|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 |
|
9 | 22,50% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X |
|
1 | 2,50% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 |
|
5 | 12,50% |
| Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
3 | 7,50% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
0 | 0% |
| Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X |
|
7 | 17,50% |
| Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
1 | 2,50% |
| Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 |
|
11 | 27,50% |
| Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
cz.II
9. Bluzeczka z Miki, Disney, r.0-3m 10. Spodnie jeans George, r.0-3m 11 i 12. 5x body z Miki, Disney, r.0-3m 13. i 14. Buciki, r.0-3m (Cały komplecik upolowany za 20 zł już z przesyłką )
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny super zakupy! i za jaką cenę
|
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie w klasie chyba tylko ja i moje przyjaciolki blizniaki mialysmy po jednym i czulysmy sie z tym wyjatkowo ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- dobra jest południe biore się za obiad i sprzatanie do zobaczonka |
||
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny maly luzak (zapoluj jeszcze na mini okulary przeciwsloneczne ). smialismy sie z tz, bo kilka dni temu dziewczynka szla w centrum handlowym w takich wielkich z rozowymi szklami a ponizej moj wielki bratanek jakies 11 lat temu |
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś kobietą. matką. dla nas nie ma rzeczy niemożliwych. |
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój pracuj w reklamie i niestety jak jest jakieś spotkanie na które trzeba zrobić strategię to siedzi i siedzi póki nie skończy. bo oczywiście wszystko jest na wczoraj. w zeszłym tygodniu po szkole rodzenia wróciliśmy do domu, wyjął komputer, zaczął robić, poszedł spać o 2 i wstał o 5 i pojechał do pracy ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
ale cfaniak![]() mj mąż chce dziewczynom kupić takie wielgachne. ja z siostra takie miałam jak byłyśmy małe |
||
|
|
|
#2200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już jak kupuję to większe rozmiary, bo na początek mam mnóstwo ciuszków![]() Cytat:
Ja zaczęłam się malowac dopiero na studiach, włosy farbuję henną juz prawie rok, olejuję je i to od wielu lat, jeszcze zanim nastała "moda", używam naturalnych kosmetyków i uważam, że sobie pomagam a nie szkodzę |
||
|
|
|
#2201 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kreatywny Mężuś ![]() takich lubimy ![]() Mój wpadł przed chwilką na moment i przyniósł mi bukiet róż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zarówno ja jak i Tż uwielbiamy jak mieszkanko błyszczy więc często porządnie je sprzątam. Ale podłogi ostatnio zaniedbałam.. nie mam do nich sił będą musiały poczekać, bo wezmę się za nie porządnie dopiero jak brzuszek mi zniknie Cytat:
Cytat:
![]() i te ceny ![]() zabieram przytulankę hipcia i buciki ![]() Cytat:
ale w jakiś kremik chyba będzie trzeba się zaopatrzyć.Co do farbowania włosów to wiele razy mnie kusiło, ale zawsze zdrowy rozsądek wziął górę. Dalej bardzo mnie kusi żeby przyciemnić troszkę włoski ale jeśli już się zdecyduję, to będzie to jakiś szmpon koloryzujący, a nie farba.A spotkanie kobiety/dziewczyny niefarbującej włosy to naprawdę teraz cud. Czasem czuję się wyjątkowo już gimnazjalistki biegają z pofarbowanymi włosami. ale Czadowy
|
||||||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła mi sukienunia sexi mama!!
|
|
|
|
#2203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 25tcCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ledwo zaczal chodzic uparl sie na noszenie rak w kieszeni kurtki jak tatus...wysiadajac z auta stracil rownowage i przylozyl buzia o asfalt ubijajac zeba ale rece dalej nosil w kieszeni hehe. kolnierz w jeansowej kurtce zawsze musial byc postawiony, czapka zalozona daszkiem do tylu juz widze Twoje laseczki w wozku w takich big okularach |
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką zamawiałaś??
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
mój sie z rana ze mną pokłócił... walenty walenty
|
|
|
|
#2207 | |
|
siedzę i myślę
|
Witam Mamuśki
![]() Stwierdziłam, że nie wychodzę z domu dalej niż do Biedronki do której mam jakieś 5 min... wczoraj byłam na zakupach trochę dalej, bo potrzebowałam czegoś z Lidla i niestety gdy wracałam znowu rozbolał mnie brzuch ![]() ![]() Czeka mnie siedzenie w domu, ale dobrze, że nie muszę leżeć ![]() Aaa wczoraj ustaliłam termin egzaminu praktycznego - 22.03.2013... Mam nadzieję, że do tego czasu nie zapomnę jak się jeździ ![]() Cytat:
Możesz polecić jakieś szampony, odżywki zgodne z CG? Moje włosy to fale, ale z odpowiedniej pielęgnacji wyglądają marnie
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza ręczniczek i przytulanka
|
|
#2209 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przyjemnego SPA Ci życzę ![]() Cytat:
Tobie Aaś też tak powiedzieli? Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda w sumie chodzimy przynajmniej raz w miesiącu na kolację (w naszych szkockich czasach chodziliśmy częściej , ale w walentynki też możemy ![]() Cytat:
i nie jest mi to drugie do niczego potrzebne, więc Sofia też nie będzie miała 2 ![]() Cytat:
Dawaj fotę! |
||||||
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- jak na razie ta: http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-s...000444774.html jeszcze myśle o tej co Ty kupiłaś, ale miała za długi czas przesylki, a muszę na sobotnią imprezę mieć ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- ide się zrobić na bóstwo, a potem się obfocę
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczyny w Walentynki
Ja dziś spędzam je tylko z Julcią w brzuszku. TŻ pracuje w Warszawie i będzie dopiero jutro wieczorem. Dzwonił dziś tylko z samego rana powiedzieć, że Nas kocha ![]() Świętujemy dziś 22 TC Z tej okazji Julcia kopie od samego rana
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne włoski ![]() ja używam alterry tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-jojoba.html ideał to nie jest ale ja też myje tylko skalp, całą głowę myje balsamem ms.potters z aloesem ![]() co do odżywek i masek to uwielbiam: -garnier avokado i akrite (chociaż teraz jest za ciężka wzimie) - artiste różowa (chociaż osttanio w ciąży się puszą) -marion diamentowy blask - maska 5 alg bingo spa (rewelacja !!!) -maska z proteinami mlecznymi biovax (rewelacja !!!) bez spłukiwania joanna z miodem albo naturia a i moim piankowym ideałem jest balea do kręconych czasem żel mrożący joanny ja używam wszystkiego zamiennie bo różnie moje włosy reagują w różnym czasie![]() to jets link do bloga na którym znajdziesz kosmetyki zgodne z cg ( z prawej strony linki) musisz szukać metodą prób i błędów
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Tż i Walentynek.. mój zadzwonił powiedzieć co w pracy ![]() od rodziców dostałam za to giga pakę żelków walentynkowych.. czuję się jak dziecko.. urocze :Ppotem musze poważnie z nimi pogadac o finansach.. średnio to widzę, bo sami jada na kredytach i "tych"tematów raczej nie poruszamy.. ale może znajdziemy jakieś rozwiązanie.. oby oby oby oby oby ooooobyyyy....
|
|
|
|
|
#2214 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() jestem trochę przestraszona, cały wieczór i noc kłuło mnie przy szyjce ... nadal pokłuwa w sumie ale mniej boję się że zaś się mocniej skraca ![]() już jest taka krótka że jak zaś krótsza będzie to chyba szpitalem się skończy jak się nie uspokoi to jutro pojadę do ginekolog rano ...szczęśliwa, ja chcę znieczulenie - i podobno w moim szpitalu jest darmowe na życzenie - ale gdzieś czytałam że różnie z tym bywa, że ściemniają że anestezjolog jest przy cesarce, a potem już za późno ... Cytat:
![]() ale bardzo lubię mikrodermabrazję, tylko fakt trzeba z trzy razy iść. Cytat:
Cytat:
ja też nie lubię z AA - zostawia taką tłustą warstwę na skórze. a właśnie spróbowałam ostatnio z ziaji, i był chyba najlepszym jakie używałam - a używałam ich już multum jeszcze z YR z trzech herbat jest fajny, ale drogi - kupowałam bo koleżanka tam pracowała i miałam wielką zniżkę ![]() Cytat:
nie martw się, ja też nie liczę na nic ![]() jakoś nie obchodzimy ostatnimi czasy takich okazji, nawet o rocznicy ślubu oboje zapomnieliśmy ![]() chociaż czasem przytacha jakiegoś kwiatka - zobaczymy ale nie nastawiam się na nic. |
||||
|
|
|
#2215 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
U mnie ten szampon niestety się nie sprawdził ![]() Odżywki z chęcią wypróbuję Zakupy zapewne przez internet, bo ostatnio dalsze eskapady kończą się bólem brzucha
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak mam suche usta to balsamuje, jak mam suchą skórę - wcieram balsam, ale zazwyczaj nie ma potrzeby i balsam starcza mi na jakiś rok, kremu do rąk używam tylko zimą, bo wtedy mi wysychają łapki. teraz staram się smarować brzuszek i okolice, ale powinnam z dwa razy dziennie, a robię to raz. ale do fryzjera staram się chodzić w miarę regularnie, bo szybko mi włosy rosną a mam półdługie, falujące i cieniowane - więc jak długo nie są podcinane końcówki to przestają mi się podobać - a grzywkę podcinam raz w miesiącu. no i jakiś rok temu zaczęłam używać odżywek do włosów i już nie wyobrażam sobie życia bez nich wcześniej nie potrzebowałam, a teraz jak nie użyje to od razu mam wrażenie suchych włosów. aktualnie mam 4 odżywki w łazience (w tym 3 w sprayu)+ jedną maskę Jenny za ciuszki - piękności
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cgpopolsku.blogspot.de/ ja próbowałam myć głowę babyderam dla dzieci - strasznie plącze, nie mogłam palców wsadzić przed odżywką i facelle - plynem do higieny intymnej, ale też mi sklejal, natomiast kumpela myje nim glowe i jest zachwycona
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Ta mi się jeszcze podoba
http://allegro.pl/cudowna-sukienka-c...000445057.html
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

)

Ślub 27. X. 2012
Tobie Aaś też tak powiedzieli?
, ale w walentynki też możemy
i nie jest mi to drugie do niczego potrzebne, więc Sofia też nie będzie miała 2
jak się nie uspokoi to jutro pojadę do ginekolog rano ...