Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 15:03   #3991
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
tak gdzieś po internecie to latało, trochę jest na youtubie ale nie po kolei, bo na stronie tlc mi nie odpala ;'-(
Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
tu na przykład są, od drugiego odcinka. W oryginale wprawdzie, ale ich język jakoś specjalnie skomplikowany nie jest
dzięki
ja dziwnym trafem zawsze przegapiam na tlc co fajniejszego ale już na mtw ekipy z newcastle czy tych drugich to juz nie, pchają mi się w oczy na siłe, wczoraj do 2 albo 3 oglądałam
Stop! czyli Honey nie było na tlc jeszcze? to co mi w programie pokazują dziady!
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.

Edytowane przez Gofrzyca
Czas edycji: 2013-02-10 o 15:05
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:08   #3992
201604181004
Konto usunięte

Honey była na TLC na pewno
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:16   #3993
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Oglądam Medium z Long Island...dziwi mnie zapraszanie takiej osoby na pępkowe/baby shower . Poza tym, ta kobitka ma koszmarne tipsy.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:20   #3994
201604181004
Konto usunięte

też oglądam. ona jest straszna. i ta kek fryzura.
po prostu doprowadź do płaczu ciężarną na baby shower. 0/10
Stary 2013-02-10, 15:22   #3995
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
też oglądam. ona jest straszna. i ta kek fryzura.
po prostu doprowadź do płaczu ciężarną na baby shower. 0/10
Nie życzyłabym sobie kogoś takiego na mojej wesołej imprezie . Ze stresu chyba bym urodziła. Osobę, która wpadłaby na coś takiego, wysłałabym na Księżyc.
Stary 2013-02-10, 15:24   #3996
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

A nie reklamują na tlc że Honey ma być od tej środy? Chyba po albo przed amiszami.
Pierwszy raz mam tak, że sam wygląd dziecka mnie denerwuje

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:24   #3997
201604181004
Konto usunięte

ja bym tej kobiecie najpierw zdjęła hełmofon z głowy a potem wyrzuciła...

Jezu zajęcia z salsy 'duchy ciągle krążą wokół mnie, jestem medium... czy ktoś w pani rodzinie nie mógł oddychać przed śmiercią?'

autentycznie, najpierw zdjąć hełm a potem do lekarza.
Stary 2013-02-10, 15:27   #3998
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym tej kobiecie najpierw zdjęła hełmofon z głowy a potem wyrzuciła...

Jezu zajęcia z salsy 'duchy ciągle krążą wokół mnie, jestem medium... czy ktoś w pani rodzinie nie mógł oddychać przed śmiercią?'

autentycznie, najpierw zdjąć hełm a potem do lekarza.
Fajnie, że ma (albo i nie, nie ważne) taki dar. Ale... nie chciałabym, żeby ktoś taki psuł mi zajęcia z belly dance, opowieściami o zmarłym dziadku .
Stary 2013-02-10, 15:28   #3999
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Honey była na TLC na pewno
ale jak to tak? jak na stronie pisze że premiera 13 lutego?
Co prawda mi vectra pokazywała na pasku że kiedyś tam miało byc ale nie oglądałam nigdy.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz mam tak, że sam wygląd dziecka mnie denerwuje
zazdroszczę
ja mam tak dosyć często
chyba otaczają mnie dziwne dzieci
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 15:30   #4000
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja ogólnie lubię dzieci, większość jest dla mnie słodka(jak są czyste). Ale tą Honey to mam ochotę udusić

Stary 2013-02-10, 15:33   #4001
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Nie spieszy mi się do oglądania Honey. Irytują mnie głupi ludzie.
Stary 2013-02-10, 15:51   #4002
matyldaaaa
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że nie można zaadoptować kota tylko przez to, że mieszka się w wynajętym mieszkaniu.
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 16:00   #4003
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że nie można zaadoptować kota tylko przez to, że mieszka się w wynajętym mieszkaniu.
Nam raz babka zrobiła jazdę, bo do wynajmowanego u niej mieszkania przygarnęliśmy szczurka. Nie wiem, co jej przeszkadza gryzoń, którego się pilnowało, żeby niczego nie zniszczył. Ale koniec końców się wyprowadziliśmy po tym, jak nam grzebała w rzeczach i przekładała je, jak jej się podobało .

Rozumiem, że nie chcą psów czy kotów, bo mogą coś zniszczyć...chyba, że wynajmuje się gołe ściany i ma własne meble itd., to wtedy tego nie rozumiem.
Stary 2013-02-10, 16:05   #4004
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Nam raz babka zrobiła jazdę, bo do wynajmowanego u niej mieszkania przygarnęliśmy szczurka. Nie wiem, co jej przeszkadza gryzoń, którego się pilnowało, żeby niczego nie zniszczył. Ale koniec końców się wyprowadziliśmy po tym, jak nam grzebała w rzeczach i przekładała je, jak jej się podobało .

Rozumiem, że nie chcą psów czy kotów, bo mogą coś zniszczyć...chyba, że wynajmuje się gołe ściany i ma własne meble itd., to wtedy tego nie rozumiem.
Ale nie chodziło o to, że właściciel mieszkania się nie zgodził na kota. Warunkiem adopcji kota z fundacji czy tam innego schroniska jest mieszkanie w swoim własnościowym mieszkaniu albo domu bo zakładają, że jak ktoś wynajmuje to się non stop przeprowadza.
Stary 2013-02-10, 16:10   #4005
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie chodziło o to, że właściciel mieszkania się nie zgodził na kota. Warunkiem adopcji kota z fundacji czy tam innego schroniska jest mieszkanie w swoim własnościowym mieszkaniu albo domu bo zakładają, że jak ktoś wynajmuje to się non stop przeprowadza.
Może chcą mieć pewność, że ktoś ma ustabilizowaną sytuację mieszkaniową. W sumie im się nie dziwię, bo pewnie mieli niejeden przypadek, że ktoś oddawał zwierzaka, bo mało kto chciał wynajmować mieszkanie osobom z pupilem, który może coś zniszczyć.
Stary 2013-02-10, 16:26   #4006
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
Ja czasem wyżeram czekoladę czy ciastka, które nikomu nie smakują.
A ja obgryzam ptasie mleczko, kulki typu Lila Stars czy M&M's z czekolady.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A nie jest tak, że część Niemców mówi „iś”, a część „ich”? Ponoć też w Austrii mówi się „ich”.
Też spotykałam się z jedną i drugą wymową.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
I nesquik na sucho dobry jak nic lepszego nie ma
I cappuccino w proszku .

Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Co jest złego w słodzeniu zielonej herbaty ? Są jakieś wymogi? Zielonej nie słodzić, białą tylko łyżeczką, a czerwoną miodem nie rozumiem.
E, nie, że wymogi, po prostu herbata zielona ma specyficzny smak, który nijak mi nie pasuje do odrobiny słodyczy z łyżeczki. Poza tym traktuję tę herbatę jako "zdrową" - a z cukrem to tak nie baŁdzo widzę ową "zdrowość".
Stary 2013-02-10, 16:32   #4007
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to są jakieś ogólne przepisy teraz? Tak z ciekawości pytam, bo naszego psa braliśmy jakieś 6 lat temu ze schroniska i z siostrą się śmiałyśmy, że mogłyśmy zwierza równie dobrze do psiego zaprzęgu brać. Nikt nie sprawdził ani gdzie go bierzemy (czyli właśnie czy "na swoje" czy nie), ani do jakich warunków. Zostawiłysmy dane od adresu po numer telefonu, nikt się nie interesował

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 16:32   #4008
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

E, nie, że wymogi, po prostu herbata zielona ma specyficzny smak, który nijak mi nie pasuje do odrobiny słodyczy z łyżeczki. Poza tym traktuję tę herbatę jako "zdrową" - a z cukrem to tak nie baŁdzo widzę ową "zdrowość".
To trochę tak jakby ziółka słodzić.

Stary 2013-02-10, 16:36   #4009
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to są jakieś ogólne przepisy teraz? Tak z ciekawości pytam, bo naszego psa braliśmy jakieś 6 lat temu ze schroniska i z siostrą się śmiałyśmy, że mogłyśmy zwierza równie dobrze do psiego zaprzęgu brać. Nikt nie sprawdził ani gdzie go bierzemy (czyli właśnie czy "na swoje" czy nie), ani do jakich warunków. Zostawiłysmy dane od adresu po numer telefonu, nikt się nie interesował
Nie wiem czy ogólne ale akurat na stronach różnych fundacji, które czytałam pisało m.in. że trzeba być na swoim, obowiązuje umowa adopcyjna i przed adopcją jak i po przyjdą zobaczyć jakie są warunki itp.
Stary 2013-02-10, 16:46   #4010
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Teraz to się trochę zmienia ale nadal schroniska mają w odwłoku. To fundacje sprawdzają dokładnie gdzie i do kogo pies trafi.
Ja adoptując swojego najpierw przyjechałam do niego, żeby on mnie poznał, ja jego, żeby pani, która się nim opiekowała w domu tymczasowym mogła mi się przyjrzeć. Potem powinna odbyć się u mnie wizyta przedadopcyjna (sprawdzanie warunków, mojej wiedzy o psach, o opiece nad nimi, mojego podejścia do zwierząt), potem adopcja a potem wizyta poadopcyjna.
W praktyce wyglądało to tak, że przyjechałam poznać się z psem i tak się do niego przykleiłam (a on do mnie) że nie chciałam bez niego jechać. Pani z DT zadzwoniła do fundacyjnej opiekunki mojego psa, pogadały trochę na stronie i uznały, że ok, mogę go brać. Po tygodniu pobytu psa u mnie przyjechała ta jego fundacyjna opiekunka, obejrzała ogród a potem dwie godziny siedziałyśmy i gadałyśmy o wszystkim co jakiś czas tarzając się z psem po podłodze.

I w sumie trochę się nie dziwię, że nie chcą dawać zwierząt ludziom mieszkającym na wynajmowanym. Bo ryzyko nagłej przeprowadzki, nagłego braku miejsca dla zwierza jest większa niż kiedy ma się swoje mieszkanie/dom.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 16:50   #4011
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
To trochę tak jakby ziółka słodzić.
O, właśnie to miałam na myśli.
Stary 2013-02-10, 16:55   #4012
carmen_88
Raczkowanie

Cytat:
W guncie rzeczy to się zgadzam z Tobą tyle, że w takim razie nie rozumiem, czemu byłaś z facetem, któremu nie przeszkadzały takie laski i z nimi pisał, zamiast jasno im powiedzieć: "Odpier....się ode mnie"
Ciri, nie bylismy dlugo ze soba, a to wyszlo na jaw pod koniec naszego zwiazku.. I generalnie wiekszosc dziewczyn,przyznaje, dala sobie spokoj jak powiedzial,ze jednak nie jest zainteresowany. To nie ejst tak,ze po pierwszej rozmowie wysylaly mu takie zdjecia.. rozmawiali pare tyg, miesiecy, wymieniali sie zdjeciami-normalnymi podkreslam i dziewczyny nagle: "a wysle ci cos extra" - widzialam te maile na wlasne oczy. No ale moj ex,co by o nim powiedziec, mial dziewczyny na naprawde wysokim poziomie,przy niektorych jego ex czulam sie wtedy jak idiotka,naprawde inteligentne, wyksztalcone, z klasa,na poziomie. Dlatego nie dziwie sie ze zrywal z nimi kontakty. Mnie nigdy nie poprosil o takie zdj,a bylismy para. Jednak ta od tych zdj, raz na pare miesiecy sie odzywala np.jednym ciagiem tydzien i wysylala te swoje maile i zdjecia. Nie docieralo do niej ,nawet zaddzwonilam ja,ze sobioe nie zycze, moj facet przy mnie nieraz odbieral i mowil,zeby dala sobie spokoj. Jak grochem o sciane. Nie wiem,moze ja krecil chlopak z hameryki Dlatego teraz widze ze nie wszystkie dziewczyny wiedza co to godnosc i szacunek do samej siebie.

Dziewczyny, tak... tlumaczenie polskie w filmach, serialach to nieraz jest mega masakra...

Edytowane przez carmen_88
Czas edycji: 2013-02-10 o 16:58
carmen_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:01   #4013
201607231707
Konto usunięte

Nie kuście mnie tym TLC, bo nie będę mogła siè oderwać

Dziwią mnie ludzie, którzy wchodzą ma fandomowe blogi (nie z dyskusjami na temat książki/filmu/mangi/whatever, tylko z informacjami na temat następnej części, ekranizacji, snippetami od autorki, gifami czy fan artami - no, dla fanów generalnie), żeby sobie ponarzekać jaki to dany obiekt i jego fandom zły i jak to jego książka/film/whatever i jeho fandom są lepsi Nie ogarniam tego, jak czegoś nie lubię, to olewam.
W ogóle w fandomach tyle rzeczy mnie dziwi, że starczyłoby na mini-elaborat, ale nie będę was zanudzać
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:04   #4014
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
A dla mnie to nie jest takie oczywiste. Moja nauczycielka z liceum też nie mówiła YŚ, tylko coś pomiędzy ICH a YCH. Wtedy mnie to dziwiło, ale ona spędziła wiele lat w Niemczech więc nie chciałam podważać jej autorytetu. Sama niedługo potem wyjechałam do Niemiec (okolice Salzburga) i tam właśnie większość mówiła YCH/ICH, bardzo rzadko słyszałam typowe IŚ/YŚ. Więc to może zależy też od regionu, gdzie jak się mówi. Ale na pewno Ty nie miałaś w pełni racji i to że skończyłaś germanistykę nie oznacza że znasz jedyną i poprawną formę

Tak, w Austrii też częściej jest używana forma ICH/YCH
No cóż, zadzwoniłam do brata germanisty i jego zony. Mowi sie YŚ. Tak sie uczyli na Uniwerkach, Gdańskim i Szczecińskim.
Pozniej zadzwoniłam do koleżanki Niemki, tez mowi ze YŚ. A ICH było w Hochdeutsch, staroniemieckim. Nie sadze, zeby ktos wciąż uczył staroniemieckiego . Ale wg Wikipedii niemieckiej jak widze wymowa jest poprawna ... Hm
Stary 2013-02-10, 17:06   #4015
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Mnie zawsze frapowało niemieckie vier - miałam dwóch nauczycieli (gimnazjum i liceum) i jeden mówił normalnie "wir", a drugi bardziej coś jak "wija"
Z 'wir' się nigdy nie spotkałam. W sensie wymowy. Ja to wypowiadam jako 'fija' i wszyscy, z którymi do tej pory konwersowałam też wypowiadali te słowo w podobnym tonie
Stary 2013-02-10, 17:09   #4016
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Ty nie miałaś racji, utrzymując swoją wersję jako tę jedyną i słuszną. Ja uczę się niemieckiego od 8 lat. Teraz jestem na studiach i również kontynuuje naukę. Nie uważam, że wiem najlepiej. Ja wymawiam to słowo jako "iś/yś", ale poprawna jest również forma "ich" -jak już wcześniej dziewczyny pisały-, ponieważ to zależy od regionu Niemiec. I dziwi mnie, że Ty po germanistyce tego nie wiesz.
Na pewno wiem, ze poprawnie, Ksiazkowo i czysto jest mówić YŚ a nie twarde ich jak polskie ICH. A to jakie sa dialekty, nie za bardzo to ma duży związek z praca nauczyciela w podstawówce... To tak jakby uczono na polonistyce w kraju X jak zaciągać po góralsku czy po kaszubsku

Edytowane przez lakeithia
Czas edycji: 2013-02-10 o 17:12
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:13   #4017
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Z 'wir' się nigdy nie spotkałam. W sensie wymowy. Ja to wypowiadam jako 'fija' i wszyscy, z którymi do tej pory konwersowałam też wypowiadali te słowo w podobnym tonie
Znaczy, no, było takie "wir/fir", ciężko to na piśmie pokazać
Ja w gimnazjum mówiłam właśnie to "wir/fir", a potem przyzwyczaiłam się do "wija/fija", ale w sumie do dziś nie wiem, czy ta pierwsza forma jest poprawna
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:17   #4018
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mam taką jedną znajomą, która regularnie musi udostępniać i lajkować obrazki ze stron w stylu "jestem wolna i ch*j", "facet powinien mieć ch*ja, a nie nim być" itp., ciągle jakieś teksty o facetach - jacy to są beznadziejni i nieogarnięci.
+ często dodaje focie z rąsi, ale, uwaga! gdy jest za mało polubień, to usuwa co poniektóre
Oooo dokładnie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Taaa o mamo...ja ostatnio nawet się z jedną znajomą o to pokłóciłam, skończyło się fochem z jej strony i - o, zgrozo - wywaleniem mnie ze znajomych Wrzuciła jakiś obrazek, który brzmiał mnie więcej tak: "Hej, mój chłopak wyszedł na dziwki i wziął 5zł. Jest może u Ciebie?" i podpisała to 'piękne <3', po czym ja napisałam, że jak dla mnie nie piękne tylko żenujące i na poziomie gimnazjum. Odpisała mi, że nie znam się, a się wypowiadam Tyle bólu....
Ale żal

Cytat:
Choco Glan to bardzo ciekawe pod względem kulturoznawczym - póki co nie widziałam takiego reality show który tak dobrze zobrazowałby życie takich ludzi........... Jakaś rzeź ;p
Nie wiedziałam co to Honey BooBoo i sprawdziłam w necie. Powiem Wam, że nie lubię dzieci, czasem się ich brzydzę, ale to to mnie ku*wa przeraża

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Ja ogólnie lubię dzieci, większość jest dla mnie słodka(jak są czyste). Ale tą Honey to mam ochotę udusić
O, no właśnie A nawet nie odpaliłam żadnego filmiku z nią

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:17   #4019
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

a ja mam dosc Amerykanow, spadl snieg, a oni pozamykali sie w domach, zamknieto lotniska, szkoly, sklepy... wczesniej stano w kolejkach po paliwo i jedzenie i..? napadalo ok 25cm sniegu, i paralizzzz... wszedzie pusto i jak tu zyc? komedia.. i jeszcze ta sniezyce nazwali NEMO
Stary 2013-02-10, 17:20   #4020
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam z Lindta gorzką 99%. Niestety, jakiś czas temu zniknęła z wielu sklepów, do niedawna widziałam ją w Piotrze i Pawle - i właśnie 2 dni temu, jakem miała na nią ochotę, okazało się, że i tam już jej nie ma. Pewnie została wycofana z powodu małej popularności, mój brat się kiedyś kawałkiem ode mnie poczęstował i stwierdził, że poczuł, jakby miał w gębie kakao w proszku^^.
Wróce do tego, byłam dziś w białostockim Piotrze i Pawle i specjalnie zwróciłam uwagę czy jest takie cudo, były ze 4 tabliczki. Więc może nie wycofują (albo to moje miasto jest ciągle w tyle, wszystko możliwe)
Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Nie kuście mnie tym TLC, bo nie będę mogła siè oderwać

Dziwią mnie ludzie, którzy wchodzą ma fandomowe blogi (nie z dyskusjami na temat książki/filmu/mangi/whatever, tylko z informacjami na temat następnej części, ekranizacji, snippetami od autorki, gifami czy fan artami - no, dla fanów generalnie), żeby sobie ponarzekać jaki to dany obiekt i jego fandom zły i jak to jego książka/film/whatever i jeho fandom są lepsi Nie ogarniam tego, jak czegoś nie lubię, to olewam.
W ogóle w fandomach tyle rzeczy mnie dziwi, że starczyłoby na mini-elaborat, ale nie będę was zanudzać
Ostatnio mnie zdziwiło, że niektórzy tak przeżywają , że Justin Bieber przyjedzie do Polski, w sensie negatywnym. Przeżywali to tak jakby ktoś im kazał iść na ten koncert. Ja sama nie lubię tego chłoptasia ale bez przesady, niech te fanki mają trochę radochy.
Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
a ja mam dosc Amerykanow, spadl snieg, a oni pozamykali sie w domach, zamknieto lotniska, szkoly, sklepy... wczesniej stano w kolejkach po paliwo i jedzenie i..? napadalo ok 25cm sniegu, i paralizzzz... wszedzie pusto i jak tu zyc? komedia.. i jeszcze ta sniezyce nazwali NEMO
A teraz zgadnijcie jak mój kot ma na imię. Nawet się zgadza, też siła niszczycielska (jak nie śpi)

Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Czas edycji: 2013-02-10 o 17:22
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości