Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 13:42   #1261
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Pieknie
Ja teraz tez pozwalam sobie na wiecej ale odwiedzam basen regularnie
Ja na razie cwicze jedynie moj cellulit banka co drugi dzien Ale mam zamiar od dzis powrocic do cwiczen bo w koncu katar mi nie leci z nosa
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:43   #1262
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Oj, ja wolę rodzić niż wyjmować dreny
Oj to zazdroszcze porodu a moze i lepiej ze mialam ciezszy od wyciagania drenow bo mialabym w tej chwili siedmioro dzieci hahaha...
Stary 2013-02-16, 13:51   #1263
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Oj to zazdroszcze porodu a moze i lepiej ze mialam ciezszy od wyciagania drenow bo mialabym w tej chwili siedmioro dzieci hahaha...
Ja mimo tego, że miałam łatwy i krótki to raczej na jednym urwisie poprzestanę
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:57   #1264
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cześć dziewczynki. Muszę się wygadać, bo jest mi strasznie źle.
Z moim Tż staram się nie rozmawiać o jego byłych. Jednak dziś znów się wywiązałą rozmowa, z któej, jak zawsze wynika, że lepiej się ubierały niż ja na początku znajomości, oczywiście łaziły do łóżka, i były jego wizytówkami, zabierał je na sylwestry, dyskoteki itp. Oczywiście dlatego, że miały gorzej niż, ja (mimo, że ładniej się ubierały) były biedne, dlatego jak mój tż z nimi był to czasem kupował im ubrania. Mi po kilku miesiącach (nie tygodniach) nie kupował, bo ja twierdzi miała w co się ubrać (tylko, że źle).
Tylko, że żebym mogła sobie coś kupić zapieprzałam połowę wakacji przy zbiorach wszelkich i wtedy nikt mnie nie żałował, nie chciałąm nikogo prosić o kasę na nic. Wiedziałam, że sma dam sobie radę. A teraz to one wychodzą na te super, a ja byłam gruba, nieładnie ubrana i ogólnie porzucona przez rodziców, bo nie miałąm pokoju tak wyposażonego jak te biedne byłe.
I tylko czasami z jego ust pada pytanie dlaczego mam takie niskie poczucie własnej wartoąci? Najpierw ojciec z matką we mnie nie wierzyli i wszyscy byli lepsi ode mnie, teraz on. Mam dość. Nigdy nie robię dostatecznie dobrze, by mnie pochwalić czy docenicć. Oczywiście to co robię jest niczym w porównaniu z tym co robi on, to oczywiste.
Stary 2013-02-16, 14:02   #1265
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja mimo tego, że miałam łatwy i krótki to raczej na jednym urwisie poprzestanę
Ja pierwszy porod tez mialam latwy i przyjemny cale 40min...ale pozniej godzine mnie szyli i tego nikomu nie zycze nawet ze znieczuleniem nie mowiac o sciaganiu tych szwow az pielegniarka sie przezegnala

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Niezadowolencja gdy dzis przezcytalam dowcip Margo od razu o Tobie pomyslalam
Stary 2013-02-16, 14:08   #1266
Niezadowolencja
Raczkowanie

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

[/COLOR]Niezadowolencja gdy dzis przezcytalam dowcip Margo od razu o Tobie pomyslalam[/QUOTE]

Nie widzę związku? Może już zupełnie odleciałam i przestałąm myśleć. Ja sufitu oglądać nie chcę. Ja chcę tylko podobać się mojemu Tż, a nie słuchać (nawet niechcący jakie to one były. Zresztą jak o nie chodzi to mój tż potrafi kłamać, oczywiście dotyczy to tylko ich ilości, bo reszta jest jak najbardziej prawdziwa.
Stary 2013-02-16, 14:14   #1267
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość

[/COLOR]Niezadowolencja gdy dzis przezcytalam dowcip Margo od razu o Tobie pomyslalam

Nie widzę związku? Może już zupełnie odleciałam i przestałąm myśleć. Ja sufitu oglądać nie chcę. Ja chcę tylko podobać się mojemu Tż, a nie słuchać (nawet niechcący jakie to one były. Zresztą jak o nie chodzi to mój tż potrafi kłamać, oczywiście dotyczy to tylko ich ilości, bo reszta jest jak najbardziej prawdziwa.[/QUOTE]

Bo mi nie o tresc dowcipu chodzilo...tylko o to, ze Ty fajne poczucie humoru masz i zawsze cos podrzucilas a od jakiegos czasu nie ma Cie tu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 14:52   #1268
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Nie widzę związku? Może już zupełnie odleciałam i przestałąm myśleć. Ja sufitu oglądać nie chcę. Ja chcę tylko podobać się mojemu Tż, a nie słuchać (nawet niechcący jakie to one były. Zresztą jak o nie chodzi to mój tż potrafi kłamać, oczywiście dotyczy to tylko ich ilości, bo reszta jest jak najbardziej prawdziwa.
Bo mi nie o tresc dowcipu chodzilo...tylko o to, ze Ty fajne poczucie humoru masz i zawsze cos podrzucilas a od jakiegos czasu nie ma Cie tu[/QUOTE]

No tak, teraz rozumiem. Nie ma mnie, bo notoryczny brak czasu (mimo, że tż twierdzi, że mam go w nadmiarze) pozbawia mnie kolejnej przyjemności jaką było nawet chwilowe, ale zawsze, spędzenie z Wami chwilki.
Ostatnie kilka tygodni obfituje w choroby, brak rozmów z Tż, padanie wieczorami na twarz, pracę i wyrzuty nie tylko sumienia. Ale jak to ja, wyjdę z tego Jeszcze się nie odmeldowałam, zatem nie pozbędziecie się mnie, o nie!

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

No i zapomniałam, 5-go minęły 3 miesiące moich piersi Chodzę za pozowleniem dr w biustonoszach z fiszbinami (lae są miękkie), śpię bez bistonoszy, ani topów, bo jedna pierś jak nie poczuje wolności w nocy to rano i przez cały dzień potrafi trochę dokuczyć. Myślałam, że po magicznych 3 miesiącach zacznę się nimi cieszyć, a tak poważnie to zapominam o nich... Rzeczywistość mnie trochę przytłoczyła, a nie zamierza zakończyć swych działań. Ostatnie co mi zostało to wyobraźnia, z którą się dogaduję. Dzięki niej milej mi się zasypia. Gdyby nie ona to dopiero miałabym przechlapane.
No ale dość tego Ostatnio mój starszy bąk chciał dostać misia z czekolady, niestety w sklepie się skończyły, zatem kupiłam dwie owieczki, dla moich maluchów i jestem strasznie ciekawa jak zareagują Oczywiście Tż też dostał czekoladowe niespodzianki związane z jego hoby, i nie tylko, ale te zostały pochłonięte bez zastanowienia.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

No ale jajeczka też są Ostatnio wszyscy w sklepach zaprzyjaźnionych chwalą jak to schudłam, że nie poznają mnie i same zachwyty. Gdy mój Tż ważacy więcej niż 100 kg wszedł do sklepiku, wszyscy zaczęli opowiadać jak ładnie wyglądam i w ogóle, i ni z tego ni z owego mój Tż słyszy "ale pan też chyba schudł!" Myślałam, że się posikam, bo Tż raczej przybrał. Teraz ma zadanie, przytyć, bo to nie uchodzi by tak mizernieć Musi koniecznie zwiększyć ilość i częstotliwość zjadanych posiłków

Cieszę się, że przynajmniej obcy mnie chwalą, zawsze to coś

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

No i żeby nie było, żarty nadal lubię i tego nic nie zmieni Ten jest właśnie o małżeństwie:

Małżeństwo pakuje się przed wyjazdem na wakacje:
- Bożenko, dlaczego zabierasz też tę czarną sukienkę?
- Och, no wiesz, ty tak źle pływasz...

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Mąż do żony:
- Żądam rozwodu!
- O nie kochany, wdową mnie wziąłeś i wdową zostawisz.
Stary 2013-02-16, 14:54   #1269
maja2013
Raczkowanie

Cytat:
Z moim Tż staram się nie rozmawiać o jego byłych. Jednak dziś znów się wywiązałą rozmowa, z któej, jak zawsze wynika, że lepiej się ubierały niż ja na początku znajomości, oczywiście łaziły do łóżka, i były jego wizytówkami, zabierał je na sylwestry, dyskoteki itp. Oczywiście dlatego, że miały gorzej niż, ja (mimo, że ładniej się ubierały) były biedne, dlatego jak mój tż z nimi był to czasem kupował im ubrania. Mi po kilku miesiącach (nie tygodniach) nie kupował, bo ja twierdzi miała w co się ubrać (tylko, że źle).
Tylko, że żebym mogła sobie coś kupić zapieprzałam połowę wakacji przy zbiorach wszelkich i wtedy nikt mnie nie żałował, nie chciałąm nikogo prosić o kasę na nic. Wiedziałam, że sma dam sobie radę. A teraz to one wychodzą na te super, a ja byłam gruba, nieładnie ubrana i ogólnie porzucona przez rodziców, bo nie miałąm pokoju tak wyposażonego jak te biedne byłe.
I tylko czasami z jego ust pada pytanie dlaczego mam takie niskie poczucie własnej wartoąci? Najpierw ojciec z matką we mnie nie wierzyli i wszyscy byli lepsi ode mnie, teraz on. Mam dość. Nigdy nie robię dostatecznie dobrze, by mnie pochwalić czy docenicć. Oczywiście to co robię jest niczym w porównaniu z tym co robi on, to oczywiste.
Nie gniewaj się kochana, że pozwalam sobie napisać ale strasznie mnie Twój post poruszył i nie w dobrym tego słowa znaczeniu! A czy pan TZ to taki ideał jest? może jemu terapia wstrząsowa jest potrzebna? może powinnaś go porównać do np. swoich byłych albo innych mężczyzn i tak mu do uszka szepnąć czasem, że ten czy tamten to jest zdolny, przystojny albo zarabia dużą kasę, albo coś o rozmiarku, figurze... sama wiesz co by go zabolało
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:57   #1270
Niezadowolencja
Raczkowanie

Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję -
rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!
Żona:
- Olaboga! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Nie gniewaj się kochana, że pozwalam sobie napisać ale strasznie mnie Twój post poruszył i nie w dobrym tego słowa znaczeniu! A czy pan TZ to taki ideał jest? może jemu terapia wstrząsowa jest potrzebna? może powinnaś go porównać do np. swoich byłych albo innych mężczyzn i tak mu do uszka szepnąć czasem, że ten czy tamten to jest zdolny, przystojny albo zarabia dużą kasę, albo coś o rozmiarku, figurze... sama wiesz co by go zabolało
Niestety mój Tż tak został wychowany, że nawet gdybym go porównała do Belmondo to by go nie ruszyło. Pan idealny, aż za.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Ja wiem, że może kogoś to nudzić i biecuję, że to ostatni dowcip, ale musicie go przeczytać

- Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- No *doborowo! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
- U mnie? ku*wa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapier***ać do domu na piechotę. Przychodzimy ku*wa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak się wku***łem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem
Stary 2013-02-16, 15:25   #1271
horo_2
Zadomowienie

hej kochane
witam się jak zwykle wpadając po dłuższej przerwie

Niezadowolencja,
ale mnie rozbawiłaś tymi kawałami... zwłaszcza ostatnim
ps. mój TZ też jest the best... taki typ narcyza... więc wiem jak sie czujesz, gdy Tobie "dowala"

Krystel,
gratulacje

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 15:28   #1272
Kachuula
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Napisałam do was kilka razy i zniknęłam. wyjechaliśmy z mężem w góry bez dzieciaczków.Był to dla mnie taki test jak moja mama sobie z nimi poradzi. Ze starszym nie ma problemów ale bardzo bałam się o córcie. Ale wszystko było ok. Teraz wiem że po operacji moja mama sobie z nimi poradzi Do tej pory nawet na noc z domu nie mogłam wyjść a tu proszę cztery dni mnie nie było i ok.

Powiedzcie mi proszę kiedy implant wkłada sie pod mięsień a kiedy pod gruczoł? Moja kolezanka jest już po konsultacji a ma spore ale obwisłe piersi . Pani dr. zaproponowała jej usunięcie namiaru skóry i wypełnienie od góry implantem ok. 370ml anatomicznym i pod sam gruczoł.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 15:47   #1273
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Witam Was WSZYSTKIE

Niezadowolencja, kochanie, daj jego zdjęcie już ja podusmuję jak on się ubiera i jaki jest ah i oh
Kochanie , prawda stara jak świat jest taka, że jeżeli sama się nie będziesz cenić, chwalić, doceniać, to inni też nie dostrzegą często jaka jesteś za....a. Ja już doszłam do takiej perfekcji w tym, że prawie za egoistkę i narcyza uchodzę. Poza tym od kiedy to faceci są takimi ekspertami co to znaczy dobrze się ubierać? Może tacy są, ale jest ich niewielu. Chcesz coś zmienić, to zmień, ale głównie dla siebie, bo nie da rady kierować się ciągle czyimś zdaniem (nawet ukochanego tż), ponieważ to jest ładne co się komu podoba.
Jak CI następnym razem coś powie, to mu powiedz, że jakoś dziwnym trafem innym się podoba.
Mój były tż potrafił mi jednego dnia mówić, "grube du..o" (ale to było tak pieszczotliwie nie wulgarnie), a następnego dnia mi mówił, że jestem kruszyna, także kto za nimi nadąży....

Kochanie cycek w górę, głowa w górę!!! A TŻ w końcu z JAKIEGOŚ powodu jest z Tobą, a nie z tymi "dobrze ubranymi".

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:15   #1274
iloona79
Zadomowienie

Hejka
Ja tak na chwilę,bo dziś wychodzimy z tż na imprezkę

Krsytel,
gratulacje-fajnie,ze już jestes po,mozliwe ze też
dreamer, też jest po??
Daj nam znac-trzymam kciuki,aby wszystko Wam dobrze się pogoiło!!

Amorcio,
gratuluję Ci wagi i niech któres z Was mi przyśle tą "dietę",
bo prosiłam Calinkę,ale chyba zapomniała??

Niezadowolencja,
Ty mnie rozbrajasz tymi kawałami-choć ten ostatni znałam,ale
z przyjemnością znowu mogłam się pośmiać
No cóż-na tych facetów to czasem bark słów-mój tez się często zachowauje,jakby był idealny,wszechwiedzący i w ogóle cud-miód!!
Nawet ostatnio coś przebąkiwał o mojej figurze,co nie sądziłam że mnie kiedykolwiek spotka-myslalam ze on się jeszcze ucieszy,ze ja-taka zorganizowana-matka trójki dzieci,z domem na głowie i całą resztą-mam czas na chodzenie do fitnessklubu,a tu okazuje się,ze nie tak wyglądam jak kieds???!!!
No proszę!!!On mysli,ze ja cale zycie bede nastolatką?!
Widzicie-jakie to zycie brutalne-czlowiek mysli,ze dobrze wyglada,ze sie stara,a tu sie okazuje,ze zyje w błędzie...nie nadążam za tym,
jak pragnę podskoczyć...no nie nadążam....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:27   #1275
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Hejka
Ja tak na chwilę,bo dziś wychodzimy z tż na imprezkę

Krsytel,
gratulacje-fajnie,ze już jestes po,mozliwe ze też
dreamer, też jest po??
Daj nam znac-trzymam kciuki,aby wszystko Wam dobrze się pogoiło!!

Amorcio,
gratuluję Ci wagi i niech któres z Was mi przyśle tą "dietę",
bo prosiłam Calinkę,ale chyba zapomniała??

Niezadowolencja,
Ty mnie rozbrajasz tymi kawałami-choć ten ostatni znałam,ale
z przyjemnością znowu mogłam się pośmiać
No cóż-na tych facetów to czasem bark słów-mój tez się często zachowauje,jakby był idealny,wszechwiedzący i w ogóle cud-miód!!
Nawet ostatnio coś przebąkiwał o mojej figurze,co nie sądziłam że mnie kiedykolwiek spotka-myslalam ze on się jeszcze ucieszy,ze ja-taka zorganizowana-matka trójki dzieci,z domem na głowie i całą resztą-mam czas na chodzenie do fitnessklubu,a tu okazuje się,ze nie tak wyglądam jak kieds???!!!
No proszę!!!On mysli,ze ja cale zycie bede nastolatką?!
Widzicie-jakie to zycie brutalne-czlowiek mysli,ze dobrze wyglada,ze sie stara,a tu sie okazuje,ze zyje w błędzie...nie nadążam za tym,
jak pragnę podskoczyć...no nie nadążam....
Bo wtedy trzeba powiedziec...Tobie do Brada Pita tez daleko
Moj TZ sam sobie tak mowi gdy ja na na swoja figure i cialo narzekam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 16:29   #1276
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Moj TZ sam sobie tak mowi gdy ja na na swoja figure i cialo narzekam
mój to ostatnio usłyszal jak się przyczepił, ze ja za chuda jestem

Stary 2013-02-16, 16:32   #1277
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
mój to ostatnio usłyszal jak się przyczepił, ze ja za chuda jestem
I jaka reakcja
Stary 2013-02-16, 16:35   #1278
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
I jaka reakcja
no a jak? foch ... damski foch
a najśmieszniejsze jest to, ze mój TZ to chuderlak... 190 cm wzrostu i 69 kg wagi ... ot facet "wypasiony" - kośćca się na nim mozna uczyć

Stary 2013-02-16, 16:37   #1279
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
no a jak? foch ... damski foch
a najśmieszniejsze jest to, ze mój TZ to chuderlak... 190 cm wzrostu i 69 kg wagi ... ot facet "wypasiony" - kośćca się na nim mozna uczyć
Hi hi taki meski wieszak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 16:40   #1280
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Hi hi taki meski wieszak
niestety... za chudy
ale on lubi być taki chudy... masakra

Stary 2013-02-16, 17:03   #1281
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety... za chudy
ale on lubi być taki chudy... masakra
Moj TZ tyle wazyl na studiach przy wzroscie 178cm, byl szczuply ale nie chudy. Przy takim wzroscie jak Twoj TZ to zdecydowanie za malo, najgorsze, ze w tym wieku to brzuchy najszybciej rosna
Stary 2013-02-16, 17:10   #1282
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Moj TZ tyle wazyl na studiach przy wzroscie 178cm, byl szczuply ale nie chudy. Przy takim wzroscie jak Twoj TZ to zdecydowanie za malo, najgorsze, ze w tym wieku to brzuchy najszybciej rosna
jemu brzuch nie grozi ... gra w piłkę, kjest sędzią pilkarskim, wiec ciągle w ruchu
no i biega prawie codziennie ... nawet w zimie...

w tym wieku ... jeszcze nie skończył 30-tki

Stary 2013-02-16, 17:12   #1283
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
jemu brzuch nie grozi ... gra w piłkę, kjest sędzią pilkarskim, wiec ciągle w ruchu
no i biega prawie codziennie ... nawet w zimie...

Ups

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-16 o 17:14
Stary 2013-02-16, 17:21   #1284
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amorcio Pokaż wiadomość
ups:d
:d

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

14 gości mamy ... WOW!!!!!

Stary 2013-02-16, 18:00   #1285
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;39272278]Bo wtedy trzeba powiedziec...Tobie do Brada Pita tez daleko

Problem w tym,ze jak mój tż mnie krytykuje to nie mogę się odezwać jakkolwiek,bo odrazu słyszę "Widzisz,no widzisz-Tobie nic nie można powiedzieć"....no najlepiej przyjmowac wszystko bezkrytycznie-pewnie jeszcze powinnam się przy tym uśmiechąć
Stary 2013-02-16, 18:05   #1286
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=iloona79;39273808]
Cytat:

Problem w tym,ze jak mój tż mnie krytykuje to nie mogę się odezwać jakkolwiek,bo odrazu słyszę "Widzisz,no widzisz-Tobie nic nie można powiedzieć"....no najlepiej przyjmowac wszystko bezkrytycznie-pewnie jeszcze powinnam się przy tym uśmiechąć
To nie odgryzaj sie tylko w odpowiednim momencie zrob podbnie jak on i odwroc sytacje...uzyj jego tekstow hi hi
Stary 2013-02-16, 18:23   #1287
Saba08
Zadomowienie

Dawno mnie nie było

Niezapominajka koniecznie poinformuj swojego lekarza o lekach i chorobie!

Niezadowolencja stęsknilyśmy się za Tobą Nie daj się pozbawić radości i pewności siebie. A słuchaj... Moze on czuje się niepewny przez to, że schudłaś (i ludzie to widzą!( i masz piersi i jesteś piękna) i może zaczął się obawiać, czy ktoś mu Ciebie nie ukradnie... Męskiej pokręconej logiki nigdy nie pojęłam, więc taka opcja teoretycznie też jest możliwa

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
wow
Stary 2013-02-16, 18:24   #1288
Amorcio
Wtajemniczenie

Witaj Sabciu
A jak Twoja krtan sie miewa?
Stary 2013-02-16, 18:28   #1289
Saba08
Zadomowienie

A dziękuję, lepiej
Stary 2013-02-16, 18:30   #1290
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;39273887]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

To nie odgryzaj sie tylko w odpowiednim momencie zrob podbnie jak on i odwroc sytacje...uzyj jego tekstow hi hi

Taaa,
idę szykowac się na imprezę...hm,może mi powie,że ładnie wyglądam,
choć nadzieja w tym przypadku płonną jest

Papaty i miłego wieczorku Wam życzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości