Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 21:47   #4171
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

gdzie kupowałąs olej z czarnuszki?

Libra a co właściwie nie wyszło Ci w tym torcie bezowym? mój już upieczony, studzi się w uchylonym piekarniku
Tutaj kupowałam http://www.arabskie.pl/pl/p/Olej-z-c...%2C-250-ml/759

W torcie to blaty mi wyszły takie klapciate ,najpierw urosły w piekarniku a później oklapły
ja swój posmarowałam dodatkowo dżemem porzeczkowym zanim położyłam masę bałam się że będzie za mdły
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 21:49   #4172
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

Mama ma doła, że tak powiem typowego, czy jakiś szczególny powód? Można jakoś pomóc?
Co u TZta? jakieś przewałki tymczasowe czy coś groźniejszego?
A Ty to razem z Werką się do lekarza pakuj i najlepiej obie do wyrka i wygrzać się.
mama ma doła ogólno- typowego. Pomóc chyba nie ma jak, musi samo minąć...

Co do pracy to za dużo pisania, nadal siedzi w pracy od 8, więcej się dowiem jak wróci. mam nerwa bo do końca nie wiem o co chodzi...

Ja nie mam kiedy się wpakować do wyrka jutro na 15 do pracy

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
bidulki następne

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek zdrowia dla was .

Nie mam nastroju do pisania, nie chcę Wam tu smęcić bo widzę, że Wy humorzaste Idę spać bo nie wiem co mnie w nocy czeka.

Dodatkowo mnie martwi jej NIC niejedzenie. Ona nie weźmie NIC do ust. jakby miała jadłowstręt. Tylko pije mleko... Nawet syropy pije po wielkich prośbach, a zawsze sama sie dopomina. na szczęście sporo pije... ech...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 22:03   #4173
monka23
Zakorzenienie

Libra no ja tez nie wiem na kij mi ten zlew . Jeszcze mam nadzieje ze szafka nie dojdzie , czy cus hehe

Nataszka hehe juz ci chyba kiedyś o tym pisałam , wpisz w Google znieczulenie komputerowe i wyskocza ci linki , nawet filmiki, ja z tele pisze to nie skopiuje linka bo automatycznie you tube mi wchodzi .

Asiulek może ja gardło boli, albo przez chorobę nie je, nie martw sie , najważniejsze zeby Piła, jak chce mleko dodatkowo to git , zawsze cos z niego dostanie. No co ty wariujesz , pisz jak cos , no bez przesady przecież nikt cie nie oleje i nikogo tym nie wkurzysz czy cos . Miłej nocki . A raczej przespanej .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-02-13 o 22:05
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 22:18   #4174
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
nie przeszkadza mi to kiedyś podobało mi się to imie, teraz już mniejw sumie to nick tak na szybko wymyślony, taki jktóry chciałam to był już zajęty i tak jakoś samo wyszło z tą sarą
może wolisz po imieniu

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Libra no ja tez nie wiem na kij mi ten zlew . Jeszcze mam nadzieje ze szafka nie dojdzie , czy cus hehe

Nataszka hehe juz ci chyba kiedyś o tym pisałam , wpisz w Google znieczulenie komputerowe i wyskocza ci linki , nawet filmiki, ja z tele pisze to nie skopiuje linka bo automatycznie you tube mi wchodzi .

Asiulek może ja gardło boli, albo przez chorobę nie je, nie martw sie , najważniejsze zeby Piła, jak chce mleko dodatkowo to git , zawsze cos z niego dostanie. No co ty wariujesz , pisz jak cos , no bez przesady przecież nikt cie nie oleje i nikogo tym nie wkurzysz czy cos . Miłej nocki . A raczej przespanej .
już wpisuje

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2013-02-13 o 22:17
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 22:23   #4175
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość

AniaP,o tych kielkach przypommnij i jutro-tz zaskoczyl mnie dzisiaj totalnie wreczajac mi nowego tableta,a ze poruszam sie po nim jak wielblad po lodzie,to nie podejmuje sie teraz pisac calego elaboratu.

.
No to przypominam , napisz jeszcze jak ty to robisz

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
biedna, może idź do lekzraz tym żałądkiem
Z niejedzeniem łączę się w bólu... tzn. tylko problem z mlekiem co jakiś czas sie pojawia, wczoraj znowu na noc dopiero ładnie wypiła 140 ml z kleikiem, przespałą całą noc! nie licze plucia smoczkiem i pobudekz tego powodu, mleko jej tż zaczął dawać przed 6 rano, zjadła ledwo 30 ml i ryk...dostała smoka i śpi dalej tyle godzin bez jedzenia obiadki, deserki, kaszke to dziób otwiera szeroko, a ja nie nadążam łyżeczką nabierać ale niepicie mleka mnie tak wnerwia, że hej! z chęcią bym odkręciła smoka i wlała jednym chlustem
Może ona jak Olka nie mlekowa , nie wiem czy pamiętasz ale Olka jak się w nią wmusiło modyfikowane robiła
To samo było z kaszką na MM

Cytat:
Łokropne te konie , Olce ostatnio się pet shopy podobają

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Cytat:

Sara , ale czemu za mała? Moj mały uwielbia na te kulki jeździć . Tort dzieciaki zjedzą , napija sie szampana czy cos, jakies ciasteczka i inne dupsy i dzieciaki szaleją a dorośli siedzą i kawie piją.
U nas tez robią, moje nigdy nie stały jak kółki i nie patrzyli sie z zazdrościć, młody tylko powiedział ze tez tu chce i poleciał szaleć z małym. Nie zauważyłam zeby jakies inne dzieci tez jakoś ubolewaly.
W domu jak sie zrobi urodziny to tez dziecko nie zwroci na to uwage, bedzie sie cieszyć z prezentów, gości, tyle.Urodziny w kółkach to jakaś rozrywka, dziecko nie musi tego doceniać w sensie robienia wielkiego halo, spędzi Poprostu fajnie czas . Takie jest moje zdanie. Bedzie mówić ze była na kółkach.
Plus tego ze mniej synu w domu, mniej przygotowań , bo imprezka skupiona jest na dzieciach .
Monka może nie tyle za mała ... ale porównując ceny takich urodzin do naszych zarobków
To takie urodzinki to dość drogi biznes . Dlatego ja nie robiłam dzieciom do tej pory
Szymkowi w tym roku dopiero zrobię .
Stary 2013-02-13, 22:33   #4176
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Nie mam nastroju do pisania, nie chcę Wam tu smęcić bo widzę, że Wy humorzaste Idę spać bo nie wiem co mnie w nocy czeka.

Dodatkowo mnie martwi jej NIC niejedzenie. Ona nie weźmie NIC do ust. jakby miała jadłowstręt. Tylko pije mleko... Nawet syropy pije po wielkich prośbach, a zawsze sama sie dopomina. na szczęście sporo pije... ech...
ej no cos Ty , posmęć sobie jak masz potrzebę zawsze Ci się lepiej zrobi ,
dobrze że mleko pije to nim się tez trochę "naje"
Stary 2013-02-13, 22:44   #4177
monka23
Zakorzenienie

Ania no pewnie tak , nie orientuje sie w cenach .

U nas za tydzień Dora w wesołym miasteczku- kulkach , chyba pojedziemy , o ile pogoda pozwoli i tz pojedzie z nami bo sama ni bata z moja banda czubow akurat młody bedzie miał tydzień wolnego od szkoły .
Muszę cos wykombinowac bo po ścianach będę chodzić jak mi bedą bardache razem robic. Tak to do 15.30 młody w szkole a mały spokojny, jak młody wróci to jest Meksyk jeden drugiego nakręca.
Mam nadzieje ze jest kilka bajek nowych w kinie to pól dnia zleci .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 22:54   #4178
mrowak
Zakorzenienie

Ania,zacytuje sama siebie:Ja polecam kupno kielkownicy za 20-30zl i tam nie ma zabawy z gazami,a mozna jednoczesnie 3 rodzaje kielkow hodowac,no i malo miejsca zajmuje,latwo przeplukac wszystko,samo sie odsacza.
1 namaczasz nasiona na kilka godz.w przegotowanej,letniej wodzie
2 po tym czasie przeplukujesz je czysta,przegpt.woda
3 bierzesz jedna z tacek kielkownicy(wygooglum sobie jak to wyglada),dajesz tam nasiona,odstawiasz
4 2-3 ra:zy dziennie wlewasz w tacke wode,ktora scieka sobie do podstawki i tyle
Na kazdym opakowaniu kielkow wszystko jest opisane,ile dni beda rosly,jak czesto przeplukiwac itd.
Po wyrosnieciu przekladasz do pojemniczks i myk do lodowki gdzie mogs siedziec max 3 dni. THE END
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 23:26   #4179
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
otóż to, dlatego ja coraz częściej śpie z dzieckiem
U nas to nie pomaga, wierci się strasznie, jęczy, stęka, gada przez sen... do tego Tż chrapie

Cytat:
ja już trzecią noc mam nie przespaną, Zosia gorączki już nie miała, ale za to ja dostałam. Czuję się strasznie i wszystko mnie boli
Bidulka

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Dobra - wpadam na moment - przyznać się - która polecała te bułeczki cynamonowe, że robi też z serem i są pycha? No która?
Zeżarłam pół blachy sama... nożesz...
Ja je uwielbiam Pół blachy to wcale nie jest dużo

Cytat:
Witam. Ja w pracy, podczytuje was ale weny brakuje zly mam dzien od rana. Mama ma doła, u tz w pracy cyrki, ja zasmarkana, nos jak klaun, wszystko mnie boli, czas mi sie dluzy w pracy, mala ma goraczke i strasznx kaszel. Jutro od rana do lekarza. Martwie sie o nia
Bidulka

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
jestem na fb (rzadko tam wchodzę, niedzisiejsza jestem ),

jak zastrzyk który trwa moment może być gorszy od grzebania w kanałach zębowych? wiercenia...brrrr....
A mnie nie ma na fb to dopiero zacofanie

Ja też zastrzyków nie lubię w dziąsła. Takie grzebanie w ramach kanałowego to tylko chwila na otwarcie i podczyszczenie, później zakładają lekarstwa i trucizny. Przy następnej wizycie praktycznie nic nie czuć a jak czuć to kolejna porcja trucizny.

Cytat:
To nie jest nic . Spokojnie się nie stresuj tym jedzeniem dojdzie do siebie i będzie jadła. Najważniejsze że pije.

Jak dla mnie to zawsze możesz smęcić
Stary 2013-02-14, 06:49   #4180
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
No to przypominam , napisz jeszcze jak ty to robisz

Może ona jak Olka nie mlekowa , nie wiem czy pamiętasz ale Olka jak się w nią wmusiło modyfikowane robiła
To samo było z kaszką na MM

Łokropne te konie , Olce ostatnio się pet shopy podobają

Monka może nie tyle za mała ... ale porównując ceny takich urodzin do naszych zarobków
To takie urodzinki to dość drogi biznes . Dlatego ja nie robiłam dzieciom do tej pory
Szymkowi w tym roku dopiero zrobię .
ona kaszkę♥ na mleku zje, mleko chyba jej smakuje bo zazwyczaj jada, ma tylko takie akcje, że wypije ze 30 ml i koniec, pluje smoczkiem, jęczy...już kilka takich dni miała, dobije mnie to, bo wisze z butelką godzinami

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 07:26   #4181
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam.
Jestem niewyspana. Tz wrocil po 22, potem jeszcze dlugo rozmawiaj przez tel, potem ze mna. Ja nie moglam spac przez katar, mala steka i jeczy przez sen wiec chodze ja dogladac bo wiecznie odkryta lezy. Takze slabo dzis spalam. Co do tz pracy to koles ktory nic nie robil, byl bezczelny narobil balaganu. Kierownik chcial go zwolnic. On wkoncu sam sie zwolnil. Niestety u nich w pracy nie tak latwo. kazali mu pojechac do centrali do poznania, a on tam nagadal glupot zeby sie zemscic, ze kierownik chce otworzyc swoja firme i przejac klientow. A ze tz jest zastepca i dobrze zyje z kierownikiem to jego tez podejrzewaja. Teraz sa u nich w firmie i maja przesluchania. Tz jest wykonczony. Niewiadomo jak to sie skonczy. A to wszystko to sciema. Na kompie napisze wiecej bo na tym telefonie szlag mnie trafia. Zbieramy sie do lekarza. Ja juz tez mam kaszel

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-02-14, 07:32   #4182
libra777
Zakorzenienie

