Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 21:59   #241
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo

byłam dzisiaj u babci, pokazała mi swoją ulubioną maskę do włosów- 250ml, 80zł i jak spojrzałam w skład to oszalałam chciałabym znaleźć jej coś tańszego o podobnym składzie, spisałam tylko pierwsze 5 składników :/ i nazwę- bo myślałam że znajdę pełny skład na necie a tu nic z tego. skład: cetearyl alcohol, glycerin, behenyl alcohol, cetrimonium chloride, dimethicone. pamiętam że po tym był jeszcze jeden składnik i dwa oleje, dalej nie pamiętam ale jak tak daleko to już pewnie bez większego znaczenia. Nazywa się momo moisturizing revitilizing creme firma davines. Myślałam żeby kupić jakąś maskę o podobnym składzie, co się nie będzie zgadzało np. gliceryna czy oleje jeszcze dodać. Macie pomysł coby mogło być?.. takich masek pewnie jest pełno ale żadna mi nie przychodzi teraz do głowy.
Stary 2013-02-10, 22:02   #242
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Pewnie masz Domowe - one się nie rozpuszczają. Spróbuj Babuni lub Świeżych.

Jak Ci jedna mieszanka nie podeszła to może zacznij próbować olej pojedynczo?
Tak też staram się robić, tylko szukam raczej łatwo dostępnych olejów. Chyba spróbuję z olejem z pestek winogron, bo podobno wielu osobom służy a jeszcze go nie testowałam
Stary 2013-02-10, 22:08   #243
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tak mi sie wydaje, dorzucam dwie fotki pogladowe - na pierwszej czesalam wlosy i mialam w miare rownej dlugosci, na drugiej zaczelam sie bawic w CG i postopniowalam (sobie sama) nie schodzac z dlugosci
Jacieee .
I Ty narzekasz ? Nic, tylko bić na goły tyłek .
Z tego co wiem, mało który fryzjer potrafi obciąć dobrze lok.
Słonko, daleko mieszkasz - może ja bym przyjechała na cięcie ?
Bo sama to wątpię, że wyszłabym z tego, z głową.

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Mnie tam się bardziej tafla z avatara podoba.
Co komu do serca przypadnie .
A u mnie to różnie - ważne, żeby gęstsze były .
Stary 2013-02-10, 22:17   #244
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość

Może później nadrobię, rzuciły mi się tylko w oczy włosy Redhaired, cudowne. A dzisiaj rysowałam jakiś komiks na polski, a w nim narysowałam identyczne włosy dziewczynie
Chciałabym zobaczyć ten komiks

Cytat:
Tak mi sie wydaje, dorzucam dwie fotki pogladowe - na pierwszej czesalam wlosy i mialam w miare rownej dlugosci, na drugiej zaczelam sie bawic w CG i postopniowalam (sobie sama) nie schodzac z dlugosci
Szczęka mi na ziemię opadła i się nie podniesie.
Twoje włosy są niespełnionym moim marzeniem. To się chociaż Twoimi pozachwycam skoro moje są zgoła inne.
Dla Twoich:

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość

ja też mam ogromniaste łydki, ale ostatnio coś mi odbiło i chodzę tylko w sukienkach ! zwykle miewałam na tym punkcie kompleksy i tylko w spodniach chodziłam, a ostatnio, mimo zimy, to grube rajstopy albo legginsy (a czarne wyszczupla ) i nawet w dość krótkich sukienkach śmigam ...ostatnio pomyślałam właśnie, co będzie wiosną/latem, gdy już nic czarnego mnie nie wyszczupli. ale takie ładne letnie sukienki nakupowałam, że nosić TRZEBA będzie choć wyszczuplenie łydek nie wiem, jak jest możliwe...
.
Ja ostatnio tak się czaję na te sukienki i może w tym roku w końcu się przełamię. Mój TŻ uwielbia moje nogi, a może jak bym ubrała jakąś ładną kieckę, ładne buty do niej, to te ogromniaste łydy tak by się nie rzucały w oczy.
Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość

Wklejam porównanie roczne, ostatnia fotka robiona dzisiaj (jakość tosterowa).
Farba mi się pięknie wypłukała (color&soin), po drodze ścinałam końcówki 3 razy.
Teraz już nie walczę z wywijaniem, bo to nie ma sensu - po osiągnięciu pewnej magicznej długości zawsze zaczynają się wywijać, chociaż są w dobrym stanie.
Plan na najbliższe pół roku: dobić do wymarzonej długości (brakuje 5cm), powoli wyrównywać cieniowanie.
Na dobry początek nowej drogi kupiłam sobie fructisa oleo repair
Piękne!!!
Stary 2013-02-10, 22:29   #245
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Myślałam, ale pewnie nie dam rady.
Czemu tak sądzisz? Wiesz, ja lekarzem nie jestem, więc nie naciskam, mogę powiedzieć tylko o swoich doświadczeniach. Ja chodzę na dynamiczną jogę i nawet w niej nauczyciel mówi jeśli jakaś pozycja jest niewskazana przy jakiejś niedyspozycji, czy to kręgosłupa czy nawet głupiej miesiączki, dostosowuje pozycję do możliwości, jest mnóstwo momentów, kiedy w grupie w tym samym czasie robi się co innego, co kto może. Ponadto nauczyciel po kilku spotkaniach już wie co kto jak robi i sam podchodzi do danej osoby, gdy uważa, że powinna spróbować czegoś inaczej [czy ułatwia pozycję, czy utrudnia, czy np na problem z kręgoslupem zmienia itp]. Jest zupelnie inne podejście niż np na jakimś fitnessie. Myślę, że w grupie rehabilitacyjnej/leczniczej etc różnie to nazywają w różnych szkołach jest na to jeszcze większy nacisk

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Jacieee .

Co komu do serca przypadnie .
A u mnie to różnie - ważne, żeby gęstsze były .
moja przyjaciółka ma piękne rude loki, mimo niszczenia ich. Więc nie chcę myśleć jakby wyglądały przy odpowiedniej pielęgnacji
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 22:36   #246
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jacieee .
Gud her deje, korzystne oswietlenie ale dziekuje
Hehe, wpadaj do Warszawy Ja cielam na sucho przed lustrem wybierajac sobie kosmyki z wierzchniej warstwy na zasadzie "ten mnie wkur...wia to utne".

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Twoje włosy są niespełnionym moim marzeniem. To się chociaż Twoimi pozachwycam skoro moje są zgoła inne.
Dla Twoich:
Bedzie mi milo Ja chetnie przygarnelabym Twoja gestosc Ale czemu niespelnionym, na rudo zawsze mozesz sie machnac henna, ale by zlapala przy takich jasnych wlosach!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 22:37   #247
sanlan
Rozeznanie

Cytat:

A w ramach szamponu do oczyszczania właśnie zakupiłam Diplonę w Biedronce .
też patrzyłam na ten szampon i odżywkę.
na szczęście nie kupiłam, bo mój portfel tydzień po wypłacie jest już prawie pusty...

stwierdzam, że promocje kosmetykowe w Biedronce są złe, jestę bankrutę w tym miesiącu

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 22:46   #248
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:

Bedzie mi milo Ja chetnie przygarnelabym Twoja gestosc Ale czemu niespelnionym, na rudo zawsze mozesz sie machnac henna, ale by zlapala przy takich jasnych wlosach!
Kolor to nie problem, choć przyznam, że jak TŻ mi dzisiaj zrobił zdjęcie włosów, to padłam. Ja wiedziałam, że mam sporo rozjaśnione przez słońce, ale nie spodziewałam się, że różnica jest aż tak widoczna! Spojrzałam, a tam chyba z ponad 20 centymetrowe naturalki urosły od sierpnia/września. I sama nie wiem, farbnąć się może? Blond lub rudy, ale chyba bliżej mi do blondu. Póki co mam swoistego rodzaju ombre.
A najbardziej zazdroszczę Ci skrętu, sama marzę o takim nimfowo -syreniastym-elfistym, a Ty masz takie same z siebie, piękne, genialne i najbardziej zaelfiste jakie widziałam w moim życiu.

Ja żeby wydobyć skręt, to muszę nad nimi sporo pracować, cieniować i stylizować dłuuugo, ale szkoda mi czasu i energii, szczególnie, że nigdy nie mam pewności jaki wyjdzie efekt. Cieniowanie zapewne by pomogło, ale póki co nie ryzykuję. Chociaż jeśli 2,5 cm przyrost miesięczny jest u mnie stały, to mogłabym w zasadzie zaryzykować, wtedy stosunkowo szybko zeszłabym z cieniowania, jeśli by nie pomogło.
Stary 2013-02-10, 22:46   #249
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj u babci, pokazała mi swoją ulubioną maskę do włosów- 250ml, 80zł i jak spojrzałam w skład to oszalałam chciałabym znaleźć jej coś tańszego o podobnym składzie, spisałam tylko pierwsze 5 składników :/ i nazwę- bo myślałam że znajdę pełny skład na necie a tu nic z tego. skład: cetearyl alcohol, glycerin, behenyl alcohol, cetrimonium chloride, dimethicone. pamiętam że po tym był jeszcze jeden składnik i dwa oleje, dalej nie pamiętam ale jak tak daleko to już pewnie bez większego znaczenia. Nazywa się momo moisturizing revitilizing creme firma davines. Myślałam żeby kupić jakąś maskę o podobnym składzie, co się nie będzie zgadzało np. gliceryna czy oleje jeszcze dodać. Macie pomysł coby mogło być?.. takich masek pewnie jest pełno ale żadna mi nie przychodzi teraz do głowy.
z takim składem to przychodzą mi do głowy maski Ziai i Joanny, obie za jakieś 8-10 zł a z dużo lepszych składowo, a także tańszych to na pewno możesz babci Biovaxy polecić, a także Bingacze.

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 22:48   #250
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Jak facet? Ale że jak perfumy czy jak pot?
Spocony, wyperfumowany facet ale niektórzy czują co innego.
Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Tak też staram się robić, tylko szukam raczej łatwo dostępnych olejów. Chyba spróbuję z olejem z pestek winogron, bo podobno wielu osobom służy a jeszcze go nie testowałam
Ja go lubię

Kurde, co to za ferie skoro siedzę i rozwiązuję matury. Jeszcze jakieś 30 stron mi zostało a na jutro wszystko musi być gotowe

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 23:08   #251
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Kurde, co to za ferie skoro siedzę i rozwiązuję matury. Jeszcze jakieś 30 stron mi zostało a na jutro wszystko musi być gotowe
uch, chętnie bym wzięła te Twoje matury... mnie osłabia myśl o pójściu jutro do pracy, zwłaszcza, że właśnie odkryłam, że w dalszym ciągu nie dostałam wypłaty za styczeń

Stary 2013-02-10, 23:11   #252
moooniek
Zakorzenienie

Usmiechniete oczy i Deszczowypsie, Wasze paczki wysle we wtorek, wiec powinny do konca tygodnia byc u Was ;D
Stary 2013-02-10, 23:16   #253
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
moja przyjaciółka ma piękne rude loki, mimo niszczenia ich. Więc nie chcę myśleć jakby wyglądały przy odpowiedniej pielęgnacji
Widać taki gatunek włosa. Moja Kuzynka miała piękne loki, ale zmarnowała je notorycznym prostowaniem. Jedyne co jej zostało, to grubość.

Cytat:
Hehe, wpadaj do Warszawy Ja cielam na sucho przed lustrem wybierajac sobie kosmyki z wierzchniej warstwy na zasadzie "ten mnie wkur...wia to utne".
.
Hm... to tym bardziej nie dam rady - zazwyczaj nie złoszczę się na włosy .

Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
też patrzyłam na ten szampon i odżywkę.
na szczęście nie kupiłam, bo mój portfel tydzień po wypłacie jest już prawie pusty...

stwierdzam, że promocje kosmetykowe w Biedronce są złe, jestę bankrutę w tym miesiącu
Teoretycznie też miałam nie kupować. Ale twierdziłam, że i tak miałam w planie nabyć, to lepiej tutaj za względną cenę.
U mnie przynajmniej wszystko z Diplony rozchodzi się w rekordowym tempie . A timoteye i inne - stoją .
Stary 2013-02-10, 23:21   #254
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Usmiechniete oczy i Deszczowypsie, Wasze paczki wysle we wtorek, wiec powinny do konca tygodnia byc u Was ;D
nie ma sprawy, ja też jakoś tak, bo się jeszcze nie ogarnęłam po powrocie z Węgier

Stary 2013-02-10, 23:37   #255
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Hm... to tym bardziej nie dam rady - zazwyczaj nie złoszczę się na włosy .
Ja notorycznie... Przed Wizazem kiedy jeszcze traktowalam je na chama zdarzalo mi sie przed wyjsciem z domu wyrywac je sobie w zlosci garsciami (urywaly sie) a potem ryczec Albo obcinac przy skorze pasemka, ktore sie zle ukladaly. Cud, ze nie obcielam sie na lyso.

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
A najbardziej zazdroszczę Ci skrętu, sama marzę o takim nimfowo -syreniastym-elfistym, a Ty masz takie same z siebie, piękne, genialne i najbardziej zaelfiste jakie widziałam w moim życiu.

Ja żeby wydobyć skręt, to muszę nad nimi sporo pracować, cieniować i stylizować dłuuugo, ale szkoda mi czasu i energii, szczególnie, że nigdy nie mam pewności jaki wyjdzie efekt. Cieniowanie zapewne by pomogło, ale póki co nie ryzykuję. Chociaż jeśli 2,5 cm przyrost miesięczny jest u mnie stały, to mogłabym w zasadzie zaryzykować, wtedy stosunkowo szybko zeszłabym z cieniowania, jeśli by nie pomogło.
Rozumiem, ja tak mam z probami prostowania, czesze czesze a tu szopa zamiast jako takiego wygladzenia Juz sie poddalam.
Zazdroszcze takiego przyrostu!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 23:45   #256
XminorXlosX
Zakorzenienie

Oh Dziewczyny , siedzę na telefonie i nie mam jak cytować, ale widziałam piękne loki Redhaired
oglądałam dziś te rzeczy z diplony w biedrze, ale nie znałam Waszych opinii a po drugie nie potrzebuję chwilowo nic :P

I chciałabym zakomunikować, że Jantar nakładany po pijaku jest o wiele mniej wydajny

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 23:56   #257
blondynaaa_91
Rozeznanie

Nie było mnie weekend a tu nie dość że jeden wątek skończony, to z nowego już tyle nowych stron! Ale melduję się w kolejnej części

W ciągu weekendu moje włosy walczyły z chlorowaną wodą basenową. Nie nurkowałam, myłam je 2 razy Facelle, nawaliłam odżywki d/s, b/s, mam nadzieję że mi wybaczą

Nie nadrabiam, bo nie mam siły

Cytat:
Hehe, wpadaj do Warszawy Ja cielam na sucho przed lustrem wybierajac sobie kosmyki z wierzchniej warstwy na zasadzie "ten mnie wkur...wia to utne"
Jak już pisałaś to nie bijcie ale - jakimi nożyczkami obcinasz sobie włosy? Chciałam kupić fryzjerskie, ale na Allegro jest przekrój od ok.5zł - ponad 100zł i zastanawiam się czym się różnią i które kupić tak na własny użytek
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 00:31   #258
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
z takim składem to przychodzą mi do głowy maski Ziai i Joanny, obie za jakieś 8-10 zł a z dużo lepszych składowo, a także tańszych to na pewno możesz babci Biovaxy polecić, a także Bingacze.
skoro ta maska jej pasuje to chcę coś jak najbardziej podobnego dzięki za info, faktycznie składy bardzo podobne. Zacznę więc od ziaji intensywna odbudowa-bo mam
Stary 2013-02-11, 01:24   #259
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Melduję się. Wiem, w czas.

Nie bijcie, ale nawet nie nadrabiam. Ledwo wróciłam dziś, czasy przejazdów z PKP zabijają. Ale wyjazd na południe się udał jak najbardziej, szkoda tylko, że na tak krótko. Następnym razem oszczędzam na co najmniej tygodniową wycieczkę.

Z włosowych niusów, chwilę przed wyjazdem TŻ podciął mi końcówki. Normalnie cud nie facet. Zrównał nawet trochę po tym, jak fryzjerka mnie krzywo obcięła ostatnio. Rzucę później fotą, teraz jakoś nie mam siły szukać. I chyba skończyły się moje poszukiwania fryzjera - więcej mi nie trzeba, niż on potrafi zrobić. A fryzjerskie nożyczki i tak mam, to chociaż się będą przydawać...

Tymczasem idę odespać, do jutra.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 01:55   #260
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
nie ma sprawy, ja też jakoś tak, bo się jeszcze nie ogarnęłam po powrocie z Węgier
Znasz węgierski ?

Cytat:
Ja notorycznie... Przed Wizazem kiedy jeszcze traktowalam je na chama zdarzalo mi sie przed wyjsciem z domu wyrywac je sobie w zlosci garsciami (urywaly sie) a potem ryczec Albo obcinac przy skorze pasemka, ktore sie zle ukladaly. Cud, ze nie obcielam sie na lyso.

żebyś wiedziała.
Jednak dobrze, że jest Wizaż

A co do zmian - w momencie kiedy naszło mnie coś, żeby ściąć włosy i przefarbować się na ciemno - kupiłam perukę i tyle .
Szkoda, że taka genialna myśl nie naszła mnie, kiedy nakładałam rudą hennę .

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Oh Dziewczyny , siedzę na telefonie i nie mam jak cytować, ale widziałam piękne loki Redhaired
oglądałam dziś te rzeczy z diplony w biedrze, ale nie znałam Waszych opinii a po drugie nie potrzebuję chwilowo nic :P

I chciałabym zakomunikować, że Jantar nakładany po pijaku jest o wiele mniej wydajny
Szczęśliwa Kobieta, która nie potrzebuje w danej chwili nic z kosmetyków .

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Jak już pisałaś to nie bijcie ale - jakimi nożyczkami obcinasz sobie włosy? Chciałam kupić fryzjerskie, ale na Allegro jest przekrój od ok.5zł - ponad 100zł i zastanawiam się czym się różnią i które kupić tak na własny użytek
Ponoć prawdziwe, porządne nożyczki fryzjerskie kosztują od pół koła wzwyż .

Zrobione dziś : OMO, wax, płukanka z naftą, końce - argan, skalp - Saponics, schną same, na noc - kok .
Stary 2013-02-11, 07:12   #261
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
spoko

visionAM
to ja zrobiłam słowniczek na pierwszą stronę

lece, dzisiaj zaczynam praktyki

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:38   #262
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
uch, chętnie bym wzięła te Twoje matury... mnie osłabia myśl o pójściu jutro do pracy, zwłaszcza, że właśnie odkryłam, że w dalszym ciągu nie dostałam wypłaty za styczeń
mnie też osłabia myśl o tym, że ZNOWU poniedziałek i ZNOWU trzeba iść do pracy

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
spoko

visionAM
to ja zrobiłam słowniczek na pierwszą stronę

lece, dzisiaj zaczynam praktyki
a to przepraszam, już poprawiam
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:47   #263
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
skoro ta maska jej pasuje to chcę coś jak najbardziej podobnego dzięki za info, faktycznie składy bardzo podobne. Zacznę więc od ziaji intensywna odbudowa-bo mam
no to super, niech babci służy

Cytat:
Znasz węgierski ?
nie, ale bardzo bym chciała miałam przez chwilę szalony pomysł, żeby się nauczyć, ale dowiedziałam się o 24 przypadkach... i tak jadę tam na stypendium

Cytat:
też właśnie odkryłam, że jestem tą szczęściarą

Stary 2013-02-11, 07:54   #264
Kaveri
Spaceroholiczka

Dobry

Dziś testuję olejek paczulowy z Alverde - od Justusi, którą gdzieś wcięło. Poza tym myślę nad jakąś maską, ale nie wuem jaką...
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 08:01   #265
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Ponoć prawdziwe, porządne nożyczki fryzjerskie kosztują od pół koła wzwyż .
Takich to już nawet nie przeglądałam

Na ile prawdziwa jest informacja że zamykają drogerie Natura? (będę dziś w jednej, więc mogłabym się zaopatrzyć w jakieś zapasy)
Stary 2013-02-11, 08:03   #266
Kaveri
Spaceroholiczka

Szczerze mówiąc nie wiem, ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym zapasy
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 08:23   #267
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nie wiem, ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym zapasy
W końcu każdy pretekst jest dobry!
Stary 2013-02-11, 08:27   #268
visionAM
Zakorzenienie

Ja do kwietnia nic nie kupuję włosowego. W tym miesiącu wydałam kasę na stanik, w marcu po wypłacie planuję spore zakupy specyfików na twarz i kosmetyków mineralnych, więc włosy idą w odstawkę I tak, że tak skromnie powiem, są piękne i wiele im do szczęścia nie trzeba a zapasy jeszcze mam spore
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 08:50   #269
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe witaj w klubie u mnie miała być w piątek - napaliłam się na weekendowe zakupy a tu na koncie tylko wiatr

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:09   #270
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo szczęśliwa ale obecnie mam przeróżne kosmetyki, teraz moje loki mają się określić co lubią a ja będę omijać wszelkie drogerie
Cytat:

też właśnie odkryłam, że jestem tą szczęściarą
Pjona!

Idę reanimować moje loki dyfuzorem dziś zajrzę jeszcze tu po południu, bo kuzynki chwilowo nie będzie a teraz jeszcze śpi wpadła mi konkretna kasa, ale odłożyłam do koperty "Na studia"

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości