Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 11:29   #1951
iffonka7
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
U mnie wykorzystywanie nie daje zamierzonych rezultatów

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wychodzi na to, ze u mnie podobnie niestety

U mnie ostatnio dało minimalny rezultat czyli rozwarcie które się pojawiło ale dzisiaj rano znowu odprawiłam TŻ do Niemiec i d.pa w planach ma przyjachać dopiero jak zacznie się akcja.

Tak w ogóle jak nie urodziłam do tej pory to chciałabym poczekać do niedzieli.
Stary 2013-02-14, 11:37   #1952
bijkora
Rozeznanie

litllesweetangel ,Wisienka_0809 wy tez młodziutkie jesteście, no nie ? rocznik `92 ?

Włosomaniaczka

Stary 2013-02-14, 11:39   #1953
LadyWhisper
Zakorzenienie

hej lale !

Ale macie piękne brzuchy!!! I te płaskie i okrągłe może ja też dzisiaj wrzucę swój pociążowy

Iffonka, a ile ma z tych Niemiec do domu? Jakbym ja mojemu dała znać pół godziny później niż dałam to by nie zdążył na poród tak szybko poszło.

U nas nocka masakra, co godzinę Mały płakusiał i serce mi się kraja, bo normalnie łezki w kącikach biedactwo moje aż ma!!! Ehh.... A kupy jak nie było tak nie ma, pewnie dlatego......

Szajka, przeczytałam Twoją ostatnią notkę na Dzieciologii i oplułam monitor

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:39   #1954
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ojojoj jaki ty masz kształtny ten swój brzusio,super taki okrąglutki Aż zatęskniłam za swoim Ale jak sobie przypomniałam jak cięzko było na końcu to mi przeszło

no faktycznie ładny ten brzusio Twój...no w porównaniu z moim wielkoludem.....

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:47   #1955
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Iffonka, a ile ma z tych Niemiec do domu? Jakbym ja mojemu dała znać pół godziny później niż dałam to by nie zdążył na poród tak szybko poszło.

9 godzin jazdy samochodem, tak więc raczej na 100% nie zdąży i jestem nastawiona na samotny poród.

Czy na porodówce można mieć komórkę i z niej korzystać?

Edytowane przez iffonka7
Czas edycji: 2013-02-14 o 11:48
iffonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:49   #1956
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Moja ogólnie teraz mało się rusza i nic nie pomoga: ani słodkie ani kawa ani cola, i jutro znowu jade na ktg bo lekarz trochę się przejął. Ale wczoraj u dziecka praktycznie cały czas cisza a jak tylko Tż wrócił z pracy i coś w tv oglądalismy i trzymała rękę na brzuchu to istna orgia jak na początku
Właśnie się zastanawiam czy to normalne, że ona tak bryka bez opamiętania?? Podobno dziecko przed porodem, dzieci ruszają się mniej, u mnie jest zupełnie odwrotnie

Cytat:
A wstawie Robilam kilka dni temu. Ciemne, ale mam nadzieje, ze cos dojrzycie na nim
Śliczny masz ten brzusio

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio dało minimalny rezultat czyli rozwarcie które się pojawiło ale dzisiaj rano znowu odprawiłam TŻ do Niemiec i d.pa w planach ma przyjachać dopiero jak zacznie się akcja.

Tak w ogóle jak nie urodziłam do tej pory to chciałabym poczekać do niedzieli.
Podziwiam spokój, kiedy Twój TZ wyjeżdża... Mój też jedzie w następnym tyg i zostawia mnie samą Tyle, że u mnie będzie pewnie cc,więc nawet jak mi wody odejdą (możliwe to przy położeniu miednicowym??) to On nie zdąży dojechać...

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
litllesweetangel ,Wisienka_0809 wy tez młodziutkie jesteście, no nie ? rocznik `92 ?
O przepraszam, my wszystkie tu jesteśmy młodziutkie :P
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:54   #1957
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Hej, mam teraz chwilkę, bo Mały mi zasnął, więc zaglądam. Wstawiłam na barszcz, liczę, że uda mi się go ugotować zanim Krzychu się obudzi.
Za nami dobra noc, Krzysiu jadł dwa razy o 22.30 i potem dopiero o 3 nad ranem a pomiedzy spał, także noc superaśna, czuję się wyspana, potem po rannym karmieniu standardowo nie spał więc musiałam go zabawiać ale potem leżał grzecznie w łóżeczku i o 7 poszedł spać na godzinkę.
Nigdy wczesniej zanim miałam dziecko nie powiedziałabym, że o 3 czy 4 rano czuję się wyspana a teraz już organizm tak się poprzestawiał i przyzwyczaił, że jak tylko Krzysiu od tej 23 śpi grzecznie do tej 3 czy 4 to czuję się mega wyspana Jak to się wszystko w życiu zmienia.

Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej pierwszy raz od porodu. Macica wróciła do właściwych rozmiarów, obkurczyła się prawidłowo, natomiast co do naciętej rany krocza przy porodzie no to nie tak do końca ładnie tzn. nie jest źle, no ale rozejście się szwów i powolne gojenie poskutkowało tym, ze nie do konca się to tak zagoiło jak powinno, no ale cóż, mam ćwiczyć zaciskanie pochwy tak często jak sobie o tym przypomnę no a co do współżycia mamy jeszcze celibat jeszcze nia przynajmniej dwa tygodnie noi Pani doktor uprzedziła mnie, że te pierwsze razy po porodzie mogą być różne i mogę się nawet spodziewać krwawienia Nie uśmiecha mi się to jak o tym pomyślę, ale mam nadzieję, że wszystko z czasem wróci co normalności w tej sferze.
Stary 2013-02-14, 12:01   #1958
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Podziwiam spokój, kiedy Twój TZ wyjeżdża... Mój też jedzie w następnym tyg i zostawia mnie samą Tyle, że u mnie będzie pewnie cc,więc nawet jak mi wody odejdą (możliwe to przy położeniu miednicowym??) to On nie zdąży dojechać...

Jesteśmy z sobą 5 lat a od 3 TŻ pracuję na stałe w polsko-niemieckiej firmie. W związku z czym ciągle ma jakieś delegacje, w ciągu miesiąca średnio 2 tygodnie jest w polsce.
Stary 2013-02-14, 12:11   #1959
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej pierwszy raz od porodu. Macica wróciła do właściwych rozmiarów, obkurczyła się prawidłowo, natomiast co do naciętej rany krocza przy porodzie no to nie tak do końca ładnie tzn. nie jest źle, no ale rozejście się szwów i powolne gojenie poskutkowało tym, ze nie do konca się to tak zagoiło jak powinno, no ale cóż, mam ćwiczyć zaciskanie pochwy tak często jak sobie o tym przypomnę no a co do współżycia mamy jeszcze celibat jeszcze nia przynajmniej dwa tygodnie noi Pani doktor uprzedziła mnie, że te pierwsze razy po porodzie mogą być różne i mogę się nawet spodziewać krwawienia Nie uśmiecha mi się to jak o tym pomyślę, ale mam nadzieję, że wszystko z czasem wróci co normalności w tej sferze.
wlasnie mialam sie pytac jak po wizycie... ja mam w nastepna srode ale nie spodziewam sie cudow. szlaban bedzie na 99% bo widze jak to "tam" wyglada na ostatniej kontroli w szpitalu tez mi kazala cwiczyc te miesnie,

Cytat:
Czy na porodówce można mieć komórkę i z niej korzystać?
ja to bym rozgraniczyla pytanie na: czy moge korzystac i na czy bede w stanie korzystac
1-raczej tak
2-a to juz różnie z tym bywa

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:19   #1960
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Od wczoraj mnie nie było bo nie mam kompletnie czasu na NIC
Dziś popołudniu włączyłam forum,czytam, cytuje, czytam, cytuje po czym Daria się obudziła i na tym się skończyło...
Chciałam napisać że jutro jedziemy do urologa z tą jej nerką Boję się okropnie Mam prośbę,zaciskajcie kciuki żeby było wszystko ok i żeby się ta nerka dalej nie powiększała.
Jutro napewno wpadnę Was trochę nadrobić (o ile Daria mi na to pozwoli). Buziaki dla Was.
Ja bardzo mocno zaciskam kciuki!!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ewa, Bijkora: świetne opisy!

Bijkora: należało się dziewczynie

Lenova, Delicjanka : odnośnie brzuchów. Zauważcie że my wszystkie miałyśmy CC - mamy rozciągnięte mięśnie brzucha teraz. Trzeba nam trochę więcej czasu. Przeczytajcie koniecznie to i sprawdźcie u siebie:
http://www.sfd.pl/%5BART%5D_Rozstęp_....-t900427.html (niestety żeby zdjęcia widzieć trzeba się zarejestrować, ale to chwila, a dużo obrazuje ich obejrzenie).
Ja mam ten rozstęp mięśni póki co - ale jestem w okresie połogu, więc ponąć może tak być. Ale to by wyjaśniało odstający dół brzucha.

Czytam Was na bieżąco, z tym, że nie mam się czasu odnosić.
Bokeh, Black : świetnie wyglądacie <3

I jeszcze na dobranoc:
Ślicznotka

Bijkora co za dziewucha! dobrze zrobiłaś

Ja mam jeszcze mały worek na dole, jeszcze mi się brzuch nie wchłonął do końca
Michał dziś kończy 4 tygodnie Ale to leci. Noc mieliśmy kiepskawą, budziły go bączki, rano też od 6 do 10 nie umiał zasnąć i popłakiwał. Właśnie powoli się budzi. Mam nadzieję że zje i będzie spał dalej.

Bishonka Daj znać jak malutka, dalej kaszle?
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:23   #1961
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Jesteśmy z sobą 5 lat a od 3 TŻ pracuję na stałe w polsko-niemieckiej firmie. W związku z czym ciągle ma jakieś delegacje, w ciągu miesiąca średnio 2 tygodnie jest w polsce.
No to mój jest troszkę częściej w domu Chociaż w sumie to przez ostatnie trzy miesiące też jest około 2tyg w domu
Ale mimo wszystko czuję niepokój jak wyjeżdża, szczególnie teraz, przed samym porodem.

Powiedzcie mi czy robię dziecku krzywdę jak śpię na prawym boku nie na lewym?? Zasypiam na lewym i budzę się na prawym, więc się pewnie "przetaczam" w nocy

Naszykowałam już pokój dla Niuni i pokaże Wam mój brzuchol, zdjęcie sprzed tygodnia. Wrzucam zdjęcia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007.jpg (76,7 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 017.jpg (139,5 KB, 47 załadowań)
Stary 2013-02-14, 12:26   #1962
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nie martw się, dopóki nie urodzisz, to bedziemy tutaj rozmawiać a jak juz wszystkie się rozpakujemy to przechodzimy do odchowalni mam nadzieje ze nadal bedziemy wszystkie ze soba pisac )

zrobilam zdjecie mojego brzucha... ale nie wstawie bo strasznie wygląda
nie wstydz sie tylko pokaz

Cytat:
I d*pa.
Zadnych czerwonych newsow ode mnie nie bedzie, porodowki tez, ba, skurczy nawet nie bylo!
Jedynie co to przez cala noc czulam bol CHYBA jak na okres - takie hmm ćmienie w dole brzucha. Jak chodzilam to przechodzilo, a jak sie kladlam to wracalo.

Chudzinko Tylko pozazdroscic figury

A wstawie Robilam kilka dni temu. Ciemne, ale mam nadzieje, ze cos dojrzycie na nim

Ejj jak to masz nadzieje? Bedziemy pisac!
Lutowki gdzies sie musza zalic na swoje pierwsze problemy z malenstwami
no brzusio pierwasza klasa i jaka mamusia ladna i ktos tu pisal ze niefotogeniczny jest

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
No to mój jest troszkę częściej w domu Chociaż w sumie to przez ostatnie trzy miesiące też jest około 2tyg w domu
Ale mimo wszystko czuję niepokój jak wyjeżdża, szczególnie teraz, przed samym porodem.

Powiedzcie mi czy robię dziecku krzywdę jak śpię na prawym boku nie na lewym?? Zasypiam na lewym i budzę się na prawym, więc się pewnie "przetaczam" w nocy

Naszykowałam już pokój dla Niuni i pokaże Wam mój brzuchol, zdjęcie sprzed tygodnia. Wrzucam zdjęcia.
na ktorym boku bys nie spala to krzywdy nie robisz

pokoik i brzusio sliczne

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:27   #1963
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
no brzusio pierwasza klasa i jaka mamusia ladna i ktos tu pisal ze niefotogeniczny jest
Właśnie, nie bądź taka skromna

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
na ktorym boku bys nie spala to krzywdy nie robisz

pokoik i brzusio sliczne
Bo się naczytałam, że w ciąży to tylko na lewym itp. I tak zostało w tej durnej głowie

Dziękuję
Stary 2013-02-14, 12:27   #1964
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Fewcia, wszystko slicznie tylko łóżeczko nie powinno stac kolo okna i grzejnika (zrodło ciepła)
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:32   #1965
eff8
Zakorzenienie

Byla u nas wlasnie polozna, maly znow przytyl az za duzo, w 8 dni 600g takze powiedziala ze jak marudzi albo steka to wlasnie z przejedzenia no ale jak mu tu nie dac jak glodny i sie upomina ogolnie wszystko super no i polozna tez super kobietka

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:33   #1966
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Debrah, kochana malusia

A ja nagrałam swoją Dorkę

http://www.youtube.com/watch?v=z2IqU...ature=youtu.be
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:36   #1967
hope01
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, nie było mnie kilka dni, bo zwyczajnie nie miałam czasu! Musiałam jeździć na zajęcia do Krakowa, a poza tym mieliśmy kłopoty z brzusiem. I teraz tak: zdjęcia pyszczulka, które wstawiałam i o których sadziłam że to trądzik - nie. Mały ma skazę białkową Sądziliśmy że te zaparcia, to wina Bebilonu i zmienisliśmy na Hipp Bio Combiotic. Zaparcia były spowodowane podobno właśnie skazą. My sądziliśmy inaczej, tym bardziej, że po zmianie mleka już następnego dnia Mały walnął sam kupsko. Po wizycie u lekarza dostaliśmy receptę na Bebilon pepti 1. Tak więc teraz siedzą mi dwa opakowania 800 g Bebilonu i Hippa. Z każdego dwa razy butlę zrobiliśmy? Szkoda mi tego wyrzucać bo to jest dobre. Oddam, jesli któraś chce
A wydaje mi się że skaza się wzięła z bawarek, bo Klaudusia dała się słuchać teściowej żeby ich pić dużo na laktacje. Jestem niemal pewna że tu leży wina, bo poza tym w ogóle mleka nie piłam, nie jadłam płatków. Ser nie codziennie i nie w ilościach hurtowych, podobnie z jogurtami Szkoda mi mojej Krupci bo go swędza te pysie ale dostaliśmy recepte na maść więc mam nadzieję że będzie ok. To teraz mi się dopiero jadłospis ukrócił

a co to dziewczyny za przestój w rodzeniu?!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:38   #1968
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Fewcia, wszystko slicznie tylko łóżeczko nie powinno stac kolo okna i grzejnika (zrodło ciepła)
Właśnie też mi się tak wydawało, ale TŻ się uparł, że w tym miejscu. Tyle, że pokój jest od północy i tam nigdy nie ma słońca, Ale chyba jednak je gdzieś przestawimy. Nie chcę przegrzewać dzieciaczka

Edytowane przez fewcia
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:42
Stary 2013-02-14, 12:40   #1969
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-02-14, 12:41   #1970
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39228906]

A ja nagrałam swoją Dorkę

http://www.youtube.com/watch?v=z2IqU...ature=youtu.be[/QUOTE]

Jaki słodziak, ma piękne oczy!
Stary 2013-02-14, 12:42   #1971
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hope, ale jeśli dziecię skazowe to i tak by to wyszło prędzej czy później. Czasem nawet jest tak, że piersiowe dziecko, któego mama je nabiał, jest ok, a potem w momencie odstawienia wyłazi skaza. Pocieszę cię, że mija - Agata miała, jakoś koło 10mca życia przeszła na bebilon zwykły i ok było.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Fewcia, świetne fotki
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:43   #1972
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, nie było mnie kilka dni, bo zwyczajnie nie miałam czasu! Musiałam jeździć na zajęcia do Krakowa, a poza tym mieliśmy kłopoty z brzusiem. I teraz tak: zdjęcia pyszczulka, które wstawiałam i o których sadziłam że to trądzik - nie. Mały ma skazę białkową Sądziliśmy że te zaparcia, to wina Bebilonu i zmienisliśmy na Hipp Bio Combiotic. Zaparcia były spowodowane podobno właśnie skazą. My sądziliśmy inaczej, tym bardziej, że po zmianie mleka już następnego dnia Mały walnął sam kupsko. Po wizycie u lekarza dostaliśmy receptę na Bebilon pepti 1. Tak więc teraz siedzą mi dwa opakowania 800 g Bebilonu i Hippa. Z każdego dwa razy butlę zrobiliśmy? Szkoda mi tego wyrzucać bo to jest dobre. Oddam, jesli któraś chce
A wydaje mi się że skaza się wzięła z bawarek, bo Klaudusia dała się słuchać teściowej żeby ich pić dużo na laktacje. Jestem niemal pewna że tu leży wina, bo poza tym w ogóle mleka nie piłam, nie jadłam płatków. Ser nie codziennie i nie w ilościach hurtowych, podobnie z jogurtami Szkoda mi mojej Krupci bo go swędza te pysie ale dostaliśmy recepte na maść więc mam nadzieję że będzie ok. To teraz mi się dopiero jadłospis ukrócił

a co to dziewczyny za przestój w rodzeniu?!
ojojoj, ale najwazniejsze ze wiecie co dolega malenstwu. ciocia zyczy zdrowka i caluje w pietkę

Stary 2013-02-14, 12:44   #1973
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39229097]

Fewcia, świetne fotki [/QUOTE]

Dziękuję
Stary 2013-02-14, 12:46   #1974
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
a jak ten czop właściwie wygląda? Poznam jakby odlazł?
to Ty jesteś chętna na dzisiaj to nie będę wchodzić Ci w paradę i rezerwuję sobie 21 luty mam wtedy ktg to akurat
opis czopa więc na biało wczoraj to tylko kawałki śluzu takiego rozciągliwego z małymi nitkami krwi na wkładce. Ale dzisiaj jak rano poszłam do toalety to już znalazłam w muszli takiego sporego glutka co wyglądał jak galaretka i był podbarwiony krwią. sory za opis w każdym razie jeśli takiego byś miała to nie da rady nie zauważyć, uwierz mi chociaż nie zawsze musi on być z krwią i nie zawsze odchodzi, bo czasem dopiero przy samym porodzie.

My dzisiaj z mężem zrobiliśmy sobie wolne od pracy Powiedział że to może nasz ostatni dzień taki razem..i że spędźmy go jakoś fajnie kochany póki co zaraz się zbieramy na to ktg.

jak wrócę to wstawię Wam zdjęcie mojego brzuchola skoro wszystkie lutówki się już chwalą to co mi tam

fewcia śliczny pokoik
Lubcia kurczaki..szkoda że się nie spotkamy w szpitalu..
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:46   #1975
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Hope, najważniejsze że wiesz co to i jak leczyć. bez nabiału można żyć Trzymam kciuki
Stary 2013-02-14, 12:53   #1976
pstryczek84
Zakorzenienie

Szajka, slodziak z tej twojej Dorotki. ja mialam w planach kupic jakas kamerke i nagrywac malego i co... i nic. nie mam nawet jedengo nagrania ale za to nadrabiam fotkami. na 1 urodzinki zamierzam zrobic malemu fotoksiazke

Stary 2013-02-14, 12:55   #1977
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:

My mieszkamy w domu z moim rodzicami więc nie jestem sama i mogę być spokojna.

Mam doła, właśnie rozmawiałam z TŻ i nie pokłóciliśmy się ale jest na mnie zły, zrobiłam coś bez jego wiedzy na co on się nie zgadzał, powiedział że nie może na mnie liczyć i że on też nie będzie wszystkiego ze mną ustalał i będzie robił rzeczy bez mojej wiedzy. super a dzisiaj walentynki - jestem beznadziejna, chce mi się płakać.
Stary 2013-02-14, 12:57   #1978
pstryczek84
Zakorzenienie

przegladam te staniki z allesa. co eden to ladniejszy, i wez tu cos wybierz....
zastanawiam sie tez czy wziac jeden na probe czy od razu trzy-bialy czarny i jakis kolor

Stary 2013-02-14, 13:01   #1979
hope01
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39229097]Hope, ale jeśli dziecię skazowe to i tak by to wyszło prędzej czy później. Czasem nawet jest tak, że piersiowe dziecko, któego mama je nabiał, jest ok, a potem w momencie odstawienia wyłazi skaza. Pocieszę cię, że mija - Agata miała, jakoś koło 10mca życia przeszła na bebilon zwykły i ok było.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Fewcia, świetne fotki [/QUOTE]

szaja a masz jakiś specjalny jadłospis z tamtego okresu?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:02   #1980
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
My mieszkamy w domu z moim rodzicami więc nie jestem sama i mogę być spokojna.

Mam doła, właśnie rozmawiałam z TŻ i nie pokłóciliśmy się ale jest na mnie zły, zrobiłam coś bez jego wiedzy na co on się nie zgadzał, powiedział że nie może na mnie liczyć i że on też nie będzie wszystkiego ze mną ustalał i będzie robił rzeczy bez mojej wiedzy. super a dzisiaj walentynki - jestem beznadziejna, chce mi się płakać.
Ja jestem zostawiona sama sobie.

Nie martw się, przejdzie Mu na pewno. I nie mów tak źle o sobie, bo to na pewno nie jest prawda! Napisz Mu smska że Go kochasz i lody stopnieją
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości