|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
jovi nie bądź taka skromna
![]() gothka gópia współokatorka ![]() simply boski ten breloczek właśnie, miałam pisać, byou żaloszczę wam weekendów bez neta |
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to nierealne. Pomijając nasze uzależnienie od internetu to mamy net w komórkach więc i tak przychodzą maile, powiadomienia z fb itd.
|
|
|
|
#543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Smiałam się wczoraj z B, że gdybym nie miała już pierścionka to uznałabym ten gest za zaręczyny ![]() Kuruj się, żeby Cię bardziej nie rozłożyło! Cytat:
może ja też taki zamówię i napiszę M&B X może to zasugeruje coś B ![]() ![]() ![]() ![]() idę na spacer z młodym i mam dwa filmy na wieczór, o ile uda mi się je odpalić...
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Clarisku nie bede was suchą bułką częstować
![]() B. wie o wszystkim... chyba powiem mu aby nas nie sprzedał, powiemy jej ze z takiego kobiecego forum o plotkach i o wszystkim jakby pytała, a jak coś to nie bedziemy rozpoczynać tematu mam nadzieję, że chomiki dadzą wam się wyspac;-) Wysprzątaliśmy łazienkę na wasz przyjazd ![]() jeszcze musze pościele wam załozyć, bo już wyprasowałam
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Ona była takim ,,wyznacznikiem" mojego zaręczynowego doła... Dziewczyna, która zmieniała facetów jak rękawiczki, piła, balowała i wszystko w końcu się zaręczyła...
A ja nic, jak zawsze... |
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do zobaczenia jutro )) jesteśmy w kontakcie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was moje Dziunie z białki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...7944687&type=1
padlam z tego "Even Harvey would be impressed."
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
claris do zobaczenia
![]() gotka bo wiesz.. głupi ma zawsze szczescie..
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednocześnie miło i głupio ![]() I też żałoszczę weekendu bez neta!! Musimy coś takiego wypróbować u nas bo to musi być super ![]() Cytat:
Na pewno się szybko rozstaną A D. już na pewno coś planuje, tylko z niczym się nie chce zdradzać ![]() Wiecie, obejrzałam w końcu to "Kobiety pragną bardziej". I to tylko pogłębiło moje przekonanie, że zmuszanie może się źle skończyć. To takie cudowne, kiedy mężczyzna sam jest gotowy i doskonale wie co robi, i wie, że mnie chce na 100% Bo jakby miało być inaczej i na horyzoncie miałaby się pojawić taka blondi jak tam.... ![]() (swoją drogą... miała boską figurę, też bym na nią leciała )
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
simply ja chyba jestem dopiero na 4 odcinku drugiego sezonu
ale też zaraz zapuszczam ![]() akurat jestem na tym jak zwolnili donne, ale wiem, że bez niej ten serial nie istnieje, więc pewnie wróci ![]() zakochałam się w tym serialu, a drugi sezon to mistrzostwo świata! ostatnio się chichrałam pół dnia jak harvey powiedzial louisowi you're the man, a ten to sobie puszczał z dyktafonu w ogóle jak louisa na początku nienawdziłam, to teraz go kocham ![]() no już, popodniecalam się ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() po takim weekendzie chyba bym się w poniedzialek rzuciła na laptopa jak wyglodniałe zwierze na mięso |
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
odpozdrawiam moją Dziuńkę!
simply, słodki pomysł ja już po ćwiczeniach - nie szło mi tragicznie, nawet nieźle, tylko teraz się tak trzęsę jak na samym początku czas wrócić do nawyków obejrzałabym "Wyszłam za mąż, zaraz wracam", ale nigdzie nie ma napisów :/ |
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo z Lublina to mam drogę przez całą Polskę ![]() Cytat:
Chyba też oblukam ten film, bo fajne filmy nam tu przedstawiasz. Więc odgapię, jak nie masz nic przeciwko
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko to jest francuska komedia, nie każdemu więc podpasuje ![]() będziesz oglądać online? da się bezpłatnie? nie umiem nigdzie znaleźć... a w ogóle już za niecałe dwa tygodnie wracają "Przyjaciółki"
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten pewnie ściągnę ![]() I lekarze wracają!!!! 2 sezon
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, coś mnie zastanawia - właśnie zalogowałam się na swoje konto w infopraca.pl, by aktualizować CV (miałam błąd w adresie
), no i odkryłam coś - w listopadzie wysyłałam CV do firmy z branży dot. mediów, to, co chciałabym robić (dział PR), i niby oferta nie jest aktualna od połowy listopada, ale mam zaznaczone, że moja kandydatura jest rozpatrywana nie wiem, czy da się sprawdzić, kiedy zmieniono status, ale wydaje mi się, że w styczniu, kiedy wrzucałam nowe CV, tego nie było, ale głowy nie dam. Nie chcę się nakręcać, ale ciekawa jestem, czy to możliwe, by mnie rozpatrywali, czy po prostu nie odznaczyli mnie z lenistwa/zapomnienia jako odrzuconą? |
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
jak wszytskie seriale wrócą to ja przepadnę
jeszcze pewnie prawo agaty, kuchenne rewolucje, ugotowani
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nakręcam się, tylko mnie dziwi, że mi to wyświetla, skoro rekrutacja się zakończyła dawno temu. ale pewnie ściema i tyle fajnie jednak, że w ogóle brano mnie pod uwagę
|
|
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że za gotowość uznać, myśli typu "dzieci są fajne" "fajnie by było tak posiedzieć z maluchem na macierzyńskim" I zwykłe chciejstwo posiadania dzieci. Wiedzę, że bez zabezpieczenia można zajść w ciążę, owszem miałam - tak samo jak mam wiedzę, że są trzęsienia ziemi, ale to nie znaczy, że mnie dotkną Ja to oceniam jako nie tyle gotowość na posiadanie dziecka, co na podjęcie ryzyka. Właśnie odwagi do zmian, o której mówisz. Ja osobiście myślałam tak: jestem dorosła, jestem z facetem którego kocham i chcę z nim być zawsze, mam się z czego utrzymać - jeśli zajdę - dam radę No i daję jakoś ![]() Cytat:
Ale ja bardziej kupowałam mieszkanie, niż brałam kredyt. Kredyt był drogą do celu - nie miałam innej drogi. Liczyłam, czy stać mnie na ratę. Myśląc o przyszłości myślałam raczej, że moja kariera będzie się rozwijać, a ja zarabiać więcej, a nie że stracę pracę. Nie traktowałam tego jak życiowe zobowiązanie - uznałam, że w razie czego sprzedam mieszkanie i że nie jestem przywiązana łańcuchem do tego kredytu. Nie zastanawiałam się co będzie za 10 lat - nie do przewidzenia. Nie zastanawiałam się czy dorosłam - chciała mieć gdzie mieszkać. Gdybym chciała mieć 100% pewność, że podołam spłacie tego kredytu, to bym musiała mieć odłożoną jego wartość w jakiejś lokacie. Ale wtedy po co by mi był kredyt? ![]() Po prostu Aleks różnimy się w podejściu do życia -ja potrafię zamknąć oczy i skoczyć nie zastanawiając się długo nad konsekwencjami swoich decyzji.Do tej pory nigdy nie żałowałam
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-02-15 o 23:38 |
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
o, jeszcze mam przy tym taki wykrzyknik i napis "Zmiany od ostatniego logowania". ale dobra, to nic nie znaczy, bo chyba logowałam się jednak nie w styczniu tylko wcześniej
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, nie chcę Cię martwić, ale ja ma cv na infopraca "rozpatrywane"od jakiś 4 lat
Przestałam się nakręcać po pół roku chyba
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
poleccie jakis lekki film na wieczór do zaśnięcia?? ;D
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam jeszcze inaczej - zawsze analizuję za i przeciw, wszystkie, jakie przyjdą mi do głowy. z kredytem doszło do tego, że z lubym uznaliśmy, że bezpieczniej jakoś nam wziąć w Pekao niż w eurobanku, bo jakby wszystko pierdykło, to prawdopodobnie "polskie" banki będą jakoś się trzymać. no i oferowali nam lepsze warunki w Pekao
ale i tak się skłanialiśmy ku niemu - taka bzdura, ale po prostu zawsze staramy się myśleć przed w ważnych sprawach, by nie żałować. nie chciałabym nigdy żałować, że zaszłam w ciążę. A dziś bym żałowała, bo przecież staram się wylaszczyć
|
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żaden normalny rodzic tego nie żałuje A Ty wbrew pozorom jesteś normalna ![]() Codo wyboru banku, to powiem szczerze,że mogłam wybrać lepiej ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Biografia Senny. Mój mąż właśnie ogląda a ja zaraz zasnę
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, spasowałam, już koniec ale fajnie, że mnie brali pod uwagę i tak mała rzecz, a cieszy ![]() "Once" albo obejrzyjcie "Kobiety pragną bardziej" o! albo "Crazy stupid love" z Ryanem Goslingiem i jego klatą
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, pewnie potem bym nie żałowała, ale chcę się nacieszyć płaskim brzuchem i zgrabną nogą nim zostanę sexy mamą jedyny plus jaki dziś widzę to to, że z wiedzą, że niedługo będę mieć dziecko, błyskawicznie skończyłabym magisterkę ano, ale z bankami to tak zawsze. My na razie nie narzekamy (odpukać), ale kto wie, co będzie potem. No ale ja banków szczerze nienawidzę. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- zaśnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Jednocześnie miło i głupio 

czas wrócić do nawyków 
nie wiem, czy da się sprawdzić, kiedy zmieniono status, ale wydaje mi się, że w styczniu, kiedy wrzucałam nowe CV, tego nie było, ale głowy nie dam.