|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Dziewczyny, jest w B. suszona żurawina i kliek ryżowy? Bo nie zwróciłam uwagi.
Chce robić ciasteczka
|
#1172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale moja mama zawsze kupuje majonez Biedronkowy. Może z trzy razy mielismy Winiary i mój brat jako ze prawie do wszystkiego daje majonez powiedział, że nie będzie jadł tego z Winiary, tylko chce biedronkowy. Jak dla mnie w smaku jest bardzo ok z B.
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyszukiwarkasię kłania. Nawet było wstawiane zdjęcia tych kuponów i fotka czekolady, gdzie można je znaleźć - chyba, że to nie o te chodzi.
|
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę, że były wielokrotnie tu pokazywane, ale nie mam tyle czasu, żeby przeglądać każdy post. Jakbyś nie mogła od razu napisać o co chodzi, a nie, piszesz, żebym sobie znalazła w wyszukiwarce -.- juz wiem co to za kupony, ale myslalam, ze chodzi o jakies wyprzedazowe sprawy, a to tylko walentyki |
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje. Ten dzieciakowy tez sie nada. To zajrze akurat mam po drodze
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat majonez Winiary jest drogi w Biedronce. Kupuję dużo taniej w Polo Markecie albo w innych sklepach.
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Biedronce znajdę podgrzewacze, które w opakowaniu są wszystkie czerwone?
|
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wychodzę, zajrzę do Biedronki po chlebek to zerknę na podgrzewacze, bo też mi się skończyły
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Czy z tej ostatniej gazetki urodowej płatki kosmetyczne x3 były zapakowane w jedną folię? Czytałam, że są za 5,55zł 3 opakowania, ale nie mogłam znaleźć
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli pewnie wszyscy już wykupili, bo nie widziałam ich nigdzie a chciałam kupić, bo jednak są lepsze niż Lidlowe, których teraz używam
|
|
#1184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pieska, juz tak od roku zyje, ze ma chore serce i do konca zycia tabletki, jak ludzie niektorzy, ale co z kastracja to nie wiem, najwyzej co jakis czas bedzie leczony, a tamto odpuszcze , jak bede sie bala za mocno czy mi sie wybudzi, straszne to , ech zycie pieszczoszek kochany i maminsynek Cytat:
![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926240 3]Ja tez wąchałam truskaweczki. pachniały cudnie. Szkoda że nie smakowały jak truskawki[/QUOTE] moje smakowaly, nieraz latem sa gorsze ![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926298 0]noo Za rękę nie złapałam, ale wiem że takie praktyki są na porządku dziennym. Zreszta nic dziwnego, truskawki powinny stac w lodówce a nie być wyłożone obok jabłek i pleśniejących bananów. Zresztą te owoce przyszły z Hiszpanii i były też napewno zabezpieczone w transporcie jakąś chemia. Bo truskawki się rwie już dojrzałe ( kiedyś pracowałam na farmie truskawkowej to wiem i widziałam różne rzeczy)[/QUOTE] plesniejacych bananow ![]() wystarczy obejrzec program wiem co jem i tam jest wszytsko, ze tak sie owoce z daleka zabezpiecza, bo juz w transporcie by sie zepsuly, daltego trzeba myc, ale chemia pewnie tez troche do srodka przechodzi
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
|
|
|
#1185 | |||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkie owoce są czymś pryskane, ciekawa jestem ile faktycznie tej chemii dostaje się do miąższu ![]() A Twojemu pieskowi można pozazdrościć tego, że się tak troszczysz o niego
|
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
chciałam ostatnio kupić banany dzieciom, zostało kilka kiści ale miały zapleśniałe końcówki, nomalnie porośnięte białym mchem
Mandarynki były miękkie, maskara w ogóle. Poszłam do Intermarche po te banany, tam piękne dorodne, ale śmierdziały strasznie jakimiś stęchłymi, starymi skarpetami. U mnie tylko w dwóch biedronkach można kupić w porządku owoce. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2013-02-16 o 11:16 |
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja wyznaje zasade, ze jestem odpwiedzialna za nich, bardziej niz za siebie, bo dziecko do jakies momentu samo nie poradzi sobie, a potem juz moze o sobie decydowac, a taki zwierzak tylko na mnie jest skazany i np. mama by nie chciala jesc tabletek czy chodzic do lekarza, to co ja poradze, ale psa juz musze sama obserwowac i tak robic by mu sie krzywda nie działa
|
|
|
#1188 | |
|
Pani Mizantrop
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926562 4]chciałam ostatnio kupić banany dzieciom, zostało kilka kiści ale miały zapleśniałe końcówki, nomalnie porośnięte białym mchem
Mandarynki były miękkie, maskara w ogóle. Poszłam do Intermarche po te banany, tam piękne dorodne, ale śmierdziały strasznie jakimiś stęchłymi, starymi skarpetami. U mnie tylko w dwóch biedronkach można kupić w porządku owoce.[/QUOTE] U mnie w Biedroneczce na szczęście nie wykładają dużych ilości, bo sklep niewielki, klientów mało, więc wszystko zawsze ładne, nienadgniłe, niezwiędnięte, niespleśniałe. Najgorsze warzywa i owoce są w dużych Carrefourach przy centrach handlowych, tam wiecznie są tłumy i każdy wszystko maca, tragedia jakaś. Cytat:
|
|
#1189 |
|
Raczkowanie
|
Ja to nie wiem gdzie Wy mieszkacie, że widzicie spleśniałe banany w biedronce xD U mnie są często jeszcze niedojrzałe takie zielone. A ogólnie to warzywa i owoce są świeże i jak najbardziej dobre do spożycia
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
któraś pisała o tych chusteczkach do prania, że kupuje w rossmanie, powiedzcie mi, jak one się sprawują? bo nie wiem czy napalać się na te biedronkowe...czy warto w ogóle je brać; nigdy takich rzeczy nie używałam, a wolałabym żeby mi białe bluzki prane z czerwonymi nie zafarbowały ;-)
|
#1191 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Miałam spodnie farbowane barwnikiem simplicol, który od razu jest z utrwalaczem, dla pewności potem jeszcze były płukane w wodzie z octem, a do prania wrzuciłam 3 te chusteczki, a i tak sporo rzeczy się pofarbowało na niebiesko :/
|
|
#1192 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja właśnie będę w poniedziałek latać po tych marketach i muszę kupić bo elmex mi się skończył. Także jak ktoś używa to z wielką chęcią przeczytam opinie o tym czymś. No nie tylko ja....... ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Jest ich osiemnaście i są czerwone i jest to chyba jakiś nowy zapaszek ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Muszą zostać opryskane taka już sklepowa ,,natura" Co do tych truskawek to znajoma na technologi żywności mówiła że już w fazie rozwoju są chemikaliowane, aby szybciej rosły i długo były świeże. |
|||||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1194 |
|
Konto usunięte
|
Jak przerzucisz się na biedronkowy z elemxa to raczej nie będziesz zadowolona.
Elmex jest świetny, inny niż wszystkie płyny, ma delikatny smak. A ten z biedronki jest dla mnie taki ostry, buzie mi wypala, nie lubię go. |
|
|
|
#1195 |
|
Pani Mizantrop
|
Idę zaraz do Biedroneczki, mam ochotę na coś słodkiego i coś słonego
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926680 7]Jak przerzucisz się na biedronkowy z elemxa to raczej nie będziesz zadowolona. Elmex jest świetny, inny niż wszystkie płyny, ma delikatny smak. A ten z biedronki jest dla mnie taki ostry, buzie mi wypala, nie lubię go.[/QUOTE] W Lidlu jest chyba jakiś łagodny.
|
#1196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak czasami jestem w Warszawie i zajdę na Targówek to co tam się dzieje to jest koszmarek. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926680 7]Jak przerzucisz się na biedronkowy z elemxa to raczej nie będziesz zadowolona. Elmex jest świetny, inny niż wszystkie płyny, ma delikatny smak. A ten z biedronki jest dla mnie taki ostry, buzie mi wypala, nie lubię go.[/QUOTE] Dziękuje Uwielbiam Elmex, zdecydowanie mój faworyt. |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Krówki Milanówek u mnie dosypali i może ze 20 osób stało i nakładało w czwartek wieczorem. Ja też garść złapałam ![]() U mnie w biedronce masa słodkości na walentynki zostałam. Czekoladki, torciki wedlowskie i inne. Ja oczywiście nie dostałam już niebieskim m&msów ale trudno. Wzięłam za to te krówki ![]() O w Lidlu ... to jak się wybiorę to poczytam co tam do niego dali. Kiedyś miałam Listerine, niebieski to tam mi wypalił przestrzenie między dziąsłami, że musiałam je leczyć. Miałam później nadwrażliwość i krwawienie dziąseł. ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- O ja Arkadii unikam. Za każdym razem jak tam przyjdę to wyjść nie mogę hehe. Tak tam są tłumy, mnóstwo ludzi, wycieczki, zagraniczni goście przed świętami to lepiej to miejsce omijać. No i raz poszłam tam w sobotę to miałam więcej siniaków od popychania niż zakupów. Z takich dużych marketów to lubię tylko Auchan, ale to i tak w zwykły dzień, przed 15.00
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

jedno opakowanie stało 2 dni, drugie jeden dzień