. Genialnie to wygląda Kasiam a ja będe zgapiać wszystko od Was bo Jasiu od 3 dni na Bebilonie pepti ![]() Anusia dużo zdrówka życzymy
|
#2352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może wy coś pomożecie.
Szukamy fajnego miejsca, ośrodka, kwatery, pensjonatu na spotkanie. Może macie jakieś doświadczenia i się podzielicie? Lokalizacja na razie bez znaczenia. Chodzi o to żeby nie było bardzo drogo ale ładnie i fajnie. Może gdzieś byłyście i możecie polecić. Za każdą sugestie z góry bardzo dziękuję. |
|
|
|
#2355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ale tu spokój Nisia super pamiątka ![]() Co do galerii to byliśmy kilka razy. Zawsze towarzyszy mi mama bo z dwójką to nie takie hop siup. Jedziemy zawsze zaraz po otwarciu - niewielu ludzi i to akurat pora drzemki. Kuba najczęściej cały wypad przesypia. Ostatnim punktem jest zawsze kawusia w kawiarence przy kinie i zawsze jesteśmy same - nawet mogę w spokoju nakarmić piersią w razie pobudki. Ubieram go w cienki polarowy pajac z kapturkiem i czapkę. Przykrywam grubszym kocykiem by przejść z samochodu do galerii i potem zdejmuję kocyk i czapkę. |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale jestem zmęczona... Oczywiscie ze mogłam sie spodziewać imprezy gdy przystalam na miasto z przyjaciolka wróciłam o 3.30 a spac poszłam przed 5 Dobrze ze dzisiaj tutaj taki spokoj
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam w drodze do prababci Jagodki. Wpadlam powiedzieć, ze tracipwa mnie znów zatruła
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
A i od jutra przechodze na dukana. Kiedyś schudlam na nim w mc5kg także teraz chyba tylko on mnie może uratować, bo zwariuje
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Ps. Ja chce okres
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
|
|
|
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel a co to za wyznanie?Dlaczego?
Asiulka ale na pewno świetnie się bawiłaś Mąż położył dzieciaczki sam?
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka widzę wypad udany to super:-Dteż gdzieś wyjde jak malenstwa moje wyzdrowieja w końcu.
Kochane a jak to jest z nawilzaczem,ile on ma chodzić? Bo wlaczylam małemu w sypialni |
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nakarmil w nocy i dzieci ogolnie wczoraj wyjątkowo dobrze spaly Wogole juz jak wyszłam z klubu to gadalam z kumplem i nAgle słyszę" Asia grasz jeszcze w tenisa?" Patrzę a tam jakus typem do mnie gada zapytałam czy sie znamy to mi oznajmil ze latał zakochany we mnie przez kilka lat |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Aha;-)no to nie będę go wyłączać.
Śnieg coś sypie u Nas nie wiem po co Ogólnie to nudzi mi się. Mieszkanie posprzatalam,obiad prawie gotowy,placek w lodówce i nie mam co robić. Czekam na rodziców,mają wpaść na kawke. |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy dzisiaj do babki w odwiedziny.
Chociaż tak w sumie to My chyba się nie wybierzemy, a pójdziemy do ZOO z Małą Tamlin - Miałaś rację |
|
|
|
#2368 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle przybrał mi ok. 425 g w 4 tygodnie, co wydaje mi się bardzo mało... Cytat:
My też chodzimy do knajpy z Heniem, nie są to takie długie posiedzenia jak kiedyś, ale daje radę Jest bardzo zainteresowany wszystkim ![]() Cytat:
A jak się obudzi, to zdejmuję i sobie patrzy zaciekawiony. Raz karmiłam na ławeczce w alejce Cytat:
Cytat:
Ale moim marzeniem teraz nie jest impreza, tylko SEN!!!
|
|||||
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ledwo zipie.choroba mnie rozłożyła na łopatki.płuca bolą i straszny kaszel.jutro chyba wybiore sie do lekarza,bo chyba za czesto choruje,to juz piąty raz od pażdziernika. Mąż zabrał Polunie na spacer a ja ide wygrzac sie pod kołderką.
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas juz chyba po chorobie. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam tak chora... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

On ją za to obwiniał,rozwiedli się.Pisała,ze wtedy gdyby nie miała 6miesięcznej drugiej córci zabiłaby się

. W końcu zaczęłam rozszerzać dietę i mogę tylko obserwować, czy nic na skórze się nie dzieje. Dziś 3 dzień marchewkowy i nic się nie dzieje. No może kupa ładniejsza, taka marchewkowa

niemam pojecia. Wzielam wszystko co mialam w apteczce nospe,espumisan i krople zoladkowe.I przeszlo naszczescie.
chociaz wiem ze niektorzy zyja sto razy gorzej niz ja bede tam..