![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Hej
![]() My jeszcze w lozku i tak kaszlemy i kichamy sobie na zmianę z małym, jeszcze mi teraz tylko Tzta brakuje do pełni szczęścia ![]() W nocy musiałam małemu podać paracetamol, bo znów miał gorączkę, do tego zapchany nosek na maxa ![]() W bloku, w którym mieszkamy sa wymieniane wszędzie łazienki, więc od paru dni od rana budzi mnie dźwięk pily i krzyki robotników ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Dziewczyny fajne zakupy ![]() No i narobilyscie mi ochoty na pizzę ![]() ![]() Wszystkiego naj dla Lu ![]() ![]()
#4742 |
Zadomowienie
|
Cześć weekendowo
![]() Najlepsze życzenia dla naszej małej przodowniczki ![]() ![]() ![]() ![]() Agunia mam kilka ciuszków, które mogę sprezentować Lusi m.in Kombinezon 74 , kurteczka puchowa 74, legginsy + bluzeczka z pieskiem, pajacyki i bluzeczki takie do domu chcesz ??? mogę przesłać Ci zdjęcia na priv( z tym , że wszystko praktycznie różowe ![]() ![]() Dzisiaj wieczorem przyjeżdża teściowa i jedziemy z tż n parapetówkę ....mąż autem , a ja pijąca ![]() ![]() Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2013-02-15 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dla L ![]() Muszę jeszcze nadrobić resztę, ale już teraz nie dam rady ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Agunia, Lu kończy 8 miesięcy???
![]() ![]() Jeszcze raz ![]() ![]() ps. dopiero teraz sobie uświadomiłam, że to JUŻ 8 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam z kawką. Bez słodyczy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetne zakupy! Przyjaciel królika- the best ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Lu
![]() ![]() ![]() 8 miesięcy ![]() a pamiętam jak się ekscytowałyśmy kolejnymi porodami ![]() ![]() A my dziś jedziemy na zakupy - prośba dziewczyny!! Teściu ma urodziny i nie wiem co mu kupić ![]() Po zakupach jedziemy do nich. I jeszcze zahaczę o SH bo Emil wyrósł mi z kombinezonu a mam jedynie cienką kurteczkę ![]() Ciastek, jeszcze raz dziękuję Ci ![]()
#4747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Tez pomyślałam standardowo o alkoholu. Z tego to chyba większość ludzi sie ucieszy
![]()
#4749 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
Hej! ja tak na szybko
![]() Phdwao gratuluję nowej umiejętności... super, że mały sam zasypia no i faktycznie bystrzacha z niego, brawo ![]() Wvictoria na pewno minie, to pewnie wina ząbków... Mój też ostatnio ma mniejszy apetyt, ale liczę, że mu się odmieni ![]() No i fajne zakupy ![]() Prince_polo mi też się zdarza zasnąć, ostatnio to normalka :P Fajne zakupy, malutka będzie wyglądać bardzo elegancko ![]() Soleilka to mieliście przeżycia... Nie wiem czemu, ale mnie ten opis przeraził trochę i cieszę się, że obyło się bez tego... Pocieszające jest to, że nie trwa długo i raczej nie boli... Więc Linko będzie dobrze ![]() Irmusia81 za ładne jedzenie ![]() ![]() Do teorii ciężko mi się odnieść, mój P. generalnie się do wszystkiego rwie, ja go za często nie sadzałam (chyba że na kolanach, żeby był chwilę spokojnie ![]() ![]() Mandragorrka zgadzam się, że ciąża to był bardzo fajny czas... Też wspominam z sentymentem ![]() A co do powrotów do pracy to u mnie dziewczyny co chwila łapały za telefon, bo chciały wiedzieć co u ich pociech, a najmłodsze miało już rok, więc wyobrażam sobie, że mamie w pracy nie jest łatwo znieść taką rozłąkę ![]() ![]() A jak już się synuś urodził i miał jakieś półtora m-ca byłam je odwiedzić i pochwalić się synkiem... Akurat jedna z dziewczyn, z którą akurat nie miałam okazji współpracować była pierwszy dzień w pracy po wychowawczym, o czym nie wiedziałam jak się tam wybierałam i chciało jej się płakać, bo ciągle myślała o córeczce...Więc nie każdy jest taki twardy ![]() Agunia82 super, że wszystko dobrze, a córcia się pięknie rozwija ![]() No i wszystkiego najlepszego! 8 m-cy - poważny wiek ![]() ![]() Ewka5891 zdrowiejcie szybko ![]() Ja wczoraj robiłam pizzę taką domową ![]() Buena mam podobne myśli, więc tez doskonale rozumiem Linkę ![]() Miało być szybko... Nie wyszło coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
alko nie może - tzn. to zależy od dzisiejszych wyników - miał robiony tomograf, lekarz zauważył guzka na płucu. Smakoszem to on jest alkoholu ![]() ![]() Z nim jest problem bo "jemu nic nie jest potrzebne". Kosmetyki ma od jakichś znajomych. Koszulę i koszulkę polo kiedyś mu kupiłam ale nie wiem czy zakłada ![]()
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama taka jest. Dlatego zwykle kupuję jej: książkę, kosmetyki, coś słodkiego, ewentualnie apaszkę czy coś w tym stylu. I za bardzo się nie przejmuję, bo jej i tak nic nie zachwyci ![]()
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Nela powiem Ci co kupiłyśmy dla taty w tym roku: perfumy (on uwielbia, musi mieć zawsze kilka flakonów, no i wiemy co lubi, ale to większy wydatek) i elegancki szalik. Nie wiem z jakiej firmy ale chodzi mi o mniej więcej coś takiego http://wolczanka.com.pl/search.php?node=302&counter=1
Nie był to typowy szalik na zimę, raczej taki elegancki szal na każdą prawie porę roku. Popatrz w akcesoriach fajnych firm męskich może właśnie szal lub coś podobnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
Mamcia, jak Amelka? Wvici, współczuję nocki. Mam nadzieję, ze to niedługo minie. Jak Fabiś? ![]() Wszystkiego naj dla naszej Zdolniachy! ![]() ![]() Cytat:
![]() Też czekam!!! Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-02-15 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także w obliczu 35 lat masz rację, czym jest tych kilka miesięcy - mam takie samo zdanie, ale dzielę również zdanie z Victorią, poniżej Cytat:
Lu mało waży, mniej niż moja kruszyna, a Lu wcale nie wygląda na chuderlaka... ![]() Cytat:
![]() Maleństwo zasnęło samo w łóżeczku, dość już wózkowego usypiania, duża jest i jednak wiek robi swoje. Przykłada główkę do misia, otula się kocykiem i śpi. Nie do wiary. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
hej od rana zamierzam tu wejsc i ciagle cos.
Wczoraj zachwalalam jak to spiworek ulatwil nam zycie i chyba sobie sama wykrakalam bo mala w nocy mimo spiworka non stop sie przekrecala! koszmar. w koncu skapitulowalam i ok 00.30 pozwolilam jej spac na brzuchu, obudzila sie o 5 wypila mleko i nie spala do 6 o 6 wpadla w taki placz,,, ze ho ho wyla ze jej sie uspokoic nie dalo. w koncu usnela mi na rekach i pospala jeszcze do 8. Od rana marudzi, nie placze ale tak jeczy i krzyczy,... na probe przystawienia lyzeczki do ust kreci glowa na wszystkie strony i wez tu nakarm dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Lu
![]() Przyszło mi krzesełko do karmienia http://allegro.pl/praktyczne-krzesel...996708194.html chyba je polecałyście, czekam aż małż wróci z pracy i mi je poskłada. Karmiłam do tej pory małą na leżaczku bujaczku ale było coraz gorzej, bo mała chce w nim siedzieć nie pół lezeć, więc wszystko jej z buzi wylatywało jak zajmowała się siadaniem a nie leżeniem. Dostała takie krzesełko na chrzest od chrzestnej http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...006988097.html ale jakoś jej w nim nie widzę bez zadnego przypięcia, może za 2-3 miesiące. Więc krzesełko idzie do mamy, pewnie się tam też przyda. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecię zrobiło dziś już 2 kupy i właśnie rzeźbi w brązie trzecią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A o ciuszkach nigdy nie myślałam w ten sposób, bo mogłabym prania nie robić miesiąc, a miałaby w czym chodzić ![]() Dla mnie usprawiedliwieniem faktu, że kupuję jej takie ilości łaszków jest sakramentalne stwierdzenie "bo sobie nic nie kupuję" ![]() ![]() Ubranka kupiłaś przesłodkie! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Małż mnie trochę zaskoczył - nigdy nie robiliśmy sobie z okazji walentynek żadnych prezentów, a tu nagle wczoraj mi ze swetrem wyskoczył (może też już nie może patrzeć, że chodzę wciąż w tych samych rzeczach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() JA JUZ ZYGAM RÓŻEM! a mama kupiła wczoraj niuni różowy płaszczyk ![]() normalnie nikt nie rozumie ze dziewczynka nie tylko w różu ładnie wygląda ![]()
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Mi bardziej niż pieczony smakuje losos z pary, jest delikatny i przepyszny
![]()
#4768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz, mnie to ubrań wierzchnich (bluz, spodni) może by wystarczyło na dłużej ale bodziaki by mi się skończyły ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Ciastek, dziękuję za odpowiedź ws. kup (matko, jak to brzmi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Bwvictoria ta bluzke z endo kupilam z napisam " rosne jak na drozdzach" pomaranczowa, bardzo ladna
![]() Linko nie chcesz i tyle, twoja sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam bo nie lubie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.