Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 11:43   #1771
niunka045
Zadomowienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
no ja mam podobnie, co się napalę na ubranka to się wstrzymuje, bo może tych ubranek będzie dużo - w koncu po dwójce dzieci.. a jeszcze jest siostra TŻta która też ma teraz niemowlaczka ale z grudnia, więc w maju już wyrosnie z większości rzeczy.. i siostra TŻta powiedziala, że ona teraz wszystkie rzeczy pooddaje po dziecku bo to jej już trzecie i nie chce kusić losu.. a ona czwartego dziecka już nei chce bo i tak nie może (miała 3 cesarki) i też już by chciała robić coś innego (ma 40 lat)..Ale też nie wiem czy ona mi je pooddaje czy komuś innemu.. Nic nie mówiła, że nam coś da.. a mi było głupio pytać... Bo to taka rodzina z kasą więc pewnie teściowa bedzie mówiła, żebyśmy sobie wszystko nowe kupili bo jak to używane..

Dlatego chciałam kupić te produkty których na pewno nie dostanę bo sie zuzywają - kosmetyki, jakieś higieniczne przybory, rzeczy do porodu itp..

Dobra spadam na gimnastyke bo się znowu spóźnie i mnie nie wpuszcza
my niestety nie dostajemy. Jak na złość i w rodzinie i wśród znajomych są dziewczyny ale we wcześniejszej ciąży niż ja
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:43   #1772
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
ja zawsze swoje letnie rzeczy wkładam no i teraz małego Mi moje jeszcze płynem do płukania pachną ogólnie to świetna sprawa jest tym bardziej w mieszkaniu gdzie jest mało miejsca
nigdy o tych workach nie słyszałam. zawsze wkładam letnie rzeczy na górną półkę w szafie i tyle.
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:47   #1773
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
My mamy tylko pieska na szczęście
ciesz się
moje koty załatwiły kilka worków pod rząd

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:48   #1774
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
nigdy o tych workach nie słyszałam. zawsze wkładam letnie rzeczy na górną półkę w szafie i tyle.
Ja wsadziłam najpierw do worka, ale po wypompowaniu powietrza takie to nieustawne się stało, że pojechałam do ikei i kupiłam 2 pudełka materiałowe, popakowałam i wsadziłam do szafy. Nic się nie przewraca i więcej rzeczy się zmieści niż luzem.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:52   #1775
sharpnowaja
Zakorzenienie

dziewczyny czy któraś robiła zupę cebulową bez zapiekania w piekarniku? potrzebuję jakiegoś fajnego przepisu

color w 32 tc spakowana torba?
ja to w 34 chciałam zacząć prać

Atena za wizytę

Ja mam dziś domowe spa moje uda są zafoliowane matko nawet nie wiem kiedy ostatnio takie coś robiłam, chyba jeszcze na studiach
zrobiłam peeling na buzię. Jeszcze stopy na mnie czekają. Ale to po odfoliowaniu
a włosy chyba zostawię na jutro
Stary 2013-02-13, 11:55   #1776
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś robiła zupę cebulową bez zapiekania w piekarniku? potrzebuję jakiegoś fajnego przepisu

Atena za wizytę

Ja mam dziś domowe spa moje uda są zafoliowane matko nawet nie wiem kiedy ostatnio takie coś robiłam, chyba jeszcze na studiach
zrobiłam peeling na buzię. Jeszcze stopy na mnie czekają. Ale to po odfoliowaniu
a włosy chyba zostawię na jutro
ja spakuję się kkoniec marca/początek kwietnia
co masz pod folia na udkach ?

motylku-dopiero doczytałam trzymam kciuki by wszystko było dobrze!!

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2013-02-13 o 11:57
Stary 2013-02-13, 11:56   #1777
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
torbę lepiej wcześniej, niż za późno z praniem, prasowaniem czy dokupieniem jakichś ostatnich pierdółek TŻ zawsze sobie poradzi, ale jakby komuś nagle wody odeszły czy coś to lepiej chociaż najpotrzebniejsze rzeczy mieć spakowane ... zwłaszcza jak są już kupione, to tylko kwestia spakowania ich w jedno miejsce

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:58   #1778
humpback
Zakorzenienie

sharp ja robiłam kiedyś z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html tylko bez zapiekania, bo nie robiłam grzanek, a dałam groszek ptysiowi i żółty ser pokrojony w małe kosteczki
Stary 2013-02-13, 11:59   #1779
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
torbę lepiej wcześniej, niż za późno z praniem, prasowaniem czy dokupieniem jakichś ostatnich pierdółek TŻ zawsze sobie poradzi, ale jakby komuś nagle wody odeszły czy coś to lepiej chociaż najpotrzebniejsze rzeczy mieć spakowane ... zwłaszcza jak są już kupione, to tylko kwestia spakowania ich w jedno miejsce
dokładnie
ja myślę jeszcze o liście na lodówkę z tym co ma byc w torbie, by na bank mieć ją pod ręką i sprawdzić wychodząc

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-13, 12:01   #1780
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Może jeszcze uda się coś z tym zrobić No i dzięki za troskę Nie wiem czy pisałam (nie kojarzę) ale leżaczek mamy już w domu , teraz czekam na karuzelkę z FP - wczoraj zamówiłam z payback.
ja zamówiłam tą karuzelkę 6.02 i jeszcze nie wysłali
Stary 2013-02-13, 12:03   #1781
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Ok dzięki dziewczyny będę się upominać jakby co. Jak narazie jesteśmy w 26 tygodniu
Przyszła mi paczucha z podkładami butelką itp
i jeszcze dwie z ubrankami ale jeszcze nie rozpakowałam
Za to obfociłam te ubranka co mam juz poprane i poprasowane
niezłe łupy
ja na razie jeszcze nie piorę.. wydaje mi się, że to za wcześnie. Jak zrobi się ciepło to zabiorę wszystkie ciuszki do teściów na wieś, tam popiorę i wywieszę na dworzu żeby ładnie się przewietrzyły. A później będę prasowała

Oglądam te szmatki interaktywne i przytulanki dla maluszków na allegro
jakie one słodkie
http://allegro.pl/label-label-kocyk-...004377447.html
http://allegro.pl/przytulanka-metki-...011296439.html
http://allegro.pl/przytulanka-weluro...957104687.html

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:03   #1782
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
swoją drogą jak kwiatek zaczął już więdnąć to nie wiem czy mu pomożesz..
Mój Mężulek uwielbia mi dawać kwiaty, w sezonie są to tulipany, tak standardowo róże, a od kiedy jestem w ciąży przynosi mi po 3 gerbery- jako symbol naszej trójeczki
Ale mówi mu, żeby nie tracił pieniędzy i nie kupował bo te kwiatki teraz krótko stoją. Więc troszkę przystopował i teraz przynosi mi tak raz w miesiącu a nie co tydzień

Jak przynosił róże przed zimą to zawsze stały tydzień ale ja za każdym razem jak dostanę kwiatki przycinam końcówki ostrym nożem, pod dużym skosem i przed wlaniem wody dobrze myję wazon. A wodę wymieniam co 2 dni
ja też często dostaję bukieciki i suszę wszystkie i am w kuchni na szafkach mam kuchnie stylizowaną na starą więc super pasują.

co do więdnięcia to czasem kwiatek przemarznie, albo był źle traktowany i pada od razu (np. róże kupione na stacji padają od razu ) i nie wiem czy coś jeszcze zrobisz
Stary 2013-02-13, 12:05   #1783
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Mój TŻ jak widzi nie poprasowane ubrania to od razu ja nie umiem
Mi Gin powiedział, że nigdy nie wiadomo kiedy zacznie się rodzić co się wydarzy ale tak w 8 miesiącu juz powinnam się przygotować.
Stary 2013-02-13, 12:05   #1784
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
dokładnie
ja myślę jeszcze o liście na lodówkę z tym co ma byc w torbie, by na bank mieć ją pod ręką i sprawdzić wychodząc
ja mam na lodówce 3 przypięte
wycięte z różnych gazetek, mniej więcej się powtarzają ale będę każdą sprawdzać
w sumie bardziej dla męża powiesiłam, żeby wiedział co ma dowozić w razie czego, a on sam na mnie wymusił żeby prawie wszystko do szpitala było już kupione i spakowane

aha, wiecie, z tym moim szykowaniem to dlatego, że mi grozili przedwczesnym porodem z powodu szyjki, dopiero za tydzień się dowiem czy dalej się skraca i czy mam być w strachu dalej. a po drugie, po 20 marca będę odstawiać fenoterol i mogę już urodzić - więc dlatego tak wszystko poorganizowane mam, normalnie bym pewnie czekała do połowy marca

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:07
Stary 2013-02-13, 12:06   #1785
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Co za ŚWINIEEEEE !!!!
ale chamstwo

dziewczyny przegapiłam http://allegro.pl/0-3-6-m-cy-zestaw-...009509994.html z przesyłka to po 1 zł coś wyszło

niunka przykro mi z powodu pieska

xal ja dodawałam zawsze aspirynę- ale nie zawsze działało. Myślę że to zależy czym ją w kwieciarni potraktowali. Mam tu taką jedną co kwiatki to MAX jeden dzień stoją

justyna ja też nie kupuję kocyków. Mam jeden cienki od bratowej. I jak ktoś zapyta co kupić to powiem że kocyk, ewentualnie ciuszki ale już na wiekszą niunię tak 9-12 m-cy.
Stary 2013-02-13, 12:07   #1786
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
niezłe łupy
ja na razie jeszcze nie piorę.. wydaje mi się, że to za wcześnie. Jak zrobi się ciepło to zabiorę wszystkie ciuszki do teściów na wieś, tam popiorę i wywieszę na dworzu żeby ładnie się przewietrzyły. A później będę prasowała

Oglądam te szmatki interaktywne i przytulanki dla maluszków na allegro
jakie one słodkie
http://allegro.pl/label-label-kocyk-...004377447.html
http://allegro.pl/przytulanka-metki-...011296439.html
http://allegro.pl/przytulanka-weluro...957104687.html
Dzięki
Ale fajowe !!! szczególnie ta co wygląda jak krówka
Stary 2013-02-13, 12:08   #1787
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ja zamówiłam tą karuzelkę 6.02 i jeszcze nie wysłali
w regulaminie masz, że wysyłka do 21 dni
ja czekałam kilka dni.

Stary 2013-02-13, 12:09   #1788
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja
dziewczyny przegapiłam http://allegro.pl/0-3-6-m-cy-zestaw-...009509994.html z przesyłka to po 1 zł coś wyszło
ale śliczne ciuszki, szkoda że przegapiłaś
Stary 2013-02-13, 12:10   #1789
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
No właśnie ostano gadałam z koleżanką ( tą co ma 3 miesieczne dziecko ) że ten pomysł baby schower jest fajny bo tak na prawdę każdy kto Cię odwiedza przynosi Ci coś do ubrania, albo jakieś kosmetyki czy kocyk. Tyle, że to już jest mniej więcej miesiac po porodzie. Wiec i tak musisz cześć kupić. Ja np myślę o tych kocykch. Chcę mieć 3 jeden gruby i 2 cięnkie. No i właśnie kupować czy czekać...ona mi mówiła, że jeden gruby dostała od szwagierki przed porodem to już wiedziała, że jakiś ma. Nie kupowała i 2 cienkie też dostała później. Ale przecież muszę mieć jakiś żeby chociaż okryć dziecko jak wyjdziemy ze szpitala. I tak na prawdę nie wiem co dostane i później bede miała 5 kocyków...
w sumie nigdy nie przewidzisz co dostaniesz a ja wolę sobie sama kupić niż później czekać czy ktoś mi przyniesie czy nie

Cytat:
Ok dzięki dziewczyny będę się upominać jakby co. Jak narazie jesteśmy w 26 tygodniu
kiedy wizyta?

Cytat:
sprawa genialna
o ile nie ma się w domu kotów
a co mają koty do tego?
Cytat:
ciesz się
moje koty załatwiły kilka worków pod rząd
ale to do szafy Ci wlazły czy jak?

Mam dziś straszny dzień najchętniej bym z łóżka nie wychodziła a jak na złość jestem umówiona z koleżanką

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:12   #1790
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
zobaczymy kiedy Ptyś zechce się zjawić
lubię jak piszesz PTYŚ

Cytat:
Mój Mężulek uwielbia mi dawać kwiaty, w sezonie są to tulipany, tak standardowo róże, a od kiedy jestem w ciąży przynosi mi po 3 gerbery- jako symbol naszej trójeczki
mogę przysłać mojego na przeszkolenie?

banka trzymam kciuki za włoski, pochwal się efektem.

niunka piękne ciuszki

Cytat:
to się możesz pakować, ja mam torbę spakowaną
o kurde, takiej odpowiedzi to się nie spodziewałam
Stary 2013-02-13, 12:14   #1791
Mysia mysz
Zakorzenienie

ja po ginie

waga 5 kg+ więc gin happy, że przytyłam
szyjka super, mały osłuchany, usg nie robiliśmy
skierowanie na glukozę mam, randka w piątek za tydzień
l4 mam do końca przyszłego tygodnia, odpocznę sobie i zatęsknię za pracą
za godzinkę idę do fryzjera na farbę a wieczorem gramy w planszówki
ps. nasz mały też się wysikał na usg połówkowym:P

Jenny, wpisz mi kolejną wizytę na 13.03 )

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
w regulaminie masz, że wysyłka do 21 dni
ja czekałam kilka dni.
no ja wiem, ale już bym chciała
Stary 2013-02-13, 12:15   #1792
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
w sumie nigdy nie przewidzisz co dostaniesz a ja wolę sobie sama kupić niż później czekać czy ktoś mi przyniesie czy nie

kiedy wizyta?

a co mają koty do tego?

Mam dziś straszny dzień najchętniej bym z łóżka nie wychodziła a jak na złość jestem umówiona z koleżanką
21 Lutego
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ja po ginie

Jenny, wpisz mi kolejną wizytę na 13.03 )
Za wizytę
Jak to się wysikał
Stary 2013-02-13, 12:16   #1793
Ashyshqa
Zakorzenienie

Witam się po kościele i zupce
Hump, siedziałam niedaleko jednej mamuśki z wózeczkiem, na którym miała piękny kocyk w wielorybki

W drodze do domu wstąpiłam do tej restauracji, do której się jutro wybieramy po przypomniałam sobie, że nie zadzwoniłam i nie zarezerwowałam stolika i dobrze, że zajrzałam teraz bo mieli ostatni wolny stolik Tylko nie mam pomysłu na żaden drobiazg dla TŻa Nie żeby to było jakieś święto dla nas, ale okazja by gdzieś wyskoczyć i porobić do siebie słodkie oczka Wiem, że on mi jakiś drobiazg sprawił bo coś upychał do szafki mówiąc, żebym się za bardzo nie interesowała Sama chciałam mu po prostu tą tartę upiec, ale obawiam się, że będzie to dla mnie zbyt duża pokusa i mam dylemat...

Cytat:
ja Cię doskonale rozumiem.. u mnie wiara, Bóg są najważniejsze... Ostatnio narosła troszkę we mnie niechęć do kościoła (jako instytucji) przez co też zaniedbałam wiarę. Najbardziej mi źle z tym, że nie mogę przystępować do spowiedzi i komunii.. znaczy, jak to ksiądz powiedział do spowiedzi mogę przystąpić, ale rozgrzeszenia nie dostane
praktycznie wcale nie zdarzało mi się żebym opuściła niedzielną mszę świętą.. a prawie cały styczeń Tż sam chodził do kościoła, bo baliśmy się, żebym nie złapała jakiegoś wirusa..
To musi być dla Ciebie trudne, takie trochę rozdarcie :/
Ja to nawet nie mam na co zgonić tego mojego zaniedbania, bo nigdy nie doświadczyłam żadnej przykrości ze strony Kościoła (no prawie żadnej, kilka razy trafiłam na gburowatych księży, ale nie rozpamiętuje tego ) a wręcz przeciwne, spotykała mnie zawsze życzliwość i chęć pomocy, jesli jej potrzebowałam.
No ale nic, teraz już musi być lepiej

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Ashyshqa, z jakich stron korzystasz? Jestem w podobnej sytuacji, mam przekroczoną glukozę 2 h po 75 g - 8,4 a granica wynosi 7,2. Pani dr diabetolog jest na urlopie i mam się zarejestrować dopiero w przyszłym tygodniu jak wróci :/ Póki co, wiem, że nie można jeść słodyczy, ziemniaków, makaronów i białego pieczywa...
Myślę, że to wszystko dlatego że w pierwszych tygodniach ciąży pożerałam ogromne ilości słodyczy, przed ciążą nie przepadałam za słodkościami a w trakcie ciąży jadłam często i dużo :/ no a teraz dieta...

A z innej beczki - w poniedziałek byliśmy z tż u gina i podczas usg trafiliśmy na moment kiedy mały sikał spał i sikał lekarz zrobił nam fotę na pamiątkę, będzie miał co oglądać jak urośnie. Cały dzień przed wizytą mu mówiłam że będziemy go z tatkiem oglądać i tak nas olał
Hmm, to przykro mi, że Ciebie też to spotkało
Czytam głownie tę stronę:
http://www.slodkiemamy.edu.pl/ Na razie mi wystarcza, no i odliczam dni do wizyty u dietetyka.

A sikający synek - boski

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A właśnie sie mialam pytać o ile to nie za bardzo osobiste pytanie.. a twój mężul jest katolikiem??
Nie, pytanie jak dla mnie normalne
Nie jest katolikiem. wychował się w rodzinie metodystów, ale sam nie jest praktykujący. Tak jak Can chyba pisała, nie wierzy w instytucje, ale wierzy w Boga. Wie, że wiara jest dla mnie ważna i mnie w niej wspiera, chodzi ze mną do kościoła, jeśli mu to zaproponuje (choć niewiele rozumie, ale jak są teksty pieśni wyświetlane to śpiewa najgłośniej w ławce . ) Ostatnio nawet sam wyszedł z propozycją, żebyśmy poszli na mszę, czym mnie bardzo rozczulił (i wywołał trochę wyrzuty sumienia )
Ślub braliśmy mieszany

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymac kciuki za chwile przychodzi pasiapsiolka i nalozy mi ta farbe -rozjasniacz LOREAL PREFERNCE trzymac kciuki zeby rude, zielone, albo zolte nie wyszly
No no, poważna sprawa. Koniecznie pokaż rezultat!

Cytat:
Fajne ubraneczka Kolejna nie może doczekać się wyprawkowania Mi ostatnio trochę przeszło. Chyba po podliczeniu kosztów.

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
Ja może metki poobcinam, żeby już się coś ruszyło
U mnie to jedyne, co do tej pory zrobiłam Potem zapakowałam i wrzuciłam na dno szafy. Na razie jeszcze nie ruszam. Może na początku marca ustalę konkretny plan
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:16   #1794
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
co masz pod folia na udkach ?
kawa+ cynamon+ cytryna+ oliwka+ balsam

a na twarz do swojego żelu z avonu (który jak dla mnie jest najlepszy na świecie) dodałam miód. Moja twarz jest teraz jak pupcia niemowlaka

Cytat:
podzielisz się? też muszę taką zrobić

Mysia za wizytę
Stary 2013-02-13, 12:17   #1795
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
za wizytę
Stary 2013-02-13, 12:18   #1796
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
21 Lutego

Za wizytę
Jak to się wysikał
no jak byliśmy na usg gin mówi tu jest pęcherz, a za chwilę 'o, wysikał się' a ja pytam jak to? a gin, że był pełny pęcherz przed chwilą, a teraz jets pusty:P
Stary 2013-02-13, 12:18   #1797
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
wycięte z różnych gazetek, mniej więcej się powtarzają ale będę każdą sprawdzać
w sumie bardziej dla męża powiesiłam, żeby wiedział co ma dowozić w razie czego, a on sam na mnie wymusił żeby prawie wszystko do szpitala było już kupione i spakowane

aha, wiecie, z tym moim szykowaniem to dlatego, że mi grozili przedwczesnym porodem z powodu szyjki, dopiero za tydzień się dowiem czy dalej się skraca i czy mam być w strachu dalej. a po drugie, po 20 marca będę odstawiać fenoterol i mogę już urodzić - więc dlatego tak wszystko poorganizowane mam, normalnie bym pewnie czekała do połowy marca
i dobrze,lepiej mieć wszystko pod kontrolą
o ile spokojniej tak

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

kiedy wizyta?

a co mają koty do tego?

co koty maja do worków? pazurki
odessałam powietrze i zaczeły się po nich ganiać.. dwa razy to samo przeżyłam
kochane łobuzice

przez to,że marcowo-kwietniowe zaczeły się rozpakowywac jakoś lekka trema mnie bierze,że nie mam wszystkiego.. ze nie jestem gotowa..
stresik.. ciekawe kto u nas pierwszy będzie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-13, 12:18   #1798
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Witam się po kościele i zupce
Hump, siedziałam niedaleko jednej mamuśki z wózeczkiem, na którym miała piękny kocyk w wielorybki

W drodze do domu wstąpiłam do tej restauracji, do której się jutro wybieramy po przypomniałam sobie, że nie zadzwoniłam i nie zarezerwowałam stolika i dobrze, że zajrzałam teraz bo mieli ostatni wolny stolik Tylko nie mam pomysłu na żaden drobiazg dla TŻa Nie żeby to było jakieś święto dla nas, ale okazja by gdzieś wyskoczyć i porobić do siebie słodkie oczka Wiem, że on mi jakiś drobiazg sprawił bo coś upychał do szafki mówiąc, żebym się za bardzo nie interesowała Sama chciałam mu po prostu tą tartę upiec, ale obawiam się, że będzie to dla mnie zbyt duża pokusa i mam dylemat...
my też jutro idziemy do restuaracji ja kupiłam TŻ koszulkę
Stary 2013-02-13, 12:20   #1799
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
21 Lutego

Jak to się wysikał
no to pilnuj sobie tego terminu, żebyś za późno nie robiła tej glukozy

No nasze dzieciaczki siusiają sobie

Mysia za wizytę

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:20   #1800
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
kawa+ cynamon+ cytryna+ oliwka+ balsam

a na twarz do swojego żelu z avonu (który jak dla mnie jest najlepszy na świecie) dodałam miód. Moja twarz jest teraz jak pupcia niemowlaka

podzielisz się? też muszę taką zrobić

Mysia za wizytę
hm... warte wyprobowania
ile czasu zafoliowana siedzisz?
ja kiedyś robiłam kawę z oliwką i cytryną..o cynamonie nie myślałam..ani o balsami xD

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości