DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj徠kowe miejsce, w kt鏎ym podzielisz si emocjami, uczuciami, zwi您kami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo貫czno軼i.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-02-15, 13:03   #511
201607040946
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 20 500
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這!

Rety, jakbym czyta豉 pewn dziewczyn, kt鏎a doprowadza do sza逝 mojego partnera nigdy si nie spotkali, po prostu obcowali przez internet, ona ci庵le do niego pisa豉, nie dawa豉 mu spokoju, wypisywa豉 taaakie bzdury, obrazala sie, 瞠 on nie odpisuje itd itp. Humory jej si zmienia造, chcia豉 by jego dziewczyn, potem znowu si wkurza豉. W ko鎍u powiedzial jej, 瞠 ma si 蚿釬℅£軒. Nie zadzia豉這. Ona jest "zakochana", pisze mu wiersze, piosenki. Zablokowa j na fb, skypie i in. ale teraz to jej kole瘸nka wypytuje o niego.
Komedia.

Autorko, nie r鏏 tego, bo to wygl康a idiotycznie,
201607040946 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:03   #512
natash88
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 128

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka wiadomo嗆
Nie wiem czy trzeba t逝maczy. Ka盥y podejmuje jakie wybory, a to 瞠 kto mia jakie z逝dzenia, 瞠 je郵i b璠zie si cierpliwym to si czego doczeka ?

Masz wyb鏎 czekasz albo nie czekasz. Prawdopodobnie je郵i darzysz kogo jakim uczuciem, i przy okazji nie masz innej opcji to jest opcja 瞠 poczekasz...

Z perspektywy czasu mog豉bym 鄉ia這 powiedzie, 瞠 czekanie si nie op豉ci這.

Jak widzicie wiele z Waszych komentarzy da這 mi do my郵enia. I w pewnym sesnsie nabra豉m si, 瞠by odcia si od wszelkich wi捫帷ych mnie z nim rzeczy.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Ja ju wcze郾iej pisa豉m, 瞠 wprost to niewiele si mog豉m spodziewa:

Podawa豉m ju przyk豉d ze 鈍i徠 o choince. By造 jakie piosenki, kt鏎ych udawa豉m, 瞠 nie widz, no bo przecie ile mog s逝cha s堯w, kt鏎ych nigdy nie spe軟i. Jako przed Nowym Rokiem napisa豉m kilka sms闚. 疾 to jaki koszmar i piek這 co robili鄉y. 疾 si wyka鎍zam. 疾 mia cokolwiek zrobi przed 鈍i皻ami, 瞠 ja chc normalnie funkcjonowa, a nie tylko udawa, 瞠 normalnie funkcjonuj, 瞠 w nocami trawi mnie ta sytuacja. Na koniec go spyta豉m, czy w roku 2013 jest pewny, 瞠 zamierza dzia豉 ?

Wpis u niego na blogu: identyczne s這wa, w identycznej kolejno軼i, pochodz帷e z mojego smsa, 瞠 ZAMIERZA DZIAx !

Nazwijcie mnie g逝pi, naiwn, cokolwiek. Stwierdzi豉m, 瞠 skoro czeka豉m tyle miesi璚y, a on wykaza w ten DZIWNY spos鏏 ch耩 dzia豉nia, to postanowi豉m da mu t szans.

Napisa豉m w smsie, 瞠 poczekam jeszcze par dni, do nast瘼nej 'okazji'. I na koniec spyta豉m: WI犴 B犵ZIE DOBRZE ?

Status u niego: B犵ZIE DOBRZE

DLACZEGO nie napisa tego w smsie ? NIE WIEM I NIGDY SI NIE DOWIEM. Powtarzam, 瞠 na prze這mie stycznia i lutego dosta豉m jasno do zrozumienia, 瞠 ju nic nie chce i ja od tego momentu sms闚 nie pisz.

Na dobr spraw tre嗆 sms闚 zna豉m tylko ja i on, wi璚 nikt mu nie m鏬 zarzuci, 瞠 w jakikolwiek spos鏏 si ze mn kontaktuje.
Albo on bezczelnie w celach prze鄉iewczych wykorzystuje Ciebie i Twoje wiadomo軼i.
Albo tak瞠 jest z nim nie tak.

Mam wra瞠nie, jak to piszesz, 瞠 oboje czujecie si 'jak dziwacy' i dlatego tak 豉two wkr璚i豉 sobie, 瞠 陰czy Was porozumienie dusz.

Jestem troch przera穎na, i Twoim zachowaniem, i ca陰 histori. Og鏊nie niekoniecznie pozytywnie reaguj na s這wo: kto jest specyficzny, inny blablabla. Przewa積ie to pokazuje, 瞠 kto jest po prostu samotny i dziwaczny...Dla mnie taka (tacy) jeste(cie).

natash88 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:04   #513
201607050913
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 2 561
O ludzie, tak mnie to wciagnelo ze pierwszy raz weszlam na wizaz bedac w pracy Autorko, masz jakis konkretny plan na porzucenie tej obsesji?
201607050913 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:06   #514
Osiak
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 064
GG do Osiak

奸edz w徠ek od pocz徠ku, a im dalej w strony tym autorka zaczyna wynajdywa nowe fakty broni帷e hipotezy, 瞠 przez taki kawa czasu ch這pak "chcia, ale si ba", a ona nie jest psychofank tylko ofiar okrutnika bez serca. Moim zdaniem te mistyczne "znaki" to wyraz twojej nadinterpretacji- ja tak si zachowywa豉m jak mia豉m 10 lat mniej, a jestem w twoim wieku. Wtedy to ka盥e spojrzenie, status na gg od ch這paka, kt鏎y mi si podoba wprowadza造 mnie w stan ekstazy.
Ju po pierwszym odm闚ieniu przez niego spotkania da豉bym sobie spok鎩, a ty co? Dalej dr捫y豉 i to posz這 w lata! Nigdy si z nim nie spotka豉 w cztery oczy- ty go nawet nie znasz dziewczyno, u這篡豉 sobie w swojej g這wie jaki jego obraz oparty na w豉軼iwie urojeniach. Naprawd, bez czystej z這郵iwo軼i radz albo dorosn望, albo zacz望 si leczy.
Stary 2013-02-15, 13:08   #515
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 189

Cytat:
Napisane przez graphicdesign Poka wiadomo嗆
Dok豉dnie, nie wiesz, bo go kompletnie nie znasz. Bazujesz na jego opinii w towarzystwie i domys豉ch. Ja raczej przyjmuj, 瞠 jak kto jest z kim to 陰czy ich jednak uczucie (oczywi軼ie s wyj徠ki od tej regu造, ale to s nadal tylko wyj徠ki).
Nie wiem, wydaje mi si, 瞠 zakochany facet nie zachowywa豚y si tak jak to opisuj. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, bo wiadomo, 瞠 nas nie 陰czy這 篡cie, a jedynie jaka w徠豉 nadzieja na co wi璚ej w przysz這軼i.
noubanaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:09   #516
201607040946
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 20 500

Psychofanka to dobre okre郵enie,
201607040946 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:11   #517
graphicdesign
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 165

Przyjmuj帷, 瞠 jego zachowanie rzeczywi軼ie by這 celowe, to nadal nie wynika mi z tego co piszesz, 瞠 on by zaanga穎wany w jak彗olwiek relacj z Tob. W豉郾ie takie zachowanie wygl康a mi pr璠zej na bawienie si kim i robieniu z kogo g逝pka.

A odchodz帷 w og鏊e od tego jak on si zachowywa- to jak reagowa豉 na ca陰 sytuacj jest dla mnie nadal mocno nienormalne i niestety, ale wygl康a (przynajmniej mi) na obsesj lub paranoj. Wydaje mi si, 瞠 nie dasz rady sama z tego wyj嗆 i zmieni schematu swojego my郵enia.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Nie wiem, wydaje mi si, 瞠 zakochany facet nie zachowywa豚y si tak jak to opisuj. Przede wszystkim wobec swojej dziewczyny, bo wiadomo, 瞠 nas nie 陰czy這 篡cie, a jedynie jaka w徠豉 nadzieja na co wi璚ej w przysz這軼i.
Twoja nadzieja. I niestety tylko to.
graphicdesign jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:12   #518
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Osiak Poka wiadomo嗆
奸edz w徠ek od pocz徠ku, a im dalej w strony tym autorka zaczyna wynajdywa nowe fakty broni帷e hipotezy, 瞠 przez taki kawa czasu ch這pak "chcia, ale si ba", a ona nie jest psychofank tylko ofiar okrutnika bez serca. Moim zdaniem te mistyczne "znaki" to wyraz twojej nadinterpretacji- ja tak si zachowywa豉m jak mia豉m 10 lat mniej, a jestem w twoim wieku. Wtedy to ka盥e spojrzenie, status na gg od ch這paka, kt鏎y mi si podoba wprowadza造 mnie w stan ekstazy.
Ju po pierwszym odm闚ieniu przez niego spotkania da豉bym sobie spok鎩, a ty co? Dalej dr捫y豉 i to posz這 w lata! Nigdy si z nim nie spotka豉 w cztery oczy- ty go nawet nie znasz dziewczyno, u這篡豉 sobie w swojej g這wie jaki jego obraz oparty na w豉軼iwie urojeniach. Naprawd, bez czystej z這郵iwo軼i radz albo dorosn望, albo zacz望 si leczy.
Fantasy. Gdzie ja nazywam go okrutnikiem bez serca ? Wg mnie to nie by造 mistyczne znaki. Gdzie by stak ekstazy? W 4 oczy widzia豉m si z nim 4 dni temu. Powiedzia豉m tylko, 瞠 to co z mojej strony to nie by豉 軼iema, ale 瞠 rozumiem jego wyb鏎 i 篡cz mu szcz窷cia. No i posz豉m sobie. Widywali鄉y si na uczelni, zamieniali鄉y par s堯w. Natomiast nigdy nie zadzia豉 odwa積ie.
Stary 2013-02-15, 13:17   #519
graphicdesign
Raczkowanie

Cytat:
Natomiast nigdy nie zadzia豉 odwa積ie.
Po prostu nie by Tob zainteresowany. Nie widzia Ci w kategorii dziewczyny, kochanki, nawet przyjaci馧ki. Wiem, 瞠 brzmi kiepsko, ale za tym niestety przemawiaj wszystkie fakty, kt鏎e przedstawi豉. My郵, 瞠 zaakceptowanie tego faktu bardzo Ci pomo瞠.
Stary 2013-02-15, 13:17   #520
natash88
Wtajemniczenie

Cytat:
Fantasy. Gdzie ja nazywam go okrutnikiem bez serca ? Wg mnie to nie by造 mistyczne znaki. Gdzie by stak ekstazy? W 4 oczy widzia豉m si z nim 4 dni temu. Powiedzia豉m tylko, 瞠 to co z mojej strony to nie by豉 軼iema, ale 瞠 rozumiem jego wyb鏎 i 篡cz mu szcz窷cia. No i posz豉m sobie. Widywali鄉y si na uczelni, zamieniali鄉y par s堯w. Natomiast nigdy nie zadzia豉 odwa積ie.
Bo od pocz徠ku Ci nie chcia. I albo by grzeczny, i nie chcia Ci od razu wyjecha z fuck u, albo bra Ci na znu瞠nie (nie odpisuje si swoim psychofanom, to si w ko鎍u nudz). Nie wmawiaj sobie za wszelk cen, 瞠 chcia, ale nie m鏬, ale chcia, ale nie鄉ia造.

Stary 2013-02-15, 13:19   #521
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Przyjmuj帷, 瞠 jego zachowanie rzeczywi軼ie by這 celowe, to nadal nie wynika mi z tego co piszesz, 瞠 on by zaanga穎wany w jak彗olwiek relacj z Tob. W豉郾ie takie zachowanie wygl康a mi pr璠zej na bawienie si kim i robieniu z kogo g逝pka.

A odchodz帷 w og鏊e od tego jak on si zachowywa- to jak reagowa豉 na ca陰 sytuacj jest dla mnie nadal mocno nienormalne i niestety, ale wygl康a (przynajmniej mi) na obsesj lub paranoj. Wydaje mi si, 瞠 nie dasz rady sama z tego wyj嗆 i zmieni schematu swojego my郵enia.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Twoja nadzieja. I niestety tylko to.
Jasne, 瞠 nienormalne. Jasne, 瞠 moja nadzieja, ale pr鏏uj tylko pokaza, 瞠 ta nadzieja nie bra豉 si znik康. Jaki jest schemat mojego my郵enia ? Zako鎍zy豉m co co by這 chore, wi璚 co Ci w tym nie pasuje ?

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 13:21   #522
201607050913
Konto usuni皻e

Wydaje Ci sie, ze zakonczylas. Do nastepnego 'znaku'.
Stary 2013-02-15, 13:22   #523
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natash88 Poka wiadomo嗆
Bo od pocz徠ku Ci nie chcia. I albo by grzeczny, i nie chcia Ci od razu wyjecha z fuck u, albo bra Ci na znu瞠nie (nie odpisuje si swoim psychofanom, to si w ko鎍u nudz). Nie wmawiaj sobie za wszelk cen, 瞠 chcia, ale nie m鏬, ale chcia, ale nie鄉ia造.
Wi璚 pytam po co robi w necie rzeczy kt鏎e robi ? A robi niew徠pliwie.
Stary 2013-02-15, 13:24   #524
natash88
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo mia z Ciebie ubaw. A potem przesta這 to by dla niego 鄉ieszne.

Stary 2013-02-15, 13:25   #525
GoodNight
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 638

Cytat:
No w豉郾ie NIE ROBI a tobie sie tylko wydaje ze robi. I st康 ta ca豉 szopka.
GoodNight jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:27   #526
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Poka wiadomo嗆
Wydaje Ci sie, ze zakonczylas. Do nastepnego 'znaku'.
Nie rozumiem. Napisa mi przecie wyra積ie, 瞠 nie widzi szansy, 瞠 nie chce wraca (ja to opisywa豉m we wcze郾iejszych postach). Milcz, chocia o tym dalej my郵. A to, 瞠 jeszcze mo瞠 i sprawdz co on tam sobie wypisuje, a wypisuje, to ju kwestia jakiego przyzwyczajenia. Jedyny kontakt od 2 tygodni to ten na 篡wo 4 dni temu. A tak nic, cisza, wi璚 o co Wam chodzi ? O to, 瞠 kiedy pisa豉m ? Pisa豉m, nie pisz, czego jeszcze chcecie ?
Stary 2013-02-15, 13:31   #527
graphicdesign
Raczkowanie

Cytat:
Jasne, 瞠 nienormalne. Jasne, 瞠 moja nadzieja, ale pr鏏uj tylko pokaza, 瞠 ta nadzieja nie bra豉 si znik康. Jaki jest schemat mojego my郵enia ? Zako鎍zy豉m co co by這 chore, wi璚 co Ci w tym nie pasuje ?
Nie wiem, nie jestem lekarzem specjalist, ale wydaje mi si, 瞠 nie da si tak po prostu "zako鎍zy" i zerwa z tego typu obsesyjnymi zachowaniami i emocjami. Pewne rzeczy trzeba po prostu przepracowa, 瞠by nie powtarza podobnych b喚d闚 w przysz這軼i. To nie o mnie tu chodzi i o to co mi si podoba, tylko o Ciebie i o to, czy uda Ci si kiedy stworzy zdrowy, normalny zwi您ek.
Stary 2013-02-15, 13:31   #528
201607050913
Konto usuni皻e

Ludzie maja rozne jazdy i sie zakochuja w mrzonkach, ale Ty masz 25 lat, widac jak piszesz, jestes bardzo inteligentna i to jest przerazajace w tym wszystkim najbardziej. Nie reagujesz ani histeria ani obrazaniem sie na fale krytyki tylko cierpliwie nadajesz swoje. Szczerze to mozna sie Ciebie bac.
Stary 2013-02-15, 13:32   #529
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GoodNight Poka wiadomo嗆
No w豉郾ie NIE ROBI a tobie sie tylko wydaje ze robi. I st康 ta ca豉 szopka.
Nic nie robi przez neta ? Puszczanie dzwonk闚 do dziewczyny, kt鏎a rzekomo jest stalkerk ? W豉瞠nie na jej bloga i pobieranie pewnych tre軼i ? W swoich statusach i postach u篡wanie dok豉dnie takich samych sformu這wa ? B豉gam.

Przeci庵n窸o si to o kilka miesi璚y po prostu, a wycofa si powinnam by豉 dawno temu.

Mam nadziej, 瞠 Wy wszystkie jeste軼ie tak samo m康re w swoich 篡ciach jak i tutaj na forum. Je盥瞠nie po mnie akurat mi nie pomo瞠.

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 13:36   #530
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 005

Cytat:
Czyli on nie jest teraz w Pary簑 z dziewczyn i jednak dosz這 do kontaktu sam na sam? Dlaczego przez 18 stron w徠ku tego nie powiedzia豉?
Stron temu napisa豉, 瞠 przekaza Ci wiadomo嗆 (nie wiem jak inaczej to okre郵i) "chc z Tob by". Na pytanie wiza瘸nki, czy tak napisa, wymijaj帷o odpowiedzia豉, 瞠 konkret闚 nigdy nie mog豉 si spodziewa. Ju mi si nie chce analizowa ca貫j tej sytuacji, bo zwyczajnie nie ma to sensu. Im bardziej b璠ziemy Ci przekonywa, 瞠 nie masz racji, tym bardziej b璠ziesz szuka argument闚, 瞠 j masz. Na argument kt鏎ej z dziewczyn, 瞠 ch這pak jest z dziewczyn, oficjalnie, spotykaj si, znajomi o tym wiedz i razem wyje盥瘸j i 瞠 to jest mi這嗆 odpowiadasz, 瞠 wcale to nie musi by mi這嗆. On z jakiej przyczyny jest z ni w intymnej relacji, kt鏎 tworz dobrowolnie i bez przymusu.

Obawiam si, 瞠 jeszcze d逝go b璠ziesz z tego wychodzi豉. By mo瞠 dzisiaj masz taki nastr鎩, 瞠 s康zisz, 瞠 sobie z tym poradzisz a za tydzie zn闚 pojawi si my郵i- one po takim czasie nie znikn ot tak. Czeka Ci d逝ga droga i wielka praca nad sob. Je郵i prawd jest, 瞠 jeste na medycynie i masz 25 lat, to powinna wiedzie, 瞠 p鎩軼ie do psychologa to 瘸dna ujma- to taki sam lekarz jak laryngolog czy ginekolog. Id do niego, niech Ci powie, czy potrzebujesz pomocy, czy dasz sobie rad sama.

畝dna dziewczyna nie zwr鏂i豉 uwagi na to, jak otagowa豉 ten w徠ek- a to te du穎 m闚i o Twoim my郵eniu o tej sytuacji. Bo ani to zwi您ek, ani mi這嗆, a co do zazdro軼i- c騜.

Tak czy inaczej, jako nie widz Waszej wsp鏊nej przysz這軼i nawet w gronie znajomych. To musi by STRASZNIE niezr璚zne- je郵i prawd jest, 瞠 wszyscy wiedz i 瞠 prawd jest to, co mieliby oni wiedzie o Waszych relacjach/ kontaktach.

Na koniec: obawiam si, 瞠 w Twojej g這wie po tym wszystkim pozostanie wspomnienie o was jako zwi您ku, 瞠 nowo poznanym ludziom b璠ziesz m闚i, 瞠 by豉 kiedy w toksycznym zwi您ku albo 瞠 on Ci wykorzysta.
oliwia18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:37   #531
Kwiatuszek133
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 217

Cytat:
Nic nie robi przez neta ? Puszczanie dzwonk闚 do dziewczyny, kt鏎a rzekomo jest stalkerk ? W豉瞠nie na jej bloga i pobieranie pewnych tre軼i ? W swoich statusach i postach u篡wanie dok豉dnie takich samych sformu這wa ? B豉gam.

Przeci庵n窸o si to o kilka miesi璚y po prostu, a wycofa si powinnam by豉 dawno temu.

Mam nadziej, 瞠 Wy wszystkie jeste軼ie tak samo m康re w swoich 篡ciach jak i tutaj na forum. Je盥瞠nie po mnie akurat mi nie pomo瞠.
No spoko i tak kazdy wie, ze masz cos z g這w. I albo sie zrozumiesz i sie ogarniesz albo wyl康ujesz gdzies w jakims szpitalu za niedlugo dla nienormalnych. Mowie ci powaznie i to moja rada dotycz帷a tego w徠ku. Gdyby chcial to by pisal wiec wez se skoncz urajac te bajki bo szkoda ciebie, ze dalej nie pojmujesz. Albo to jakas sciema bo siedzisz ciagle i odpisujesz ciagle to samo i nie umiesz pojac ze masz cos z g這w !!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Poka wiadomo嗆
Czyli on nie jest teraz w Pary簑 z dziewczyn i jednak dosz這 do kontaktu sam na sam? Dlaczego przez 18 stron w徠ku tego nie powiedzia豉?
Stron temu napisa豉, 瞠 przekaza Ci wiadomo嗆 (nie wiem jak inaczej to okre郵i) "chc z Tob by". Na pytanie wiza瘸nki, czy tak napisa, wymijaj帷o odpowiedzia豉, 瞠 konkret闚 nigdy nie mog豉 si spodziewa. Ju mi si nie chce analizowa ca貫j tej sytuacji, bo zwyczajnie nie ma to sensu. Im bardziej b璠ziemy Ci przekonywa, 瞠 nie masz racji, tym bardziej b璠ziesz szuka argument闚, 瞠 j masz. Na argument kt鏎ej z dziewczyn, 瞠 ch這pak jest z dziewczyn, oficjalnie, spotykaj si, znajomi o tym wiedz i razem wyje盥瘸j i 瞠 to jest mi這嗆 odpowiadasz, 瞠 wcale to nie musi by mi這嗆. On z jakiej przyczyny jest z ni w intymnej relacji, kt鏎 tworz dobrowolnie i bez przymusu.

Obawiam si, 瞠 jeszcze d逝go b璠ziesz z tego wychodzi豉. By mo瞠 dzisiaj masz taki nastr鎩, 瞠 s康zisz, 瞠 sobie z tym poradzisz a za tydzie zn闚 pojawi si my郵i- one po takim czasie nie znikn ot tak. Czeka Ci d逝ga droga i wielka praca nad sob. Je郵i prawd jest, 瞠 jeste na medycynie i masz 25 lat, to powinna wiedzie, 瞠 p鎩軼ie do psychologa to 瘸dna ujma- to taki sam lekarz jak laryngolog czy ginekolog. Id do niego, niech Ci powie, czy potrzebujesz pomocy, czy dasz sobie rad sama.

畝dna dziewczyna nie zwr鏂i豉 uwagi na to, jak otagowa豉 ten w徠ek- a to te du穎 m闚i o Twoim my郵eniu o tej sytuacji. Bo ani to zwi您ek, ani mi這嗆, a co do zazdro軼i- c騜.

Tak czy inaczej, jako nie widz Waszej wsp鏊nej przysz這軼i nawet w gronie znajomych. To musi by STRASZNIE niezr璚zne- je郵i prawd jest, 瞠 wszyscy wiedz i 瞠 prawd jest to, co mieliby oni wiedzie o Waszych relacjach/ kontaktach.

Na koniec: obawiam si, 瞠 w Twojej g這wie po tym wszystkim pozostanie wspomnienie o was jako zwi您ku, 瞠 nowo poznanym ludziom b璠ziesz m闚i, 瞠 by豉 kiedy w toksycznym zwi您ku albo 瞠 on Ci wykorzysta.
Mowila mowila, ze tam sie z nim widziala, ale nie bylo spotkania takiego, ze sie umowili na to spotkanie itd
Stary 2013-02-15, 13:38   #532
natash88
Wtajemniczenie

Cytat:

Poziom Twoich racjonalizacji i zaprzeczania jest taki, 瞠 nie jeste w stanie wyj嗆 poza Twoj perspektyw.
My郵, 瞠 musisz by bardzo osamotniona wewn皻rznie, a fantazjowanie zast瘼uje Ci realne 篡cie. Nie osi庵niesz zaspokojenia t drog - fantazje nie zaspokajaj.

Stary 2013-02-15, 13:40   #533
panna mati_
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 831

To jest kultowy w徠ek
panna mati_ jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:42   #534
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem, nie jestem lekarzem specjalist, ale wydaje mi si, 瞠 nie da si tak po prostu "zako鎍zy" i zerwa z tego typu obsesyjnymi zachowaniami i emocjami. Pewne rzeczy trzeba po prostu przepracowa, 瞠by nie powtarza podobnych b喚d闚 w przysz這軼i. To nie o mnie tu chodzi i o to co mi si podoba, tylko o Ciebie i o to, czy uda Ci si kiedy stworzy zdrowy, normalny zwi您ek.
No to ciekawe. Wi璚 do ko鎍a 篡cia b璠 篡豉 z obsesj na punkcie tego ch這paka ? Rozpracowywuj niestety codziennie to co robi豉m, z jakich powod闚 to robi豉m, i 瞠 powinnam z szacunku do w豉snej osoby przesta robi to co robi豉m.
Co prawda siedz drugi dzie w domu, objadam si s這dyczami i niestety jeszcze czytam to forum, ale chyba nie jest to obsesyjne zachowanie.
Stary 2013-02-15, 13:47   #535
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 005

Cytat:
No to ciekawe. Wi璚 do ko鎍a 篡cia b璠 篡豉 z obsesj na punkcie tego ch這paka ? Rozpracowywuj niestety codziennie to co robi豉m, z jakich powod闚 to robi豉m, i 瞠 powinnam z szacunku do w豉snej osoby przesta robi to co robi豉m.
Co prawda siedz drugi dzie w domu, objadam si s這dyczami i niestety jeszcze czytam to forum, ale chyba nie jest to obsesyjne zachowanie.
Nie, wybijesz go sobie z g這wy dopiero jak poznasz innego interesuj帷ego ch這paka i z niego zrobisz g堯wnego bohatera w scenariuszu, kt鏎y rodzi si w Twojej g這wie.
oliwia18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:49   #536
Kaza86
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 867
GG do Kaza86

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Poka wiadomo嗆
To jest kultowy w徠ek
Pere趾a roku 2013
Kaza86 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 13:52   #537
graphicdesign
Raczkowanie

Cytat:
Nie m闚i, 瞠 akurat na punkcie TEGO ch這paka. Generalnie przyjmowanie, 瞠 jednak co Was 陰czy這, tylko "on nie mia odwagi" nie u豉twi Ci wyj軼ia z tego bagna.

Zachowania, kt鏎e opisa豉 w tym w徠ku, kt鏎e dotycz tego ch這paka s w mojej opinii obsesyjne lub kompulsywne. Wed逝g mnie powinien oceni to lekarz. Co Ci w sumie szkodzi?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 14:06   #538
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:

Nie wykorzysta mnie. Nie by這 zwi您ku. By豉 toksyczna sytuacja. Naprawd to przykre, 瞠 nikt nie mo瞠 dostrzec, 瞠 ja 篡豉m bardzo d逝go w sytuacji, kt鏎 rozumiem podobnie jak Wy. Ale to by豉 teoria, kt鏎 zna豉m, ale si nie stosowa豉m. Pod wp造wem jakich tam emocji poddawa豉m si temu co by這 od pocz徠ku naszej znajomo軼i, a by豉 to muzyka, jakie tam rozmowy na tematy, o kt鏎ych raczej nie rozmawia si z przypadkow osob.

Chcia豉m zauwa篡, 瞠 2 tygodnie temu, przed wyjazdem do Pary瘸 urwa ze mn nawet ten DZIWNY kontakt.

To takie smutne, 瞠 cz這wiek zbiera si w sobie, 瞠by wy豉pa swoje b喚dy, 篡 normalnie, a czyta 瞠 z tego nie wyjdzie, nie wyszed, 瞠 tarapia, 瞠 psycholog itd. Je郵i kiedykolwiek przyjdzie mi na my郵 pisanie czegokolwiek i si faktycznie nie b璠 w stanie powstrzyma mo瞠 faktycznie si gdzie zg這sz... Tymaczasem jako si trzymam i chyba musz opu軼i to forum, bo za wyj徠kiem paru komentarzy, kt鏎e rzeczywi軼ie 軼iagaj na ziemi i logicznie uzasadniaj, 瞠 nie powinnam by豉 w og鏊e sugerowa si tego typu 'znakami', 瞠 facet rzeczywi軼ie powinien odpisywa, 瞠 gdyby by zainteresowany to na bank by co zrobi, to czytam w wi瘯szo軼i rzeczy kt鏎e nijak maj si do tego co prze篡豉m.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Nie, wybijesz go sobie z g這wy dopiero jak poznasz innego interesuj帷ego ch這paka i z niego zrobisz g堯wnego bohatera w scenariuszu, kt鏎y rodzi si w Twojej g這wie.
Sk康 ta pewno嗆 ? By豉m ju w zwi您ku, co prawda trwa jaki rok, ale nie by這 wtedy tego typu zachowa.
Nie narzeka豉m nigdy na brak zainteresowania i obecnie jestem nawet um闚iona z ch這pakiem, kt鏎y ju do嗆 d逝go wykazuje realne zainteresowanie moj osob. Nie wiem czy mi to pomo瞠, ale cz瘰tsze wychodzenie do ludzi na pewno dobrze zrobi.
Stary 2013-02-15, 14:09   #539
awki
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 106

Wydaje mi si, 瞠 te wszystkie jego statusy i piosenki jednak nie by造 do Ciebie, autorko. Ile razy mamy co takiego, jak przeczytamy ksi捫k, jakie zdanie albo sformu這wanie wbija si w pami耩 i p騧niej nie鈍iadomie go u篡wamy? Ja to widz w ten spos鏏, piszesz do niego, czy ubra ju choink, on my郵i, o faktycznie! ubra貫m niedawno choink i o tym pisze. Tak samo m鏬豚y rzuci okiem na smsa i p騧niej u篡 jego fragmentu w zdaniu - nie鈍iadomie. Z tym "b璠zie dobrze" pewnie my郵a o innej sytuacji w swoim 篡ciu i zapewnia samego siebie, 瞠 b璠zie dobrze. Nie s康z, 瞠by jakikolwiek doros造 facet bawi si w takie "znaki".

Na przysz這嗆 po prostu pami皻aj - nie chce si spotyka na 篡wo = nie jest zainteresowany.
awki jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-15, 14:14   #540
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natash88 Poka wiadomo嗆
Poziom Twoich racjonalizacji i zaprzeczania jest taki, 瞠 nie jeste w stanie wyj嗆 poza Twoj perspektyw.
My郵, 瞠 musisz by bardzo osamotniona wewn皻rznie, a fantazjowanie zast瘼uje Ci realne 篡cie. Nie osi庵niesz zaspokojenia t drog - fantazje nie zaspokajaj.
Hm. No niestety nie pozwol sobie wm闚i ludziom z forum, 瞠 co co prze篡豉m to jaki psikus mojej wyobra幡i. Nie s康zisz 瞠 dopiero to by這by podejrzane ? 疾 ludzie z forum przekonali mnie, 瞠 to co widzia豉m i czu豉m by這 nieprawd ? B豉gam.
Osamotniona wewn皻rznie ? Tak, dusi豉m si z tym problemem sama.
Fantazjowanie ? Ka盥y z nas o czym my郵i.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez awki Poka wiadomo嗆
Wydaje mi si, 瞠 te wszystkie jego statusy i piosenki jednak nie by造 do Ciebie, autorko. Ile razy mamy co takiego, jak przeczytamy ksi捫k, jakie zdanie albo sformu這wanie wbija si w pami耩 i p騧niej nie鈍iadomie go u篡wamy? Ja to widz w ten spos鏏, piszesz do niego, czy ubra ju choink, on my郵i, o faktycznie! ubra貫m niedawno choink i o tym pisze. Tak samo m鏬豚y rzuci okiem na smsa i p騧niej u篡 jego fragmentu w zdaniu - nie鈍iadomie. Z tym "b璠zie dobrze" pewnie my郵a o innej sytuacji w swoim 篡ciu i zapewnia samego siebie, 瞠 b璠zie dobrze. Nie s康z, 瞠by jakikolwiek doros造 facet bawi si w takie "znaki".

Na przysz這嗆 po prostu pami皻aj - nie chce si spotyka na 篡wo = nie jest zainteresowany.
NO TO SPR笅UJ cho raz za這篡, 瞠 taki facet istnieje. To Wy jeste軼ie chyba ograniczeni, je郵i nie przyjmujecie do wiadomo軼i, 瞠 rzeczywi軼ie m鏬 mi si trafi ten jeden na milion, kt鏎y te reprezentuje takie a nie inne zachowania, a jak m闚i豉m gdzie wcze郾iej, jest bardzo niestandardowy. Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka wiadomo嗆
Rety, jakbym czyta豉 pewn dziewczyn, kt鏎a doprowadza do sza逝 mojego partnera nigdy si nie spotkali, po prostu obcowali przez internet, ona ci庵le do niego pisa豉, nie dawa豉 mu spokoju, wypisywa豉 taaakie bzdury, obrazala sie, 瞠 on nie odpisuje itd itp. Humory jej si zmienia造, chcia豉 by jego dziewczyn, potem znowu si wkurza豉. W ko鎍u powiedzial jej, 瞠 ma si 蚿釬℅£軒. Nie zadzia豉這. Ona jest "zakochana", pisze mu wiersze, piosenki. Zablokowa j na fb, skypie i in. ale teraz to jej kole瘸nka wypytuje o niego.
Komedia.

Autorko, nie r鏏 tego, bo to wygl康a idiotycznie,
To nie jest moja sytuacja. Pozdrawiam.
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Intymnie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.