Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 15:15   #3571
IwonciA_1992
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
iwoncia 1992 miałam ten zel z Biedronki i chyba znow sie na niego zdecyduje
No ja używam tylko tego micelarnego do cery suchej a teraz na dozie jest normaderm w promocji jak masz karte dbam o siebie ale niesety na stronie jest nie dostępny

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

TŻ bardzo zadowolony i na prawdę fajnie kogoś tak pozytywnie zaskoczyć mi też się bardzo podoba, ma funkcję internetu, więc jest YT, VOD, i dużo innych rzeczy do oglądania tylko na razie jest za duży do naszego aktualnego pokoju, ale do nowego lokum będzie pasował idealnie

te 3 chciałam, szczególnie ten ostatni wydaje mi się apetyczny jeszcze Sun and Sand i kilka innych mi się marzyło
Jaki model kupiliście bo my też czaimy sie na zakup nowego telewizora...

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 15:27   #3572
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Jaki model kupiliście bo my też czaimy sie na zakup nowego telewizora...
Samsunga z pierwszej strony ulotki:
http://www.saturn.pl/temp/fckeditor/...13/Wroclaw.pdf
Stary 2013-02-15, 16:01   #3573
lacrimachristi
Zakorzenienie

iwoncia 1992 ja tez tego micela uzywalam

tak mam ta karte .. ehh szkoda , ze jest niedostepny
Stary 2013-02-15, 17:36   #3574
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hhihi rozśmieszyło mnie to stwierdzenie

Ja właśnie siedzę z Glorią na włosach
hahahaha ale ze mnie analfabeta ale tak to jest jak nigdy, a nigdy nie czyta sie swoich wypocin a w mmiedzyczasie ma sie setki mysliw glowie, norma ja naloze glorie chyba w jedziele, dzisiaj z wlosami nic nie robie, bo amma moze mi pofarbuje, a jak nie to jutro
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A Wy jakie macie plany na weekend?
idę jutro na urodziny do kolegi, a niezbyt mi się chce bo mam masę nauki
Cytat:
Jasne.

Pewnie, że lepiej żeby każda coś napisała, co u Niej słychać, ale sama przyznasz, że dużo dziewczyn zniknęło ?

nawet nie chce mi się liczyć, ale trzeba stwierdzić, ze masa dziewczyn juz nie pisze
Cytat:
no faktycznie kiedys wiecej nas tu bylo ja tez czesto sie nie udzielam , ale staram sie

zaraz zbieram sie za cwiczenia

szukam jakiegos fajnego nie drogiego zelu do mycia twarzy mozecie polecic cos sprawdzonego?? zaraz tez przejze KWC
aa help do cey atopowej jest supcio _ normalnie chyb akosztuje 13 zł, ale ja mam go rpawie co mesiiac na tych kuponach z klubu lifestyle za 6.99
Cytat:
Hej dziewczyny widze że po ostatnich postach wstrzelam sie akurat
Już tłumacze czemu mnie tak długo nie było. Najpierw problemy w związku, puźniej nie zaliczyłam semestru na kosmetologi bo nie byłam na części zajęc, bo wytrwale pracowałam na awans(to jeszcze nie pewne ale być może od maja będe KO czyli kulturalno-światową w ośrodku w którym pracuje) do tego prawko - dziś zdałam teorię a za 3 tyg egzamin praktyczny. Do tego pastanowiłam podejść do matury i zdać chociaż jeden przedmiot( bo nie bede sie z tym spinać choć to ważna rzecz bo przecież moge co roku zdawać przedmot a na studia i tak kasy nie mam)
Od poniedziałku znów wracam na fitness więc znów kg pójdą w dół

lacrimachristi- ja polecam normaderm z vischi albo żel z biedronki
ostatnio się zastanawialam co u Ciebie super, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
dodaja: no fakt, bywało więcej osób.
Chociaż to też nie był wątek (odkąd ja jestem) aż tak popularny jak inne, gdzie jest taka ilość nicków, że jak się nie jest od początku to ciężko się połapać.

Raczej osoby, które teraz piszą raz na ileś pisały codziennie. Wystarczy parę takich osób i jest co potem nadrabiać.

A jak osoby piszące parę postów dziennie przestają mieć czas i piszą np 2 razy w miesiącu to siłą rzeczy robi się pusto.

I moim zdaniem głównie przez to jest cisza, bo aż tak dużo osób nie odeszło.
JEzus i wlasnie widac, ze jestem chyba rasowym no life'm, bo codziennie mam czas zeby w razie czego coś napisac

Byłam dzisiaj u koleżanki na pltach a wczesniej wskoczylam do lumpka i wylowilam za 4 zł czarna parkę z H&M a mam taka sama tylko zielona za ktora rok temu dałam 200 zł xD interes zycia xD czekam teraz az mi sie wszystko w brzuchu ulozy i pojde cwiczc na dzisiaj wyznaczylam sobie skalpel z krzesle i shock trening a pozniej biore ipada i do wyra czytac te glupoty na literature, moze i adaptacje filmowa tez obejrze miałam Wam zrobić fotkę mojej cery i sie podniecac jak bardzo mi sie polepszyla, ale niestety. Mam dwie bolace bulwy, doslownie na pol twarzy, no po prostu dobija mnie to okrutnie. Ale chyba wiem od czego. Ostatnio uzywalam tylko podkladu Bourjois, a wczoraj zachcialo mi się Colorstaya i dzisiaj taki tego efekt. Zawsze tak mialam z colorstayem , ze yrzuca mnie bardzo bo dlugiej przerwie w stosowaniu
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 18:22   #3575
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

te 3 chciałam, szczególnie ten ostatni wydaje mi się apetyczny jeszcze Sun and Sand i kilka innych mi się marzyło
Też mi się marzy pink dragon.
Niestety było sporo zapachów, z których świece mi się podobały, a wosków nie było.

Jeśli o kosmetyki chodzi to polubiłam się z odżywką Alverde z amarantusem, szamponem Alverde z papają i jabłkiem, szamponem Lovea z granatem, glinką beloun (fajnie napina skórę, polecam przed wyjściem) i mleczkiem babydream fur mama.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

JEzus i wlasnie widac, ze jestem chyba rasowym no life'm, bo codziennie mam czas zeby w razie czego coś napisac

Przecież parę postów połowy dnia nie zajmuje

Umiesz sobie dzień zorganizować, że jest i nauka i ćwiczenia i wizaż to czemu by nie, nie da się też od rana do wieczora robić samych hiper pożytecznych rzeczy.

--
samara: też mam telewizor Samsung i jestem bardzo zadowolona ( a właściwie trzy, bo tż wymyślił, że tyle jest nam potrzebne, aż wstyd mówić:P)
Ach faceci, chociaż kiedyś znałam takiego, który sam dla siebie miał trzy

Kiedyś myślałam- a co za różnica jaka firma, jeden pies pewnie. Ale po paru nacięciach się na to i owo stwierdzam, że wcale tak prosto z elektroniką nie jest.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-02-15 o 18:32
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 18:34   #3576
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hahahaha ale ze mnie analfabeta ale tak to jest jak nigdy, a nigdy nie czyta sie swoich wypocin a w mmiedzyczasie ma sie setki mysliw glowie, norma ja naloze glorie chyba w jedziele, dzisiaj z wlosami nic nie robie, bo amma moze mi pofarbuje, a jak nie to jutro

idę jutro na urodziny do kolegi, a niezbyt mi się chce bo mam masę nauki

nawet nie chce mi się liczyć, ale trzeba stwierdzić, ze masa dziewczyn juz nie pisze

aa help do cey atopowej jest supcio _ normalnie chyb akosztuje 13 zł, ale ja mam go rpawie co mesiiac na tych kuponach z klubu lifestyle za 6.99

ostatnio się zastanawialam co u Ciebie super, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku

Byłam dzisiaj u koleżanki na pltach a wczesniej wskoczylam do lumpka i wylowilam za 4 zł czarna parkę z H&M a mam taka sama tylko zielona za ktora rok temu dałam 200 zł xD interes zycia xD czekam teraz az mi sie wszystko w brzuchu ulozy i pojde cwiczc na dzisiaj wyznaczylam sobie skalpel z krzesle i shock trening a pozniej biore ipada i do wyra czytac te glupoty na literature, moze i adaptacje filmowa tez obejrze miałam Wam zrobić fotkę mojej cery i sie podniecac jak bardzo mi sie polepszyla, ale niestety. Mam dwie bolace bulwy, doslownie na pol twarzy, no po prostu dobija mnie to okrutnie. Ale chyba wiem od czego. Ostatnio uzywalam tylko podkladu Bourjois, a wczoraj zachcialo mi się Colorstaya i dzisiaj taki tego efekt. Zawsze tak mialam z colorstayem , ze yrzuca mnie bardzo bo dlugiej przerwie w stosowaniu
kupilam dzis plyte Ewy
powiedz mi czy ja dam rade?
Cytat:
Też mi się marzy pink dragon.
Niestety było sporo zapachów, z których świece mi się podobały, a wosków nie było.

Jeśli o kosmetyki chodzi to polubiłam się z odżywką Alverde z amarantusem, szamponem Alverde z papają i jabłkiem, szamponem Lovea z granatem, glinką beloun (fajnie napina skórę, polecam przed wyjściem) i mleczkiem babydream fur mama.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Umiesz sobie dzień zorganizować, że jest i nauka i ćwiczenia i wizaż to czemu by nie, nie da się też od rana do wieczora robić samych hiper pożytecznych rzeczy.

--
samara: też mam telewizor Samsung i jestem bardzo zadowolona ( a właściwie trzy, bo tż wymyślił, że tyle jest nam potrzebne, aż wstyd mówić:P)

Kiedyś myślałam- a co za różnica jaka firma, jeden pies pewnie. Ale po paru nacięciach się na to i owo stwierdzam, że wcale tak prosto z elektroniką nie jest.
my tez mamy tv samsunga

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 18:44   #3577
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

--

i jeszcze znajduje czas na song popa ostatnio uzaleznilam się xD też mam samsunga, i fakt super telewizory, zero usterek do tego jeszcze pakiet premium w cyfrowym polsacie a i tak nic nie ogladam puszczam sobie czasem zeby lecialo mi cos w tle bo nie lubie takiej kompletnej ciszy
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kupilam dzis plyte Ewy
powiedz mi czy ja dam rade?

my tez mamy tv samsunga
dasz, ja dwa programy na raz robie na takim calkiem spoko lajcie nie są ciezkie jakby mogło sie spodziewac. A skalpel II to tak jak mowi Ewa chyba tak na relaks, bo ja czesto robie to rpzed pojsciem do szkoly i nie czuje zadnego zmeczenia

i wlasnie zabieram się do roboty, czuje sie ostatnio gruba, humor mam sredni rpzez to wiec czas interweniowac a nie dosatwać plasko**pia przed kompem
Stary 2013-02-15, 18:47   #3578
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
i jeszcze znajduje czas na song popa ostatnio uzaleznilam się xD też mam samsunga, i fakt super telewizory, zero usterek do tego jeszcze pakiet premium w cyfrowym polsacie a i tak nic nie ogladam puszczam sobie czasem zeby lecialo mi cos w tle bo nie lubie takiej kompletnej ciszy

dasz, ja dwa programy na raz robie na takim calkiem spoko lajcie nie są ciezkie jakby mogło sie spodziewac. A skalpel II to tak jak mowi Ewa chyba tak na relaks, bo ja czesto robie to rpzed pojsciem do szkoly i nie czuje zadnego zmeczenia

i wlasnie zabieram się do roboty, czuje sie ostatnio gruba, humor mam sredni rpzez to wiec czas interweniowac a nie dosatwać plasko**pia przed kompem
to ja sie czuje gruba
dzis poszlam bo bielizne i jak zobaczylam sie w lustrze od razu pobieglam do esotiq po plyte

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 19:02   #3579
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ghana: ja od święta oglądam coś z oferty tv, kiedyś czasem oglądałam jakieś tvn style czy club tv, ale po pierwsze było tam jeszcze cokolwiek do obejrzenia, a po 2 aż tak nie dostawałam szału od reklam.

Ja tylko seriale z pen-drive'a oglądam. Ew używam do słuchania radia w salonie (francuskiego, chociaż 5 słów w tym języku nie znam ale tam najmniej reklam i mówienia) A nie cierpię też muzyki po polsku, więc i tak polskiego bym nie słuchała.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-15, 19:33   #3580
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
J
Nie mam przyjemnych wspomnień z oddawania butów w Deichmanie
wlasnie moja siostra też ostatnio oddawała i też nie fajnie było mam nadzieję, że mi oddadzą kasę bo mimo wszsytko nie stać mnie na kupowanie butów za 200 zlotych na dwa miesiace
Cytat:

ja właśnie też mialam początkowo też inne w koszyku ale poszłam na chwilę do sklepu i po 20 minutach nie było już większości

Odebrałam swoją paczkę z avonu

- żel pod prysznic Mistique
- mgiełka Mistique
- mgiełka malina hibiskus
- zel pod prszynic malina hibiskus
- balsam malona hibiskus
- zel pod oczy z kawiorem Planet Spa
- maseczka z minerałami z morza martwego
- maseczka himalajskie jagody goji
- tonik odświeżajacy Solutions
- zelowa odżywka wzmacniająco- odżywcza

Stary 2013-02-15, 22:08   #3581
Kitka:)
CABIN CREW

heeej dziewczyny

właśnie wróciłam na Mazury- dlatego odpisuję dopiero teraz - nie miałam przez te kilka dni dostępu do netu

lakeithia wymagania zależą od linii lotniczych- ale takie podstawowe to: wiek- najczęsciej szukają ludzi albo po LO albo 20,21 r.ż ; wzrost- nie możesz być za niska; znajomość języków- angielski to podstawa, czasami wymagają jeszcze drugiego j. obcego; umiejętność pływania; brak widocznych tatuaży, blizn; komunikatywność, elastyczność; często wymagane jest też doświadczenie w customer service

Najlepiej poczytaj sobie stone cabincrew.com - tam jest dużo przydatnych informacji

Cytat:

Chociaż będziesz mieć dobre usprawiedliwienie zakupów kosmetycznych - że w tej pracy musisz dobrze wyglądać
Szczególnie, że skóra sucha kosmicznie po takim powietrzu.

A tak z ciekawości- mają jakieś wymagane kierunki studiów- że ten, ten albo ten czy mgr z czegokolwiek im styka?[COLOR="Silver"]

[.
oj bym szalała kosmetcznie

studiów nie wymagają w większości - najczęsciej w wymaganiach jest wpisane że trzeba mieć ukończone liceum

Byłam na tej rekrutacji, we wtorek zbierali CV, zdjęcia; musiałam wypełnić specjalny kwestionariusz i napisać test z angielskiego- po czym powiedzieli że po sprawdzeniu testów osobom które zakwalifikowały się na drugi etap będą wysyłali SMS... No i zaprosili mnie na interview, wczoraj - 20 minutowa rozmowa z przedstawicielem firmy Czech i Polką- bardzo symaptycznie było, na początku zżerał mnie stres ale szybko mi przeszło No i teraz do końca lutego mam czekanie na info- bo robia rekrutacje jeszcze w Kato w przyszłym tyg i po tym bedzie już wiadomo...
Bardzo dużo osób było z doświadczeniem, sporo ludzi z OLT Ale podobno mają przyjmować pół na pół- czyli połowe ludzi z doświadczeniem i połowę bez.... Zobaczymy.... Jeżeli bym się dostała to czeka mnie miesiąc w Pradze ALe nie chcę się nastawiać żeby się nie zawieść...

Co do Walentynek- u mnie na spokojnie, tzn. powłóczyliśmy się po Starym Mieście a później poszliśmy do rewelacyjnej włoskiej knajpy na winko i jedzenie..

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
wlasnie moja siostra też ostatnio oddawała i też nie fajnie było mam nadzieję, że mi oddadzą kasę bo mimo wszsytko nie stać mnie na kupowanie butów za 200 zlotych na dwa miesiace

ja właśnie też mialam początkowo też inne w koszyku ale poszłam na chwilę do sklepu i po 20 minutach nie było już większości

Odebrałam swoją paczkę z avonu

- żel pod prysznic Mistique
- mgiełka Mistique
- mgiełka malina hibiskus
- zel pod prszynic malina hibiskus
- balsam malona hibiskus
- zel pod oczy z kawiorem Planet Spa
- maseczka z minerałami z morza martwego
- maseczka himalajskie jagody goji
- tonik odświeżajacy Solutions
- zelowa odżywka wzmacniająco- odżywcza

daj znać jak się sprawują- bo też mam ochotę zamówić )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-15, 23:39   #3582
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kitka: z tym wymogiem pływania to mnie zszokowałaś:P
Chociaż pewnie to na wypadek katastrofy lotniczej czy coś takiego.

Maseczki z avonu wieki nie miałam, ale tak patrząc po zawartościach to wydały mi się takie sobie. Ostatnio wróciłam do spiruliny- duży efekt małym kosztem i jeszcze ta mi się spodobała - http://eveline.eu/1,28692,bioHyaluron+4D.html
Tylko maly problem bo kupiłam ją w drogerio-aptece nie u siebie w mieście i nie wiem gdzie ją dostać.

Z avonu mogłabym się ew skusić na żel pod prysznic czy płyn do kąpieli, bo kiedyś bywały fajne zapasy- eukaliptus, malina(?), biała czekolada.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-15, 23:52   #3583
CABIN CREW

Cytat:
kitka: z tym wymogiem pływania to mnie zszokowałaś:P
Chociaż pewnie to na wypadek katastrofy lotniczej czy coś takiego.

Maseczki z avonu wieki nie miałam, ale tak patrząc po zawartościach to wydały mi się takie sobie. Ostatnio wróciłam do spiruliny- duży efekt małym kosztem i jeszcze ta mi się spodobała - http://eveline.eu/1,28692,bioHyaluron+4D.html
Tylko maly problem bo kupiłam ją w drogerio-aptece nie u siebie w mieście i nie wiem gdzie ją dostać.

Z avonu mogłabym się ew skusić na żel pod prysznic czy płyn do kąpieli, bo kiedyś bywały fajne zapasy- eukaliptus, malina(?), biała czekolada.
pływanie - zgadza się - na wypadek katastrofy- podobno nawet na szkoleniu są zajęcia z pływania i ratownictwa

ja lubię te maseczki z planet spa, szczególnie z sake i ryżem i tą błotną

dziś w rossmanie widziałam Chłodzący krem-żel 3w1 EFEKT MATUJĄCY
bioHyaluron 4D PRO-YOUNG z Eveline i własnie zastanawiałam sie nad zakupem ale muszę poczekać do urodzin, trcohę $ wpadnie to poszaleję kosmetycznie - szczególnie że sporo rzeczy potrzebuję, muszę uzupełnić oleje do włosów przede wszystkim

czaję się na te płyny do kąpieli nowe Luksji.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2013-02-15, 23:56   #3584
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
pływanie - zgadza się - na wypadek katastrofy- podobno nawet na szkoleniu są zajęcia z pływania i ratownictwa

ja lubię te maseczki z planet spa, szczególnie z sake i ryżem i tą błotną

dziś w rossmanie widziałam Chłodzący krem-żel 3w1 EFEKT MATUJĄCY
bioHyaluron 4D PRO-YOUNG z Eveline i własnie zastanawiałam sie nad zakupem ale muszę poczekać do urodzin, trcohę $ wpadnie to poszaleję kosmetycznie - szczególnie że sporo rzeczy potrzebuję, muszę uzupełnić oleje do włosów przede wszystkim

czaję się na te płyny do kąpieli nowe Luksji.....
własnie tą z ryzem i sake już wycofali

ja mam dwa z tych nowych Luksji ale takie średnie używam jako mydło teraz ich
Stary 2013-02-16, 00:09   #3585
CABIN CREW

Cytat:
własnie tą z ryzem i sake już wycofali

ja mam dwa z tych nowych Luksji ale takie średnie używam jako mydło teraz ich

kurczę, ciekawe czy na allegro udałoby się ją znaleźć... uwielbiałam ją.....

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 00:14   #3586
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, ciekawe czy na allegro udałoby się ją znaleźć... uwielbiałam ją.....
jest na allegro chyba już ostatni moment by się w większy zapas jej zaopatrzyć
nie rozumiem czemu takie fajne kosmetyki wycofują

chociaż ta z czerwoną glinką tez jest spoko
Stary 2013-02-16, 00:41   #3587
ghana
Zakorzenienie

Wg mnie beznadziejna jest ta z kawiorem, a ostatnio polubilam sie z ta z maslem shea
Stary 2013-02-16, 00:51   #3588
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie beznadziejna jest ta z kawiorem, a ostatnio polubilam sie z ta z maslem shea
mnie ta z masłem shea uczula
a z kawiorem dopiero z dwa razy użyłam dobrze się nawet zapowiada. A Ty czemu jej nie lubisz?

Ciekawe jak ta z jagodami goji będzie
Stary 2013-02-16, 00:55   #3589
IwonciA_1992
Raczkowanie

Kitka to trzymam kciuki żebyś się dostała
Płyny luksji mam dwa - ten czekolada z pomarańcząi wafelkowy czy jakoś tak i ten czekoladowy intensywniej pachnie i mi sie bardziej podoba.Ja leje go dośyć sporo bo lubie mieć pół wanny piany a pół wody i po kąpieli ciało też nim ładnie pachnie, no ale mi tak ten litr na 5-6 kąpieli wystarcza, chociaż w sumie za tą cene...

Samara - my też chcemy Samsunga tylko tego smarta " Samsung UE40ES6100"

A co do masek z Avonu to miałam tą błotną kiedyś i była całkiem przyjemna, ale nie zapomne smarowania sie prawdziwym błotkiem z Morza Martwego które siostra kiedyś mi przywiozła z wakacji a teraz chce coś innego spróbować...

Dziewczyny znacie jakiś fajny krem pod oczy? Bo żele z flosleku są dla mnie za słabe i pieką mnie po nich oczy

Ja dziś z dbania :
200 razy na skakance, 20 mni twister, po 50 podnoszeń cięzarkami 2,5kg na triceps, biceps
Zmycie lakieru, odżywka Herome, peeling enzymatyczny, maska ziaja regenerująca

Edytowane przez IwonciA_1992
Czas edycji: 2013-02-16 o 00:58
Stary 2013-02-16, 08:07   #3590
CABIN CREW

Cytat:
jest na allegro chyba już ostatni moment by się w większy zapas jej zaopatrzyć
nie rozumiem czemu takie fajne kosmetyki wycofują

chociaż ta z czerwoną glinką tez jest spoko
no własnie.... muszę chyba zamówić sobie kilka bo moja już na wykończeniu....

mi też ta z masłem shea nie pasuje (

iwoncia
dziękuję za kciuki

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 10:22   #3591
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Dasz mi znać jak te produkty z BU? Cały czas myślę o kwasach, ale jakoś się ich boję
Ja się boje wysypu, ale mam teraz tydzień wolnego więc najwyżej ogólnie widzę różnicę, skóra wygładzona oraz pory oczyszczone, zobaczymy jak dalej I to serum jest mega wydajne

Cytat:
Cześć

Ja właśnie wrocilam z egzaminu zaraz biorę się za sprzatanie

Jutro muszę skoczyć do deichmana buty oddać do reklamacji bo to co się z nich zrobiło

A Wy jakie macie plany na weekend?
U mnie weekend zapowiada się nudny. Spędze go na sprzątaniu , leniuchowaniu i czytaniu książki, przyszły tydzień też się tak zapowiada. Mam urlop wzięłam go specjalnie pod tŻ , miał też mieć teraz tydzień wolnego i co? Nie zjeżdża, jestem tak wkurzona i mi cholernie smutno
Wczoraj w pracy też mnie kilka osób podkurzyło także dziwie się, że piątek nie zakończył się rykiem

Cytat:
no faktycznie kiedys wiecej nas tu bylo ja tez czesto sie nie udzielam , ale staram sie

zaraz zbieram sie za cwiczenia

szukam jakiegos fajnego nie drogiego zelu do mycia twarzy mozecie polecic cos sprawdzonego?? zaraz tez przejze KWC
Ja lubię piankę z Iwostinu, tyle że cena ok. 30zł , ale jest wydajny
Cytat:
Hej dziewczyny widze że po ostatnich postach wstrzelam sie akurat
Już tłumacze czemu mnie tak długo nie było. Najpierw problemy w związku, puźniej nie zaliczyłam semestru na kosmetologi bo nie byłam na części zajęc, bo wytrwale pracowałam na awans(to jeszcze nie pewne ale być może od maja będe KO czyli kulturalno-światową w ośrodku w którym pracuje) do tego prawko - dziś zdałam teorię a za 3 tyg egzamin praktyczny. Do tego pastanowiłam podejść do matury i zdać chociaż jeden przedmiot( bo nie bede sie z tym spinać choć to ważna rzecz bo przecież moge co roku zdawać przedmot a na studia i tak kasy nie mam)
Od poniedziałku znów wracam na fitness więc znów kg pójdą w dół

lacrimachristi- ja polecam normaderm z vischi albo żel z biedronki
Gratuluję zdanej teorii
Ja od poniedziałku idę na zumbę

Cytat:
hej

TŻ bardzo zadowolony i na prawdę fajnie kogoś tak pozytywnie zaskoczyć mi też się bardzo podoba, ma funkcję internetu, więc jest YT, VOD, i dużo innych rzeczy do oglądania tylko na razie jest za duży do naszego aktualnego pokoju, ale do nowego lokum będzie pasował idealnie

Gdzieś się przeprowadzacie?

Hej Wam !

Buahhot wysłałaś mi ten krem?
Stary 2013-02-16, 10:26   #3592
ghana
Zakorzenienie

Nie lubie tej kawiorowej bo bardzo wysusza mi skore i wtworza sie atakie czerwosne piekace placki. A zas ata z maslem shea delikatnie lagodzi moja skore, jest mniej czerwona i ladnie nawilzona
Stary 2013-02-16, 10:34   #3593
CABIN CREW

a mnie od rana głowa boli...

muszę iść do miasta, odebrać polecony bo awizo przyszło.... taaak mi się nie chce....

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 11:05   #3594
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ja się dobudzić dzisiaj nie mogę

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gdzieś się przeprowadzacie?
Stary 2013-02-16, 11:42   #3595
ghana
Zakorzenienie

a ja siedze z farbą na głowie mam nadzieje, ze mama ładnie ja nalozyla
Stary 2013-02-16, 12:13   #3596
Soph
Zakorzenienie

witam
na noc naolejowałam włosy Sesą, olejem awokado i wtarłam Jantar, zaraz będzie dalsza pielęgnacja. wieczorem impreza, więc jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia

Cytat:
ja się dobudzić dzisiaj nie mogę [COLOR="Silver"]
ja tak samo, właśnie siedzę z kawą

Kitka
oby przeszło
poza tym fajny av!

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 12:15   #3597
IwonciA_1992
Raczkowanie

A ja wstałam 30 min temu.... Masakra Budzik miałam na 9 i obudziłam sie taka rześka ale patrze TZ spi wiec ja nie wstaje....
Dzisiaj ogarne szafe, wypiore pędzle i uporządkuje kosmetyki, a wieczorem u koleżanki mamy babską imprezke .... A miałam iść na zakupy..... No cóż będą w poniedziałek.

Miłego dzionka dziewczyny

Stary 2013-02-16, 12:21   #3598
ghana
Zakorzenienie

Kitka to Ty w avku?
Stary 2013-02-16, 12:57   #3599
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
na noc naolejowałam włosy Sesą, olejem awokado i wtarłam Jantar, zaraz będzie dalsza pielęgnacja. wieczorem impreza, więc jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia

ja tak samo, właśnie siedzę z kawą

Kitka
oby przeszło
poza tym fajny av!
dziękuję
i udanej imprezy oczywiście

Cytat:
A ja wstałam 30 min temu.... Masakra Budzik miałam na 9 i obudziłam sie taka rześka ale patrze TZ spi wiec ja nie wstaje....
Dzisiaj ogarne szafe, wypiore pędzle i uporządkuje kosmetyki, a wieczorem u koleżanki mamy babską imprezke .... A miałam iść na zakupy..... No cóż będą w poniedziałek.

Miłego dzionka dziewczyny
ooo... przypomniałaś mi że powinnam też swoje pędzle wyprac

Cytat:
Kitka to Ty w avku?
niestety nie....
na jaki kolor farbujesz???

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 13:05   #3600
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
na jaki kolor farbujesz???
na taki co zawsze czyli l'oreal pure paprica o ten http://www.lorealparis.pl/img/l10n/p...62/HCo13_5.jpg jest juz sprawzony i raczej mu ufam, ze nie wyjdzie mi coś dziwnego na glowie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości