Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 21:12   #4141
maksikola
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39254542]

Już chyba nigdy nie wrócę do cebuli, bo potem mieszkanie śmierdzi 3 dni, [/QUOTE]
też mam z tym problem, zapach pomimo wietrzenia, świecenia świeczką nadal się utrzymuje
Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
U nas wszystko ok, Mała rośnie jak na drożdżach, waży już 708g,
śliczna jest.
Wybraliście już imię?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 21:24   #4142
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
też mam z tym problem, zapach pomimo wietrzenia, świecenia świeczką nadal się utrzymuje
a ja tam uwielbiam cebulkę i jej zapach
Stary 2013-02-15, 21:26   #4143
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękujemy Fotka dodana
Śliczna

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 21:34   #4144
adunia89
Zadomowienie

Maksi, iza, dziekujemy
Jesli chodzi o imie to myslimy nad Blanka.

Perse, zapomnialam pogratulowac Tobie Arturka!!! Cudne wiesci

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 21:54   #4145
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny, melduję się tak jak obiecałam po naszej wizycie. U nas wszystko ok, Mała rośnie jak na drożdżach, waży już 708g, wszystkie parametry w normie, dostałam skierowanie na glukozę i zmolestowałam gina o fotkę w 4D no i mam. Zakochałam się. Nie wierzę, że taki mały człowieczek we mnie rośnie...
Mam też nadzieję, że uda mi się niedługo wrócić na forum, powoli wracam do żywych i mam trochę czasu na kompa nawet.
c udowne wiesci!!!
MEASIA! ja jak mała ma gorszy dzien powtarzam sobie: "to ne bedzie wiecznie trwac! Jutro bedzie lepiej."

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:49   #4146
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

wiecie co mój chłop wymyślił? że mi jest łatwiej się zorganizować i mieć czas na wszystko (chociażby dzisiaj: ogarnianie mieszkania, wstawienie kilku prań, wieszanie, zmywanie, prasowanie) bo mnie jest dwoje a on tylko jeden
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:56   #4147
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli chodzi o imie to myslimy nad Blanka.
ooo będzie moja imienniczka?
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:12   #4148
natalia_23
Zakorzenienie

witam

adunia piękna córa

maksi, barbie do przedszkola jeszcze trochę czasu mamy ale w marcu robią zapisy na przyszły rok... no i jak bym chciała go dac od np marca przyszłego roku ( na 2 sem ) to muszę go już teraz zapisać.
U nas fajne przedszkole 20-25 dzieci to całe przedszkole. Kobiety przyjmują nawet 2 latka w pampersie jeśli mama bardzo potrzebuje iść do pracy...

maksi szalejesz z ciastami wyglądają na bardzo smaczne, aż ślinka leci

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:16   #4149
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

mi tak samo
mnie też a tu syn napiera

Cytat:
Fotka dodana

nie za duża. taka jak trzeba

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
wiecie co mój chłop wymyślił?
dowciApy sie go trzymają.. lepiej niech nie mędrkuje

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:16   #4150
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Perse, boję się po prostu, że się historia powtórzy. Raz że ja na AWF mam aż godzinę drogi w jedną stronę, dwa że to jest przedmiot, który mnie CHOLERNIE stresuje, a trzy że są to zajęcia praktyczne, na którym wykonujemy na sobie zabiegi fizykalne, które są przeciwwskazane w ciąży. Za duże ryzyko.

Dziewuszki, dziękuję za słowa otuchy, na Was zawsze można liczyć
Wiem, że pół roku szybko minie. Ale jak sobie pomyślę, że w tym czasie będę robić coś, co mnie skrajnie wkurza i unieszczęśliwia, zamiast tulić swojego wyczekanego maluszka lub przynajmniej się o niego starać, to mnie trafia ze złości.
AWF już mi się kojarzy teraz tylko z # i ze szpitalem. To cały czas wraca. Ciężko mi jest tam tak po prostu pojechać i wyłączyć wspomnienia. No, nie da się. Także przede mną ciężkie psychicznie pół roku.

Agatko, mam nadzieję, że Twoja nieobecność na wątku po wizycie jest związana z tym, że Twój doktorek kazał Wam niezwłocznie działać

Paniczko, piękne wieści z wizyty przynosisz
Tak się cieszę! Tak sobie myślę, że po porodzie tata Torresiątka powinien Ciebie i doktorka na rękach nosić! Ciebie za trudy i wyrzeczenia, a doktorka za jego wiedzę, kompetencje i łeb na karku

Perse, Kochana, trudny okres przed Tobą, ale wierzę, że Arturek kopniaczkami da Ci dużo siły.

Anitko, ja mam co prawda jednego Aniołka (i choć o jednego za dużo, to mam nadzieję, że ostatniego...), ale bardzo często mogę się podpisać pod Twoimi postami.
Trzymaj się

Adunia, ależ się cieszę!
A zdjęcie cudowne!

Lucy, dużo zdrówka dla Twojej małej Jubilatki!
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 08:56   #4151
adunia89
Zadomowienie

Dziewczyny, dziękujemy za wszystkie komplementy!

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
ooo będzie moja imienniczka?
O kurcze, to ja nie wiedziałam! W takim razie najprawdopodobniej będzie imienniczka

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

nie za duża. taka jak trzeba
Uff, to dobrze

Medi, przed Tobą trudny czas, wymagający dużo cierpliwości, ale wiem, że dasz radę. Pół roku - brzmi poważnie, ale czas tak zasuwa, że zanim się obejrzysz będziecie mogli się starać. My też czekaliśmy równe 6 miesięcy, a tu za niecały miesiąc minie rok odkąd urodziłam swoje pierwsze dziecko... Trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo masz troszkę do zrobienia, ale mocno wierzę, że finał będzie piękny!

________
My na weekend uciekamy do teściów. Planuję iść na basen, ale nie mam kostiumu jednoczęściowego... Myślicie, że wzbudzę kontrowersje jeśli wyskoczę w zwykłym dwuczęściowym? Nadmienię iż nie wyglądam najgorzej, w sumie tak jak przed ciążą tylko mam bagaż z przodu Mam ogromną ochotę się popluskać i odciążyć trochę kręgosłup...

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:27   #4152
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co mój chłop wymyślił? że mi jest łatwiej się zorganizować i mieć czas na wszystko (chociażby dzisiaj: ogarnianie mieszkania, wstawienie kilku prań, wieszanie, zmywanie, prasowanie) bo mnie jest dwoje a on tylko jeden

Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Także przede mną ciężkie psychicznie pół roku.

Cytat:

My na weekend uciekamy do teściów. Planuję iść na basen, ale nie mam kostiumu jednoczęściowego... Myślicie, że wzbudzę kontrowersje jeśli wyskoczę w zwykłym dwuczęściowym? Nadmienię iż nie wyglądam najgorzej, w sumie tak jak przed ciążą tylko mam bagaż z przodu Mam ogromną ochotę się popluskać i odciążyć trochę kręgosłup...
Moim zdaniem spokojnie możesz wyjść w dwu częściowym.

Witam

Agatko
jak wizyta????

Stary 2013-02-16, 09:29   #4153
anusia1808
Rozeznanie

Witam się sobotnio

KOCURKU ja jestem jak najbardziej za takim planowaniem posiłków na cały tydzień, taka pełna organizacja i zdecydowanie ułatwia to życie.

MAKSI ale pieczesz pyszności

ADUNIA śliczniutka ta twoja córeczka, no i Blanka bardzo ładne imię. Co do kostiumu dwuczęściowego to z pewnością będziesz wyglądać rewelacyjnie

MEDI

MONIKA te chłopaki nasze to zawsze coś ciekawego wymyślą ale twojego to dowcip się wyjątkowo trzyma

AGATKA udanego wyjazdu

NATALIA nim się obejrzysz a będziesz od synka odganiac pannice, on taki śliczniutki więc będziesz miała co robić

MAGA co tam u was? Jak sobie radzicie?

Dziewczynki w przyszłym tygodniu odbieram wynik z histeroskopi, poproszę o kilka kciukasów żeby wszystko było ok bo mam lekkiego stresa...

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:34   #4154
anitaxas
Zadomowienie

Cześć

Dziewczyny dziękuję za wczorajsze odp. dot. prolaktyny i w ogóle za posty w których mnie wsparłyście.. to dla mnie dużo znaczy

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
gotuję to na co mam ochotę ja i tż. konsultujemy to przy kawce i śniadaniu
U nas tak samo codziennie debata pt. "co na kolację" bo my nasz główny (jedyny) ciepły posiłek w ciągu dnia jemy w formie obiado-kolacji ok.18-19 i zawsze wymyślamy co zjemy jadąc rano do pracy

Cytat:
Cześć Dziewczyny, melduję się tak jak obiecałam po naszej wizycie. U nas wszystko ok, Mała rośnie jak na drożdżach, waży już 708g, wszystkie parametry w normie, dostałam skierowanie na glukozę i zmolestowałam gina o fotkę w 4D no i mam. Zakochałam się.
Adunia takie cudne wieści że aż się uśmiecham sama do siebie Zdjęcie córci jest po prostu niesamowite
A co do basenu to myślę że nie ma żadnych przeciwwskazań do 2częściowego stroju ja kilka razy widziałam dziewczyny z naprawdę dużym brzuszkiem i nie zaobserwowała aby wzbudzało to jakieś większe emocje na basenie zresztą przecież jak już wejdziesz do wody to nie widać

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
czemu akurat maj?
Barbi bo wtedy na przełomie maj/czerwiec kończę kurs językowy i będę mieć egzamin. Nie jestem w stanie przewidzieć co będzie jak zajdę w ciążę dlatego chcę mieć pewność że w razie czego będę mogła rzucić wszystko i iść np. na L4 bez zawalania podjętych zobowiązań. Tak planuje a jak wyjdzie w realu to czas pokaże

Cytat:
boję się po prostu, że się historia powtórzy. Raz że ja na AWF mam aż godzinę drogi w jedną stronę, dwa że to jest przedmiot, który mnie CHOLERNIE stresuje, a trzy że są to zajęcia praktyczne, na którym wykonujemy na sobie zabiegi fizykalne, które są przeciwwskazane w ciąży. Za duże ryzyko.
Medi rozumiem... i przytulam Cię mocno wiem jak trudne jest czekać.. ale z drugiej strony dobrze będzie jak zakończysz ten etap w życiu aby ze spokojem móc rozpocząć kolejny. Może to będzie jakaś dodatkowa mobilizacja do zaliczenia przedmiotów i obrony, że jak to zrobisz to potem będziesz mogła całkowicie skupić się na staraniach

Agatek ????

Miłej soboty

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość

Dziewczynki w przyszłym tygodniu odbieram wynik z histeroskopi, poproszę o kilka kciukasów żeby wszystko było ok bo mam lekkiego stresa...
Anusia to zaciskam i wierzę że wszystko będzie dobrze!!!
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:39   #4155
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Zaciskam mocno

Stary 2013-02-16, 09:59   #4156
Maga83
Zakorzenienie

Adunia udanego weekendu i wypadu na basen, a kwestia stroju to zależy tylko od tego, żebyś Ty się dobrze czuła

Anusia dzięki, że pytasz U nas raz lepiej, raz gorzej, Oli potrafi dać popalić, ale dajemy radę
Trzymam kciuki za wyniki

Berbie co u Ciebie słychać?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:13   #4157
agatkaa1
Zakorzenienie

hej dziewczynki nie mam dobrych wieści nic z tego nie będzie ;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:30   #4158
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Co lekarz powiedział?

Stary 2013-02-16, 10:32   #4159
anitaxas
Zadomowienie

Agatko
co się dzieje?
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:47   #4160
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy Fotka dodana
O jaka słodziutka a Blanka to piękne imię

Cytat:
hahaha dobry jest

Cytat:
Trzymam!

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:55   #4161
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Cytat:
Cześć Dziewczyny, melduję się tak jak obiecałam po naszej wizycie. U nas wszystko ok, Mała rośnie jak na drożdżach, waży już 708g, wszystkie parametry w normie, dostałam skierowanie na glukozę i zmolestowałam gina o fotkę w 4D no i mam. Zakochałam się. Nie wierzę, że taki mały człowieczek we mnie rośnie...
Mam też nadzieję, że uda mi się niedługo wrócić na forum, powoli wracam do żywych i mam trochę czasu na kompa nawet.
Bardzo się cieszę, że u Was tak dobrze

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ja robie tak samo tylko więcej masy bo przekładam dwa razy biszkoptami, no i koniecznie daje kakao
próbowałam różne i to jest moj ulubiony przepis, tylko droższy bo mascarpone jest dość drogi, ale prze pyszny
Tak, ale też nie robię tego często, to od czasu do czasu można sobie pozwolić

Cytat:
Perse, boję się po prostu, że się historia powtórzy. Raz że ja na AWF mam aż godzinę drogi w jedną stronę, dwa że to jest przedmiot, który mnie CHOLERNIE stresuje, a trzy że są to zajęcia praktyczne, na którym wykonujemy na sobie zabiegi fizykalne, które są przeciwwskazane w ciąży. Za duże ryzyko.

Dziewuszki, dziękuję za słowa otuchy, na Was zawsze można liczyć
Wiem, że pół roku szybko minie. Ale jak sobie pomyślę, że w tym czasie będę robić coś, co mnie skrajnie wkurza i unieszczęśliwia, zamiast tulić swojego wyczekanego maluszka lub przynajmniej się o niego starać, to mnie trafia ze złości.
AWF już mi się kojarzy teraz tylko z # i ze szpitalem. To cały czas wraca. Ciężko mi jest tam tak po prostu pojechać i wyłączyć wspomnienia. No, nie da się. Także przede mną ciężkie psychicznie pół roku.
Ech rozumiem.... Ja też musiałam na parę miesięcy schować marzenia do kieszeni i chodzić do pracy, której jakoś specjalnie nie uwielbiałam.... Ale teraz sama widzę, jak czas pędzi - już niedługo minie rok. Naprawdę nie wiem, kiedy mi to uciekło. Jak się odlicza czas do jakiegoś celu - to jest dużo łatwiej.
Medi trzymam za Ciebie kciuki Nie daj się tam na AWFie i oby do przodu

Cytat:
Zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
U nas tak samo codziennie debata pt. "co na kolację" bo my nasz główny (jedyny) ciepły posiłek w ciągu dnia jemy w formie obiado-kolacji ok.18-19 i zawsze wymyślamy co zjemy jadąc rano do pracy
My też tak jemy Ale wszystko muszę wymyślać ja Czasami mi już brakuje pomysłów.

Cytat:

Co się stało?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:12   #4162
agatkaa1
Zakorzenienie

Dziewczynki nie mam internetu....

No kolejny miesiąc w plecy...od dziś mam dupka...owu może była ale raczej nie koniecznie...pęcherzyków brak i podejrzenie że jest polip i tyle...następne wizyta i usg podczas @

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 12:15   #4163
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
MONIKA te chłopaki nasze to zawsze coś ciekawego wymyślą ale twojego to dowcip się wyjątkowo trzyma

zawsze był taki dowciapny. tak wszystko poprzekręca żeby wyszło na jego

trzymam kciuki za wynik.
Stary 2013-02-16, 12:27   #4164
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki nie mam internetu....

No kolejny miesiąc w plecy...od dziś mam dupka...owu może była ale raczej nie koniecznie...pęcherzyków brak i podejrzenie że jest polip i tyle...następne wizyta i usg podczas @
Agatko

Stary 2013-02-16, 12:40   #4165
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Agata

gratuluje Artusia i Blanki - trzymamy kciuki

Mala chwilowo spi. wczoraj dala popalic przez kupsztale znowu. dzis popludniu chyba bedzie to samo. ale sie nie damy i przetrwamy to.
Zauwazylam, ze jest bardziej aktywna wieczorami tak po 20 kiedy wszyscy szykuja sie do spania ona wyglada tak jak na zdjeciu ponizej. a o wyglad moj nie pytajcie.

nie mam sily nadrabiac wczorajszego dnia, wiec jesli cos pominelam to sie upominac prosze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15.02 (2)a.jpg (61,9 KB, 36 załadowań)
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:01   #4166
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Cytat:
Medi, przed Tobą trudny czas, wymagający dużo cierpliwości, ale wiem, że dasz radę. Pół roku - brzmi poważnie, ale czas tak zasuwa, że zanim się obejrzysz będziecie mogli się starać. My też czekaliśmy równe 6 miesięcy, a tu za niecały miesiąc minie rok odkąd urodziłam swoje pierwsze dziecko... Trzymam mocno kciuki za Ciebie, bo masz troszkę do zrobienia, ale mocno wierzę, że finał będzie piękny!

Ja na basen wolę jednoczęściowy strój, bo oprócz niego mam tylko bikini, które mi się przy nawrotach podwija Ale gdybym miała taki sportowy dwuczęściowy to bym go na pewno założyła. Zresztą chyba w takim nawet wygodniej, bo nic nie uciska brzuszka. Miłego weekendu!

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Izka, jak tam mężowi nowa praca się podoba? Jeśli pisałaś, to przepraszam- mogłam nie doczytać.

Cytat:
MEDI

Zaciskam!

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Medi rozumiem... i przytulam Cię mocno wiem jak trudne jest czekać.. ale z drugiej strony dobrze będzie jak zakończysz ten etap w życiu aby ze spokojem móc rozpocząć kolejny. Może to będzie jakaś dodatkowa mobilizacja do zaliczenia przedmiotów i obrony, że jak to zrobisz to potem będziesz mogła całkowicie skupić się na staraniach
Dziękuję
Mam nadzieję, że mobilizacja przyjdzie. Na razie jest ogromne zniechęcenie.

Cytat:
Agatko, przykro mi strasznie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39265307]
Ech rozumiem.... Ja też musiałam na parę miesięcy schować marzenia do kieszeni i chodzić do pracy, której jakoś specjalnie nie uwielbiałam.... Ale teraz sama widzę, jak czas pędzi - już niedługo minie rok. Naprawdę nie wiem, kiedy mi to uciekło. Jak się odlicza czas do jakiegoś celu - to jest dużo łatwiej.
Medi trzymam za Ciebie kciuki Nie daj się tam na AWFie i oby do przodu
[/QUOTE]

Dziękuję

Wiecie, tak mi się trochę głupio zrobiło... Ja tu się miotam, że od # do staranek upłynie mi aż przeszło rok, a przecież mamy tu na wątku dziewczyny, które również już długo czekają na zielone światło, albo takie, które się już długo starają...
Pokory mi jednak nadal brakuje... A i cierpliwość to nie jest moja najmocniejsza strona, niestety.

Jakie plany na dziś macie?
Ja czekam na męża (siedzi na uczelni), jemy obiad (nie wiem, co ugotować...) i idziemy do nowych znajomych. Troszkę mam stresa, bo nie znam tych ludzi w ogóle, a zawsze się boję, że źle wypadnę. Ot, problemy
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:20   #4167
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Ja kochane Was przeczytałam i wszystko nadrobilam. Byłam dobrej myśli jeżeli chodzi o staranka bo lekarze właściwie nie zabraniają.. Tylko ze TŻ wczoraj się ode mnie wyprowadził i wygląda ze juz nie wroci.. Zatem na razie nie ma ani jak ani z kim się o potomka starac no chyba ze sobie nowego chłopa znajde

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:24   #4168
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Eliza ale jak to? Pokłóciliście się? Jestem trochę w szoku i nawet nie wiem, co Ci napisać

Ja coś znowu się trochę kiepsko czuję, dlatego dzisiaj w łóżku, pod kołderką. Spać mi się chce, a pogoda nie sprzyja - za oknem jest ciemno jak pod wieczór :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:31   #4169
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39247402]Łączę ubitą śmietankę (30 lub 36%) z mascarpone (w proporcji trochę mniej śmietanki czyli np. 250 g serka, 180 g śmietanki). Biszkopty moczę w kawie (wersja dla nieciężarnych: plus kilka kropel alkoholu). Wykładam formę biszkoptami, na to masa, na to starta czekolada Można posypać kakao, ale ja nienawidzę tego uczucia, jak mnie kakao zapycha przy jedzeniu i nie czuję nawet smaku ciasta.
Proste jak drut, zajmuje 10 minut, a pychotka [/QUOTE]

planuję się zabrać za to tiramisu, ale chyba potrzebuję bardziej łopatologicznego przepisu. wybacz mi moją niewiedzę i oświeć mnie
śmietanka czyli taka płynna, nie zwykła śmietana, tak? mam jakąś łaciatą, chyba 30, nada się? jak ją ubijasz? resztę chyba rozumiem

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Ja kochane Was przeczytałam i wszystko nadrobilam. Byłam dobrej myśli jeżeli chodzi o staranka bo lekarze właściwie nie zabraniają.. Tylko ze TŻ wczoraj się ode mnie wyprowadził i wygląda ze juz nie wroci.. Zatem na razie nie ma ani jak ani z kim się o potomka starac no chyba ze sobie nowego chłopa znajde
przykro mi...
Stary 2013-02-16, 13:33   #4170
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39267949]Eliza ale jak to? Pokłóciliście się? Jestem trochę w szoku i nawet nie wiem, co Ci napisać

Ja coś znowu się trochę kiepsko czuję, dlatego dzisiaj w łóżku, pod kołderką. Spać mi się chce, a pogoda nie sprzyja - za oknem jest ciemno jak pod wieczór :/[/QUOTE]
Kochana po prostu się rozstalismy.TŻ juz od dawna się odgrazal ze mnie zostawi, co tez uczynił. Jakoś to prezyje ,bo juz trochę przyzwyczailam się do tego,ze tak się może stać. Życie to nie bajka
A Ty się oszczedzaj. Młody najwazniejszy

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości