|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Bylam u tesciowej na obiedzie,zjadłam rolade,posiedzialam troche.Kupilam sobie podpaski takie dlugie na noc i jakos wytrzymuje. Tamte mi kupil tz naturella 2mm i moze dlatego co chwile musialam zmieniac
![]() Jutro ide zlozyc pit i mam nadzieje ze do miesiaca dostane zwrot
|
#2402 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Hmm ciekawe kiedy ja teraz dostane Pit
skoro dostaje z zusu a nie z pracy.Kurcze jak mam wyczyścić Maksowi ucho? Zauważyłam, że ma dość sporo miodu w uszach i patyczek tak nie sięga ten z ogranicznikiem a zwykłym się boje żeby krzywdy nie zrobić. Katee tak jak dziewczyny piszą, smutna ta sukieneczka. Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2013-02-10 o 19:53 |
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katee nie podoba mi się ta sukienka. I 93 zł napewno bym za nią nie dała. |
|
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Tak sie zastanawiam ze moze lepiej kupic biała tapete do malowana tzw raufaza i przykleic i pozniej pomalowac farba niz babrac sie z gładzia,jeszcze jak tz tego raczej w zyciu nie robil.. jak myslicie?
koszt ok 14zl roli szer na 53cm i dlugosc az 10m czyli mysle ze taka rolka zrobi z 3 paski.. http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0755,l869.html
|
#2405 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj biduś! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale on nieznośny był, poszła plotka nawet że miał płytkę w głowie. Dzieciaki to potrafią wymyślić...ale jak tylko go zobaczyłam od razu mi się ta płytka przypomniała Cytat:
pielucha nie może wisieć bo jest awantura. A karmię w pokojach dla mam, jest np. w Mothercare choc ostatnio karmiłam w Coffeheaven. Przy szybie Cytat:
Cytat:
Doczekałaś się w końcu! Cytat:
W nocy nawet sobie przypomniałam że mogłyby pomóc np. okłady z rumianku, ma odkażające właściwości albo octenisept, ale widać maść dała radę ![]() Dziś przyłapałam Zosię jak przewracała się na brzuch |
||||||||
|
|
|
#2406 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do chrztu,to my tez tak pozno bedziemy miec(i tak jeszcze data nie ustalona,ale pewnie w lecie jak bedziemy w Polsce)i jakos sie tym nie przejmuje.. Kraven,ja tez czekam na 4 mc i wprowadzenie nowosci-bo nasza gwiazda raczej niechetnie pije mleko i malo.przewaznie jest awantura-jedynie na spiocha wypije 150ml.wiec robie podchody jak konczy drzemke i pakuje jej butle...ciekawa jestem jak to bedzie z owocem lub zupka.. Cytat:
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
A co do filmów to ja uwielbiam np Testosteron, oglądam jak najdzie mnie ochota i niezmiennie mnie bawi
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kicha
![]() Pisałam tutaj, że babcia ma jednak wrzody. Miała transfuzje, ale to ze względu na tą krew od pęknięcia. No i dzisiaj rano lekarze chodzili i chcieli Ją już jutro do domy wypisać[???]. Jednak potem zemdlała, pod tlen Ją podłączyli. Kroplówki znowu dostała. Miała też echo serca. Nie wiemy, co wyszło, bo żadnego lekarza nie było, jak byliśmy (z racji tego jedziemy jutro z rana aby z ordynatorem się spotkać). No i tylko tyle, co Nam babki powiedziały, co razem leżą, że babcia ma mieć jeszcze dzisiaj przetaczaną krew oraz drugie echo serca. To przetaczanie krwi to coś wspólnego z tymi wrzodami? Dziwne mi się to wszystko wydaje Tym bardziej, że przecież miała transfuzje..
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
\\moja spryciula też tak robi Katte nie dałabym 93 zł za tą sukienkę Witam. Nie mialam czasu dzisiaj na wizaż,pół dnia w kuchni,potem mieliśmy gości bo mężul ma jutro urodziny. Zuzia śpi od 19,padła od nadmiaru wrażeń i zauważyłam ze coraz cześciej domaga się noszenia a jak ją odkładam to krzyk. Dzisiaj zjadła pół słoiczka marchewki z ziemniakiem i krzyczała o jeszcze ![]() Idę do klubu.
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Marzenka dzieciom się nie czyści w środku uszek.
|
#2413 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
w końcu mogę się zalogować Iga śpi, więc mam trochę czasu, ale coś śpiąca jestem Od jutra załatwiamy znowu sprawy związane ze ślubem, przeraża mnie ogrom tych spraw, a jak już pójdę do pracy to w ogóle ![]() Idę trochę na klub , bo coś czuję ,że mam sporo nadrabiania
|
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
Ahaa
dzięki za odpowiedź |
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Lourose wiem, wiem kochana. Dzięki za troskę
a długo na niej był?
|
#2417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zeee.. jutro najprawdopodobniej do domu.W karcie miała zaznaczony dom ze znakiem zapytania. |
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
tak bez okazji.Chciałam sobie humor poprawić
a w niej o dziwo szczupło wyglądałam i tj.rozm.10 a myślałam,ze nie wejde.Cytat:
też tak pomyślałam,dlatego wstrzymałam się z jej kupnem,aczkolwiek ja uwielbiam szarości.Może dlatego moje zycie jest takie szare?![]() Dobrze,że pierś uratowana maścią ![]() Dziękuje za porady,choć 93zł nie wydawało mi się jakąś wygórowaną ceną za elegancką sukienką(zdjęcie dobrze nie oddaje jej stanu)no tyle,że jest szara i ciutek granatu...
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
Dosc dlugo i sporo zrzucil, do tego jeszcze silownia i basen. Mial spora nadwage wiec efekt byl spektakularny, ale potem jak Zosia sie urodzila i nie mial na nic czasu wrocil do normalnego jedzenia i teraz chce sie pozbyc 15 kg. Tylko ze caly czas zdarza mu sie zjesc cos niedozwolonego i zaczyna faze uderzeniowa od poczatku wiec wiecznie je tylko bialko, co odbilo sie na jego watrobie, ma fatalne wyniki. Na silowni jest codziennie, jeszcze ani kilograma nie stracil i jest sfrustrowany.
|
|
|
|
#2421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musicie jutro dokladnie porozmawiac z lekarzami. Teraz mi sie przypomnialo jak mojemu kuzynowi pekly wrzody to oddawalismy dla niego krew, ale lezal dosc dlugo w szpitalu.
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ to , że zasłabła.No nic, zobaczymy, co nam ordynator powie. Szkoda, że to wszystko dzieje się tak przed chrzcinami
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
ja tylko na chwilę bo nie mam ostatnio humoru, bardzo martwię się o Lenę ![]() we wtorek idziemy na usg bioderek, proszę trzymajcie kciuki by wszystko było ok ![]() więcej napiszę po wizycie bo teraz kompletnie nie mam do tego głowy... |
|
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, podczytalam Was,ale juz nie mam sily na cytowanie.
Caly dzien spedzilismy na zakupach a wieczorem sie pakowalam, bo nie chce zostawiac wszystkiego na jutro (wylot o 7 rano we wtorek ![]() POza tym spalam chyba 4 godzint, bo czekalam na Tz-ta,ktory pojechal po nowe auto. Jutro jeszcze kilka spraw do zalatwienia i fruuuuu! Dobranoc. milej nocki. Padam na leb. |
|
|
|
#2425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie 3mam kciuki, żeby wszystko było w porządku, daj znać po wizycie kochana |
|
|
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
Aga_ton kciuki mocno zaciśnięte żeby wszystko było ok.
Oznajmiam, że po opróżnieniu lodówki z tych produktów które obecnie mam przechodzę na dietę sławnego tu Dukana czyli jakoś pojutrze.
|
|
|
|
#2427 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam!! |
|||
|
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek szukałam w necie książek o tej tematyce i te miały najlepsze recenzje
![]() Colds zdrówka dla babki
|
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
na pewno wszystko będzie dobrze spokojnie
|
|
#2430 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandra jak się czujesz?zdrówka
Agaton trzymam kciuki. kładę się bo jutro do pracki trzeba iść Edytowane przez katiem Czas edycji: 2013-02-10 o 23:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

skoro dostaje z zusu a nie z pracy.
najlepsze ze dzis tz pierwszy raz ich doswiadczyl i to dwa razy
)
A jak się obudzi, to zdejmuję i sobie patrzy zaciekawiony. Raz karmiłam na ławeczce w alejce
W nocy nawet sobie przypomniałam że mogłyby pomóc np. okłady z rumianku, ma odkażające właściwości albo octenisept, ale widać maść dała radę
Mieliśmy robić w okolicach Wielkanocy, ale właśnie się dowiedzieliśmy, że chrzestna która mieszka w Anglii, przyjedzie dopiero w lipcu. Mały będzie miał 8 m-cy, zastanawiam się czy to nie za późno? No ale w sumie nie bardzo mamy wybór... 

a długo na niej był?
musicie jutro dokladnie porozmawiac z lekarzami. Teraz mi sie przypomnialo jak mojemu kuzynowi pekly wrzody to oddawalismy dla niego krew, ale lezal dosc dlugo w szpitalu.