|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
mój TŻ też klękał na śniegu ;p
|
|
|
|
#1293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zmykam na ostatni egzamin tej sesji
|
|
|
#1294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to podobne podejście mamy, bo ja też ani się nie odchudzam, ani nie ćwiczę i na razie nie mam na pewno w planach diety, a co do ćwiczeń to może troszkę zacznę na wiosenkę Ale żadnych diet, co to to nie :PPPMisiadelko, gratuluję jeszcze raz (bo już gratulowałam na fb :P). Ciekawe co się kryje dokładnie pod hasłem "koordynacja", może jakaś fajna bajerka ![]() A dla TŻ-ta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Powodzenia ![]() Też miałam w zeszłym roku egzamin w Walentynki (i to taki mega kosiasty )
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Opiumalfa witamy świeżą Narzeczoną!
![]() Cytat:
|
|
#1296 |
|
BAN stały
|
Monika kojarzy mi się to tylko z amerykańskimi weselami
Kishlaczkowa, niee Odnalazł swoją miłość sprzed lat i nic mi nie powiedział, a wybiera się do niej... Wiem, że by mnie nie zdradził, ale bardziej chodzi mi o to od kogo ja się dowieaduje takich rzeczy, żebym z siebie idiotki nie musiała robić
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-14 o 11:30 |
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Romantycznie, bajecznie! A pierścionek śliczny ![]() PS. W stopce masz odnośnik do swojego bloga?
|
|
#1298 |
|
BAN stały
|
I proszę o niecytowanie mojej wypowiedzi, będę kasować
|
|
|
|
#1299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
misiadelko bardzo nieładnie postąpił to nie taka zwykła koleżanka.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-14 o 11:36 |
|||
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Misiadelko - ja bym lała
Ja mojemu TŻtowi z okazji walentynek zrobiłam te kupony miłości, cieszy się jak dziecko i już zapowiedział, że kupon na "Dzień bez marudzenia" wykorzysta jak będziemy jutro auto od mechanika odbierać :PW ogóle oszalałam - zamówiłam sobie wczoraj materiały na zaproszenia, winietko-podziękowania dla gości i zawieszki na wódkę. Do podziękowań muszę jeszcze tylko tiulowe woreczki zamówić, ale w sumie za wszystko z przesyłką zapłaciłam 60zł!!!! więc taniocha ![]() No i załatwiliśmy wczoraj fotografa i kamerzystę, wyjdzie nas trochę więcej niż myśleliśmy, ale wiem że będzie warto Teraz trzeba na czymś innym przyoszczędzić
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
misiadelko uff, że dziś nie zaplanował takiej nauki, ale to, co napisałaś incognito... U mnie było tak, kiedy on był u siebie w szkole z internatem pod Krakowem, a ja u siebie w miejscowości i byliśmy przez ponad rok oddaleni 350 km od siebie! A w Krakowie była dziewczyna, która się w nim kochała, nasza znajoma, a ja ich swatałam na wspólnym wyjeździe gdzie się poznaliśmy. Ona znała go od dawna, ja dopiero nad morzem. No i wiedziałam, że ona się w nim kocha, więc swatałam ich. Nie wzięłam pod uwagę, że ona może się mu nie podobać. I tak wyszło, że on zwrócił uwagę na mnie, ja się broniłam, bo zawsze myślę o innych nie o sobie, więc wiedziałam, że to ona musi z nim być nie ja! Ale wyszło, jak wyszło...
Jednak, gdy on wrócił do szkoły, byliśmy już parą, a ona non stop do niego pisała - a to że mieli iść razem na imprezę, a to, że obiecał jej pokazać swoje rodzinne okolice i chciała z nim jechać na weekend do niego!!! , a to wyrzucili ją z uczelni i chciała przyjechać do niego do szkoły, aby pogadać. Oczywiście zabroniłam i powiedziałam, że są też inni koledzy nasi, których zna od niego ze szkoły i niech oni ją pocieszają, bo ja się nie zgadzam. No i TŻ się wykręcił, że nie może się spotkać. Potem po wakacjach wyjechała do innego miasta na uczelnie, TŻ rozpoczął studia w Warszawie i tak miałam go bliżej o te 300 km ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Zgadza się! I jak będzie potrzeba pomożemy Ci przy A na poważnie, niestety to już nie jest zwykła koleżanka... Także musisz sobiez nim porozmawiać na poważnie Z resztą - komu ja to mówię, na bank z nim to sobie załatwisz w idealny sposób
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje za powitanie!! |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mnie by się przydało zgubić te 5kg ale jak widać nie chce mi się hahahhaa misiadelko no może faktycznie niezbyt ładnie ale jeśli kojarzysz z opowiadania to ja przecież zrobiłam coś podobnego, jak już byłam z moim TŻ Opiumalfa witaj
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
mala_czarna trzymam kciuki!!!
![]() Podejrzałam sobie i pooglądałam niektóre zdjęcia są naprawdę mega pomysłowe!
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piszecie dziewuszki
![]() misiadelko - doświadczyłam czegoś podobnego, a nawet gorszego. Wiem co czujesz. Jezuuu dziewczyny jak ja bym chciała wygrać w totka chociażby z 5 tysięcy I wtedy już bym mogła rodzicom powiedzieć o ślubie A tak bardzo bym już chciała to zrobić I razem z rodzicami móc cieszyć się z przygotowań ![]()
|
|
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie 5 kg, o czym Ty mówisz Przecież jesteś szczuplutka!!!misiadelko, niefajnie Gdyby sprawa mnie dotyczyła to byłabym mega wkurrrrrrrrrrrrr, ale ja to jestem mega zazdrośnica. Porozmawiajcie sobie, ustalcie, wyjaśnijcie.
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje serdecznie!
|
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio zdrapkę kupiłam i można było wygrać 10 tysięcy, no ale niestety
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wy zawsze tyle piszecie?? szok szok ![]() Opiumalfa jakie romatyczne zareczyny I A ja chcialam na wieczor walentynkowy upiec ciasto i coo?? Nie dosc, ze biszkopt wyszedl bardzo cienki to jeszcze sie zjaral od góry jak pech to pech..... Ale TZ rano dzwonil i pyta sie czy mam jakies plany na wieczor, a ja ze moze mam I tylko coś napomkłam, ze słodka- niespodzianke chce zrobic, a on ok, ale potem mnie porywa "gdzies" |
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwykle trafiamy jak to ja jemu kupię zdrapkę to wtedy on wygrywa, albo jak on mi kupi to ja coś wygrywam
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyszłam na chwilę z pracy do kiosku kupić TŻowi cuś na walentynki ;d kupiłam mu lizaczka i kartkę - którą Wam właśnie zeskanowałam
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
garfieldek czasem nawet więcej ;p to zależy od dnia ;d
a my dziś z TŻ idziemy na neleśniki takie pyyyyszne
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opiumalfa Witaj ![]() mala_czarna_21 powodzenia ! ![]() Kishlaczkowa , misiadelko ja to jestem z tych mega zazdrosnych i jak tylko sobie wyobrażę Waszą sytuację z moim Tz to mnie krew zalewa ![]() ![]() No ale ja już taka jestem zabijam spojrzeniem jak tylko jakaś się spojrzy na mojego ![]() Cytat:
poszliśmy coś zjeść i Tz cały czas taki zamyślony siedział pytam się co się stało, a on na to, ze już nie może się doczekać kiedy wykorzysta pierwszy kupon ![]() garfieldek następnym razem polecam biszkopt rzucany (moje wypieki .com) jest idealny Od wczoraj umieram kręci mi się w głowie, boli mnie głowa i mam mdłości Tz się śmieje, że z brzuszkiem do ślubu będę szła ale z racji, że marny z niego matematyk, olśniłam go, że raczej już bez brzuszka
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-14 o 12:29 |
||
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() karoolecka dzieki za przepis szkoda, ze wczesniej go nie znalam.... ;/mala_czarna zaraz wkleje osobny post z sukienkami
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2013-02-14 o 12:30 |
||
|
|
|
#1315 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia
|
||
|
|
|
#1316 |
|
BAN stały
|
Już mi przeszło
Ech, może chociaż poudaję obrażoną ![]() Kishlaczkowa, o jaaa.... No dobra, koniec smętów z mojej strony, specjalnie dla Was dedykuję najgłupszą piosenkę jaka właśnie leciała na Wedding TV, tekst zabija ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-8PmxUGl5vs Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-14 o 12:37 |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, nawet nie próbuję nadrobić tego co napisałyście bo bym sie do nocy nie wyrobiła
Ja dopiero wróciłam, poszłam sobie do gimnazjum na Romea i Julię, bo grała siostra przyjaciółki. Dziewczyna tak pięknie śpiewa, że aż nie wierzyłam chyba już wiem kto będzie mi śpiewał w kościele.... Ehh, walentynki spędzę przed kompem, piatek i sobota w szkole, a w niedzielę zmówiny
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa
też zajrzałam na Twój blog. Piękne zdjęcia Gdzie planujecie zrobić ślub?Cytat:
![]() Czemu jeszcze im nie powiedziałaś? chyba przegapiłam ![]() dzisiaj jadłam śniadanie godzinę a tż planuje romantyczną kolację... którą najpierw będę musiała zmielić na papkę romantyzm na 100% ale skoro chcę być piękna to muszę pocierpieć
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
karoolecka no na szczęście mój mi nie dawał powodów do tego, abym musiała mu pokazać zazdrosną kobietę w akcji...
Ale jak byłam te 350 km od niego, a ona pod nosem to czasem myślałam, że zejdę z tego wszystkiego. Lecz on zawsze mi powtarzał, że tak mnie kocha, że nie widzi świata poza mną, że "utonął w moich błękitach..." Bidulko, aż tak Cie boli? Współczuję A leki nie pomagają?---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- misiadelko poudawaj, niech pięknie i romantycznie przeprosi... ![]() ema a znają się Wasi rodzice? Będzie dobrze, ja także miałam stresa, ale na szczęście u nas poznali się już dawno i są na "Ty", więc z tym był luzik
|
#1320 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

(nie wnikajmy) cieszę się, bo to dzięki Wam między innymi wygrałam
Jesteście wielkie 

ale zakwasy później też są 
Będę lała!

, a to wyrzucili ją z uczelni i chciała przyjechać do niego do szkoły, aby pogadać. Oczywiście zabroniłam i powiedziałam, że są też inni koledzy nasi, których zna od niego ze szkoły i niech oni ją pocieszają, bo ja się nie zgadzam. No i TŻ się wykręcił, że nie może się spotkać. Potem po wakacjach wyjechała do innego miasta na uczelnie, TŻ rozpoczął studia w Warszawie i tak miałam go bliżej o te 300 km 

I razem z rodzicami móc cieszyć się z przygotowań 
I tylko coś napomkłam, ze słodka- niespodzianke chce zrobic, a on ok, ale potem mnie porywa "gdzies"
kręci mi się w głowie, boli mnie głowa i mam mdłości