Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 11:06   #1381
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
W ogóle strasznie boli mnie dziś brzuch jakby jajnik i to ten z którego ma być owulacja. Czy to normalne, żeby przez cały dzień bolał brzuch, tak że ledwo chodzę i jestem na lekach? To od owulacji Bo nie wiem czy iść z tym do lekarza czy to normalne. Ginekolog nie widział nieprawidłowości.
A z tym omdleniem to już mi się zdarzyło kilka razy i chyba czas pójść na badania
Dziewczyny i za was trzymam kciuki w końcu walentynki sprzyjają miłosnym uniesieniom no nie
Idz na badania z tymi omdleniami. Mój gin powiedział że są kobiety które boleśnie przeżywają owulację wiec może do nich należysz.
Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
mam grypę jeti-żołądkową-- masakra! jutro i pt na L4...
a wczoraj zatestowałam i I krecha. Narazie nie mam siły myśleć a co dopiero działać.... Mam nadzieje, że jutro lepiej się poczuję puki co nie życzę nikomu,
U nas w domu większość to cholerstwo złapało i nie wiadomo skąd. Wiemy tylko tyle że nie z jedzenia, chyba coś w powietrzu musi być,,,
ehhhhh
trzymajcie się!
współczuję
pamiętaj żeby dużo pić
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Teraz planuję wakacje i mam tym zajętą głowę, a męża wykorzystuję jak tylko mam ochotę,a nie z kalendarzykiem w ręku.
Grze planujesz wakacje? (Kolejna sesja będzie? )
Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
TZ chce zaczynać starania i "przymusowy seks" już w sobotę
Skoro Tż tak się domaga to może zapożyczycie coś od Greya i przywiąż go do łóżka?
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Pochwal się nowym kolorem Pamiętam, że miałaś blond Pamiętam z wątku ślubnego, a teraz jaki??
Takie zmiany korzystnie wpływają na samopoczucie
Przyznaję że chyba pierwszy raz wyszłąm od fryzjera i stwierdziłam że zmiana jest widoczna i podoba mi się Teraz mam hmmm ciężkie pytanie dla mnie czerwone, dla męża brązowe a dla mamy i fryzjerki rude takie brązowe mieniące się na czerwono ale i tak nie kolor jest ważny a spojrzenie jakim wiecznie wodzi za mną małz
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
No testowalam.. i nic tam nie ujrzałam. Dosłownie nic. ani jednej ani drugiej kreski idę do apteki i pytam co mi za szajs sprzedała, a ona ze był w promocji bo kończy sie ważność, ale że jeszcze jest ważny i że źle zrobiłam test o.O ( a dziwiłam sie ze dałam za test ~7 zł, ale se myślę.. co tam :P jak ma wyjść to wyjdzie.. ) no i kupiłam bobo test i zrobie albo wieczorem jeszcze raz albo jak tylko zachce mi sie siusiu. Ale nie wiem kiedy najlepiej tak szczerze. Czy czekać do jutra :P
Ale Ci sie trafiła promocja ale powiem Ci ze nerwy ze stali

miłego dnia miłego dnia kochane tym obchozącym walentynki i tym co za nimi nie przepadają ja podbudowana różyczką i pięknymi słowami od męża zbieram sie na kolejną rozmowę wiec proszę o kciuki żebym tym razem czegoś się dowiedziała
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:15   #1382
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
I krecha ;( ;(;(
spokojnie- są następne cykle następnym razem na pewno się uda ! a tak w ogóle jeszcze nic straconego- a może kolejny zły test bo przecież @ nadala nie ma
Stary 2013-02-14, 11:55   #1383
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
spokojnie- są następne cykle następnym razem na pewno się uda ! a tak w ogóle jeszcze nic straconego- a może kolejny zły test bo przecież @ nadala nie ma
włąśnie dlatego kupię jeszcze 2 testy i jeden zrobie jutro z samego rana ( bo teraz to miałam po 1 mało moczu po drugie mialam bardzo jasny dlatego ze piłam specjalnie zeby szybciej mi sie zachciało ) a drugi najpóźniej w sobote ... jak nic nie wyjdzie to idę do gin!
Stary 2013-02-14, 12:21   #1384
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
włąśnie dlatego kupię jeszcze 2 testy i jeden zrobie jutro z samego rana ( bo teraz to miałam po 1 mało moczu po drugie mialam bardzo jasny dlatego ze piłam specjalnie zeby szybciej mi sie zachciało ) a drugi najpóźniej w sobote ... jak nic nie wyjdzie to idę do gin!
o kurcze dziwne, a może dlatego właśnie że słaby nie poranny mocz? oby nadal trzymam kciuki jutro powtarzaj test.

Mój tż wstał wcześniej pojechał po kwiaty i zrobił mi sniadanko

wieczorem wspólnie szykujemy kolację, mamy fajnego szmpanka i zostajemy w domu, tż dziś i jutro wziął urlop więc mamy bardzo długi weekend

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:31   #1385
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Trzymam kciuki
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:47   #1386
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam lepszą propozycję, jutro rano zrób test z krwi. Musi coś w tym być, czuję to w kościach
Pamiętaj, że mocz popołudniowy może nic nie pokazać, tak jak u mnie było. Nawet na porannym teście ta krecha była bardzo słabiutka

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 12:48   #1387
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
jak ja skarżyłam się na wydłużające cykle powiedział , że tak może się zdarzyć- wpływ na to ma nawet mróz na dworze. bo u mnie też @ ani widu ani słychu a tu 35dc mija...

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
o kurcze dziwne, a może dlatego właśnie że słaby nie poranny mocz? oby nadal trzymam kciuki jutro powtarzaj test.

wieczorem wspólnie szykujemy kolację, mamy fajnego szmpanka i zostajemy w domu, tż dziś i jutro wziął urlop więc mamy bardzo długi weekend
ojojo zazdroszczę.
Stary 2013-02-14, 13:30   #1388
kaunokainen
Raczkowanie

Wracam po dłuższej przerwie

Nadrobiłam i muszę stwierdzić, że praca wre

ryba91 - ja obstawiam za małe stężenie, koniecznie musisz powtórzyć rano test, a jak nie to prosto na badanie krwi, bo dwie krechy wciąż mogą wisieć w powietrzu

koziemleko - mnie ostatnio jak była owulacja (tak, była 9dc!) to tak wszystko napieprzało, że szok, także jak najbardziej wydaje się to możliwe i normalne. I muszę przyznać, że zazdroszczę Ci nastawienia Tż do "przymusowych" starań Mój to jak ognia broni stwierdzenia, że bez spinki i nie na żądanie, a ja bym chciała

dzoker007 - pić, pić i jeszcze raz pić, a do tego leżeć i przez następny tydzień nie jeść nic mlecznego, takie ja sama dostałam kiedyś zalecenia. Niby mówią, że jogurty itp. odbudowują florę bakteryjną, ale nie powinno się ich wrzucać na żołądek od razu po takim czyszczeniu. Poza tym nie zazdroszczę, sama miałam już kilka razy.

madziusia222 - też chce dłuższy weekend!

patrycjja - trzymam kciuki!

A u mnie dziś 8dc i co? Najpiękniejszy płodny śluz jaki w życiu widziałam! Po ostatnim cyklu, który miał 22 dni i prawdopodobną owulkę 9dc (na podstawie odczuć bólowych ) ten szykuje się podobnie, ale już wiedziałam czego szukać Szyjka pięknie otwarta, śluz jak ta lala (w życiu takiego białka kurzego nie miałam ), normalnie TŻta dzisiaj jak trzeba będzie siłą wezmę Wychodzi na to, że ja z tych krótkocyklowych i tabsy na to nic nie pomogły, jedynie co to wszystko wskazuje, że owulka będzie

Idę piec specjalne fińskie ostatkowe ciastka Przez żołądek do serca

OM 07.02., 2cs, 27 lat
kaunokainen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:40   #1389
shamanka7
Raczkowanie

U mnie też lipa w tym cyklu, zaczęły mi się brązowe upławy, więc okres zaraz się pojawi.. A dałabym sobie rękę uciąć, że się udało w tym cyklu.. Zmieniam więc cs z 3 na 4.. Chociaż szczerze Wam powiem, że nie mam już chyba sił na to wszystko, kolejne rozczarowanie do tych 3 cyklów jak dorzucę te 8 nieudanych, które miałam przed 3 miesięczną przerwą na tabletki, to się robi niefajna liczba.... W przyszłym tygodniu idę do lekarza, albo całkiem sobie odpuszczam, bo nie dam rady psychicznie...

OM: 14.02.2013 (prezent na walentynki), cykl starań: 4, wiek: 26 lat
shamanka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 13:49   #1390
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez kaunokainen Pokaż wiadomość
Wracam po dłuższej przerwie

Nadrobiłam i muszę stwierdzić, że praca wre

ryba91 - ja obstawiam za małe stężenie, koniecznie musisz powtórzyć rano test, a jak nie to prosto na badanie krwi, bo dwie krechy wciąż mogą wisieć w powietrzu

koziemleko - mnie ostatnio jak była owulacja (tak, była 9dc!) to tak wszystko napieprzało, że szok, także jak najbardziej wydaje się to możliwe i normalne. I muszę przyznać, że zazdroszczę Ci nastawienia Tż do "przymusowych" starań Mój to jak ognia broni stwierdzenia, że bez spinki i nie na żądanie, a ja bym chciała

dzoker007 - pić, pić i jeszcze raz pić, a do tego leżeć i przez następny tydzień nie jeść nic mlecznego, takie ja sama dostałam kiedyś zalecenia. Niby mówią, że jogurty itp. odbudowują florę bakteryjną, ale nie powinno się ich wrzucać na żołądek od razu po takim czyszczeniu. Poza tym nie zazdroszczę, sama miałam już kilka razy.

madziusia222 - też chce dłuższy weekend!

A u mnie dziś 8dc i co? Najpiękniejszy płodny śluz jaki w życiu widziałam! Po ostatnim cyklu, który miał 22 dni i prawdopodobną owulkę 9dc (na podstawie odczuć bólowych ) ten szykuje się podobnie, ale już wiedziałam czego szukać Szyjka pięknie otwarta, śluz jak ta lala (w życiu takiego białka kurzego nie miałam ), normalnie TŻta dzisiaj jak trzeba będzie siłą wezmę Wychodzi na to, że ja z tych krótkocyklowych i tabsy na to nic nie pomogły, jedynie co to wszystko wskazuje, że owulka będzie

Idę piec specjalne fińskie ostatkowe ciastka Przez żołądek do serca

OM 07.02., 2cs, 27 lat
ojej ale zazdroszczę Ci tak krótkich cykli, 3 tygodniowe w sumie. nie zdązysz się pozbierac po @ a tu już owulka. A no i bierz go siłą jak coś!!! Zresztą dziś walentyny to nikogo chyba nie trzeba siłą brac

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
U mnie też lipa w tym cyklu, zaczęły mi się brązowe upławy, więc okres zaraz się pojawi.. A dałabym sobie rękę uciąć, że się udało w tym cyklu.. Zmieniam więc cs z 3 na 4.. Chociaż szczerze Wam powiem, że nie mam już chyba sił na to wszystko, kolejne rozczarowanie do tych 3 cyklów jak dorzucę te 8 nieudanych, które miałam przed 3 miesięczną przerwą na tabletki, to się robi niefajna liczba.... W przyszłym tygodniu idę do lekarza, albo całkiem sobie odpuszczam, bo nie dam rady psychicznie...

OM: 14.02.2013 (prezent na walentynki), cykl starań: 4, wiek: 26 lat
hej hej nie smucic mi się tu, może to się wcale nie rozkręci w @, może to jakieś lekkie plamienie, głowa do góry, nawet jak to @.

ja od niedawna jestem pozytywnie nastawiona psychicznie jednak wiem że z tego cyklu nici bo ta prolaktyna, ale ale wierzę w to że gin mi coś przepisze i będziemy na prostej. A Ty robiłaś jakieś badania? hormony itp? pamiętaj że takie badania możesz zrobic na własną rękę jeżeli gin nie daje Ci skierowań, mi właśnie wyszła wysoka prolaktyna która to jest najprawdopodobniej moją naturalną antykoncepcją!!!:mu r:

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-14, 16:52   #1391
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
wracam po dłuższej przerwie

nadrobiłam i muszę stwierdzić, że praca wre

ryba91 - ja obstawiam za małe stężenie, koniecznie musisz powtórzyć rano test, a jak nie to prosto na badanie krwi, bo dwie krechy wciąż mogą wisieć w powietrzu :d

koziemleko - mnie ostatnio jak była owulacja (tak, była 9dc!) to tak wszystko napieprzało, że szok, także jak najbardziej wydaje się to możliwe i normalne. I muszę przyznać, że zazdroszczę ci nastawienia tż do "przymusowych" starań mój to jak ognia broni stwierdzenia, że bez spinki i nie na żądanie, a ja bym chciała

dzoker007 - pić, pić i jeszcze raz pić, a do tego leżeć i przez następny tydzień nie jeść nic mlecznego, takie ja sama dostałam kiedyś zalecenia. Niby mówią, że jogurty itp. Odbudowują florę bakteryjną, ale nie powinno się ich wrzucać na żołądek od razu po takim czyszczeniu. Poza tym nie zazdroszczę, sama miałam już kilka razy.

madziusia222 - też chce dłuższy weekend! :d

A u mnie dziś 8dc i co? Najpiękniejszy płodny śluz jaki w życiu widziałam! Po ostatnim cyklu, który miał 22 dni i prawdopodobną owulkę 9dc (na podstawie odczuć bólowych ) ten szykuje się podobnie, ale już wiedziałam czego szukać :d szyjka pięknie otwarta, śluz jak ta lala (w życiu takiego białka kurzego nie miałam ), normalnie tżta dzisiaj jak trzeba będzie siłą wezmę Wychodzi na to, że ja z tych krótkocyklowych i tabsy na to nic nie pomogły, jedynie co to wszystko wskazuje, że owulka będzie

Idę piec specjalne fińskie ostatkowe ciastka przez żołądek do serca :d

om 07.02., 2cs, 27 lat
spójrz na to tak- że majac cykle 22 dniowe w roku masz 16 szans na poczęcie! Przy czym kobieta mająca cykle 35 dniowe ma tych szans tylko 10!! Róznica diametralna, zazdroszczę ci!!!!!!!!!! :d :d :d

1.09.2012 Nasz dzień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 18:32   #1392
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
dobry pomysł albo idź na betę
Cytat:

będzie gorąco
Cytat:
Działacie już? krótkie cykle są uciążliwe ale teraz kiedy pragniemy maleństwa chciałabym takie mieć
Cytat:
Nie pogniewaj się ale chyba powinnaś sama ze sobą poważnie porozmawiać żeby wrzucić na luz. Wiem ze to się łatwo mówi i dlatego uważam ze nikt oprócz Ciebie nie przekona Cie ze nie wolno Ci się tak denerwować i nakręcać

Tak się zaczęłam zastanawiać ze całe życie wierzyłam że jak się bardzo czegoś pragnie i wierzy że się uda to się udaje ale ten sposób nie zadziałał w wypadku dostania pracy ze stała umową i maleństwa wiec chyba powinnam zmienić sposób myślenia...
Stary 2013-02-14, 20:48   #1393
ryba91
Zakorzenienie

Wchodzę na szybko bo wróciłam z pracy i zrobiłam jeszcze jeden test. Tym razem z "nie wymuszonego" moczu. Wyszły dwie krechy!! jedna blada ale cóż, to wieczorny mocz
ale dla pewności zrobie rano i dam znać co i jak ! Dobranoc!!
Stary 2013-02-14, 20:50   #1394
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Wchodzę na szybko bo wróciłam z pracy i zrobiłam jeszcze jeden test. Tym razem z "nie wymuszonego" moczu. Wyszły dwie krechy!! jedna blada ale cóż, to wieczorny mocz

A widzisz?! Wiedziałam, czułam to!
Te gazy to jednak musi być objaw ciążowy
Gratulacje!

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2013-02-14, 21:23   #1395
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
GRATULACJE!!!!!!! klask i:

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 22:29   #1396
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
ryba gratulcje! ale się cieszę, masz prezent na walentynki i to JAKI!!!

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-15, 04:22   #1397
kaunokainen
Raczkowanie

Cytat:
spójrz na to tak- że majac cykle 22 dniowe w roku masz 16 szans na poczęcie! Przy czym kobieta mająca cykle 35 dniowe ma tych szans tylko 10!! Róznica diametralna, zazdroszczę ci!!!!!!!!!! :d :d :d
No w sumie... to masz rację Tylko faktycznie po poprzednim się zdziwiłam, że aż tak krótkie. W sumie jak się zastanowić to zawsze takie krótkie miałam tylko tym razem chyba dochodzi do nich nareszcie owulka

Cytat:

ja od niedawna jestem pozytywnie nastawiona psychicznie jednak wiem że z tego cyklu nici bo ta prolaktyna, ale ale wierzę w to że gin mi coś przepisze i będziemy na prostej. A Ty robiłaś jakieś badania? hormony itp? pamiętaj że takie badania możesz zrobic na własną rękę jeżeli gin nie daje Ci skierowań, mi właśnie wyszła wysoka prolaktyna która to jest najprawdopodobniej moją naturalną antykoncepcją!!!:mu r:
Pozytywne nastawienie to chyba faktycznie połowa sukcesu - oby tak dalej, a na pewno zakiełkuje

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Działacie już? krótkie cykle są uciążliwe ale teraz kiedy pragniemy maleństwa chciałabym takie mieć

Tak się zaczęłam zastanawiać ze całe życie wierzyłam że jak się bardzo czegoś pragnie i wierzy że się uda to się udaje ale ten sposób nie zadziałał w wypadku dostania pracy ze stała umową i maleństwa wiec chyba powinnam zmienić sposób myślenia...
Działamy Nie ma, że zmęczony

Ja też zawsze myślałam i wciąż myślę, że chcieć znaczy móc. Też się przejechałam na tym myśleniu parę razy, ale stwierdzam, że chcenie pomaga w osiąganiu celu, wprawdzie nie w każdej sytuacji, ale też samo chcenie nie wystarcza - trzeba jeszcze coś robić w odpowiednim kierunku My tu ładnie dbamy o nasze zdrowie, łykamy kwas foliowy, dobrze się odżywiamy, próbujemy i wierzę, że u każdej z nas to zaowocuje - prędzej czy później... Jakoś tak jest, że człowiek całe życie musi ćwiczyć cierpliwość w jednych sprawach, ale w innych coś przychodzi mu bardzo łatwo. Równowaga w przyrodzie musi być Także wytrwałości

Cytat:
WOW!!! A jednak!!! Gratulacje Też tak chce

Jak dobrze, że dziś piątek = weekendu początek
kaunokainen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 07:01   #1398
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Gratuluje Następnej się udało Szczęśliwy ten wątek
Jeszcze raz gratuluje
Stary 2013-02-15, 07:08   #1399
shamanka7
Raczkowanie

Cytat:
Ryba GRATULUJĘ!!!

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Nie pogniewaj się ale chyba powinnaś sama ze sobą poważnie porozmawiać żeby wrzucić na luz. Wiem ze to się łatwo mówi i dlatego uważam ze nikt oprócz Ciebie nie przekona Cie ze nie wolno Ci się tak denerwować i nakręcać
Nie gniewam się , jestem w gorącej wodzie kąpana, więc jak tak całe życie niepotrzebnie się denerwuję

U mnie coś dziwnego- te wczorajsze upławy brązowe trwały nawet nie pół godziny, a teraz cisza i spokój, nic. Tzn. biały śluz, ale nie jakoś mega dużo. Dziś mój 26 dc. Ostatni był 23 dni, poprzedni 27. Więc czekam i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie (A i jeden test zrobiony w 23 dc- jedna krecha)
Stary 2013-02-15, 09:37   #1400
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:

U mnie coś dziwnego- te wczorajsze upławy brązowe trwały nawet nie pół godziny, a teraz cisza i spokój, nic. Tzn. biały śluz, ale nie jakoś mega dużo. Dziś mój 26 dc. Ostatni był 23 dni, poprzedni 27. Więc czekam i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie (A i jeden test zrobiony w 23 dc- jedna krecha)
Uuuu.... Objawy masz "podejrzane" Trzymam kciuki
Stary 2013-02-15, 09:42   #1401
ryba91
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny!
Dzisiaj zrobiłam kolejny test i wyszły dwie mocne kreski :P

ale w poniedziałek pójdę na badania zeby sie upewnić. O matko! ale jeszcze do mnie to nie dociera

a ja na wrzesień się do ślubu kościelnego szykowałam... ale ciesze sie!! widać warto trochę odpuścić bo od razu zaskoczyło )

Na tym zdjęciu tak dokładnie nie widać ze jest mocna ta kreska, ale i tak jest mocniejsza niż wczorajsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P140213_21.43.jpg (35,6 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-02-15 o 09:43
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:48   #1402
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:

Czyżby krwawienie implantacyjne?
A gazów nie masz? Pamiętaj, że to nasz nowy objaw ciążowy

Stary 2013-02-15, 09:57   #1403
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

ryba91 ten test to najpiękniejszy widok (wkleję sobie na tapetę hihi... )

Hihi jak gazy są objawem to ja już od dawna jestem w ciąży A w dodatku bolał mnie brzuch i zemdlałam dobrze, że było to przed owulką bo chyba by mi nieźle odbiło Ale nauczyłam się, że takie objawy to żadne objawy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 10:01   #1404
Gegee
Rozeznanie

Nie no, jedne dzień mnie nie było, a tu tyle napisałyście i jeszcze jakie nowości

Ryba91 - GRATULACJE SUPER II krechy przepiękne i do pozadroszczenia ale oczywiście pozywtynie przesyłaj fluidy

Pradip- super że fryzura Ci się podoba ja ostatnio jak tak zaszalałam u fryzjera i postanowiłam coś zauważalnie zmienić, to potem płakałam przez 2 dni Fajnie też, że Mężowi się podoba, zawsze to jakiś nowy ogień w związku
także za kolejną rozmowę

Dzoker007 - zdrówka i cierliwości, żeby paskudztwo szybko przeszło

Madziusia222 - tylko pozazdrościć takiego weekendu bawcie się dobrze, i na luzie poszalejcie... a nuż.. nigdy nic nie wiadomo.... miła i sielankowa atmosfera sprzyja

kaunokainen - przy staraniach króttkie cykle są miłe więcej szans żeby ten czas płodny okazał się strzałem w dziesiątkę

Cytat:

Ja też zawsze myślałam i wciąż myślę, że chcieć znaczy móc. Też się przejechałam na tym myśleniu parę razy, ale stwierdzam, że chcenie pomaga w osiąganiu celu, wprawdzie nie w każdej sytuacji, ale też samo chcenie nie wystarcza - trzeba jeszcze coś robić w odpowiednim kierunku My tu ładnie dbamy o nasze zdrowie, łykamy kwas foliowy, dobrze się odżywiamy, próbujemy i wierzę, że u każdej z nas to zaowocuje - prędzej czy później... Jakoś tak jest, że człowiek całe życie musi ćwiczyć cierpliwość w jednych sprawach, ale w innych coś przychodzi mu bardzo łatwo. Równowaga w przyrodzie musi być Także wytrwałości
Zgadzam się i wszystkim Wam także (sobie również) życzę tej wytrwałości.

Cytat:
Nie gniewam się , jestem w gorącej wodzie kąpana, więc jak tak całe życie niepotrzebnie się denerwuję

Ja też w gorącej wodzie kąpana i wściekła, że jak się już zdecydowaliśmy to nie można tak od razu... ale cóż, trzeba przetrwać. A Ty koniecznie się obserwuj i jeszcze nie skreślaj tego cyklu, może trzeba będzie niebawem zatestować ?

Cytat:
Dziękuję dziewczyny!
Nie mogę się na patrzeć na ten test Jeszcze raz ogromne GRATULACJE

A ja wczoraj byłam na badaniach i dzisiaj będę wiedzieć co z moją prolaktyną, tak więc trzymajcie kciuki, żeby była ok.

W pracy miałam taki młyn, że na nic nie miałam czasu, a na walentynki do domu wróciłam dopiero po 20.00 ale mój Mąż spisał się idealnie i przygotował małe niespodzianki, które strasznie mnie rozczuliły no i oczywiście przytulanki były ciekawi mnie tylko, że jakoś dziwnie wcześnie miałam objawy okołoowulacyjne.... już w 11dc miałam śluz jak jajo kurze (normalnie chyba drugi raz w życiu aż taki!), pobolewał mnie dół brzucha i kręgosłup... a teraz już w zasadzie nic, a to dopiero 14 dc dzisiaj... no nic.. w każdym razie działamy dalej boję się żeby nie przegapić
Stary 2013-02-15, 10:18   #1405
shamanka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Czyżby krwawienie implantacyjne?
A gazów nie masz? Pamiętaj, że to nasz nowy objaw ciążowy
Hahaha, gazów nie mam Mam taką cichą nadzieje, że to właśnie implantacja była, tym bardziej, że test nie wyszedł wcześniej.

Czekam teraz spokojnie do poniedziałku i wtedy zatestuję, jeśli oczywiście @ nie będzie i wytrzymam . Na razie biegam co chwilę do łazienki, żeby sprawdzić czy @ nie pojawia.

Ryba- najpiękniejsze II krechy jakie widziałam
Stary 2013-02-15, 10:23   #1406
Gegee
Rozeznanie

shamanka7 - a który masz dzisiaj dzień cyklu? @ się już spóźnia? żeby nie przylazła

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

a... doczytałam... to może jakoś wcześniej niż w poniedziałek by coś wyszło...
Stary 2013-02-15, 10:34   #1407
shamanka7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
shamanka7 - a który masz dzisiaj dzień cyklu? @ się już spóźnia? żeby nie przylazła

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

a... doczytałam... to może jakoś wcześniej niż w poniedziałek by coś wyszło...
Obawiam się, że nie wytrzymam do poniedziałku Oczywiście dam znać, jeśli zrobię test szybciej. Najchętniej już teraz pojechałabym do apteki, dobrze, że w pracy jestem. Ale będę intensywnie o tym myśleć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 10:48   #1408
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny!

ale w poniedziałek pójdę na badania zeby sie upewnić. O matko! ale jeszcze do mnie to nie dociera

a ja na wrzesień się do ślubu kościelnego szykowałam... ale ciesze sie!! widać warto trochę odpuścić bo od razu zaskoczyło )

Na tym zdjęciu tak dokładnie nie widać ze jest mocna ta kreska, ale i tak jest mocniejsza niż wczorajsza
Gratuluję ! piękne dwie krechy

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Obawiam się, że nie wytrzymam do poniedziałku Oczywiście dam znać, jeśli zrobię test szybciej. Najchętniej już teraz pojechałabym do apteki, dobrze, że w pracy jestem. Ale będę intensywnie o tym myśleć
Ja nie jestem, aż tak wytrzymała podziwiam, że wytrwałość
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 11:51   #1409
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Super Gratulacje jaka blada? krecha jest wyraźna więc nie ma żadnych wątpliwości
Cytat:
Działamy Nie ma, że zmęczony

hehe trochę wytchnienia możesz mu dać powiedzmy 12h na regenerację żołnierzyków
Zgadzam się z Tobą w 100% ale jak patrze na osoby którym wszystko przychodzi jakby od niechcenia to tak mi się przykro robi. Powiecie ze przemawia przeze mnie zazdrość ale to nie tak. Uważam ze jak człowiek zapracuje na to "chcenie" to bardziej je docenia jednak nie czuję tej równowagi wśród ludzi...
Cytat:

Objawy obiecujące ale teraz głęboki wdech i wydech i niech zapanuje spokój żeby to co być może kiełkuje miało siłę się zagnieździć
Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Pradip- super że fryzura Ci się podoba ja ostatnio jak tak zaszalałam u fryzjera i postanowiłam coś zauważalnie zmienić, to potem płakałam przez 2 dni Fajnie też, że Mężowi się podoba, zawsze to jakiś nowy ogień w związku
także za kolejną rozmowę

A ja wczoraj byłam na badaniach i dzisiaj będę wiedzieć co z moją prolaktyną, tak więc trzymajcie kciuki, żeby była ok.

W pracy miałam taki młyn, że na nic nie miałam czasu, a na walentynki do domu wróciłam dopiero po 20.00 ale mój Mąż spisał się idealnie i przygotował małe niespodzianki, które strasznie mnie rozczuliły no i oczywiście przytulanki były ciekawi mnie tylko, że jakoś dziwnie wcześnie miałam objawy okołoowulacyjne.... już w 11dc miałam śluz jak jajo kurze (normalnie chyba drugi raz w życiu aż taki!), pobolewał mnie dół brzucha i kręgosłup... a teraz już w zasadzie nic, a to dopiero 14 dc dzisiaj... no nic.. w każdym razie działamy dalej boję się żeby nie przegapić
Ja też zazwyczaj wychodziłam od fryzjera zdołowana dlatego unikam ich jak moge
Rozmowa niestety przebiegła tak jak się spodziewałam i nie dostałam oferty która mnie interesuje
Trzymam kciuki za wyniki i wielkie dla męża za wczoraj

Dzoker007 jak się czujesz?
Stary 2013-02-15, 12:11   #1410
ryba91
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja do fryzjera też nie chodzę, zazwyczaj farbuję ścinam włosy w domu. Jakoś nigdy nie byłam zadowolona z fryzjerki ( no może raz ) bo zawsze za krótka grzywka, krzywo podcięte, nie ten kolor itd...i strata pieniędzy .

Przesyłam fluidki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości