|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
przypomniało mi się jeszcze to : http://www.youtube.com/watch?v=VO5Avf_352Q u mnie na pewno będzie taka zabawa
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-11 o 15:09 |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
już napisałam
![]() --- co do zabaw przypomniała mi się jedna jeszcze z wesela w lutym 2012 swoja drogą dziś mają rocznice ![]() zgłaszało się 5 par obojętnie czy byli partnerami w życiu czy było to kuzynostwo nie ma to znaczenia.. na środku sali stało krzesło z kieliszkiem i wódka pod sceną stali "gracze" na podłodze wielka micha z kuchni.. polegało to na tym że facet siada tyłkiem do miski zakłada marynarkę ale tak że guziki ma na plecach i ma przewieść swoją partnerkę... ma "jechać" do krzesła partnerka nalewa kieliszek tankuje partnera okrążają krzesło i wracają pod scenę.. sposoby były rożne... siadały kobity okrakiem na faceta twarzą do niego i szurali ta miska po podłodze a inni znaleźli niespodziewany sposób |
|
|
|
#543 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
jednak bardziej mi się podoba, niż Karkonosze A też byłam daaaawno temu jako dziecko.
|
|
#544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także ja się tam prawie, że wychowałam
|
|
#545 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() co do zabaw to nie mam pojęcia, bo nigdy nie byłam na prawdziwym weselu ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Bo ja nie ogarniam tamtych rejonów. Powiedz mi, o ile wiesz, jak tam jest z komunikacją? Bo oczywiście będziemy samochodem, ale nikt nie będzie chciał robić za podwózki na szlak i się zastanawiam, czy istnieje jakaś komunikacja typu PKS, busiki, ktora dowozi w okolice szlaków. Jako baza widzi mi się Korbielów, ale szczerze mówiąc to taki strzał w ciemno. Generalnie chciałabym, żeby było blisko do szlaków i żeby w tej miejscowości był dobrze zaopatrzony monopol, z jedzeniem sobie jakoś poradzimy
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Myśmy wyprawę zaczęli od Wielkiej Raczy, widoki piękne! Z komunikacją nie było problemu, wysiedliśmy na ostatnim przystanku i wystarczyło przejść przez jezdnię aby wkroczyć na szlak . bardzo wygodnie jest poruszać się w tych rejonach pociągami, ponieważ zatrzymują się praktycznie w każdej miejscowości. Co do sklepów - gdy sklepik zamknięty dobrze podpytać górali, to powiedzą gdzie i kto robi dobry "wytwór"
"Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2013-02-11 o 16:32 |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą nie chcę dużo zabaw, bo planowaliśmy wesele tylko do 2giej
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
dzięki. To będę jeszcze szukać i czytać My na pewno musimy mieć jakąś stałą bazę, szlajanie się po schroniskach nie wchodzi w grę, bo po pierwsze nie mamy odpowiedniego sprzętu (plecaków), a po drugie towarzystwo będzie prawdopodobnie różnorodne. No ale to się okaże, zależy kto się zabierze ze mną i chłopem.
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panie!
Nareszcie minął poniedziałek. W czwartek późnym wieczorem przyjeżdża TŻ Cytat:
Chyba jednak zostajemy przy Panu Tadziu, albo Maximusie. |
|
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No u nas niektórzy poszli pierwszy raz w życiu w góry! musiałam przygotować im listę "rzeczy koniecznych do zabrania" Tż się śmiał, ale potem mi dziękowali, bo połowy by nie zabrali . Dobry plecak to podstawa, aby się nie męczyć. Myśmy w jeden dzień robili minimum 10 km i to była podstawa, inaczej byśmy się wykończyli. Ale jest to bardzo fajna sprawa
|
|
#551 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Ale kusi mnie łażenie po schroniskach. Zakopane jest rewelacyjne dla mnie, bo mam kwaterę koło PKP, idę 2 minutki na busik i dowożą mnie na szlak. A w Beskidzie właśnie nie wiedziałam, jak to wygląda, ale popatrzę sobie na tą komunikację i może da radę to jakoś rozsądnie zrobić.
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Tuturutu!
Wróciłam od księdza, i wśród narzekań, że on zapisze, ale i tak ślubu nie dożyje udało mi sie zaklepać w końcu termin więc już oficjalnie: 26.04.2014r godz 17.00 ![]() ![]()
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Kurcze tyle naskrobałyscie, no ale 19 stron nie dam rady nadrobić! ![]() Wczoraj wieczorem wróciłam od tża i byłam tak padnięta, że nie dałam rady do Was zajrzeć... Weekend był udany, oprócz małego szczegółu, że tż mi sie spił na domówce i zamiast ale poza tym to było super, i polecam TAKĄ grę. My graliśmy po % i śmiechu było co niemiara
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2013-02-11 o 17:24 |
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za gratulacje!!! cieszę się cholernie!
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy tę samą godzinę. Chciałam na 18, bo czerwiec ma najdłuższe dni w roku, ale na 18.00 nie robią, bo jest normalna sobotnia msza i potem bym miała te wszystkie babcie sobotnie ![]() Do ślubu pozostało mi 481 dni
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-02-11 o 17:25 |
|
|
|
|
#556 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#558 | |||
|
Wtajemniczenie
|
mala czarna gratuluję
![]() ema gratuluję, godzina ta co ja ![]() karooolecka89 - świetne: "Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!" ![]() Cytat:
jaki rodzaj okaże sie dopiero przed ślubem ![]() Cytat:
fajnego macie księdza, takieggo wyluzowanego ![]() zero złych wspomnień, śmiało bierz ją ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#560 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dużo śmiechu przy tym było a z przypadków jakie dziewczyny opisywały to mogą się zdarzyć w każdje chwili po pijaku jedynie co to nie polecam wałka i kręcenia się wokół niego, bo rzeczywiście można sobie zrobić krzywdę...Cytat:
krzesło obowiązkowo, albo miska no a na Rzym to rzeczywiście niefajna pora:P Cytat:
|
||||
|
|
|
#561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę. I nic. Za to wczoraj poszłam na żywca, wyprodukowałam tonę ściąg i zdane Także jak widać - nie nauka, a dobre materiały dydaktyczne dają ci zaliczenie. AmenDzięki wszystkim za wsparcie Mała_czarna gratulacje ![]() Skrobiecie tyle, że ojacie... Widzę, że coraz więcej z Was ma już godzinę ustaloną a my?W ogóle jak mój Tż będzie dalej taki romantyczny, to nie wiem, czy do ślubu dojdzie Pytam się go wczoraj "co kupujemy sobie w tym roku na walentynki? Wszystko już chyba mamy... (bo zawsze kupujemy coś wspólnie, były srebrne obrączki, album itp.)". Na co Tż z pełną powagą "Dekoder dvb-t. Jakoś musimy ten rok przetrwać, a niedługo odłączą ci naziemną"
|
||
|
|
|
#563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie
![]() Oddałam pracę zaliczeniową ze statystyki i mam nadzieję, że zaliczę ![]() Wczoraj ją kończyłam do późna i chyba przedobrzyłam, to dostałam takiego bólu głowy, że po prostu padłam, a jak padłam, to dopiero w południe sie obudziłam.... Cytat:
Jeśli nie wyjdzie za drogo, to kupimy beczkę z browaru/restauracji w Lublinie. Cytat:
Lokale tak czy siak na pewno na tym zarabiają. Cytat:
![]() Ja nigdy papieża nie widziałam. Byłam w Rzymie w 2008, nawet przyszliśmy na Plac Św. Piotra jak i kilka tysięcy innych ludzi, ale okazało się, że papież wyjechał poza Rzym. To jest dopiero niefart, bo już go nie zobaczę.. Dziwne to. Cytat:
BrrMnie ostatnio podpasowała Żołądkowa Czysta, ale moja mama zarządziła degustację wódki w marcu, więc zobaczymy ![]() Gratulacje
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
||||
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka jeszcze nie, dzisiaj pisałam jeszcze jeden egzamin ale że bardziej się do tego ustnego więc nie napisałam tam cudów więc chyba będę musiała to poprawić no i jeden mam w czwartek ale te najokropniejsze mam za sobą
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś nie czuję się związana emocjonalnie z tym papieżem.... Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-11 o 18:31 |
|
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chcemy pojechać gdzieś na weekeend w czerwcu (bo na dłuższe wakacje nie będzie ani czasu, ani pieniędzy), ale nie mamy pojęcia gdzie... Była może któraś z Was w Porto?
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
A może macie jakiś dobry pomysł, co chcieć zamiast kwiatów?
Chciałabym pluszaki, ale TŻ nie chce, za totkiem nie przepadamy, wina nie pijemy, ksiązki czytam tylko ja (
|
|
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie narzekamy na jakość Cytat:
Młodzi proszą Państwa Gości zamiast kwiatów weź słodkości by przyprawić nam radości.
|
||
|
|
|
#569 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zastanawiam się, czy nie poprosić gości, by przeznaczyli parę złotych na jakiś cel charytatywny, np. Bractwo Św. Brata Alberta, zamiast wydawać te pieniądze na kwiaty. Z drugiej strony, kwiaty na ślubie wyglądają pięknie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

A też byłam daaaawno temu jako dziecko.

Zresztą nie chcę dużo zabaw, bo planowaliśmy wesele tylko do 2giej

zespół za 2300zł (w tym wyjście z domu i babka gra na organach w kościele). Co do fotografów to mam mieszane uczucia
babka fotojakubczyk jest fajna, ale zdjęcia ma takie średnie w sumie
i w drugim terminie wszystko będzie zaliczone ! 
i zdane