|
|
#4621 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() Albo jak dziewczyny pisza "mialam okropne wlosy! Popalone, zniszczone, pokruszone, suszone suszarka i prostowane trzy razy dziennie, rozjasnione na platyne, ale od dwoch tygodni uzywam odzywki takiej a srakiej i mam gladkie, blyszczace, sypkie, mieciutkie, jedwabiste, pafnonce i bog wie co jeszcze wlosy! Polecam!" A ja sie kurna dwa lata bujam z moimi i nadal suche, zycie nie jest sprawiedliwe. ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() 2. co mi przypomnialo, ze moj nietopesz mial w sypialni szafe z lustrem ustawiona naprzeciwko wezglowia i teraz to lustro zaslonil materialem... Ciekawe co zobaczyl. Faktycznie to takie stresujace? |
||
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam i oddałam![]() Stazja aloes i ja lubię ale chyba nie każdy w sensie zależy z jakimi dodatkami
|
|
#4623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ach, miec proste...
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kolezanka kiedyś tak miała Z tym,że lustro w korytarzu wisialo ![]() wraca kiedyś w środku nocy do domu po jakimś ognisku, bez zapalania swiatła, po cichutku,zeby nikogo nie obudzic bo wstawiona nieżle, i nagle wrzask...zobaczyła straszną twarz w lustrze ![]() Chwila kzryku i dotarlo,ze to ona z rozmazanym makijarzem i sczochraną fryzurą
|
|
|
|
|
#4626 | |||||
|
BAN stały
|
Troszkę się różnią jednak
Cytat:
Cytat:
Mój dziadek zawsze powtarzał mojej siostrze, gdy ta spędzała zbyt dużo czasu przed lustrem, że diabła zobaczy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4627 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z cyklu laski idealne: http://lookbook.nu/look/4565963- Nie jest to "moj" typ urody ale nie mozna zaprzeczyc, ze wszystko ma super. Doobra, tez sie powinnam wziac za cos konstruktywnego a nie na laski paczec
|
|
|
|
|
#4628 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czekam na cd. strasznej historii z Twoim dziadkiem i wozem w tle ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem taki mój wniosek jeśli używa się jednocześnie wielu róóżnych kuracji - jak poznać właściwe, długofalowe skutki tej jednej "odżywki" 2. bosz jaki to jest sajko z tej baby, głowa mała
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
bo na fotach wygląda podobnie "naturalnie" jak ukraińska "Barbie"
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie inaczej ![]() Co nie zmienia faktu, ze wszystko super - choc nie w moim guscie. |
||
|
|
|
#4634 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4635 |
|
Nindżopesz
|
Zapomnialam napisac o bulwersie. Zagadalam babke z Allegro, te od oleju wloskiego na wloski
gdzie nr nadania podany w czwartek rano wyskakiwal mi w wyszukiwarce PP jako nieprawidlowy, zeby go sprawdzila, a ona na to "prawidlowy, bedzie w systemie po 18tej". No sooory czyli pakuja te przesylki i kitraja tydzien w piwnicy...
|
|
|
|
#4636 | ||
|
BAN stały
|
Yhy
Cytat:
Cytat:
--- Już nie wchodzę na lukbuka, mam doła większego, niż ten w Raczkach Elbląskich ![]() Słyszeliśta, że ten-którego-imienia-nie-wolno-tutaj-wymawiać objął podobno patronatem (!) polskie blogi perfumowe? ![]() I se ciśnienie zmierzyłem, mam 149/80 (przynajmniej rozkurczowe idealne)
|
||
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale paszcza jakaś taka ...sztuczna... Dobra, już pisze. Dziadek byl bardzo religijny i nigdy w takiej kwesti by ni sklamal. Za jego młodości, jakieś 60 lat temu , wiadomo...samochody dla elity itd...no to poruszali sie wozami..woz musiały być porządnie oświetlone, i do tego taka specjalna latarka na wozie, nie pamiętam jak to sie nazywa, czyli nawet jak jedziesz w nocy to na wozie widno.. Jeżdzily wtedy glownie pociągi, i to kilka razy na dobę...miał do niego przyjechać kuzyn, stacja oddalona od wioski docelowej ok 10 km, więc dziadek pojechał po niego w nocy na stację wozem. Wracają już, dojechali do lasku ok 5 km od wioski i nagle koń zaczął szaleć..zrobil sie strasznie nerwowy, piana z pyska, stawał dęba....no to zaczął sie dziadek i kuzyn rozgladać co, tak konia ploszy...patrzą, a tam na tyle wozu siedzi meżczzna. Cały ubrany na czarno, płaszcz, kalpelusz...tylem do nich i tyłem do kierunku jazdy...siedzi i sie nie odzywa...dziadek spojrzal na kuzyna, kuzyn na dziadka, pot ich obleciał, od razu zrobilo się zimno im, i tylko jeden drugiego szeptem spytal czy widzi to samo..znaczy tego gościa...bali sie obejreć do tylu, ale było czuć obecność czyjąś...dziadek zaczął się modlić i tak dojechali do wsi...no i nagle koń spokojny się zrobił, a wóż ruszył jakby ktoś zdjąl z niego z tonę... obejrzeli się a tam nikogo nie ma,,,,dziadek się zarzekal,że musieli podwieżć diabła i nidgy wcześniej ani nigdy pózniej tak sie nie bal jak wtedy... Cytat:
|
||
|
|
|
#4638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za często bym musiała na się w lustrze patrzeć ![]() Co do zasłania luster, to ja dawno, dawno temu słyszałam (nie wiem skąd i gdzie i jak ), że jak umrze ktoś kto mieszkał z nami w domu to trzeba zasłonić lustra, bo można zmarłego zobaczyć w lustrze ![]() ![]() Nie wiem to jakiś zabobon, urban legend, tru czy inne cuś ![]() Patrz wyżej ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Dziadkowi się zrobiło gorąco, facet podziękował i odszedł. Dziadek poszedł w swoją stronę i jak się po chwili odwrócił faceta nie było W ogóle dziadek niechętnie o tym opowiadał Jak jeszcze się chciało jakieś pytania mu zadać dodatkowe... I On nie był osobą, która sobie bajki wymyśla Aha i był trzeźwy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-02-11 o 15:59 |
||||
|
|
|
#4639 |
|
Nindżopesz
|
Ale fajne historie, dawac wiecej
U mnie nic ciekawego i nadprzyrodzonego sie nie dzieje... Raz tylko na wakacjach kolega nam wciskal (kit), ze w domku, w ktorym spimy (jego domku letniskowym znaczy) ktos tam z poprzednich wlascicieli popelnil samobojstwo w drugim pokoju a konkretnie sie powiesiel, i ilekoroc ktos spi w tym pokoju ma koszmary, z ktorych nie moze sie obudzic. Ale to pewnie wykle nakrecanie sie. Oczywiscie chcialam tam spac - nie sama - ale nikt sie nie skusil na towarzyszenie ![]() Ludzie czymajcie mie bo chce kupic Scandica bananowego i Bioetike nr 1. Ale po grzyba mi tyle masek. |
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej ja mam tak jak Ty - widzę wszystko na jawie ze względu na korzo slepote, astygmatyzm ( pono to to samo) i krótkowidzenie - (tzn moja wyobraźnia mówi mi co ja widzę, bo ja widzę kształty i plamy) no identyko mam zatem zero strachów2. no jak to po co? celem szukania ideału, rozpytaj może kto weźnie po Tobie używkie? może komu pasi ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-11 o 16:46 |
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wszyscy się przestraszyli i uciekli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chyba na zawal zeszla i tyle ![]() Cytat:
![]() 2. Nie bedziemy trzymać, bo Scandic bananowy jest świetny, mam litra i go kocham
|
||
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Tak samo jak z historiami ze zmarłymi...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4644 |
|
To ja :)
|
To też Wam opowiem coś strasznego, a nie o wypadających zębach tym razem
![]() Otóż w czasach liceum byłam na praktykach w Warszawie. Pierwszą noc spędzałyśmy w mieszkaniu faceta mojej przyjaciółki. Oczywiście było wesoło, ale ja, zmęczona, poszłam w końcu spać, a towarzystwo zaczęło wywoływać duchy. Przyjaciółka moja jest bardzo bojąca, chciało jej się siusiu, ale wstydziła się przyznać, że się boi wstać iść do toalety (staara kamienica, wysokie sufity, ciemne pomieszczenia). W pewnym momencie zobaczyła, że ja wychodzę z pokoju, w którym spałam i idę do wc. Korzystając z towarzystwa zerwała się i popędziła za mną, ale ja zdążyłam wejść już do toalety i się zamknąć, więc stała pod nią i czekała. Po chwili zdziwiło ją, że nie zapaliłam światła... Po kolejnej, że nic nie słychać... Po jeszcze kolejnej zaczęła się do mnie dobijać... Przyleciała reszta,otworzyli łazienkę i... Nie było mnie tam, spałam dalej w pokoju obok ![]() Wcale nie wstawałam, a podobno nie tylko ona mnie widziała...
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
nini, ten z łazienką to sąsiadujemy oknami łazienkowymi
![]() lat 27 szybkei samochody quady, motory i cpanie, lekki burak - a więc totalnie nie mój typ, ale wierzcie mi - jest na co popaczeć tamten po drugiej stronie - ale duuuużo bardziej oddalony, tak naprawdę wizawi odsłoniętego okna kuchennego ale przy otwartych drzwiach mam go w lustrze sypialnianej garderoby, na przeciw wezgłowia lustra, no po skosie tak - ale zakręciłam ![]() generalnie nie narzekam na widoki - i mam nadzieję, że oni też ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() serio to bym chyba zeszła na miejscu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-11 o 17:14 |
|
|
|
|
#4647 |
|
|
Nic
Jeszcze byliśmy młodzi i grzeczni... W sumie poszłam spać, zamiast się bzykać jak głupia z moim ówczesnym facetem, który tam wtedy też był, nie??
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy można zdalnie pracować na umowę o pracę? Nie, prawda?
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
piec piec
widzisz, mogłaś se gadać do lustra ![]() Cytat:
Cytat:
ja jem tak 1/4 do 1/2 na dzień
|
|
|
#4650 | |
|
|
Cytat:
No żyję, o czy regularnie przypomina mi dentysta i żołądek
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

I krzywe nogi ma 

wróciłam i oddałam

bosz jaki to jest sajko z tej baby, głowa mała