|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
jestem na przerwie i konam, od drugiej w nocy nie spie a ruch masakryczny
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
A trening cardio wspomaga spalanie tłuszczu?
|
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja własnie cynk dostałam ze mąż wraca za 2 dni i już się cieszę bo zła ostatnio jak oska chodze bo mi juz tęskno bo już 5 tydzień leci
![]() zjadłam pizze na pól z mamą ale się spali ![]() Gorzała szkoda ze Love papierków nie ma , czyli że w irlandii wiecznie zielono , pieknei i żyje się bez pośpiechu i stresu ![]() spokojnego wieczorka laseczki
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnietu jest artykul na temat kardio: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/aktualnosci/co-jest-trening-kardio/
Wrocilam z silownii i padam ![]() Karolina wzajemnie milego Kurcze niewiem czemu link sie taki robi.... Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-02-14 o 20:12 |
|
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś zamiast chrupkiego podała ciemne pieczywo to mogłabym się u Ciebie stołować z takim menu Dla mnie całkiem smaczne ![]() Widzę, że udało się w końcu to magiczne i uparte 90 pokonać ![]() Superancko Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogolnie cardio jest fajne na spalanie Dziś miałam właśnie godzinkę interwału na aerobicu i godzinka cardio na siłowni Czuję się nawet całkiem nieźle
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak
nie można wejść przez link, bo Ci wyczaszkowało cosik Marina No ja codziennie (staram się) godzinkę cardio robię. Interwały nie dla mnie, bo ruchy na interwale nie są wskazane dla dyskopatowca A w cardio też niektóre ćwiczenia omijam, np. te z wyskokami albo podskokami. |
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Heloł,
No ja się wcale nie dziwię że Wy tak chudniecie, ćwiczycie dużo to i efekty są. U mnie waga idzie w drugą stronę Dziś Walentynki, chłop w delegacji, kurna... Ale niespodziankę mi zrobił. Dostałam smsa że walentynka czeka w bagażniku jego auta i żebym sobie wzięła...fajny gest, nie spodziewałam się że wcześniej, przed wyjazdem pomyśli o drobiazgu ![]() Wypiję lampkę wina i idę spać. |
|
|
|
#3158 |
|
Rozeznanie
|
heloł,
któryś z Was, (chyba karolina) określiła walentynki bezbłędnie jako 'walkretynki'. Jeden z najgorszych dni u mnie. Z dietą do Pan mąż zachował się skandalicznie, a ja zaczynam zastanawiać się czy ten ślub kościelny to dobra decyzja ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- A poza tym nie paliłam już ponad pół roku (tzn nigdy nie paliłam tylko popalałam). Jestem strasznie wykończona psychicznie a on nawet w najmniejszym stopniu mnie nie rozumie. Idę zapalić. Jestem zrozpaczona. |
|
|
|
#3159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak naście razy w szybkim tempie Niektóre pasowały całkiem... ja często zanim wstałam to już się trzeba było znowu kłaść hehe. Ale fajnie, szczególnie jak patrzysz na siebie w lustrze ![]() Cytat:
Asia a co z karnetem na siłownię, zapał minął chwilowo ?? Pochwal się prezencikiem Hmm ładny gest tego Twojego mężulka Narobiłaś mi ochoty na winko więc idę już po lampeczkę Hmm... wychodzi na to, że dziś mamy święto Waledrinki Cytat:
Co do męża to jak zaczynają Cię nachodzić jakieś wątpliwości to warto to przemyśleć aby później nie żałować decyzji.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-02-14 o 23:06 |
|||
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Asiasuper niespodzianke Ci maz zrobil fajny gest jak ktos o Tobie pamieta i zaplanuje takie cos![]() Ogolnieja trenuje glownie na maszynach ktore maja zaprogramowane programy treningowe i sa to interway( zmiany obciazenia i predkosci). Glownie steper, chodziarz,rowerk,ruchome schody,i orbitrek. Na orbitrek narazie normalnego niechodze bo mam w karnecie wejscia na kapsule Body Space w ktorej jest orbitrek. Wychodze z niego mokrusienka i spalam ok 400kcal i robie 12km. Vandes ja tez nie lubie Walentynek ale chyba tez przez to ze nie mam ich z kim swietowac Emiliawspolczuje pracy.... Lece dziewczyny na zakupy bo wlosy wypadaja mi garsciami i musze kupic maske i szmapon z BioWaxa. No i sluchawki do gele bo mi sie zepsuly
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Machnę sobie menu i spadam przed pracą do Intermarche. Jest w ofercie dzbanek z zaparzaczem i bym sobie zioła czy zieloną herbatę liściastą mogła parzyć. Ostatnio byłam w sklepie z herbatami i strasznie jakoś zdrożały. Najtańsza była w granicach 300 zł/kg. Rozpiętość nawet do 700 zł Może dlatego tak drogo bo w sklep w ładnym centrum handlowym... Postanowiłam najpierw dopić starą i może gdzieś taniej znajdę. Może Allegro przelecę.Menu na dziś: I owsianka (jabłko starte, płatki owsiane, otręby owsiane, błonnik z zieloną herbatą, śliwki suszone, żurawina suszona, orzechy włoskie, jogurt naturalny) II sałatka (tuńczyk, ogórki konserwowe, pomidorki koktajlowe, papryka czerwona, mix sałat, cebula. olej lniany, przyprawy) III kiwi 3 szt.+ danio light IV sos z pieczarek + łosoś V twarożek ze szczypiorkiem Miłego Dnia ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Ehhh te dzbanki mają być dopiero od poniedziałku. Dobrze, że przejrzałam jeszcze raz gazetkę a nie leciałam wcześniej
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
Mogłaś iść, miałabyś poranny, orzeźwiający spacer ![]() Ciekawe co tam dziś waga pokaże...@ miał być wczoraj, ale nieeeeee maaaaaaaa. Może mnie ktoś zdalnie zapłodnił?
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie ja od kiedy sie odchudzam intensywnie nigdy niewiem kiedy dostane @....
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Jakoś wczoraj nie miałam ochoty pisać, dobiły mnie te walnięte walentynki i ten "nadmiar miłości", ale było mineło, na szczęście nie odbiło się to na moje wadze dziś ![]() Tyszka brawo przekroczyłaś prog w końcu ale uważaj za jakieś 2kg Cię dogonię przynajmniej tak myślęAnulsia witaj, bo się jeszcze nie przywitałam i zostań na jak najdłużej ![]() Ogolnie zdalnie to może nie, ale wiesz wiosna coraz bliżej, to już porządnie wieje, tak więc już coś mogło zapylić ![]() Asia tylko pozazdrościć męża, chociaż jeden pamiętał! Marina piękny opic ćwiczeń, coś w moim klimacie, chyba sobię będę musiała coś takiego w domu zafundować ![]() Karolcia jak mężuś wraca, to sobię pobzyczycie i nad fasolką popracujecie ![]() Dobra zabieram się za sprzatanie pokoju, bo od początku tygodnia się za to zabieram, a jakoś mi nie wychodzi, a dla mnie to dobra terapia żeby się wyłączyć! |
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie kupila sobie cala serie(sampon,odzywka i maska) z BioWax do wlosow slabych i wypadajacych....oby cos daly bo niebawem lysa bede
|
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek dziewczyny
w sumie nic ciekawgo nie mam do napisania wiec tylko si evprzywitam i biore sie za pranie, sprzatanie, pucowanie bo w kuchni mam sajgon mały. Mysiunia no chyba jednak nie haha , bo wczoraj napisał ze szef juz coś syczy że jeszcze tyle pracy zostało , czyli jak zwykle oczekiwanie z dnia na dzień , ale standard a z owulką to sie minoł tydzien temu i tak , tez standard ![]() anulciak fajny masz ten trening , ciekawy
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-15 o 10:24 |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina dziekuje
![]() Czarownica jak Bioax nie da ady bede probowac ten Seboradin
|
|
|
|
#3169 |
|
królikoholiczka
|
Anulcia rób sobie herbatke z pokrzywy i skrzypu - bardzo pomaga
mi pomogła bardzo nafta też albo kawa też bardzo wzmacnia wlosy
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co w sume bralam Skrzypovite ale bez efektu...o nafcie slyszalam. zobaczymy co dalej... w sumie rok temu mialam wlosy niemal na jeza a teraz sa do ramion ale bylam podciac koncowki i kolezanka fryzjerka sie przerazila...5 mc temu mialam operacje w penej narkozie a podobno sie ja rok z organizmu wyplukuje a ja je jeszcze farbami dobilam...
|
|
|
|
#3172 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
ale to za kilka dni bo teraz wyjezdzam ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Skrzypowita ma w sobie malo skrzypu , lepsza jest belissa
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak
Ja mam cykle bardzo regularne, wręcz książkowo Wczoraj powinnam dostać @, bo minęło już 28 dni, ale nie ma. Pewnie przesunie się o 2-3 dni, bo w tym miesiącu trochę stresów miałam, a to działa na długość cyklu...Brzuch mnie pobolewa, także dobry objaw O ciąży mowy nie ma, bo ja w celibacie żyję od ośmiu miesięcy A na diecie jestem już ponad 3 miesiące, ale nie mam problemów z miesiączkami. Dla mnie przesunięcie w tył albo w przód o 2-3 dni to naturalne. Może powinnaś iść do ginekologa? |
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Belisse tez bralam...
|
|
|
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=emilia0508;39247471]Anulcia rób sobie herbatke z pokrzywy i skrzypu - bardzo pomaga
mi pomogła bardzo nafta też albo kawa też bardzo wzmacnia wlosy[/Q.ja biorę vitapil i merz ale czy pomagają to jeszcze nie wiem . i nawilżam czy olejuję ale w tym temacie jestem zielona narazie , metoda prób i błedów narazie robię .Emila a mozesz tak po polsku napisac o co chodzi z tym mysiem wlosów OMO czy jakos tak?
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-15 o 12:23 |
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie bylam juz... Powiedzial ze to normalne przy takich spadkach wagi, stresac i cwiczeniach. Sa w miare reglarne czyli 25 -32 dni cykl. na poczatku odchudzania odstawilam tez anty i eektem bylo 4 tyg krwawienia...masakra
![]() Ja w celibcie od ponad roku... |
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyne co mi się podoba w tym, że się nie spieszą to w sklepie. Pani kasuje Cię powoli, nawet jak nie zdążysz wszystkiego spakować, to czasem pomoże, albo spokojnie poczeka, aż odejdziesz od kasy, a nie zacznie kasować następną osobę rzucając wszystko między twoje produkty ehh. No nic, czeka mnie 5 miesięcy tryskania jadem teraz :P Wypadałoby też wrócić do diety, nawet wolę się nie ważyć po tym tygodniu. No i jestem taka chora, pęcherz mi się przeziębił i czuję się jakbym miała prostatę Tata poleciał do apteki więc dzisiaj już powinno być lepiej Never ever z wrocławia lot :P Teraz tylko gdańsk, warszawa (bo mam tam znajomych, żeby się zatrzymać) i katowice :P
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na bloga
co prawda wszystkich foci nie wrzuciłam, ale parę jest xd
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

wsianka bananem

to jeszcze nie wiem . i nawilżam czy olejuję ale w tym temacie jestem zielona narazie , metoda prób i błedów narazie robię .