Asiulek
Stary 2013-02-14, 08:38   #4183
megi-megi
Zakorzenienie

Cześć,
To u nas też wesoło - Igor chory, Patryk chory i siedzimy w trójkę w domu. O 11 mamy lekarza. Pochlastać się można - Igor nic nie je trzeci dzień, dzisiaj dopiero napił się soku. A nieznośny taki, że hoho. Patryk stwierdził, że nie ma siły iść do kuchni na śniadanie. Bosz... czuję się jak urobiona Matka Polka.
Kalina, żeby było wesoło, też nieźle szaleje. Ostatnio już myślałam, że na porodówce skończymy. Przez godzinę miałam skurcze co 5 minut, nawet nieco bolesne - przeszły.
Wesołych Walentynek
No właśnie - wieczorem z A. idziemy do kina. Przynajmniej przez 2 godziny będę wolna od dzieci.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:27   #4184
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Mgła u nas duża, kiepsko świat widać.
O niewyspaniu już nic nie mówię bo siły nie mam.

Asia bidulka
Kontrola z przesłuchaniem nic przyjemnego. Kierownik i Tż chyba mogą myć spokojni jak tylko mają potwierdzenie na lenistwo prawie byłego kolegi, m.in. raporty z jego "pracy"

Megi bidulka II
Dwójka chorych dzieciaków i trzecie szalejące w brzuchu ...
Może to te skurcze braxtony coś tam ? Może lepiej żeby sam A z dzieciakami do doktora pojechał a Ty odpoczywaj.
Stary 2013-02-14, 09:54   #4185
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.
Jestem niewyspana. Tz wrocil po 22, potem jeszcze dlugo rozmawiaj przez tel, potem ze mna. Ja nie moglam spac przez katar, mala steka i jeczy przez sen wiec chodze ja dogladac bo wiecznie odkryta lezy. Takze slabo dzis spalam. Co do tz pracy to koles ktory nic nie robil, byl bezczelny narobil balaganu. Kierownik chcial go zwolnic. On wkoncu sam sie zwolnil. Niestety u nich w pracy nie tak latwo. kazali mu pojechac do centrali do poznania, a on tam nagadal glupot zeby sie zemscic, ze kierownik chce otworzyc swoja firme i przejac klientow. A ze tz jest zastepca i dobrze zyje z kierownikiem to jego tez podejrzewaja. Teraz sa u nich w firmie i maja przesluchania. Tz jest wykonczony. Niewiadomo jak to sie skonczy. A to wszystko to sciema. Na kompie napisze wiecej bo na tym telefonie szlag mnie trafia. Zbieramy sie do lekarza. Ja juz tez mam kaszel
uszy do góry, masz kwiatka na walentynki

Cytat:
Cześć,
To u nas też wesoło - Igor chory, Patryk chory i siedzimy w trójkę w domu. O 11 mamy lekarza. Pochlastać się można - Igor nic nie je trzeci dzień, dzisiaj dopiero napił się soku. A nieznośny taki, że hoho. Patryk stwierdził, że nie ma siły iść do kuchni na śniadanie. Bosz... czuję się jak urobiona Matka Polka.
Kalina, żeby było wesoło, też nieźle szaleje. Ostatnio już myślałam, że na porodówce skończymy. Przez godzinę miałam skurcze co 5 minut, nawet nieco bolesne - przeszły.
Wesołych Walentynek
No właśnie - wieczorem z A. idziemy do kina. Przynajmniej przez 2 godziny będę wolna od dzieci.
no to Tobie też dam
a nogi to Ty jeszcze pozaciskaj chociaż do marca

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Isia właśnie sie przewróciła z plecków na brzuszek!juppi

Stary 2013-02-14, 10:46   #4186
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Brawo dla Isi

Asiulek,Megi zdrówka!

ja jutro mam konsultacje z Danielekiem u chirurga z siuśkiem mam nadzieję,że powiedzą narazie ok

Ja dołączam do zmartwionych,Danielek dzisiaj o 5 rano zarzygał mi całą pościel,ale umyłam go,przebrałam wszystko i poszedł spać,mama teraz dzwoniła,że go brzuszek jeszcze boli

wczoraj przesadził chyba z kolacją bo sporo zjadł jak na niego albo mu coś usiadło na żołądku,wogóle jestem zła bo on teraz jedzie na 2 domy u mamy i piętro niżej u cioci i pewnie wszędzie mu coś wciskają do jedzenia i bidulek nie strawił

Szalonych Walentynek dla tych co obchodzą!

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2013-02-14 o 10:51
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:08   #4187
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Brawa dla Isi

Zdrówka dla Danielka Oby to tylko niestrawność
Stary 2013-02-14, 11:13   #4188
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Kierownik zwolniony. Tz zostaje. Tyle wiem z sms. Izz- wlasnie te wyniki czarno na bialym ich nie interesuja. Tz zawsze na I miejscv a potem dlugo, dlugo nikt. Premie z centrali dodatkowe itp. A wczoraj mieli to w powazaniu

My po wizycie u lekarza. Mamy zmiany na oskrzelach i pierwszy w zyciu antybiotyk. Za 3 dni kontrola. No to mamy walentynki

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-02-14, 11:16   #4189
lindsley
Zakorzenienie

Asiulek Zdrówka dla Werci i Ciebie

Megi zdrówka dla Was wszystkich

Bao brawo dla Isi

Tylkooliwka dla Danielka też zdrówka

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:17   #4190
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Asiu zdrówka dla Werci

Z pracą szkoda gadać wszędzie tak samo. Pracujesz, pracujesz, wycisną jak cytrynę i jak się coś dzieje to mają Cię w dupie
Stary 2013-02-14, 11:45   #4191
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Kierownik zwolniony. Tz zostaje. Tyle wiem z sms. Izz- wlasnie te wyniki czarno na bialym ich nie interesuja. Tz zawsze na I miejscv a potem dlugo, dlugo nikt. Premie z centrali dodatkowe itp. A wczoraj mieli to w powazaniu

My po wizycie u lekarza. Mamy zmiany na oskrzelach i pierwszy w zyciu antybiotyk. Za 3 dni kontrola. No to mamy walentynki
przede wszystkim zdrowia dla |Was obu!

Kierownika zwolnili???No, to jakaś niezła jazda-czyżby był w coś wplątany? To teraz twój TZ kierownikiem zostaje?
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:45   #4192
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze,że tz zostaje...matko ale czasy biedna Wercia, oby szybko antybiotyk zadziałał faktycznie walentynki macie świetne

Stary 2013-02-14, 11:57   #4193
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Biedna Wercia
Dobrze że tz zostaje... Co za masakra To tak jak u mojego tz-a przekręty w poprzedniej pracy, sprzedaż zawsze największą miał, premie też a zwolnili to bo nie był dziewczyną i kierownikowi cycków nie pokazywał... No i też wkręcili mu jakies telefony na 0-700 z firmowego choć udowodnił że nie ma takiej opcji...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:20   #4194
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Sara zamówiłaś już barwniki ? Ja już czekam.
Stary 2013-02-14, 12:58   #4195
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Sara zamówiłaś już barwniki ? Ja już czekam.
ja już mam wczoraj użyłam czerwonego do bezy

Libra ale z tego co czytałam o tej bezie to ona właśnie powinna oklapnąć. Moja też oklapła troche. Ja zrobiłam w kształcie serca i dodałam czerwonego barwnika. Zaraz biore się za robienie kremu.

Przez ten katar straciłam smak, mam zamiar zrobić tą sałatke z mango i jeszcze coś na kolacje, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie bez smaku;/

Asia zdrówka dla Was

takiego kataru jak mam teraz to w życiu jeszcze nie miałam. Nos kropie co 2-3 godziny a i tak nie wiele to daje. Zresztą Zosia też ma tak zawalony, nic nie pomaga. Śmiałam się dzisiaj że to chyba jakiś zmutowany katar

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:10   #4196
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Muszę jutro czatować w domu bo mamy domofon zepsuty i nie wiem czy kurier się będzie mógł dostać do nas.
Stary 2013-02-14, 13:48   #4197
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
ja jutro mam konsultacje z Danielekiem u chirurga z siuśkiem mam nadzieję,że powiedzą narazie ok
Ja też na marzec się umawiam. Nie schodzi mi całkowicie skórka, a nawet wydaje mi się, że mniej. Na początek maść ze sterydami. A później Nie wyobrażam sobie tej narkozy...

Asiulek
- tyle dobrego, że tż zostaje. Oby na stałe. I zdrowiej szybko.
No i miałam o ubrankach napisać - fajne Ale obecnie mam kryzys ubrankowy i patrzeć już na nie nie mogę. Zapełniłam kilka szuflad i półek i mam dość. Muszę odpocząć od wszystkich dzieci i tej tematyki.

Sara - daj znać, jak Tobie podeszło to ciasto. Szykuje się na nie na urodziny Igora. Do tego marchewkowe i nie wiem, czy jakiś tort czy już nie. To marchewkowe wygląda tortowo dość i jest przepyszne.
No i współczuję kataru - wiem, jak może wykończyć.

Bao - no to masz już duże dziecko! Zaraz zacznie raczkować, ząbki i chodzenia i zanim się obejrzysz będzie taka jak Kuba. Niesamowicie po cudzych dzieciach się widzi, jak czas leci.

My po lekarzu - wg niej jakiś wirus paskudny. Więc Nurofen i jakiś nowy przeciwwirusowy i coś na katar. Standard. Igor też ma mutancki katar - dosłownie leje się z tego małego nosa niesamowicie. Niemożliwe, że tyle tego tam się produkuje.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 14:40   #4198
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Dziękujemy już troszkę lepiej chociaż tz mówi,że jakiś wyciszony jest,czyli chyba nie całkiem jest dobrze,ale najważniejsze,że brzusio nie boli.

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Biedna Wercia
Dobrze że tz zostaje... Co za masakra To tak jak u mojego tz-a przekręty w poprzedniej pracy, sprzedaż zawsze największą miał, premie też a zwolnili to bo nie był dziewczyną i kierownikowi cycków nie pokazywał... No i też wkręcili mu jakies telefony na 0-700 z firmowego choć udowodnił że nie ma takiej opcji...
masakra jakaś

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Muszę jutro czatować w domu bo mamy domofon zepsuty i nie wiem czy kurier się będzie mógł dostać do nas.
agent trzecie oko

Cytat:
Ja też na marzec się umawiam. Nie schodzi mi całkowicie skórka, a nawet wydaje mi się, że mniej. Na początek maść ze sterydami. A później Nie wyobrażam sobie tej narkozy...

.
Megi nie strasz,sama się boję.
Dr pediatra powiedzila,że nie jest źle i że ona nic by z tym nie robiła,ale zobaczymy co specjalista powie,właśnie Danielkowi też jakby z jednej strony już się tak trochę zwija czyli odchodzi ,gorzej z drugiej,ale nigdy nie miał jeszcze infekcji ,bo słyszałam,ze przy takim stanie jest o nią łatwo

Asiulek to może teraz tż będzie kierownikiem i nie ma tego złego....

a tak z innej beczki zła jestem bo kolejny tydzień zleciał i nic się nie wyjaśniło,ocipieje z tymi bankami,miałam po cichu nadzieję,że mi prezent na walentynki zrobią a tu lipa

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2013-02-14 o 14:44
Stary 2013-02-14, 14:59   #4199
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ona kaszkę♥ na mleku zje, mleko chyba jej smakuje bo zazwyczaj jada, ma tylko takie akcje, że wypije ze 30 ml i koniec, pluje smoczkiem, jęczy...już kilka takich dni miała, dobije mnie to, bo wisze z butelką godzinami
Jak ja to dobrze znam. Teraz Nataszka ma właśnie ten etap nienawiści do jedzenia.

Brawa dla Isi za pierwsze przekręcania

Asiulek -, dużo zdrowia dla Ciebie i Werci.

Cytat:
Cześć,
Wesołych Walentynek
Nie dziwię się że tak się czujesz. Masz buziaka na pocieszenie

Oliwka - mam nadzieję że to tylko zwykła niestrawność i będzie OK.

Jak czytam o tych problemach z siusiakami to cieszę się że mam dziewczynki. Od samego czytania o tych skórkach jakies takie dreszcze mam.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 15:15   #4200
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Oliwka - mam nadzieję że to tylko zwykła niestrawność i będzie OK.

.
własnie tż dzwonił,że ma stan podgorączkowy,co to może być
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości