Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 12:30   #3001
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Lena śpi już 1,5 godziny. chyba pójdę po termometr
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:38   #3002
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Ciekawe co Angel upolowała w sh?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:39   #3003
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Ja też powoli staram się odstawiać, ale u mnie zamiast mniej mleka to piersi codziennie mam zawalone przez te przerwy w karmieniu na kaszke czy słoiczek. W nocy na razie nie ma szans, żeby nie dostała cyca.

Zielona chrzestny jakiś nienormalny.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Byłam raz w centrum to nie zdjęłam ani czapki ani kombinezonu, ale teraz bym zdjęła kombinezon. On jest taki gruby, a w centrum jednak ciepło jest. Czapka myślę, że może zostać, chociaż też by mnie pewnie korciło żeby zdjąć.
Kombinezon to ja mam średnio gruby - właściwie późno-jesienny bo w zimowy już nie wejdzie, a czape mamy grubą to bym chyba mogła ściągnąć a nałożyć kaptur z bluzy albo z pajaca? Cholera normalnie nie wiem jak go ubrać jakaś nieprzytomna jestem
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:40   #3004
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Lena śpi już 1,5 godziny. chyba pójdę po termometr

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-02-15, 12:40   #3005
aga_ton
Wtajemniczenie

wiecie może ile razy dziennie mogę smarować Lenie nóżkę żelem Altacet?
nie chciałabym przedobrzyć.

i mam pytanie o DEVIKAP, podajemy jedną czy 2 krople? wcześniej podawałam kapsułki ale wczoraj poprosiłam o receptę ale zapomniałam zapytać o dawkowanie

prośba o przepisy na klubie: barszcz czerwony i coś z jagodami.
w zamrażarce mam 10 kg jagód i brak pomysłu na ich wykorzystanie
Stary 2013-02-15, 12:42   #3006
Katiaskaa
Zadomowienie

Posprzątałam mieszkanie, a teraz wypadałoby się uczyć do obrony, a mi się nie chcę
Tż się zrehabilitował i dostałam żelki, bo czekoladek nie mogę
Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
U nas króluje banan - Filip az sie trzęsię jak zbliżam łyżeczke do jego ust

A ja już prawie nie mam mleka w dodatku te resztki , które ściagam i tak idą do zlewu, bo Filip ich nie chce ściągam więc raz dziennie to co tam zalega , wylewam i żegnam się powoli z laktacją tłumaczę sobie, że karmiłam 5 miesięcy, że to długo, że nie każdemu to było dane, ale i tak smutek jest...to chyba pierwszy klimat separacyjny w symbiozie matka -dziecko, przyjdą następne, typu powrót do pracy, przedszkole... z tego smutku mąż mnie wczoraj namowił na piwo, dziwnie smakowało po ponad roku przerwy, w dodatku małe piwo sprawiło, że czułam szum w głowie, co się nigdy przedtem nie zdarzało no i zjadłam sobie mega ostrą pizzę, której przez te miesiące nie mogłam, dogodziłąm podniebieniu.
Dziewczęta, co pić, szałwię, o ile dobrze pamiętam?
Musimy spróbować banana
Nie przejmuj się, naprawdę długo karmiłaś, i myślę, że każdą z nas to czeka, odstawienie dziecka od piersi
głowa do góry
Cytat:
Napisane przez zielona191189 Pokaż wiadomość
Ja na walentynki nie dostałam nic,hmm tzn smska z zyczeniami bo tz za granicą..to mu napisalam co mi z zyczen,lepiej niech sie w koncu za mnie wezmie bo juz pajeczynami obrosła mi

a z tym chrzestnym to tak powiedzial ze sie chce zrzec bo jak poprosil mojego tzeta o byciechrzestnym dla jego dziecka to tz powiedzial ze z chęcią ale on ma slub cywilny wiec zyje w grzechu i juz raz probowal wyciagnac z parafii pozwolenie i ksiadz mu nie dał. I ten chrzestny sie obrazil i pow ze pojdziedo kosciola sie zrzec,wypomnial zabawki co mu kupil na urodziny,pow ze Oskar juz go nie interesuje,nic od niego juz nie dostanie i jak nie bedzie mogl sie zrzec to mam zapomniec ze przyjdzie na komunie Wysmial tez chrzestna Oskara ze kupuje prezenty po 20zl i stwierdzil ze robie mu na zlosc bo zapraszamy go na urodziny Oskara co rok i zawsze musi cos kupic Nie sadzilam ze ktos moze sie obrazic jak zostanie zaproszony na urodziny dziecka albo ja czegos nie kumam

korzystajac z okazji prosimy i klikniecie w podpisik
Jakaś masakra
Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość

No faceci są zdecydowanie mniej delikatni, nie mają takiego wyczucia. Ja po moim zwykle sprzatam gacie i skarpetki rano...
A już najgorsze dla mnie jest jak zostawi woreczek po herbacie w zlewie... nie znosze tego, nie sprzątam tego po nim pomimo, że mi to przeszkadza. Gacie ok, ale tego woreczka nie tknę
Niestety robię to samo
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wasze maluchy śpią już na poduszkach?
Mój śpi na poduszcze - klin, ale i tak ma główkę na samym końcu
Stary 2013-02-15, 12:43   #3007
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Daj przepisa. Wstyd się przyznać ale ja zup nie umiem robić, co jedynie to rosół, ale nigdy mi nie smakuje, pomidorowa, ogórkowa, no żurek mi wspaniały wychodzi. Tak poza tym to robiłam jeszcze barszcz ale okropny wyszedł i kiedyś grochówkę, a tak bym sobie zjadła pieczarkową.
ja robie tak:
gotuje wywar z miesa(skrzydełka z kurczaka).dodaje pokrojone w kostke ziemniaki,goruje.potem dodaje tartą na grubych oczkach marchew.pieczarki tez tre na tarce na grubych oczkach,przesmażam na łyzce masła.dodaje do wywaru,przyprawiam solą,pieprzem i troche kucharka.na koniec wlewam smietanke 30%.chwilke podgotuje i gotowe.
mozna dac tez serek topiony śmietankowy,wtedy jest jeszcze lepsza

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:47   #3008
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Maja śpi od początku na płaściuteńkiej pusi

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość

Mają 30 dni od wpłynięcia wniosku.

I miętę.

No to się usunęłaś, teraz musisz czekać znów na zaproszenie od Asi, której swoją drogą coś ostatnio nie ma.
Brawa dla Majeczki

Biedna Lenka.
Zazdroszczę wojaży po stolicy.

A jak Fabiś?

Daj przepisa. Wstyd się przyznać ale ja zup nie umiem robić, co jedynie to rosół, ale nigdy mi nie smakuje, pomidorowa, ogórkowa, no żurek mi wspaniały wychodzi. Tak poza tym to robiłam jeszcze barszcz ale okropny wyszedł i kiedyś grochówkę, a tak bym sobie zjadła pieczarkową.
dziękujemy

żurek w chlebkach planuję podać na chrzcinach. stresuję się coraz bardziej...a maiło być tak pięknie, to mnie brat kopnął w d. i wyjechał

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Aha, miałam spytać...
Jak chodzicie z dzidziami po dużych centrach handlowych to ściągacie im czapeczki?
Ja jeszcze nie byłam w CH z małym i nie wiem czy go nie przewieje kombinezon też nie wiem czy ściągać czy nie?
Wcale nie wiem w co go dziś ubrać a +2°C jest
zawsze ściągam czapeczkę i kombinezon. i tak ma rumieńce na buzi
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:51   #3009
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
ja robie tak:
gotuje wywar z miesa(skrzydełka z kurczaka).dodaje pokrojone w kostke ziemniaki,goruje.potem dodaje tartą na grubych oczkach marchew.pieczarki tez tre na tarce na grubych oczkach,przesmażam na łyzce masła.dodaje do wywaru,przyprawiam solą,pieprzem i troche kucharka.na koniec wlewam smietanke 30%.chwilke podgotuje i gotowe.
mozna dac tez serek topiony śmietankowy,wtedy jest jeszcze lepsza
Sandra, jeśli możesz skopiuj na klub, będzie wszystko w jednym miejscu
Stary 2013-02-15, 12:55   #3010
lidka0308
Zadomowienie

Witam!

właśnie wróciliśmy z pracy

mała zasnęła, ale nie wiem, jak długo pośpi

dołączam do grona mamuś walczących z marudnymi dniami swoich dzieci
padam na pysk od tego jęczenia i stękania małej
poleży sama może z 5 minut a potem trzeba ją zabawiać i kombinować bo jęczy niemiłosiernie

zdrówka dla chorych maluszków życzę

nie wiem, czy uda mi się jeszcze dziś poudzielać z uwagi na Lili
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:56   #3011
Hatti
Rozeznanie

a u nas jest tak,ze to Tz po mnie sprzata raczej
rano,przed wyjsciem do pracy szykuje mi butelki na caly dzien,woda w filtrze uzupelniona,do tego odlana pierwsza 'porcja' gotowa juz do podgrzania
czasem jak zdazy to i pralke zapakuje a pozniej dzwoni,zeby przypomniec,ze sie skonczylo(bo pralka na dole)
wogole to jest maniakiem jezeli chodzi o okruchy,czysta kuchenke,etc. i pozbywa sie brudu odrazu jak dojrzy..
co tu duzo mowic-on jest od sprzatania w domu
aa i zakupy robi spozywcze
(ja gotuje,zeby nie bylo ... )
Stary 2013-02-15, 12:58   #3012
Asiuulka89
Zakorzenienie

Tamlin jestem jestem tylko się ukrywam bo się coś ostatnio wbić nie mogę

Iwonciatak jak chodziłam z CH to rozbierałąm Jasia całego. moim zdaniem w gslerii jest jak w domu więc po co dusić dzieciaka w wyjściowym ubraniu.

Ja Jasiowi zaczelam dawac mleko 2 jakoś pare dni przed skonczeniem 6 miesiecy. Akualnie pijemy calkowicie 2.
pedzel podzialam ) i siedze i czekam.

i Jasiowi idą dwie jedynki na dolei i do tego gratis dotaliśmy katar a wiecie kto mu przekazał cudny katarek ?? Tesciowa bo teraz lezy z angina osoba ktora mi dziesiec razy dziennie powtarzala ze mam nie wpuszczac z katarem do domu a t sama zarazila. jak bedzie bardziej chory to ja normalnie udusze

no to chyba tyle co u mnie
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:00   #3013
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

i mam pytanie o DEVIKAP, podajemy jedną czy 2 krople? wcześniej podawałam kapsułki ale wczoraj poprosiłam o receptę ale zapomniałam zapytać o dawkowanie

ja smarowałam altacetem przez 3 dni przy każdej zmianie pieluszki - czyli co jakieś4 godziny, może 5 devikapu podaję 1 kropelkę

Cytat:
Isia tylko w dzień ma w łożeczku podusię, na noc jej wyciągam. Od wczoraj fika na brzuszek, dzisiaj w nocy sie kilka razy przekręciła, to trochę się cykam z poduszką

a oto moja 5 miesięczna gwiazda - nadal w gondoli choć na styk, ale nie dziera się, wiec będę ją tam trzymać aż sie cieplej zrobi, chyba, że zacznie się buntować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1175.jpg (74,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1179.jpg (96,3 KB, 26 załadowań)

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:06   #3014
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja smarowałam altacetem przez 3 dni przy każdej zmianie pieluszki - czyli co jakieś4 godziny, może 5 devikapu podaję 1 kropelkę

Isia tylko w dzień ma w łożeczku podusię, na noc jej wyciągam. Od wczoraj fika na brzuszek, dzisiaj w nocy sie kilka razy przekręciła, to trochę się cykam z poduszką

a oto moja 5 miesięczna gwiazda - nadal w gondoli choć na styk, ale nie dziera się, wiec będę ją tam trzymać aż sie cieplej zrobi, chyba, że zacznie się buntować

jak sardynka w puszcze
nie gniewaj się na mnie, nie piszę tego złośliwie

dzięki za wskazówki

Lena nadal śpi, to już ponad 2 godziny.
nie jestem przyzwyczajona
Stary 2013-02-15, 13:07   #3015
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przede wszystkim gorące podziekowania dla Katee za piękną prezentację bardzo sie wzruszyłam

U nas króluje banan - Filip az sie trzęsię jak zbliżam łyżeczke do jego ust

A ja już prawie nie mam mleka w dodatku te resztki , które ściagam i tak idą do zlewu, bo Filip ich nie chce ściągam więc raz dziennie to co tam zalega , wylewam i żegnam się powoli z laktacją tłumaczę sobie, że karmiłam 5 miesięcy, że to długo, że nie każdemu to było dane, ale i tak smutek jest...to chyba pierwszy klimat separacyjny w symbiozie matka -dziecko, przyjdą następne, typu powrót do pracy, przedszkole... z tego smutku mąż mnie wczoraj namowił na piwo, dziwnie smakowało po ponad roku przerwy, w dodatku małe piwo sprawiło, że czułam szum w głowie, co się nigdy przedtem nie zdarzało no i zjadłam sobie mega ostrą pizzę, której przez te miesiące nie mogłam, dogodziłąm podniebieniu.
Dziewczęta, co pić, szałwię, o ile dobrze pamiętam?

Nisia, Twój pomysł z pieluchą sprawił, ze nasze kąpiele wróciły do normy, dzięki wielkie
Afternoon u mnie powoli też coraz mniej mleka, ale mała jeszcze trochę ssie, więc może i ja do 5 miesięcy dociągnę jak się uda
też jakoś mi ciężko z tą myślą, że już przestanę jej być porzebna w kontekście jedzonka ode mnie, ale z drugiej strony czuję lekką ulgę, że ja będę mogła sobie pozwolić na więcej swobody
Stary 2013-02-15, 13:08   #3016
Sojka1990
Zadomowienie

zawsze w galeriach rozbieram Zośke kombinezon zdejmuje ale tak żeby łatwo było potem ją wsadzić w niego czyli wyjmuje rączki i nóżki i sobie na kombinezonie leży, czapke też zdejmuje, nawet jak wyszliśmy ze szpitala i po drodze to tesco wstępowaliśmy to też czapke zdjełam. w samochodzie rozpinam kombinezon, rozkładam go na boki ale tu już mi się nie chce rąk i nóg wyjmować i czapke też ściągam.
Stary 2013-02-15, 13:09   #3017
aga_ton
Wtajemniczenie

Lenie też idą zęby, dolne jedynki i dwójka.

a jak się wścieka

Katiem
, pamiętam, że polecałaś coś na ząbkowanie. nie żel, to chyba do picia coś było, jeśli dobrze pamiętam. przypomnisz sklerozie ?
Stary 2013-02-15, 13:09   #3018
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, miałam spytać...
Jak chodzicie z dzidziami po dużych centrach handlowych to ściągacie im czapeczki?
Ja jeszcze nie byłam w CH z małym i nie wiem czy go nie przewieje kombinezon też nie wiem czy ściągać czy nie?
Rozpinam osłonkę z wózka, odkrywam kocyk, zdejmuję szalik i czapkę a kombinezon rozpinam na całej długości.

Cytat:

Wyślij mi!!! biorę każdą ilość
Wrzucę Ci przepis na najlepsze jagodzianki na świecie.
Altacetem smarowałam 3-4 razy dziennie. Ale moim zdaniem lepiej działa okład z sody oczyszczonej.
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:12   #3019
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
jak sardynka w puszcze
nie gniewaj się na mnie, nie piszę tego złośliwie

dzięki za wskazówki

Lena nadal śpi, to już ponad 2 godziny.
nie jestem przyzwyczajona
no nie gniewam się póki sie nie złości to niech zimę siedzi tam

Stary 2013-02-15, 13:14   #3020
aga_ton
Wtajemniczenie

no i poszłam po termometr... Lena ma 38 stopni, lepszy syrop czy czopek na zbicie temperatury?

wiedziałam, że coś nie tak, moje dziecko tyle nie śpi w dzień
Stary 2013-02-15, 13:18   #3021
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
no i poszłam po termometr... Lena ma 38 stopni, lepszy syrop czy czopek na zbicie temperatury?

Wydaje mi się że czopek zadziała szybciej ale zmierz jej jeszcze temperaturę chwilę po przebudzeniu, wydaje mi się że ze snu może też być lekko rozgrzana, może nie będzie potrzeby zbijania temperatury.

Na klubie masz przepis A kiedyś jeszcze wrzucałam przepis na szarlotkę z budyniową pianką i tam też jabłka można zastąpić jagodami i będzie fantastyczne ciasto

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2013-02-15 o 13:19
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:19   #3022
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
wprowadzę sama zaraz po skończeniu 6 miesiąca.

ja nic nie piłam i laktacja sama ładnie zanikła. z dnia na dzień ściągałam coraz mnie, tylko tyle by piersi trochę opróżnić i za tydzień było po wszystkim.

ja tak karmiłam ponad miesiąc, w dzień mieszanka a w nocy tylko pierś.
pewnie trwało by to dłużej ale sama zdecydowałam się by przejść całkowicie na mm. także myślę, że jest szansa i Tobie też się uda. powodzenia

w takim razie sama się wykopałaś
ja szczepię na pneumo od 2 miesiąca ale na meningokoki zaczekam aż skończy roczek.

my też po szczepieniu i znowu Lena w miejscu wkłucia ma guzy, tym razem na obu nóżkach
jeszcze jej poprzedni dobrze nie zszedł a tu następne do masowania...

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

a ja jutro mam wychodne

Lena jak co tydzień jedzie na cały dzień do babci a my jedziemy na podbój stolicy
będzie kino, pyszne jedzonko i zakupy
miłego wychodnego w takim razie
ja wczoraj pierwszy raz byłam w pracy bez małej
została z tatą i ładnie ją nakarmił z butli, ale po południu dała nam w kość solidnie marudzeniem i stękaniem
jak już raz się bez niej ruszyłam na dłużej z domu to teraz chyba czas na wyjście z przyjaciółką

Cytat:
Aha, miałam spytać...
ja rozbieram z całej odzieży wierzchniej, bo w centrum jest cieplutko, więc szkoda mi kisić małą w czapie i kombinezonie skoro mi tez by było za gorąco

ja nie używam poduszki

Zielona tego chrzestnego pokręciło równo
Stary 2013-02-15, 13:21   #3023
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
zawsze w galeriach rozbieram Zośke kombinezon zdejmuje ale tak żeby łatwo było potem ją wsadzić w niego czyli wyjmuje rączki i nóżki i sobie na kombinezonie leży, czapke też zdejmuje,.
tak samo robię

Biedna Lenka

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-02-15, 13:23   #3024
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:

lepszy czopek wg mnie, ja do tej pory starszemu w razie czego czopek podaję, działą od razu i nie obciąża żołądka
Oby sie nic Lenusi nie rozwinęło

Stary 2013-02-15, 13:25   #3025
ula2689
Wtajemniczenie

Zielona wspólczuję chrzestnego,pogrzało go równo
Jeśli chodzi o mleko 2 to ja już podaję.Się zagapiłam i nie kupiłam mleka a miałam 1 paczkę 2 to podałam odrazu bez mieszania z 1 a teraz mozecie bić...
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:27   #3026
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że czopek zadziała szybciej ale zmierz jej jeszcze temperaturę chwilę po przebudzeniu, wydaje mi się że ze snu może też być lekko rozgrzana, może nie będzie potrzeby zbijania temperatury.

Na klubie masz przepis A kiedyś jeszcze wrzucałam przepis na szarlotkę z budyniową pianką i tam też jabłka można zastąpić jagodami i będzie fantastyczne ciasto
masz rację, poczekam.
tym bardziej, że widzę, że opatuliła się ciasno pieluchą i może od tego wyższa temperatura, oby
wczoraj miała szczepienie wiec wszystko możliwe.

dziękuję za przepis, zaraz zajrzę na klub
Stary 2013-02-15, 13:29   #3027
afternoon
Rozeznanie

Aga_ton czopek chyba lepszy, ale jest minus - może spowodować kupę i wtedy nie będziesz wiedziała ile go zostało w środku
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:29   #3028
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Zielona wspólczuję chrzestnego,pogrzało go równo
Jeśli chodzi o mleko 2 to ja już podaję.Się zagapiłam i nie kupiłam mleka a miałam 1 paczkę 2 to podałam odrazu bez mieszania z 1 a teraz mozecie bić...
nadstawiaj dupę
Stary 2013-02-15, 13:34   #3029
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

devikap - 1 kropla dzienni a na wypisie ze szpitala mam napisane, zeby 1 dnia w tygodniu nie dawać..... czyli 6 razy w tygodniu po 1 kropli.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:38   #3030
Iwoncia81
Zakorzenienie

Hmmmm, no to problem rozwiązany z ubiorem
Dzięki kochane
Tylko ja wózka nie planuje brać bo jedziemy poszukać konkretnej rzeczy,ewentualnie może chwile pochodzić i planujemy małego nosić na rękach przez ten czas. Tylko czy takie noszenie nie zmęczy mu kręgosłupa?????
Mi sie wydaje że godzine na rękach to chyba za długo
Eeehhh....

Boże, kiedy skończy sie etap ciągłego piszczenia bo mi uszy rozsadzi
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości