Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 14:20   #3871
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

A ja mam oczy szare, a mój TŻ piwne - czyli dziecko będzie miało po nim?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:21   #3872
malaczarnakejt
Zakorzenienie

a oczy obydwoje mamy ciemnobrązowe i nawet taki sam odcień
Raczej ciemnookie będzie
Mam nadzieję, że dołeczki w policzkach i piegi odziedziczy po tacie )

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:22   #3873
enlevee
Zakorzenienie

tu macie taki kalkulator jakie dziecko będzie miało oczy i prawdopodobieństwo

http://www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:22   #3874
Neni1984
Zakorzenienie

A ja mam nadzieję, że nie będzie miało kręconych włosów po mnie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:25   #3875
Konto usunięte

A ja nie ukrywam, że chciałabym taką małą siebie :P A jak będzie chłopczyk, to na pewno bym chciała, żeby miał gabaryty po TŻcie i charakter też. A włoski i oczka może mieć po mamie :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:25   #3876
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie widziałam ale idę we wtorek. Ale ja dlatego że uwielbiam Jeremiego Rennera . Może nie jest ideałem holywoodzkiego przystojniaka, ale po prostu go uwielbiam. Widziałam wszystkie jego filmy więc i na ten idę bez dwóch zdań tym bardziej że czekam na niego już od ponad pół roku. Film nie każdemu się będzie podobał bo jest specyficzny (widziałam wszystkie możliwe trailery i czytałam wszystkie możliwe recenzje) Jest to trochę fantasy trochę horror trochę komedia. Ja na pewno będę zachwycona, ale nie każdy musi. Poza tym ja lubię takie filmy oderwane od rzeczywistości
Daj znać koniecznie jak ci się podobał film Ja bardzo lubię książki/filmy/gry/seriale o tematyce fantasy
Stary 2013-02-10, 14:27   #3877
sarna405
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Wczoraj mnie cały dzień nie było, mąż zabrał nas do kina i na wyżerkę ale się objadłam lodów i tortilli...byłam w H&M i widzialam piękny komplet żabka po 49,99 http://allegro.pl/komplet-zabka-hm-56-i2972225132.html
ale nie kupiłam a mogłam
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:34   #3878
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Pochwale sie znow moja mloda - wygrala sesje w konkursie, na zdjeciach ma dokladnie 10 miesiecy, mysle u tej dziewczyny zrobic sesje noworodkowa malenstwu i moze sobie brzuszkowa...
Ale słodka Super są takie sesje dzieciaczków i brzuszkowe Niestety mój TŻ uważa to za zbędne, ale może go namówię Będę się starała przynajmniej

Cytat:
No więc się pochwalę, że kupiłam w końcu pierwszy zakup dla maluszka dwie małe słodkie bluzeczki. Są bardziej chłopięce, ale dziewczynka też założy więc luzik. Moja mama nie mogła się napatrzeć na te maleńkie ciuszki ja z resztą też. Oglądałąm jeszcze wanienki z termometrem łóżeczka kocyki i milion innych rzeczy, z których nie we wszystkich przypadkach wiedziałam do czego służą i zdałam sobie sprawę, że ja NIC nie wiem o dzieciach ani w rodzinie ani u znajomych nie ma nigdzie takiego maleństwa i nie miałam w ogóle z tym styczności. Moja mama udziela mi rad tylko takich które były aktualne 30 lat temu i dziś się np dziwiła po co mi jakiś przewijak. Przecież można kocyk na podłodze rozłożyć i też się przewinie no więc się załamałam
No ale nic. Mam fajną książkę fakt, że spakowana w jakimś pudle, ale już niedługo ją wypakuję. Mam WAS na co bardzo liczę i koleżankę która jest ze mną równo w ciąży i ma małego siostrzeńca więc się będę edukować.
A Antoś tudzież Natalka dalej się tak milusio kręci w brzuchu i nie mogę się tym nacieszyć
Ja też niewiele wiem, ale liczę na to, że instynkt nie pozwoli nam zrobić nic złego dziecku Nawet jeśli popełnimy błędy, a na pewno tak będzie, to trudno. Jakoś się nauczyć trzeba
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:53   #3879
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
eveewe- slodkie zdjęcia i córci pogratulować- mała modeleczka ja myślę poważnie nad sesją brzuszkową bo kiedyś bawiłam się w fotomodeling i trochę znajomości z tego tytułu pozostawało, a fajna pamiątka na przyszłość

Neni- kuruj się!

Ghia- ja mam to samo, kosmos. jak weszłam do sklepu z dzieciecymi rzeczami to czułam się jak w sklepie ze śrubkami co najmniej

Moje dziecko postanowiło mnie bardzo miło przywitać w 18 tygodniu ciąży bo od wczoraj ciągnie mnie na wymioty jak cholera nie szanuje matki kompletnie

Ja mam oczy błękitne, Tż brązowe.. czyli dominujący kolor.. mimo wszystko marzę żeby miało oczka po Mamusi, cóż za skromność
No to dobrze, że nie jestem sama razem się będziemy edukować
A u nas z oczami odwrotnie ja mam ciemne brążowe a TŻ niebieskie i bym wolała, żeby po nim miało oczka i włosy też właściwie bo mój kolor taki w sumie nie pamiętam bo farbuję na czarno
Cytat:

co do wanienek z termometrem. Kupilabym zwykla wanienke, a termometru uzyjesz max 2 razy. Ja nawet wogole nie uzywalam zbedny gadzet. A co do wyprawek, mozesz poczytac na innych watkach co kupuja dziewczyny. Ja np wanienke dostalam, mam zwykla, dopoki Mery nie siedziala, w niej kapalismy, pozniej w brodziku, bo ma wieksza frajde. Co do ubranek kupilabym malusio w rozm 56, ale wiecej 62 i 68 - nigdy nie wiesz jak duze sie dziecko urodzi. Moja niby miala 56 przy urodzeniu, a rzeczy w tym rozm zakladalam jej moze tylko 2 tyg, a pozniej to jzu 62 bo luzniejsze i wygodniejsze. Nie kupilam niedrapek, a pozniej maz musial kupic bo w szpitalu sie drapala i dokupil. W domku to juz obcielam paznokcie i luzik. Ja osobiscie nie lubilam kaftanikow+spiochow. Wolalam body i polspiochy - wygodniej malenstwo przebierac. Na noc zakladalam pajace.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

no to jak masz okazje, spraw sobie. Ja w pierwszej ciazy nie chcialam brzuszkowej - bylam mega duza i mialam wstret do patrzenia na siebie. Teraz jestem troszke szczuplejsza aprzez to lepiej sie czuje i moze sie skusze, bo wiecej dzieci nie planuje a dzieciece i noworodkowe sa boskie
Acha no widzisz a czemu nie będę używać?? I co to są niedrapki???
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Łee, już myślałam, że kopać zaczęło
Ja też i czytam czytam a tu mdłości
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Daj znać koniecznie jak ci się podobał film Ja bardzo lubię książki/filmy/gry/seriale o tematyce fantasy
Oki dam ale moja recenzja nie będzie obiektywna
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wczoraj mnie cały dzień nie było, mąż zabrał nas do kina i na wyżerkę ale się objadłam lodów i tortilli...byłam w H&M i widzialam piękny komplet żabka po 49,99 http://allegro.pl/komplet-zabka-hm-56-i2972225132.html
ale nie kupiłam a mogłam
jakie słoooodkie

Edytowane przez Ghia
Czas edycji: 2013-02-10 o 14:55
Ghia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:56   #3880
enlevee
Zakorzenienie

hahaha mówię do Tżta:

- chcę mieć sesję z brzuchem
- to idź na studia
- ale zdjęciową
- to ja mam komórkę, Ty też masz, w czym problem?

on nie lubił moich akcji fotomodelingowych

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 14:57   #3881
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

He he moje Dziecię na babystrology też się modli

A no i jak chcecie inspiracji na obiad to ja mam dziś wołowinkę duszoną, sałatę rzymską, rzodkiewkę, i warzywka na parze (brokuł, kalafior, marchewka) mniam
Stary 2013-02-10, 15:01   #3882
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha mówię do Tżta:

- to idź na studia
- ale zdjęciową

Pewnie zazdrosny

Mój też zazdrośnik
Cytat:
He he moje Dziecię na babystrology też się modli

A no i jak chcecie inspiracji na obiad to ja mam dziś wołowinkę duszoną, sałatę rzymską, rzodkiewkę, i warzywka na parze (brokuł, kalafior, marchewka) mniam
Pyszności
A ja mam dziś sos z żeberek, zmieniaczki i oczywiście co? MIZERIĘ
Po obiedzie idę do łóżka, ale wieczorem pewnie będę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:05   #3883
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie zazdrosny

Mój też zazdrośnik

Pyszności
A ja mam dziś sos z żeberek, zmieniaczki i oczywiście co? MIZERIĘ
Po obiedzie idę do łóżka, ale wieczorem pewnie będę
głupole z nich są, tak jakby kobiety zdradzały ledwie wyjdą z domu

