|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
kimi1000 napisala:
Cytat:
|
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
biiibiii jesli chodzi o Twoje sprawy, to dobrze Ci wroze. nie znam Cie, ale wydaje mi sie, ze jestes fajna dziewucha, co zna swoja wartosc. A to juz pol drogi do sukcesu...
Wrocilam do domu, bo spotkalam sie z kolezanka i kupilysmy sobie winko i wogole byl babski wieczor I co..? Wracam, a tu moj TZ na gg sie odezwal A jednak potrafi... No i teraz to juz nie wiem co mam robic!
|
|
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() wlasnie moj byly, ktory aktualnie jest w trakcie podejmowania decyzji czy mamy ze soba byc czy nie..napisal mi cos w stylu: ze ja wciaz flirtuje z innymi i on tego zawsze u mnie nie lubil i ze w sumie nie mam juz na co czekac- tzn pogrzebalam swoje szanse.. a zaczelo sie od tego ze napisalam mu ze kolega nazwal mnie skarbem podczas rozmowy na gg a ja na to mu odp" tak wiem, trzeba mnie zakopac gleboko " moze chcialam w nim wzbudzic troche zazdrosc-poza tym obrocilam to w zart... no i od slowa do slowa wyszlo to co napisalam na poczatku.. teraz zaluje ze mu tak napisalam pogrzebalam swoje szanse..a przeciez ja nic nie zrobilam ![]() dajcie mi troszke sily... |
|
|
|
#2794 |
|
BAN stały
|
JoannM-nie pogrzebałaś swoich szans.On chce po prostu abyś teraz go błagała i zapewniała,ze to nic nie znaczyło,ze nic nie zrobiłas itp.Poczuł się zazdsrosny,pojął,że bez trudu znajdziesz innego, bo jesteś świetną dziewczyną i szlag go trafił.Weź go na przetrzymanie.
|
|
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
JoannaM wez go na przetrzymanie, ale moze troszke przystopuj z tym flirtowaniem itd... A przynajmniej nie chwal mu sie tym! On i tak swoje wyczuje, ale nie bedzie, ze gadasz i sie chwalisz.... Nie wiem jaki jest ten chlopak, ale uwazaj.... Ja tez tak robila i wkoncu trafilam na takiego, co jakby do mnie kolega powiedzial "skarbie", to on szybko znalazlby sobie kolezanke, ktora tez tak by do niego powiedziala....
Odpisalam TZtowi na gg. Nie obrazona, ani nic... Moze troche bardziej obojetna... Bez buziaczkow, przytul itd. Bez jakiegos wielkiego przejecia ta rozmowa... Tak samo jak on wobec mnie ostatnio... I wiecie co? Potrafil sie spytac jak mi dzien minal, buziaczki na papa, przytul misia (co od niego dostalam) itd... I... wogole byl mily, mialam wrazenie, ze skapnal sie, ze cos nie tak. Na koniec spytalam sie, czy moze ma ochote isc na miasto jutro (tzn dzis ) z nami. On na to "z Wami?!". Mowie, ze kilkoro znajomych z uczelni (nie mial okazji ich poznac w sumie jeszcze) i ze raz na jakis czas sobie tak wychodzimy. On nie chodzi w taki miejsca... Napisal, ze zobaczymy, ze raczej nie bedzie mu sie chcialo, zebym poszla sama ze znajomymi. A ja tylko (powstrzymujac sie przed "no misiu, chodz ze mna, prosze Cie" nooo... to do zobaczenia lub do uslyszenia jutro. I znow ja sie nie odezwe. Niestety przetrzymanie to ostatnia rzecz jaka mi teraz przychodzi do glowy... Szkoda, ze ciezka
|
|
|
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
Ten kolega ma taki charakter, ze tak sie odzywa-skarbie,slonce itp, Ja nic takiego do niego nie mowie. Nie flirtuje z nikim bo zalezy mi tylko na "bylym"
Jest raczej tak jak mowisz blackmagicone-on jest takim typem, ktory chce miec Cie tylko na wylacznosc-i bardzo mozliwe ze teraz go "tak zawiodlam" ze wroci do drugiej dziewczyny(bo wlasnie-jest jeszcze ta druga )Wczoraj napisalam mu sms- ze oskarza mnie o cos czego nie zrobilam-i ze to on-nie ja- nic sie nie zmienil. a za powtorke z rozrywki-dziekuje.. no nic, stalo sie.. tak jak mowicie-nie bede go blagac,ani przepraszac, bo to nie ma sensu. Ale smutno mi jest bo myslalam, ze jednak nam sie ulozy..
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jest poprostu bardzo przykro bo jestem zmoich chlopakiem juz ponad 2 lata anaigdzie nie godzimy razem nigdzie nie prowadzimy zadnego zycia towarzyskiego,on jest Dj co prawda ma zajete weekendy ale wiadomo ze przez 2 lata nie pracowla zawsze a mimo tego nie chodzilismy nigdzie razme zawsze odnosze takie wrazenie ze on woli ma potrzebe isc napic sie z kolegami niz isc gdzie pobalowac ze mna.Jest mi poprostu przykro bo czuje sie jakbym nie byla odpowiednia osoba zeby pojsc gdzies razem,jakby sie mnie wstydzil albo nie bylaby to dla niego przyjemnosc.A wiem ze kiedys "balowal" z innymi its bo mi kiedys opowiadal.Nawet na slubie jego kuzyna patrzylam jak inni sie bawia amy siedzielismy 2 dni wesela.Wczoraj ogladalam jego zdjecia ostatniej imprezy jaka gral i okazuje sie ze mozna dobrze sie bawic,pic sobie z innymi itd tylko szkoda ze nie ze mna.wynika ztego ze jestem gorsza tak sie czuje bo z innymi sie da a ze man nie.Jak chcialam ostanio isc razem zeby poznal moich znjamoych.Powiedzial mi ze srednio mu sie chce i nie poslzismy.Zle mi ztym
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
Misia00,moze on wlasnie woli z Toba sobie posiedziec na spokojnie, moze ma dosyc tych imprez-jesli w sumie mozna tak powiedziec,imprezy to jego praca..
A moze jest jakis inny powod dlaczego nie chce z Toba chodzic na imprezy, porozmawiaj z nim o tym na spokojnie-bez wyrzutow.. |
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawialam z nim powiedzial mi ze tak ma, ze taki jest a nie jest taki bo wiem jaki kiedys prowadzil tryb zycia i napewno nei nalezy do domatorow w to nie wierze ze mna tylko prowadzi osiadly tryb zycia -widac tak nudna jestem bo tak sie czuje
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Misia00 Pamiętam, że byłam z moim TZ na weselu i jak ze mną tańczył, to tak już czasem naprawdę z łaski, a ja tak chciałam żwawiej . A jak wziął "w obroty" panne swojego kolegi, to tak szaleli, że aż podeszłam pozniej i powiedziałam, ze tez tak chciałabym. A on mi powiedział, że jemu mnie było szkoda tak szarpać
I wiem, że była to prawda, bo naprawdę traktował mnie z "nabożeństwem"![]() Nie dowiesz się jak jest z wami dopoki na spokojnie nie porozmawiacie. |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Kolega mi dzis powiedział ze jedzie w gory ze swoja dziewczyna, tym przyjacielem w ktorym sie kocham...i jeszcze wymienil imie dziewczynyyyyy ;( wiec opewnie On ma dziewczyne !!!
i nawet ma na imie tak jak ja !!!!!!!!! durna idiotka, narobilam sobie nadzieji, wyobrazalam niewiadomo co... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze akurat to tylko kolezanka.. |
|
|
|
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
No wlasnie biiibiii trzeba bylo luzno zapytac
Ciekawa jestem kiedy oni ten wyjazd zaplanowali? Bo moze juz dawno dawno temu i nie masz sie czym przejmowac ![]() A ja czekam... Odezwie sie, czy sie nie odezwie? I co mam robic..?
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja napisalam do swojego-no nie wytrzymalam- ze flirtowanie to ostatnia rzecz ktora bym robila starajac sie o niego.. i tez czekam...i czekam.. odezwie sie, czy obrazil sie calkiem, a moze juz zadzwonil do "tamtej" nie no, jestem beznadziejnym przypadkiem
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak sie dowiedzialm to poorstu mnie oslabilo....i nie mialam sily wydobyc z siebie zadnego slowa !! ah mialam chociaz tydzien udany, zylam marzeniami.... ;( niestetyy czas powrocic na ziemie ... ;( nie jestes beznadziejnym przeypadkiem, zadna z nas nie jest! trafiamy tylko nabeznadziejnych facetow... ![]() blackmagicone czekaj ! cierpliwie ... odezwie jesli mu zaezy ;*
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
biiibiii pewnie się dowiesz czy to jego dziewczyna czy tylko koleżanka
nie przejmuj się ja siedzę w domu i kombinuję sobie zajęcia co by nie zwariować
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś wspaniałą, młodą kobietą i zasługujesz na Prawdziwego Mężczyznę- a nie na byle co!!!! Głowa do góry- musisz wymagać szacunku dla swojej osoby... moim zdaniem w tej sytuacji najlepsze będzie totalne milczenie z Twojej strony...nic ich tak nie wkurza, jak -klasyczna olewka |
|
|
|
|
#2809 |
|
Rozeznanie
|
biiibiii ja caly czas mam niestety ta nadzieje, ze jemu zalezy... Nie chce sie oszukiwac... ale z drugiej strony, gdyby po prostu ie chcial, to po co by sie odzywal wczoraj i przedwczoraj kiedy ja milczalam?
No nic... czekamy dalej... |
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale i tak jest juz lepiej niz kiedys.. Masz racje, nie zasluguje na byle co! Dziekuje za te slowa, to naprawde duzo daje |
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Warto przy tym pamiętać, że nasze myśłi mają siłę sprawczą -
jeśli będiziecie patrzeć na siebie z politowaniem, jeśli będziecie czuć, że jesteście do niczego, że obok Was jest facet, który jest beznadziejny - ale...JEST...bo przeciez na nic innego Was nie stać - doprowadzicie do tego, że inni zaczną tak na Was patrzeć... Macie wszystkie JEDNO, JEDYNE życie - na kształt którego macie ogromny wpływ - na tym trzeba sie skoncentrować...jeśli nie umiecie być szczęśliwe same ze sobą, jeśli nie umiecie się lubić - nie oczekujcie, że znajdziecie rozwiązanie przez bycie z innym człowiekiem...najpierw trzeba poukładać i pokochac siebie... |
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
miec faceta ,zeby móc sie tutaj ciagle wpisywac?Albo uzalezniac szczescie od tego czy jest u naszego boku ???
pobądźcie troche same ze sobą to nie takie straszne Heloł Karolajna |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Bess sensu zupełnie, prawda?
(pisownia własna) Karolajna oczywiście dobrze gada . Mam nadzieje, że skoro po raz kolejny zostało to w tym wątku podniesione, może w końcu do co poniektórych trafi
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Bess
Hał ar Ju? Jest TYLKO jeden facet na ziemi, dla ktorego mogłabym ...hmmm- dużo - Bess ma go w avatarze - hohoho edit- Ahinso - witaj !!!!!
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny błagam pomocy do kkórej moge sie odezwać na gg ??
![]() ![]()
|
#2816 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie moge go zrozumieć czasami,jego postępowania.No tak ile można jego dziwne zachowanie znosić. Cytat:
Dlatego obrałam teraz strategie dystansu,noi odzywa się od czasu do czasu czyt: rzadko kiedyś częściej i chętniej ze mną rozmawiał.Nie wiem,może on się boi zaangażować???? Cytat:
Być może to tylko jego koleżanka,a nie dziewczyna.Postaraj się dowiedzieć/wypytać dyskretnie kolegi,czy owa dziewczyna,to jego kobieta czy tylko są na stopie koleżeństwa.Jeszcze nic straconego. |
|||
|
|
|
#2817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3mam kciuki żeby tak było!
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem smutna.... z moim Tżetem byliśmy na moich polowinkach - było cudownie, przepiękny wieczór. Było to na przelomie poniedziałku i wotrku... od tego momentu nie wiem co się stało... to ja puszczałam mu przez dwa dni strzałki, wczoraj napisałam 2 smsy... on jedynie odpisał. We wtorek minęło nam 2 meisiące bycia razem, a wczoraj napsiał, ze ma kilka rzeczy do zrobienia w najblizszych dniach, tylko czy to jest powod zeby nie puscic mi zadnej strzalki, zadnego smsa? Obawiam się, boje się, że cos jest nie tak, a on mi o tym nie mowi. Chociaz sam poweidział mi jeszcze w neidziele, ze jest ok, ze wszystko jest w porzadku, i ze jesli cos bedzie nie tak to mi powie... teraz milczy... dzisiaj nie puscilam nawet strzalki, czekam na jego reakcje - nie wiem czy slusznie? chce go wziac na przetrzymanie, pokazać, ze nie bede wyciagala zawsze pierwsza reki, chociaz nie bylo zadnego powodu zebysmy mieli sie poklocic... poprostu kontakt sie urwał momentalnie po polowinkach... tak bardzo sie boje co to moze znaczyć... pomozcie, rposze was......
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
to ze nie puszca sygnałów??moze ma jakies hobby ,zajecia i nie mysli ciagle o sygnałkach
boszz 2 miesiace razem i juz wymyslasz problemy ,to co bedzie pozniej jak naprawde COŚ sie stanie |
|
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie nadal cisza...
No nic... musze jakos przetrzymac do wieczora, a pozniej ide ze znajomymi do klubu, to moze nie bede tyle myslala... Oby. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

I co..? Wracam, a tu moj TZ na gg sie odezwal
A jednak potrafi... No i teraz to juz nie wiem co mam robic!

" 

Być może to tylko jego koleżanka,a nie dziewczyna.Postaraj się dowiedzieć/wypytać dyskretnie kolegi,czy owa dziewczyna,to jego kobieta czy tylko są na stopie koleżeństwa.Jeszcze nic straconego.