|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Witajcie!
Wstałam dziś w podłym humorze ![]() już zdążyłam się ![]() ![]() wydaje mi sie ze wszystko jest nie tak ![]() ![]() dziś przed południem jeszcze umówiona jestem z połozna w szpitalu - kur... przerasta mnie chyba to wszystko ![]()
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to mi jest bez różnicy. Najważniejsze, że co miesiąc mam regularnie wypłacane pieniądze ![]() bzinka wszystkiego dobrego. Gratulacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wózek uprany, bardzo łądnie się doprał. Szkoda tylko, ze gondole ma wkłądana do spacerówki,a ta jak juz Moni_ka kiedys pisała nie rozkłada się ona idealnie na prosto... Ale gondola na dole dośc sztywna na dnie, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi to kręgosłupowi maluszka... Ja dzis też słabo spałam, a dziś troche posprzatam, tż dzis i jutro pracuje po 12 godzin wiec nuuda, to bede siedziec na wizazu ![]() bzinka jak sie masz, stresik jest? trzymam mocno kciuki! Kasia pobalowała do 3 rano, to bedzie długo spała i strippi nie obudzi;p NApisali z all, ze paczka wysłana, mam nadzieje, ze w poniedziałek bedzie, musze jeszcze dokupic sobie wode mineralna i czopki glicerynowe i moge rodzic;D tylko niech tz zdazy jeszcze piec zmienic. Sama jestem ciekawa, co mi ginka powie we wtorek w koncu bedzie to juz 36 tydzien i 6 dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba dużo lepsza opcja, bo nie ma opóźnień, a jak czytam jakie tu mają przeboje dziewczyny z ZUS to masakra ![]()
![]() |
![]() |
#3125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3126 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strippi - trzymasz w napięciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My musimy dziś na zakupy pojechać. Wszystko się pokończyło...Zaś z 2stówy w plecy... Porażka. Muszę odkopać kawałek podłogi by pranie wywiesić na suszarce. Mały od paru dni lokuje mi się na dole brzucha przez co mam wrażenie, że brzuch jest niżej. Przez Strippi mąż mnie pyta jak wygląda czop i jak szybko po nim urodzę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, zostało mi 55 dni do P.! Ja się pytam jakim cudem? Ale może trochę się przeterminuję, jeszcze muszę tyle zrobić
![]() Ależ się ostatnio wnerwiłam, otóż teściowie kupują nam wózek, sami chcą, więc ok. Byłam święcie przekonana, że w marcu jakoś się wybierzemy i go kupimy, a co się okazało to tylko ja tak myślałam. Otóż ja mogę sobie wybrać mniej więcej jaki wózek chcę, no i jak będę w szpitalu to oni go kupią! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na codzien nie spie w koszulach, staniki tez na początek chciałąm takie zwykłe, bo nie wiem jak będa moje piersi wyglądac potem;p wiec zadowolona byłam, bo nidrogo, a jakośc nawet ok. jak za tą cenę. Myslałam tez nad tym sprzedawca, http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11612773 bo ma spory asortyment, ale nie ma getrów, staników i koszul a chciałam wszystko w kupie. Takze tak wygladały moje zakupy ![]() sorry, ten drugi ma bielizne, ale droższą ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-02-16 o 08:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie wiem poszlabym babe opier.... no co sie stalo to sie nie odstanie ale juz nie kombinuj z tym wiecej. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3133 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie na szczęście tylko jeden dzień trwały ufff oby u Ciebie też Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie dziś z rana troche pobolalo jak na okres i maly sie wypychal pod moimi żebrami Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz co moglabys do poniedzialku poczekac bo ja przez weekend to tak slabo na forum siedzie ![]() no niby mam, tam gdzie Mokka ![]()
![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() mama poszła po świeże bułeczki ![]() Mokka ja uważam tak jak Strippi, przecież tyle dzieci rodzi się z wagą 2,5kg i to jest jak najbardziej normalne.. dla mnie normalniejsze niż ponad 4kg ![]() Bzinka wszystkiego co najlepsze! Trzymam kciuki żeby się obyło bez stresu ![]() Ja całą noc miałam skurcze, bezbolesne ale brzuch jak skała ![]() czasami sobie myślę że przy takim skurczu to mały strasznie się gniecie ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- no a mój 31tc 2,5kg? - 6kg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
a hormony szaleja, szaleja, szaleja...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
aaa! ja mam wybrany.
ale dlaczego Ty nie mozesz wybrać? i im powiedziec ktory?
![]() |
![]() |
#3142 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dzisiaj moja mała żabinka ma urodziny - 4 lata .... wierzcie mi nie wiem jak to się stało ,dopiero co się urodziła .... ![]() wczoraj z Ninką byłyśmy jeszcze na bilansie - 104 cm i 16 kg .... a nie dawno taka tycia była ..... Jedziemy zaraz po prezent bo chcę aby sama wybrała - pierwszą w życiu lalkę ,wózek .... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nestelle wszytskiego najlepszego dla Ninki moc uscisków i buziaków zdrówka i dużo dużo prezentów ![]() ![]() ![]() No to posprzątane a teraz idę upiec karpatkę a później obejrzymy film w 3d trzeba wypróbować nowy telewizor ![]() I później goście tylko jeszcze nie wiem czy u nas czy u nich ![]() Miłęgo dzionka kobietki ![]() Aaaa Anielka mi się tak rozpycha ona faktycznie ma 1 dzień spania a drugi rozpycha się na maksa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3145 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
OtTakaJa nam też teściowie mają dać na "wózek" ale ja wychodzę z założenia że ja sobie kupię a jak oni dadzą nam kasę to tak jakby zwrócili za niego, ja wiem że teściowa z córką jeździły wszystko razem wybierać ale ja sobie nie wyobrażam żeby z nami teściowa jeździła i mi wybierała. Powiedzieli, że dadzą kasę a to i na to tak więc liczę ewentualnie na zwrot kosztów. Moi rodzice powiedzieli, że mam sobie zamówić coś za określoną kwotę i żeby ewentualnie wysłali za pobraniem to oni odbiorą i opłacą przesyłkę albo mi zwrócą kasę. Ale mam sobie wybrać co ja chcę i czy mi się podoba.
Nie wyobrażam sobie sytuacji że oni mają decydujące i ostateczne zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robię listę zakupów aptecznych i Rossmanowskich i tak się zastanawiam
1. Ile kupić opakowań tych pampersów 1 ? 2 opakowania? Z tym rabatem 13% to zawsze taniej więc wzięłabym więcej tylko żebym je wykorzystała ![]() 2. Ile szt. gazików jałowych zakupiłyście? 3. Czy roztwór wody morskiej to obojętnie jaki np taki z Rossmana też może być http://www.rossnet.pl/Produkt/Mermai...w-sprayu,98814 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na razie kupiłam wózek (zamówiony)i parę kosmetyków, ciuszki mam, wanienkę, matę, rożek dostałam używki. Ten rożek co mam był usztywniany, ale już nie jest i chcę jeszcze jeden rożek dokupić, bo planuję, że mały będzie w nim spał ciasno zawinięty, a potem wykorzystam go jako kołderkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wózka - ja mam czekać do 1,5 mc i nie kupuję hiper super nie wiadomo czego, tylko Tako. To chyba nie te czasy, że można kupić od ręki, chyba, że z wystawy, wymacany i rozkładany 1000 razy, albo jeśli firma ma na stanie magazynowym, ale to tez chyba rzadko. Z łóżeczkiem tak samo, ale okres oczekiwania krótszy, no chyba, że w IKEI bo tam mają magazyny na miejscu ![]() ![]() Moi teściowie i rodzice tez mają jeszcze te przekonanie aby "nie zapeszać" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
także jak weszło to wyjść musi, już się nie rozmyślę ważne, że będzie super nagroda Cytat:
Cytat:
![]() jejku jak ja się ciesze, że moi teściowie nie chcieli kupić młodej wózka, mówiąc delikatnie trochę nam się gusta róznią, ubranka które teściowa jej kupiła w większości albo miała po domu albo załozyła ze 2 razy, z wózkiem byłby większy problem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.