W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-12, 12:35   #3961
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

C.d prezentów walentynkowych
http://allegro.pl/znowu-dasz-oklepan...008663540.html
http://allegro.pl/recznik-reczniki-5...008640226.html
http://allegro.pl/portret-szkic-obra...989937841.html

a to tak trochê nie na temat, ale cudowna http://allegro.pl/zarka-shopper-bag-...011057262.html

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 12:36   #3962
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 958

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
DOSTA£AM TAK :
fili¿anke z napisem KOCHAM CIÊ i talerzyk, kapcie czerwone z napisem love ,czerwony lakier do paznokci i Rafaello
nie wytrzyma³ do Walentynek
moja Mama te¿ nie i ju¿ da³a mi prezent, he
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 12:45   #3963
beautygosiek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 293

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
fili¿anke z KOCHAM CIÊ i talerzyk, kapcie czerwone z napisem love ,czerwony lakier do paznokci i Rafaello
fajnie
ja to pewnie jak zwykle dostanê jakie¶ czekoladki i na tym siê skoñczy, a marzê o jakiej¶ romantycznej kolacyjce (przy dzieciach nierealne)
beautygosiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:21   #3964
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
fili¿anke z napisem KOCHAM CIÊ i talerzyk, kapcie czerwone z napisem love ,czerwony lakier do paznokci i Rafaello
Ale super

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-12, 13:26   #3965
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

infatuated bardzo ³adnie wysz³o, tak Kitkowo
Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
Ex te¿ mam ten masa¿er, w jysku chyba za 5 z³ by³y

a co do zdrowego jedzenia to odk±d mam thermom.ix to od¿ywiam siê naprawdê zdrowo. Robiê sobie sama chleb, bu³ki, soki, d¿emy, makarony. Wszystko bez ¿adnej chemii, przynajmniej wiem co tam wrzucam. Na parze zrobi wszystko: warzywa, miêso. No jest niezast±piony w kuchni i ju¿ sobie nie wyobra¿am bez niego ¿ycia
fajne chyba (tak wygl±da) to urz±dzenie
Cytat:
my te¿ nie wytrzymali¶my

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 13:58   #3966
Leae
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 791

Cytat:
Napisane przez _glee_ Poka¿ wiadomo¶æ

Leae, o mamo, jaki piêkny kolor! Ja siê chowam z moj± s³omk±
Dziêki

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ

jaaa, ale masz piekne wlosy wlasnie taki x,21 haha

Rzeczywi¶cie, jest taki opalizuj±co-popielaty, ale z okre¶leniem poziomu ju¿ gorzej

Cytat:
Napisane przez infatuated Poka¿ wiadomo¶æ

piêêêkne
ale jasniutko Ci wysz³a jak na 9 poziom
Dziêkujê
Tak, Alfa zawsze wychodzi mi ja¶niej

Cytat:

o ja piêkny kolor
Dziêki

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
Leae ja robi³am tym 9.21 i mam ciemniej od Ciebie teraz robiê poziom 10
Na jaki kolor k³ad³a¶?
Mi Alfa zawsze tak jasno wychodzi, jak ju¿ bêdzie za jasno to obni¿ê wodê z 9% na 7,5% albo 6%
K³ad³am na ¿ó³tko po Revii (wstawia³am fotki na ten w±tek jakie¶ 2-2,5 tygodnie temu

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Poka¿ wiadomo¶æ
tak nie zrobiê, bo wtedy odrost bêdzie rudy
co Ty gadasz alfa Ci styk³a na 2 razy mi trochê zosta³o po farbowaniu, ale na 2 razy na pewno by nie starczy³o. Ja po tej alfie mega ch³odnych w³osów nie mam, taki be¿, zreszt± widzia³a¶ na zdjêciach dlatego chcê spróbowaæ czego¶ innego
Alfa jest mega wydajna, na moje dosyæ gêste i d³ugie w³osy wystarczy³a jedna tubka (60 ml), nawet trochê zosta³o Dodaje siê wiêcej utleniacza (1:1,5), a do tych ja¶niejszych poziomów 1:2.

Cytat:
wklejam fotki
w³osy dzi¶ ¿yj± swoim ¿yciem, bo darowa³am sobie suszenie na szczotkê o 1 w nocy
aa i farba boska, NIC mnie nie piek³o, teraz ³adnie b³yszcz± i s± miekkie
Ale bosko wysz³o Mega naturalnie Gdyby co¶ by³o nie tak z Alf± to ju¿ wiem czym pofarbujê

Jeszcze jedno, pisa³y¶cie o tych utleniaczach do farb, powiem szczerze, ¿e ja jestem sceptycznie nastawiona do tego, ¿e firma jest obojêtna. Kiedy¶ podmienia³am wodê do Stockholma Loreala i kupi³am pierwsz± lepsz±, najtañsz± wodê - Kallos 12%. Wysz³o mega ¿ó³to na odro¶cie :/ Nie by³am pewna czy to wina wody, wiêc nastêpnym razem wziê³am Loreala - te¿ 12% i wysz³o super, czy¶ciutko Nie wiem, czy to by³ przypadek, czy trafi³am na jaki¶ felerny egzemplarz, ale od tej pory dla pewno¶ci zawsze biorê Loreala albo Alfaparf.

Leae jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:10   #3967
kamciurka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 214

hej
nie mogê nad±¿yæ za Wami, a nie lubiê tak pisaæ jak jestem do ty³u i dopiero dzisiaj ogarnê³am w miare temat
Cytat:
Napisane przez Renatka89 Poka¿ wiadomo¶æ
hej

nie lubie sie tak wcinac.. ale mozna?

Od listopada da¿e do bycia blondynk±- schodze z czerni..
Aktualnie juz blizej, niz dalej celu, ale mysle,ze watek moze mi pomoc
oo witaj kole¿anko blondi
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej.
Ale mia³am noc. Synek chyba za³apa³ jakiego¶ wirusa, bo pó³ nocy wymiotowa³. Brzuszek go ci±gle boli. Za godzinê jedziemy do przychodni.
wspó³czujê, pewnie jelitówka, mój synu¶ od wrze¶nia mia³ ju¿ ze trzy
Cytat:

wklejam fotki
w³osy dzi¶ ¿yj± swoim ¿yciem, bo darowa³am sobie suszenie na szczotkê o 1 w nocy
¶liczny kolor
Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Witam siê z kawk±, herbat± i bol±cym zêbem Dzisiaj idê siê zapisaæ do dentysty, bo to ju¿ przechodzi ludzkie pojêcie Swoj± drog±- znacie co¶ co pomaga na ból zêba? Szczerze mówi±c pierwszy raz w ¿yciu co¶ mi siê dzieje z zêbem i naprawdê jestem zielona w temacie
ja ostatnio te¿ u¿era³am siê z zêbem bol±cym, jecha³am na tabletkach przeciwbólowych niestety, nic innego mi nie pomog³o... no i oczywi¶cie wytrzyma³am dwa dni i te¿ wyl±dowa³am u dentysty
Cytat:
Ex te¿ mam ten masa¿er, w jysku chyba za 5 z³ by³y

a co do zdrowego jedzenia to odk±d mam thermom.ix to od¿ywiam siê naprawdê zdrowo. Robiê sobie sama chleb, bu³ki, soki, d¿emy, makarony. Wszystko bez ¿adnej chemii, przynajmniej wiem co tam wrzucam. Na parze zrobi wszystko: warzywa, miêso. No jest niezast±piony w kuchni i ju¿ sobie nie wyobra¿am bez niego ¿ycia
termomix ¶wietna rzecz, ale w jego cenie to ju¿ samochód mo¿na kupiæ ale fakt super urz±dzenie
Cytat:
Napisane przez Leae Poka¿ wiadomo¶æ

Jeszcze jedno, pisa³y¶cie o tych utleniaczach do farb, powiem szczerze, ¿e ja jestem sceptycznie nastawiona do tego, ¿e firma jest obojêtna. Kiedy¶ podmienia³am wodê do Stockholma Loreala i kupi³am pierwsz± lepsz±, najtañsz± wodê - Kallos 12%. Wysz³o mega ¿ó³to na odro¶cie :/ Nie by³am pewna czy to wina wody, wiêc nastêpnym razem wziê³am Loreala - te¿ 12% i wysz³o super, czy¶ciutko Nie wiem, czy to by³ przypadek, czy trafi³am na jaki¶ felerny egzemplarz, ale od tej pory dla pewno¶ci zawsze biorê Loreala albo Alfaparf.
ja ostatnio jak kupowa³am alfê w sklepie fryzjerskim to te¿ mnie baba przekonywa³a, ¿e wode tylko oryginaln±, wziê³am ale ja tam siê nie znam a tak apropo z tym moim ombre, pojawia mi siê mój odrost i w³a¶nie tak zastanawiam siê czy nie i¶æ w ¶lady Agaty i nie zrobiæ odrostu w³a¶nie t± alf± bo mi stoi w szafce, 8 NI albo 8 IN nie pamiêtam

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:17   #3968
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

EXCLUSIVEE
rozumie i powodzenia byle s³odycze ograniczacmam ten problem ze je uwielbiam

Fajnie miec takie urzadzenie jak KITKA ma ale ono chyba strasznie drogie jest, poza tym nie chcia³oby mi sie chyba tyle w nim robic

Aaa i zazdroszczê Wam prezentow walentynkowych i walentynek

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kamciurka Poka¿ wiadomo¶æ
ja ostatnio jak kupowa³am alfê w sklepie fryzjerskim to te¿ mnie baba przekonywa³a, ¿e wode tylko oryginaln±, wziê³am ale ja tam siê nie znam a tak apropo z tym moim ombre, pojawia mi siê mój odrost i w³a¶nie tak zastanawiam siê czy nie i¶æ w ¶lady Agaty i nie zrobiæ odrostu w³a¶nie t± alf± bo mi stoi w szafce, 8 NI albo 8 IN nie pamiêtam
W moje? Ja alf± nie robilam
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:24   #3969
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Fajnie miec takie urzadzenie jak KITKA ma ale ono chyba strasznie drogie jest, poza tym nie chcia³oby mi sie chyba tyle w nim robic
a co tam w nim do chcenia? Wrzucasz to co jest podane w przepisie, nawet z dok³adno¶ci± do gramów, w³±czasz i sam miksuje. Ciasto te¿ wyrabia pó¼niej tylko do foremki i do pieca
Stary 2013-02-12, 14:26   #3970
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a co tam w nim do chcenia? Wrzucasz to co jest podane w przepisie, nawet z dok³adno¶ci± do gramów, w³±czasz i sam miksuje. Ciasto te¿ wyrabia pó¼niej tylko do foremki i do pieca
MAGIA jakas:P ta brzmi, powaznie
Stary 2013-02-12, 14:34   #3971
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
hej
nie mogê nad±¿yæ za Wami, a nie lubiê tak pisaæ jak jestem do ty³u i dopiero dzisiaj ogarnê³am w miare temat

¶liczny kolor

ja ostatnio te¿ u¿era³am siê z zêbem bol±cym, jecha³am na tabletkach przeciwbólowych niestety, nic innego mi nie pomog³o... no i oczywi¶cie wytrzyma³am dwa dni i te¿ wyl±dowa³am u dentysty

termomix ¶wietna rzecz, ale w jego cenie to ju¿ samochód mo¿na kupiæ ale fakt super urz±dzenie

mój stary samochód jest chyba tyle albo mniej wart co to urzadzenie
i jeszcze co chwile drzwi mi zacina, ze mna w ¶rodku lub dla odmiany ze mn± przed samochodem a kluczykami i ogrzewaniem w³±czonym w ¶rodku

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:38   #3972
Renatka89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 058

czesc kam
Stary 2013-02-12, 14:40   #3973
kitkulka
Zakorzenienie

napisa³am w pokoju zwierzeñ
Stary 2013-02-12, 14:51   #3974
kamciurka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 214

Cytat:

W moje? Ja alf± nie robilam
yyy ¼le siê wyrazi³am, w sensie, ¿e zrobiæ odrost maj±c ombre
Cytat:
i jeszcze co chwile drzwi mi zacina, ze mna w ¶rodku lub dla odmiany ze mn± przed samochodem a kluczykami i ogrzewaniem w³±czonym w ¶rodku
nie ³am siê mój te¿ co prawda nie zacinaj± siê drzwi ale nie mam klaksonu, non stop w³±czaj± mi siê d³ugie ¶wiat³a i kontrolka od hamulca rêcznego
Cytat:
Napisane przez Renatka89 Poka¿ wiadomo¶æ
czesc kam

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 14:56   #3975
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
yyy ¼le siê wyrazi³am, w sensie, ¿e zrobiæ odrost maj±c ombre
Aaaa nie jest to latwe powiem szczerze mialam stracha. Ale teraz wlasnie fajnie mi wyszlo, gora ciemna jak mój odrost dol jasny a pomiedzy takie mieszane, troche jakby baleja¿. Oczywiscie widaæ tam amatorska reke ale mi ca³kiem odpowiada.
Stary 2013-02-12, 15:07   #3976
Absurdalna07
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 012

Cytat:
wklejam fotki
Piêkny kolor, jak± farb± robi³a¶?

Absurdalna07 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:09   #3977
czekoladowoo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 214

Dzieki za komentarze odnosnie w³osów
Ale powiem wam ze mi sie wydaja krotkie przez to podciecie pare miesiecy temu Ale to tylko takie wra¿enie jakby sta³y w miejscu, bo po zdjeciach widze ze uros³y

Dzisiaj musze t± Joa¶k± zrobiæ, najpó¼niej jutro. Bo juz z ty³u widze ze mi sie odrost gdzies na 1-1,5 mm zrobil

Cytat:
te¿ fajny pomys³
ja muffinek nie zrobiê bo ostatnio ci±gle je robimy wiec co¶ innego musia³am wymy¶liæ

hej, witaj
i poka¿ w³oski

wklejam fotki
Piêknie

Cytat:

Wszystko mi idzie w nogi i (ku uciesze mojego t¿) w po¶ladki Na tym zdj co mam w albumie mam buty na 12cm koturnie wiêc te¿ inaczej nogi wygl±daj±, jak chodzê w p³askich butach wygl±dam jak kaczuszka z baleronami zamiast nóg Poza zdrowym od¿ywianiem skupiê siê te¿ na æwiczeniach na moje problematyczne partie cia³a i mam nadziejê ¿e za 3 miesi±ce bêdê mog³a pochwaliæ siê efektami

Ale cudowny kolor w³osów Chcê taki sam

Kolejna mamusia na w±tku

To witaj w klubie, ja przez allegro posz³am spaæ o 2 a ju¿ od 10 synio po mnie skaka³ i odkrywa³ mnie z pod ko³dry
Mi idzie nie tyle ¿e w nogi co w same uda A ³ydki mam patyczki wiec wogóle smiesznie + brzuch, boczki i no i buzia.
Jak przytylam prawie 6 kg w grudniu samym tak teraz probuje zrzucic. Póki co mam - 2kg
Cytat:
Agatko chcê zacz±æ je¶æ regularne 5 posi³ków dziennie tzn. ¶niadanie, drugie ¶niadanie, obiad podwieczorek i kolacja (teraz jem bardzo nieregularnie..); do tego znowu wróciæ do razowych makaronów i pieczywa; ograniczyæ cukier; piæ zielon± herbatê i oko³o litra wody dziennie; do tego staraæ siê jak najmniej sma¿yæ i zast±piæ to w³a¶nie gotowaniem na parze i duszeniem potraw; no i przede wszystkim na ¶niadanie chcê zacz±æ je¶æ jakie¶ "zupki" robione na mleku z np. suszonymi owocami, p³atkami owsianymi, otrêbami pszennymi, miodem itp. co by spo¿yæ odpowiedni± porcjê b³onnika na ¶niadanie, a na kolacje lekkie potrawy typu sa³atki Nie jest to jakie¶ odkrywcze, ale raz bêd±c na takiej "diecie" (bo to w sumie dieta nie dieta po prostu zmiana nawyków ¿ywieniowych) schud³am jako¶ ko³o 5kg, i teraz chcia³abym powtórzyæ swój sukces

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

http://www.toys4boys.pl/hedonistyczn...-item2562.html uwielbiam to urz±dzenie Nieraz z t¿ robimy sobie masa¿e na zmiane i normalnie siê rozzzzp³ywam

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Dla poszukuj±cych prezentu na walentynki: http://www.toys4boys.pl/kubek-i-love-you-item3359.html
¯eby schudnac to po prostu trzeba jesc mniej niz wynosi nasze zapotrzebowanie energetyczne. Ale najlepiej do tego cwiczenia dolaczyc. Ja teraz mam zaczac na silownie niby chodzic

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
Ale fajnie

Cytat:
Przynajmniej nudno nie masz
czekoladowoo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:20   #3978
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Absurdalna07 Poka¿ wiadomo¶æ
Piêkny kolor, jak± farb± robi³a¶?
8,2 Majirel
Stary 2013-02-12, 16:11   #3979
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
No proszê

Cytat:
my te¿ nie wytrzymali¶my
Kolejni

Cytat:
hej
No ja w³a¶nie te¿ jadê ci±gle na przeciwbólowych Spisa³am sobie nr i jutro rano bêdê dzwoniæ

Cytat:
EXCLUSIVEE
rozumie i powodzenia byle s³odycze ograniczacmam ten problem ze je uwielbiam
Oj tak, to podstawa, zapomnia³am o tym napisaæ Oczywi¶cie s³odycze i fast foody bêdê ograniczaæ
dziêkujê

Cytat:
napisa³am w pokoju zwierzeñ
Ciekawe co tam naskroba³a¶

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Poka¿ wiadomo¶æ
Mi idzie nie tyle ¿e w nogi co w same uda A ³ydki mam patyczki wiec wogóle smiesznie + brzuch, boczki i no i buzia.
Jak przytylam prawie 6 kg w grudniu samym tak teraz probuje zrzucic. Póki co mam - 2kg

¯eby schudnac to po prostu trzeba jesc mniej niz wynosi nasze zapotrzebowanie energetyczne. Ale najlepiej do tego cwiczenia dolaczyc. Ja teraz mam zaczac na silownie niby chodzic
A mi w uda, w ³ydki i w ty³ek najbardziej Ja niestety na si³ownie nie bardzo mogê sobie pozwoliæ bo nie mia³abym z kim synka zostawiæ, a nie mam kasy ¿eby go zostawiaæ w takiej bawialni dla dzieci 3 razy w tygodniu i jeszcze p³aciæ za karnet na si³owniê bo nie pracujê Dlatego muszê radziæ sobie domowymi sposobami tj. æwiczenia z filmikami z youtube jak m³ody ma drzemkê + ograniczanie niezdrowego jedzenia i jedzenie regularnie nie za du¿ych porcji

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Dziewczyny pomó¿cie Która lepsza torebka? Ja jestem bardziej za t± kremow± ale wci±¿ siê waham przez ten a¿urowy wzór.. ma to byæ torebka na codzieñ i do wszystkiego, buty to nie problem skompletujê w podobnym kolorze, tylko ¿e kurtkê mam w kolorze camel wiosenn±, no i nie wiem, jaki kolor kurtki pasowa³by do tej kremowej torebki

Kremowa: http://allegro.pl/shopper-bag-zarka-...014230322.html
Camel: http://allegro.pl/torebka-gwiazd-tor...014467117.html

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-12, 16:12   #3980
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
ooo postara³ siê ja od taty dosta³am ptasie mleczko juz dzis i rodzicom swoim da³am po drobiazgu walentynkowym

W³a¶nie sie z kumplem k³ócê który napisa³, ¿e "Ha! Walentynki...swieto zakochanych....ale to facet zaprasza do kina, stawia kolacje, kupuje kwiaty...i generalnie staje na glowie." napisa³am mu d³ugi wywód
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:17   #3981
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny pomó¿cie Która lepsza torebka? Ja jestem bardziej za t± kremow± ale wci±¿ siê waham przez ten a¿urowy wzór.. ma to byæ torebka na codzieñ i do wszystkiego, buty to nie problem skompletujê w podobnym kolorze, tylko ¿e kurtkê mam w kolorze camel wiosenn±, no i nie wiem, jaki kolor kurtki pasowa³by do tej kremowej torebki

ta druga, bez a¿ura
Stary 2013-02-12, 16:33   #3982
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 878

Cze¶æ
Mnie siê ju¿ te podróbki "szoperów" znudzi³y Kupi³am niedawno i rzuci³am w k±t
Ogl±da³am dzi¶ w sklepie torebki i na wiosnê chyba kupiê kuferek - jeszcze nie ma ich na ulicach tyle co "zarek"

Piszecie, ¿e Alfa jest wydajna? Ca³e opakowanie posz³o mi na krótkie w³osy
Stary 2013-02-12, 16:41   #3983
exclusivee
Zakorzenienie

Jest jeszcze jedna opcja i nie wiem czy na t± siê nie skusiæ- dwie torebki w cenie jednej Mnie interesuje kolor be¿owy http://allegro.pl/castella-zarka-dwi...024355100.html

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ
Mnie siê ju¿ te podróbki "szoperów" znudzi³y Kupi³am niedawno i rzuci³am w k±t
Ogl±da³am dzi¶ w sklepie torebki i na wiosnê chyba kupiê kuferek - jeszcze nie ma ich na ulicach tyle co "zarek"

Piszecie, ¿e Alfa jest wydajna? Ca³e opakowanie posz³o mi na krótkie w³osy
A ja w³a¶nie mam kuferek, z æwiekami ale znudzi³ mi siê i teraz chcê wiêksz± torebkê

No co Ty gadasz

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-12, 16:58   #3984
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 878

Cytat:
Jest jeszcze jedna opcja i nie wiem czy na t± siê nie skusiæ- dwie torebki w cenie jednej Mnie interesuje kolor be¿owy http://allegro.pl/castella-zarka-dwi...024355100.html

A ja w³a¶nie mam kuferek, z æwiekami ale znudzi³ mi siê i teraz chcê wiêksz± torebkê

No co Ty gadasz
Moje w³osy ci±gn± farbê i s± bardzo, bardzo gêste- ¿eby utrzymaæ fajn± krótk± fryzurê najlepiej jak zgolê czê¶æ Nawet u fryzjera p³aci³am zawsze podwójnie Tak ju¿ mam Mo¿e dla kogo¶ byæ wydajna. Farbowa³am ca³o¶æ, jak dam tylko na odrosty to mo¿e wystarczy na dwa razy

Wady mojego "szopera":
- moja nie ma d³ugiego paska; mierzy³am tak± z dopinanym, ale ¼le siê uk³ada
- ca³y dzieñ co¶ tam wsadza³am do tej torby- a to ksi±¿ka, a to co¶ kupi³am itp. - po ca³ym dniu odpada³a mi rêka
- jest niewygodna na takie codzienne upychanie, przez to, ¿e trzeba nosiæ w rêce
- ¼le mi siê j± trzyma³o, jak np. by³ ¶cisk w autobusie
Je¿eli chcesz tylko tak± do chodzenia, ¿e wrzucisz kilka rzeczy - nic nie kupujesz, nie wypo¿yczasz ksi±¿ek itp. to jest fajna. Trzyma fason i mo¿na ³atwo w niej wszystko znale¼æ ( moja ma kieszonki i ma³± przegrodê w ¶rodku).

Jak pisa³am wy¿ej szukam jakiej¶ fajnej, wygodnej, pakownej Niestety wszêdzie na dwa kopyta: szopery i kuferki
Stary 2013-02-12, 17:08   #3985
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Moje w³osy ci±gn± farbê i s± bardzo, bardzo gêste- ¿eby utrzymaæ fajn± krótk± fryzurê najlepiej jak zgolê czê¶æ Nawet u fryzjera p³aci³am zawsze podwójnie Tak ju¿ mam Mo¿e dla kogo¶ byæ wydajna. Farbowa³am ca³o¶æ, jak dam tylko na odrosty to mo¿e wystarczy na dwa razy

Wady mojego "szopera":
- moja nie ma d³ugiego paska; mierzy³am tak± z dopinanym, ale ¼le siê uk³ada
- ca³y dzieñ co¶ tam wsadza³am do tej torby- a to ksi±¿ka, a to co¶ kupi³am itp. - po ca³ym dniu odpada³a mi rêka
- jest niewygodna na takie codzienne upychanie, przez to, ¿e trzeba nosiæ w rêce
- ¼le mi siê j± trzyma³o, jak np. by³ ¶cisk w autobusie
Je¿eli chcesz tylko tak± do chodzenia, ¿e wrzucisz kilka rzeczy - nic nie kupujesz, nie wypo¿yczasz ksi±¿ek itp. to jest fajna. Trzyma fason i mo¿na ³atwo w niej wszystko znale¼æ ( moja ma kieszonki i ma³± przegrodê w ¶rodku).

Jak pisa³am wy¿ej szukam jakiej¶ fajnej, wygodnej, pakownej Niestety wszêdzie na dwa kopyta: szopery i kuferki
Aa rozumiem

No ja potrzebujê torebki ¿eby w³o¿yæ tam chusteczki, mini kosmetyczkê, telefon, gumy, jakie¶ pierdo³y dla synka, czyli w wiêkszo¶ci lekkie rzeczy Na zakupy te¿ bym j± zabiera³a, tylko ¿e ja przewa¿nie nie kupujê ciê¿kich rzeczy

A je¶li chodzi o kuferki to ja mam swój wymarzony z LV Ciekawe czy kiedy¶ na niego uzbieram

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:11
Stary 2013-02-12, 17:09   #3986
201606240916
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 463

Cytat:
Napisane przez beautygosiek Poka¿ wiadomo¶æ
wspó³czujê, pewnie grypa jelitowa, du¿o zdrówka dla synka
Dziêkujemy Tak, to wirus jelitówki. Dobrze, ¿e tylko tyle, bo ba³am siê, ¿e mo¿e co¶ gorszego, np. wyrostek.

Cytat:
Napisane przez xLADYx Poka¿ wiadomo¶æ
tym bardziej dziêkujê
ciasto fajny pomys³ ja mo¿e 9 muffinek i napis K O C H A M C I Ê
czekam an fotki
Ciekawe pomys³y macie.

My z mê¿em w tym roku spêdzimy oddzielnie walentynki.

Cytat:
wklejam fotki
Piêknie
201606240916 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:10   #3987
201606240916
Konto usuniête

Cytat:
Witam siê z kawk±, herbat± i bol±cym zêbem Dzisiaj idê siê zapisaæ do dentysty, bo to ju¿ przechodzi ludzkie pojêcie Swoj± drog±- znacie co¶ co pomaga na ból zêba? Szczerze mówi±c pierwszy raz w ¿yciu co¶ mi siê dzieje z zêbem i naprawdê jestem zielona w temacie

shizaxa dziêkujê

ankaa ojej Du¿o zdrówka dla synka
Co do srebrnego py³u to nie wiem

Wszystko mi idzie w nogi i (ku uciesze mojego t¿) w po¶ladki Na tym zdj co mam w albumie mam buty na 12cm koturnie wiêc te¿ inaczej nogi wygl±daj±, jak chodzê w p³askich butach wygl±dam jak kaczuszka z baleronami zamiast nóg Poza zdrowym od¿ywianiem skupiê siê te¿ na æwiczeniach na moje problematyczne partie cia³a i mam nadziejê ¿e za 3 miesi±ce bêdê mog³a pochwaliæ siê efektami

xSheWolf trzymam kciuki

infatuated dziêkujê

Hej witaj

Lady to mo¿e co¶ z tego ?
http://www.toys4boys.pl/swiecace-kos...-item1543.html
http://www.toys4boys.pl/slodka-bielizna-item143.html stringi mêskie
http://www.toys4boys.pl/czekoladowa-...-item3876.html
http://www.toys4boys.pl/gorace-serdu...t-item735.html
http://www.toys4boys.pl/kubek-lubie-item3434.html
http://www.toys4boys.pl/magiczna-kul...-item1283.html
http://www.toys4boys.pl/stroj-kapiel...a-item560.html
http://www.toys4boys.pl/sztanga-dla-...-item2752.html to jest mistrz
http://www.toys4boys.pl/flamastry-ko...-item2977.html
http://www.toys4boys.pl/tost-milosci-item2802.html dla mieszkaj±cych razem fajny gad¿et- w walentynki mo¿na zrobiæ mi³osne tosty
http://www.toys4boys.pl/zaskakujacy-...-item1972.html

Mam nadziejê ¿e pomog³am

Kolejna mamusia na w±tku

To witaj w klubie, ja przez allegro posz³am spaæ o 2 a ju¿ od 10 synio po mnie skaka³ i odkrywa³ mnie z pod ko³dry
Dziêkujemy Najgorsze jest patrzeæ jak siê to moje biedactwo mêczy przy tych wymiotach Ale na szczê¶cie leki pomagaj±, wiêc ju¿ coraz mniej go ³apie.
A na ból zêba podobno najlepsza pyralgina. Mój tata tylko to bierze jak go z³apie.
U¿y³am tej Joanny. Dola³am 10 ml kranówki i na³o¿y³am jak szampon. Trochê och³odzi³o. Jutro zrobiê fotki, to wstawiê.

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
mmm... Rafaello Fajne prezenty
Stary 2013-02-12, 17:14   #3988
201606240916
Konto usuniête

Cytat:
hej

¶liczny kolor

OMG! Biedne te nasze dzieci.

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny pomó¿cie Która lepsza torebka? Ja jestem bardziej za t± kremow± ale wci±¿ siê waham przez ten a¿urowy wzór.. ma to byæ torebka na codzieñ i do wszystkiego, buty to nie problem skompletujê w podobnym kolorze, tylko ¿e kurtkê mam w kolorze camel wiosenn±, no i nie wiem, jaki kolor kurtki pasowa³by do tej kremowej torebki

Ja bym wziê³a t± drug±, w kolorze camel. Ale ka¿dy ma swój gust
Stary 2013-02-12, 17:25   #3989
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêkujemy Najgorsze jest patrzeæ jak siê to moje biedactwo mêczy przy tych wymiotach Ale na szczê¶cie leki pomagaj±, wiêc ju¿ coraz mniej go ³apie.
A na ból zêba podobno najlepsza pyralgina. Mój tata tylko to bierze jak go z³apie.
U¿y³am tej Joanny. Dola³am 10 ml kranówki i na³o¿y³am jak szampon. Trochê och³odzi³o. Jutro zrobiê fotki, to wstawiê.
Nawet nie wiesz jak Ciê rozumiem, jak mojemu synkowi co¶ siê nieraz dzia³o okropnie siê z tym czu³am, zawsze jak na szczepieniu p³aka³ to ja p³aka³am razem z nim

Oo o tym nie pomy¶la³am dziekujê za podsuniêcie pomys³u Dzisiaj t¿ mi przyniesie ketonal, a jutro zobaczê na kiedy uda mi siê zapisaæ i wtedy polecê do apteki

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Ja bym wziê³a t± drug±, w kolorze camel. Ale ka¿dy ma swój gust
Wiesz, mi siê model torebki podoba tej drugiej, ale kolor bym chcia³a taki kremowy jak ma ta pierwsza Dlatego pokaza³am te¿ 3ci± opcjê, która s±dzê ¿e jest po³±czeniem opcji pierwszej jak i drugiej

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:30
Stary 2013-02-12, 17:33   #3990
infatuated
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 539

Cytat:
Napisane przez xLADYx Poka¿ wiadomo¶æ
w³oski jak zawsze ¶liczne
Cytat:
no i Ty masz kolor zbli¿ony do mojego piêkny jest
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
Infa piêknie ci wysz³o tylko mi jako¶ tak przyciemni³o
Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
pieknie wyszlo
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Poka¿ wiadomo¶æ
piêknie jest![
Cytat:
piêknie wysz³o
Cytat:
dziêkuje Wam Dziewczyny
Cytat:
Pieknie, ale czy cokolwiek ciemniej?:P dla mnie chyba porownywanie z tym ja bylo. Bardzo jasno sie wydaje.
hmm, mi siê wydaje, ¿e z pó³ tonu ciemniej jest, ale jak mówiê, mo¿e dlatego, ¿e zmieni³ siê refleks tak czy siak, jakby taki kolor siê utrzyma³ to odrostów nie bêdzie widaæ

Cytat:
DOSTA£AM TAK :
ale fajnieee

Edytowane przez infatuated
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:35
infatuated jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.