|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- To nie jest sporo, w selgrosie w promocji 3,80 litrowy napój typu coca cola kosztuje Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-10 o 18:27 |
|||||
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-10 o 18:45 |
|
|
|
|
#363 |
|
BAN stały
|
Kurde, to może coś źle spojrzałam ?
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem co o tym sądzić ![]() Ale wydaje mi się, że lokal na pewno chce na napojach zarobić, bo inaczej pozwoliliby zakupić wszystkie napoje we własnym zakresie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#365 |
|
BAN stały
|
Oby bo to znacznie podreperowałoby mi budżet... Mam przeliczone na cenę 3,80 a przecież w przyszłym roku może wszystko podrożeć i tak...
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Stawiam flaszkę !! zaliczyłam przedostatni egzamin
został mi tylko jeden egzamin + nie znam wyników jeszcze z jednej poprawki
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam jutro dwa egzaminy, zaliczenie + projekt (jeden egzamin ustny u starego poje.ba) więc kciuki mile widziane! Ostatnio pomogły, zdałam wszystko co pisałam
|
|
|
#368 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
póki co nie taka straszna sesja jak ją nazywają
Oczywiście będą kciuki!! |
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tutaj Jest takie przejście jakby dwie sale Trochę mała się wydaje, jest podane że na 80 osób więc te nasze 55 powinno wejść Trzeba by się dowiedzieć dokładnie I może być ślisko na tych płytkach :/Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wino 40 PLN butelka Soki (zgodnie z konsumpcją) 10PLN 1l Coca-Cola (zgodnie z konsumpcją) 6PLN 0,5l tonic 5pln 0,2l woda gazowana 4pln 0,5l W cenie mamy herbatę, kawę, wodę niegazowaną plus 1litr soku na osobę. Masakra
Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-02-10 o 19:28 |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie Ty pytałaś mnie o wizę? |
|
|
|
|
#373 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłabym pierwszą klientką. ![]() Też jestem niewymiarowa i przymiarki zwyczajnie mnie przerażają. Cytat:
W ogóle nie wiem czy będą u nas dzieci, bo o ile wśród zaproszonych osób będą trzy pary które są rodzicami, to najstarsze z dzieci będzie miało w przyszłym roku 3 lata, a najmłodsze półtora, więc nie wiem czy ktokolwiek zdecyduje się z takim szkrabem przyjść. Jak dla mnie oczywiście nie ma problemu, ale jako to moja przyjaciółka stwierdziła – tak rzadko jest okazja, by wybyć gdzieś we dwoje z chłopem, że nie chyba nie odbierze dziadkom przyjemności bawienia wnuka tego wieczoru. ![]() Cytat:
My również mamy mieszkanie własnościowe pod wspólnotą i płacimy miesięcznie 230 zł – a mamy prawie 57m2. Dla odmiany koleżanka ma dwa pokoje (ok. 45m2) w TBS i płaci coś ok. 600zł. Jasne, że jeśli nie ma innego wyjścia to TBS są jakimś rozwiązaniem, jakby nie patrzeć jeśli ktoś nie ma możliwości wzięcia kredytu to jest to dobry sposób na zdobycie mieszkania 'tanim' – w sensie mniejszym kosztem. Na pewno wolałabym to niż dłuuuuuuugoletnie wynajmowanie – bo wtedy to już w ogóle są ogromne pieniądze. Cytat:
My mamy kawę, herbatę, wodę i soki (trzy rodzaje) w cenie bez ograniczeń, a napoje gazowane możemy kupić małe na miejscu – 2,50 zł za 0,2L więc zdzierstwo totalne, ale możemy też sami i pewnie będziemy szukać promocji i kupimy litrowe albo półlitrowe. Większych na pewno nie bo mamy okrągłe stoły i jak się takie wielkie butle na nich postawi to całe się zagracą – muszą być mniejsze. Cytat:
![]() Piękna jest. Cytat:
Mam zamiar oczywiście podcinać co kilka miesięcy końcówki, więc pewnie dużo dłuższej długości niż mam nie zyskam, ale już teraz sporo rzeczy pewnie da się z nich bo krótkie nie są – tak z 2 centymetry mi brakuje do zapięcia od stanika. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spinam górną część, tak z 1/3 klamrą - wygląda to fajnie, trochę niedbale, ale lubię taki artystyczny nieład. Może coś takiego:
|
|
|
#374 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
to przepraszam
![]() ![]() co do prostych fryzur, moja koleżanka na studniówce miała taką, niby nic wymyślnego a moim zdaniem urocza
|
|
|
|
#377 | |||
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Poza tym nie podobają mi się bolerka, a z gołymi ramionami przed ołtarzem nie chcę paradować, więc wydaje mi się, że taki typ góry jest idealny, bo nie martwię się o coś na wierzch (oczywiście zaopatrzę się w coś na wypadek zimna) Poza tym ta suknia ma boskie plecy Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno kciuki za was wszystkie
![]() ![]() A ja leże pod kołderką z zatkanym nosem i uchem oraz temperatura (
|
#379 |
|
BAN stały
|
http://www.youtube.com/watch?v=qiLcu...=youtu.be&hd=1
Ładna sukienka, tylko kwiatka z boku bym wywaliła |
|
|
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa Pierwsza i trzecia fryzurka nawet mi się spodobały
![]() Dziękuję. |
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam 170 cm, ale figurę mam normalną, a nawet z 3-4 kg chcę zrzucić. ![]() Szczupłe nogi i ręce, tyłek (jak to mój TŻ mówi) w sam raz, mało zarysowana talia i spooooory biust (70G) - jak tyję to jestem typowym jabłkiem, wszystko idzie mi w brzuch.I właśnie ze względu na biust bardzooooo duże prawdopodobieństwo, że odpadną mi wszystkie suknie bez ramion, bo to zwyczajnie niekomfortowe, więc planuję coś z ramionami i najlepiej z dekoltem w literę V, a takim moja większa góra ( w stosunku do dołu) wygląda najlepiej. Wszystko pewnie wyjdzie jednak przy przymiarkach.
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A napoi typu cola, fanta, sprite - 0,2l x 2/ osobę. I jak braknie to wg zużycia 3 zł/butelka 0,2. Ale będziemy kupować sami w Selgrosie, w tych małych szklanych butelkach. Wiadomo, jest kaucja za skrzynkę, ale zwrotna
|
|
|
#384 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
nawet cycki mamy takie same W sumie dużo chodzę sukienkach, o przeróżnych krojach. Ale długa, ślubna sukienka to co innego. tajik girl ale zdzierstwo, strasznie drogo! kciuki dla wszystkich zdających i gratulacje dla tych, które pozdawały
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-02-10 o 20:17 |
|
|
|
|
#385 |
|
BAN stały
|
Ja jakbym chciała od hotelu wziąć napoje tooo 5 zł za litr niegaz i 6 zł za litr gaz
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero dzisiaj i nie wiem kiedy nadrobię
|
#388 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh przy dobrych wiatrach uda nam się zrobić ślub w 2014
Rozmawiałam trochę z TŻ dziś, ostatecznie zadecydujemy w czerwcu ale już mi się humorek poprawił. Ja na chwilę obecną mam 1,5 tysiąca (odkładając po 300 zł miesięcznie odłożę do czerwca jeszcze 1200 więc prawie 3 tysie będę miała po drodze powinnam jeszcze dostać wypłatę ekwiwalentu za 14 dni urlopu więc coś dodatkowo wpadnie) TŻ natomiast ma tylko tysiąc, ale on odkłada po 500 zł minimum od tego miesiąca Więc na czerwiec powinniśmy mieć ok 6 tys. Kwota zadowalająca. Ewentualnie przedyskutujemy jeszcze datę 27-go września jeśli ta czerwcowa nie wypali Ale zawsze to tylko 3 miesiące więcej, a nie rok ![]() Boże niech mi się już ten okres skończy Dziś wracaliśmy z TŻ-em z zakupów z Centrum Handlowego i nagle nie wiadomo czemu i z jakiego powodu się poryczałam... I później w domu to samo... A na pytanie czemu płaczę nie byłam w stanie odpowiedzieć bo nie miałam zielonego pojęcia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

która z Was nie ma napoi w cenie ? albo musi wykupić napoje (gazowane) od właścicieli ? Bo my dostaliśmy z góry taką wiadomość, że właścicielka ma podpisaną umowę z kimś tam i musimy od nich brać napoje gazowane (cola, pepsi, sprite itp) Podała nam cenę 3,75 zł za 1 l - jak myślicie to dużo, mało, w sam raz? Nie bardzo mi się uśmiecha ta wiadomość, bo kelnerzy mają donosić napoje i na drugi dzień płacimy za każdą otwartą butelkę.. a wiecie z czym to może się wiązać.. soki i napoje nie gazowane możemy przynieść na własną rękę, no ale wiadomo lepiej schodzą napoje gazowane
) ale nie myślałam o zabawach dla dzieci... a już na pewno nie chcę klauna z filmiku, który kiedyś któraś wkleiła, robił takie duże bańki mydlane i zamykał w nich dzieci
w ogóle był lekko straszny
i w sumie nie jest to takie drogie, ale jak się tak nazbiera i nawymyśla to już słyszę mojego TŻ, że to generacja niepotrzebnych kosztów, że a po co to w ogóle komu itepe
dostaną goście na odchodne ciasta i jedzonko jak coś zostanie i styka 

Przegapiłam albo zdjęcia nie widzę :P Tak to sala fajna

A on.... brak słów - zachowywał się jakby nic się nie stało! Teraz ze mną nie rozmawia, bo twierdzi, że jestem zakłamana, bo wiedziałam o jego romansie, a przed nim to ukryłam.... Po prostu nie wiedziałam jak mu powiedzieć, że ja o wszystkim wiem.... Także nie mogę sobie tego darować, żal mi jego żony i dzieciaków, bo ta E. to na pewno nie była pierwsza.... Poza tym on mnie tak potraktował, jakbym to ja mu ją do łóżka wepchnęła...... także rozumiecie, on na moim weselu nie będzie. Ciotka się wkurzy, jak nic. Na wesele mojej siostry też nie przyjechali - wymigał się jakoś. Na majówkę jedziemy do chrzestnej i jestem ciekawa co będzie, czy w ogóle przyjedzie do niej, aby się z nami zobaczyć.....
(