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 15:07   #3884
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Widziałam też, że o autach byłą rozmowa. My mamy dwa małe bo toyotę yaris i sportowe punto. Do miasta takie idealne tylko moje punto jest 3 drzwiowe, dobrze że toyota TŻta 5 drzwiowa, ale też mała TŻ chce kupić opla signum kombi a ja nie znoszę dużych aut lubię małe sportowe z mocnym silnikiem czyli takie jak moje punto a jak przyjdzie co do czego to niestety raczej moje punto będzie do sprzedania bo starsze ale na razie nie mamy kasy żeby dołożyć więc jakoś się będę musiała przemęczyć.

A lubicie jakieś gry?? Np na konsolę?? Gracie w coś??
Stary 2013-02-10, 15:09   #3885
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
A powiedzcie od jakich rozmiarów zaczniecie zbierać garderobę dla maluszka? Chodzi mi o te pierwsze ciuszki od urodzenia. Od razu rozmiar 62 kupować czy jeszcze 58? (bodajże?). Gdzieś czytałam (a może na wizażu), że lepiej kupować od razu 62, bo w mniejsze rozmiary dziecko może nie wejść, a nigdy nie wiadomo jaki to smok się urodzi No i ogólnie szybko rośnie taki maluch. Co myślicie?
ja zaczełam od 62, ale kilka na 58 tez chyba kupię. Na wszelki

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Witam się niedzielnie
Wczoraj, tzn. dzisiaj w nocy jak się położyłam to poczułam pierwszy raz typowe kopniaki. Do tej pory czułam ruchy dziecka, ale to nie były kopniaki. A wczoraj położyłam rękę na brzuchu i 2 razy poczułam takie wypychanie skóry. I bardzo wyraźnie czułam to na ręce I musiałam o 1 w nocy zadzwonić do TŻ do pracy i mu o tym powiedzieć
gratulacje!

Cytat:

Pochwale sie znow moja mloda - wygrala sesje w konkursie, na zdjeciach ma dokladnie 10 miesiecy, mysle u tej dziewczyny zrobic sesje noworodkowa malenstwu i moze sobie brzuszkowa...
SŁODZIAK!!)

Cytat:
hahaha mówię do Tżta:

- to idź na studia
- ale zdjęciową

hahhahaha dobre

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:11   #3886
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam też, że o autach byłą rozmowa. My mamy dwa małe bo toyotę yaris i sportowe punto. Do miasta takie idealne tylko moje punto jest 3 drzwiowe, dobrze że toyota TŻta 5 drzwiowa, ale też mała TŻ chce kupić opla signum kombi a ja nie znoszę dużych aut lubię małe sportowe z mocnym silnikiem czyli takie jak moje punto a jak przyjdzie co do czego to niestety raczej moje punto będzie do sprzedania bo starsze ale na razie nie mamy kasy żeby dołożyć więc jakoś się będę musiała przemęczyć.

A lubicie jakieś gry?? Np na konsolę?? Gracie w coś??
My mamy playstation i jest ono nietykalne dla Tżta. Jak coś to gram na nim w tenis, w inne rzadko bo jakoś nie jestem przyzwyczajona do tego

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 15:19   #3887
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
a ja jakas zamulona jestem eh co sie dziwic wczoraj praktycznie caly dzien w lozeczku z TZ... a zaraz ide sie wykompac wyszykować i do tesciowej na obiad hihi pewnie rosolek mmmmm moja imprezka z piatku przeniosla sie na sobote jak zwykle haha macie jakies propozycje na przystawki? przekaski?

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

tylko ja wsumie wlasnie nie jestem na piatek umowiona jeszcze bo do niego wystarczy zadzwonic z dwa/jeden dzien wczesniej i sie umowic na biezaco .. a jutro jak juz bym byla u niego to nie pokusze sie o nie sprawdzenie czy wszystko ok! haha.. ahh

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

co tu taka cisza? zamulona niedziela znow
kanapki to dobra sprawa, ale takie mniejsze

Cytat:
moja urodzona 11 sierpnia jezdzila w gondoli tylko do 3 miesiaca. Niestety w espiro jest mala gondola,w listopadzie juz bylo zimno, zapielismy spacerowke i spiwor i tak jezdzila, bo w gondoli ona w kombinezonie i koc to bylo na styk.

Witam
wczoraj poszlam spac o polnocy -TZ z nart wrocil z goscmi i siedzialam z nimi. Marysia pod wrazeniem samych facetow i w tym swojego chrzestnego, nie dala sie uspic, wiec hasala do 23zaczarowala wszystkich, bo do kazdego szla na kolana, gadala, zaczepiala i swoim spojrzeniem czarowala. No wiec wykumalam, ze jak pojdzie spac kolo polnocy do 9 mur beton pospi...... uhmmmmmmmmmmmm 7.30 pobudka takze ogarnelam chalupke, pojechalam z mama odebrac jej stolik z meblowego, kupili jeszcze dwa dywany i koc/narzute. Pozniej do siorki zawiezc papiery i wlasnie wrocilam. TZ z mala spia a ja pije herbatke. Rosolek bedzie u mamusi, wiec zjem po 15

śliczna córa, znajomi robili sesje dla dziecka i fajnie wyszło

Cytat:
tu macie taki kalkulator jakie dziecko będzie miało oczy i prawdopodobieństwo

http://www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html
hahha tylko jak mam określić mój kolor oczu w tym kalkulatorze jak mam różne ?

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:23   #3888
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
hahha tylko jak mam określić mój kolor oczu w tym kalkulatorze jak mam różne ?
To w takim przypadku jesteś tą statystyczną osobą, która testu nie robi albo robi dwa różne w zależności od tego ile masz tych kolorów

Dziś 100 dni ciąży za Tobą, gratulacje

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-10, 16:23   #3889
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Modelka Przepiękne ma niebieskie oczka

Cytat:
A ja mam wpisane w dowód "szare", mąż "zielone", a mamy identyczne - szarozielone
Mój mąż ma w dowodzie wpisane "zielone", ale na moje oko (fajnie to brzmi kiedy mowa o oczach- na moje oko ) to raczej takie niebiesko-szaro-zielone Ja mam piwne i chciałabym żeby dzidziuś też miał ciemne i duże oczy po mamusi
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 16:58   #3890
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
a oczy obydwoje mamy ciemnobrązowe i nawet taki sam odcień
Raczej ciemnookie będzie
Mam nadzieję, że dołeczki w policzkach i piegi odziedziczy po tacie )
Witam wszystkie mamusie

PS. malaczarnakejt..nad dołeczkami to mozecie jeszcze popracować

My wlaśnie wróciliśmy z zakupków, teraz mężullo pichci a ja odpoczywam

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-02-10 o 17:03
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:09   #3891
Konto usunięte

U mnie dziś kotlety z kurczaka, kartofelki na parze i fasolka (z mrożonki, wolę ze słoika, no ale TŻ mi robi zakupy i nie wiedział..). W każdym razie się nażarłam z przyjemnością

A na deser mam serniczek

Za to dzisiaj mam gratis w postaci bólu ręki. Od rana sobie boli... Niezidentyfikowana przyczyna.
Stary 2013-02-10, 17:11   #3892
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

No więc się pochwalę, że kupiłam w końcu pierwszy zakup dla maluszka dwie małe słodkie bluzeczki. Są bardziej chłopięce, ale dziewczynka też założy więc luzik. Moja mama nie mogła się napatrzeć na te maleńkie ciuszki ja z resztą też. Oglądałąm jeszcze wanienki z termometrem łóżeczka kocyki i milion innych rzeczy, z których nie we wszystkich przypadkach wiedziałam do czego służą i zdałam sobie sprawę, że ja NIC nie wiem o dzieciach ani w rodzinie ani u znajomych nie ma nigdzie takiego maleństwa i nie miałam w ogóle z tym styczności. Moja mama udziela mi rad tylko takich które były aktualne 30 lat temu i dziś się np dziwiła po co mi jakiś przewijak. Przecież można kocyk na podłodze rozłożyć i też się przewinie no więc się załamałam
No ale nic. Mam fajną książkę fakt, że spakowana w jakimś pudle, ale już niedługo ją wypakuję. Mam WAS na co bardzo liczę i koleżankę która jest ze mną równo w ciąży i ma małego siostrzeńca więc się będę edukować.
A Antoś tudzież Natalka dalej się tak milusio kręci w brzuchu i nie mogę się tym nacieszyć
Ja jestem totalnie zielona.Zieleńsza niz zielona ale czytam,czytam jeszcze eaz czytam i o wszystko wypytuje zone kuzyna-ma dwie małe córeczki więc info rzetelne,sprawdzone od doswiadczonej kobity
Cytat:
E tam w tabletach, będę hardkorem i zjem prawdziwy
:
zuch dziewczyna

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ale nie kupiłam a mogłam
Jak mogłaś?
I jak ja moge ? Go nie kupic?

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39151988]U mnie dziś kotlety z kurczaka, kartofelki na parze i fasolka (z mrożonki, wolę ze słoika, no ale TŻ mi robi zakupy i nie wiedział..). W każdym razie się nażarłam z przyjemnością

A na deser mam serniczek

Za to dzisiaj mam gratis w postaci bólu ręki. Od rana sobie boli... Niezidentyfikowana przyczyna.[/QUOTE]

U nas rosołek,kotlety z piersi i pekinka ze smietaną

A mnie sie odezwała kostak którą skręciłam w sierpniu..Pobolewa :/
Stary 2013-02-10, 17:19   #3893
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
U nas rosołek,kotlety z piersi i pekinka ze smietaną

Ja właśnie w lipcu miałam wypadek na rowerze i się zastanawiam, czy mnie nie boli z tego powodu. Miałam poważnie stłuczoną rękę, na temblaku chyba z 3 tygodnie plus jakieś krwiaki i inne takie piękności.
Stary 2013-02-10, 17:26   #3894
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja miałam nieprzyjemną kontuzję kostki (skręcenie stawu skokowego) w maju i czerwcu zeszłego roku i boję się, że z czasem, kiedy waga będzie większa, nacisk większy, to coś też może się odezwać
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:31   #3895
Rockyyy
Zakorzenienie

Zjadłam talerz ciepłego rosołku i mnie spanie łamie.Ide poleżakowac
Stary 2013-02-10, 17:40   #3896
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

perse, anulka: mam nadzieje że dolegliwości po wypadkach przejdą/nie pojawią się..

u nas obiadu dzisiaj nie było (chyba ze mozna tak nazwac parowki sojowe po 15tej:P), idziemy po 18tej do znajomych na kolacje ciekawe co dobrego bedzie?:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:45   #3897
dzoan
Zakorzenienie

Wróciliśmy od rodziców..oj się napchałam..rosołek z lanymi kluskami, ziemniaczki, czerwona kapustka na ciepło w bułce tartej i kotleciki z piersi kurczaka..mniam

A u nas ja mam szaro-zielone oczy, a mąż ciemnobrązowe. Na kolorze u naszego synusia aż tak bardzo mi nie zależy by miał mój bądź męża, ale chciałabym by miał rzęsy po mężu, dłuuugie i podkręcone..moje są niestety krótkie i rzadkie i nic szczególnego No i piegi też by mógł zabrać od mojego męża

Cytat:

Śliczna Twoja córa.. sesja słodka

Cytat:

Dzień dobry wszystkim
Źle się dziś czuję-chora jestem Musiało mnie przewiać w czwartek, bo było -10, a ja polazłam 4 km na badania na pieszo Boli mnie głowa, gardło i ucho od gardła Mam katar i ogólnie rozbita jestem. Wzięłam Apap i psikam gardło Tantum Verde. Musi przejść.

Skoro już narzekam to pożalę się jeszcze, że mam ostatnio straszne sny-straszne, bo bardzo się w nich boję i budzę się przerażona. Nie wiem skąd takie koszmary

A tak poza tym wszystko ok Maleństwo dało o soie leciutko znać po śniadaniu, więc uśmiech jest
ojoj kuruj się i odpoczywaj jak najwięcej

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:45   #3898
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
perse, anulka: mam nadzieje że dolegliwości po wypadkach przejdą/nie pojawią się..

u nas obiadu dzisiaj nie było (chyba ze mozna tak nazwac parowki sojowe po 15tej:P), idziemy po 18tej do znajomych na kolacje ciekawe co dobrego bedzie?:P
Co to parówki sojowe? Gdzie to kupujesz?
Stary 2013-02-10, 17:47   #3899
surka
Zakorzenienie

eveewe
Słodziutka twoja córeczka, a te niebieskie oczka

Cytat:
Acha no widzisz a czemu nie będę używać?? I co to są niedrapki???

Wygodniej ci będzie na łokciu sprawdzać temp. wody, to chodzi o takie jakby rękawiczki na rączki, żeby dzidziuś nie mógł się drapać Ot takie coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d5c127c1d1ed317adad4e2cd0ff3991c.jpg (52,0 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez surka
Czas edycji: 2013-02-10 o 17:58
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:13   #3900
dzoan
Zakorzenienie

Ależ mnie muli..ciągle odbija mi się pastą rybną, a jadłam ją na śniadanie. Wczoraj po niej haftnęłam i nie wiem czy znowu mi się nie zbiera. Już więcej jej nie ruszę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości