|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
a ja muszê i¶æ zrobiæ badania do prawka
robi³a która¶ badania powtórne do prawka i mo¿e mi co¶ poradziæ? gdzie i¶æ? i wgl jak to za³atwiæ i ile to trwa
|
#4202 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 701
|
Ok to siê wstrzymam narazie dziêki wam jeszcze raz
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Ja tych ograniczeñ w Prawie Jazdy nie mam
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 110
|
![]() mi tez tylko takie kurcze u mnie ostatnio cos z czasem nie tak
|
|
#4205 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
Wiem co mówi± lekarze na ten temat, ale po tym jak pani doktor przepisywa³a mojemu synkowi sterydy, antybiotyki i inne ¶wiñstwa mimo ¿e ich wówczas niepotrzebowa³ (karmi³am go piersi± i dosta³ wysypki na bu¼ce, eliminuj±c ró¿ne rzeczy dosz³am do tego ¿e to pomidor, wyrzuci³am wiêc pomidory z diety, a wysypka zesz³a mu po kilku dniach smarowania normaln± dzieciêc± ma¶ci± z apteki!), przesta³am na niej polegaæ w stu procentach. Poza tym lekarka przepisywa³a mi same najdro¿sze lekarstwa za które zbiera³a profity Braki miliona witamin jakie dostarcza mm ( ) zastêpuje mu teraz warzywami, owocami, serkami, itp. Synek ro¶nie, przybiera na wadze, uczy siê codziennie nowych rzeczy i jest szczê¶liwy- a to dla mnie najwa¿niejsze. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4206 | |
|
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 569
|
Cze¶æ dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w ten piekny dzien! Cytat:
![]() nosze soczewki, okulary po domu, ale tez nie zawsze... a kiedys zgubilam okulary, ktore mialam na nosie, nie pytajcie jak to zrobilam moj Walenty postaral sie o prezent i dostalam piekne kwiatki! |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
A propos okulisty- dzwoni³am dzisiaj siê zapisaæ i dopiero po 20stym wznawiaj± rejestracjê bo tyle maj± ludzi
A u mnie przez komputer i tv pojawi³a siê krótkowzroczno¶æ, boli mnie ¿e nieraz nie widzê z daleka bu¼ki mojego szkraba jak siê bawi, dlatego muszê w koñcu i¶æ zobaczyæ jak ¼le jest i zacz±æ nosiæ jakie¶ okulary ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Zbieram siê
Do jutra dziewczyny
|
#4209 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
No tak to spokojnie mo¿esz mu dawaæ jak w dzieñ je normalne posi³ki a po mleku nic siê nie dzieje z³ego.No to zadbaj Ex o swoje oczki zeby¶ siê nie mêczy³a |
||
|
|
|
#4210 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja nim dotarlam do szpitala to juz zolcia sama wymiotowalam tak mnie wyczyscilo...i tej goryczy i pieczenia buzi i gardla wrogom nawet nie zycze.
|
|
#4211 |
|
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 569
|
nie moge znalezc ladowarki do aparatu w tym balaganie ![]() jak znajde to wrzuce
|
|
|
|
#4212 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie ma bata, prywatnie chodzê, nie czekam, szkoda mi zdrowia i nerwów na nfz Cytat:
bêdê szukaæ ³adnych, mam chrapkê na jakie¶ wyra¼niejsze, ³adne oprawki, bo teraz mam takie delikatne, oprawka tylko u góry a tak to samo szk³o
|
||||
|
|
|
#4213 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Cytat:
Cytat:
mi w ogóle szybko okulary siê nudz±, najchêtniej zmienia³abym je minimum raz na rok, szkoda ¿e s± drogie Edytowane przez beautygosiek Czas edycji: 2013-02-14 o 16:03 |
||
|
|
|
#4214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
Cze¶æ dziewczyny!
Potrzebujê Waszej pomocy . Bardzo szybko (niem±drze wiem) z ciemnow³osej sta³am siê blondynk± . Obecnie mam z³ocisty blond, a ¿e jestem raczej latem to zupe³nie mi on nie pasuje. Chcê zregenerowaæ w³osy i kupiæ farbê profesjonaln± (my¶la³am o allwaves). Kusi mnie 11.2 superrozja¶niaj±ca per³a. Na palecie kolorystycznej wygl±da(jak dla mnie) do¶æ ciemno i w sumie taki lub nieco ja¶niejszy kolor chcia³abym uzyskaæ. My¶la³am te¿ o bardzo jasnym popielatym blondzie ale odnoszê wra¿enie, ¿e per³a jest ch³odniejsza . Czy per³a och³odzi mi ten z³ocisty kolor (niedawno k³ad³am 10.21 ale kolor w ogóle siê nie zmieni³, mo¿e przez moje wcze¶niejsze katowanie w³osów)? Jakiej wody powinnam u¿yæ? Czy mo¿e w celu och³odzenia koloru powinnam u¿yæ czego¶ z popielem?Bardzo proszê o pomoc i dziêkujê
Edytowane przez _glee_ Czas edycji: 2013-02-14 o 17:05 |
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 110
|
dobra lece sie szykowac na kolacje mimo ze zostaly jeszcze 2 godziny
|
|
#4217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
a ja idê robiæ obiad dla mojego Walentego i kartkê wypisaæ, bo wcze¶niej weny nie mia³am
![]() mi³ego wieczoru
|
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Ja lece sie ogarniaæ bo zaraz do kina a potem idziemy gdzies co¶ zje¶æ
![]() Udanych walentynek Wam ¿yczê dziewczyny ![]() ![]()
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 058
|
Cytat:
to,¿e kiedys szybko podawano krowie i ludzie ¿yli/¿yja nie znaczy,¿e to dobrze wp³yne³o na ich zdrowie, cia³o etc. To tak samo jak z dieta niemowlecia, m±ke do mleczka, budyn po 3mscu.. zyjemy, ale moze bylibysmy wszyscy zdrowsi gdyby kiedys ktos o tym pomyslal? Mój problem rozwia¿e siê sam- o ile mleka w sto³owce mej wystarczy - ro kontrowersyjnie chcê karmic do 2r¿ córy. Mój T¯ pracuje, dzis nie wroci.. a zreszta przyzwyczai³am sie, ¿e T¯ to czesciej widze na zdj
|
|
#4221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() prz yjedzie w niedzielê i w poniedzia³ek rano znów jedzie na tydzieñ
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 058
|
Cytat:
moj to tak w kratke, czasami pracuje w trybie normalnym (jest o 17 w domu), czasami wyjazdy.. ja nie sama- ja z córa, ktora koniecznie chce dopasc moja klawiature (to,ze da³am jej stara do zabawy to za ma³o.. )
|
|
#4224 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 956
|
Hej dziewczyny
Mam pytanie: farbowa³am dzi¶, po kilku miesi±cach przerwy, moje w³osy. odrost mia³ jakie¶ 7cm, reszta d³ugo¶ci to wyp³ukany do lekko ¿ó³tego ¶redni popielaty blond k³adziony na wcze¶niej farbowane A10 i alfa 11.21. Odrost by³ w kolorze ¶redni blond popielaty - typowo mysi kolorek - co¶ pomiêdzy 8 a 7 poziomem. Nak³ada³am Framesi Glamour 12.12 + 9% oxy, i uzyska³am cudowny ja¶niutki blond... kurczak a oczekiwa³am piêknego popielato per³owego ![]() na odro¶cie trzyma³am 55 minut + 5 minut na d³ugo¶ci Poziom rozja¶nienia mi odpowiada, ale nie odcieñ Czy to wina farby czy s³abego oxy? Podkre¶lê ¿e gdy wczesniej farbowa³am jasnymi blondami zawsze wychodzi³o ³adnie, tyle ¿e zawsze robi³am to na wodzie 12% by³o piêknie, czysto, zero ¿ó³tka, no mo¿e lekko przy wellatonie 12/1 Ah no i raz jak u¿y³am 03 L'oreal Recital Preference - wtedy te¿ mia³am ¿ó³tko, ale nie wiem jakie 2 ostatnie farby maj± oxy. Wiem ze teraz pasowa³oby na³o¿yæ co¶ ok. 10.2/10.21 na wodzie 6%, wiêc proszê jedynie o radê czy nastêpnym razem powinnam u¿yæ 12% wody czy zmieniæ farbê? Kondycja super <3 Niestety nie mam zdjêæ przed farbowaniem, po farbie w dwóch ró¿nych pomieszczeniach z czego tak naprawdê to realny kolor jest gdzie¶ po ¶rodku, w ³azience zdjêcie wysz³o za ch³odno, a w pokoju za ¿ó³to (nie ma glona tylko ¿ó³tko) |
|
|
|
#4225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja te¿ z cór± a mi tel zabiera i siê cieszy jak zabierze![]() Buahhot to piona ju¿ jest nas trzy
|
|
|
|
|
#4226 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Cytat:
Dobrze,¿e juz jestes w domku, ja na sam sapach szpitala jestem chora na wszystko co mozliwe ![]() Wiesz co naprawde nie z³apa³o mi za dobrze, ale wiedzia³am,¿e tak bedzie, mia³am ponad 2cm odrostu ![]() Teraz juz tak planuje wolne ¿eby nie dopuscic do takiego giganta ![]() Jak myslisz pociagnie mi ten Garnier 111 na oryginalnym oksy? bo nawet nie wiem czy jest sens probowac ![]() Cytat:
ej zrobie sobie takie... [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3922941 1]Nikt nie doradzi? Pacne³a bym t± farb± palette 219 raz jeszcze ale nie wiem czy nie za mocna po rozjasnianiu [/QUOTE] Ja robie Palette 219 ale sam odrost (natura ciemny blond) Cytat:
Najwazniejsze, ¿e predzej czy pozniej i tak zrobia Ci ta korekte ![]() a w okularach na pewno bedziesz wygladac slicznie, mi czasem podobaja sie laski w okularach. Dodaja im takiej drapie¿no¶ci i seksowno¶ci mi³ej zabawy Cytat:
Ja juz po pracy. @ dosta³am wiec Walenty mnie dzisiaj ominie ![]() Kupi³am sobie w koncu stanik z Kingi, ale jakie jaja by³y z rozmiarem. W koncu dobra³am...UWAGA...70E ![]() http://www.kinga.com.pl/root/kolekcja,35 ( nr. 14) i kupi³am Carmex truskawkowy, po notce Kitki postanowi³am daæ mu drug± szanse
Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-02-14 o 20:29 |
||||
|
|
|
#4227 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
a je¿eli juz bym siê zdecydowa³a to jak± farbke-kolor by¶ mi doradzi³a ¿eby by³o widaæ delikatne przej¶cie ? Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jaki ja bym rozmiar mia³a ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- to tez mi siê podoba
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|||
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Dziewczyny mam najgorsze Walentynki ever.
Rozstalismy sie ze swoim, do tego rzuci³am mu pierscionkiem a teraz siedze w domu i ryczê ........to chyba koniec ;/ ![]()
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

robi³a która¶ badania powtórne do prawka i mo¿e mi co¶ poradziæ? gdzie i¶æ? i wgl jak to za³atwiæ i ile to trwa

Wiem co mówi± lekarze na ten temat, ale po tym jak pani doktor przepisywa³a mojemu synkowi sterydy, antybiotyki i inne ¶wiñstwa mimo ¿e ich wówczas niepotrzebowa³ (karmi³am go piersi± i dosta³ wysypki na bu¼ce, eliminuj±c ró¿ne rzeczy dosz³am do tego ¿e to pomidor, wyrzuci³am wiêc pomidory z diety, a wysypka zesz³a mu po kilku dniach smarowania normaln± dzieciêc± ma¶ci± z apteki!), przesta³am na niej polegaæ w stu procentach. Poza tym lekarka przepisywa³a mi same najdro¿sze lekarstwa za które zbiera³a profity
Braki miliona witamin jakie dostarcza mm (

a ju¿ siê tak napali³am 

bêdê szukaæ ³adnych, mam chrapkê na jakie¶ wyra¼niejsze, ³adne oprawki, bo teraz mam takie delikatne, oprawka tylko u góry a tak to samo szk³o
zawiozl mnie na izbe, narobil afery i wydarl jape to szybko sie mna zajeli...