|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- wiecie co dzisiaj widziałam się ze znajomą która powiedziała że inne życzliwe znajome które jak mnie zobaczyly( zmierzyły mnie z góry na dół) i stwierdziły że schudłam tak bo" mam problemy w rodzinie ![]() ![]() nie wiem czy za tym stoi zazdrość czy zwykła "ludzka życzliwośc"
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek
"ludzka życzliwość" raczej, bo im samym dupy się ruszyć nie chce i z zazdrości musiały coś powiedzieć ![]() Ja w tzw. "czarownice" czy "cioty" nie wierzę, aczkolwiek bardzo wierzę w złe ludzkie słowo... Nie mogę się doczekać momentu kiedy wszystkim kopary opadną jak już wyjdę na światło dzienne szczupła ![]() Nie, żebym odchudzała się na pokaz, ale na pewno będe obiektem plotek, bo zawsze gruba byłam. Więc może ludzie mi wmówią jakąś chorobę? ![]() ![]() Zrobiłam tego kurczaczka w papirusie, nawet niezły, ale gotowany lepszy ![]() ![]() anuszka a bo ja wiem, czemu tak jest? ![]() ![]() nadalka czytałam wczoraj, że przed @ waga może wzrosnąć na 10-12 dni przed i utrzymuje się aż do pojawienia się miesiączki. u mnie chyba nawet dłużej, bo jak mam okres to jestem strasznie nadęta i ociężała ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-14 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Raczkowanie
|
#3304 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszek taka już jest ta ludzka życzliwość, tak samo jak się komuś dobrze powodzi to zmyślają jakieś teorie spiskowe
![]() Mam wrażenie, że brzuch mi się trochę zmniejszył, nawet babcia mi dzisiaj powiedziała, że jest mniejszy ![]() Poćwiczyłam na orbitku 40 min. Niedługo albo zwiększę czas albo obciążenie.
![]() |
#3305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cooo??? Jezu, toż to prawie pół miesiąca, wierzyć mi się nie chce. Ja raczej bym obstawiała ze 2-4 dni przed i może pierwszy dzień okresu, ale to z autopsji.
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny czy mogę dołączyć??
Kwiatuszek widzę ze masz super wyniki po 2 tyg. jaka dietę stosujesz?? czy porostu ograniczyłaś jedzenie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę oglądać te grubazzzki bo wczoraj nie dałam rady ;p zobaczymy czy podbudowujące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
kwiatuszek ta "ludzka życzliwość" to głównie przypadłość kobiet niestety. Żadko się można spotkać z kobietą, która prosto z serca powie, że ładnie wyglądasz, bez żadnego podtekstu. Po prostu jest to zawiść jak Ty mogłaś schudnąć a one nie. Jak śmiesz być ładniejsza od nich. No ale cóż jedyne co można zrobić to puścić to kantem i spotykać się z prawdziwymi przyjaciółmi, którzy zawsze powiedzą prawdę.
Tak z innej beczki mam pytanie do dziewczyn, które mieszkają za granicą otóż chciałam sobie kupić perfumy d&g "light blue" nie orientujecie się czy u Was są tańsze? Patrzyłam na allegro i cena waha się od 120 zł do 400 zł.
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
A sprawdziłaś, czy są oryginalne?
![]() kwiatuszek mi to strasznie żal takich ludzi. Zawistni, zazdroszczą, wolą opluć jadem i obgadać, zamiast samemu wziąć się za siebie ![]() Zrobiłam 30 min Jillian 10 min talii z Tiffany 3 min bicepsów z Tiffany 5 min tricepsów z Marią ![]() 25 min killera z Ewką i na koniec jeszcze poskakałam na skakance ![]() Jakiś wulkan energii ze mnie dzisiaj ![]() Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-02-14 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
kaasiunia nie wiem ale mogę w weekend sprawdzić .. jak nie zapomne
![]() anuszka kulturoznawstwo itp humanistyczny szajs ![]() ![]() ogolnie szkoda - ale na pewno coś znajedziesz ... Tu też bywa dziwnie - wysyłam aplikacje wbranży turystycznej a odzew dostaje z pytaniem : Czy interesuje się pani branżą motoryzacyjną ? ![]() ![]() walentynki oczwiście że kochamy się każdego dnia - tylko wtedy związek ma sens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My mamy dziś kolację w domu (sałatka + łosoś + winko - więc dietetycznie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- kwiatuszek ludziom nie dogodzisz - jak tyjesz to jesteś obżartuch jak chudniesz to masz kłopoty osobiste ![]() No tak trzeba przed Toba uciekac ... tylko jak ? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Po co mam iść i wydawać kase na tabletki skoro sie raz w tyg kocham z mężem ?? tak stwierdziłam.... Cytat:
Dziewczyny to było jakieś pół dniowe plamienie niewiele.. nie mam pojęcia jeszcze od rana sie nie pojawiło.... wczoraj nie miałam czasu na odpisywanie za bardzo padłam i zasnęłam
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
sagapao
![]() ![]() Wybacz za lekki naskok, ale jeśli teraz nie zaszłaś w ciążę, to musisz się trochę doedukować w kwestii wyznaczania dni płodnych i niepłodnych, bo w końcu możesz być bardzo mocno zaskoczona, że zawsze Twój sposób był dobry, więc nie wiesz co się stało, że tym razem nie zadziałał. |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Zadomowienie
|
Hah.. moja mama też liczyła dni płodne, po latach dowiedziała się, że występuje u niej tzw międzyjajeczkowanie, co sprawiło rzecz jasna, że kalendarzyk w łeb strzelał... ma czwórkę dzieci, wszystkie z międzyjajeczkowania
![]() U niej to może pół biedy, bo kiedyś marzyła o szóstce ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- ...co uświadamia mi coraz bardziej, że ja też powinnam w tym temacie coś postanowić... :/ ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() Napisz coś o sobie, wagę i cel już znamy z podpisu, teraz reszta - wzrost, dieta, tryb życia, ćwiczenia, telefony, adresy, nazwiska! ![]() Nie no, żarcik. A tak serio, to pisz pisz ![]()
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
Ja tam w ogóle nie jestem za antykoncepcją xD jak koles chce to niech zakłada gume na instrument xD na pewno bym sie niczym nie faszerowala dla jakiegos fagasa ;p i nigdy tego nie robiłam
![]() co do filmu, to nie uwzacie go za mega fikcyjny? ;p mi sie momentami smiac chcialo, jak sypał tymi tanimi komplementami. W zyciu realnym raczej niespotykane ;pp ale bardzo pozytywny filmik. Posmialam sie troche ![]() sagapo, kiedy test robisz? Ile Twoja mała juz ma? Jak sie czujesz? Moze idz zrob beta hcg, odrazu ciaze wykrywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
nadalka
Oj szkoda, że nie ma u nas takich seksownych Nigeryjczyków... ![]() Jak doktor Tunde ![]() ![]() Właśnie zrobiłam ciasteczka maślane z dżemem dla rodzinki, bo obiecałam, że będą mieć coś dziś do kawy ![]() ![]() I wliczę w kalorie (czaicie, że 3 łyżeczki dżemu to prawie 30 g węgli? ![]() Jakby co ja ciasteczko zjem jedno albo wcale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() Poza tym czasem te "tanie" komplementy najwięcej znaczą. Lepiej prosto z serducha walnąć i prostolinijnie niż jakimiś wyszukanymi słowami, które laska musi w googlach sprawdzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię gum, okropnie śmierdzą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza sie że śmierdza -aczkolwiek ja ich specjalnie nie wachałam ![]() ![]() ![]() anuszka no niby masz racje ... Ale z drugiej strony ciąża zwłaszcza niechciana jednak bardziej zmienia życie kobiety . Oczywiście antykoncepcja powinna być decyzją i sprawą obu stron . W praktyce jednak zwłaszcza przed ślubem/narzeczeństwem to kobieta powinna mieć kontrolę bo to ona będzie mieć problem przedewszystkim (zwaszcza jak facet nie sprosta wyzwaniu nieplanowanej ciąży co często okazuje się po fakcie). Mysle że warto sobie przemyśleć (przegadać sprawę z partnerem) - czy mozemy sobie pozwolic na nieplanowaną ciążę. A już liczenie dni płodnych z regularności cyklu ... hmmmm... lepiej nie skomentuje... Nawet przy liczeniu wg metody termiczno-objawowej (mierzenie temperatury, obserwacja śluzu i wyzsza matematyka) jest sporo ciaz . Przykład znajoma pani- insrtuktorka naturalnego planowania rodziny - jak sama mówiła - 2 dzieci zaplanowanych, 2 z dni teoretycznie bezpłodnych ... sagapo moze potaktuj to jako ostrzeżenie - żeby potem nie było problemu ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- No a żeby podsumować to my w antykoncepcyjny biznes wpakowaliśmy sporo kasy jak się okazało po fakcie zupełnie niepotrzebnie ![]() ![]() Też przy tabsach miałam normalny okres - po odstawieniu raz na parę miesięcy - i najgorsze że nie bardzo było wiadomo kiedy ... więc nic nie szło zpalanować...Ale teraz wrócił i to regularny.. w miarę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest limit 5000tys postow ![]() Cytat:
![]() Ja juz po podwieczorku ![]() ![]() Co do antykoncepcji. Ile ja sie newow najadlam przez gumki i przez moje zaburzenia hormonalne to glowa mala, biore anty, ale przynajmniej mam jakas wieksza pewnosc, ze dzidzi nie bedzie. W tym momencie, wiem, ze nie byloby mnie stac na dziecko ![]()
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Usmażyłam sobie dziś kurczaka w papierze i wyszedł po prostu boski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Wtajemniczenie
|
Witam się Walentynkowo
![]() Piszecie że kiczowate święto, ale ja i tak lubię ![]() ![]() W weekend tak dokładnie wszystko przeczytam i odpiszę na posty dzisiaj nie mam siły ani ochoty jeszcze. Asiu masz rację albo jakaś deprecha mnie trzyma jeszcze albo przesilenie wiosenne ( chyba to drugie bardziej bo humor nie najgorszy tylko siły witalne mnie opuściły) Olu co to za złośliwe małpy z tych " koleżanek" faktycznie zazdrość je zżera że tak świetnie wyglądasz ![]() Monia Mariamarysienka ma rację - ojciec stosuję wobec Ciebie przemoc psychiczną co niekiedy jest gorsze od tej fizycznej...Skup się na sobie i swoich potrzebach i nie zawracaj sobie głowy facetami przez jakiś czas ![]() Iza faktycznie nie ciekawie wakacje się zapowiadają... Nie ma żadnej szansy żebyś mogła na siostrę liczyć? Byłoby Tobie dużo łatwiej z jej wsparciem. Co do nerek to koniecznie przebadaj się dokładnie ![]() Marta( Furry Sue) ![]() ![]() ![]() A co z Twoją antykoncepcją? Planujesz jakieś zmiany? Kasiu co do wkładek zgadzam się z Tobą w 100% co do działania wczesnoporonnego, ale tabl anty niestety też tak działają w niektórych przypadkach choć o tym prawie się nie mówi... Nie wyczyta się tego na żadnej ulotce niestety... wstawiam linka może komuś poszerzy horyzonty ![]() ![]() ![]() Sagapao Kurczę dziewczyno nie wiem co Ci poradzić... Objawy jakie opisujesz niczego jednoznacznie nie wskazują ![]() Koniec już moich wywodów ![]() Od jutra biorę się znowu za ćwiczenia na poważnie. Wczoraj na stepperze poćwiczyłam 20 min bo brzuch znowu dał o sobie znać ![]() ![]() Zabieram się za moje paznokcie bo skórki mam takie że masakra aż wstyd do ludzi wychodzić. A na kolację walentynkową pizza i winko ![]() ![]() Miłego wieczorku dziewczynki ![]() ![]()
#3326 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze mialam piers z piekarnika. Liczylam to jako z grilla?
Joanna, ale niestety w 90proc to kobieta sie poswieca i faszeruje, a boss tylko sobie pobzyka xD oni powinni swinstwo w siebie wrzucac, co to ma byc ![]() kurde mam lipe. Nie umiem rozkladac sobie tych kcal;( po obiedzie mam juz 1600,no i lipton, juz koniec na dzis ;( rozkladacie jakos na posilki czy jak leci? |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Marysia
ja dziś zrobiłam pierwszy raz kurczaka z papirusa Winiary, do zjedzenia był, ale ja na kilometr czuję chemię ![]() Dlatego pierwszy i ostatni raz zrobiłam. A Ty jak zrobiłaś sama w tym papierku? ![]() Poćwiczyłam godzinę. Miałam dziś odpuścić, bo mnie coś w pośladku bolało i nie chciałam ryzykować bólami lędźwi albo czymś gorszym, ale minęło. Pewnie na pogodę mnie bolało ![]() A poza tym zjadłam to ciasteczko co upiekłam i jedną pralinkę, to musiałam spalić ![]() ![]() Okresu jeszcze nie dostałam, hmmm. Może jutro. Nie wiem jak Wy, ale po ćwiczeniach czuję się lepiej ![]() ![]() A jak ćwiczyłam, tato przyszedł do mnie do pokoju i mówi, że dziś się widział ze swoim znajomym, który mnie widział wczoraj i uznał, że schudłam ![]() ![]() Nie wiem co zjeśc na kolację. Może pół wieśniaka i pomidora? Albo kanapkę i pomidorka? Hmmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Wtajemniczenie
|
Przed ślubem prezerwatywy ( jak ja tego nie cierpiałam! chyba uczulenie na leteks miałam
![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do Twojego męża: śniadanie do łożka, czekoladki itd chyba nie jest jednak taki najgorszy co? ![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że ja nie musiałam mieć rozkmin dot. antykoncepcji. Tabletek ginekolog nie chciał mi zapisać. Powiedział, że muszę schudnąć, aby móc zacząć brać hormony. Praktycznie wszystko co z hormonami odpadało/odpada
![]() Dlatego gumki to ja muszę lubić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę wszamać kolację, bo głodna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.