Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 17:43   #1021
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
kurcze, sokowirowka to jednak fajny wynalazek. przepuscilam chyba ze 3 kg ziemniakow i zrobilam caaaly stos plackow chwila moment, nie trzeba trzec zrobilam gulasz, wiec bedziemy jesc i jesc!
O tak, sokowirówka to najlepszy patent na placki

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
a jakoś tak od 2 dni się to ciągneło i postanowione na 100 % Nikodem. Cytuję smsa do mojej tesciowej napisanego przez mojego zacnego męża: "Hej, tak Ci sie nie podobało imię Leon więc zmieniliśmy na Nikodem, fundniesz za to łóżeczko i po sprawie. Ciao bella babciu! "
I co odpisała?

Cytat:
mi w szpitalu jak miałam robione badanie to mówiono że 6 godzin na czczo trzeba być przed glukozą i starać się nie jeść żadnych owoców dzień przed, bo one lubią zafałszować wyniki
Ciekawe co jeszcze może zafałszować wynik Jakby nie było robiłam to badanie dzień po tłustym czwartku...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:43   #1022
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
nosz kurde Justiii, nie żartuj, dla mnie to jest różnica. Jak idę prywatnie na badanie, to chyba mi łaski nie robią? to tak jakbym poszła do kawiarni i kazali mi wyciągnąć własną filiżankę. Syf, i tyle.
no to ja jestem mało wymagająca, no

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:44   #1023
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
oglądam spongeboba i piję kakao...
jaki dupny dzień..chce mi się już spać..

Wy też coś cicho
oo to z moim synkiem bys sie zgrala , to jest jego ulubiona bajka hehe
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Miałam pocytowane i uciekło...
Truuuudno ;(

Wstawiam foto łowów.
Wszystko z NEXT, jedna sukienka od Burberry i jedne spodenko-ogrodniczki z hm
Całość za 35 zł i właśnie w dzień dostawy, ale u nas jest po 50 zł za kg.

Zdjęcia paskudne, bo i aparat i światło kijowe bo dalej u Babci
Jeszcze było cudeniek, ale skąd tuu kasy nabrać.
Wypad do Ikei jutro, gdyby ktoś coś chciał....
ale cuda , kieca z truskawka boska
Cytat:
jestem ubezpieczona z tytułu działalności gospodarcze, skad mam wytrzasnąć papierek potwierdzający to ubezpieczenie

nuna-fakt, jakoś podejrzanie tu cicho...

co do badań na samolocie-mam na kązdej wizycie co miesiąc.
witam się w skończonym 28/zaczętym 29 tygodniu
za 29 tc
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:45   #1024
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ciekawe co jeszcze może zafałszować wynik Jakby nie było robiłam to badanie dzień po tłustym czwartku...
ogólnie chyba jedzenie z dużą zawartością cukru

Stary 2013-02-11, 17:47   #1025
nuna2
Zakorzenienie

idę umyć łepetynke i zaraz wroce
Stary 2013-02-11, 17:48   #1026
ankaaa206
Wtajemniczenie

Tesciówka stwierdziła, że juz jej się ten Leon nawet zaczął podobać i się dorzuci do łóżka, mój mąż na to że da 650 zł i jest ok xD jaja sobie z niej robi ;P
w środę idziemy razem oglądać wózki i łóżeczko co by juz sie tak konkretniej zastanowić które kupić.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:52   #1027
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ogólnie chyba jedzenie z dużą zawartością cukru
Ja to jednak nieroztropna kobita jestem iść na takie badanie po tłustym czwartku! (nie żebym się objadła słodyczami wtedy, ale na pewno było tego więcej niż normalnie). No ale jest nadzieja, że w takim razie ten mój podwyższony wynik jest skutkiem diety dnia poprzedniego ...

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-02-11 o 17:54
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:53   #1028
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to jednak nierostropna kobita jestem iść na takie badanie po tłustym czwartku! (nie żebym się obiadła słodyczami wtedy, ale na pewno było tego więcej niż normalnie). No ale jest nadzieja, że w takim razie ten mój podwyższony wynik jest skutkiem diety dnia poprzedniego ...

pewnie tak, bo wynik był tylko minimalnie przekroczony. Pewnie będziesz musiala wypic kolejny raz to świństwo

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:55   #1029
joooasia
Raczkowanie

Cytat:
a jakoś tak od 2 dni się to ciągneło i postanowione na 100 % Nikodem. Cytuję smsa do mojej tesciowej napisanego przez mojego zacnego męża: "Hej, tak Ci sie nie podobało imię Leon więc zmieniliśmy na Nikodem, fundniesz za to łóżeczko i po sprawie. Ciao bella babciu! "
nie, no nie mogę

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:56   #1030
diabli
Zakorzenienie

Antoinettee - za poznanie plci! gratuluje coreczki! kolejna mala dama na naszym forum!

Atena - piekne ciuszki z Zary luuuubie takie "kwieciste" dorosle, romantyczne ubranka

Veronic - za komplecik. cuuudna mucha dla malego mezczyzny z tymi ciuszkami chrzcinowymi to roznie bywa...ja za nic w swiecie nie kupie becika i sukienki z falbaniastymi koronkami! wedlug mnie lepiej kupic ubranko, ktore nie bedzie "na raz" i "koscielne" bo tak trzeba czasy sie zmienily. teraz juz chyba nawet te szatki nie sa wymagane (tylko swieca). a kiedys dzieciatka cale w bukszpanie, hehe.

Szczesliwa - pochwal cie ciuszkami i nie ma za co. fajnie, ze pomoglam.

Cytat:
Sama się nie nadaje ja nienawidzę tych ciuszków typowo na chrzest i błyszczących becików z falbaną
uwielbiam Cie!

a ja sie Papiezowi nie dziwie, kurcze dziadzius, powinien juz sobie odpoczywac na emeryturze...zarzadzanie Watkanem, calym Kosciolem, tyle spotkan, mszy, obowiazkow. mysle, ze latwiej byloby komus mlodszemu. Karol Wojtyla zostal wybrany jako jeden z mlodszych, wiec mial szanse sie wykazac, fakt, ze do konca pomimo wielu trudnosci walczyl i BYL, ale tez czesto powtarzal, ze tylko cialo odmawia mu posluszenswa, umysl wciaz mial mlodzieniaszka
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:56   #1031
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
uff zjadłam hot doga zjadłabym drugiego ale nie to obzzarstwo Przed snem najwyżej pozwole sobie na kakao tylko czemu ja tak tyje jak naprawdę wdg mnie nie jem nie wiadomo ile
My dziś na kebaba. Od początku ciązy nie jadłam wiec stwierdziłam, że moge się wybrać.

Zaczynamy dziś 24tc

Była dziś u mnie koleżanka z trzymiesięcznym synkiem. Mały już jest taki fajny...w sumie to już nie jest mały.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:57   #1032
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to jednak nieroztropna kobita jestem iść na takie badanie po tłustym czwartku! (nie żebym się objadła słodyczami wtedy, ale na pewno było tego więcej niż normalnie). No ale jest nadzieja, że w takim razie ten mój podwyższony wynik jest skutkiem diety dnia poprzedniego ...
powiedz o tym lekarzowi koniecznie bo może faktycznie to miało jakiś wpływ

Stary 2013-02-11, 17:58   #1033
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
mi w szpitalu jak miałam robione badanie to mówiono że 6 godzin na czczo trzeba być przed glukozą i starać się nie jeść żadnych owoców dzień przed, bo one lubią zafałszować wyniki
6h to spoko, jak idzie sie rnao to i tak minimum 6 h jest sie bez jedzenia, ale 12 to juz gorzej
Stary 2013-02-11, 18:05   #1034
Mysia mysz
Zakorzenienie

ja już po jodze i po ciuchach

upolowałam otulacz za 16 zł, nowy z mothercare
do tego bodziak i bluzeczkę nowe z metkami po 10 i 12 zł i dla córki przyjaciółki spódnicę i sukienkę

co do postu i papieża, nie interesuje mnie to wcale, nic to w moim ateistycznym życiu nie zmienia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3766.jpg (46,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3767.jpg (71,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2013-02-11, 18:10   #1035
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
upolowałam otulacz za 16 zł, nowy z mothercare
do tego bodziak i bluzeczkę nowe z metkami po 10 i 12 zł i dla córki przyjaciółki spódnicę i sukienkę

ja zgłodniałam idę coś upolować

Stary 2013-02-11, 18:22   #1036
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej
ja właśnie "wróciłam" z zakupów na allegro kupiłam przewijak i stelaż na wanienkę. Dzisiaj TZ zamówi meble dla małej, zaczyna się coś dziać
jaka wanienke wybralas? anatomiczna?

motylku pieeeekne ciuszki. udane lowy! truskawa! i spodnium!

Cytat:
jestem ubezpieczona z tytułu działalności gospodarcze, skad mam wytrzasnąć papierek potwierdzający to ubezpieczenie
ja w zusie jak oddaje l4 to prosze o zaswiadczenie o ubezpieczeniu. musze wypelnic wniosek-prosbe i dostaje glupie to, bo co 3 tyg musze brac nowe :P
ale jak masz dzialalnosc to moze inaczej to rozwiazuja. dopytaj w zusie. teraz z e-WUSiem to moze nic nie potrzebujesz? mnie ten nowy wynalazek "nie puszcza", jestem zbyt skomplikowanym przypadkiem i ciagle "na czerwono", hehe.

mnie sie wydaje, ze post ciezarnych nie obowiazuje tak jak malych dzieci...znajomy ksiadz pewnie nakrzyczalby na mnie gdyby uslyszal, ze sobie odmawiam

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
ja słodyczy w środę jeść nie będę ani spełniać swoich zachciewajek w stylu np,,mam ochotę na yyyyy... no nie wiem np chipsy". Zjem ser, pomidor, ogórek ale uważam , że np dzień bez kostki czekolady da sie wytrzymać

Najlepiej rozwiązać to weług własnego sumienia ale u nas ksiądz chyba czytał, że kobiety w ciązy nie obowiazuje ilosciowy. Co nie znaczy , że zjem 10 posiłków
a jak dzidziusiowi sie bedzie chcialo tej czekoladki? albo chipsow? dzieci post nie obowiazuje, hehe.
Stary 2013-02-11, 18:22   #1037
storyl
Raczkowanie

witam dziewczyny po długiej nieobecności! niestety miałam mały kryzys i nie miałam ochoty w ogóle dawać znaku życia : ( ale już jest dobrze i wracam do ludzi : ) niestety jestem do tyłu chyba z 2 miesiące!! no i jak na złość wpadła mi jedna poprawka z prawa i chciałam się pochwalić, że też już ustaliliśmy imię dla synka i będzie Igor bardzo chciałam Sebastiana ale TŻ się nie zgadza.. Ale Iguś też jest świetne no i w piątek mam spotkanie z glukozą!!!!

Cytat:
JennyAniolek proszę o zmianę imienia naszego synka z Leona na Nikodem, mąż się uparł i nie ma bata. Od dziś jest Nikoś i żadnych zmian juz nie przewiduję
mam chrześniaka Nikodema! u mojej kuzynki było odwrotnie, ona chciała Nikosia a jej mąż Leona ale zostało na Nikosiu : ) tylko z tego mojego chrześniaka to maruda mała, ciągle tylko mama, mama a ma już 2 latka

Iguś i ja witamy się z Wami w 25 tygodniu! Już tak niewiele zostało do końca!
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:23   #1038
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Antoinettee - za poznanie plci! gratuluje coreczki! kolejna mala dama na naszym forum!

Atena - piekne ciuszki z Zary luuuubie takie "kwieciste" dorosle, romantyczne ubranka

Veronic - za komplecik. cuuudna mucha dla malego mezczyzny z tymi ciuszkami chrzcinowymi to roznie bywa...ja za nic w swiecie nie kupie becika i sukienki z falbaniastymi koronkami! wedlug mnie lepiej kupic ubranko, ktore nie bedzie "na raz" i "koscielne" bo tak trzeba czasy sie zmienily. teraz juz chyba nawet te szatki nie sa wymagane (tylko swieca). a kiedys dzieciatka cale w bukszpanie, hehe.
mi teściowa zakupiła takie bufiasto, atłasowe "cudo" na chrzest mojej małej... oczywiście kazałam jej zwrócić do sklepu. Było mi przykro trochę, ale dobrze wiedziała, że kupię sama to co chcę i nie wiem, jak można męczyć dziecko w takim czymś. Bratową też namówiłam ostatnio, zeby nie kupowała garniturku dla synka i na szczęście posłuchała w ogóle abstrahując od niewygody, to nie podobają mi się niemowlaki w takich ciuchach.
a ubranka chyba właśnie trzeba mieć na chrzest, te szatki...
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:26   #1039
lonely_lady
Zakorzenienie

Młody coś mi się buntuje i nie kopie mamusi
a tak go porozpieszczałam kulinarnie

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 18:32   #1040
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Młody coś mi się buntuje i nie kopie mamusi
a tak go porozpieszczałam kulinarnie
a Ty wiesz ze moj to samo dzisiaj , jakis foch
Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
witam dziewczyny po długiej nieobecności! niestety miałam mały kryzys i nie miałam ochoty w ogóle dawać znaku życia : ( ale już jest dobrze i wracam do ludzi : ) niestety jestem do tyłu chyba z 2 miesiące!! no i jak na złość wpadła mi jedna poprawka z prawa i chciałam się pochwalić, że też już ustaliliśmy imię dla synka i będzie Igor bardzo chciałam Sebastiana ale TŻ się nie zgadza.. Ale Iguś też jest świetne no i w piątek mam spotkanie z glukozą!!!!

mam chrześniaka Nikodema! u mojej kuzynki było odwrotnie, ona chciała Nikosia a jej mąż Leona ale zostało na Nikosiu : ) tylko z tego mojego chrześniaka to maruda mała, ciągle tylko mama, mama a ma już 2 latka

Iguś i ja witamy się z Wami w 25 tygodniu! Już tak niewiele zostało do końca!
witam i brawa za 25 tc
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:43   #1041
nuna2
Zakorzenienie

Justyna G grauluje 24 tyg Ja kebaba w ciązy jadłam może z 2 razy
Stary 2013-02-11, 18:45   #1042
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kebaba w ciązy jadłam może z 2 razy
ja raz wzięłam gryza od męża ale już dłuugo przed ciążą przestałam jeść

Stary 2013-02-11, 18:47   #1043
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Ciekawe co powiesz jak Julcia zechce czekoladkę?
myslisz jak ja

Colorek - moze jeszcze facet gdzies ten kredyt dostanie...kurcze, tyle kciukow i gratulacji, a tu takie cos? moze ktos dal lepsza cene?

lonely - nie kus ciastkami! chyba sobie zrobie grysik albo budyn. cos za mna chodzi i nie wiem co maly wielki glod hehe

Cytat:
xal to zjem tą czekoladkę następnego dnia. Dzień się według mnie nic nie stanie, jeśli swoją zachciewajkę nie spełnie Z resztą ile razy jest tak, że mam na coś ochotę a tego i tak nie mam:P

A teraz mam info, które mnie zaszokowało. Mam info od księdza więc pewne: Jednak obowiązuje nas zarówno ilościowy jak i jakościowy
ale ona nie bedzie Twoja, tylko Julki

a ksiadz na pewno sie myli...ciezarne sa traktowane na rowno z dziecmi, chorymi itd. wiec nie chce mi sie wierzyc, zeby mial racje :P

Ankaaa - za imie. podoba mi sie Nikos. na rowni z Leosiem hehe.
a sms bomba!!! bella babcia teraz nie ma wyjscia

Justi, moj blender (dzbanek) chyba nie dalby rady z ziemniakami...mam jeszcze ten reczny, ale zostawilam u mamy, bo tutaj w mini-kuchni nie mam miejsca na tyle sprzetow. ale juz niedlugo sprobuje, moze on da rade a jak nie to sokowirowka - sok pozniej zmieszalam z ziemniakami, zebralam z dna skrobie, bo momentalnie sie oddzielila. wybralam cebulowe kawalki, ktore sie nie zmielily i gotowe a plackow tyyyyle, ze musialabym to miesiac trzec

no wlasnie gin w walentynki dyzuruje, wiec przelozyl wizyte dzien wczesniej. popsul mi moje walentynkowe plany podgladania malej i pozniejszego obiadu :P chyba mu to odlicze od rachunku a tak powaznie to ciesze sie, ze szybciej powiem mu o tym guzku...ciagle mysle co on o tym wszystkim powie i czy tez bedzie obstawal przy cesarce. pewnie mnie wysle do jakiegos endo-kumpla

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 18:51   #1044
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi, moj blender (dzbanek) chyba nie dalby rady z ziemniakami...mam jeszcze ten reczny, ale zostawilam u mamy, bo tutaj w mini-kuchni nie mam miejsca na tyle sprzetow. ale juz niedlugo sprobuje, moze on da rade a jak nie to sokowirowka - sok pozniej zmieszalam z ziemniakami, zebralam z dna skrobie, bo momentalnie sie oddzielila. wybralam cebulowe kawalki, ktore sie nie zmielily i gotowe a plackow tyyyyle, ze musialabym to miesiac trzec

no wlasnie gin w walentynki dyzuruje, wiec przelozyl wizyte dzien wczesniej. popsul mi moje walentynkowe plany podgladania malej i pozniejszego obiadu :P chyba mu to odlicze od rachunku a tak powaznie to ciesze sie, ze szybciej powiem mu o tym guzku...ciagle mysle co on o tym wszystkim powie i czy tez bedzie obstawal przy cesarce. pewnie mnie wysle do jakiegos endo-kumpla
no z dzbankiem może być kiepsko, faktycznie w sokowirówce jeszcze nie robiłam a chyba będzie jeszcze szybciej niż blenderem

widzę, że miałaś takie same walentynkowe plany jak my

Stary 2013-02-11, 18:53   #1045
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
no to fakt, ale akurat w kwestii "zaciążenia" to bałabym się bardziej o chłopaka, bo nie oszukujmy się, że to dziewczyna ma kontrolę nad tym, czy zajdzie w ciążę czy nie z reguły, a faceta można za☠☠☠iście łątwo wrobić w dziecko i niestety takich przypadków to ja znam do groma..
poprawilas mi humor
przypomnialo mi sie jak jakies 3 lata temu moj tz postanowil sledzic swoja 13letnia wtedy siostre uslyszal od mamy, ze poszla do kina...z kolezankami. tz starszy brat wierzyc w kolezanki nie chcial, kupil nam bilety na ten sam seans i ostentacyjnie wszedl na sale. usiadl sobie zaraz za nimi (byly 3 i jeden biedny kolega hehehe) i w trakcie filmu strofowal tekstami "zdejmijcie te nogi z foteli!" "popcorn ci spadl" myslalam, ze sie zleje...siostra nie odzywala sie do niego chyba ze 2 tygodnie
Nelcia bedzie biedna
Stary 2013-02-11, 18:54   #1046
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
ja raz wzięłam gryza od męża ale już dłuugo przed ciążą przestałam jeść
ja ogółem fast foodów nie jem często. NAd morzem jak pojechalismy to dzień na dzień były gofry z bitą śmietanka i owocami to bym zjadła i tam na 98% doszło do powstania mojej iskiereczki
Stary 2013-02-11, 18:54   #1047
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
antoinettee kolejna dziewuszka!

aaaaa zapomniałam że jutro mam iść na glukoze
Ile to przed nie można już jeść? 12 godz? I kurde nie spytałam się czy mam mieć swoją. Ale jak mówicie że w luxmedzie dają to idę na palę najwyżej męża wyślę bo idzie ze mną.
Cytat:
Ja nawet nie patrzyłam na to, żeby nie jeść tylko żeby nie miało to zbyt dużo cukru i wieczorem już tylko wodę piłam
własnie mi nikt nie powiedział, że mam nic nie jeść i jakos długo przed i ja w ogóle się nie zastosowałam

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny warto jechać do smyka, chyba nigdy w tym sklepie nie byłam, są tam ceny z kosmosu czy takie normalne ? jedziecie tam tylko czaić ceny czy kupujecie ? Mam upatrzone na all łóżeczko turystyczne, ale TZ chce je zobaczyc na żywca, więc chyba smyk zostaje bo w takich marketach nie widziałam łóżeczek.
według mnie jak nie ma jakiś wyprzedaży promocji to ceny dosyć wysokie.. a akcesoria to już w ogóle z kosmosu..Dla mnie to taki sklep, żeby prezent kupić jak się dziecko urodzi, a nie żeby wyprawkę swojemu kupować..

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
whatithink to dopytaj koniecznie mnie też za każdym razem bada na fotelu wziernikiem i palcami. A jak coś jej nie pasowało to wysłała na usg dopochowe.
A dziewczyny czy na takim usg przez brzuch to da się w ogóle sprawdzić szyjke? Bo ja miałam ją oceniana na podstawie doopochowego....
A ta kuzynka to sorry ale jakas nienormalna. To jak ona pójdzie rodzić jak jej wszystko będzie niepasowac?
u mnie przez brzuch sprawdzał szyjkę.. Mam w opisie czy jest zamknięta i jak dluga..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:56   #1048
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja ogółem fast foodów nie jem często. NAd morzem jak pojechalismy to dzień na dzień były gofry z bitą śmietanka i owocami to bym zjadła i tam na 98% doszło do powstania mojej iskiereczki
no ja też bym zjadła takiego gofra ale ze świeżymi owocami
Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
własnie mi nikt nie powiedział, że mam nic nie jeść i jakos długo przed i ja w ogóle się nie zastosowałam
no ale wyniki miałaś w porządku? to najważniejsze

Stary 2013-02-11, 18:57   #1049
nuna2
Zakorzenienie

e to ja walentynki spędzam z ginem mąż jedzie do pracy na popołudnie.... a zawsze ze mną był bo wizyty co 3 tyg a teraz zrobił po dwoch tyg i w ten oto sposób idę sama
Stary 2013-02-11, 18:57   #1050
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
tylko czemu ja tak tyje jak naprawdę wdg mnie nie jem nie wiadomo ile
nie tyjesz, tylko rozbudowujesz apartamenty Julce przecież ty masz tylko piękny duży okrągły brzuszek, i tam mieszkają te wszystkie kilogramy.

Cytat:
Cytuję smsa do mojej tesciowej napisanego przez mojego zacnego męża: "Hej, tak Ci sie nie podobało imię Leon więc zmieniliśmy na Nikodem, fundniesz za to łóżeczko i po sprawie. Ciao bella babciu! "

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
pytałam w luxmed o te 12h i mówiły, że nie trzeba i nie głodziłyby tyle ciężarnej
to cudnie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości