Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 20:10   #1111
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość

A tymczasem mówię ładnie dobry wieczór i lecę na randkę z odkurzaczem, nie znoszę odkurzać tych paskudnych schodów na każde piętro bo mi zawsze w połowie brakuje kabla i skaczę z góry na dół jak dureń
no własnie też tego nienawidziłam, szczególnie jak mama dokupiła takie małe dywaniczki na każdy schodek i zamiast szczotką szybko zamieść, trzeba było to odkurzać..
jedyny plus mieszkania w bloku, że tych schodów odkurzac nie trzeba bo nie ma

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:11   #1112
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Spadam do wanny
Stary 2013-02-11, 20:15   #1113
maarchewka
Zakorzenienie

A w koncu kupiłam:
http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...000444701.html
zobaczymy czy będę sexi mama czy sexi namiot.. Mam nadzieje, że przyjdzie na czas..
Wybrałam czarną, nie udalo mi się kupić bolerka:
http://moda.allegro.pl/gustowny-swet...988594107.html
bo wykupili.. wezmę moje niebieskie bolerko.. do turkusu by nie pasowało..

Wojtek
Stary 2013-02-11, 20:15   #1114
nuna2
Zakorzenienie

ok, zdjęcie wstawione w kl
Stary 2013-02-11, 20:16   #1115
Paulina 87
Wtajemniczenie

dziewczyny zdecydowałam sie na jutro na spotkanie z glukozą

powiedzcie mi czy da sie przeżyć? czy oni mi te 50g w samej wodzie rozpuszcza i czy te pół cytryny mam sobie do tej mieszanki wycisnąć? lepsze z cytryną czy bez? qrcze bo nie wiem czy dam rade tyle wypić
a jak mnie zmuli..
Stary 2013-02-11, 20:18   #1116
maarchewka
Zakorzenienie

Dzisiaj szorowałam swój brudny pępek... jedno szorowanie jednak nie wystarczy.. dalej brudny...

Wojtek
Stary 2013-02-11, 20:21   #1117
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
witam się i Ja
Cześć
Nie poznałam Cię przez zmianę avatarka

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
hej! witam się poniedziałkowo w trakcie śniadania
Cześć
Super, że w końcu do nas dołączyłaś

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
No szykuję się na starcie z glukozą
Dzieeeeeń dobry
U mnie starcie w środę
Mam nadzieję, że wszystko ok

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość

powiedzcie mi czy da sie przeżyć? czy oni mi te 50g w samej wodzie rozpuszcza i czy te pół cytryny mam sobie do tej mieszanki wycisnąć? lepsze z cytryną czy bez? qrcze bo nie wiem czy dam rade tyle wypić
a jak mnie zmuli..
Powodzenia

Idę na starcie w środę i Ty masz ciut lepiej niż ja, bo tylko 1h czekania i 50g, a ja 2h czekania i 75g

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
moja infekcja się tak rozwinęła, że lecę o 12 do internisty.... ten kaszel mnie po prostu zabija...
Zdrowiej!

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trochę się zmartwiłam... Sprawdziłam moje wyniki glukozy.

Jutro mam wizytę to wszystkiego się dowiem, ale martwię się. No i żałuję, że tak późno poszłam na badani
Nie martw się na zapas, tylko poczekaj co powie jutro gin

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:25   #1118
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

a jak mnie zmuli..
wiesz co zależy od osoby.. niektóre twierdziły, że w ogóle nei straszna.. z kolei mi bylo słabo i niedobrze.. a Ash zwymiotowała w komunikacji.. takze bardzo zależy...
co do cytryny to zdania też podzielone.. niektórym mówiono, ze absolutnie tylko glukoza rozpuszczona w wodzie i konkretnej ilosci i siedzieć na dupie.. inne mogły więcej wody i cytrynę wkroic i jeszcze pójść do domu i wrócić...
ogólnie smakuje jak rozpuszczony cukier puder w wodzie.. ja bym teraz tylko robiła tak, że w jednym kubeczku gdzie jest glukoza rozpuściła to z malą ilością wody a w drugim miała czystą, najlepiej zimną wodę do popijania..

Ja robiłam w Medicoverze, wiec ogólnie warunki były super. Co raz wychodziły pielęgniarki pytać jak się czuje czy nie chce się położyć itp.. Potem się położyłam na kanapie w poczekalni, bo tam było chłodniej.. w zwykłej przychodni dobrze sobie zaklepać jakieś fajne miejsce, żebyś mogła sobie spokojnie przesiedzieć

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

a dzisiaj na gimnastyce, laska nam pokazywała ile trwa skurcz 40 sek..
Kazała nam skakać na piłce i odmierzała czas.. i mówiła, że tak przez 2 godziny.. masakra.. zacisnełam nogi i pomyślałam sobie, jak to tak ma byc to Wojtek siedz tam i nigdzie nie wyłaź..

Wojtek
Stary 2013-02-11, 20:29   #1119
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

a jak mnie zmuli..
Przeżyjesz ja piłam 75g bez cytryny i było ok ale pamiętaj o zimnej wodzie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:30   #1120
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
W końcu po 3 dniowym maratonie mam dłuższą chwilę na neta i mogę z Wami posiedzieć

Mieszkanie pomierzone i jeszcze raz pooglądane/prześwietlone, umowa przedwstępna podpisana . Mam nadzieję, że teraz jak najszybciej - bez dodatkowych niespodzianek - uda nam się załatwić wszystko co trzeba i wyrobimy się z remontem i przeprowadzką najpóźniej do końca maja

A teraz postaram się coś poczytać, bo mam tylko jakieś 25 stron zaległości
Super
powodzenia w takim razie i trzymam kciuki żeby wszytsko udało Wam się ogarnąć

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Czytałam, że między 24 a 28 tygodniem, ja jutro zaczynam dopiero 25

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A w koncu kupiłam:
http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...000444701.html
zobaczymy czy będę sexi mama czy sexi namiot.. Mam nadzieje, że przyjdzie na czas..
Wybrałam czarną, nie udalo mi się kupić bolerka:
http://moda.allegro.pl/gustowny-swet...988594107.html
bo wykupili.. wezmę moje niebieskie bolerko.. do turkusu by nie pasowało..
fajna kiecunia

Cytat:

a jak mnie zmuli..
pisałyśmy o tym wiele razy. Nie jest tak źle. Ja, podobnie jak większość dziewczyn miałam aż 75g glukozy i dałyśmy radę.
Z cytryną na pewno mieszanka jest dużo smaczniejsza, ja jednak wypiłam bez.. bo cytryna może sfałszować wyniki. Po wypiciu glukozy wzięłam tylko pół łyczka wody niegazowanej żeby zmienić smak w ustach i grzecznie czekałam 2 godziny, nie wykonując zbędnych ruchów

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:31   #1121
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co zależy od osoby.. niektóre twierdziły, że w ogóle nei straszna.. z kolei mi bylo słabo i niedobrze.. a Ash zwymiotowała w komunikacji.. takze bardzo zależy...
co do cytryny to zdania też podzielone.. niektórym mówiono, ze absolutnie tylko glukoza rozpuszczona w wodzie i konkretnej ilosci i siedzieć na dupie.. inne mogły więcej wody i cytrynę wkroic i jeszcze pójść do domu i wrócić...
to ja sobie to sama mam przygotować do wypicia czy moge zasugerować pielegniarce zeby dala mi w 2 kubku do popicia? bo chyba tez bym tak wolała, bo łącznie ile jest ml wody -szklanka?
ja cytryne mogę ale mam tam siedzieć godzinę..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 20:31   #1122
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Witam z rana
dziś zaczynam odliczać od 100 do pojawienia się Leo
byłam z rana na spacerze do sklepu, powoli wychodzę z domu, brzuszek przestał się stawiać no i oczywiście zakupiłam pysznego pączka z piekarni
Widziała któraś na żywo wózek Bebetto Luca?
bo jakos mało o nim opini jest a parametry i wygląd no i cena świetna.
Gratuluję 100dniówki

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hej laski... niestety witam się chora. Rozłożyło mnie na maxa, ale do lekarza nie idę, bo co mi powie, żebym jadła czosnek i piła miód? szkoda stania w przychodni wśród mtych wszystkich chorych ludzi. Na szczęście moja mama ma teraz wolne i tż przed chwilą ją odwiózł do mojej mamy, bo z katarem nie chciałam jej dawać do przedszkola.... kurde naprawdę mam już serdecznie dość tych chorób!!! jakoś muszę przetrwać tą ohydną zimę, myśl o tym, że już niedługo będzie ciepło i przyjdzie na świat mój malutki okruszek trzyma mnie jakoś w pionie...
Zdrowiej

Cytat:
Nie jedzcie tych truskawek... mnie po nich w piątek brzuch rozbolał Na pewno szprycowane chemią tak jak któraś dziewczyna pisała, chyba Angie....
Współczuję

Ja ostatnio kupiłam w auchanie, bo miałam mega smaka, ale nic mi po nich nie było

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
nonely,sharp.. niby tak..
ALE.

chyba troszke mnie to przerasta..
18dni ..może trochę więcej,na ogarnięcie paru tysi
chyba porwałam się z motyką na słońce i się trochę przeceniłam...
Na pewno dasz radę, wierzę w Ciebie

Cytat:
Matko w sobotę wymiotowałam i dzisiaj znowu Już zaczynam się martwić, że znowu wróciły rewolucje żołądkowe
Oj

U mnie od początku ciąży 0 wymiotów

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-11, 20:33   #1123
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Młody coś mi się buntuje i nie kopie mamusi
a tak go porozpieszczałam kulinarnie
No to masz odpowiedź, rozpieściłaś go dzisiaj to się nie musi o nic upominać

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Więc myślę, że już się nic nie powinno zmienić. On ma opinię takiego co się nigdy nie pomylił.
Jak ma jeszcze opinię takiego co dzieciaki się przed nim "okazują" to chyba pojadę
Cytat:
Dzisiaj szorowałam swój brudny pępek... jedno szorowanie jednak nie wystarczy.. dalej brudny...
To coś Ty z nim robiła ?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:36   #1124
storyl
Raczkowanie

od czego zależy czy trzeba wypić 50g czy 75g glukozy ja też będe miała 75g i 2h czekania
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:37   #1125
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
zaraz ponadrabiam, ale najpierw się pochwalę jeszcze:

http://allegro.pl/sliczne-dresik-roz...010160004.html
http://allegro.pl/baby-misiowa-bluza...002694942.html
http://allegro.pl/blzua-dla-chlopczy...984887140.html

zaczynam doceniać aukcje na all, zawsze kupowałam z "kup teraz"
Śliczne!

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Kupiłam 2 opakowania tych truskawek
A ja po wizycie. Wszystko OK, dzidzia prawidłowo się rozwija. Podał Nam płeć. Na 99,99 % będzie DZIEWCZYNKA
Powiedział, że jest pewien, ale potwierdzi za miesiąc.
Od ostatniej wizyty przytyłam 4 kg, ale podobno to dobrze, bo do tej pory nie tyłam.
Gratuluję córeczki!

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hello ale już dużo naskrobałyście w nowym wątku mnie przez weekend nie było, bo byłam na studiach.

Pochwalę się do wylicytowałam http://allegro.pl/zestaw-4-czesci-do...990062455.html
mam nadzieję, że na żywo komplecik będzie ładny
Śliczny komplecik!

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
Moja mama mówi, że się nie nadaje na chrzest
może to dlatego, że kiedyś ubierali dzieci tylko i wyłącznie w białe śpioszki, koszulkę i becik,
Chyba teraz trochę się czasy zmieniły, no nie??
Moim zdaniem jak najbardziej się nadaje

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-11, 20:38   #1126
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
od czego zależy czy trzeba wypić 50g czy 75g glukozy ja też będe miała 75g i 2h czekania
Chyba od lekarza.

Stary 2013-02-11, 20:39   #1127
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Tity, Diabli - dla Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130211_213739.jpg (41,9 KB, 20 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Edytowane przez MoTyleKsw
Czas edycji: 2013-02-11 o 20:41
MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:40   #1128
storyl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Chyba od lekarza.
czyli takie wydziwianie męczą ciężarne tylko tym siedzeniem i czekaniem
storyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:41   #1129
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
to ja sobie to sama mam przygotować do wypicia czy moge zasugerować pielegniarce zeby dala mi w 2 kubku do popicia? bo chyba tez bym tak wolała, bo łącznie ile jest ml wody -szklanka?
ja cytryne mogę ale mam tam siedzieć godzinę..
a to też zależy.. niektóre musiały sobie kupić i glukozę i wodę, ale pielęgniarka im chyba przygotowywała, inne robiły same w domu, a potem szły na badanie..
Mi dała pielęgniarka w kubku plastikowym-jednorazowym proszek i powiedzia, żebym sobie rozpuściła z wodą.. Obok stał taki dyspozytor do wody..

Wojtek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 20:42   #1130
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

wróciłam ze smyka, ceny mocno podkręcone.
Przewinełam sie też przez leroy merlin i kupiłam ozdobne naklejki na meble-ścianę, karnisz dziecięcy i firankę w jakieś bajkowe motywy

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
jaka wanienke wybralas? anatomiczna?
wanienkę to już miałam ale czy ona jest anatomiczna , myślę że będzie pasować do stelaża, bo wygląda podobnie:
http://allegro.pl/stojak-stelaz-do-w...999608093.html

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ile zapłaciłaś za stelaż?
72 zł z przesyłką, może znalazłabym taniej ale nie mam siły za tym chodzić
Cytat:
Ostatnio w smyku kupiłam 2pak śpioszków z "Kubusia Puchatka" za 25zł, takie rozpinane i na górze i na pieluszkę, więc moim zdaniem wato podjechać.
Ty jesteś ze śląska, to zerknij od razu do Ikei jak już się z domu wybierzesz na wyprawę. Łóżeczka jeszcze widziałam w Fido (Sosnowiec i Katowice) i w Będzinie koło nerki.
dzięki, w sumie to już z kosztochłonnych rzeczy mam wszystko: wózek, fotelik, łóżeczko, meble, przewijak, ciuszki i zostało turystyczne ale się nie spieszy. Zerknę do tego Będzina przy okazji

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ja do smyka jeżdżę oglądać, bo ceny z kosmosu, tylko ciuszki na przecenach kupowałam

obrona? jak pracę napiszę:P mam plan w kwietniu
trzymam kciuki, byleby nam się udało przed porodem
Stary 2013-02-11, 20:42   #1131
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
To coś Ty z nim robiła ?
nie myłam
wcześniej był głęboko schowany, a teraz zaczął wychodzic i ukazał swoje brudne oblicze

Wojtek
Stary 2013-02-11, 20:44   #1132
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
wczorej z Tż spędziliśmy kilka godzin na oglądaniu, zapisywaniu cen rzeczy wyprawkowych głównie w smyku, by mieć później porównanie z cenami na allegro no i palnuje dziś porządnie przysiąśc i pobuszować po allegro by znaleźć fajnych sprzedawców u których zakupimy wiekszą ilość rzeczy z wyprawki i koszt żeby był mniejszy niż w sklepie, wiec planujemy u jednego sprzedacy kupić wiekszość, tak by niepłacić za przesyłke

wybra;liśmy już wózek (tylko teraz czekamy na moich rodziców by poparli wybór i zasponsorowali off course) i padło na Bebetto solaris, z tym że chcemy porównać go jeszcze z bebetto solaris B (nowszy model, kolorystyka wieksza w tym modelu).
co do wózka to rożłożuliśmy go na częsci pierwsze i takie mamy spostrzeżenia:
1) bardzo lekki, aluminiowy stelarz
2)łątwa obsługa, składanie, rozkładanie, zmienianie częsci
3)koła z przodu skretne, ale fajnie bo zapamiętują tor jazdy i jak się póści wózek to same nieskrecaja, jak dla nas bomba bo w innych co sprawdzaliśmy to skrecały same
4) do naszego opelka się z łatwością zmieszcza do bagażnika
5) chcemy ten 2 w1 bo fotelik - nosiedełko kupimy z innej firmy taki za 250 zł już upatrzyliśmy który idealnie pasuje do tego modelu a posiada atesty bezpieczeństwa bo te nosidełka z bebetto nieposiadają
6) banalnie się np. zminia gondole na spacerwóke
7) amoryzowany jest, sama dam rade z złatwością go podnieść tak by móc np. wjechać do mksa czy na wysokie krawężniki
8)gondola wg nas na wymair idelalna , dziecko niebedzie w niej pływało, a rodzimy na wiosne wiec dziecko niebedzie w kombinezonie jakimś jak w zimie co by ta gondola miała być niwiem jak wielka
9)cenowo to zapłacimy z fotelikiem jakięś 1450 zł, i porównując ten wózek z innymi cenowo droższymi to uważam,że ten w zupełności sprosta naszym wymaganiom, tymbardziej ,ze jeździliśmy modelami droższymi o których na formu była mowa i niektóre modele takie ciężkie, nieporęczne np, jak próbowaliśmy skręcać wózkami miedzy regałąmi w sklepie

wiec my odnośnie wózka już chyba zdania niezmienimy
Gratuluję wyboru wózka

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
aaaaa zapomniałam że jutro mam iść na glukoze
Ile to przed nie można już jeść? 12 godz? I kurde nie spytałam się czy mam mieć swoją. Ale jak mówicie że w luxmedzie dają to idę na palę najwyżej męża wyślę bo idzie ze mną.
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
mi gin nawet w karcie ciązy zaznaczył, że dziewczynka jakby co to mam dowód
Nam gin zaznaczył na zdjęciu z usg, że chłopczyk

Cytat:
Miałam pocytowane i uciekło...
Truuuudno ;(

Wstawiam foto łowów.
Wszystko z NEXT, jedna sukienka od Burberry i jedne spodenko-ogrodniczki z hm
Całość za 35 zł i właśnie w dzień dostawy, ale u nas jest po 50 zł za kg.

Zdjęcia paskudne, bo i aparat i światło kijowe bo dalej u Babci
Jeszcze było cudeniek, ale skąd tuu kasy nabrać.
Wypad do Ikei jutro, gdyby ktoś coś chciał....
Śliczne!

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
witam się w skończonym 28/zaczętym 29 tygodniu

Ale ten czas szybko leci

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-11, 20:45   #1133
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
nie myłam
wcześniej był głęboko schowany, a teraz zaczął wychodzic i ukazał swoje brudne oblicze
Poplułam monitor

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:46   #1134
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Dzisiaj miałam zwykłą wizytę u mojej gin.
Wszystko w porządku.. oczywiście bez usg. Moje ciśnienie 110/70 czyli standard, waga od ostatniego miesiąca 1,5 kg do przodu czyli nie wiele. Według mnie mam już 7,5 kg do przodu w 24tc, według karty ciąży 3,5:P
Serduszko Tymka bije ok 142 uderzeń na minute, szyjka się trzyma..
No i dostałam skierowanie na morfologie,mocz i obciążenie glukozą 75g.
Kolejna wizyta około 10 marca..Picie glukozy i robienie wyników zaraz na początku marca.
Cieszę się, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
a i kupiliśmy kilka ciuszków dla Natalki

pajac welurowy ze symka ,r.68 cena 20 zł
komplet 5 sztuk body z krótkim rekawem ze smyka r. 74 cena 20 zł
koszula bawełniana w kwiatuszki z zary r. 68 cena 25 zł
bluzka bawełniana z kwiatkiem z zary r.74 cena 16 zł

Cytat:
Tity, Diabli - dla Was
Śliczne sówki

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-11, 20:48   #1135
maarchewka
Zakorzenienie

W ogóle rozregulował mi się dzisiaj dzień..
Wstałam o 4 rano (tak po prostu na siku i już nie bylo spania).. Śniadanie o 6.. drugie śniadanie o 10.. potem gimnastyka.. potem trzecie sniadanie o 14... potem poszłam się kąpać, potem poszłam spać.. spalam do 19.. a teraz jem obiad..

Wojtek
Stary 2013-02-11, 20:49   #1136
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

strach się bać
to może napisz takie małe podsumowanie o każdej
Ty, to chyba nam wszystkim najbardziej kojarzysz się z wyszukiwaniem perełek na allegro
lepiej nie. niektore moglyby poznac swoje drugie oblicze
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:50   #1137
xal
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle rozregulował mi się dzisiaj dzień..
Wstałam o 4 rano (tak po prostu na siku i już nie bylo spania).. Śniadanie o 6.. drugie śniadanie o 10.. potem gimnastyka.. potem trzecie sniadanie o 14... potem poszłam się kąpać, potem poszłam spać.. spalam do 19.. a teraz jem obiad..
Jak dobrze, że jest na kogo zrzucić, jeszcze około 3 miesiące

Stary 2013-02-11, 20:51   #1138
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hehe diabli i mam doświadczenie z niemowlakami chcesz, żebym u ciebie pracowała??
pakuj sie, przygarne Cie az nie wyrobie sobie dobrych nawykow hehehe.
Stary 2013-02-11, 20:54   #1139
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
No to masz odpowiedź, rozpieściłaś go dzisiaj to się nie musi o nic upominać
w takim razie chyba głodówkę mu zafunduję

nie no.. poważnie jakoś dziwnie mało aktywny dzisiaj jest w dzień mnie trochę brzuch pobolewał, nachodziłam się dzisiaj..
ale teraz leżę i odpoczywam więc może niebawem coś poczuję

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
lekarz zleca dawkę.. raczej większość z nas miała 75g po 2h

Cytat:
nie myłam
Ty go tak nie szoruj, może on nie jest brudny tylko siny.
Tak jak mój też dzisiaj przyglądałam się pępkowi, bo zawsze siedział w środku a teraz coraz bardziej na wierzch wychodzi i jakieś takie szarawe kreski (jak dzieci promyczki w słonku rysują) w nim widać.. ale nie wydaje mi się żeby to był brud..

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:55   #1140
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
aż się boje pytac jakie wobrażenie masz o mnie
eee, chyba najwazniejsze, to to ze umiesz sie zmotywowac do napietego planu dnia, cwiczenia, cwiczenia i cwiczenia. ambitna kobita no i to lozeczko z litego drewna tez daje do myslenia lubisz konkrety. o! posikam sie przez Was
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości