|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
C.d prezentów walentynkowych
![]() http://allegro.pl/znowu-dasz-oklepan...008663540.html http://allegro.pl/recznik-reczniki-5...008640226.html http://allegro.pl/portret-szkic-obra...989937841.html a to tak trochê nie na temat, ale cudowna |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Cytat:
![]() ja to pewnie jak zwykle dostanê jakie¶ czekoladki i na tym siê skoñczy, a marzê o jakiej¶ romantycznej kolacyjce (przy dzieciach nierealne) |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
infatuated bardzo ³adnie wysz³o, tak Kitkowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3966 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 791
|
Dziêki
Rzeczywi¶cie, jest taki opalizuj±co-popielaty, ale z okre¶leniem poziomu ju¿ gorzej ![]() Dziêkujê Tak, Alfa zawsze wychodzi mi ja¶niej Dziêki Cytat:
![]() K³ad³am na ¿ó³tko po Revii (wstawia³am fotki na ten w±tek jakie¶ 2-2,5 tygodnie temu ![]() Cytat:
Dodaje siê wiêcej utleniacza (1:1,5), a do tych ja¶niejszych poziomów 1:2.Cytat:
![]() Jeszcze jedno, pisa³y¶cie o tych utleniaczach do farb, powiem szczerze, ¿e ja jestem sceptycznie nastawiona do tego, ¿e firma jest obojêtna. Kiedy¶ podmienia³am wodê do Stockholma Loreala i kupi³am pierwsz± lepsz±, najtañsz± wodê - Kallos 12%. Wysz³o mega ¿ó³to na odro¶cie :/ Nie by³am pewna czy to wina wody, wiêc nastêpnym razem wziê³am Loreala - te¿ 12% i wysz³o super, czy¶ciutko |
|||
|
|
|
#3967 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 214
|
hej
![]() nie mogê nad±¿yæ za Wami, a nie lubiê tak pisaæ jak jestem do ty³u i dopiero dzisiaj ogarnê³am w miare temat Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tak apropo z tym moim ombre, pojawia mi siê mój odrost i w³a¶nie tak zastanawiam siê czy nie i¶æ w ¶lady Agaty i nie zrobiæ odrostu w³a¶nie t± alf± bo mi stoi w szafce, 8 NI albo 8 IN nie pamiêtam
|
||||||
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
EXCLUSIVEE
rozumie i powodzenia byle s³odycze ograniczac mam ten problem ze je uwielbiamFajnie miec takie urzadzenie jak KITKA ma ale ono chyba strasznie drogie jest, poza tym nie chcia³oby mi sie chyba tyle w nim robic ![]() Aaa i zazdroszczê Wam prezentow walentynkowych i walentynek ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Ja alf± nie robilam
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pó¼niej tylko do foremki i do pieca
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Cytat:
i jeszcze co chwile drzwi mi zacina, ze mna w ¶rodku lub dla odmiany ze mn± przed samochodem a kluczykami i ogrzewaniem w³±czonym w ¶rodku
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 058
|
czesc kam
![]()
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
napisa³am w pokoju zwierzeñ
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 214
|
yyy ¼le siê wyrazi³am, w sensie, ¿e zrobiæ odrost maj±c ombre
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa
nie jest to latwe powiem szczerze mialam stracha. Ale teraz wlasnie fajnie mi wyszlo, gora ciemna jak mój odrost dol jasny a pomiedzy takie mieszane, troche jakby baleja¿. Oczywiscie widaæ tam amatorska reke ale mi ca³kiem odpowiada.
|
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 012
|
Piêkny kolor, jak± farb± robi³a¶?
|
#3977 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Dzieki za komentarze odnosnie w³osów
Ale powiem wam ze mi sie wydaja krotkie przez to podciecie pare miesiecy temu Ale to tylko takie wra¿enie jakby sta³y w miejscu, bo po zdjeciach widze ze uros³y Dzisiaj musze t± Joa¶k± zrobiæ, najpó¼niej jutro. Bo juz z ty³u widze ze mi sie odrost gdzies na 1-1,5 mm zrobil ![]() Cytat:
Cytat:
A ³ydki mam patyczki wiec wogóle smiesznie + brzuch, boczki i no i buzia.Jak przytylam prawie 6 kg w grudniu samym tak teraz probuje zrzucic. Póki co mam - 2kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejni ![]() Cytat:
Spisa³am sobie nr i jutro rano bêdê dzwoniæ ![]() Cytat:
Oczywi¶cie s³odycze i fast foody bêdê ograniczaæ ![]() dziêkujê Ciekawe co tam naskroba³a¶ ![]() Cytat:
Ja niestety na si³ownie nie bardzo mogê sobie pozwoliæ bo nie mia³abym z kim synka zostawiæ, a nie mam kasy ¿eby go zostawiaæ w takiej bawialni dla dzieci 3 razy w tygodniu i jeszcze p³aciæ za karnet na si³owniê bo nie pracujê Dlatego muszê radziæ sobie domowymi sposobami tj. æwiczenia z filmikami z youtube jak m³ody ma drzemkê + ograniczanie niezdrowego jedzenia i jedzenie regularnie nie za du¿ych porcji ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Dziewczyny pomó¿cie Która lepsza torebka? Ja jestem bardziej za t± kremow± ale wci±¿ siê waham przez ten a¿urowy wzór.. ma to byæ torebka na codzieñ i do wszystkiego, buty to nie problem skompletujê w podobnym kolorze, tylko ¿e kurtkê mam w kolorze camel wiosenn±, no i nie wiem, jaki kolor kurtki pasowa³by do tej kremowej torebki ![]() Kremowa: http://allegro.pl/shopper-bag-zarka-...014230322.html Camel: http://allegro.pl/torebka-gwiazd-tor...014467117.html |
||||
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
ja od taty dosta³am ptasie mleczko juz dzis i rodzicom swoim da³am po drobiazgu walentynkowym ![]() W³a¶nie sie z kumplem k³ócê który napisa³, ¿e "Ha! Walentynki...swieto zakochanych....ale to facet zaprasza do kina, stawia kolacje, kupuje kwiaty...i generalnie staje na glowie." napisa³am mu d³ugi wywód
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Cze¶æ
![]() Mnie siê ju¿ te podróbki "szoperów" znudzi³y Kupi³am niedawno i rzuci³am w k±t Ogl±da³am dzi¶ w sklepie torebki i na wiosnê chyba kupiê kuferek - jeszcze nie ma ich na ulicach tyle co "zarek" ![]() Piszecie, ¿e Alfa jest wydajna? Ca³e opakowanie posz³o mi na krótkie w³osy
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze jedna opcja i nie wiem czy na t± siê nie skusiæ- dwie torebki w cenie jednej
Mnie interesuje kolor be¿owy http://allegro.pl/castella-zarka-dwi...024355100.htmlCytat:
![]() No co Ty gadasz
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Cytat:
Nawet u fryzjera p³aci³am zawsze podwójnie Tak ju¿ mam Mo¿e dla kogo¶ byæ wydajna. Farbowa³am ca³o¶æ, jak dam tylko na odrosty to mo¿e wystarczy na dwa razy![]() Wady mojego "szopera": - moja nie ma d³ugiego paska; mierzy³am tak± z dopinanym, ale ¼le siê uk³ada - ca³y dzieñ co¶ tam wsadza³am do tej torby- a to ksi±¿ka, a to co¶ kupi³am itp. - po ca³ym dniu odpada³a mi rêka - jest niewygodna na takie codzienne upychanie, przez to, ¿e trzeba nosiæ w rêce - ¼le mi siê j± trzyma³o, jak np. by³ ¶cisk w autobusie ![]() Je¿eli chcesz tylko tak± do chodzenia, ¿e wrzucisz kilka rzeczy - nic nie kupujesz, nie wypo¿yczasz ksi±¿ek itp. to jest fajna. Trzyma fason i mo¿na ³atwo w niej wszystko znale¼æ ( moja ma kieszonki i ma³± przegrodê w ¶rodku). Jak pisa³am wy¿ej szukam jakiej¶ fajnej, wygodnej, pakownej Niestety wszêdzie na dwa kopyta: szopery i kuferki
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja potrzebujê torebki ¿eby w³o¿yæ tam chusteczki, mini kosmetyczkê, telefon, gumy, jakie¶ pierdo³y dla synka, czyli w wiêkszo¶ci lekkie rzeczy ![]() A je¶li chodzi o kuferki to ja mam swój wymarzony z LV
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-02-12 o 17:11 |
|
|
|
|
#3986 | ||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Dziêkujemy
Cytat:
My z mê¿em w tym roku spêdzimy oddzielnie walentynki. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3987 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Ale na szczê¶cie leki pomagaj±, wiêc ju¿ coraz mniej go ³apie. A na ból zêba podobno najlepsza pyralgina. Mój tata tylko to bierze jak go z³apie. U¿y³am tej Joanny. Dola³am 10 ml kranówki i na³o¿y³am jak szampon. Trochê och³odzi³o. Jutro zrobiê fotki, to wstawiê. Cytat:
Fajne prezenty |
||
|
|
|
#3988 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oo o tym nie pomy¶la³am dziekujê za podsuniêcie pomys³u ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Wiesz, mi siê model torebki podoba tej drugiej, ale kolor bym chcia³a taki kremowy jak ma ta pierwsza
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-02-12 o 17:30 |
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 539
|
dziêkuje Wam Dziewczyny
Cytat:
tak czy siak, jakby taki kolor siê utrzyma³ to odrostów nie bêdzie widaæ ![]() Cytat:
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2013-02-12 o 17:35 |
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

teraz robiê poziom 10
mi trochê zosta³o po farbowaniu, ale na 2 razy na pewno by nie starczy³o. Ja po tej alfie mega ch³odnych w³osów nie mam, taki be¿, zreszt± widzia³a¶ na zdjêciach dlatego chcê spróbowaæ czego¶ innego 

mam ten problem ze je uwielbiam

Która lepsza torebka? Ja jestem bardziej za t± kremow± ale wci±¿ siê waham przez ten a¿urowy wzór.. ma to byæ torebka na codzieñ i do wszystkiego, buty to nie problem skompletujê w podobnym kolorze, tylko ¿e kurtkê mam w kolorze camel wiosenn±, no i nie wiem, jaki kolor kurtki pasowa³by do tej kremowej torebki 
Tak ju¿ mam