Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 12:00   #1351
Maqua
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Chcę go!
Nie mam konta na ebay, niestety :/
Jak któraś będzie go zamawiać to mogłaby mi wziąć tubkę? i się rozliczymy?

EDIT: znalazłam go na all

kashmirko bardzo źle mi się czyta Twoje posty, piszesz taką małą czcionką. Czasami nie doczytuję do końca b bolą mnie oczy
Drogo na allegro Nie bójcie się ebaya! Wystarczy założyć tam konto i podpiąć swoją kartę pod paypal. I cały nowy zakupowy świat przed Wami
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:12   #1352
_Kari_
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Chcę go!
Nie mam konta na ebay, niestety :/
Jak któraś będzie go zamawiać to mogłaby mi wziąć tubkę? i się rozliczymy?

EDIT: znalazłam go na all

kashmirko bardzo źle mi się czyta Twoje posty, piszesz taką małą czcionką. Czasami nie doczytuję do końca b bolą mnie oczy
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
kino czynne jest od stycznia więc całkiem świeża sprawa a miejscami się chętnie podzielę, mój Tż jest specem od wyszukiwania takich fajnych a często mało znanych miejsc w mieście
co do kółka to chodź do nas na wątek, codzienne spowiadanie bardzo motywuje

wybacz, już się poprawiam a co do ebaya to ja bym się też chętnie podłączyła jakby któraś zamawiała,pieniądze mogę przelać od razu na konto
Ja mam konto eboayowe i paypala... wiec bez problemu mogę zrobić zamówienie,dla kogokolwiek
A ten kremik ogolnie polecam... ja mam wersję w słoiczku nie w tube bo w tubie te chyba zel jest, ale krem jest świetny. Tylko jak ktoś nie lubi to czuć taką jakby cieniutką warstewkę na twarzy...to znika po niedługim czasie...ale ten krem i żel nie powinien być stosowany sam...jest za lekki, powienien być stosowany razem z jakimś serum/ampułką lub pod krem odżywczy... przynajmniej ja tak uważam
_Kari_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:19   #1353
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Drogo na allegro Nie bójcie się ebaya! Wystarczy założyć tam konto i podpiąć swoją kartę pod paypal. I cały nowy zakupowy świat przed Wami
ale ja się nie boję ebaya ja się boję właśnie tego "nowego zakupowego świata przed mną"
Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Ja mam konto eboayowe i paypala... wiec bez problemu mogę zrobić zamówienie,dla kogokolwiek
A ten kremik ogolnie polecam... ja mam wersję w słoiczku nie w tube bo w tubie te chyba zel jest, ale krem jest świetny. Tylko jak ktoś nie lubi to czuć taką jakby cieniutką warstewkę na twarzy...to znika po niedługim czasie...ale ten krem i żel nie powinien być stosowany sam...jest za lekki, powienien być stosowany razem z jakimś serum/ampułką lub pod krem odżywczy... przynajmniej ja tak uważam
bardzo dziękuję, ale gra chyba nie warta świeczki, najtaniej też żel na allegro znalazłam za 39zł z przesyłką, na ebayu 20zł ale jeszcze przesyłka do mnie i fatygowanie Ciebie na pocztę dla 9zł, szkoda zachodu nie mniej jednak doceniam i dziękuję
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:24   #1354
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja się nie boję ebaya ja się boję właśnie tego "nowego zakupowego świata przed mną"

bardzo dziękuję, ale gra chyba nie warta świeczki, najtaniej też żel na allegro znalazłam za 39zł z przesyłką, na ebayu 20zł ale jeszcze przesyłka do mnie i fatygowanie Ciebie na pocztę dla 9zł, szkoda zachodu nie mniej jednak doceniam i dziękuję
Kotek, to by było z wysyłką od razu do ciebie... ale oczywiście jak kto woli ja uwielbiam ebaya lub gmarket... ale to złoooooo, wysysacz mamony!! trzeba miec się na baczności... bo inaczej "chcieć mieć wszytsko"
Stary 2013-02-13, 12:27   #1355
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Kotek, to by było z wysyłką od razu do ciebie... ale oczywiście jak kto woli ja uwielbiam ebaya lub gmarket... ale to złoooooo, wysysacz mamony!! trzeba miec się na baczności... bo inaczej "chcieć mieć wszytsko"
ooo łał, takie buty no to jak za 20zł z wysyłką do mnie to ja bym była bardzo chętna jeśli propozycja aktualna to wyślij mi proszę na PW Twój nr konta to Ci zaraz zrobię przelew
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:29   #1356
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dziewczyny fajnie, że dzielicie się informacjami o ciekawych kosmetykach Teraz widzę "ślimaki" na tapecie za Wam nadążyć to nie lada wyzwanie

Odnośnie Walentynek uważam, że to fajna inicjatywa. My co prawda nie planujemy niczego szczególnego w ten dzień, ale jest coś urokliwego w ogólnym szale na kwiaty i czekoladki w kształcie serduszek Ze swojej strony wszystkim zakochanym życzę udanego świętowania
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:37   #1357
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Dziewczyny fajnie, że dzielicie się informacjami o ciekawych kosmetykach Teraz widzę "ślimaki" na tapecie za Wam nadążyć to nie lada wyzwanie

Odnośnie Walentynek uważam, że to fajna inicjatywa. My co prawda nie planujemy niczego szczególnego w ten dzień, ale jest coś urokliwego w ogólnym szale na kwiaty i czekoladki w kształcie serduszek Ze swojej strony wszystkim zakochanym życzę udanego świętowania
ja bede świętować w wyrze na antybiotykach... :P a dziś mam imieniny...wiec dwudniowe swietowanie w wyrze...hehehe
Stary 2013-02-13, 13:45   #1358
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Chłopów też uwielbiam! książka, która daje duże pole do popisu na scenie a czas tak szybko leci, że nim się nie obejrzysz i już będziesz kupowała bilety

aha Forget_me i z tego co kojarzę to podany czas trwania 4h zawiera już te 2 kilkunastominutowe przerwy
Rzadko słyszy się, że ktoś docenia "Chłopów". Nawet u mnie na studiach (a studiuję filologię polską) dużo osób z grupy nie lubi tej lektury, czemu się dziwię, bo uważam, że można ją przeczytać jednym tchem

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Oj, nie lubiłam tej książki Może teraz bym ją bardziej doceniła, bo ostatnio czytałam ją w ogólniaku i to dlatego, że "było trzeba". A ja nie lubię czytać "bo muszę". Wtedy książka zawsze mnie męczy.
Mnie z kolei podobały się wszystkie lektury. Aczkolwiek faktycznie, dużo osób czyta z przyjemnością dopiero wtedy, kiedy robi to z własnej potrzeby. W każdym razie polecam tę pozycję Na początku może odstręczać, bo jest napisana specyficznym językiem, ale z każdą stroną jest coraz bardziej fascynująca

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Jestem za tym, żeby oczywiście wychodzić w ciągu roku, ale uważam też, że każda okazja jest dobra do miłego spędzenia czasu w towarzystwie ukochanej osoby

Jest tu może jakaś mieszkanka Radomia? Albo ktoś, kto zna to miasto? Będę tam po raz drugi, ale za pierwszym niewiele widziałam, więc chętnie posłucham co warto zobaczyć, gdzie warto zjeść, napić się kawy itp.
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:16   #1359
caarolaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim
Wróciłam właśnie z poszukiwań szarej bluzy i nie znalazłam żadnej idealnej i odpowiedniej dla mnie Jednak nic straconego, jutro szukam dalej Odebrałam też sweter z pull&bear, ale muszę się jeszcze nad nim zastanowić. No i kupiłam czarny cienki pasek

Jeśli o mnie chodzi to nie obchodzimy z TŻtem walentynek. Jak byłam młodsza i byłam sama to tak mi zawsze w to święto smutno było, chodziłam z koleżankami singielkami na ciastko i czekoladę. Nie czuję teraz takiej potrzeby żeby kupować TŻtowi jakiś prezent, iść do kawiarni czy restauracji, ale nie potępiam ludzi, którzy obchodzą walentynki

I znowu kusicie Kusicielki ! tym kremem ślimakowym ! ale jeszcze się wstrzymam, musze przemyśleć czy jest mi on potrzebny
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:27   #1360
sratatatka
Raczkowanie

Co do wątku ślimakowego () to sama mam krem BB z ślimaczym śluzem i muszę przyznać, że nieźle działa; nawilża, podobno działa przeciwzmarszczkowo i nie zapycha. Na razie nie skuszę się na krem do pielęgnacji, ale potwierdzam, że ślimaczne mazidła są bardzo przyjemne
Stary 2013-02-13, 14:32   #1361
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

mialam kiedyś kilka próbek kremu ze śluzu ślimaka, te ze zdjęcia w czarnej saszetce, ale powiem szczerze nie zauważyłam żadnego działania fakt, że moja skóra nie toleruje większości kosmetyków, a ten nie narobił szkód to i tak dużo

a kusi mnie ten, który poleca Maqua, bo ma świetne opinie na kwc
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 14:41   #1362
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
ja bede świętować w wyrze na antybiotykach... :P a dziś mam imieniny...wiec dwudniowe swietowanie w wyrze...hehehe
Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji imienin i dużo zdrówka życzę !!!

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Jestem za tym, żeby oczywiście wychodzić w ciągu roku, ale uważam też, że każda okazja jest dobra do miłego spędzenia czasu w towarzystwie ukochanej osoby

Cytat:
Napisane przez sratatatka Pokaż wiadomość
Co do wątku ślimakowego () to sama mam krem BB z ślimaczym śluzem i muszę przyznać, że nieźle działa; nawilża, podobno działa przeciwzmarszczkowo i nie zapycha. Na razie nie skuszę się na krem do pielęgnacji, ale potwierdzam, że ślimaczne mazidła są bardzo przyjemne
Wiecie co jak piszemy o tych ślimakach to już sobie wyobraziłam taki o to widok
Wiosna, słoneczko świeci, łąka ( dowolny region Polski ) i dziewczyny biegające w poszukiwaniu ślimaków a potem która winniczka znajdzie to plask na lico i smarowanko
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:18   #1363
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Olcia, odebrałam koszulę, dziękuję
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 17:12   #1364
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
My spędzimy Walentynki w domu z pizzą i filmami. Pewnie wybierzemy się też karmić kaczki, bardzo często to robimy.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Na ebay za około 20zł
O! ja kupiłam na all prawie 2x drozej Jeśli mogę się wtrącić w dyskusję nt tego kremu (stosuje go jakieś 3 tygodnie), mam wysuszoną skórę (a mam cerę mieszaną), poza tym stan cery w ogóle się nie zmienił, krem imo śmierdzi.
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 17:22   #1365
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
O! ja kupiłam na all prawie 2x drozej Jeśli mogę się wtrącić w dyskusję nt tego kremu (stosuje go jakieś 3 tygodnie), mam wysuszoną skórę (a mam cerę mieszaną), poza tym stan cery w ogóle się nie zmienił, krem imo śmierdzi.
Nie zauważyłam, żeby miał jakikolwiek zapach jak się nim smarowałam
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 17:26   #1366
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Nie zauważyłam, żeby miał jakikolwiek zapach jak się nim smarowałam
No cóż.. ja go czuję, zawsze można nanieść na palec i powąchać
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:15   #1367
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Rzadko słyszy się, że ktoś docenia "Chłopów". Nawet u mnie na studiach (a studiuję filologię polską) dużo osób z grupy nie lubi tej lektury, czemu się dziwię, bo uważam, że można ją przeczytać jednym tchem

Mnie z kolei podobały się wszystkie lektury. Aczkolwiek faktycznie, dużo osób czyta z przyjemnością dopiero wtedy, kiedy robi to z własnej potrzeby. W każdym razie polecam tę pozycję Na początku może odstręczać, bo jest napisana specyficznym językiem, ale z każdą stroną jest coraz bardziej fascynująca
Uwielbiam lektury. Zawsze w wakacje czytałam wszystkie pozycje z klasy wyżej Chłopi to już w ogóle bułka z masłem
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:46   #1368
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39213350]Olcia, odebrałam koszulę, dziękuję [/QUOTE]
Cieszę się pasuje?

Odebrałam dzisiaj kuferek z Mango, w końcu... oczywiście weszłam jeszcze do Zary i teraz przestaję już odwiedzać galerie poza drobnymi wyjątkami, udało mi się trzymać listy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 130220131893.jpg (108,7 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 130220131892.jpg (106,5 KB, 165 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:10   #1369
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Podejrzałam u Migotki na zakupowym koszulę z H&M i oczywiście musiałam ją kupić Mierzyłam też żakiet w paski, na wieszaku mi się podobał, ale ja wyglądam w nim koszmarnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula w ciapki 1.jpg (74,1 KB, 307 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszula w ciapki 2.jpg (83,1 KB, 266 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-13, 19:12   #1370
julia404
Raczkowanie

Cytat:
Bilety do teatru też odebrane, także jutro jedziemy na "Mistrza i Małgorzatę" Nie mogę się już doczekać
Też uwielbiam tę ksiązkę, czytałam jeszcze "Powrót Wolanda", nie ta klasa ale ogólnie polecam

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Możecie polecić jakąś sprawdzoną golarkę do ubrań (płaszcze, swetry)?
W sytuacji awaryjnej sprawdziła mi się stara maszynka jednorazówka

Cytat:
Napisane przez not really Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co powiecie o tym płaszczu? Macie jakieś pomysły jak go zestawić?
Ładny kolor, prosty krój, chyba do wszystkiego będzie pasował Ja go widzę z czernią i miodowym żółtym.

Zrujnuje się w tym miesiącu na kosmetykach cera mi się sypie, a dermatolog zawiodła na całej linii, więc sama kombinuję cuda z BU etc, juz nawet czarne mydło+olejek arganowy nie daje żadnych efektów
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:12   #1371
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Podejrzałam u Migotki na zakupowym koszulę z H&M i oczywiście musiałam ją kupić Mierzyłam też żakiet w paski, na wieszaku mi się podobał, ale ja wyglądam w nim koszmarnie
Fajnie wyglądasz

A ja przymierzałam ją i nie bardzo się w niej widziałam

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:12   #1372
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dobry zakup świetna jest

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:14   #1373
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Cieszę się pasuje?

Odebrałam dzisiaj kuferek z Mango, w końcu... oczywiście weszłam jeszcze do Zary i teraz przestaję już odwiedzać galerie poza drobnymi wyjątkami, udało mi się trzymać listy
obydwie rzeczy nadal po 79zl?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:17   #1374
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Fajnie wyglądasz

A ja przymierzałam ją i nie bardzo się w niej widziałam
Zgadzam się

i ja też, co z resztą już pisałam , nie czuję się dobrze w tej koszuli, zbyt piżamowo...
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
obydwie rzeczy nadal po 79zl?
59zł
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:20   #1375
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Sprawdziłam załączniki, oniemiałam i zorientowałam się, że modyfikując rozmiar zdjęć strasznie się skróciłam i poszerzyłam:cojes t: Ja i moje zdolności komputerowe
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:32   #1376
_Kari_
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się

i ja też, co z resztą już pisałam , nie czuję się dobrze w tej koszuli, zbyt piżamowo...

59zł
ta czerwona torebka za 59 zl... to niezly lup wyprzedazowy, kupowalas z mango online czy normalnie w sklepie...bylo cos jeszcze ciekawego np jeansy slim czarne i granatowe bo na stroni m rozmiarowka przebrana :/
Stary 2013-02-13, 19:35   #1377
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
a w jakiej obecnie są cenie? w zeszłym roku zastanawiałam się nad nimi więc jestem za opcją: kupić
te co pokazałam kosztują 65$

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Brać! Fajne są Do białych lnianych szortów, khaki, beżowych, fajnego topu będą super na lato Tylko zwróć uwagę na grubość podeszwy- miałam kiedyś podobne i niestety podeszwa była zbyt cienka i potem stopy bolały... Chociaż śliczne to one byly
niestety musiałabym je kupować w ciemno bo u nas dostępne są chyba tylko w internecie mam nadzieję, że jeśli się zdecyduję to cena pójdzie w parze z jakością i wygodą

Cytat:
Mnie się średnio podobają. Ale możliwe, że to kwestia nieciekawej podeszwy, a na stopie wyglądają lepiej Z ciekawości zajrzałam na Twojego bloga. Również jestem ciekawa nowego posta
Hehe to samo powiedział mój TŻ coś musi być z tą podeszwą bo coraz więcej osób tak mówi

a posta niedługo napiszę

Cytat:
Super są!!! Skąd jeśli można zapytać?
Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Świetne, sama poszukuję podobnych:lov e: skąd?
Sam Edelman, Gigi Flat Sandals dostępne w internecie głównie w sklepach z USA

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

do końca miesiąca jeszcze trochę, będzie po drodze jeszcze sporo "masthewów":brzyd al:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39203280] może mi internet padnie, nie wejdę na wizaż, nic nie zobaczę [/QUOTE]
Padam
też zatem przydałaby mi się awaria interentu, żeby w końcu nazbierać na zegarek

Cytat:
Cieszę się pasuje?

aaa ta koszula i torebka z załącznika
chciałam sobie kupić przynajmniej torebkę ostatnio, ale tż mi nie pozwolił
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:36   #1378
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się

59zł
Niezły zakup sama o niej myślałam ale wzięłam ostatecznie inną czerwoną

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
W sytuacji awaryjnej sprawdziła mi się stara maszynka jednorazówka
W bardzo awaryjnej można sobie przez przypadek dziury w ubraniu zrobić
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:36   #1379
Olafia72
Raczkowanie

Mam pytanie - kupiłam 10 dni temu szpilki w H&M
( swoją drogą po przymiarce bardzo wygodne się wydają) http://www.hm.com/pl/product/06249?article=06249-D ,
wczoraj ściągnęłam kupon na -25% - jak myślicie czy mogę oddać te buty i jeszcze raz kupić je ze zniżką ?
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:45   #1380
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość
Mam pytanie - kupiłam 10 dni temu szpilki w H&M
( swoją drogą po przymiarce bardzo wygodne się wydają) http://www.hm.com/pl/product/06249?article=06249-D ,
wczoraj ściągnęłam kupon na -25% - jak myślicie czy mogę oddać te buty i jeszcze raz kupić je ze zniżką ?
Sama tak nie robiłam, ale dziewczyny parę razy pisały, że tak kupowały
Ewentualnie kup drugą parę jeśli będzie jeszcze rozmiar Twój, a te pierwsze oddaj później.

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości