Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-14, 22:26   #3391
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dzwonila pani doktor jednak tutejsza sluzba zdrowia nie jest taka zla mam tsh 2,24 wiec zmalalo od ostatniego razu bo bylo prawie 3 ft4 i ft3 tez w porzadku i na razie kazala mi pozostac przy dawce ktora biore... Tylko wynikow holtera jeszcze nie miala...wiec musze dzwonic jutro
Oooo zwracam honor w takim razie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tamtuum verde można
Ja to generalnie antylekowa jestem a teraz w ciąży to już w ogóle
I tak bawię się w różne domowe metody leczenia.

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość
sprobuj plukania szalwia...ona ma wlasciwosci antyseptyczne
Dzięki za radę.Następnym razem na pewno wypróbuję

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Witajcie, prawdopodobnie jestem kolejną mamusią październikowa. OM miałam 8.01 więc TP wypada chyba na połowę października? 2 kreseczki zobaczyłam w niedzielę i potwierdziły się w dwóch kolejnych testach. Do lekarza idę we wtorek, martwię się czy wszystko bedzie w porządku, męczy mnie ból podbrzusza, bardzo szybko się męczę, wieczorem to już ledwo przebieram nogami. To moja pierwsza ciąża. Mąż się cieszy, choć właśnie odbyliśmy małą rozmowę motywacyjną

Pozdrawiam
Witam i serdecznie gratuluję
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 22:42   #3392
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny,
Moje walentynki jak co roku schodzą na drugi plan, bo pierwsze skrzypce grają urodziny TŻta. Torcik wczoraj w tajemnicy upiekłam i jakoś przed tym moim łakomczuchem udało mi się go ukryć aż do dziś Niestety mój ukochany zapomniał, że walentynki to już dziś- także ja zostałam bez prezentu. Przyzwyczaiłam się do tego, że akurat co roku zapomina albo kupuje na ostatnią chwilę
Tż w pracy więc z nudów sprawdziłam czy mój detektor tętna płodu coś może dziś znajdzie i uwaga UDAŁO MI SIĘ ! Chyba z 20 minut szukałam i szukałam i nic poza moimi tętnicami znaleźć nie mogłam aż tu nagle turbo konika słyszę Serducho jak dzwon
Zgadnijcie jaka to ulga dla mnie tym bardziej, że jeszcze żadnego usg nie miałam.
Chociaż młody mi zrobił prezencik i dał się łaskawie znaleść dopplerem
ile takie cudo kosztuje i gdzie mozna zamowic?

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Witajcie, prawdopodobnie jestem kolejną mamusią październikowa. OM miałam 8.01 więc TP wypada chyba na połowę października? 2 kreseczki zobaczyłam w niedzielę i potwierdziły się w dwóch kolejnych testach. Do lekarza idę we wtorek, martwię się czy wszystko bedzie w porządku, męczy mnie ból podbrzusza, bardzo szybko się męczę, wieczorem to już ledwo przebieram nogami. To moja pierwsza ciąża. Mąż się cieszy, choć właśnie odbyliśmy małą rozmowę motywacyjną

Pozdrawiam
bole podbrzusza to zdrowy oobjaw ciazy to znak ze macica sie rozciaga tez tak mam z tym meczeniem sie...czasem cokolwiek zrobie a juz serce chce mi wywalic i sape jak lokomotywa nie martw sie, wszystko bedzie dobrze witamy w gronie

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 22:49   #3393
teacherka
Zakorzenienie

zastanawiamy się czy już w ten weekend mówic rodzicom... Czy może sie to jeszcze okazać pomyłką? Jest takie ryzyko? Jest się czego bać? Boże, jestem zielona, w ogóle sie do tej ciąży nie przygotowałam...

Chyba niepotrzebnie sie kilku koleżankom wygadałam...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 22:57   #3394
zmienniczka
Zadomowienie

Cytat:
zastanawiamy się czy już w ten weekend mówic rodzicom... Czy może sie to jeszcze okazać pomyłką? Jest takie ryzyko? Jest się czego bać? Boże, jestem zielona, w ogóle sie do tej ciąży nie przygotowałam...

wiesz, to zalezy od Ciebie... ale wiekszosc ciezarowek ktore znam wstrzymuje sie do kilku miesiecy ze wzgleu na dosc wysokie ryzyko poronienia w 1 trymestrze

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 22:58   #3395
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jejku jejku ale z Was wstrętne gaduły tyyyyle stron;P

Nam Walentynki sieę udały, spędziliśmy baardzo miły wieczorek Daliśmy sobie wzajemnie czekoladki Bo kwiatka dostaje od TZ co tydzien odkąd jestem w ciąży

Przykro się czyta o niektorych Waszych relacjach z TZami.. Ja z moim tez mam czasami jakieś spięcia, ale pogadamy i jest OK. A razem jestesmy 5 tal, a dzisiaj mija 7 mieciecy od ślubu Odkąd jestem w ciąży to TZ skacze z radości, chciałby zebym nie pracowala, tylko odpoczywała, żeby dzidziusiowi sie nic nie stalo Naprawdę o mnie dba I mówi często do brzusia

Mi wczoraj mój kolega powiedzial, że tak jakos odmlodnialam jak narazie nikt wiecej nic nie wie o ciąży wiec zadnych uwag co do mojego wyglądu nie slysze a TZ i tak jak narazie widzi tylko mojej cyyycki zakochal sie w nich na nowo naprawde są wielkie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 00:44   #3396
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

Pomyłką może nie, ale ... różnie może być. Dlatego ja też w sumie jestem ostrożna z informowaniem otoczenia.

Ja podczytuję z boku- obiecałam sobie, że dołączę dopiero po wizycie u ginekologa, ale ze względu na to, że wypada ona dopiero na 25.02to chyba- a właściwie to na pewno- nie doczekam.

Jestem po 2 betach. Pierwsza ok 50, dzisiejsza 557- robiona po 5 dniach ( ktoś może słyszał jaki jest prawidłowy przyrost ?). Dodatkowo testy też pozytywne.

Więc nieśmiało się witam
Ja mama wrześniowego Filipa. OM 13.02 więc wychodzi , ze łapię się jeszcze do mam Październikowych, czyli wynika, że działamy jak zaprogramowani bo tafiam znów na mamy wrz-paź

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 05:55   #3397
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Tak, jestem zadowolona, a Ty masz jakieś wątpliwości? Może polecisz mi innego lekarza?
ja chodzę do R Wójcik, ale zastawiałam się nad Dr Tomaszewską, tylko, że Krokus mi nie podrodze, więc zdecydowałam się na Podgórską;

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

Cytat:
dzwonila pani doktor jednak tutejsza sluzba zdrowia nie jest taka zla mam tsh 2,24 wiec zmalalo od ostatniego razu bo bylo prawie 3 ft4 i ft3 tez w porzadku i na razie kazala mi pozostac przy dawce ktora biore... Tylko wynikow holtera jeszcze nie miala...wiec musze dzwonic jutro
super, że Ci spada

---------- Dopisano o 05:55 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ----------

a tak w ogóle to strasznie dużo śpię - kładę się spać o 7-8 wieczorem i wstaję o 5, żeby szykować się do pracy....

mam pytanie - na jakiej wysokości brzucha jest dzidziuś, bo nie wiem - czy zaraz na wzgórkiem czy wyżej koło pępka?
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 07:02   #3398
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

no i jestem chora...gardlo boli jak 150 promieniuje na uszy...masakra...do tego rozwija sie katar...pol nocy nie spalam....a tu nie mozna nawet lekami sie napakowac...masakra...tak sie cieszylam ze chorobska mnie omijaja a tu masz...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 07:29   #3399
kaska87
Zakorzenienie

hej

piątek

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 07:59   #3400
agaabuu
Raczkowanie

No doczekałam się....dzisiaj drugie usg....mam nadzieje, że wszystko z dzidzia dobrze i usłysze bicie serduszka Jeszcze tylko 2 godzinki i wszystko będzie jasne....a boję sie jak nie wiem co
Stary 2013-02-15, 08:22   #3401
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Witamy teacherka

Samba ostatnio miałam skojarzenie żeby cie spytać jak sie masz po karnawale w Rio, bo to twoje klimaty, ale pomyślałam, że karnawał to ty masz tam u siebie w przełyku po jedzeniu, hehe, juz niedługo może się nam poprawi, coraz bliżej w końcu do II trymesrtu

A Papuga napisz jutro czy TŻ był dziś w domu jak wróciłaś z roboty,pozdrawiam twardzielko
haha bardzo dobrze w zasadzie u mnie karnawal nadal trwa...wlasnie pije przepyszna naleweczke o smaku mleka z czosnkiem i powstrzymuje odruchy wymiotne takiego karnawalu jeszcze u mnie nie bylo ...masz racje byle do II trymestru...

Cytat:
ile takie cudo kosztuje i gdzie mozna zamowic?

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

bole podbrzusza to zdrowy oobjaw ciazy to znak ze macica sie rozciaga tez tak mam z tym meczeniem sie...czasem cokolwiek zrobie a juz serce chce mi wywalic i sape jak lokomotywa nie martw sie, wszystko bedzie dobrze witamy w gronie

jestes z Zaglebia? Bo zauwazylam ze piszesz sape, zlape zupelnie jak moj tz
niestety nie mam szalwi na stanie...moze tz po pracy wstapi gdzies do apteki ale nie wiem czy jestem w stanie czymkolwiek plukac

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
No doczekałam się....dzisiaj drugie usg....mam nadzieje, że wszystko z dzidzia dobrze i usłysze bicie serduszka Jeszcze tylko 2 godzinki i wszystko będzie jasne....a boję sie jak nie wiem co
powodzenia

nobla temu kto wymyslil neta w komorce
Stary 2013-02-15, 08:23   #3402
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
no i jestem chora...gardlo boli jak 150 promieniuje na uszy...masakra...do tego rozwija sie katar...pol nocy nie spalam....a tu nie mozna nawet lekami sie napakowac...masakra...tak sie cieszylam ze chorobska mnie omijaja a tu masz...
Samba - czosnek sobie zjedz, zrob syrop z cebuli, mozna tantum verde, sól morska do nosa..... ja jeszcze piłam syrop prenalen, ale nie wiem czy on w DE jest dostępny; gardło mozna płukac woda z solą lub z wodą utlenioną i najwazniejsze jak będzie gorączka to zbijaj!!!
Stary 2013-02-15, 08:23   #3403
dwakolory1
Wtajemniczenie

Jeju ja znowu plamie!!!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 08:24   #3404
201704210903
Konto usunięte

a ja jutro mam 2 usg - nie moge sie doczekac, bo dzidka widziałma 4 tyg temu i sie jeszcze nie ruszał
Stary 2013-02-15, 08:49   #3405
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka
Jestem dzisiaj nie do życia

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Pomyłką może nie, ale ... różnie może być. Dlatego ja też w sumie jestem ostrożna z informowaniem otoczenia.

Ja podczytuję z boku- obiecałam sobie, że dołączę dopiero po wizycie u ginekologa, ale ze względu na to, że wypada ona dopiero na 25.02to chyba- a właściwie to na pewno- nie doczekam.

Jestem po 2 betach. Pierwsza ok 50, dzisiejsza 557- robiona po 5 dniach ( ktoś może słyszał jaki jest prawidłowy przyrost ?). Dodatkowo testy też pozytywne.

Więc nieśmiało się witam
Ja mama wrześniowego Filipa. OM 13.02 więc wychodzi , ze łapię się jeszcze do mam Październikowych, czyli wynika, że działamy jak zaprogramowani bo tafiam znów na mamy wrz-paź
Witamy nową Mamusię
Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Jeju ja znowu plamie!!!
ojej do lekarza...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:00   #3406
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Jednym z moich pierwszych objawów ciąży było to, że paczka rafaello stała 3 dni na widoku, a ja jej nie zjadłam
Haha, ja miałam tak samo Słodyczy pełno na wierzchu, ja w domu na L4, bo akurat byłam chora i nic nie zjadłam... Ale teraz już mi powoli apetyt wraca na słodycze, coś tam skubnę od czasu do czasu, chociaż na pewno nie tyle, ile normalnie
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:00   #3407
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Samba - czosnek sobie zjedz, zrob syrop z cebuli, mozna tantum verde, sól morska do nosa..... ja jeszcze piłam syrop prenalen, ale nie wiem czy on w DE jest dostępny; gardło mozna płukac woda z solą lub z wodą utlenioną i najwazniejsze jak będzie gorączka to zbijaj!!!
dzieki wlasnie wypilam mleko z czosnkiem i jest troche lepiej...mam tez zamiar zrobic zaraz ten syrop z cebuli...nie mam goraczki wiec chyba to zwykle przeziebienie...

Najgorsze ze nawet do lekarza dzisiaj nie dam rady podjechac bo oddalismy auto do mechanika ehsss

a witamine c, rutinoscorbin i wapno musujace mozna w ciazy?

Cytat:
Jeju ja znowu plamie!!!
ojjj...to moze jedz do lekarza co? Sciskam mocno...
Cytat:
a ja jutro mam 2 usg - nie moge sie doczekac, bo dzidka widziałma 4 tyg temu i sie jeszcze nie ruszał
trzymam kciuki, ja mam usg w przyszlym tyg...ostatnim razem tez mialam miesiac temu i dzidzia byla wtedy 8 mm kropka...mam nadzieje ze tez juz urosla i ladnie sie rusza...
Stary 2013-02-15, 09:04   #3408
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Prawidłowy przyrost po 48 h to min 66%
Stary 2013-02-15, 09:05   #3409
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
U Natalki używaliśmy Dr.Browna i Aventa.Myślę,że teraz też na nie postawię.

Widziałyście może filmik o dwóch mężczyznach którzy chcieli poznać ból porodowy? Polecam klik

Ja widziałam i nie napawa on optymizmem. Ja już podczas miesiączki miałam zawsze takie bóle, że mdlałam, więc nie wiem, jak przeżyję poród... jedyna nadzieja, że jakoś dzidziol musi wyjść
Stary 2013-02-15, 09:06   #3410
ja-ika
Zakorzenienie

Ja miałam przyrostu prawie 200% po 48 godzinach
Stary 2013-02-15, 09:18   #3411
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki wlasnie wypilam mleko z czosnkiem i jest troche lepiej...mam tez zamiar zrobic zaraz ten syrop z cebuli...nie mam goraczki wiec chyba to zwykle przeziebienie...

Najgorsze ze nawet do lekarza dzisiaj nie dam rady podjechac bo oddalismy auto do mechanika ehsss

..
Jak ja byłam przeziębiona to mi lekarka nie kazała nawet brać wit c, chociaż nie wiem, czy to nie przesada. Mi bardzo pomógł syrop z cebuli, 3xdziennie po łyżce, ale jak odstoi już cebula zasypana cukrem, to mi kazała odcedzić i dodać jeszcze cytryny i miodu i wtedy podobno jeszcze skuteczniejsze, a ma też lepszy smak
Stary 2013-02-15, 09:20   #3412
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiamy się czy już w ten weekend mówic rodzicom...
my rodzicom powiedzieliśmy szybciutko, jeszcze przed usg... ale tylko rodzicom. Po usg powiedzieliśmy naszemu rodzeństwu i tyle. Teraz może po drugim usg za tydzień powiemy jeszcze paru bliskim osobom ale póki co ja też za bardzo się boję czy będzie wszystko ok... ale uznalismy że rodzice powinni wiedzieć w razie czego jakby nawet mi się coś stało to żeby wiedzieli, bo mieszkamy razem to zaglądają do mnie jak tżta nie ma, pyszne jedzonko przynoszą

Cytat:

a tak w ogóle to strasznie dużo śpię - kładę się spać o 7-8 wieczorem i wstaję o 5, żeby szykować się do pracy....
weź ja aby przyjdę z pracy to się kładę do łóżka bo nie mam siły nogami powłóczyć- non stop ziewam- w zasadzie to zasypiam już koło 18 ale mój tż ciągle do mnie gada więc muszę trochę z nim też spędzać czasu więc ostatecznie około 21 już jestem zwarta i gotowa do spania i wtedy nawet gadania i opowieści tżta nie słysze tylko jest zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

piątek
nooooooo

odkryłam dzisiaj kolejną pomoc na mdłości- wstałam rano i od razu mnie zemdliło nawet do łazienki dojść nie zdążyłam, ale że droga do łazienki prowadzi przez kuchnię to patrzę że tżta mleczko takie słodzone zagęszczone w tubce leży i dawa się przyssałam- 2 łyki i mdłości przeszły teraz biore łyka co pół godziny i póki co żyję, nie zrzygałam się, nie jest mi słabo i nawet na komputer w pracy moge patrzeć bo wczoraj to nawet głowy na monitor nie mogłam skierować w razie co mam jeszcze żelki w torebce ale mam łasucha w brzuszku
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:22   #3413
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

ojjj...to moze jedz do lekarza co? Sciskam mocno...

trzymam kciuki, ja mam usg w przyszlym tyg...ostatnim razem tez mialam miesiac temu i dzidzia byla wtedy 8 mm kropka...mam nadzieje ze tez juz urosla i ladnie sie rusza...
Witaminę C i wapno można, bo ja brałam całą ciążę na alergię.
Rutinoscorbin to nie wiem.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:29   #3414
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki butelki kupujecie?Ja mam Avent, ale zastanawiam sie czyby jeszcze jednej albo dwóch Tommee Tippe nie dokupić...Są trochę lepsze, mają rurkę odpowietrzającą.
... która czesto sie zapycha i ktora ciezko umyc...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:31   #3415
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
my rodzicom powiedzieliśmy szybciutko, jeszcze przed usg... ale tylko rodzicom. Po usg powiedzieliśmy naszemu rodzeństwu i tyle. Teraz może po drugim usg za tydzień powiemy jeszcze paru bliskim osobom ale póki co ja też za bardzo się boję czy będzie wszystko ok... ale uznalismy że rodzice powinni wiedzieć w razie czego jakby nawet mi się coś stało to żeby wiedzieli, bo mieszkamy razem to zaglądają do mnie jak tżta nie ma, pyszne jedzonko przynoszą

weź ja aby przyjdę z pracy to się kładę do łóżka bo nie mam siły nogami powłóczyć- non stop ziewam- w zasadzie to zasypiam już koło 18 ale mój tż ciągle do mnie gada więc muszę trochę z nim też spędzać czasu więc ostatecznie około 21 już jestem zwarta i gotowa do spania i wtedy nawet gadania i opowieści tżta nie słysze tylko jest zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz

nooooooo

odkryłam dzisiaj kolejną pomoc na mdłości- wstałam rano i od razu mnie zemdliło nawet do łazienki dojść nie zdążyłam, ale że droga do łazienki prowadzi przez kuchnię to patrzę że tżta mleczko takie słodzone zagęszczone w tubce leży i dawa się przyssałam- 2 łyki i mdłości przeszły teraz biore łyka co pół godziny i póki co żyję, nie zrzygałam się, nie jest mi słabo i nawet na komputer w pracy moge patrzeć bo wczoraj to nawet głowy na monitor nie mogłam skierować w razie co mam jeszcze żelki w torebce ale mam łasucha w brzuszku
o feeeeeee..... a na mdlosci to dobrze jakby tz ci robil rano sniadanko do lozka ..mi robi odkad kiedys wstalam, poszlam do kuchni i na widok jakiegos brudnego talerza w zlewie zwymiotowalam haha pomaga
Stary 2013-02-15, 09:40   #3416
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o feeeeeee..... a na mdlosci to dobrze jakby tz ci robil rano sniadanko do lozka ..mi robi odkad kiedys wstalam, poszlam do kuchni i na widok jakiegos brudnego talerza w zlewie zwymiotowalam haha pomaga
i tak bym nic nie zjadła od razu po przebudzeniu jak wstaję to musze się wysiusiać od razu bo bym pękła po tym zawsze myje buzię żeby otworzyć w ogóle oczy, wskakuję pod prysznic, ubieram się, maluję i dopiero wtedy dostaję weny na jedzenie... wcześniej nic do ust nie wezmę nooo z wyjątkiem dzisiejszego mleczka znów mnie zemdliło i znów się zassałam i znów się udało
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:42   #3417
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Piłkę nożną
Teraz gra w piłkę halową i chodzi pokopać na halę. Ale jak tylko zrobi się ciepło to na murawę
fajnie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
A mój mąż jest kochany . Odkąd jestem w ciąży to skacze koło mnie i wszystko robi- robienie obiadu, zmywanie, dzielnie znosi moje humory Hehe
mój też podobnie

Cytat:
witaj, czułam/czuje się identycznie, om miałam 4 dni przed Twoją
byłam u lekarza we wtorek i na razie tylko pęcherzyk

Cytat:

u mnie też dużo osób wie, przecież musi być dobrze!

Cytat:

Więc nieśmiało się witam
witaj!

Cytat:
kuruj się

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

piątek
nie zacytowało mi Twojego wcześniejszego posta, do maja szybko zleci

co, TŻ dzisiaj wraca?

Cytat:
Jeju ja znowu plamie!!!
masz jeszcze leki? Leż jak możesz!

Cytat:
Stary 2013-02-15, 09:46   #3418
kaska87
Zakorzenienie

Passion tak

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:51   #3419
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
... która czesto sie zapycha i ktora ciezko umyc...
Nie zgodzę się
Używaliśmy tylko butelek TT, na początku tych z rurką i ani razu nie miałam z nią problemu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:55   #3420
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
i wlasnie dlatego zdecydowalam sie na rozwod...nie wyobrazalam sobie miec z nim dziecka w takiej relacji...a moj ex TZ zmienil sie nie do poznanie w okolo 3 mies po slubie
no wlaśnie, bo zmienić się może każdy w każdym momencie... ale brnąć w taki związek i jeszcze się decydować na dziecko gdy już wiadomo że dobrze nie jest.... nie ograniam

Cytat:
Jaki butelki kupujecie?Ja mam Avent, ale zastanawiam sie czyby jeszcze jednej albo dwóch Tommee Tippe nie dokupić...Są trochę lepsze, mają rurkę odpowietrzającą.
żadnej stawiam na kp i wolę unikac posiadania w domu rzeczy które w chwili słabości mnie złamią mm też nie kupuję

powiem Wam że u mnie zaczął się 12 tc i już mnie tak nie mdli senność też powoli mija, do 21 dociągam bez większych problemów

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości