Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł zapraszam
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. 5 10,64%
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. 1 2,13%
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. 1 2,13%
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam 7 14,89%
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. 0 0%
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. 0 0%
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" 0 0%
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy 26 55,32%
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one 1 2,13%
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 6 12,77%
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 17:17   #2881
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Gmora u nas bebiko się sprawdza idealnie. Tylko cena znowu poszła w górę . za 500 gr trzeba zapłacić już 21 zł, za 350 15 zł. A pamiętam czasy jak za 500 gr było 15 zł z czymś.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:23   #2882
DDewik
Raczkowanie

Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
Ddewik wyrazy współczucia z powodu śmierci cioci
wcześniej zapomniałam :/

no i chwalę się czapami dziewczyn
ta Ali coś mi nie wyszła - chyba była za szeroka i za dużo zwężałam, ale chyba tak już zostawię
Jakie "Rasta"dziewczyny!Ślicz ne czapki i ich właścicielki!I dla mamy, zdolniacha z Ciebie!

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Śliczna

Hej.
Przyszło łóżko, ale stoi w paczce, bo nie ma komu i kiedy złożyć, ale jutro już będzie stało u Jusi, więc zdam relację.

Wieczorem odwiedziny koleżanki Jusi

Ja swojej nigdy nie dawała niczego gazowanego poza szampanem piccolo na urodzinach koleżanki-poniżej dowód jak smakowało
Koniecznie zdjęcie ma być

Jusia spragniona musiała być, imprezowiczka Ci rośnie

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:20
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:23   #2883
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Marina myślałam o bebiko, bo jest dobrze dostepne.

ja za nan płace 16-17 zł, w Polo jak rzucą promocje raz na jakis czas to kupuje po 13 zl. Z tym ze to 350 gram, wiec cenowo pewnie wyjdzie podobnie.
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:39   #2884
DDewik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Mamy dajace dzieciom Nan 3:

Czy Wy tez macie problem z rozmieszaniem mleka?
Nam pomimo naprawde intensywnego i dlugiego potrząsania butelki z mlekiem, zostaja spore kluchy, az boje sie dziecku dawać, co chile smoczek się zatyka.

zastanawiam sie nad zmiana mleka. Tylko na jakie?
Nan wydaje się byc dobrze wyposażone w witaminy i pierwiastki np. jod.
Polecacie cos?
Borysek pije Hippa i bardzo lubiBardzo dobrze sie miesza, nie robia się"kluchy".

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
A tu kolejne kolczyki.
Zdjęcia kiepskie, nie wiem czemu takie wyszły Nie chce mi się kolejnych robić
Bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Carmela mozesz zrobic zdjecia ? Panele kupilam dzisiaj to nie te co miałam czasami na zdjęciach, one sa bardziej wpadające w krem - te nowe. Musze laptopa włączyć aby pokazać Wam moja wizje kolorów w załączniku panele i dama
Widze ze ty tez miłosniczka" nasyconych", wyrazistych kolorów. Do białych mebli wrzos, turkus, zieleń-super bedzie
Kupiłam dzisiaj śliczne naklejki na ścianę w Biedronce(zwierzaki), tyle róznych wzorów było(sowy, ryby, itp-tylko za 8zl, a duże i ładne)nakleiłam Boryskowi nad łożeczkiem- szcześliwy

Edytowane przez DDewik
Czas edycji: 2013-02-12 o 17:42
DDewik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:41   #2885
CrazyMachine
Zadomowienie

Cytat:

Z ta ciotką to jest tak, ze okazało się właśnie dziś, ze najbardziej chodzi jej o majatek. prawdopodobnie nie dawno chciała sprawe w sadzie zakładać o spłate majątku po rodzicach.
Z tym ze od czasu kiedy jej rodzice a moi dziadkowie mieli gospodarkę minęło ponad 40 lat. Najpierw przepisali tacie, bo nikt inny nie chciał cięzko robic przy krowach itp, potem tata na mame i dzieci, a teraz jest na mnie, więc nie wiem czy w ogole miałaby jakiś sens zakładać sprawę, zbyt duzo włascicieli, zbyt wiele lat.
Moja koleżanka miała bliźniaczą sytuację. Nie uwierzysz, rodzina jak się w penym momencie zorientowała, że teraz ta ziemia jest coś warta zaczęła ciągać ją po sądach - ale swego czasu to nikt nie chciał, bo trzeba było ciężko robić. Sprawa ciągnęła się latami. Koleżanka wygrała, ale w sumie to jest stratna, bo chciała sprzedać, a nie mogła, a teraz ceny są dużo niższe.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:43   #2886
patik87
Zakorzenienie

Marina ależ Cię dopadło. A powiedz żołądek juz Cię nie męczy? nie masz tych napadów? Zdrówka dla Ciebie, no i żeby I. się nie zaraził niczym.

Dewik o to fajnie że to nie gardło i nic innego, może na gorączce tylko się skończy.

Iwa czarna magia dla mnie takie robótki ręczne, dla Ciebie za talent.
Aby z Alą było wszystko ok i zabieg się odbędzie. Tu u nas w sąsiedztwie też dziewczynka czeka na ten zabieg, i ciągle przekładany bo choruje, a teraz termin dopiero na marzec im wyznaczyli, długo trzeba czekać.

Oliweczka
Julka będzie miała ładnie kręcone włoski.

Brumek
wow świnki trzy fajnee.

Lilii sprzedajesz kolczyki? jak idzie?

Sara wczoraj poszła na drzemkę o 17-19 . Myślałam że będzie fikać do północy. Ale położona o 21 usnęła i spała do rana bez mleka, bez kwękania, no rano w szoku byłam.
Czasami moje dziecko jest nieprzewidywalne.
To 3 noc przespana w całości.
Stary 2013-02-12, 17:53   #2887
zanetaa88
Zakorzenienie

My tez hipp duze puszki i w rossmanie tez sa fajne promocje

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:56   #2888
mme_audrey
Raczkowanie

Dostaliśmy w prezencie ze szpitala rotawirusa...
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:02   #2889
Natka_
Zakorzenienie

Patik, za nockę.

My na Bebilonie cały czas.

mme_audrey, ooo nie

Ddevik, oby się nic u Boryska nie rozwinęło
Ja też nie raz słyszę ciekawe komentarze od ludzi, ale zawsze odpowiem coś równie głupiego
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:06   #2890
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Pojechałam o 21 a wróciłam o 6 rano. na dodatek zgubiłam pasek od kurtki w szpitalu ( eve tej którą mi dałaś ), no ale nie chciałam się już wracać.
trudno bez paska tez ci posluzy. Trzymaj sie kochana bo naprawde szkoda ciebie - jak czytam co u ciebie, to az nie wiem juz co ci doradzic
Ddewik zdrowka dla Boryska
Brumku oby u Tymusia juz sie ten sen unormowal i abys odetchnela razem z nim.

Nie wiem co pisac bo u mnie stara bieda.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:25   #2891
iustyna1
Wtajemniczenie

tz pojechał z kuba na pogotowie, pod 40 gorączki i rosła, do tego gardło, kości. głowa, no wszystko go bolało... spał w dzień a to znaczy, że jest na prawdę źle.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:32   #2892
zanetaa88
Zakorzenienie

Ddewik tak uwielbiam nasycone kolory, do pasteli nic nie mam ale nawet jak kupuje ubrania to bardziej wyraziste bo w pastelach sie zle czuje, chyba ze mam go połączonym z czymś konkretnym

Stary 2013-02-12, 18:34   #2893
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała bliźniaczą sytuację. Nie uwierzysz, rodzina jak się w penym momencie zorientowała, że teraz ta ziemia jest coś warta zaczęła ciągać ją po sądach - ale swego czasu to nikt nie chciał, bo trzeba było ciężko robić. Sprawa ciągnęła się latami. Koleżanka wygrała, ale w sumie to jest stratna, bo chciała sprzedać, a nie mogła, a teraz ceny są dużo niższe.
No a na jakiej podstawie wygrała, mozesz przyblizyc orzeczenie sadu? Bo ciekawa jestem
Podobno czesty problem teraz jest.
U mnie ja mam dodatkowo taki plus, ze mam spadek po jej rodzicach, a kiedy babcia byla chora to ja sie nia opiekowałam.

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
ojoj, nie dobrze.

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
tz pojechał z kuba na pogotowie, pod 40 gorączki i rosła, do tego gardło, kości. głowa, no wszystko go bolało... spał w dzień a to znaczy, że jest na prawdę źle.
same złe wiadomosci dzisiaj, napisz jak bedziesz wiedziec cos wiecej, co to dokladnie za świństwo sie przyplatało.

Chociaz musze powiedziec ze masz fajnego meża, mój uparty, nawet w takim stanie nie dał sie do lekarza zawieżć, tylko sam sie leczył.

Edytowane przez Gomra
Czas edycji: 2013-02-12 o 18:36
Stary 2013-02-12, 18:47   #2894
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Gomra to Kuba chory. Synek Justyny a nie tz

Marinko zdrowka

Iwa czapki rewelacyjne

Natko super ze wypad sie udal i ze wracasz do zdrowia

Madziaranew witaj zgubo nasza
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:48   #2895
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
No nie, i Was choróbsko nie ominęło. Daj znać co z Kubą.

Cytat:
Chociaz musze powiedziec ze masz fajnego meża, mój uparty, nawet w takim stanie nie dał sie do lekarza zawieżć, tylko sam sie leczył.
Ale to synek Justyny a nie mąż.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 18:51   #2896
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

dokładnie, mało składnie to napisałam. skrótem myślowym ;-)

zuza już ma biegunkowe kupy... czekam na gorączkę
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2013-02-12, 19:22   #2897
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Ojej faktycznie, musze dokładniej czytac.
Biedny mauch

A Karol juz zasnął, ale musze isc z nim do lekarza, bo jak ziewał zauważyłam, że ma baaardzo czerwone gardło i wywalone migdały, jak zapytałam czy tu jest auka to powiedział ze tak.
Ale nie ma ani kaszlu ani kataru, mam nadzieje że to nie początek anginy
Stary 2013-02-12, 19:42   #2898
zanetaa88
Zakorzenienie

Justyna kurde Bolek, mam nadzieje ze to nic poważnego
Moja ma jakies sluzowate kupy raz jest ok raz sluz, nie jest to normalna kupa i albo zeby albo cos sie rozwija :/

Mme kurcze:/ najważniejsze aby sie nie odwodnic. Skąd pewność ze to rotawirus?

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

GOMRA bym psikala tamtum verde jak nie gorączkuje to po co go ciągnąć wsród dzieci chore?

Stary 2013-02-12, 20:12   #2899
madziaranew
Rozeznanie

Justyna - biedny Kubus , oby pomogli szybko
Stronczku witam Cie , postaram byc czesciej
Audrey - o kurcze I jeszcze rota sie przyczepila

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:

Madziara współczuję AZS
właśnie ostatnio pisałam jak mi się Ala straszliwie drapie
dzisiaj TŻ kupił w aptece Mediderm
ma świetne opinie a cenowo rewelacja w porównaniu np. z Emolium
za opakowanie 0,5kg zapłacił 18zł. póki co wypróbowałam na razie na swoich dłoniach. zapach niespecjalny, ale fajnie się wchłania. zobaczymy
:/
No straszna jest taka niemoc , dziecko cierpi a rodzic zawiele nie moze . My mamy epaderm , ale nowy dermatolog kazal nam smarowac cale cialo strydem przez 6 tygodni co wieczor, jeszcze nie smarowalismy , ale chce tego sprobowac , Bo nic nie dziala jak narazie.wiem jak dziala steryd I wiem ze skora jest ciensza ale on twierdzi ze wtedy wszystkie kremu lepiej dzialaja. Teraz czekamy na recepte , ma przyjsc poczta. Naczytalam sie w internecine I niestety kazdemu pomaga cos innego. Dermatolog powiedIal ze prawdopodobnie drugie dziecko tez bedzie milao azs tylko albo lzej albo mocniej. Wszystko genetycznie
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 20:23   #2900
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Justyna kurde Bolek, mam nadzieje ze to nic poważnego
Moja ma jakies sluzowate kupy raz jest ok raz sluz, nie jest to normalna kupa i albo zeby albo cos sie rozwija :/

Mme kurcze:/ najważniejsze aby sie nie odwodnic. Skąd pewność ze to rotawirus?

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

GOMRA bym psikala tamtum verde jak nie gorączkuje to po co go ciągnąć wsród dzieci chore?
wiesz co psikałam mu, zobacze rano czy bedzie poprawa, ale nie chciałabym czekać, zeby cierpiał tak jak ja ostatnio, znam bol gardla przy anginie. Niestety... wygląda nie ciekawie, migdałki na całe gardło prawie, a wczorajsza nocka była koszmarna, pewnie juz go bolało.

Teraz tez już sie przebudził.
Stary 2013-02-12, 20:38   #2901
zanetaa88
Zakorzenienie

Co do AZS mojej koleżanki syn ma i nie chciala sterydow dawać i kombinowala z kremami takimi w aptece i doszła do linomagu ale teraz nie wiem czy z wit A czy E i widziała poprawę nie zeszło do konca ale działało lepiej niz nie ktore mascie przepisane przez lekarzy bez sterydow. To pewne zależnie tez od dziecka ale tak pisze moze którejś z Was tzn Waszym dzieciom pomoże

GOMRA to daj znac co u doktorka.

Stary 2013-02-12, 20:42   #2902
mme_audrey
Raczkowanie

W szpitalu panował rotawirus, myślałam, że uda nam się przed nim uciec...
Całe szczęście Helutka chętnie pije. Mam nadzieję, że uda nam się opanować biegunkę, jak nie - szpital.
Stary 2013-02-12, 20:46   #2903
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Madziara ja bym sterydów nie dawała
a tym bardziej na całe ciało!!! i to 6 tygodni?? (mi alergolog mówiła, że max 5 dni można steryd stosować)
Hani smarowaliśmy punktowo w okresie zaostrzenia baaardzo cieniutką warstwą głównie pod kolankami i w łokciach i efekt jest taki,że teraz ma tam skóra jest bielsza i w lecie jak się dziecko opali to widać to jeszcze bardziej
no nie chce wyjść na mądrzejszą od lekarza bo daleko mi do tego, ale proszę zastanów się, popytaj może jeszcze kogoś???

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.

Edytowane przez Iwa_iw
Czas edycji: 2013-02-12 o 20:58
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 20:53   #2904
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Mamy dajace dzieciom Nan 3:

Czy Wy tez macie problem z rozmieszaniem mleka?
Nam pomimo naprawde intensywnego i dlugiego potrząsania butelki z mlekiem, zostaja spore kluchy, az boje sie dziecku dawać, co chile smoczek się zatyka.

zastanawiam sie nad zmiana mleka. Tylko na jakie?
Nan wydaje się byc dobrze wyposażone w witaminy i pierwiastki np. jod.
Polecacie cos?
To byl glowny powod, dla ktoregp zmienilam nan3 na nestle po 1 r.z. Jest tez w Biedronce po 14 zl z hakiem.

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Sara wczoraj poszła na drzemkę o 17-19 . Myślałam że będzie fikać do północy. Ale położona o 21 usnęła i spała do rana bez mleka, bez kwękania, no rano w szoku byłam.
Czasami moje dziecko jest nieprzewidywalne.
To 3 noc przespana w całości.
Super!

Cytat:
Napisane przez mme_audrey Pokaż wiadomość
uuu wspolczuje... ale to czesty prezent niestety

Cytat:
Zdrowia!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 20:58   #2905
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Ddewik pewnie jakiś wirus się przypalętał...dobrze, że jest ok!
a babka niepoważna - szkoda nerwów na komentarze - dziecka nie uwiążesz - co innego możesz wytłumaczyć 4-latkowi a 1,5 rocznemu dziecku to jednak "trochę" trudniej

Marina jak nabierzesz sił to koniecznie pochwal się rysunkami!
nigdy nie umiałam rysować czy malować. plastyka w szkole to była dla mnie mordęga - jakieś wyklejanki, wydzieranki to nie moja bajka zupełnie

jeżeli o mleko idzie to nie pomogę bo my na Nutramigenie: 3.20 zł za puszkę, ale nadrabiamy kremami i emulsjami do kąpieli no i po recepty trzeba latać co chwilę do pediatry i jeszcze zaświadczenie nosić od specjalisty....

Patik, ale zabieg ma Hania nie Ala
jeżeli Twoi znajomi dostali teraz termin na marzec to tylko się cieszyć - my jak byłyśmy w październiku to dostałyśmy właśnie na 20 lutego
swoją drogą miałam wybór: 13 albo 20 i chwała, że tej jutrezjszej daty nie wybrałam (złe skojarzenia z 13-tym jak Alę urodziłam) bo by było po zabiegu na bank :/
super, że noce ostatnio superaśne macie

Audrey oby Hela rota jak najszybciej się pozbyła!
a Ty zdrowa?

Iustyna co z Kubą?

Gomra oby nic poważnego Karolkowi nie było!

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 21:18   #2906
mme_audrey
Raczkowanie

Cytat:

Audrey oby Hela rota jak najszybciej się pozbyła!
a Ty zdrowa?
ja jestem przede wszystkim padnięta i niedospana, nie miałam kiedy szpitala odreagować. kaszlę, głowa boli i międli w brzuchu, ale to raczej marginalne sprawy. sen powinien pomóc
Stary 2013-02-12, 21:26   #2907
iustyna1
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny! Kuba ma infekcję górnych dróg oddechowych. Gardło brzydkie, gorączka wysoka. Na razie bez antybiotyku, oby tak zostało.

Shira u nas można oddawać do przedszkola od tego roku, w którym dziecko kończy 3 lata. Musi być też dość samodzielne. Czy się dostanie nie wiem, nadzieję mam .

Komuś jeszcze miałam odpisać, ale nic nie pamiętam :/.

Zdrówka!!!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2013-02-12, 21:37   #2908
patik87
Zakorzenienie

Iwa bo ja mylę te Twoje dziewczyny. Nigdy nie wiem któr to która, nie mogę zapamiętać. ( torba dla mnie).

Justyna no to dobrze !

Audrey
siet .Btw nie mogliście sie w domu leczyć zastrzykami? konieczny był szpital?
Stary 2013-02-12, 21:42   #2909
mme_audrey
Raczkowanie

Hela w szpitalu miała steryd na początku, później antybiotyk+inhalacje
Stary 2013-02-12, 21:57   #2910
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Madziara ja bym sterydów nie dawała
a tym bardziej na całe ciało!!! i to 6 tygodni?? (mi alergolog mówiła, że max 5 dni można steryd stosować)
Hani smarowaliśmy punktowo w okresie zaostrzenia baaardzo cieniutką warstwą głównie pod kolankami i w łokciach i efekt jest taki,że teraz ma tam skóra jest bielsza i w lecie jak się dziecko opali to widać to jeszcze bardziej
no nie chce wyjść na mądrzejszą od lekarza bo daleko mi do tego, ale proszę zastanów się, popytaj może jeszcze kogoś???
Ja jeszcze tego sterydu nie mam nie wiem jaki to , Bo czekamy na recepte , dopiero wtedy o nim poczytam I zdecydujemy. Jak on mi to powiedzial to tez zrobilam oczy ze nie ale wytlumaczyl no I z tz dyskutowalismy ze poczekamy az przyjdzie recepta I wtedy zadecydujemy
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości