|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.saturn.pl/temp/fckeditor/...13/Wroclaw.pdf
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
iwoncia 1992 ja tez tego micela uzywalam
![]() tak mam ta karte .. ehh szkoda , ze jest niedostepny
|
|
#3574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak to jest jak nigdy, a nigdy nie czyta sie swoich wypocin a w mmiedzyczasie ma sie setki mysliw glowie, norma ja naloze glorie chyba w jedziele, dzisiaj z wlosami nic nie robie, bo amma moze mi pofarbuje, a jak nie to jutro ![]() idę jutro na urodziny do kolegi, a niezbyt mi się chce bo mam masę nauki ![]() Cytat:
Cytat:
_ normalnie chyb akosztuje 13 zł, ale ja mam go rpawie co mesiiac na tych kuponach z klubu lifestyle za 6.99 ![]() Cytat:
super, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u koleżanki na pltach a wczesniej wskoczylam do lumpka i wylowilam za 4 zł czarna parkę z H&M a mam taka sama tylko zielona za ktora rok temu dałam 200 zł xD interes zycia xD czekam teraz az mi sie wszystko w brzuchu ulozy i pojde cwiczc na dzisiaj wyznaczylam sobie skalpel z krzesle i shock trening a pozniej biore ipada i do wyra czytac te glupoty na literature, moze i adaptacje filmowa tez obejrze miałam Wam zrobić fotkę mojej cery i sie podniecac jak bardzo mi sie polepszyla, ale niestety. Mam dwie bolace bulwy, doslownie na pol twarzy, no po prostu dobija mnie to okrutnie. Ale chyba wiem od czego. Ostatnio uzywalam tylko podkladu Bourjois, a wczoraj zachcialo mi się Colorstaya i dzisiaj taki tego efekt. Zawsze tak mialam z colorstayem , ze yrzuca mnie bardzo bo dlugiej przerwie w stosowaniu
|
|||||
|
|
|
|
#3575 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Niestety było sporo zapachów, z których świece mi się podobały, a wosków nie było. Jeśli o kosmetyki chodzi to polubiłam się z odżywką Alverde z amarantusem, szamponem Alverde z papają i jabłkiem, szamponem Lovea z granatem, glinką beloun (fajnie napina skórę, polecam przed wyjściem) i mleczkiem babydream fur mama. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() Umiesz sobie dzień zorganizować, że jest i nauka i ćwiczenia i wizaż to czemu by nie, nie da się też od rana do wieczora robić samych hiper pożytecznych rzeczy. -- samara: też mam telewizor Samsung i jestem bardzo zadowolona ( a właściwie trzy, bo tż wymyślił, że tyle jest nam potrzebne, aż wstyd mówić:P) Ach faceci, chociaż kiedyś znałam takiego, który sam dla siebie miał trzy ![]() Kiedyś myślałam- a co za różnica jaka firma, jeden pies pewnie. Ale po paru nacięciach się na to i owo stwierdzam, że wcale tak prosto z elektroniką nie jest.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-02-15 o 18:32 |
||
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() powiedz mi czy ja dam rade? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio uzaleznilam się xD też mam samsunga, i fakt super telewizory, zero usterek do tego jeszcze pakiet premium w cyfrowym polsacie a i tak nic nie ogladam puszczam sobie czasem zeby lecialo mi cos w tle bo nie lubie takiej kompletnej ciszy ![]() Cytat:
nie są ciezkie jakby mogło sie spodziewac. A skalpel II to tak jak mowi Ewa chyba tak na relaks, bo ja czesto robie to rpzed pojsciem do szkoly i nie czuje zadnego zmeczenia ![]() i wlasnie zabieram się do roboty, czuje sie ostatnio gruba, humor mam sredni rpzez to wiec czas interweniowac a nie dosatwać plasko**pia przed kompem
|
||
|
|
|
|
#3578 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dzis poszlam bo bielizne i jak zobaczylam sie w lustrze od razu pobieglam do esotiq po plyte
|
|
|
|
|
|
#3579 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: ja od święta oglądam coś z oferty tv, kiedyś czasem oglądałam jakieś tvn style czy club tv, ale po pierwsze było tam jeszcze cokolwiek do obejrzenia, a po 2 aż tak nie dostawałam szału od reklam.
Ja tylko seriale z pen-drive'a oglądam. Ew używam do słuchania radia w salonie (francuskiego, chociaż 5 słów w tym języku nie znam
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie moja siostra też ostatnio oddawała i też nie fajnie było
mam nadzieję, że mi oddadzą kasę bo mimo wszsytko nie stać mnie na kupowanie butów za 200 zlotych na dwa miesiace![]() Cytat:
Odebrałam swoją paczkę z avonu - żel pod prysznic Mistique - mgiełka Mistique - mgiełka malina hibiskus - zel pod prszynic malina hibiskus - balsam malona hibiskus - zel pod oczy z kawiorem Planet Spa - maseczka z minerałami z morza martwego - maseczka himalajskie jagody goji - tonik odświeżajacy Solutions - zelowa odżywka wzmacniająco- odżywcza
|
|
|
#3581 | ||
|
CABIN CREW
|
heeej dziewczyny
właśnie wróciłam na Mazury- dlatego odpisuję dopiero teraz - nie miałam przez te kilka dni dostępu do netu lakeithia wymagania zależą od linii lotniczych- ale takie podstawowe to: wiek- najczęsciej szukają ludzi albo po LO albo 20,21 r.ż ; wzrost- nie możesz być za niska; znajomość języków- angielski to podstawa, czasami wymagają jeszcze drugiego j. obcego; umiejętność pływania; brak widocznych tatuaży, blizn; komunikatywność, elastyczność; często wymagane jest też doświadczenie w customer service Najlepiej poczytaj sobie stone cabincrew.com - tam jest dużo przydatnych informacji Cytat:
oj bym szalała kosmetcznie studiów nie wymagają w większości - najczęsciej w wymaganiach jest wpisane że trzeba mieć ukończone liceum Byłam na tej rekrutacji, we wtorek zbierali CV, zdjęcia; musiałam wypełnić specjalny kwestionariusz i napisać test z angielskiego- po czym powiedzieli że po sprawdzeniu testów osobom które zakwalifikowały się na drugi etap będą wysyłali SMS... No i zaprosili mnie na interview, wczoraj - 20 minutowa rozmowa z przedstawicielem firmy Czech i Polką- bardzo symaptycznie było, na początku zżerał mnie stres ale szybko mi przeszło No i teraz do końca lutego mam czekanie na info- bo robia rekrutacje jeszcze w Kato w przyszłym tyg i po tym bedzie już wiadomo... Bardzo dużo osób było z doświadczeniem, sporo ludzi z OLT Ale podobno mają przyjmować pół na pół- czyli połowe ludzi z doświadczeniem i połowę bez.... Zobaczymy.... Jeżeli bym się dostała to czeka mnie miesiąc w Pradze Co do Walentynek- u mnie na spokojnie, tzn. powłóczyliśmy się po Starym Mieście a później poszliśmy do rewelacyjnej włoskiej knajpy na winko i jedzenie.. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
#3582 |
|
zawsze mam racje
|
kitka: z tym wymogiem pływania to mnie zszokowałaś:P
Chociaż pewnie to na wypadek katastrofy lotniczej czy coś takiego. Maseczki z avonu wieki nie miałam, ale tak patrząc po zawartościach to wydały mi się takie sobie. Ostatnio wróciłam do spiruliny- duży efekt małym kosztem i jeszcze ta mi się spodobała - http://eveline.eu/1,28692,bioHyaluron+4D.html Tylko maly problem bo kupiłam ją w drogerio-aptece nie u siebie w mieście i nie wiem gdzie ją dostać. Z avonu mogłabym się ew skusić na żel pod prysznic czy płyn do kąpieli, bo kiedyś bywały fajne zapasy- eukaliptus, malina(?), biała czekolada.
|
|
#3583 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja lubię te maseczki z planet spa, szczególnie z sake i ryżem i tą błotną ![]() dziś w rossmanie widziałam Chłodzący krem-żel 3w1 EFEKT MATUJĄCY bioHyaluron 4D PRO-YOUNG z Eveline i własnie zastanawiałam sie nad zakupem ale muszę poczekać do urodzin, trcohę $ wpadnie to poszaleję kosmetycznie - szczególnie że sporo rzeczy potrzebuję, muszę uzupełnić oleje do włosów przede wszystkim ![]() czaję się na te płyny do kąpieli nowe Luksji.....
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dwa z tych nowych Luksji ale takie średnie używam jako mydło teraz ich
|
|
|
#3585 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() kurczę, ciekawe czy na allegro udałoby się ją znaleźć... uwielbiałam ją.....
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba już ostatni moment by się w większy zapas jej zaopatrzyć![]() nie rozumiem czemu takie fajne kosmetyki wycofują ![]() chociaż ta z czerwoną glinką tez jest spoko
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie beznadziejna jest ta z kawiorem, a ostatnio polubilam sie z ta z maslem shea
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z kawiorem dopiero z dwa razy użyłam dobrze się nawet zapowiada. A Ty czemu jej nie lubisz?Ciekawe jak ta z jagodami goji będzie
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
Kitka to trzymam kciuki żebyś się dostała
![]() Płyny luksji mam dwa - ten czekolada z pomarańcząi wafelkowy czy jakoś tak i ten czekoladowy intensywniej pachnie i mi sie bardziej podoba.Ja leje go dośyć sporo bo lubie mieć pół wanny piany a pół wody i po kąpieli ciało też nim ładnie pachnie, no ale mi tak ten litr na 5-6 kąpieli wystarcza, chociaż w sumie za tą cene... Samara - my też chcemy Samsunga tylko tego smarta " Samsung UE40ES6100" A co do masek z Avonu to miałam tą błotną kiedyś i była całkiem przyjemna, ale nie zapomne smarowania sie prawdziwym błotkiem z Morza Martwego które siostra kiedyś mi przywiozła z wakacji Dziewczyny znacie jakiś fajny krem pod oczy? Bo żele z flosleku są dla mnie za słabe i pieką mnie po nich oczy Ja dziś z dbania : 200 razy na skakance, 20 mni twister, po 50 podnoszeń cięzarkami 2,5kg na triceps, biceps Zmycie lakieru, odżywka Herome, peeling enzymatyczny, maska ziaja regenerująca
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2013-02-16 o 00:58 |
|
|
|
|
#3590 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mi też ta z masłem shea nie pasuje (iwoncia dziękuję za kciuki
|
|
|
|
#3591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie widzę różnicę, skóra wygładzona oraz pory oczyszczone, zobaczymy jak dalej I to serum jest mega wydajne ![]() Cytat:
Wczoraj w pracy też mnie kilka osób podkurzyło także dziwie się, że piątek nie zakończył się rykiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja od poniedziałku idę na zumbę ![]() Cytat:
Hej Wam ! Buahhot wysłałaś mi ten krem?
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubie tej kawiorowej bo bardzo wysusza mi skore i wtworza sie atakie czerwosne piekace placki. A zas ata z maslem shea delikatnie lagodzi moja skore, jest mniej czerwona i ladnie nawilzona
|
|
|
|
|
#3593 |
|
CABIN CREW
|
a mnie od rana głowa boli...
![]() muszę iść do miasta, odebrać polecony bo awizo przyszło.... taaak mi się nie chce....
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja się dobudzić dzisiaj nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze z farbą na głowie
mam nadzieje, ze mama ładnie ja nalozyla
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
witam
na noc naolejowałam włosy Sesą, olejem awokado i wtarłam Jantar, zaraz będzie dalsza pielęgnacja. wieczorem impreza, więc jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia ![]() ja tak samo, właśnie siedzę z kawą ![]() Kitka ![]() oby przeszło poza tym fajny av! |
|
|
|
|
#3597 |
|
Raczkowanie
|
A ja wstałam 30 min temu.... Masakra
![]() Dzisiaj ogarne szafe, wypiore pędzle i uporządkuje kosmetyki, a wieczorem u koleżanki mamy babską imprezke Miłego dzionka dziewczyny
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka to Ty w avku?
|
|
|
|
|
#3599 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
i udanej imprezy oczywiście Cytat:
![]() niestety nie.... na jaki kolor farbujesz???
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
na taki co zawsze czyli l'oreal pure paprica
o ten http://www.lorealparis.pl/img/l10n/p...62/HCo13_5.jpg jest juz sprawzony i raczej mu ufam, ze nie wyjdzie mi coś dziwnego na glowie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

mi też się bardzo podoba, ma funkcję internetu, więc jest YT, VOD, i dużo innych rzeczy do oglądania 

od razu pobieglam do esotiq po plyte 

(