![]() |
#511 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這!
Rety, jakbym czyta豉 pewn dziewczyn, kt鏎a doprowadza do sza逝 mojego partnera
![]() Komedia. Autorko, nie r鏏 tego, bo to wygl康a idiotycznie, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 128
|
Cytat:
Albo tak瞠 jest z nim nie tak. Mam wra瞠nie, jak to piszesz, 瞠 oboje czujecie si 'jak dziwacy' i dlatego tak 豉two wkr璚i豉 sobie, 瞠 陰czy Was porozumienie dusz. Jestem troch przera穎na, i Twoim zachowaniem, i ca陰 histori. Og鏊nie niekoniecznie pozytywnie reaguj na s這wo: kto jest specyficzny, inny blablabla. Przewa積ie to pokazuje, 瞠 kto jest po prostu samotny i dziwaczny...Dla mnie taka (tacy) jeste(cie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 2 561
|
O ludzie, tak mnie to wciagnelo ze pierwszy raz weszlam na wizaz bedac w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
奸edz w徠ek od pocz徠ku, a im dalej w strony tym autorka zaczyna wynajdywa nowe fakty broni帷e hipotezy, 瞠 przez taki kawa czasu ch這pak "chcia, ale si ba", a ona nie jest psychofank tylko ofiar okrutnika bez serca. Moim zdaniem te mistyczne "znaki" to wyraz twojej nadinterpretacji- ja tak si zachowywa豉m jak mia豉m 10 lat mniej, a jestem w twoim wieku. Wtedy to ka盥e spojrzenie, status na gg od ch這paka, kt鏎y mi si podoba wprowadza造 mnie w stan ekstazy.
Ju po pierwszym odm闚ieniu przez niego spotkania da豉bym sobie spok鎩, a ty co? Dalej dr捫y豉 i to posz這 w lata! Nigdy si z nim nie spotka豉 w cztery oczy- ty go nawet nie znasz dziewczyno, u這篡豉 sobie w swojej g這wie jaki jego obraz oparty na w豉軼iwie urojeniach. Naprawd, bez czystej z這郵iwo軼i radz albo dorosn望, albo zacz望 si leczy.
![]() |
#515 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 189
|
Nie wiem, wydaje mi si, 瞠 zakochany facet nie zachowywa豚y si tak jak to opisuj. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, bo wiadomo, 瞠 nas nie 陰czy這 篡cie, a jedynie jaka w徠豉 nadzieja na co wi璚ej w przysz這軼i.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Psychofanka to dobre okre郵enie,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 165
|
Przyjmuj帷, 瞠 jego zachowanie rzeczywi軼ie by這 celowe, to nadal nie wynika mi z tego co piszesz, 瞠 on by zaanga穎wany w jak彗olwiek relacj z Tob. W豉郾ie takie zachowanie wygl康a mi pr璠zej na bawienie si kim i robieniu z kogo g逝pka.
A odchodz帷 w og鏊e od tego jak on si zachowywa- to jak reagowa豉 na ca陰 sytuacj jest dla mnie nadal mocno nienormalne i niestety, ale wygl康a (przynajmniej mi) na obsesj lub paranoj. Wydaje mi si, 瞠 nie dasz rady sama z tego wyj嗆 i zmieni schematu swojego my郵enia. ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Twoja nadzieja. I niestety tylko to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Po prostu nie by Tob zainteresowany. Nie widzia Ci w kategorii dziewczyny, kochanki, nawet przyjaci馧ki. Wiem, 瞠 brzmi kiepsko, ale za tym niestety przemawiaj wszystkie fakty, kt鏎e przedstawi豉. My郵, 瞠 zaakceptowanie tego faktu bardzo Ci pomo瞠.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Konto usuni皻e
|
Wydaje Ci sie, ze zakonczylas. Do nastepnego 'znaku'.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Wi璚 pytam po co robi w necie rzeczy kt鏎e robi ? A robi niew徠pliwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Bo mia z Ciebie ubaw. A potem przesta這 to by dla niego 鄉ieszne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 638
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem. Napisa mi przecie wyra積ie, 瞠 nie widzi szansy, 瞠 nie chce wraca (ja to opisywa豉m we wcze郾iejszych postach). Milcz, chocia o tym dalej my郵. A to, 瞠 jeszcze mo瞠 i sprawdz co on tam sobie wypisuje, a wypisuje, to ju kwestia jakiego przyzwyczajenia. Jedyny kontakt od 2 tygodni to ten na 篡wo 4 dni temu. A tak nic, cisza, wi璚 o co Wam chodzi ? O to, 瞠 kiedy pisa豉m ? Pisa豉m, nie pisz, czego jeszcze chcecie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, nie jestem lekarzem specjalist, ale wydaje mi si, 瞠 nie da si tak po prostu "zako鎍zy" i zerwa z tego typu obsesyjnymi zachowaniami i emocjami. Pewne rzeczy trzeba po prostu przepracowa, 瞠by nie powtarza podobnych b喚d闚 w przysz這軼i. To nie o mnie tu chodzi i o to co mi si podoba, tylko o Ciebie i o to, czy uda Ci si kiedy stworzy zdrowy, normalny zwi您ek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Konto usuni皻e
|
Ludzie maja rozne jazdy i sie zakochuja w mrzonkach, ale Ty masz 25 lat, widac jak piszesz, jestes bardzo inteligentna i to jest przerazajace w tym wszystkim najbardziej. Nie reagujesz ani histeria ani obrazaniem sie na fale krytyki tylko cierpliwie nadajesz swoje. Szczerze to mozna sie Ciebie bac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeci庵n窸o si to o kilka miesi璚y po prostu, a wycofa si powinnam by豉 dawno temu. Mam nadziej, 瞠 Wy wszystkie jeste軼ie tak samo m康re w swoich 篡ciach jak i tutaj na forum. Je盥瞠nie po mnie akurat mi nie pomo瞠. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 005
|
Cytat:
Stron temu napisa豉, 瞠 przekaza Ci wiadomo嗆 (nie wiem jak inaczej to okre郵i) "chc z Tob by". Na pytanie wiza瘸nki, czy tak napisa, wymijaj帷o odpowiedzia豉, 瞠 konkret闚 nigdy nie mog豉 si spodziewa. Ju mi si nie chce analizowa ca貫j tej sytuacji, bo zwyczajnie nie ma to sensu. Im bardziej b璠ziemy Ci przekonywa, 瞠 nie masz racji, tym bardziej b璠ziesz szuka argument闚, 瞠 j masz. Na argument kt鏎ej z dziewczyn, 瞠 ch這pak jest z dziewczyn, oficjalnie, spotykaj si, znajomi o tym wiedz i razem wyje盥瘸j i 瞠 to jest mi這嗆 odpowiadasz, 瞠 wcale to nie musi by mi這嗆. On z jakiej przyczyny jest z ni w intymnej relacji, kt鏎 tworz dobrowolnie i bez przymusu. Obawiam si, 瞠 jeszcze d逝go b璠ziesz z tego wychodzi豉. By mo瞠 dzisiaj masz taki nastr鎩, 瞠 s康zisz, 瞠 sobie z tym poradzisz a za tydzie zn闚 pojawi si my郵i- one po takim czasie nie znikn ot tak. Czeka Ci d逝ga droga i wielka praca nad sob. Je郵i prawd jest, 瞠 jeste na medycynie i masz 25 lat, to powinna wiedzie, 瞠 p鎩軼ie do psychologa to 瘸dna ujma- to taki sam lekarz jak laryngolog czy ginekolog. Id do niego, niech Ci powie, czy potrzebujesz pomocy, czy dasz sobie rad sama. 畝dna dziewczyna nie zwr鏂i豉 uwagi na to, jak otagowa豉 ten w徠ek- a to te du穎 m闚i o Twoim my郵eniu o tej sytuacji. Bo ani to zwi您ek, ani mi這嗆, a co do zazdro軼i- c騜. Tak czy inaczej, jako nie widz Waszej wsp鏊nej przysz這軼i nawet w gronie znajomych. To musi by STRASZNIE niezr璚zne- je郵i prawd jest, 瞠 wszyscy wiedz i 瞠 prawd jest to, co mieliby oni wiedzie o Waszych relacjach/ kontaktach. Na koniec: obawiam si, 瞠 w Twojej g這wie po tym wszystkim pozostanie wspomnienie o was jako zwi您ku, 瞠 nowo poznanym ludziom b璠ziesz m闚i, 瞠 by豉 kiedy w toksycznym zwi您ku albo 瞠 on Ci wykorzysta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 217
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My郵, 瞠 musisz by bardzo osamotniona wewn皻rznie, a fantazjowanie zast瘼uje Ci realne 篡cie. Nie osi庵niesz zaspokojenia t drog - fantazje nie zaspokajaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 831
|
To jest kultowy w徠ek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda siedz drugi dzie w domu, objadam si s這dyczami i niestety jeszcze czytam to forum, ale chyba nie jest to obsesyjne zachowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 005
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zachowania, kt鏎e opisa豉 w tym w徠ku, kt鏎e dotycz tego ch這paka s w mojej opinii obsesyjne lub kompulsywne. Wed逝g mnie powinien oceni to lekarz. Co Ci w sumie szkodzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#538 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Chcia豉m zauwa篡, 瞠 2 tygodnie temu, przed wyjazdem do Pary瘸 urwa ze mn nawet ten DZIWNY kontakt. To takie smutne, 瞠 cz這wiek zbiera si w sobie, 瞠by wy豉pa swoje b喚dy, 篡 normalnie, a czyta 瞠 z tego nie wyjdzie, nie wyszed, 瞠 tarapia, 瞠 psycholog itd. Je郵i kiedykolwiek przyjdzie mi na my郵 pisanie czegokolwiek i si faktycznie nie b璠 w stanie powstrzyma mo瞠 faktycznie si gdzie zg這sz... Tymaczasem jako si trzymam i chyba musz opu軼i to forum, bo za wyj徠kiem paru komentarzy, kt鏎e rzeczywi軼ie 軼iagaj na ziemi i logicznie uzasadniaj, 瞠 nie powinnam by豉 w og鏊e sugerowa si tego typu 'znakami', 瞠 facet rzeczywi軼ie powinien odpisywa, 瞠 gdyby by zainteresowany to na bank by co zrobi, to czytam w wi瘯szo軼i rzeczy kt鏎e nijak maj si do tego co prze篡豉m. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Nie narzeka豉m nigdy na brak zainteresowania i obecnie jestem nawet um闚iona z ch這pakiem, kt鏎y ju do嗆 d逝go wykazuje realne zainteresowanie moj osob. Nie wiem czy mi to pomo瞠, ale cz瘰tsze wychodzenie do ludzi na pewno dobrze zrobi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 106
|
Wydaje mi si, 瞠 te wszystkie jego statusy i piosenki jednak nie by造 do Ciebie, autorko. Ile razy mamy co takiego, jak przeczytamy ksi捫k, jakie zdanie albo sformu這wanie wbija si w pami耩 i p騧niej nie鈍iadomie go u篡wamy? Ja to widz w ten spos鏏, piszesz do niego, czy ubra ju choink, on my郵i, o faktycznie! ubra貫m niedawno choink i o tym pisze. Tak samo m鏬豚y rzuci okiem na smsa i p騧niej u篡 jego fragmentu w zdaniu - nie鈍iadomie. Z tym "b璠zie dobrze" pewnie my郵a o innej sytuacji w swoim 篡ciu i zapewnia samego siebie, 瞠 b璠zie dobrze. Nie s康z, 瞠by jakikolwiek doros造 facet bawi si w takie "znaki".
Na przysz這嗆 po prostu pami皻aj - nie chce si spotyka na 篡wo = nie jest zainteresowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Osamotniona wewn皻rznie ? Tak, dusi豉m si z tym problemem sama. Fantazjowanie ? Ka盥y z nas o czym my郵i. ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.