|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
|
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39202642]i muszę się pochwalić, że od lutego przechodzę na tryb oszczędzania, więc proszę nie kusić
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39202744]kupiłam tylko koszulę i marynarkę w tym miesiącu, myślę że wystarczy [/QUOTE]do końca miesiąca jeszcze trochę, będzie po drodze jeszcze sporo "masthewów" |
|
|
|
#1323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też nie przepadam za Walentynkami (bo przytłacza mnie sztuczność i wymuszający styl tego "święta") więc doskonale Cię rozumiem my na "Mistrzu" byliśmy z okazji naszej rocznicy, ubraliśmy się mega elegancko, przed teatrem byliśmy na romantycznej kolacji u Greków (w Mykonosie, polecam knajpkę ) a potem ta sztuka, istny majstersztyk więc to był naprawdę magiczny wieczór więc myślę, że mimo wszystko to jedno z lepszych miejsc na spędzenie Walentynek, których tak nie lubisz ja bym za nic w świecie nie chciała iść jutro do kina czy restauracji bo tłumy będą pewnie nieziemskie więc jaka to przyjemność ![]() |
|
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie polecić jakąś sprawdzoną golarkę do ubrań (płaszcze, swetry)?
|
|
|
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego śmieszy mnie to, że nagle wszystki kanjpki są pozajmowane, sale kinowe pozapełniane, a normalnie to wszystko świeci pustkami. Gdzie znajduje się ta knajpka? Bo nazwa jest m znajoma, ale nie wiem, gdzie ją umiejscowić ![]() Cytat:
Była taniutka, ale jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
#1327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cały rok nie wypada i nie trzeba okazywać uczuć tylko 14 lutego a Mykonos jest na Placu Wolności na wysokości Empiku tylko z jego tyłu ![]() http://www.tawerna-mykonos.com.pl/index.php?id=10 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1328 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, co powiecie o tym płaszczu? Macie jakieś pomysły jak go zestawić?
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Cały rk kiszenia w domu i olewania się, żeby we Walentynki zamanifestować przed wszystkimi uczucie do siebie Koszmar ![]() A to już wiem gdzie To ta, która jest w tym ciągu, co WBK Wybierzemy się tam, skoro tak zachwalasz Greckie jedzenie uwielbiam, także chętnie się tam wybiorę
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
ja jako zwolenniczka walentynek, wybieram się jutro na kolację
i szczerze powiedziawszy co roku gdzieś wychodzimy i nie zauważyłam tych tłumów o których piszecie
|
|
|
|
#1331 |
|
AGA :)
|
Jaką?
Zazdroszczę Mistrza!! [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39202642]i muszę się pochwalić, że od lutego przechodzę na tryb oszczędzania, więc proszę nie kusić o tak! o tak! ja też
|
|
#1332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39204613]ja jako zwolenniczka walentynek, wybieram się jutro na kolację i szczerze powiedziawszy co roku gdzieś wychodzimy i nie zauważyłam tych tłumów o których piszecie [/QUOTE]kurcze to może u nas wychodzi ta stereotypowa "poznańska oszczędność"? przez cały rok nigdzie a w Walentynki wszyscy obowiązkowo?
|
|
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39204613]ja jako zwolenniczka walentynek, wybieram się jutro na kolację
i szczerze powiedziawszy co roku gdzieś wychodzimy i nie zauważyłam tych tłumów o których piszecie [/QUOTE]To chyba u mnie w mieście wszyscy wypełzają z domów w ten dzień Moja kumpela robiła rezerwację do kina z miesięcznym wyprzedzeniem i już była koncówka miejsc, w restauracji po kinie to samo Jak się przejedzi przez miasto wieczorem, to w knajpkach jest pełno!!! My często wychodzimy w tygodniu na kolację, a wtedy ludzi policzyć można na palcach jednej ręki. W weekendy też pustki, ludzie siedzą w domach. Za to we Walentynki tłumy, kwiaty i czekoladki. Ja tam bardziej cenię sobie taki nasze wjścia weekendowe, czy w tygodniu niż akurat w ten wieczór ![]() Tylko raz obchodziłam z małżonem Walentynki, zaraz po tym jak zaczęliśmy być razem Ale to tylko dlatego, że nie wiedziliśmy jakie oczekiwania wobec tego święta ma druga polowa W trakcie Walentynek powiedziałam mu, że ja tego święta nie znoszę, a małżon zrobił tylko: "ufff...ja też i bałem się, że będziesz chciała je obchodzić" Teraz jest to dla nas normalny dzień ![]() "Adrian Mole lat 39 i pół. Czas prostracji" Uwielbiam książki z Mole'm w roli glównej Śmieję się przy nich, jakbym jakąś dobrą komedię oglądała ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Nikt nie mówi o chodzeniu co tydzień, ale raz na jakiś czas to jest wręcz wskazane
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oszczędzanie oszczędzaniem, ale z jaką ja twarzą się dzisiaj obudziłam po tym kremie...! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...gel-cream.html
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w Walentynki idziemy do kina ale to w sumie nie z tej okazij bo do kina chodzimy czasami nawet za często, zdarza się 1-2 w tygodniu |
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
(bo na codzień jest z tym różnie, bardzo się mijamy ) i nigdy nie mielismy problemu ze znalezieniem miejsca, zdarzało się, że i cały wieczór było tylko kilka par w lokalu, jak w normalny weekend, no chyba że ja chodzę do tak słabych miejsc w krakowie ![]() i nie jest to dla nas jakiś szczególny dzień żeby za wszelką cenę wyjść gdzieś, ale nie ukrywam lubimy to my znowu nie obchodzimy rocznic czy imienin, to nas ominęło, no i też podejście do walentynek mam troszkę inne, bo tak jak mamę kocham cały rok i w dzień matki jadę zlożyć jej życzenia czy zabieram ją na ciacho, tak i tż kocham cały rok, a w walentynki zabieram go na miasto (a właściwie tutaj to on mnie ale nie mam też nic przeciwko jak ktos nie lubi i czy nie obchodzi tego dnia
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2013-02-13 o 11:30 |
||
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie go kupiłaś i za ile? ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39205316]nie wiem jak u nas w kinach wygląda sytuacja bo my zawsze wybieramy jakąś restaurację, wolimy po prostu posiedzieć i porozmawiać (bo na codzień jest z tym różnie, bardzo się mijamy ) i nigdy nie mielismy problemu ze znalezieniem miejsca, zdarzało się, że i cały wieczór było tylko kilka par w lokalu, jak w normalny weekend, no chyba że ja chodzę do tak słabych miejsc w krakowie ![]() i nie jest to dla nas jakiś szczególny dzień żeby za wszelką cenę wyjść gdzieś, ale nie ukrywam lubimy to my znowu nie obchodzimy rocznic czy imienin, to nas ominęło, no i też podejście do walentynek mam troszkę inne, bo tak jak mamę kocham cały rok i w dzień matki jadę zlożyć jej życzenia czy zabieram ją na ciacho, tak i tż kocham cały rok, a w walentynki zabieram go na miasto (a właściwie tutaj to on mnie ale nie mam też nic przeciwko jak ktos nie lubi i czy nie obchodzi tego dnia [/QUOTE]Żeby nie było, ja nie mam nic przeciwko osobom, które obchodzą to święto Tylko w dużej mierze wygląda to tak, że ludzie w ciągu roku siedzą w domach, a we Walentynki nagle wielkie wyjścia i kwiaty. My mamy znajomych, którzy zawsze we Walentynki wynajmują pokój i jadą się walentynkować Do tego jest zawsze kolacja A tak w ciągu roku to wieczne marudzenie, że kasy brak itd. Nie rozumiem takiego czegoś.
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
My spędzimy Walentynki w domu z pizzą i filmami. Pewnie wybierzemy się też karmić kaczki, bardzo często to robimy.
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Na ebay za około 20zł |
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my za często jemy oza domem i chodzimy do kina, żeby miało mnie to w jakiś szczególny sposób ruszać pod względem "romantycznym"
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki taniutki
Na tyle, to mnie jeszcze stać Choć dzisiaj popołudniu idę do dermatologa, także zobaczę, co mi powie
|
#1341 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dasz znać za jakiś czas czy po x dniach stostowania sa jakieś widoczne efekty i czy jesteś zadowolona? ![]() Cytat:
) zarezerwowali stolik, bon wydrukowali na ładny papierze, pełna kulturka, fajny pomysł na prezent imo my do kina też chodzimy regularnie ale rzadziej niż Wy tzn 1-2 w miesiącu, preferujemy jednak kina studyjne, przedwczoraj byliśmy w odnowionym kinie pałacowym w CK ZAMEK na Drogówce, bilety są po 18zł więc taniej niż w multipleksie a film oglądaliśmy w 11 osób więc też polecam jakby co ![]() a w ogóle Katia ja Cię kojarze z wątku hula-hop kręcisz jeszcze? ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39205316] i nie jest to dla nas jakiś szczególny dzień żeby za wszelką cenę wyjść gdzieś, ale nie ukrywam lubimy to ale nie mam też nic przeciwko jak ktos nie lubi i czy nie obchodzi tego dnia [/QUOTE]dokładnie, każdemu wedle potrzeb (to tak samo jak z Sylwestrem- wiele osób ma dziwne ciśnienie, że to taki dzień że TRZEBA świetnie wyglądać i świetnie się bawić bo przecież SYLWESTER!) ![]() |
||
|
|
|
#1342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() na szczęście, albo i nieszczęście na razie nic do twarzy kupić nie mogę, zamówienie z kaliny też odłożyłam w czasie, no ale kusi
|
|
|
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będę stosować na noc.[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39205896]a prosiłam żeby nie kusić ![]() na szczęście, albo i nieszczęście na razie nic do twarzy kupić nie mogę, zamówienie z kaliny też odłożyłam w czasie, no ale kusi [/QUOTE]Wybacz, ale są rzeczy ważne i ważniejsze |
||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39202642]i muszę się pochwalić, że od lutego przechodzę na tryb oszczędzania, więc proszę nie kusić
ja również, ale kiepsko sobie z tym radzę
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety już nie kręcę, jakoś straciłam chęci, ale chyba czas je odkurzyć
Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2013-02-13 o 12:51 |
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale te oczy Bradleya... Cytat:
chociaż moja koleżanka była zażenowana, że aktorki z gołym biustem biegają i cieszyła się, że jej faceta nie ma obok A odnośnie Walentynek... ja spędzę je w pracy nie przepadam szczególnie za tym świętem, ale też raczej nie powiedziałabym, że go nie cierpię jest mi obojętne. Tłumy w tym czasie na mieście też mnie jakoś nie rażą, bo jeśli ich nie lubię to zwyczajnie w ten dzień odpuszczę sobie wyjście a przynajmniej te wszystkie knajpki i inne przedsiębiorstwa zarobią
|
||
|
|
|
#1349 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Nie mam konta na ebay, niestety :/ Jak któraś będzie go zamawiać to mogłaby mi wziąć tubkę? i się rozliczymy? EDIT: znalazłam go na all kashmirko bardzo źle mi się czyta Twoje posty, piszesz taką małą czcionką. Czasami nie doczytuję do końca b bolą mnie oczy
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2013-02-13 o 12:52 |
|
|
|
|
#1350 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a miejscami się chętnie podzielę, mój Tż jest specem od wyszukiwania takich fajnych a często mało znanych miejsc w mieście co do kółka to chodź do nas na wątek, codzienne spowiadanie bardzo motywuje ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

ja tworzę kolejną listę MH 

my na "Mistrzu" byliśmy z okazji naszej rocznicy, ubraliśmy się mega elegancko, przed teatrem byliśmy na romantycznej kolacji u Greków (w Mykonosie, polecam knajpkę
może mi internet padnie, nie wejdę na wizaż, nic nie zobaczę

) i nigdy nie mielismy problemu ze znalezieniem miejsca, zdarzało się, że i cały wieczór było tylko kilka par w lokalu, jak w normalny weekend, no chyba że ja chodzę do tak słabych miejsc w krakowie