Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 15:06   #1591
misiadelko
BAN stały

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Ja będę miała panieński, ale nie wiem jaki, wszystkim zajmie się świadkowa, ja przyjdę na gotowe
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:06   #1592
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Gratulacje!!!!
Ja powiedziałam mamie po 2 tygodniach (nie wytrzymalam dłużej ), a teściówka dowiedziała się - 1,5 roku po i to jeszcze przypadkiem, jak mi życzenia z okazji urodzin na NK składali
dzieki

My chyba w ten week powiemy

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:14   #1593
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Witaj opowiedz coś o sobie ) mamy ten sam dzień ślubu
W październiku minie 7 lat jak jesteśmy razem. Zaręczyliśmy się w moje urodziny - w maju zeszłego roku... Dzień niesamowity! Zresztą dobrze wiecie o czym mówię Mój TŻ na miejsce zaręczyn wybrał pałac, w którym spędziliśmy weekend. Romantyczny nastrój, niezwykła atmosfera, wyjątkowe otoczenie i niesamowite emocje... ah...piękne wspomnienia

Takie ogólne informacje o Nas:
Ja - 23 lata (jeszcze nie skończone), studiuję (obecnie na I roku studiów magisterskich) i dorabiam sobie w małym rodzinnym "interesie"
On - 25 lat, spełniony zawodowo

A data ślubu - faktycznie mamy tą samą! Ja zawsze chciałam w sierpniu i ta data jakoś szczególnie mi się spodobała! To będzie cudowny dzień!

Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowaną salę, podpisaną umowę z zespołem muzycznym, fotografem i kamerzystą.

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-15 o 18:16
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:17   #1594
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
no wlasnie tego tez sie obawiam tym bardziej jak poczytalam co faceci robia na takich imprezach ale to to juz patologia czasami nie ma co sie nakrecac hehee
najgorsze jest to właśnie że co ja mam sis ale ma roczne i 4letnie dzieci a TZ ma 2 sis.. bezsens ja nie pije % więc du*a poza tym ja siostrze jako świadkowa panieńskiego nie robiłam.. a ja jeszcze nie wiem czy siostrę czy brata wezmę jako świadka a TŻ był na kawalerskim u wszystkich 4 kumpli (ze szkoły jeszcze średniej) wiec i oni mu zrobią
a jak zaczynam TŻ biadolić że tyle się nachleją i może głupot narobią jakąś paniusie sprowadzą to ten mnie bardziej nakręca w sensie podpuszcza a ja wrze jak garnek z gorącą wodą..
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-15 o 15:20
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:23   #1595
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja nie mam za bardzo dla kogo mój TŻ ma uro 6 dni przed ślubem więc zapewne będzie 2w1 uro i kawalerski poza tym kumple mu nie odpuszczą i coś wykombinują oby nie było jak w filmie KAC VEGAS
ja też nad tym ubolewam.. chciałam żeby był wspólny wieczór panieńsko-kawalerski gdzieś na działce z dużą ilością %%, ale Tz nie chce Zapowiedziałam mu z góry, że jak sobie jakąś lafiryndę zaprosi na kawalerski to będzie nie ciekawie On też ma takich kolegów co są zdolni do tego Ale jak on zamierza świętować oddzielnie to ja też nie będę gorsza dziewczyny ze studiów zaoferowały się wyprawić coś ekstra
Ja proponuję zrobić taką imprezkę z miesiąc przed, bo ja organizowałam tydzień przed u siostry i w efekcie ze złamanym palcem i pitką pod okiem świadkowałam w USC
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:27   #1596
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
W październiku minie 7 lat jak jesteśmy razem. Zaręczyliśmy się w moje urodziny - w maju zeszłego roku... Dzień niesamowity! Zresztą dobrze wiecie o czym mówię Mój TŻ na miejsce zaręczyn wybrał pałac, w którym spędziliśmy weekend. Romantyczny nastrój, niezwykła atmosfera, wyjątkowe otoczenie i niesamowite emocje... ah...piękne wspomnienia

Takie ogólne informacje o Nas:
Ja - 23 lata (jeszcze nie skończone), studiuję (obecnie na I roku studiów magisterskich) i dorabiam sobie
On - 25 lat, spełniony zawodowo

A data ślubu - faktycznie mamy tą samą! Ja zawsze chciałam w sierpniu i ta data jakoś szczególnie mi się spodobała! To będzie cudowny dzień!

Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowaną salę, podpisaną umowę z zespołem muzycznym, fotografem i kamerzystą.
Aneczka ja mam ślub 14.08.2014 więc w piątek 15-stego będziemy trzeźwieć a 16-stego wpijamy z tżcikiem do was na weselicho
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:29   #1597
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
najgorsze jest to właśnie że co ja mam sis ale ma roczne i 4letnie dzieci a TZ ma 2 sis.. bezsens ja nie pije % więc du*a poza tym ja siostrze jako świadkowa panieńskiego nie robiłam.. a ja jeszcze nie wiem czy siostrę czy brata wezmę jako świadka a TŻ był na kawalerskim u wszystkich 4 kumpli (ze szkoły jeszcze średniej) wiec i oni mu zrobią
a jak zaczynam TŻ biadolić że tyle się nachleją i może głupot narobią jakąś paniusie sprowadzą to ten mnie bardziej nakręca w sensie podpuszcza a ja wrze jak garnek z gorącą wodą..
wrr.... Niby należy ufac swoim facetom, ale po pijaku, za namowa kumpli rozne rzeczy moga sie wydarzyc ;(
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja też nad tym ubolewam.. chciałam żeby był wspólny wieczór panieńsko-kawalerski gdzieś na działce z dużą ilością %%, ale Tz nie chce Zapowiedziałam mu z góry, że jak sobie jakąś lafiryndę zaprosi na kawalerski to będzie nie ciekawie On też ma takich kolegów co są zdolni do tego Ale jak on zamierza świętować oddzielnie to ja też nie będę gorsza dziewczyny ze studiów zaoferowały się wyprawić coś ekstra
Ja proponuję zrobić taką imprezkę z miesiąc przed, bo ja organizowałam tydzień przed u siostry i w efekcie ze złamanym palcem i pitką pod okiem świadkowałam w USC
takich kolegow nie lubimy oj nie nie

Wymianka
Stary 2013-02-15, 15:34   #1598
Angel_21_
Rozeznanie

dziękuje za gratki stawiam : piwo:
Stary 2013-02-15, 15:38   #1599
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Aneczka ja mam ślub 14.08.2014 więc w piątek 15-stego będziemy trzeźwieć a 16-stego wpijamy z tżcikiem do was na weselicho
Nie ma sprawy!

aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 15:38   #1600
misiadelko
BAN stały

Angel gratki, dopiero doczytałam

No przestańcie się nakręcać, po pijaku? Przecież nie nachleje się tak żeby nie mysleć o tym co robi, co nie? Ostatni raz nawalonego faceta widziałam w liceum, przecież Wasi TŻci to dorośli ludzie, bez przesady
Stary 2013-02-15, 15:44   #1601
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Wy to boroczki jesteście... zazdrośnice jedne ja się jakoś nie stresuje tym że tż będzie hulał na kawalerskim. Bo prawdę mówiąc on jest takim spokojnym i ułożonym człowiekiem że śmiać mi się chce na myśl że on ma spraszać jakieś lafiryndy. W tym związku to ja jestem tą która ma głupie pomysły mój tż w towarzystwie robi za tło czasami się mnie pytają czy on ze mną w ogóle rozmawia bo na takich imprezach on raczej nie gra pierwszych skrzypiec. Ja mam o tyle dobrze, że wcześniejsza laska tż pokazała na co ją stać i poszła w tany, więc mój tż jest jest strasznie cięty na zdrady. Dla niego najważniejsza jest wierność i dlatego to on bywa podejrzliwy i zazdrosny. On ma swoje zasady których się bezgranicznie trzyma. Dla niego czarne to czarne białe to białe i nie ma nic pomiędzy. Jak zaczeliśmy ze sobą być to powiedział że dość trudno "zasłużyć" na jego miłość. Dla niego powiedzenie kocham jest ważniejsze niż powiedzenie tak w kościele. Swojej wcześniejszej lasce powiedział że ją kocha dopiero po roku czasu a mi po 4m-cach Chciałabym być tak ułożona jak on i mieć swoje zasady przy tym być wyrozumiała i opiekuńcza i z nas dwojga to jestem w 100% pewna, że to on by trzepał portami przed moim panieńskim jak przyjechał na walentynki do pracy bo chciał mi zrobić niespodziankę przywiózł mi seksi bieliznę w prezencie ale oczywiście nie zapomniał mnie opieprzyć że mam w takich wydekoltowanych bluzkach do pracy nie przychodzić

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-15 o 16:14
Stary 2013-02-15, 16:03   #1602
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Angel gratki, dopiero doczytałam

No przestańcie się nakręcać, po pijaku? Przecież nie nachleje się tak żeby nie mysleć o tym co robi, co nie? Ostatni raz nawalonego faceta widziałam w liceum, przecież Wasi TŻci to dorośli ludzie, bez przesady
nie ma to jak sie fest nakrecic

TZ dzwonil i sie pyta, jak tam pierwszy dzien jako narzeczona hehh

Wymianka
Stary 2013-02-15, 16:05   #1603
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Odpoczywaj bo Ci się należy )

Dziewczyny z Tarnowa,Krakowa i okolic Kiedy robimy to spotkanie ???
ja jestem chętna

i właściwie może za dwa tygodnie w czwartek lub piątek?

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

ooo jakbyście robiły w Krakowie to może i ja dołączę?
jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Gdyby spotkanie mogło się odbyć najwcześniej w przyszłym miesiącu to ja się na nie jak najbardziej piszę
no to weźmy początek marca

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

a co inspiracji sukienkowych - ja proszę o dorzucenie moich )
zrób osobny post z sukienkami

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Puk, puk, można? Mnie też dopada presja czasu, coraz więcej spraw się klaruje, mogę się dołączyć?

Czego chcecie się dowiedzieć ode mnie o mnie?
witaj!
Cytat:
Dziewczyny powiem tylko tyle

JEST PIERŚCIONEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
gratulacje! Jest piękny!

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
No o tym Ķochana, to już przynajmniej mini-powieść bym mogła napisać...
pjona !

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Moje koleżanki jak się dowiedziały o ślubie to już zaczęły planować jakiś panieński , ale ja im zamierzam wybić z głowy zbytnie szaleństwa
u mnie na panieński pojedziemy do spa na dwie noce z kumpelami

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
dziewczyny zdałam wszystko egzaminy z pierwszej uczelni zostaje mi tylko napisanie pracy zaliczeniowej z jednego przedmiotu i pracy licencjackiej i obrona muszę tylko pospieszyć się z projektami na drugiej uczelni żeby na czas zacząć przygotowania do dyplomu
gratki
Cytat:
no wlasnie tego tez sie obawiam tym bardziej jak poczytalam co faceci robia na takich imprezach ale to to juz patologia czasami nie ma co sie nakrecac hehee
a ja się kompletnie nie obawiam powiem więcej: to TZ się bardziej obawia mojego panienskiego

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 16:10   #1604
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Wy to boroczki jesteście... zazdrośnice jedne ja się jakoś nie stresuje tym że tż będzie hulał na kawalerskim. Bo prawdę mówiąc on jest takim spokojnym i ułożonym człowiekiem że śmiać mi się chce na myśl że on ma spraszać jakieś lafiryndy. W tym związku to ja jestem tą która ma głupie pomysły mój tż w towarzystwie robi za tło czasami się mnie pytają czy on ze mną w ogóle rozmawia bo na takich imprezach on raczej nie gra pierwszych skrzypiec. Ja mam o tyle dobrze, że wcześniejsza laska tż pokazała na co ją stać i poszła w tany, więc mój tż jest jest strasznie cięty na zdrady. Dla niego najważniejsza jest wierność i dlatego to on bywa podejrzliwy i zazdrosny. On ma swoje zasady których się bezgranicznie trzyma. Dla niego czarne to czarne białe to białe i nie ma nic pomiędzy. Jak zaczeliśmy ze sobą być to powiedział że dość trudno "zasłużyć" na jego miłość. Dla niego powiedzenie kocham jest ważniejsze niż powiedzenie tak w kościele. Swojej wcześniejszej lasce powiedział że ją kocha dopiero po roku czasu a mi po 4m-cach Chciałabym być tak ułożona jak on i mieć swoje zasady przy tym być wyrozumiała i opiekuńcza jak on i z nas dwóch to jestem w 100% pewna, że to on by trzepał portami przed moim panieńskim jak przyjechał na walentynki do pracy bo chciał mi zrobić niespodziankę przywiózł mi seksi bieliznę w prezencie ale oczywiście nie zapomniał mnie opieprzyć że mam w takich wydekoltowanych bluzkach do pracy nie przychodzić
dobre
Stary 2013-02-15, 16:13   #1605
Kishlaczkowa
Zadomowienie

garfieldek u mnie zajmuje się tym świadkowa, powiedziała mi, że ode mnie chce tylko listę gości, a ja nawet nie będę wiedziała kiedy on jest!

Angel gratuluję!!! Ależ super!

aneczka25057 witam w klubie 16-ek Ja również z tego dnia

Cytat:
TZ dzwonil i sie pyta, jak tam pierwszy dzien jako narzeczona hehh
Ależ słodko!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 16:20   #1606
Kate Noir
Zakorzenienie

melduje sie juz z aparatem na zębach nie było tak źle jak straszyli. Nawet jako tako jedzenie obiadu jakoś mi idzie
dzieki za wszystkie rady - wzielam błekitne gumki

Cytat:
Mój tż na szczęście ma brata z którym zawsze się droczymy bardzo fajny sympatyczny facet, czasami się zastanawiam dlaczego mój tż nie jest tak wyluzowany i zabawny jak mój przyszły szwagier Bardzo się cieszę że ma brata a nie siostrę. Chcąc nie chcąc będę miała szwagierkę z którą już dziś plotkujemy na temat naszej teściowej ona już jest w rodzinie wiec mnie ostrzega przed 6 zmysłem mamusi Zawsze to lepiej bo jakby nie było jesteśmy obydwie synowe i możemy ponarzekać na naszych teściów i tez mogę pożalić się na mojego tż bo nie będzie ślepo w niego wpatrzona jak siostrzyczki mają w zwyczaju
Mój też ma brata i mam dokładnie tą samą sytuację Gdyby nie szwagierka to pomyślałabym, że coś ze mną jest nie tak Nie wyobrażacie sobie ile wad odnalazła we mnie teściowa i oczywiście nie omieszkała mi tego powiedzieć
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 16:28   #1607
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ehh dziewczyny byłam u lekarki mojej dostałam skierowania na badania krew i usg szyi znowu bo te moje węzły mi się powiększają znów stres i strach ;( wolny termin na usg dopiero 27 marca...

A ten chłopak jest w pracy i siedzi obok mnie ale chyba dziś nie ma zamiaru się do mnie odzywać ino się ciągle patrzy i uśmiecha... A ja dziś w takim nastroju że mi się chce ryczec

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 16:32   #1608
agunineczka
Zakorzenienie

Hej dziewczęta Daje tylko znak, że żyję. Wczoraj cały dzień nie miałam neta, nie wiem czemu.. a teraz zmykam robić obiad,a potem wpadaja do mnie kuzyneczki, takze do wieczora!
Stary 2013-02-15, 16:55   #1609
docik10
Zakorzenienie

Za 9 min kończę pracę i uciekam najpierw do Rybnika po mojego tż bo ma samochód zepsuty a potem szybko jedziemy do Rogowa na próbę orkiestry.... trzymajcie kciuki żebym wróciła z podpisaną umową!!!

kroooliczek89 jesteśmy serduchem z tobą, będzie dobrze

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
melduje sie juz z aparatem na zębach nie było tak źle jak straszyli. Nawet jako tako jedzenie obiadu jakoś mi idzie

Mój też ma brata i mam dokładnie tą samą sytuację Gdyby nie szwagierka to pomyślałabym, że coś ze mną jest nie tak Nie wyobrażacie sobie ile wad odnalazła we mnie teściowa i oczywiście nie omieszkała mi tego powiedzieć
Ja jak na razie jestem dobrą przyszłą synową teściowa mnie jeszcze chwali. Drugiej synowej się trochę boi bo ona nie pozwala sobie w kasze dmuchać ja jestem jak już pisałam ugodowy człowiek i nie mam odwagi odpyskować ehhh pewnie mi wejdzie na głowę po ślubie z tżcikiem

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-15 o 16:53
Stary 2013-02-15, 17:04   #1610
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny byłam u lekarki mojej dostałam skierowania na badania krew i usg szyi znowu bo te moje węzły mi się powiększają znów stres i strach ;( wolny termin na usg dopiero 27 marca...

A ten chłopak jest w pracy i siedzi obok mnie ale chyba dziś nie ma zamiaru się do mnie odzywać ino się ciągle patrzy i uśmiecha... A ja dziś w takim nastroju że mi się chce ryczec
Nie no, kciukać trzeba, żeby było dobrze...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:05   #1611
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
u mnie na panieński pojedziemy do spa na dwie noce z kumpelami
ja mam taki sam plan
Cytat:
jeszcze Cię zaczną boleć, poczekaj ja miałam zakładane wieczorem, ok 20 wróciłam z TŻ do domu bo jechał ze mną, zjadłam jeszcze kolację i spoko a następnego dnia rano o-o nie mogę gryźć!!! ale nie straszę, szybko się przyzwyczaisz
Cytat:
będzie dobrze tymczasem staraj się o tym narazie nie myśleć, szybko zleci i po badaniach będziesz wiedziała co i jak, na zapas nic Ci nie da rozmyślanie o tym my z TŻ też musimy iść zrobić badania... a odwlekam to na po sesji...

docik10 trzymam kicuki pochwal się już po próbie co załatwiliście

hahaha, właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj o tej 20 minie mi równo dwa lata z aparatem jak ten czas leci, niedługo ściągam

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2013-02-15 o 17:08
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:08   #1612
misiadelko
BAN stały

Króliczek będzie dobrze

Jestem u rodziców, zamiast odpocząć od tematów ślubnych to mama się nakręca, aż puścilam ejj dla poluzowania:

http://www.youtube.com/watch?v=-RTahEoU9To Kwik!
Stary 2013-02-15, 17:10   #1613
Tycikata
Wtajemniczenie

nie wyrabiam już w pracy ........... końca nie widać ;/

wszystkim gratuluję wszystkiego

a co do panieńskiego to ja planuję zrobić tak 2 tyg przed weselem, czyli wypada to 02.08, a 03.08 są moje urodziny, a dwa dni później są ur mojej bliskiej kumpeli i zawsze razem świętowałyśmy, więc i tym razem będzie podobnie
tooo dopiero będzie prawdziwa bomba i taki KAC VEGAS że TŻcior to niech się boi bo będzie miał czego

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:10   #1614
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
15-stego wpadnijcie do nas
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:15   #1615
karoolecka
Zadomowienie

http://kwejk.pl/obrazek/1668560/love.htmloooo
Stary 2013-02-15, 17:19   #1616
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ja się z sesją nie wyrabiam, też końca nie widać

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:30   #1617
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:

jesteśmy z tobą, będzie dobrze

Cytat:
melduje sie juz z aparatem na zębach
dzieki za wszystkie rady - wzielam błekitne gumki nie było tak źle jak straszyli. Nawet jako tako jedzenie obiadu jakoś mi idzie

ja uwielbiam aparaty mój mnie prawie nigdy nie bolał, a wosku użyłam tylko raz
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:32   #1618
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:

na poczatku moze cholernie bolec, ale to max tydzien - dwa i bedzie Ok
na poczatku moze cholernie bolec, ale to max tydzien - dwa i bedzie Ok

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
ja mam taki sam plan

jeszcze Cię zaczną boleć, poczekaj ja miałam zakładane wieczorem, ok 20 wróciłam z TŻ do domu bo jechał ze mną, zjadłam jeszcze kolację i spoko a następnego dnia rano o-o nie mogę gryźć!!! ale nie straszę, szybko się przyzwyczaisz

będzie dobrze tymczasem staraj się o tym narazie nie myśleć, szybko zleci i po badaniach będziesz wiedziała co i jak, na zapas nic Ci nie da rozmyślanie o tym my z TŻ też musimy iść zrobić badania... a odwlekam to na po sesji...

docik10 trzymam kicuki pochwal się już po próbie co załatwiliście

hahaha, właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj o tej 20 minie mi równo dwa lata z aparatem jak ten czas leci, niedługo ściągam
ja w sierpniu bede miec 2 lata i juz bym chciala sciagac a masz z ligaturami czy bez?

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
nie wyrabiam już w pracy ........... końca nie widać ;/

wszystkim gratuluję wszystkiego

a co do panieńskiego to ja planuję zrobić tak 2 tyg przed weselem, czyli wypada to 02.08, a 03.08 są moje urodziny, a dwa dni później są ur mojej bliskiej kumpeli i zawsze razem świętowałyśmy, więc i tym razem będzie podobnie
tooo dopiero będzie prawdziwa bomba i taki KAC VEGAS że TŻcior to niech się boi bo będzie miał czego
dobra jestes chcialabym miec takie podejscie

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
garfieldek u mnie zajmuje się tym świadkowa, powiedziała mi, że ode mnie chce tylko listę gości, a ja nawet nie będę wiedziała kiedy on jest!
z zaskoczenia cie wezmie

Wymianka
Stary 2013-02-15, 17:32   #1619
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
dziewczyny zdałam wszystko egzaminy z pierwszej uczelni zostaje mi tylko napisanie pracy zaliczeniowej z jednego przedmiotu i pracy licencjackiej i obrona muszę tylko pospieszyć się z projektami na drugiej uczelni żeby na czas zacząć przygotowania do dyplomu

Gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 17:34   #1620
garfieldek
Zakorzenienie

Dziewczyny, macie sprawdzony sposob, zeby kwiatki tak szybko w wazonie nie zwiedly???

Wymianka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości