Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 18:28   #361
misiadelko
BAN stały

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
mam pytanko która z Was nie ma napoi w cenie ? albo musi wykupić napoje (gazowane) od właścicieli ? Bo my dostaliśmy z góry taką wiadomość, że właścicielka ma podpisaną umowę z kimś tam i musimy od nich brać napoje gazowane (cola, pepsi, sprite itp) Podała nam cenę 3,75 zł za 1 l - jak myślicie to dużo, mało, w sam raz? Nie bardzo mi się uśmiecha ta wiadomość, bo kelnerzy mają donosić napoje i na drugi dzień płacimy za każdą otwartą butelkę.. a wiecie z czym to może się wiązać.. soki i napoje nie gazowane możemy przynieść na własną rękę, no ale wiadomo lepiej schodzą napoje gazowane
Ja nie mam napojów w cenie, ale sama na własną rękę kupuję Ale o ile będą to litrowe butelki to tanio.

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
u nas w sumie też, chyba siedmioro (bo w dniu ślubu chyba kuzynka z półtorarocznym i przyjaciółka z rocznym nie przyjdą, ale kto to wie... ) ale nie myślałam o zabawach dla dzieci... a już na pewno nie chcę klauna z filmiku, który kiedyś któraś wkleiła, robił takie duże bańki mydlane i zamykał w nich dzieci w ogóle był lekko straszny

hehe no chyba jednak nie będziemy bo Wy już pewnie w Krk, a my jeszcze nie wyjechaliśmy, ciężko się ruszyć po obiedzie ale zaraz się zbieramy, dojeżdżamy ze Ślaska, przez Gliwice i Kato, a Wy?

ej fajne, tak samo jak moim zdaniem miłe są te wszystkie rafaello i inne pierdółki w pudełeczkach i w sumie nie jest to takie drogie, ale jak się tak nazbiera i nawymyśla to już słyszę mojego TŻ, że to generacja niepotrzebnych kosztów, że a po co to w ogóle komu itepe i wtedy już mi się odechciewa bawienia się w te wszystkie drobiazgi dostaną goście na odchodne ciasta i jedzonko jak coś zostanie i styka
Ale nic więcej nie chcę, tylko to, znalazłam po 97 groszy, więc wyjdzie trochę ponad stówka

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja nie wiem czy Ty wspominałaś - rodzice TŻ nie interesują się Waszym związkiem czy z TŻ też nie mają kontaktu? Z czego to wynika?

Te suknie są przeboskie
W ogóle mi się podoba zabudowany dekolt i koronki i ciekawy motyw na plecach.
To są moje typy sukienki:
Ta chyba na razie naj: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,1272.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,5980.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,5993.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4812.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4860.html
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4837.html
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8653

A to jest w ogóle ważne? Ja mam taki papier, ale słyszałam, że on nigdzie nie jest reflektowany i tak trzeba zrobić nauki.

Mnie by ciotki obgadały, że ślub w Kościele, a potem im wróżę z ciastek

Ja właśnie zapuszczam włosy do ślubu
I z jednej strony kuszą mnie rozpuszczone włosy, takie lekkie fale, ale boję się, że mi się szybko rozwalą przy takiej ilości atrakcji...
Ale i tak zapuszczam, bo mam włosy puszące się, ale mam ich stosunkowo mało, więc zapuszczam, żeby było z czego pleść warkocze czy też koki

Dla mnie to też zbędny gadżet
Niee, mnie nikt nie obgada, żadnych starych ciotek nie zapraszam

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wróciłam z uczelni zaliczenia mi całkiem ładnie poszły dziś dostałam 5 i kolejną +5 co do TŻa kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego bo ze wszystkim jest nam idealnie oprócz tego że jest mało uczuciowy i lekko mówiąc leniem wygarnęłam mu w nocy co nieco i jest ok powiedziałam że nie będę wszystkiego sama robić jeśli chodzi o kasę na wesele to też mówił żebym się nie martwiła że da z siebie wszystko i sobie damy rade wiem że mnie kocha więc nie jest tak źle dzięki wam za rady
Gratulujeeee

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=p5XlfGQuJ1A ładna ? ale będę ryczeń na podziękowaniach dla rodziny
Nie wiem, nie dla mnie, nie lubię takich piosenek...

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że za litr to sporo..
A lokal nie powiadomił Was o tym przed podpisaniem umowy?
To nie jest sporo, w selgrosie w promocji 3,80 litrowy napój typu coca cola kosztuje

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-10 o 18:27
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:36   #362
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

[/COLOR]To nie jest sporo, w selgrosie w promocji 3,80 litrowy napój typu coca cola kosztuje
Teraz patrzę i widzę, że w Stokrotce litrowe Sprite, Coca Cola i Pepsi kosztują teraz 3, 49zł, a to zwykły sklep. Na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że to sporo
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-02-10 o 18:45
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:44   #363
misiadelko
BAN stały

Kurde, to może coś źle spojrzałam ?
Stary 2013-02-10, 18:46   #364
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, to może coś źle spojrzałam ?

Ja już nie wiem co o tym sądzić
Ale wydaje mi się, że lokal na pewno chce na napojach zarobić, bo inaczej pozwoliliby zakupić wszystkie napoje we własnym zakresie.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 18:49   #365
misiadelko
BAN stały

Oby bo to znacznie podreperowałoby mi budżet... Mam przeliczone na cenę 3,80 a przecież w przyszłym roku może wszystko podrożeć i tak...
Stary 2013-02-10, 19:12   #366
alloffkowa
Zakorzenienie

Stawiam flaszkę !! zaliczyłam przedostatni egzamin został mi tylko jeden egzamin + nie znam wyników jeszcze z jednej poprawki
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:15   #367
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Stawiam flaszkę !! zaliczyłam przedostatni egzamin został mi tylko jeden egzamin + nie znam wyników jeszcze z jednej poprawki

ja mam jutro dwa egzaminy, zaliczenie + projekt (jeden egzamin ustny u starego poje.ba) więc kciuki mile widziane! Ostatnio pomogły, zdałam wszystko co pisałam

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:16   #368
misiadelko
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

ja mam jutro dwa egzaminy, zaliczenie + projekt (jeden egzamin ustny u starego poje.ba) więc kciuki mile widziane! Ostatnio pomogły, zdałam wszystko co pisałam
Stary 2013-02-10, 19:17   #369
alloffkowa
Zakorzenienie

póki co nie taka straszna sesja jak ją nazywają
Oczywiście będą kciuki!!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-02-10, 19:23   #370
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A gdzie tam miejsce do tańczenia Przegapiłam albo zdjęcia nie widzę :P Tak to sala fajna
http://hotel-atlantis.pl/galeria/r-3.jpg
o tutaj Jest takie przejście jakby dwie sale
Trochę mała się wydaje, jest podane że na 80 osób więc te nasze 55 powinno wejść Trzeba by się dowiedzieć dokładnie I może być ślisko na tych płytkach :/

Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:26   #371
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
mam pytanko która z Was nie ma napoi w cenie ? albo musi wykupić napoje (gazowane) od właścicieli ? Bo my dostaliśmy z góry taką wiadomość, że właścicielka ma podpisaną umowę z kimś tam i musimy od nich brać napoje gazowane (cola, pepsi, sprite itp) Podała nam cenę 3,75 zł za 1 l - jak myślicie to dużo, mało, w sam raz? Nie bardzo mi się uśmiecha ta wiadomość, bo kelnerzy mają donosić napoje i na drugi dzień płacimy za każdą otwartą butelkę.. a wiecie z czym to może się wiązać.. soki i napoje nie gazowane możemy przynieść na własną rękę, no ale wiadomo lepiej schodzą napoje gazowane
Moim zdaniem to dobra cena. Nam zaproponowali takie ceny
Wino 40 PLN butelka
Soki (zgodnie z konsumpcją) 10PLN 1l
Coca-Cola (zgodnie z konsumpcją) 6PLN 0,5l
tonic 5pln 0,2l
woda gazowana 4pln 0,5l

W cenie mamy herbatę, kawę, wodę niegazowaną plus 1litr soku na osobę.
Masakra

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-02-10 o 19:28
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:30   #372
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
http://hotel-atlantis.pl/galeria/r-3.jpg
o tutaj Jest takie przejście jakby dwie sale
Trochę mała się wydaje, jest podane że na 80 osób więc te nasze 55 powinno wejść Trzeba by się dowiedzieć dokładnie I może być ślisko na tych płytkach :/

Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów
mało wydaje się być tego miejsca do tańczenia. Może na żywo inaczej to wygląda.
To nie Ty pytałaś mnie o wizę?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-02-10, 19:36   #373
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
]Dziewczyny szkoda, że nie ma żadnego internetowego przymierzania sukien ślubnych:P wstawiasz swoją sylwetkę i dobierasz suknię wysyłasz i Ci szyją to nie z lenistwa, tylko na samą myśl o przymierzaniu robi mi się źle tak to jest jak się jest jakimś niewymiarowym
Czad! Powinnaś to opatentować i normalnie.. zbiłabyś fortunę.
Ja byłabym pierwszą klientką.
Też jestem niewymiarowa i przymiarki zwyczajnie mnie przerażają.

Cytat:
Chciałam się Was podpytać, czy będziecie miały organizowane konkursy dla dzieci w trakcie wesela ?
U nas prawdopodobnie nie będzie żadnych zabaw – ani dla dzieci, ani dla dorosłych. Absolutnie nas to z TŻ nie kręci.

W ogóle nie wiem czy będą u nas dzieci, bo o ile wśród zaproszonych osób będą trzy pary które są rodzicami, to najstarsze z dzieci będzie miało w przyszłym roku 3 lata, a najmłodsze półtora, więc nie wiem czy ktokolwiek zdecyduje się z takim szkrabem przyjść.
Jak dla mnie oczywiście nie ma problemu, ale jako to moja przyjaciółka stwierdziła – tak rzadko jest okazja, by wybyć gdzieś we dwoje z chłopem, że nie chyba nie odbierze dziadkom przyjemności bawienia wnuka tego wieczoru.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
U nas jest wspólnota i za czynsz płacimy ok.130zl. latem i 170zł. zimą (z ogrzewaniem!). I dla mnie tak niski czynsz to duży plus Jak będziemy kupować swoje to tylko własne, tylko tam gdzie jest wspólnota mieszkaniowa,a nie żadna administracja zdzierająca kasę
Zgadzam się. To jest naprawdę ogromny plus.
My również mamy mieszkanie własnościowe pod wspólnotą i płacimy miesięcznie 230 zł – a mamy prawie 57m2.
Dla odmiany koleżanka ma dwa pokoje (ok. 45m2) w TBS i płaci coś ok. 600zł.

Jasne, że jeśli nie ma innego wyjścia to TBS są jakimś rozwiązaniem, jakby nie patrzeć jeśli ktoś nie ma możliwości wzięcia kredytu to jest to dobry sposób na zdobycie mieszkania 'tanim' – w sensie mniejszym kosztem. Na pewno wolałabym to niż dłuuuuuuugoletnie wynajmowanie – bo wtedy to już w ogóle są ogromne pieniądze.

Cytat:
mam pytanko która z Was nie ma napoi w cenie ? albo musi wykupić napoje (gazowane) od właścicieli ? Bo my dostaliśmy z góry taką wiadomość, że właścicielka ma podpisaną umowę z kimś tam i musimy od nich brać napoje gazowane (cola, pepsi, sprite itp) Podała nam cenę 3,75 zł za 1 l - jak myślicie to dużo, mało, w sam raz?
W sumie chyba nie dużo, ale fakt, że trzeba kupić u nich jest naprawdę średni.
My mamy kawę, herbatę, wodę i soki (trzy rodzaje) w cenie bez ograniczeń, a napoje gazowane możemy kupić małe na miejscu – 2,50 zł za 0,2L więc zdzierstwo totalne, ale możemy też sami i pewnie będziemy szukać promocji i kupimy litrowe albo półlitrowe. Większych na pewno nie bo mamy okrągłe stoły i jak się takie wielkie butle na nich postawi to całe się zagracą – muszą być mniejsze.

Cytat:
Nie mój styl, do tego momentu w takich nie gustowałam i z doświadczenia zakładam, że nie będzie mi dobrze w takich górze (mam za duży biust), to.. chyba się zakochałam miłością jednostronną.
Piękna jest.

Cytat:
Ja właśnie zapuszczam włosy do ślubu
I z jednej strony kuszą mnie rozpuszczone włosy, takie lekkie fale, ale boję się, że mi się szybko rozwalą przy takiej ilości atrakcji...
Też zapuszczam.
Mam zamiar oczywiście podcinać co kilka miesięcy końcówki, więc pewnie dużo dłuższej długości niż mam nie zyskam, ale już teraz sporo rzeczy pewnie da się z nich bo krótkie nie są – tak z 2 centymetry mi brakuje do zapięcia od stanika.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
To długa historia.... Z moim kuzynem (właściwie ciotecznym bratem) byliśmy super przyjaciółmi. Codziennie do siebie dzwoniliśmy Poszłam na studia i zamieszkałam w akademiku z taką E. (chłopaków zmieniała jak rękawiczki, na zajęcia nie chodziła, non stop opowiadała ile razy, gdzie i z jakim chłopakiem uprawiała seks). Jak rozmawiałam z kuzynem, to siłą rzeczy ona też słyszała i włączała się do rozmowy. Kuzyn poprosił mnie o jej nr tel, aby się pośmiać z niej trochę - nie chciałam mu go dać, ale mnie namawiał, ona z resztą też chciała, więc się zgodziłam. TO BYŁ MÓJ NAJWIĘKSZY BŁĄD ale skąd mogłam wiedzieć.... on mieszka 400 km stąd, ma żonę i trójkę dzieci. Przypadkiem się dowiedziałam, że oni mają romans (on jest kierowcą tira i jeździ po Polsce i tak się umówili). Jak zwykle E. pochwaliła się o swoim podboju swojej koleżance, która była na roku z moją przyjaciółką. I tak jedna powiedziała drugiej, a moja przyjaciółka doniosła mi (ona nie wiedziała, że to mój kuzyn) - chciała się po prostu pośmiać z tej E. i mi wszystko opowiedziała. Normalnie w tamtej chwili zrobiło mi się gorąco i zimno za razem - poskładałam fakty. Nie mogłam w to uwierzyć. Ona wyprowadziła się z naszego pokoju sama, nie mogłam na nią patrzeć po prostu A on.... brak słów - zachowywał się jakby nic się nie stało! Teraz ze mną nie rozmawia, bo twierdzi, że jestem zakłamana, bo wiedziałam o jego romansie, a przed nim to ukryłam.... Po prostu nie wiedziałam jak mu powiedzieć, że ja o wszystkim wiem.... Także nie mogę sobie tego darować, żal mi jego żony i dzieciaków, bo ta E. to na pewno nie była pierwsza.... Poza tym on mnie tak potraktował, jakbym to ja mu ją do łóżka wepchnęła...... także rozumiecie, on na moim weselu nie będzie. Ciotka się wkurzy, jak nic. Na wesele mojej siostry też nie przyjechali - wymigał się jakoś. Na majówkę jedziemy do chrzestnej i jestem ciekawa co będzie, czy w ogóle przyjedzie do niej, aby się z nami zobaczyć.....
O matko, co za typ. :mdleję: Też bym go nie zaprosiła

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wróciłam z uczelni zaliczenia mi całkiem ładnie poszły dziś dostałam 5 i kolejną +5
Brawo
Cytat:

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was planuje fryzurę z włosów rozpuszczonych? Coś w stylu upięte, na bok itp ?. Ja strasznie nie cierpię koków, ale znowu włosów nie mam zbyt długich i nie są w idealnym stanie. Niby dbam o nie, nie suszę, nie prostuję, nie farbuję, nie związuję gumką, a i tak są jakieś poukruszane, porozdawajane. Ostatnio nawet zaczęłam stosować apteczne szampony bez zbędnej chemii. Zażywam biotynę. Co do gęstości - wydaje się ich więcej, niż w rzeczywistości. Rozpoczynam też olejowanie, bo tyle się naczytałam.

Myślałam, żeby może je podkręcić delikatnie i jakoś upiąć, tylko jak... Tylko jak się je podkręci to stracą jeszcze na długości. To są przed podcięciem końcówek, więc o jakieś 4 cm krótsze niż na zdjęciu.

Załącznik 5107516
Ja co prawda nie planuję, ale bardzo lubię na co dzień chodzić w takich pół upiętych włosach. Nie lubię jak mi rozpuszczone spadają cały czas na twarz, a często tak się dzieje w pracy – siedze przy biurku, pochylam głowę i nie widzę co piszę.
Spinam górną część, tak z 1/3 klamrą - wygląda to fajnie, trochę niedbale, ale lubię taki artystyczny nieład.

Może coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg anotherhalfupdo1mylc0.jpg (28,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg upięcie_wlosow_slubne.jpg (15,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2614178.jpg (23,3 KB, 10 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:36   #374
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:

To skoro już trzymacie to za mnie też potrzymajcie, bo jutro mam poprawkę po raz trzeci
Stary 2013-02-10, 19:44   #375
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
mało wydaje się być tego miejsca do tańczenia. Może na żywo inaczej to wygląda.
To nie Ty pytałaś mnie o wizę?
Nie ja

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-10, 19:46   #376
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Nie ja
to przepraszam

co do prostych fryzur, moja koleżanka na studniówce miała taką, niby nic wymyślnego a moim zdaniem urocza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1450610.jpg (70,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1670.jpg (64,1 KB, 19 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-02-10, 19:48   #377
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nie mój styl, do tego momentu w takich nie gustowałam i z doświadczenia zakładam, że nie będzie mi dobrze w takich górze (mam za duży biust), to.. chyba się zakochałam miłością jednostronną.
Piękna jest.
Ja jestem chuda i wysoka (170cm), takim tyczkom podobno we wszystkim ładnie, ale ja nie mam właśnie biustu Więc nie wyobrażam sobie siebie w gorsecie, bo na czym mi się to będzie trzymać
Poza tym nie podobają mi się bolerka, a z gołymi ramionami przed ołtarzem nie chcę paradować, więc wydaje mi się, że taki typ góry jest idealny, bo nie martwię się o coś na wierzch (oczywiście zaopatrzę się w coś na wypadek zimna)
Poza tym ta suknia ma boskie plecy

Cytat:
Też zapuszczam.
Mam zamiar oczywiście podcinać co kilka miesięcy końcówki, więc pewnie dużo dłuższej długości niż mam nie zyskam, ale już teraz sporo rzeczy pewnie da się z nich bo krótkie nie są – tak z 2 centymetry mi brakuje do zapięcia od stanika.
To ja też mam podobnej długości
Cytat:
Ja co prawda nie planuję, ale bardzo lubię na co dzień chodzić w takich pół upiętych włosach. Nie lubię jak mi rozpuszczone spadają cały czas na twarz, a często tak się dzieje w pracy – siedze przy biurku, pochylam głowę i nie widzę co piszę.
Spinam górną część, tak z 1/3 klamrą - wygląda to fajnie, trochę niedbale, ale lubię taki artystyczny nieład.
Ładnie się prezentują, może też coś takiego wymyślę? W sumie podobne upięcie miałam na studniówce...
Stary 2013-02-10, 19:48   #378
ane3kaa
Zakorzenienie

Trzymam mocno kciuki za was wszystkie

A ja leże pod kołderką z zatkanym nosem i uchem oraz temperatura (
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:53   #379
misiadelko
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=qiLcu...=youtu.be&hd=1

Ładna sukienka, tylko kwiatka z boku bym wywaliła
Stary 2013-02-10, 19:58   #380
Piankka
Zadomowienie

Cytat:

Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:59   #381
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

ijaa Pierwsza i trzecia fryzurka nawet mi się spodobały

Dziękuję.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:03   #382
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem chuda i wysoka (170cm), takim tyczkom podobno we wszystkim ładnie, ale ja nie mam właśnie biustu Więc nie wyobrażam sobie siebie w gorsecie, bo na czym mi się to będzie trzymać
Poza tym nie podobają mi się bolerka, a z gołymi ramionami przed ołtarzem nie chcę paradować, więc wydaje mi się, że taki typ góry jest idealny, bo nie martwię się o coś na wierzch (oczywiście zaopatrzę się w coś na wypadek zimna)
Poza tym ta suknia ma boskie plecy
Jak pisałam i ja jestem niewymiarowa - ale w inną stronę.
Też mam 170 cm, ale figurę mam normalną, a nawet z 3-4 kg chcę zrzucić.
Szczupłe nogi i ręce, tyłek (jak to mój TŻ mówi) w sam raz, mało zarysowana talia i spooooory biust (70G) - jak tyję to jestem typowym jabłkiem, wszystko idzie mi w brzuch.
I właśnie ze względu na biust bardzooooo duże prawdopodobieństwo, że odpadną mi wszystkie suknie bez ramion, bo to zwyczajnie niekomfortowe, więc planuję coś z ramionami i najlepiej z dekoltem w literę V, a takim moja większa góra ( w stosunku do dołu) wygląda najlepiej.

Wszystko pewnie wyjdzie jednak przy przymiarkach.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:07   #383
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to dobra cena. Nam zaproponowali takie ceny
Wino 40 PLN butelka
Soki (zgodnie z konsumpcją) 10PLN 1l
Coca-Cola (zgodnie z konsumpcją) 6PLN 0,5l
tonic 5pln 0,2l
woda gazowana 4pln 0,5l

W cenie mamy herbatę, kawę, wodę niegazowaną plus 1litr soku na osobę.
Masakra
My w menu mieliśmy soki b/o, wodę b/o, kawę i herbatę b/o.
A napoi typu cola, fanta, sprite - 0,2l x 2/ osobę. I jak braknie to wg zużycia 3 zł/butelka 0,2.
Ale będziemy kupować sami w Selgrosie, w tych małych szklanych butelkach. Wiadomo, jest kaucja za skrzynkę, ale zwrotna
Stary 2013-02-10, 20:12   #384
velika
Winter is coming

Cytat:
Jak pisałam i ja jestem niewymiarowa - ale w inną stronę.
Też mam 170 cm, ale figurę mam normalną, a nawet z 3-4 kg chcę zrzucić.
Szczupłe nogi i ręce, tyłek (jak to mój TŻ mówi) w sam raz, mało zarysowana talia i spooooory biust (70G) - jak tyję to jestem typowym jabłkiem, wszystko idzie mi w brzuch.
I właśnie ze względu na biust bardzooooo duże prawdopodobieństwo, że odpadną mi wszystkie suknie bez ramion, bo to zwyczajnie niekomfortowe, więc planuję coś z ramionami i najlepiej z dekoltem w literę V, a takim moja większa góra ( w stosunku do dołu) wygląda najlepiej.
siostro nawet cycki mamy takie same tylko ja jestem mniejsza, mam 160 cm. I nie wiem, w czym mi będzie dobrze, już się boję. Też planuję z ramiączkami.
W sumie dużo chodzę sukienkach, o przeróżnych krojach. Ale długa, ślubna sukienka to co innego.
tajik girl ale zdzierstwo, strasznie drogo!
kciuki dla wszystkich zdających i gratulacje dla tych, które pozdawały

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-02-10 o 20:17
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:16   #385
misiadelko
BAN stały

Ja jakbym chciała od hotelu wziąć napoje tooo 5 zł za litr niegaz i 6 zł za litr gaz Niech się pałują z takimi cenami
Stary 2013-02-10, 20:21   #386
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Ja jakbym chciała od hotelu wziąć napoje tooo 5 zł za litr niegaz i 6 zł za litr gaz Niech się pałują z takimi cenami
Taniej w sklepie
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:39   #387
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Jestem dopiero dzisiaj i nie wiem kiedy nadrobię

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:43   #388
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Taniej w sklepie
Woodke też mi proponowali od siebie, 30 zł za Wyborową i 40 zł za Finlandię
Stary 2013-02-10, 20:46   #389
kamilka:*
Raczkowanie

Cytat:
Woodke też mi proponowali od siebie, 30 zł za Wyborową i 40 zł za Finlandię
Ładnie sobie liczą
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 21:08   #390
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ahh przy dobrych wiatrach uda nam się zrobić ślub w 2014
Rozmawiałam trochę z TŻ dziś, ostatecznie zadecydujemy w czerwcu ale już mi się humorek poprawił. Ja na chwilę obecną mam 1,5 tysiąca (odkładając po 300 zł miesięcznie odłożę do czerwca jeszcze 1200 więc prawie 3 tysie będę miała po drodze powinnam jeszcze dostać wypłatę ekwiwalentu za 14 dni urlopu więc coś dodatkowo wpadnie)
TŻ natomiast ma tylko tysiąc, ale on odkłada po 500 zł minimum od tego miesiąca Więc na czerwiec powinniśmy mieć ok 6 tys. Kwota zadowalająca. Ewentualnie przedyskutujemy jeszcze datę 27-go września jeśli ta czerwcowa nie wypali Ale zawsze to tylko 3 miesiące więcej, a nie rok

Boże niech mi się już ten okres skończy Dziś wracaliśmy z TŻ-em z zakupów z Centrum Handlowego i nagle nie wiadomo czemu i z jakiego powodu się poryczałam... I później w domu to samo... A na pytanie czemu płaczę nie byłam w stanie odpowiedzieć bo nie miałam zielonego pojęcia

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości