|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Cytat:
powiem Ci ze po paru treningach (ja slabiak juz po 5 treningach sie wyrobilam ze nie sapalam haha)ja mam problem z rownowaga jak sie nogi podnosi w bok gibe sie jak osika na wietrze ![]() Cytat:
![]() ja najbardziej nie lubie cwczenia co sie lezy na brzuchu i odrywa sie uda od podlogi i sie je podnosi do gory zrobilam dzis glupote roku ![]() strasznie zle sie czulam tak grypowo, polamalo mnie, gardlo mnie boli i glowa zatokowo i stwierdzilam ze odpuszczam dzis trening. Przyszlam do domu wybilam herbate z miodem i cytryna i zjadlam obiad siadlam do kompa sprawdzic poczte a Maja oglada bajke odwraca sie i pyta "mamusia dzis nie cwicis??" ...........yyy nooo powiem wam ze zasiala we mnie ziarnko wyrzutu sumienia.....ale powiedzialam ze sie zle czuje i nie cwicze.....po 5 minutach podeszla do mnie, wziela za reke i mowi "choc pocwicimy razem" i zaczela machac nozka...... w mordeeee ale mnie zmotywowala!!!!!!!!!!wstalam wlaczylam plytke i...............prawie pawia puscilam ![]() ![]() tylko ja debil cwiczylam 20 minut po posilku (najgorzej bylo przy tym cwiczeniu co sie lezy na brzuchu i nogi do gory bierze) ![]()
|
|||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Xzora, dzięki za rady. Poleć mi jeszcze jakiś fajny stanik do ćwiczeń, bo szkoda mi moczyć Effuniaków, no i nie do końca mi wygodnie Czy na uwagę zasługuje tylko Shock Absorber? Jak z rozmiarami?Kotku, znam wszystkie Twoje "bolączki" Łącznie z mdłościami, jak robię coś na brzuchu, mimo znacznie większej przerwy od posiłku przed ćwiczeniami.Dziewczyny, czy planujecie jakieś miłe obchodzenie walentynek? Ja za bardzo nie wiem, kiedy wrócę do domu, więc ciężko coś zaplanować
|
|
|
|
#4023 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Ja wczoraj po treningu zjadłam śledzie..do teraz mi się odbija. W ogóle jestem taka padnięta po tym treningu że w ogóle jeść mi sie nie chce. Zresztą mi ostatnio mało kiedy chce się jeść. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() Ale mam w planach jakieś wieczorne tulenie do meża..bo ostatnio o 21:30 zasypiam niemalże na siedząco.
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Obejrzę sobie walentynkowy spektakl, ale to komedia o kobietach, więc może nie będzie aż tak romantycznie, a potem wracam do domu ogarnąć trochę, bo jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka na weekend. zamówiłam sobie buty przed chwilą http://www.butyk.pl/towar.14870.Polb...yl_601041.html |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo oryginalne - zastanawiam się tylko, czy praktyczne? Czy nie będą odparzać stóp? |
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
no jak skórzane to pewnie będzie OK. Ja o tym samym co Asiuk od razu pomyślałam..tym bardziej że blinki sa raczej podłej jakości- wg mnie
![]() Ale butki fajne
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
kotekk81, masz osobistą trenerkę i to jeszcze jak motywującą! tylko pozazdrościć
![]() Cytat:
Mam też sportowca z M&S i też jest spoko miskowa, bardzo fajne buty co do walentynek - kolacja z winem i film Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-02-14 o 09:42 |
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio udało mi się też upolować balerinki tommy hilfiger za 100. Czasem jak się okazuje dobrze mieć dużą nogę, bo najczęściej takie właśnie zostają i można je tanio na wyprzedaży kupić |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 2 pary butów blinka i jakoś nie jestem zadowolone- jedne baleriny od 2 lat mnie obcierają. Co się cieplej zrobi - próbuje je założyć i zawsze taka sama kicha- noga do krwi zdarta. Sandały sie rozwaliły po miesiącu ![]() W tommy są super wyprzedaże na koniec sezonu. Warto zaglądać. Ja właśnie żałuję że nie poszłam teraz po baleriny- bo nie mam żadnych sensownych- a jakby nie było pewnie za 2 miechy będzie wiosna.
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żałuję, że już ich nie produkują, bo kupiłabym jeszcze jedne takie same |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja raz też popełniła taki grzech, ćwiczyłam po 20 min od posiłku, ale mi to nie przeszkadza
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...buty. Muszę kupić jakieś na wiosnę fajne.
Tu Wam wrzucę bo na fejsa jakoś mi się nie chce. Nie wiem czy wszystkie Małą widziałyście to teraz macie możliwość nadrobić : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post39230836 Jezu, jak ja kocham to dziecko, nie sądziłam, że tak będzie :P |
|
|
|
#4035 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() Cytat:
A z dyskopatią chodzisz/chodziłaś na rehabilitację? Cytat:
tak po prostu mam gorsze dni, raczej bez konkretnej przyczyny (znaczy nie dzieje się nic specjalnego) Masz rację, teraz te filmy strasznie długie są, tyłek i kręgosłup boli mnie od siedzenia długiego. Ja też się nie wzruszyłam za bardzo, czasem to się pouśmiechałam ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z pogrubionym, ja teraz coraz częściej jednak sięgam po Jillian zamiast Ewki ![]() Cytat:
miała pomysł, wydała płyty, ludzie oszaleli na jej punkcie i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz mam bilet na Ślub Doskonały na 2 marca ![]() I ja, i ja ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Debrah, Amelka jest urocza, to musi być cudowne uczucie
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torcik? ja zrobię ryżowe naleśniki z mięchem ![]() betti, na rehabilitacji byłam w sumie trzy razy. Pierwsze dwie miałam u siebie w mieście i ograniczały się do masażu i prądów. Potem jeździłam do ośrodka wojewódzkiego gdzie miałam TENS, masaż, mobilizację stawów i kręgosłupa, PNF. Kolejnych nie planuję. Masaż wiadomo, pewnie by trochę rozluźnił i pomógł, ale skoro mnie nie pyli to nie będę kolejek zapychać jak co po niektórzy
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-02-14 o 14:54 |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
3070g i 55cm długa. Więc chyba "typowe" dziecko
![]() Potem przy wypisie spadła do 2870g - już nadrobiła stratę i jest tyle co przy urodzeniu, lub ciut więcej, za tydzień się dowiem u pediatry. Dziękujemy za ciepłe słowa ![]() Betti: ja wiedziałam, że będę kochać swoje dziecko no bo ogólnie "dzieci są fajne", ale że to będzie TAKIE uczucie, taką jakąś czułość, tkliwość to dziecko we mnie budzi..to nigdy bym się nie spodziewała. Nawet w nocy jak wstaję i "oczy na zapałki" to wpadam w błogostan jak ją podniosę i przytulę to siebie, a ona cała przylgnie swoim małym ciałkiem. No i nie sądziłam, że będzie mi się podobało karmienie piersią. A podoba się. Miny dziecka, rozanielony wzrok, przytulanie się wtedy do mamy - cudne uczucie. A jakie miny strzela jak szuka sutka. Otwarta paszcza, głowką kręci na boki i chce "lapać powietrze". Śmiejemy się z Tż, że "robi rekinka" - bo wiecie, rekin otwiera szeroko paszczę, a jak już złapie zębiskami to szarpie tą głową na boki. No wypisz wymaluj moje dziecko )
|
|
|
|
#4038 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko troszkę zaczęły być monotonne i wymyśliłam że będę przeplatać z mel b (te na całe ciało i na brzuch): jednego dnia Jillian, drugiego mel Cytat:
Cytat:
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, strasznie śmieszne i rozczulające zarazem
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam jeszcze spać z moją panną, wieczorem ten spokój jak widzi że jestem obok a rano uśmiech jak otworzy oczy
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-02-14 o 15:54 |
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Kłaść na sobie też uwielbiam (odbijamy w ten sposób i dobre na brzuszek). Ja się boję młodą kłaść przy sobie w łożku. Tylko na sobie - po karmieniu jak usypia. Obok się boję położyć
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A spania z taką kruszynką nigdy się nie bałam Muszę tylko łóżko przysunąć do ściany bo coraz mocniej się przekręca i "wędruje", żeby nie spadła
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-02-14 o 18:09 |
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, Amelka słodziutka
To uczucie, o którym piszesz, poznałam dużo później, niż Ty. Ja się chyba boję takich malutkich dzieci. |
|
|
|
#4044 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie obchodzimy jakos szczegolnie tylko robimy fajna kolacje, przysawke, deser....w tym roku moja kolej haha deser i kolacje juz mam wymyslona teraz mysle nad przystawka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"mamuniu chodz pocwicimy razem" rozwala mnie ten tekst ![]() stanik fajowy ale nie na moje boobsy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmmmmm ryzowe nalesniki??rzucisz przepisem?? ![]() Czesc dzis odkrylam ze jak zjadlam o 12:30 to zaje.biscie mi sie cwiczylo o 16:30....nawet nie mialam problemu z tym cwiczeniem na brzuchu
|
|||||
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Asiuk - sęk w tym, że ja też się zawsze bałam. Miałam zerowe doświadczenie w zajmowaniu się itp. Bałam się, że krzywdę zrobię. W ciąży często myślałam czy dam radę z opieką, czy będę wiedzieć o co maleństwo chodzi...gdy płacze np. I kurdę - to na prawdę samo przychodzi O_O
Ciekawe jak się będę z Młodą dogadywać jak będzie taka jak Twoja Ewa czy Maja kotka. To już zupełnieee inny etap
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis porozwalala zabawki i babcia sie jej pyta kto to posprzata a Maja na to "nie wiem??!! mozie babcia??!!ja jestem zajeta"
|
|
|
|
|
#4047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko jak ja się teraz wzruszam gdy widzę takie drobinki ![]() Jakbym miała większe mieszkanie robiłabym już drugie dziecko. Cytat:
Swoją drogą wam się podoba aż tak wyrzeźbiona sylwetka? Ja pierwszy raz w życiu kupiłam cokolwiek ...mąż dostał dużą czekolad milki. Pochłoną całą. Ja dziś na śniadanie zjadłam ostatni pasek (swoją droga za☠☠☠iste śniadanie dziś miałam) ..a ja dostałam spodnie Weszłam do Bershki pierwszy raz i wyhaczyłam z miejsca 4 pary spodni które muszę mieć. No właśnie. Dziecku mojemu bym robiła. Xzora ty jednak na diecie bezglutenowej? Cytat:
Dobrze że mała szybko się najadała i przytulac nie lubiła. Mąż za to kochał dźwięki które podczas karmienia wydawała.Cytat:
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
chyba typowe
a w czym ćwiczysz? przy dużym biuście dobrze się sprawdzają: Shock Absorber, Royce Impact i Panache Sport. Tak szczerze powiedziawszy, to nie ma czym rzucać. Jako, że glutenu jeść nie mogę zrobiłam naleśniki na mące ryżowej. W sumie to chciałam zrobić bardziej tortille, ale mąka ryżowa okazała się być zbyt twarda do tego. Na szczęście w smaku było ok. |
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z pieczywem- kupujesz gdzieś kukurydziane? Czy może pieczesz? Musze się za tymi sprawami rozejrzeć bo moje dziecko niestety po 3 próbie z glutenem dalej skręca się od bólu brzuszka. Daję więc spokój z dziadostwem do 2 roku zycia.
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
jak u Ewki? bo Ewka jak dla mnie to w ogóle mięśni nie ma, albo inaczej, ma takiej jak ja, ale bardziej widoczne przez brak tkanki tłuszczowej
przecież ona waży chyba z 50kg i ma jakieś 168wzrostu, czy coś koło tegoNatomiast sylwetka typu fitness (taka jak poniżej) mi się podoba: ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Pieczywa nie jem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

czasami nawet po treningu robie 50 brzuszkow ekstra 

siadlam do kompa sprawdzic poczte a Maja oglada bajke odwraca sie i pyta "mamusia dzis nie cwicis??" ...........yyy nooo powiem wam ze zasiala we mnie ziarnko wyrzutu sumienia.....ale powiedzialam ze sie zle czuje i nie cwicze.....po 5 minutach podeszla do mnie, wziela za reke i mowi "choc pocwicimy razem" i zaczela machac nozka......