Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 11:23   #3301
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

Tak sobie patrzę na nasze zestawienie, JOASIA, BEATA!!! Mamy niepowtarzalną szansę przegonić Kwiatuszka!!!
ha ha ha dobre sobie Fury, Asia , Beata dobrze wam radzę spierniczajcie bo już wam po piętach depczę

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

wiecie co dzisiaj widziałam się ze znajomą która powiedziała że inne życzliwe znajome które jak mnie zobaczyly( zmierzyły mnie z góry na dół) i stwierdziły że schudłam tak bo" mam problemy w rodzinie msakra jakaś żadna nie powiedziała ani słowa ..............tylko od razu wysnuły wnioski.............nie mam pojęcia skąd to im się to wzieło. ludzie tworzą takie historie że nawet tego się słuchać nie chce
nie wiem czy za tym stoi zazdrość czy zwykła "ludzka życzliwośc"
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:26   #3302
ogolnie
Zakorzenienie

kwiatuszek
"ludzka życzliwość" raczej, bo im samym dupy się ruszyć nie chce i z zazdrości musiały coś powiedzieć
Ja w tzw. "czarownice" czy "cioty" nie wierzę, aczkolwiek bardzo wierzę w złe ludzkie słowo...
Nie mogę się doczekać momentu kiedy wszystkim kopary opadną jak już wyjdę na światło dzienne szczupła
Nie, żebym odchudzała się na pokaz, ale na pewno będe obiektem plotek, bo zawsze gruba byłam. Więc może ludzie mi wmówią jakąś chorobę?

Zrobiłam tego kurczaczka w papirusie, nawet niezły, ale gotowany lepszy Głoooooooooooodna jestem, niech te ziemniaki się szybciej gotują

anuszka
a bo ja wiem, czemu tak jest? nie wiem

nadalka
czytałam wczoraj, że przed @ waga może wzrosnąć na 10-12 dni przed i utrzymuje się aż do pojawienia się miesiączki. u mnie chyba nawet dłużej, bo jak mam okres to jestem strasznie nadęta i ociężała

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-14 o 11:28
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:34   #3303
martha22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Martha, a ile Ty masz wzrostu?
168 cm
Stary 2013-02-14, 11:36   #3304
Beatagr3
Zadomowienie

Kwiatuszek taka już jest ta ludzka życzliwość, tak samo jak się komuś dobrze powodzi to zmyślają jakieś teorie spiskowe

Mam wrażenie, że brzuch mi się trochę zmniejszył, nawet babcia mi dzisiaj powiedziała, że jest mniejszy Jutro się zmierzę i zobaczę.
Poćwiczyłam na orbitku 40 min. Niedługo albo zwiększę czas albo obciążenie.
Stary 2013-02-14, 12:30   #3305
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
ha ha ha dobre sobie Fury, Asia , Beata dobrze wam radzę spierniczajcie bo już wam po piętach depczę
Hahaha nie no, na razie to Ty nam uciekasz ale jak się zepniemy, to może damy radę iść z Tobą łeb w łeb

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
wiecie co dzisiaj widziałam się ze znajomą która powiedziała że inne życzliwe znajome które jak mnie zobaczyly( zmierzyły mnie z góry na dół) i stwierdziły że schudłam tak bo" mam problemy w rodzinie msakra jakaś żadna nie powiedziała ani słowa ..............tylko od razu wysnuły wnioski.............nie mam pojęcia skąd to im się to wzieło. ludzie tworzą takie historie że nawet tego się słuchać nie chce
O matko... baby to są czasem tak głupio zazdrosne, że szok. Ale to strasznie ludzkie niestety, sama czasem się biję ze sobą, gdy przychodzi mi się pogodzić z faktem, że komuś coś się udaje, co mi np nie wychodzi... Rasa ludzka

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
czytałam wczoraj, że przed @ waga może wzrosnąć na 10-12 dni przed i utrzymuje się aż do pojawienia się miesiączki. u mnie chyba nawet dłużej, bo jak mam okres to jestem strasznie nadęta i ociężała
Cooo??? Jezu, toż to prawie pół miesiąca, wierzyć mi się nie chce. Ja raczej bym obstawiała ze 2-4 dni przed i może pierwszy dzień okresu, ale to z autopsji.

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:00   #3306
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
nadalka
waga mi stoi już 4 dzień i ani drgnie
Stary 2013-02-14, 13:01   #3307
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny czy mogę dołączyć??
Kwiatuszek widzę ze masz super wyniki po 2 tyg. jaka dietę stosujesz?? czy porostu ograniczyłaś jedzenie??
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:09   #3308
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Kwiatuszek widzę ze masz super wyniki po 2 tyg. jaka dietę stosujesz?? czy porostu ograniczyłaś jedzenie??
Witamy i zapraszamy Napisz cos wiecej jaki wzrost ?

idę oglądać te grubazzzki bo wczoraj nie dałam rady ;p zobaczymy czy podbudowujące
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:16   #3309
kasiuuuunia333
Raczkowanie

kwiatuszek ta "ludzka życzliwość" to głównie przypadłość kobiet niestety. Żadko się można spotkać z kobietą, która prosto z serca powie, że ładnie wyglądasz, bez żadnego podtekstu. Po prostu jest to zawiść jak Ty mogłaś schudnąć a one nie. Jak śmiesz być ładniejsza od nich. No ale cóż jedyne co można zrobić to puścić to kantem i spotykać się z prawdziwymi przyjaciółmi, którzy zawsze powiedzą prawdę.

Tak z innej beczki mam pytanie do dziewczyn, które mieszkają za granicą otóż chciałam sobie kupić perfumy d&g "light blue" nie orientujecie się czy u Was są tańsze? Patrzyłam na allegro i cena waha się od 120 zł do 400 zł.

Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony!
Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony!
Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony!
Cel IV:77, 74, 71, 68 -

"Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!"
kasiuuuunia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:45   #3310
mariamarysienka
Zakorzenienie

A sprawdziłaś, czy są oryginalne? Bo może 120 zł to podróba, a realnie mogą być droższe. Jaką chcesz pojemność?

kwiatuszek mi to strasznie żal takich ludzi. Zawistni, zazdroszczą, wolą opluć jadem i obgadać, zamiast samemu wziąć się za siebie

Zrobiłam
30 min Jillian
10 min talii z Tiffany
3 min bicepsów z Tiffany
5 min tricepsów z Marią
25 min killera z Ewką
i na koniec jeszcze poskakałam na skakance
Jakiś wulkan energii ze mnie dzisiaj

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do

Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2013-02-14 o 13:46
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:54   #3311
Joanna XL
Zakorzenienie

kaasiunia nie wiem ale mogę w weekend sprawdzić .. jak nie zapomne

anuszka kulturoznawstwo itp humanistyczny szajs No zobaczymy czy coś z tego będzie

ogolnie szkoda - ale na pewno coś znajedziesz ... Tu też bywa dziwnie - wysyłam aplikacje wbranży turystycznej a odzew dostaje z pytaniem : Czy interesuje się pani branżą motoryzacyjną ? Mogę się zainteresować ... Czemu nie ... Meblarska, cukierniczę, telefoniczną i rybną juz przerobiłam ...

walentynki oczwiście że kochamy się każdego dnia - tylko wtedy związek ma sens Ale ja lubie celebrować wszystkie świeta - bo to daje szansę zatrzymania się w biegu i refleksji nad tym jakie to szczęście że jesteśmy razem Więc wolę stwierdzić że kalendarz nam podsuwa pomysł świętowania a nie wymusza A co do komercji - no Boże Narodzenie też bywa kiczowate - co nie znaczy, że nie jest piękne Myślę że to od nas zależy co zrobimy z tym świętem i jego ideą

My mamy dziś kolację w domu (sałatka + łosoś + winko - więc dietetycznie Kupiłam też hiszpańskie truskawki - niby wiem że do d... ale zawsze się skuszę ... Chcę do lata Prezentów nie robimy bo chcemy zamiast gdzieś wyskoczyć choć na jeden dzień - myślę że to sensowniejsze niż miśki itp Teraz tylko czekać na wolny weekend

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

kwiatuszek ludziom nie dogodzisz - jak tyjesz to jesteś obżartuch jak chudniesz to masz kłopoty osobiste Bez sensu ...

No tak trzeba przed Toba uciekac ... tylko jak ?
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:54   #3312
sagapao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
sagapao a w jaki sposób liczyłaś sobie dni płodne i bezpłodne, na jakiej podstawie? Obserwowałaś śluz, mierzyłaś temperaturę? Bo jak nie, to wyliczenia możesz sobie o kant pupki potłuc. Leć po test, dosłownie w tym momencie i jutro rano zrób
no obliczam normalnie od 1 dnia miesiączki 7dni i siedem dni przed miesiączkom.. jakoś sie to przy moich regularnych cyklach zdaje rezulat od 4lat reszta dni gumka...
Po co mam iść i wydawać kase na tabletki skoro sie raz w tyg kocham z mężem ?? tak stwierdziłam....

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
sagapao, warto by było zrobić test, choc jeśli jest to krwawienie implantacyjne to test moze jeszcze nic nie wykazac
No właśnie dlatego poczekam jeszcze tydzień...
Dziewczyny to było jakieś pół dniowe plamienie niewiele.. nie mam pojęcia jeszcze od rana sie nie pojawiło.... wczoraj nie miałam czasu na odpisywanie za bardzo padłam i zasnęłam
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:59   #3313
nadalka
Zakorzenienie

Właśnie, co do filmu Grubazzzki, u nas nie ma Nigeryjczyków!
Stary 2013-02-14, 14:05   #3314
sagapao
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiuuuunia333 Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu jak najszybciej bym zrobiła test albo od razu się udała do lekarza... Nie wierze w tą implantację zarodka i mój lekarz też mówi, że to bzdura. Jak zaszłam w pierwszą ciążę to zaczęły mi się plamienia, poszłam do lekarza dostałam tabsy i kazał mi przyjść za tydzień. Nie powiedział nic żeby jechać do szpitala jakby nie przechodziło itp a ja młoda niedoświadczona więc się nie orientowałam za bardzo wtedy, naczytałam się tych bzdur o czyszczeniu macicy itp i czekałam aż przejdzie. Po kilku dniach jak poszłam już do innego lekarza mojego obecnego to po ciąży nie było już śladu... Dlatego ja nie czekałabym na nic...
No tak ale nie chce panikować bo nie mam pewności że to ciąża....mam tylko podejrzenia...
72,5...70,5
i oby dalej 69,5...65,5
1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu - Cel osiągnięty 79.7
2 cel: 75kg... osiągnięty
3 cel: 70kg...
już 16kilo za mną.
sagapao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 14:10   #3315
mariamarysienka
Zakorzenienie

sagapao Wystarczy że owulacja przesunie się o jeden dzień i swoje wyliczenia możesz sobie o kant pupki potłuc Sorki, ale jesteś dorosłą kobietą, która powinna wiedzieć, że takim sposobem nie wylicza się dni płodnych i niepłodnych. Takie coś to jest loteria i przez 4 lata Ci się udawało, a raz mogło Ci się nie udać, tak jak stosunek przerywany. Szkoda Ci kasy na tabletki, a sama mówisz, że jakby urodziło się dziecko, to byłaby tragedia finansowa. Na moje oko powinnaś dołożyć wszelkich starań, żeby do ciąży nie dopuścić. Niektóre tabletki kosztują po 7 zł za opakowanie, tyle co gumki.
Wybacz za lekki naskok, ale jeśli teraz nie zaszłaś w ciążę, to musisz się trochę doedukować w kwestii wyznaczania dni płodnych i niepłodnych, bo w końcu możesz być bardzo mocno zaskoczona, że zawsze Twój sposób był dobry, więc nie wiesz co się stało, że tym razem nie zadziałał.

I love you
I will
I do
Stary 2013-02-14, 14:44   #3316
Furry Sue
Zadomowienie

Hah.. moja mama też liczyła dni płodne, po latach dowiedziała się, że występuje u niej tzw międzyjajeczkowanie, co sprawiło rzecz jasna, że kalendarzyk w łeb strzelał... ma czwórkę dzieci, wszystkie z międzyjajeczkowania
U niej to może pół biedy, bo kiedyś marzyła o szóstce ale jak ktoś nie planuje i na chłopski rozum widzi, że finansowo nie wydoli... no to nie ma zmiłuj, te kilka, kilkanaście, czy nawet 30zł miesięcznie trzeba na te piguły wywalić.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

...co uświadamia mi coraz bardziej, że ja też powinnam w tym temacie coś postanowić... :/

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Hej hej!

Napisz coś o sobie, wagę i cel już znamy z podpisu, teraz reszta - wzrost, dieta, tryb życia, ćwiczenia, telefony, adresy, nazwiska!

Nie no, żarcik. A tak serio, to pisz pisz

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 15:01   #3317
anuszka21
Zakorzenienie

Ja tam w ogóle nie jestem za antykoncepcją xD jak koles chce to niech zakłada gume na instrument xD na pewno bym sie niczym nie faszerowala dla jakiegos fagasa ;p i nigdy tego nie robiłam

co do filmu, to nie uwzacie go za mega fikcyjny? ;p mi sie momentami smiac chcialo, jak sypał tymi tanimi komplementami. W zyciu realnym raczej niespotykane ;pp ale bardzo pozytywny filmik. Posmialam sie troche

sagapo, kiedy test robisz? Ile Twoja mała juz ma? Jak sie czujesz? Moze idz zrob beta hcg, odrazu ciaze wykrywa.
Stary 2013-02-14, 15:05   #3318
ogolnie
Zakorzenienie

nadalka
Oj szkoda, że nie ma u nas takich seksownych Nigeryjczyków...
Jak doktor Tunde

Właśnie zrobiłam ciasteczka maślane z dżemem dla rodzinki, bo obiecałam, że będą mieć coś dziś do kawy Pieką się. Przy "kleceniu" ich zjadłam 3 łyżeczki dżemu brzoskwiniowego, uznalam to w ramach podwieczorku
I wliczę w kalorie (czaicie, że 3 łyżeczki dżemu to prawie 30 g węgli? )

Jakby co ja ciasteczko zjem jedno albo wcale Muszę spróbować czy dobre, żeby się nie potruli, bo dawno ich nie robilam

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Ja tam w ogóle nie jestem za antykoncepcją xD jak koles chce to niech zakłada gume na instrument xD na pewno bym sie niczym nie faszerowala dla jakiegos fagasa ;p i nigdy tego nie robiłam

co do filmu, to nie uwzacie go za mega fikcyjny? ;p mi sie momentami smiac chcialo, jak sypał tymi tanimi komplementami. W zyciu realnym raczej niespotykane ;pp ale bardzo pozytywny filmik. Posmialam sie troche

sagapo, kiedy test robisz? Ile Twoja mała juz ma? Jak sie czujesz? Moze idz zrob beta hcg, odrazu ciaze wykrywa.
Pokaż mi naprawdę realny film
Poza tym czasem te "tanie" komplementy najwięcej znaczą. Lepiej prosto z serducha walnąć i prostolinijnie niż jakimiś wyszukanymi słowami, które laska musi w googlach sprawdzać
Stary 2013-02-14, 15:05   #3319
mariamarysienka
Zakorzenienie

A ja nie lubię gum, okropnie śmierdzą Biorę tabsy i cieszę się, że to robię, bo przynajmniej jakiś okres mam, a wcześniej mogłam 3-4 miesiące czekać i nic

I love you
I will
I do

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 15:11   #3320
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię gum, okropnie śmierdzą Biorę tabsy i cieszę się, że to robię, bo przynajmniej jakiś okres mam, a wcześniej mogłam 3-4 miesiące czekać i nic
Że co gumy robią?
you made my day
Stary 2013-02-14, 15:15   #3321
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Że co gumy robią?
you made my day
hehe, moze teraz smierdzą xd pamietam, ze pare lat temu nie smierdzialy xDD

dzisiaj ziemniaczki gotowane i mizeria, bo ciagle te tzatziki chodzą za mna ;p
Stary 2013-02-14, 15:50   #3322
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadza sie że śmierdza -aczkolwiek ja ich specjalnie nie wachałam Poza tym dają taką średnią pewność - 70% to jednak nie blisko 90 i parę jakie mają tabsy... Plus tabletkę bierzesz i trudno coś s.pieprzyć a z gumą bywa różnie ... Wystarczy trochę alko, pospiech czy coś ..zsunie się i potem zamartwiaj się kobieto Zreszta w moim i M. przypadku gumowy interes wychodził bardzo drogo z uwagi na hmmm intensywność

anuszka no niby masz racje ... Ale z drugiej strony ciąża zwłaszcza niechciana jednak bardziej zmienia życie kobiety . Oczywiście antykoncepcja powinna być decyzją i sprawą obu stron . W praktyce jednak zwłaszcza przed ślubem/narzeczeństwem to kobieta powinna mieć kontrolę bo to ona będzie mieć problem przedewszystkim (zwaszcza jak facet nie sprosta wyzwaniu nieplanowanej ciąży co często okazuje się po fakcie).

Mysle że warto sobie przemyśleć (przegadać sprawę z partnerem) - czy mozemy sobie pozwolic na nieplanowaną ciążę. A już liczenie dni płodnych z regularności cyklu ... hmmmm... lepiej nie skomentuje... Nawet przy liczeniu wg metody termiczno-objawowej (mierzenie temperatury, obserwacja śluzu i wyzsza matematyka) jest sporo ciaz . Przykład znajoma pani- insrtuktorka naturalnego planowania rodziny - jak sama mówiła - 2 dzieci zaplanowanych, 2 z dni teoretycznie bezpłodnych ...

sagapo moze potaktuj to jako ostrzeżenie - żeby potem nie było problemu

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

No a żeby podsumować to my w antykoncepcyjny biznes wpakowaliśmy sporo kasy jak się okazało po fakcie zupełnie niepotrzebnie Ale kto mógł to wiedzieć .. Momentami (w czasie studiów) miałam taką paranoję że ze stałym partnerem brałam tabsy i używaliśmy prezerwatyw No ale wówczas faktycznie ciąża byłaby problemem - nigdy nie chciałąby m ecydować o małżeństwie czy byciu rodzina pod presja nieplanowanej ciaży.

Też przy tabsach miałam normalny okres - po odstawieniu raz na parę miesięcy - i najgorsze że nie bardzo było wiadomo kiedy ... więc nic nie szło zpalanować...Ale teraz wrócił i to regularny.. w miarę
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 16:16   #3323
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

Milenka - podziwiam Cię za te 1,5h napady na orbiego... musisz mieć naprawdę mega motywację. Ja muszę mieć jakąś akcję, żeby mi się nie nudziło - 1,5h na rowerze to pryszczyk, krajobrazy i teren się zmieniają a tak w domu ćwiczyć, to chyba bym (wreszcie) nadrobiła straty kinematograficzne

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

A to jest jakiś limit?
Ja sama siebie podziwiam moja motywacja jest lustro, ono nie klamie

Jest limit 5000tys postow
Cytat:

Ja juz po podwieczorku zaraz biore sie za nauke, stracilam 3 h dzis, bylam u przyjaciolki K. bedzie jej prad w domu robil i oczywiscie swoje wyliczenia 3h robil

Co do antykoncepcji. Ile ja sie newow najadlam przez gumki i przez moje zaburzenia hormonalne to glowa mala, biore anty, ale przynajmniej mam jakas wieksza pewnosc, ze dzidzi nie bedzie. W tym momencie, wiem, ze nie byloby mnie stac na dziecko

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 16:47   #3324
mariamarysienka
Zakorzenienie

Usmażyłam sobie dziś kurczaka w papierze i wyszedł po prostu boski W życiu nie tknę tego chemicznego świństwa z Winiary, jak sama mogę sobie zrobić takie coś w domu i to taniej

I love you
I will
I do
Stary 2013-02-14, 17:05   #3325
CARLA_23
Wtajemniczenie

Witam się Walentynkowo
Piszecie że kiczowate święto, ale ja i tak lubię Nie zaszalałam z prezentem dla B i dostał tylko lizaka serduszko
W weekend tak dokładnie wszystko przeczytam i odpiszę na posty dzisiaj nie mam siły ani ochoty jeszcze.
Asiu masz rację albo jakaś deprecha mnie trzyma jeszcze albo przesilenie wiosenne ( chyba to drugie bardziej bo humor nie najgorszy tylko siły witalne mnie opuściły)
Olu co to za złośliwe małpy z tych " koleżanek" faktycznie zazdrość je zżera że tak świetnie wyglądasz
Monia Mariamarysienka ma rację - ojciec stosuję wobec Ciebie przemoc psychiczną co niekiedy jest gorsze od tej fizycznej...Skup się na sobie i swoich potrzebach i nie zawracaj sobie głowy facetami przez jakiś czas
Iza faktycznie nie ciekawie wakacje się zapowiadają... Nie ma żadnej szansy żebyś mogła na siostrę liczyć? Byłoby Tobie dużo łatwiej z jej wsparciem. Co do nerek to koniecznie przebadaj się dokładnie Bo zmianie diety jest lepiej?
Marta( Furry Sue)Czytam Twoje posty Kochana tylko czasem coś mi umyka Kurczę nie mogę się napatrzeć na Twojego avatarka
A co z Twoją antykoncepcją? Planujesz jakieś zmiany?
Kasiu co do wkładek zgadzam się z Tobą w 100% co do działania wczesnoporonnego, ale tabl anty niestety też tak działają w niektórych przypadkach choć o tym prawie się nie mówi... Nie wyczyta się tego na żadnej ulotce niestety... wstawiam linka może komuś poszerzy horyzonty :http://www.destro.pl/zdrowie-i-uroda...tykoncepcyjne/ Sama hormonów nie stosowałam i stosować nie zamierzam chyba że musiałabym leczyć jakąś chorobę - jako metoda antykoncepcji na pewno nie Ale każdy ma swój rozum wiadomo i każdy musi znaleźć swój złoty środek
Sagapao Kurczę dziewczyno nie wiem co Ci poradzić... Objawy jakie opisujesz niczego jednoznacznie nie wskazują Zacznij tak jak dziewczyny radzą od testu
Koniec już moich wywodów
Od jutra biorę się znowu za ćwiczenia na poważnie. Wczoraj na stepperze poćwiczyłam 20 min bo brzuch znowu dał o sobie znać mam nadzieję że od jutra wszystko wróci do normy
Zabieram się za moje paznokcie bo skórki mam takie że masakra aż wstyd do ludzi wychodzić. A na kolację walentynkową pizza i winko ( wiem, wiem, wiem ale w końcu raz się żyję)
Miłego wieczorku dziewczynki Obiecuję że w sobotę do Was wracam zwarta i gotowa

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:05   #3326
anuszka21
Zakorzenienie

Ja jeszcze mialam piers z piekarnika. Liczylam to jako z grilla?

Joanna, ale niestety w 90proc to kobieta sie poswieca i faszeruje, a boss tylko sobie pobzyka xD oni powinni swinstwo w siebie wrzucac, co to ma byc nie gadam juz o tym,bo cięta jestem na to ;p nie obrazajcie sie na mnie ;p

kurde mam lipe. Nie umiem rozkladac sobie tych kcal;( po obiedzie mam juz 1600,no i lipton, juz koniec na dzis ;( rozkladacie jakos na posilki czy jak leci?
Stary 2013-02-14, 17:06   #3327
ogolnie
Zakorzenienie

Marysia
ja dziś zrobiłam pierwszy raz kurczaka z papirusa Winiary, do zjedzenia był, ale ja na kilometr czuję chemię
Dlatego pierwszy i ostatni raz zrobiłam.
A Ty jak zrobiłaś sama w tym papierku?

Poćwiczyłam godzinę. Miałam dziś odpuścić, bo mnie coś w pośladku bolało i nie chciałam ryzykować bólami lędźwi albo czymś gorszym, ale minęło. Pewnie na pogodę mnie bolało
A poza tym zjadłam to ciasteczko co upiekłam i jedną pralinkę, to musiałam spalić 630 kcal spaliłam
Okresu jeszcze nie dostałam, hmmm. Może jutro.

Nie wiem jak Wy, ale po ćwiczeniach czuję się lepiej Weselej i lżej. No nie od dziś wiadomo, że ruch jest zbawienny na ciało i duszę
A jak ćwiczyłam, tato przyszedł do mnie do pokoju i mówi, że dziś się widział ze swoim znajomym, który mnie widział wczoraj i uznał, że schudłam Czyli coś widać Noo w sumie ostatnio widział mnie jak miałam 121 kg, a teraz 107 mam.

Nie wiem co zjeśc na kolację. Może pół wieśniaka i pomidora? Albo kanapkę i pomidorka? Hmmmm...
Stary 2013-02-14, 17:09   #3328
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Witam się Walentynkowo
Piszecie że kiczowate święto, ale ja i tak lubię Nie zaszalałam z prezentem dla B i dostał tylko lizaka serduszko
W weekend tak dokładnie wszystko przeczytam i odpiszę na posty dzisiaj nie mam siły ani ochoty jeszcze.
Asiu masz rację albo jakaś deprecha mnie trzyma jeszcze albo przesilenie wiosenne ( chyba to drugie bardziej bo humor nie najgorszy tylko siły witalne mnie opuściły)
Olu co to za złośliwe małpy z tych " koleżanek" faktycznie zazdrość je zżera że tak świetnie wyglądasz
Monia Mariamarysienka ma rację - ojciec stosuję wobec Ciebie przemoc psychiczną co niekiedy jest gorsze od tej fizycznej...Skup się na sobie i swoich potrzebach i nie zawracaj sobie głowy facetami przez jakiś czas
Iza faktycznie nie ciekawie wakacje się zapowiadają... Nie ma żadnej szansy żebyś mogła na siostrę liczyć? Byłoby Tobie dużo łatwiej z jej wsparciem. Co do nerek to koniecznie przebadaj się dokładnie Bo zmianie diety jest lepiej?
Marta( Furry Sue)Czytam Twoje posty Kochana tylko czasem coś mi umyka Kurczę nie mogę się napatrzeć na Twojego avatarka
A co z Twoją antykoncepcją? Planujesz jakieś zmiany?
Kasiu co do wkładek zgadzam się z Tobą w 100% co do działania wczesnoporonnego, ale tabl anty niestety też tak działają w niektórych przypadkach choć o tym prawie się nie mówi... Nie wyczyta się tego na żadnej ulotce niestety... wstawiam linka może komuś poszerzy horyzonty :http://www.destro.pl/zdrowie-i-uroda...tykoncepcyjne/ Sama hormonów nie stosowałam i stosować nie zamierzam chyba że musiałabym leczyć jakąś chorobę - jako metoda antykoncepcji na pewno nie Ale każdy ma swój rozum wiadomo i każdy musi znaleźć swój złoty środek
Sagapao Kurczę dziewczyno nie wiem co Ci poradzić... Objawy jakie opisujesz niczego jednoznacznie nie wskazują Zacznij tak jak dziewczyny radzą od testu
Koniec już moich wywodów
Od jutra biorę się znowu za ćwiczenia na poważnie. Wczoraj na stepperze poćwiczyłam 20 min bo brzuch znowu dał o sobie znać mam nadzieję że od jutra wszystko wróci do normy
Zabieram się za moje paznokcie bo skórki mam takie że masakra aż wstyd do ludzi wychodzić. A na kolację walentynkową pizza i winko ( wiem, wiem, wiem ale w końcu raz się żyję)
Miłego wieczorku dziewczynki Obiecuję że w sobotę do Was wracam zwarta i gotowa
o, mam sojusznika xD a co stosujecie? Czy tez nic?
Stary 2013-02-14, 17:21   #3329
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
o, mam sojusznika xD a co stosujecie? Czy tez nic?
Przed ślubem prezerwatywy ( jak ja tego nie cierpiałam! chyba uczulenie na leteks miałam) a od 3 lat nic i jest mi z tym dobrze.Plastry, krążki, wkładki zdecydowanie nie dla mnie A tym bardziej tabl - ja nawet witamin systematycznie zażywać nie potrafię Więc albo mam problem z płodnością, albo mam duuuużo szczęścia bo ciąży ani widu ani słychu
Wracając do Twojego męża: śniadanie do łożka, czekoladki itd chyba nie jest jednak taki najgorszy co?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 17:22   #3330
ogolnie
Zakorzenienie

Dobrze, że ja nie musiałam mieć rozkmin dot. antykoncepcji. Tabletek ginekolog nie chciał mi zapisać. Powiedział, że muszę schudnąć, aby móc zacząć brać hormony. Praktycznie wszystko co z hormonami odpadało/odpada
Dlatego gumki to ja muszę lubić Poza tym jest sporo zabawy jak się...facetowi zakłada? Niewaaaażneeee

Idę wszamać kolację, bo głodna jestem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości