DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-14, 11:52   #181
shawty19
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 592
GG do shawty19
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Cytat:
Napisane przez lullab24 Poka¿ wiadomo¶æ
Laski, czy na prawdê musicie byæ takie okrutne i z³o¶liwe? Dziewczyna pisze wyra¼nie pisze, ¿e ju¿ opad³y jej klapki z oczu ju¿ rozumie, ¿e ¿adnych znaków nie by³o a wy dalej swoje. Szczerze to wcale bym siê nie zdziwi³a, gdyby facet postêpowa³ jak zwyk³y dupek i swoje poczucie warto¶ci budowa³ na jej uczuciach (znam takie przypadki). Nie twierdze, ¿e to co robi³a jest dobre, ale sama autorka przyzna³a, ¿e ¼le robi³a wiêc po co jej jeszcze dowalaæ nie rozumiem, nie wiem lepiej siê czujecie przez to? Kiedy cz³owiek jest mocno zakochany w wiêkszo¶ci wypadków, ka¿dy najdrobniejszy gest odczytuje jako zainteresowanie i s±dzê, ¿e wiele z was prze¿y³o fatalne zauroczenie i w ka¿dym spojrzeniu doszukiwa³o siê szansy. S± osoby mniej lub bardziej podatne, jedne potrafi± odczytywaæ gesty inne nie...
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...

Mi siê wydaje, ¿e jemu siê podoba³o to, ¿e wzbudza³ w Tobie nadzieje, ale wywo³a³ u Ciebie co¶ w rodzaju obsesji i zacz±³ siê tego sam baæ. Tu dziewczyny akurat maj± racjê, bo to co robi³a¶ nie jest zdrowe (chodzi mi o wydzwanianie), zdajesz sobie z tego sprawê, ale istnieje ryzyko, ¿e w przysz³o¶ci mo¿esz zachowywaæ siê w taki sam sposób. Musisz zdaæ sobie sprawê, ¿e faceci w wiêkszo¶ci nie kumaj± co to s± znaki. Im siê albo podobasz albo nie, albo zapraszaj± Cie na randkê lub siê na ni± zgadzaj± albo nie. Oni s± zbyt pro¶ci na to by bawiæ siê w znaki tak¿e nastêpnym razem, gdy facet mówi "Nie" to znaczy, ¿e nie jest zainteresowany i choæby patrzy³ na Ciebie ca³y wieczór tego nie zmieni. Chyba, ¿e podejdzie do Ciebie i powie, ¿e zmieni³ zdanie. Tyle, ¿yczê powodzenia
My nie jeste¶my z³o¶liwe. My wyra¿amy swoje opinie na ten temat.
To czy facet dawa³ jej jakie¶ znaki, sama autorka mog³aby szybko wyja¶niæ, gdyby przytoczy³a jakie¶ przyk³ady tego.
A facet po prostu nie powiedzia³ jej wprost tego co my¶li, bo mo¿e jest troszkê lepiej wychowany i wydawa³o mu siê swoj± drog±, ¿e jak przestanie siê do dziewczyny odzywaæ to ona zorientuje siê o co chodzi.
99% kobiet zdaje sobie sprawê z tego, ze jesli mê¿czyzna raz jej odmawia a pó¼niej nie odpowiada na ¿aden kontakt z jej strony, to po prostu chce mieæ ¶wiêty spokój!

Ka¿da jedna z dziewczyn na forum Ci powie, ze je¶li facet siê nie odzywa i nie odpisuje na smsy jest to równoznaczne z brakiem zainteresowania.
Czego tu nie rozumieæ?!
Stary 2013-02-14, 11:53   #182
Panile
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 322

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja do niego nie wydzwania³am poza tym dniem kiedy skoñczy³ ze mn± no i us³ysza³am, nie pisz, nie dzwoñ, policja. To by³o takie najbardziej anormalne. Wcze¶niej nigdy do niego nie dzwoni³am, owszem pisa³am. Ale po tym co us³ysza³am, napisa³am swoje ostatnie parê zdañ, i teraz po prostu analizujê sobie sytuacjê. Jako ¿e nie za bardzo mam z kim pomy¶la³am o forum, ale widzê, ¿e niewiele osób odstrzeg³o kilka moich racji w tej nienormalnej sytuacji.
To by³o normalne!!!! Facet od pocz±tku nie chcial kontaktu, zrozum to.
Panile jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:53   #183
graphicdesign
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 165

Cytat:
Wiem jedno, facet, który widzia³ i wiedzia³, ¿e mam do¶æ du¿± nadziejê, ¿e to wypali którego¶ dnia, mia³ milion sposóbów by powiedzieæ, ¿e nie mam na co liczyæ. Dlaczego zwleka³ z tym tyle czasu ?
Mo¿e te¿ ma nie po kolei w g³owie. Bo je¿eli rzeczywi¶cie zachowywa³ siê tak jak piszesz i pozwala³ Ci na t± obsesjê to z nim te¿ jest co¶ mocno nie tak.

Cytat:
Muszê postawiæ siê do pionu. Komentarze raczej mi nie pomagaj±.
Dobry lekarz w tej sytuacji na pewno pomo¿e.
graphicdesign jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:54   #184
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 924

Cytat:
Laski, czy na prawdê musicie byæ takie okrutne i z³o¶liwe? Dziewczyna pisze wyra¼nie pisze, ¿e ju¿ opad³y jej klapki z oczu ju¿ rozumie, ¿e ¿adnych znaków nie by³o a wy dalej swoje. Szczerze to wcale bym siê nie zdziwi³a, gdyby facet postêpowa³ jak zwyk³y dupek i swoje poczucie warto¶ci budowa³ na jej uczuciach (znam takie przypadki). Nie twierdze, ¿e to co robi³a jest dobre, ale sama autorka przyzna³a, ¿e ¼le robi³a wiêc po co jej jeszcze dowalaæ nie rozumiem, nie wiem lepiej siê czujecie przez to? Kiedy cz³owiek jest mocno zakochany w wiêkszo¶ci wypadków, ka¿dy najdrobniejszy gest odczytuje jako zainteresowanie i s±dzê, ¿e wiele z was prze¿y³o fatalne zauroczenie i w ka¿dym spojrzeniu doszukiwa³o siê szansy. S± osoby mniej lub bardziej podatne, jedne potrafi± odczytywaæ gesty inne nie...
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...
Naprawde? Gdzie niby?

Caly ten watek i jej odpowiedzi, to najlepszy przyklad i potwierdzenie, ze cos faktycznie z dziewczyna jest nie tak. Zadnych logicznych argumentow, konstruktywnych i trafnych wnioskow, trzezwego myslenia, a tylko ta jej ciagla, obsesyjna paplanina, w kolko to samo i to samo... przekonuje z oslim uporem. A, i ciekawe, ze ciagle pisze o znakach, a na sygnal: podaj konkrety, ona nagle nie chce rozdrapywac przeszlosci Watek SZOK!
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:54   #185
lullab24
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 63

Cytat:
Napisane przez Panile Poka¿ wiadomo¶æ
a niby w jaki sposób budowa³ poczucie swojej warto¶ci. Na kazda propozycje randki odmawia³, nie chcia³ z nia rozmawiac na imprezach, nie odpisywa³ na setki smsów. Jedyne co robi³ to wysy³a³ znaki dymne czy inne takie
Pisa³a parê razy, ¿e kaza³ jej czekaæ na siebie. Czyli zdawa³ sobie sprawê z tego, ¿e ona co¶ czuje, jest zdesperowana. Stwierdzi³, ¿e siê zabawi jej kosztem.
lullab24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:56   #186
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;39229373]Naprawde? Gdzie niby?

Caly ten watek i jej odpowiedzi, to najlepszy przyklad i potwierdzenie, ze cos faktycznie z dziewczyna jest nie tak. Zadnych logicznych argumentow, konstruktywnych i trafnych wnioskow, trzezwego myslenia, a tylko ta jej ciagla, obsesyjna paplanina, w kolko to samo i to samo... przekonuje z oslim uporem. A, i ciekawe, ze ciagle pisze o znakach, a na sygnal: podaj konkrety, ona nagle nie chce rozdrapywac przeszlosci Watek SZOK![/QUOTE]
Czy która¶ z dziewczyn mo¿e mi jako¶ rozja¶niæ sytuacjê..
widzicie gdzie¶ racje autorki, bo ja chyba mam jakie¶ klapki na oczach? :|

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Pisa³a parê razy, ¿e kaza³ jej czekaæ na siebie. Czyli zdawa³ sobie sprawê z tego, ¿e ona co¶ czuje, jest zdesperowana. Stwierdzi³, ¿e siê zabawi jej kosztem.
A ja siê obawiam, ¿e on jej nigdy nie powiedzia³ wprost ' zaczekaj na mnie'.. zreszt± która normalna dziewczyna wchodzi w tak± relacjê, kiedy facet ma dziewczynê, a tej drugiej mówi ¿eby czeka³a??
Stary 2013-02-14, 11:57   #187
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

Cytat:
ta mo¿e wstawi³ piosenkê ze s³owem "wait" w tytule

Nie wiem jaki jest sens bronienia zaburzonej osoby, takiej trzeba pomóc bo u¶wiadomiæ to niestety siê nie da

Poza tym teraz dopiero jak zosta³a "zjechana" (choæ wcale tak nie uwa¿am) to zaczyna co¶ tam piszczeæ, ¿e a zrobi³ to i to.... t³umaczenia robi± siê coraz mniej sensowne :PP

I naprawdê chyba tak¿e trzeba byæ zaburzonym by wierzyæ dziewczynie, która wypisuje pe³no smsów dziennie do OBCEGO faceta, który mówi³ jej nie pisz, nie, spierdalaj, wezwê policjê, nie chcê z tob± rozmawiaæ a ona dalej swoja bajka :P

Zaraz mo¿e napisaæ, ¿e z³apa³ j± za rêkê.... ale kto wie, mo¿e po prostu obok niej przechodzi³ w ¶cisku.... itd.

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:00
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:58   #188
aagusiaa88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 926

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
ta mo¿e wstawi³ piosenkê ze s³owem "wait" w tytule
aagusiaa88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 11:58   #189
Panile
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 322

Cytat:
Taaaa tyle, ¿e informacje na temat czekanie wys³a³ jej za pomoc± "tajemniczych znaków" ... bez komentarza
Panile jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:00   #190
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Kurcze, no chcia³abym po tylu latach siê dowiedzieæ jakie to facet daje 'znaki' ;D
bo ju¿ tyle prze¿y³am i niestety z tego co siê orientuje to faceci mówi± co my¶l±, albo po prostu milkn± na wieki
Stary 2013-02-14, 12:01   #191
madalena83
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 065

Cytat:
By³o wiele okazji, kiedy móg³ mi daæ do zrozumienia, ¿e nie jest zainteresowany. Nie zrobi³ tego. Wrêcz podpuszcza³ do czekania na niego.
Zrobi³ to, rozumiesz - zrobi³.
Powiedzia³ Ci nie.
Nie zaprasza³ Ciê nigdzie.
Nie przebywa³ w Twoim towarzystwie sam na sam.
Nie odpisywa³ na Twoje smsy.
W zasadzie z tego co zrozumia³am nigdy nie przeprowadzi³ z Tob± d³u¿szej rozmowy.

Tak¿e dawa³ Ci do zrozumienia, ¿e nie jest Tob± zainteresowany - w ogóle!

Ale Ty ¶ledzi³a¶ go na facebooku i na jego blogu - i to co on zamieszcza³ interpretowa³a¶ na swój sposób.
To nie by³y ¿adne znaki, tylko Twoja interpretacja - rozumiesz - wydawa³o Ci siê, ¿e on tymi piosenkami, wpisami itp. próbuje Ci co¶ przekazaæ.

Teraz mówisz, ¿e nie widzisz Tych 'znaków' - bo siê pewnie kapn±³ i przesta³ zamieszczaæ cokolwiek na swoich stronach, albo zamieszcza tylko niezbêdne minimum. Po prostu uwa¿a na to co pisze, ¿eby znowu nie byæ pos±dzonym o te tajemne znaki.

A te jego smutne minki to z ¿alu nad Tob± - bo mu siê pewnie w g³owie nie mie¶ci, ¿e kobieta - wydawa³o by siê, ¿e dojrza³a - mo¿e z tak zdawkowych spotkañ wyci±gn±æ a¿ takie wnioski

Ja po prostu nie mam s³ów i naprawdê proponujê wizytê u psychologa. Powiedz mu to co tutaj napisa³a¶ - wydrukuj te znaki, albo we¼ ze sob± komputer i poka¿ te znaki.
Niech Ci postronna osoba - która mniej wiêcej bêdzie widzia³a wasze relacje - powie czy to Ty potrzebujesz pomocy czy to z nim jest co¶ nie halo.
Mo¿e wtedy otworz± Ci siê oczy i zobaczysz swoje nadinterpretacje.

"Nie da siê ¿yæ byle jak ani nawet tak sobie. Trzeba ¿yæ perfekcyjnie"

Jan Lubiñski
madalena83 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:02   #192
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

NAPRAWDÊ mam ju¿ do¶æ. To jest naprawdê nieprzyjemne.

Pozwolicie, ¿e pozostanê przy swojej wersji wydarzeñ. Je¶li kto¶ nie wierzy, ¿e facet móg³ w ten sposób kim¶ manipulowaæ to ja nikogo nie zamierzam przekonywaæ podaj±c Wam do rozszarpania k±ski typu rozmowy prywatne.

Dziêki za wszystko. Ja z tym cz³owiekiem nie zamierzam podejmowaæ ¿adnego kontaktu.

Pozdrawiam.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:02   #193
Konto usuniête

Cytat:
no kazal, kazal! Ale on nigdy czytelnie nie powiedzial: "poczekaj na mnie", a to byl np. brak odzewu, czy tam wyslana piosenka w ktorej autorka doszukala sie jakiejs zawoalowanej wiadomosci dla siebie. Rozumiesz?! ZERO czytelnych komunikatow. Jak dla mnie, to chlopak przyjal postawe: "oleje, to da sobie spokoj". W koncu nerwy mu puscily, to i napisal "spierd.".
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:03   #194
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 575

Mi siê w³a¶nie przypomnia³o, ¿e ja kiedy¶ te¿ mia³am takiego stalkera. Pisa³am w innym w±tku, o mi³osci z neta czy cos takiego, ze w wieku 16 lat czêsto szuka³am znajomosci w Internecie. I wprawdzie jego mêczenie mnie nie wysz³o poza Internet, ale i tak by³o bardzo dokuczliwe i podobne do tego, co robi³a autorka. Poznalam chlopaka na czacie i pisa³am z nim, lecz dosc szybko, po 2 dniach zauwazylam na gg ze jest z nim cos nie tak. Z czasem juz zaczelam go unikac po 3-4 dniach rozmów, jednak on ci±gle pisa³ i pisa³. Mowil ze mnie kocha, ze chce ze mna byc itp. Ciagle mu odmawialam lub w ogole nie odpisywalam, czasem blokowalam na kilka dni to pisa³ ci±gle z innych numerów. Dzien w dzien pisal do mnie ze mnie kocha, ze mu da³am znaki ze ja tez go kocham itp. itd. Raz jak z nim zaczêlam pisac dluzej to sie przyzna³ ze ma schizofrenie. Niestety blokowanie go nic nie dawa³o bo ci±gle pisa³ z nowych numerów, ca³y czas, jakies 6-7 miesiêcy. Nie chcialam zmieniac numeru bo mialam taki stary jeszcze jakos z 2005 roku. Pamietam jak co rozmowe wymyslal sobie, ze przeciez wczoraj mowilam mu, ze go kocham i chce z nim byc. Pamietam nawet miejscowosc z jakiej pochodzi, tez wszystko mi dzien w dzien o sobie opowiada³, o tym co robil w osrodku, o tym ze mnie kocha, o tym co jad³ na obiad itd. Tez mi opowiada³ o milosci do jakiejs jego opiekunki w o¶rodku do którego chodzi³, tez mowil ze ona mu daje znaki itp. podczas gdy z jego opowiesci wynika³o ze byla mi³a jako pielegniarka, czy cos takiego i nic poza tym, pamietam miala na imie Kasia. Nieblokowanie a nieodpisywanie tez nic nie da³o bo pisa³ ca³y czas, potrafilam wejsc rano na gg i miec z 20 wiadomosci od niego, a potem wieczorem i miec tak zapchane ze gg mi sie zacina³o i musialam resetowaæ (uzywam i uzywalam starszej wersji 7.7). W koncu wpad³am na pomys³ jak sie go pozbyc - poda³am mu nr gg mojego kolegi. Koledze o tym powiedzialam, ale nie wyjasnilam dokladnie wszystkiego, powiedzialam mu tylko ze to zagubiony cz³owiek i zeby z nim pogada³. Ch³opak da³ mi w koncu spokoj po ponad pol roku, natomiast mojego kolege gnêbi³ oko³o roku. Tez kolega go blokowal i ten pisa³ ci±gle i ciagle z nowych numerów. Historia nie do konca pasuje do tej bo tu s± w±tki, tak przynajmniej autorkapisze, bo mozliwe ze tojest urojone, no ale z tekstu wynika, ze takze historia odgrywala sie na imprezach. Jak sobie przypominam to wszystko z tym typem to bardzo podobnie to wygl±da do tego co autorka pisze. Chlopak j± olewa, ignoruje itd, a ona ci±gle pisze i pisze i tak przez pare miesiecy, czy nawet parena¶cie. Mam nadzieje ze da Ci to autorko do myslenia bo naprawde bardzo prawdopodobne a wrêcz pewne, jesli to co tu pisalas to prawda, ze cierpisz na jakas chorobe psychiczn±.

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:05
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:03   #195
chwast
Zakorzenienie

Mo¿e "spierdalaj" to znaczy gdzie¶ "czekaj na mnie" ???
Stary 2013-02-14, 12:04   #196
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

My wcale nic nie bêdzie rozszarpywaæ. Bo nie o to chodzi. Chcia³y¶my Ci pomóc i byæ obiektywne. Skoro Ty dalej uwa¿asz, ze on by³ nie w porz±dku to pozwól nam to oceniæ.
Stary 2013-02-14, 12:06   #197
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
ma byæ! mo¿e Ciê trochê, choæ trochê otrze¼wi - na tyle, by¶ zwróci³a siê po profesjonaln± pomoc.

Rozmów nie wkleisz bo ich nie by³o. Ty to wiesz, my to wiemy, wiêc po co tak ¶ciemniasz?
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:06   #198
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 071
Send a message via Skype™ to ulicznica

Naprawdê brak kontaktu z jego strony, odpowiedzi na smsy, jego bezpo¶redniej inicjatywy typu "chod¼my na spacer" nie by³ dla Ciebie wystarczaj±cym ZNAKIEM do tego, ¿e on nie chce mieæ z Tob± kontaktu? Ty widzia³a¶ to, co chcia³a¶ widzieæ, a nie rzeczywisto¶æ. Zafiksowa³a¶ siê na my¶li, ¿e kole¶ chce z Tob± byæ, ale nie wie jak Ci to powiedzieæ, i ¿e to jaka¶ opera mydlana, zamiast dopu¶ciæ do siebie jak±kolwiek mo¿liwo¶æ tego, ¿e scenariusz pisany przez Ciebie mo¿e nie byæ po Twojej my¶li.
Jego mo¿na winiæ najwy¿ej o chêæ podreperowania sobie ego tym, ¿e kto¶ za nim lata - skoro PODOBNO mówi³, ¿e masz czekaæ. Niemniej jednak, kiedy kto¶ mi nie odpisuje na 1,5,10 smsa - to wyci±gam z tego wniosek, ¿e widocznie nie chce utrzymywaæ ze mn± kontaktu.

A nie chcesz wkleiæ fragmentu przyk³adowej rozmowy, dlatego, ¿e boisz siê prawdy, wolisz przedstawiaæ sytuacjê wy³±cznie ze swojej perspektywy.

Ale wiêcej w tej historii wirtualnego "telepatycznego" kontaktu i Twojej nadinterpretacji, ni¿ reala i rzeczywistych czynów.

KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK!

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:09
ulicznica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:08   #199
madalena83
Zadomowienie

Cytat:
Taa, kaza³ jej czekaæ - z tego co zrozumia³am nigdy nie napisa³ jej tego wprost - tylko ona wyci±gnê³a takie wnioski poprzez wstawiane piosenki i wiadomo¶ci na blogu.

Piszesz, ¿e zrozumia³a - nie, nie zrozumia³a.
Jej tera¼niejsze zachowanie jest wynikiem jego sp....aj
Ale nie widzi, ¿e to wszystko by³o k³amstwem - tworzonym przez ni± sam±!

Jan Lubiñski

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 12:08   #200
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
to samo my¶la³ biedny ch³opak...
Stary 2013-02-14, 12:11   #201
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518

Autorko, naprawdê my chcemy tylko ¿eby¶ zrozumia³a, ¿e masz problem ze sob± i co¶ z tym zrobi³a, uda³a siê do specjalisty.
Ty nie by³a¶ z nim w ¿adnym 'zwi±zku', on po prostu nic od Ciebie nie chcia³. A Ty go dwa lata prze¶ladujesz. Facet któremu zale¿y to dzia³a, po prostu dzia³a, a nie wysy³a jakie¶ znaki dymne niewiadomego pochodzenia. A on nie chcia³ siê z Tob± spotykaæ, powiedzia³ Ci to na pocz±tku, zrozum to!!!!

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:17
syklamen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:11   #202
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

I teraz to MY jeste¶my te z³e, bo widzimy tylko jedn± stronê.

Dziewczyno maj±c 25 lat powinna¶ dobrze wiedzieæ jak siê zachowuj± mê¿czy¼ni, a trwanie w takiej patologii to nic dobrego. Ty go autentycznie zaczê³a¶ nêkaæ takimi smsami, a to jest karalne.
Faktycznie mo¿e i on jest dziwny, ale w³a¶nie ze wzglêdu na to, ze tak d³ugo wytrzyma³.
Stary 2013-02-14, 12:13   #203
madalena83
Zadomowienie

Cytat:

Pozwolicie, ¿e pozostanê przy swojej wersji wydarzeñ. Je¶li kto¶ nie wierzy, ¿e facet móg³ w ten sposób kim¶ manipulowaæ to ja nikogo nie zamierzam przekonywaæ podaj±c Wam do rozszarpania k±ski typu rozmowy prywatne.
Bo mo¿e w koñcu zrozumiesz, ¿e jednak co¶ mog³a¶ ¼le zinterpretowaæ.
I mêczy³a¶ ch³opa przez 1-2 lata!!

Przy swojej wersji mo¿esz zostaæ - mnie to osobi¶cie nie przeszkadza. Mo¿e mi byæ tylko ¿al Twojego nastêpnego "ch³opaka" .

Rozmów prywatnych tutaj na pewno nie dasz - bo ich po prostu nie masz i tyle.

Jan Lubiñski
Stary 2013-02-14, 12:19   #204
noubanaa
Raczkowanie

Nie, nie rzucê tutaj rozmów prywatnych, bo jednak nie czujê potrzeby by udwadniaæ komu¶ co¶ co dla mnie istnia³o.

Naprawdê wystarczy mi ju¿ opinii.
Nie chcê tkwiæ w sytuacji w jakiej by³am. Nie zamierzam nigdy wiêcej w ten sposób siê zachowywaæ.

Chcê ju¿ o tym zapomnieæ. A tutaj widzê same hieny.

Zakocha³am siê, próbowa³am tego faceta nawet je¶li nie 'odzyskaæ' to 'zdobyæ' na co on mi pozwala³. To strasznie d³ugo trwa³o, a ja ³udzi³am siê, ¿e pewnego dnia co¶ siê zmieni.
Stary 2013-02-14, 12:20   #205
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez syklamen Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko, naprawdê my chcemy tylko ¿eby¶ zrozumia³a, ¿e masz problem ze sob± i co¶ z tym zrobi³a, uda³a siê do specjalisty.
Ty nie by³a¶ z nim w ¿adnym 'zwi±zku', on po prostu nic od Ciebie nie chcia³. A Ty go dwa lata prze¶ladujesz. Facet któremu zale¿y to dzia³a, po prostu dzia³a, a nie wysy³a jakie¶ znaki dymne niewiadomego pochodzenia. A on nie chcia³ siê z Tob± spotykaæ, powiedzia³ Ci to na pocz±tku, zrozum to!!!!
znaki dymne
Stary 2013-02-14, 12:22   #206
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Pfff, odzyskaæ A mia³a¶ go kiedykolwiek?

Zdobyæ ? Jakby w moim otoczeniu czai³a siê taka osoba jak Ty, która byle spojrzenie odbiera³a jako chêæ romansowania to wybacz, ale bym wola³a siê zamkn±æ w czterech ¶cianach.

Strach teraz patrzeæ ludziom w oczy ..
Stary 2013-02-14, 12:22   #207
Konto usuniête

Cytat:
Nie, nie rzucê tutaj rozmów prywatnych, bo jednak nie czujê potrzeby by udwadniaæ komu¶ co¶ co dla mnie istnia³o.

Naprawdê wystarczy mi ju¿ opinii.
Nie chcê tkwiæ w sytuacji w jakiej by³am. Nie zamierzam nigdy wiêcej w ten sposób siê zachowywaæ.

Chcê ju¿ o tym zapomnieæ. A tutaj widzê same hieny.

Zakocha³am siê, próbowa³am tego faceta nawet je¶li nie 'odzyskaæ' to 'zdobyæ' na co on mi pozwala³. To strasznie d³ugo trwa³o, a ja ³udzi³am siê, ¿e pewnego dnia co¶ siê zmieni.
Ale te heny spowodowaly, ze w koncu napisalas: "Nie chcê tkwiæ w sytuacji w jakiej by³am. Nie zamierzam nigdy wiêcej w ten sposób siê zachowywaæ." To moze jednak nie takie zle te hieny?
Bo watek rozpoczal sie od pytania czy aby ludzic sie jeszcze nadzieja zejscia z nim i czy warto dalej czekac.

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2013-02-14 o 12:23
Stary 2013-02-14, 12:23   #208
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Zakocha³am siê, próbowa³am tego faceta nawet je¶li nie 'odzyskaæ' to 'zdobyæ' na co on mi pozwala³.
nie przewalaj na faceta winy za swoje chore jazdy bo jest to obrzydliwe. To, ¿e na dzieñ dobry zamiast "nie" nie powiedzia³ Ci "spierdalaj" nie oznacza, ¿e "pozwala³ siê zdobyæ". On Ciê tylko ignorowa³ my¶l±c, ¿e zrobisz co¶ przeciwnego - dasz mu ¶wiêty spokój.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 12:26   #209
noubanaa
Raczkowanie

Teoriê zwi±zków to ja znam. Piszecie jakby¶cie nigdy nie s³ysza³y ile ludzi nie potrafi wyj¶æ z patologicznej sytuacji. Kiedy jest siê emocjonalnie z kim¶ zwi±zanym, ciê¿ko przestaæ reagowaæ na to co kiedy¶ nas napêdza³o.

Nie potrafi³am d³ugo wyj¶æ z tej sytuacji. Wola³am lich± nadziejê ni¿ ca³kowite odciêcie.

W tej chwili odcinam siê od tego co by³o, i naprawdê nie chcê ju¿ do³owaæ siê komentarzami.
Stary 2013-02-14, 12:28   #210
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Teoriê zwi±zków to ja znam. Piszecie jakby¶cie nigdy nie s³ysza³y ile ludzi nie potrafi wyj¶æ z patologicznej sytuacji. Kiedy jest siê emocjonalnie z kim¶ zwi±zanym, ciê¿ko przestaæ reagowaæ na to co kiedy¶ nas napêdza³o.

Nie potrafi³am d³ugo wyj¶æ z tej sytuacji. Wola³am lich± nadziejê ni¿ ca³kowite odciêcie.

W tej chwili odcinam siê od tego co by³o, i naprawdê nie chcê ju¿ do³owaæ siê komentarzami.
W tej chwili..

A za ile znów bêdziesz pisa³a do tego ch³opaka?

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.