|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki piękna 14
Cytat:
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto
?ja się uczę, bo w środę egzamin z 4 semestrów, a nic nie umiem, w sumie to się nie uczę, ciasteczka robiłam ![]() dostałam dziś komentarz od tego sprzedawcy na allegro i napisał m.in.: miły kontakt Znowu robiłam zakupy na allegro i mam nadzieję, ze się nie przejadę na jednym ze sprzedawców (tak tak znowu sprawdziłam komentarze po zakupie A kupiłam: drążek do podciągania buty, takie człapaki do latania, ale 15 zł bo przesyłka za darmo prawie bo siostra i mama robiły tam zakupy http://allegro.pl/najnowszy-model-hp...973051064.htmli 16 liquidów do e-papierosów po 3,50zł, a w sklepie są 10 ml po 15-18 zł każdy inny smak, bo mój TŻ właściwie zaczyna przygodę z e-papierosem i nie wie, który mu podpasuje, więc wybrałam kilka żeby sobie popróbował w prezencie za to, że mnie nie truje, a powiem mu, że na walentynki czy coś![]() a Tobie Poziomko jak idzie rzucanie palenia?
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej WP Też zaczełam przygode z e papierosem, długie lata nie palilam ale mialam przez pewien czas mocne stresy i zaczelam kopcic jak lokomotywa przez co mialam duze wyrzuty sumienia i moja cera mojego palenia nie dzierżyła. Teraz sobie popalam 6-stki stężenia ale juz nastepnym razem kupie zeróweczki bo w sumie ta cała nikotyna to mi do niczego nie potrzebna :P
|
|
|
|
|
|
#754 |
|
zawsze mam racje
|
siwa: ja normalnie nie palę, ale jakbym się wkurzyła to przez 2-3 dni mogłabym wypalić i paczkę
Spodziewałam się dzisiaj moich 2 paczek i nic
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,stwierdziłam że nie będę tak mocno niszczyć włosów więc stanęło na tym, że mam ombre
góra ciemny brąz, stopniowy rozjaśniany aż do dołu, do rudoczekoladowych, jestem zadowolona
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tu tak cicho? Ja już po sesji, na razie średnia 4,8 Dziewczyn, klikniecie mi w link w podpisie ?
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i masz super średnia, zazdroszczę! Ja nigdy takiej nie będę mieć![]() Zdjęcia są już w albumie ombre nie jest równe, bo chciałam zachować efekt przejścia. Fryzjerka użyła tylko rozjaśniacza. Wybaczcie, włosy nie do końca ogarnięte, żyją własnym życiem Jak mi się znudzi to tylko rozjaśnię górę i będę mieć już jaśniejsze włosy całe wzorowałam się na tych fotkach poniżej:
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh. ale trudno, mam nadzieję, ze będzie lepiej w przyszłym semestrze i że za rok będzie stypendium naukowe![]() Twoje końcówki są rudawe, czy mi się wydaje. Podoba mi się, a jak błyszczą ![]() Kiedy dodasz nowy wpis na blogu
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, rudawo-kasztanowe, zależy od światła ![]() Blog... notka pojawia się w ciągu max 2 dni. Miałam sesję + inne obowiązki wiec trochę to zaniedbałam,ale już niebawem coś naskrobię, obiecuję
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ładnie to wygląda no mam nadzieję mi się udało ostatnio nawiązać fajną współpracę i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu chociaż będę u rodziców, więc nie wiem jak wyjdzie
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
jestem caly czas
kupilam ostanio fajny krem nawilzajacy Fitomed ladny sklad, dobre opinie i tani
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co słychać?zainteresuję się tym kremem
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa, mialam pytac jak sie u Ciebie ziajka sprawuje
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
a całkiem w porządku
![]() dziękuję za polecenie
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
jakos tak nie mam o czym pisac a ruchu duzego tez nie ma
![]() jak tam ombre? nadal czekasz na kolezanke?
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale tu cicho ostatnio Ja ostatnio ten krem kupiłam Ziaja-Kuracja Nawilżająca póki co jestem zadowolona fajnie nawilża. Tygrysko a gdzie można kupić ten co poleciłaś ?
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom, nadal czekam i się doczekać nie mogę ale jej jednej ufam, że mi nie spaprze włosów a pojechała po sesji do domu, niech ma trochę oddechu . Cytat:
;(
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się przy kawce
Zyś jak zrobisz to koniecznie nam się pokaż ![]() ehhh a ja dalej tych zdj nie zrobiłam, ale pamiętam o tym
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() z ziaji tez sa fajne, ja mam na noc do cery naczynkowej siedzimy tu sobie tak po cichu kazda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu
ja co prawda go juz wykonczylam i mam tym razem inny, ale byłam ciekawa jak Ci przypasuje, skoro ma parafine![]() Cytat:
Tak samo jak mojego ukochanego dermosanu , jest tylko tłusta wersja wszedzie ![]() Tygrysko- ten krem Fitomedu wygląda na ciekawy, ale ma capric.. coś tam a to cholerstwo mnie zapycha
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mam wysyp po powrocie do picia pokrzywy
![]() w ogóle mam straszny problem z wypadaniem włosów. Znalazłam jedną maskę, która mi to ładnie ogranicza, ale nie chcę żeby moja skóra głowy się przyzwyczaiła do niej i robię sobie dłuższą przerwę skoro się skończyła... Cytat:
w ogóle wkurzyłam, bo mama kazała mikupić sobie spodnie na allegro, a bez mojej wiedzy kupiła drugie dla sąsiadki, to napisałam do sprzedawcy, że się pomyliłam, ale że nie dostałam odpowiedzi to zapłaciłam za obie pary i liczyłam na to, że będą obie, a dziś po tygodniu dostaję odpowiedź, że spodni nie będzie, zakup anulowany, wystawili je jeszcze raz i będą występować o zwrot prowizji. Nosz
|
|
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja też planuję kupić od jakiegoś czasu
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
wcieram
![]() pije od czasu do czasu skrzyp
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od kilku dni pokrzywę i patrząc w lustro znów czuję się jak nastolatka
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny koleznka polecila mi na noc krem pharmaceris z kwasem migdalowym. Ktoras z was go uzywala?
Ja dzis bylam na zakupach w mohito kupilam sukienke klasyczna mala czarna co dekolt ma przezroczysty i biala bluzke bez rekawkow zakonczona koronka I musze sie pochwalic ze juz zrobilam 1 miesiac insanity gdzie widac ze schudlam i miesnie mi sie buduja ale waga jakos nie zjezdzaa chociaz jestem duzo szczuplejsza ale za to umiesniona po insanity planuje nadal trenowac pole dance plus zapisalam sie na stretching ale chce jeszcze hurlesque i jazde konna
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2013-02-18 o 03:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

?

góra ciemny brąz, stopniowy rozjaśniany aż do dołu, do rudoczekoladowych, jestem zadowolona
?