|
|
#4591 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
2. podobno tez matuje wlosy. Melk, moze zel lniany ale nie wiem czy to robota warta zachodu. Swego czasu uzywalam naskalpnie ale jakos ostatnio mam w miare puszysty fryz ot tak. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-11 o 13:31 |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak sobie zrobię koczek, to dopiero mam przyliz fale? nie wiem, co to fale.... ![]() cukier na włosy? ![]() co to żel lniany i skąd to się bierze?
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Bry,
Machnę znad i tabletek chrom
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4596 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale 5 razy ![]() Cytat:
![]() no dużo się zmieniło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobry wracam nadrabiać Wasze straszne historie
|
|
|
#4597 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Puder jest do bani, mam i nie robi nic Za to szczotka jest boska
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4598 |
|
Nindżopesz
|
Kupujesz siemie lniane w ziarenkach niemielone, lyzke na szklanke wody i gotujesz na malym ogniu do uzyskania glutowatej konsystencji. Gorace odcedzasz (jak nie masz sitka to przez zoche np.) Po ostudzeniu mozna nakladac.
I tak: mozna nakladac razem z olejem czy czyms tam np. na noc, mozna jako maske przed myciem, po myciu a przed odzywka, po myciu i po odyzwce - krecone uzywaja jako zelu do wlosow, mozna na paszcze bo niby nawilza, mozna wypic, ziarenka mozna zjesc (ja bardzo lubie). |
|
|
|
#4599 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
I nigdzie nie mogę dostać tego żelu z Lidla
![]() I dodam, że Flo marudzi, bo świetnie wygląda w tych wet- legginsach i jak zwykle pachnie kozą ![]() Dla niewtajemniczonych to super info
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-11 o 13:41 |
|
|
|
#4600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weż jej napisz,że nr jest zly ![]() Cytat:
No cukier, cukier. Starasz sie kombinować tak,żeby jak najwięcej dopchać do skory, a najmniej na włosy. Ciepła woda rozpuszcza i pięknie wyplukuje . A żel...no bierzesz dwie lychy siemienia, szklankę wody, gotujesz z 10 - 15 minut na małym ogniu, studzisz, przecedzasz i masz żel lniany
|
||
|
|
|
#4601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam teraz czasu w nadmiarze, to może spróbuję
|
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pachnie znaczy niszowo |
|
|
|
|
#4603 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ) przeczytałam "zajęcia ze Starą Myszką" ![]() 3.zazdrościc to jej można muodości , to fakt , ale tylko i wyłącznie tego ![]() Cytat:
![]() 2.no chyba tylko pokrzywa , bo nic innego nie biorę Cytat:
ale w sumie to mu się nie dziwię Cytat:
)Dobra ide stąd , bo zaczynam gadać głupoty
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#4605 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Się ciesz, że nie napisałam- śmierdzi kozą
![]() Wczoraj zeżarłam awokado, pod koniec dnia miałam już dosyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fajne masła mają
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To mimo sikania trza bedzie znów pić ale ja mam w torebkach![]() Nooooo
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
czego dosyć
|
|
#4608 |
|
Nindżopesz
|
Az piec razy trzeba bylo? No popacz, myslalam ze czy.
|
|
|
|
#4609 |
|
BAN stały
|
A te maski bingo spa jakieś fajne?
Bo widziałam ostatnio w jasmin na dworcu...Jeżu, wymyślam głupoty z nudów... Wracam do książek lepiej. A włosy to przede wszystkim muszę podciąć i ufarbować
|
|
|
|
#4610 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja se teraz sprytnie obmyśliłem, że muszę hóść z szybkością 6kg/mc, bo tylko wtedy jest szansa, że będę w miarę dobrze wyglądał (jak przez okno) na wiosnę/lato ![]() Cytat:
Jak to możliwe? ![]() Tworzę właśnie cv na tę okoliczność (list polecający od proboszcza już mam) ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4611 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mialam tylko z elastyna i jest w moim wlosowym top ten a z masek top łan pomijajac Joico, ktore nie wiem czy klasyfikowac jako maske czy odzywke. Inna sprawa, ze nie uzywalam zbyt wielu kosmetykow wiec zapewne sa rzeczy fajniejsze. Nie wiem tylko czy by Cie nie obciazyly te Bingacze, dosc konkretna mi sie wydawala.
|
|
|
|
|
#4612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiamy
![]() Cytat:
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej ja ![]() Swietny jest i do paszczy i do wlosow i kosztuje grosze, bo to 250 ml Cytat:
I jeszcze fajne mają peelingi kwasowe do paszczy i maskę z cynkiem
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz będę kupować to co Wam nie pasuje
|
|
#4615 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Pińć No nie fię, nie fię, czy ja godny A i moja łacina lat tyle nie używana
|
||
|
|
|
#4616 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No awokado, bo musiałam zjeść całe- na kanapki z serem, potem z tuniorem, potem z twarogiem
Przejadłam się ![]() A gdzie to dają? Bo peeling do twarzy mi się skończył.
|
|
|
#4617 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jutro i tak muszę jechać na centralny po bilety, to wstąpię do Jasmin.A co do włosów, to nałożyłam na noc Isanę kakaową, rano umyłam BD i mam lśniące, sypkie włosy... no ale nie jest to jakiś piorunujący efekt - po różowym szamponie Elseve też takie mam
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-02-11 o 14:20 |
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
I tam, moja codziennie używana chyba że mówimy o innej łacinie?
![]() Cytat:
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poważnioe, to sam aloes jest ...dla mnie był idealny w lato, na popareznia sloneczne i do masek dowłosowych... Ja kupowałam przez net, pewnie w większych teskach jest tutaj, od 60 zl mieli darmową wysylkę, nie wiem jak teraz http://www.medicspa.com.pl/index.php...tegory&path=90 O, ten, świetny jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...owocowymi.html tu tez jest http://www.bingosklep.com/peeling-bl...spa-p-280.html |
|
|
|
|
#4620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
I krzywe nogi ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Skąd oni biorą tematy do tego programu? I czy to jest już program rozrywkowy czy katastroficzny? ![]() Cytat:
I tez mi nie pasowało że za karę ![]() Cytat:
![]() Ad 2 To coś to nie byłeś Ty ? ![]() Dobry ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-02-11 o 14:32 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

fale? nie wiem, co to fale.... 
i tabletek chrom