Co powiedzieć jego dziewczynie? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 15:13   #61
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Co powiedzieć jego dziewczynie?

Cytat:
Napisane przez kasia971 Pokaż wiadomość
Wszyscy mężczyźni są wierni, nie korzystają z usług prostytutek, nie wymuszają aborcji, nie zostawiają kobiet w ciąży / z dziećmi bez środków do życia.

Jak ktoś nie doświadczył pewnych rzeczy na własnej skórze, to może się śmiać. Na zdrowie.
A po co te skrajności? Są mężczyźni skur***ny, tak samo jak są takie kobiety. I analogicznie - u obu płci występują sensowne, odpowiedzialne typy. Widocznie ktoś Cię kiedyś bardzo skrzywdził, ale to nie daje Ci prawa do oceny całego gatunku ludzkiego.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 15:15   #62
delirious
Raczkowanie

Przykro mi, że miałaś do czynienia z kimś takim, ale to nie znaczy że wszyscy sa zli i brzydcy, zdajesz sobie z tego sprawe...prawda?
delirious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 15:20   #63
elvegirl
po drugiej stronie szafy

mary_poppins, przyznałabyś się lepiej ile aborcji na życzenie eksów miałaś, a nie wybielasz te szumowiny ;P
Stary 2013-02-14, 15:20   #64
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez kasia971 Pokaż wiadomość
Wszyscy mężczyźni są wierni, nie korzystają z usług prostytutek, nie wymuszają aborcji, nie zostawiają kobiet w ciąży / z dziećmi bez środków do życia.

Jak ktoś nie doświadczył pewnych rzeczy na własnej skórze, to może się śmiać. Na zdrowie.

Musiałaś mieć bardzo ciężkie życie, przykro mi tylko to nie powinno wpływać na postrzeganie prawdziwego świata co niestety widać u ciebie już wystąpiło...
Stary 2013-02-14, 15:21   #65
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Boogini Pokaż wiadomość
Mam kumpla. Jego dziewczyna jest o mnie strasznie zazdrosna. Planujemy pojechać razem na stok 2 dni, 1 noc. Co powiedzieć jego dziewczynie? Chłopak studiuje, nie może się wyrwać, ciągle pod telefonem, jednym słowem - toxic. Jakieś pomysły co jej powiedzieć? Tak, namawiam do kłamstwa, ale serio, typowo koleżeński, kolejny wypad i pomysły jakoś się skończyły...
To ja dopiero muszę byc 'toxic', bo jakby mojemu chłopu zachciało się wyjazdu na ferie i nocowania we dwójkę z obcą dziewuchą, to bym go z przyjemnościa puściła, ale najpierw własnoręcznie amputowała mu klejnoty
No cóż, w każdym razie rozumiem podejscie dziewczyny, nie rozumiem podejścia jak można wybierać się we 2 z zajętym facetem na ferie. Choćbyś nie wiem jak czyste zamiary miała takich rzeczy się po prostu nie robi i tyle.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 15:37   #66
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
mary_poppins, przyznałabyś się lepiej ile aborcji na życzenie eksów miałaś, a nie wybielasz te szumowiny ;P

Ale nie wyobrażałam sobie bez nich życia!
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 15:48   #67
Kwiatuszek133
Zadomowienie

ze jedziecie na ru.chansko i on chce od niej odpoczac - na pewno go pusci
Stary 2013-02-14, 15:54   #68
RedLorry
Raczkowanie

Autorka wątku coś się nie odzywa, a szkoda.

Wiem, że umrę.

To pomiędzy jest moje"
— Eddie Vedder
RedLorry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 16:04   #69
Tysia144
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RedLorry Pokaż wiadomość
Autorka wątku coś się nie odzywa, a szkoda.
zamilkła na wieki wieków tez jestem ciekawa co autorka ma do powiedzenia.
Stary 2013-02-14, 17:36   #70
Hultaj
BAN stały

przecież autorka nie zamierza z nią rozmawiać, szuka wymówki, którą chłopak będzie mógł dziewczynie powiedzieć.

Co do tego, że dziewczyna jest taka zaborcza o Twojego przyjaciela, cóż, ma rację, wlaśnie kombinujecie, jak z niej zrobić idiotkę.
Współczuję jej, zdrowy związek to dziewczyna przed kumpelą, facet przed przyjacielem, to ciężko porównywać, ale mam na myśli to, że jeśli dziewczyna chłopaka jest zazdrosna o przyjaciółkę to życzliwa przyjaciółka wycofuje się i nie wybiera się na intymne wypadziki w z noclegami tylko we dwoje; zostawia problem zazdrości dziewczyny chlopakowi i stara się nie zaogniać sytuacji pomiedzy nimi.

Ty tego nie rozumiesz bo ewidentnie chciałabyś, by z nią zerwał, bo Ci panna nie pasuje, albo po prostu wyrwala Twojego kolegę i jesteś o nią zazdrosna do czego się nie przyznajesz.
Więc nie mam zielonego pojęcia co Twój niedoszły czy przyszły chłopak mógłby jej powiedzieć, może coś w stylu ''odpuścmy to sobie, nie pasujemy do siebie, bo ja chcę spędzać czas z koleżanką z nie z tobą?''.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 18:01   #71
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tysia144 Pokaż wiadomość
zamilkła na wieki wieków tez jestem ciekawa co autorka ma do powiedzenia.
a co ma mówić?
lepiej ,żeby się nie pogrążała bardziej

prawda jest taka,że i tak zrobią swoje.żal mi dziewczyny tego chłopaka,a autorka,no cóż,oby sie nie przejechała na własnym gównie

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2013-02-14 o 18:02
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 19:49   #72
fatgirl91
Raczkowanie

Zgadzam się ze słowami jednej z dziewczyn, jedźcie sobie gdzie chcecie i zostawcie to biedne dziewczę w spokoju, ona pewnie nadal wierzy, ze chłopak ją kocha .... Jak tak bardzo mu źle i taki to toksyczny związek, to niech ją rzuci ...., a nie wyżala się koleżance, która niestety nie ma zbyt wiele taktu ..., nie wiem czy to czasem nie z racji wieku.
fatgirl91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 20:02   #73
Tysia144
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
a co ma mówić?
lepiej ,żeby się nie pogrążała bardziej

prawda jest taka,że i tak zrobią swoje.żal mi dziewczyny tego chłopaka,a autorka,no cóż,oby sie nie przejechała na własnym gównie
szkoda dziewczyny... a żal chlopaka za glupote, robić takie rzeczy i dawać się namowic na klamstwa, a druga rzecz woli jechac gdzieś na noc z kolezanka niż czas spędzić z dziewczyną, a chociaż ją zabrać, brak mi słów.
Stary 2013-02-14, 21:14   #74
Bananalama
jestę wieszczę

Dziewczynie się nie dziwie. Ma rację. Też bym swojego faceta nie puściła na wyjazd z koleżanką.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 22:11   #75
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Wydaje mi się, że zalezy Ci na nim nie mniej niz jego dziewczynie
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 23:20   #76
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Mam kumpla. Jego dziewczyna jest o mnie strasznie zazdrosna. Planujemy pojechać razem na stok 2 dni, 1 noc. Co powiedzieć jego dziewczynie? Chłopak studiuje, nie może się wyrwać, ciągle pod telefonem, jednym słowem - toxic. Jakieś pomysły co jej powiedzieć? Tak, namawiam do kłamstwa, ale serio, typowo koleżeński, kolejny wypad i pomysły jakoś się skończyły...
Wybacz, ale ja nie puściłabym faceta gdzieś z koleżanką na noc. Po prostu są pewne zasady. A ona w głębi duszy bardzo go kocha, dlatego go tak kontroluje. Na Twoim miejscu bym z nim nie jechała
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 23:30   #77
Ines_Ines
Raczkowanie

Cytat:
Może wyjazd w jakiejś większej grupie a nie we 2 byłby dobrym rozwiązaniem? Jak Ci zależy na jego szczęściu to nie namawiaj go na kłamstwa i machlojki, po prostu odpuść. A jak on ją okłamie, sprawa się rypnie, ona się dowie i go zostawi to ja Ty się będziesz czuła?

Blogi o związkach i seksie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672894

(zapraszam do wrzucania linków do ciekawych blogów i postów)

Edytowane przez Ines_Ines
Czas edycji: 2013-02-14 o 23:31
Ines_Ines jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 23:57   #78
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
ze jedziecie na ru.chansko i on chce od niej odpoczac - na pewno go pusci
to dobry powód na wyjazd jest
panna mati_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 00:09   #79
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines_Ines Pokaż wiadomość
Może wyjazd w jakiejś większej grupie a nie we 2 byłby dobrym rozwiązaniem? Jak Ci zależy na jego szczęściu to nie namawiaj go na kłamstwa i machlojki, po prostu odpuść. A jak on ją okłamie, sprawarypnie, się ona się dowie i go zostawi to ja Ty się będziesz czuła?
Ja bym obstawiała, że ucieszy się z wolnego miejsca u jego boku, a przynajmniej z możliwości nieskrępowanych wyjazdów we dwoje
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 08:39   #80
Littlejackie
Zadomowienie

A ja się wypowiem z drugiej strony barykady tj. "TOXIC" girlfriend.

Mój były chłopak też miał taką koleżankę, najpierw ona go ciągle zapraszała do siebie na imprezy (oczywiście pomijając mnie w tych zaproszeniach) i początkowo odmawiał a jak mu przestało zależeć na mnie to się zaczęły potajemne 'piwka' + "nie chciałem Ci mówić, zawsze dziwnie reagowałaś na A." a w końcu wyjazd do niej na kilka dni (bez mojej wiedzy). Jak się można domyślić nie jesteśmy już razem ;ddd Z nią to i tak podobno rzeczywiście tylko kumplują się ale jak tu nie być toxic z takimi facetami.
Złe intencje 'koleżanek" bardzo łatwo wyczuć, czasem można nadinterpretować ale z reguły dziewczyna drugą dziewczynę wyczuje.

Nie wiem jak można namawiać kogoś do tak perfidnych kłamstw, ten chłopak pewnie potem by się wykręcał: "no zależy mi na tobie, chciałem sobie tylko odpocząć i się rozerwać, a wiedziałem, że się będziesz denerwować." KLASYKA, a ten wątek jest strasznie przygnębiający. I jak tu wierzyć w przyjaźń damsko-męską??

Mój obecny chłopak ma trochę koleżanek, ja powiedziałam, że żeby akceptować muszę wszystkie poznać, zresztą czuję się najważniejsza dla niego więc nie wymyślam sobie jakiś historii, ale wiemy co by było nie do zaakceptowania np. wyjazd we dwoje z koleżanką WTF???
Littlejackie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 15:05   #81
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
przecież autorka nie zamierza z nią rozmawiać, szuka wymówki, którą chłopak będzie mógł dziewczynie powiedzieć.

Co do tego, że dziewczyna jest taka zaborcza o Twojego przyjaciela, cóż, ma rację, wlaśnie kombinujecie, jak z niej zrobić idiotkę.
Współczuję jej, zdrowy związek to dziewczyna przed kumpelą, facet przed przyjacielem, to ciężko porównywać, ale mam na myśli to, że jeśli dziewczyna chłopaka jest zazdrosna o przyjaciółkę to życzliwa przyjaciółka wycofuje się i nie wybiera się na intymne wypadziki w z noclegami tylko we dwoje; zostawia problem zazdrości dziewczyny chlopakowi i stara się nie zaogniać sytuacji pomiedzy nimi.

Ty tego nie rozumiesz bo ewidentnie chciałabyś, by z nią zerwał, bo Ci panna nie pasuje, albo po prostu wyrwala Twojego kolegę i jesteś o nią zazdrosna do czego się nie przyznajesz.
Więc nie mam zielonego pojęcia co Twój niedoszły czy przyszły chłopak mógłby jej powiedzieć, może coś w stylu ''odpuścmy to sobie, nie pasujemy do siebie, bo ja chcę spędzać czas z koleżanką z nie z tobą?''.
Zgadzam się w 100%.
Wasza relacja to nie przyjaźń damsko-męska, ale jakiś dziwny trójkąt, w którym Ty rywalizujesz z jego dziewczyną, facet jak ostatnia sierota notorycznie kłamie, a jego dziewczyna jest zazdrosna, bo nie ma klapek na oczach. I jeszcze szukasz dla nie wymówki, brawo
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 15:29   #82
agniesikk
Zakorzenienie

Ale jesteś wyrachowana, nakłaniasz kolegę, żeby skłamał przed dziewczyną. Ciekawe czy będzie taki głupi i Cię posłucha. Wtedy wyjdzie kto jest dla niego ważniejszy: Ty czy ona
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 15:58   #83
Naomi21
Zakorzenienie

Niech Bóg mnie broni przed takimi facetami Opowiada koleżance jaka to jestem toksyczna, planuje z nią wypad we dwoje, a na dodatek planują co tu wymyślić, żebym nie zaczęła nic podejrzewać Ręce opadają, tragedia. Współczuję tej dziewczynie, za sam taki pomysł bym chyba zamordowała swojego faceta.
Stary 2013-02-15, 16:42   #84
panna mati_
Zakorzenienie

Po co takie podchody? Niech się autorka weźmie w parę z tym gościem, a tej biednej dziewczynie, niech oboje dadzą spokój...
panna mati_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 23:30   #85
Ines_Ines
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Ja bym obstawiała, że ucieszy się z wolnego miejsca u jego boku, a przynajmniej z możliwości nieskrępowanych wyjazdów we dwoje
Być może :P. A "tą złą" nadal będzie ta biedna dziewczyna.

Blogi o związkach i seksie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=672894

(zapraszam do wrzucania linków do ciekawych blogów i postów)

Ines_Ines jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości